Vuoden 2020 paras tietojen palautusohjelma: Palauta tiedostot nopeasti

Suuri osa Cloudwards.net-operaatiota kiertää pilvityökalujen mainostamista keinona estää tietojen menetyksiä. Erityisesti pilvivarmuuskopioratkaisut ovat ihanteellisia sen varmistamiseksi, että olet aina saanut kopion arvokkaimmasta sisällöstäsi. Ymmärrämme myös, että tällaisten toimenpiteiden toteuttamisen merkitys ei todella ilmene, ennen kuin tiedon häviämisvirhe on sinut purettu. Roundup-ohjelmistomme parhaalla tietojen palauttamisohjelmistolla näyttää sinulle, mihin toimittajiin voit luottaa.


Hyvä uutinen on, että jos huomaat hiusten repeämisen, koska olet vahingossa poistanut tiedoston tai käsittelet vioittunutta, poistettua tai alustettua osiota, siellä saattaa olla tie, vaikka et unohtaa varmuuskopiointisuunnitelman laatimista. Tämän kierroksen aikana esittelemme lukijoillemme joitain suosituimmista tietojen palauttamisohjelmistoista.

Tämän kentän yläosassa ovat kolme merkkiä, joihin haluat kiinnittää huomiota: Stellar, Prosoft Engineering ja EaseUS. Jokainen näistä yrityksistä tuottaa valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu tiedonhallintaan, tietokonediagnostiikkaan ja muuhun IT-toimintaan. Jokaisen myyjän tiedostojen pelastustyökalu on rakennettu vetoamaan tekniikoihin, mutta tarpeeksi yksinkertainen käyttää sitä kenelle tahansa.

Lähellä näitä myyjiä, mutta ilman aputuotteiden valikoimaa on Cleverfiles. Sen tietojen palautusratkaisu Disk Drill on lähes täydellinen budjettiratkaisu Windows PC -käyttäjille (Mac-versio maksaa enemmän).

Muilla kohdistamillamme työkaluilla on selvempiä heikkouksia joko käytettävyydestä, luotettavuudesta, tuesta tai kaikkien kolmen yhdistelmästä. Silti he onnistuivat kiinnittämään huomiota jostakin syystä, sijoittamalla heidät kolmenkymmenen apuohjelman edelle, jonka tarkistimme valmistaessamme tätä kierrosta.

Parhaiden tietojen palautusohjelmistojen arvostelut 2020

Mitä tietojen palautusohjelmisto voi tehdä

Tietojen menettämiseen on monia tapoja, ja parhaat tietojen palauttamistyökalut voivat käsitellä niitä kaikkia.

Tietojen menetyksen yleisiä syitä ovat:

 • Tahaton poisto: poistit tiedoston roskakorista tai roskakorista
 • Ohjelman poisto: ohjelma tai virus poisti tiedostosi
 • Poistettu osio: poistit tietomäärän
 • Alustettu osio: alustit uudelleen tietomäärän
 • RAW-osio: tietomäärä menetti tiedostojärjestelmän jostakin syystä
 • Osoitteita, joita ei asenneta: tietomäärätiedostojärjestelmä on ehjä, mutta et silti pääse siihen
 • Käynnistämätön tietokone: kun käynnistysosiot vioittuvat

Jotkut näistä ongelmista ovat käyttäjän luomia, ja osa johtuu normaalista kulumisesta; muut voivat johtua virusinfektioista tai vakavammista laitteisto-ongelmista.

Vioittuneissa asemissa on erilaisia ​​ilmaisimien oireita, joita saatat kohdata. Niihin kuuluvat virhesanomat, kuten:

 • Levyä ei ole alustettu. Haluatko alustaa nyt??
 • Virheellinen mediatyypin lukuasemana C. Keskeytä, yritä uudelleen, epäonnistui?
 • Sektoria ei löytynyt

Saatat nähdä myös outoja merkkejä tiedostonimissä, jos osiollasi on ongelmia. Tai osion tiedostojärjestelmä voi yksinkertaisesti näyttää “RAW”.

Vaikka tietojen palauttamistyökalut voivat saada työn usein aikaan, älä tee virhettä ajatellessasi, että ne ovat luodinkestäviä. Poistettuja tietoja ei voida usein palauttaa, jos muut tiedostot ovat niiden jo korvanneet. Joskus osiot ovat myös niin vahingoittuneita, että tietojasi ei voi tallentaa.

Tietojen palauttamiseen tarkoitetun työkalun luottaminen pelastamaan sinut tietojen menetyksestä ei ole paras tapa. Se on erityisen totta, kun ajatellaan, että luotettavat työkalut maksavat vähintään 75 dollaria. Pilvivarmuuskopioratkaisut tarjoavat käytännössä taatun palautumisen. Lisäksi monet parhaista pilvipalvelun palveluista maksavat vain noin 5 dollaria kuukaudessa.

Tietojen palautusohjelmien tarkistusprosessi

Käytettävissä olevien tietojen palauttamisvälineiden lukumäärä kymmenissä. Jotkut ovat tehokkaita apuohjelmia, jotka on tarkoitettu IT-ammattilaisille ja muille energian käyttäjille, kun taas toiset ovat yksinkertaisia ​​budjettityökaluja, jotka saattavat palauttaa poistetun tiedoston hyppysellisesti.

Tietoja Joseph Gildred

Tietojen käsittely ja ohjelmistojen analysointi on ollut toimeentuloni vuosia. Entisenä tietoanalyytikkona olen suorittanut, kehittänyt ja suunnitellut tiedonhallintaprosessit ja tietojen palautustoimenpiteet sekä VLDB-tiedostoille (erittäin suuret tietokannat) että pienemmille järjestelmille. Laadunvarmistusanalyytikkona arvioin työkaluja sekä käyttökokemuksen että yleisen tehokkuuden kannalta.

Työn aikana käytän usein tietojen palauttamisen työkaluja tietojen poistamiseen viallisesta ja vioittuneesta tallennuksesta. Sellaisena tiedän tietäni tietojen palauttamisen työkaluista. Etsin aina parhaita työkaluja ja ratkaisuja mihin tahansa tilanteeseen ja jaan tämän kierroksen aikana kanssani joitain havaintoja.

Parhaiden palautusvaihtoehtojen löytämiseksi, jotka pystyvät käsittelemään melkein mitä tahansa tietojen menetyksen skenaarioita, olemme tarkistaneet ominaisuudet ja hinnasuunnitelmat suorittaen samalla alustavan testauksen. Vasta sitten sovitimme kourallisesta palvelusta, jota tunsimme perusteltavan perusteellisemman tarkastelun tekemiseksi parhaimmista suosituksista lukijoillemme..

Syvempään katsaukseen sisältyy tarkistusparin suorittaminen kunkin tietojen palauttamistyökalun käytettävyyden ja tehokkuuden mittaamiseksi. Tarkastelimme erityisesti:

 • Voiko työkalu palauttaa luomamme ja poistetut testitiedostot?
 • Voiko työkalu palauttaa luomamme ja poistetun osion?
 • Kuinka kauan nopea ja syvä skannaus vie?
 • Kuinka paljon prosessia voidaan mukauttaa (kuten tiettyjen tiedostotyyppien tarkistaminen)?
 • Kuinka helppoa on lajitella palautettu sisältö?
 • Kuinka käyttäjäystävällinen työkalun ohjattu toiminto on yleensä?

Näiden kysymysten lisäksi tarkastelimme tarkemmin ominaisuusjoukkoja kiinnittäen erityistä huomiota muun muassa:

 • Ulkoisen kiintolevyn palautus
 • Flash-aseman ja SD-kortin palautus
 • RAID-palautus
 • Kloonaus ja toipuminen levykuvista
 • Järjestelmän käynnistyslevyt

Olemme tyytymättömiä, ja olemme myös tunteneet kunkin tietojen palautuspalvelun asiakastuen. Luimme käyttöoppaita, usein kysyttyjä kysymyksiä, vianetsintäoppaita ja hyppäämme käyttäjäfoorumeille, jos ne ovat saatavilla. Tarkastelimme myös suoria tukikanavia, kuten sähköpostia, puhelinta ja live-keskustelua, ja esitimme erilaisia ​​testikysymyksiä vastausajan ja tarkkuuden mittaamiseksi.

Paras tietojen palautusohjelmisto Windowsille

Tämän segmentin aikana tarkastelemme Windows PC -tietojen palauttamista saadaksesi parhaat suositukset. Kolme ensisijaista valintamme tällä segmentillä ovat melko läheisesti toisiinsa sopivia huippuluokan työkaluja. Tästä huolimatta on joitain keskeisiä eroja, joista haluat tietää ennen valinnan tekemistä.

Kolme parasta

Nämä ovat kolme suosikkiamme, et voi mennä pieleen yhdessäkään niistä.

Stellar Data Recovery Professional

Alkaa 50 dollaria kuukaudessa. Lue täydellinen kuva Stellar Data Recovery -katsauksesta.

Edellinen

Seuraava

Stellar Data Recovery -hinnatunnus etenee useimpien muiden Windows-palautustyökalujen edessä, vaikka se onkin muiden kolmen parhaan joukon mukainen. Kokemuksemme perusteella mikään muu työkalu ei kuitenkaan oikeuta sen kustannuksia yhtä paljon.

Sijoitimme tämän työkalun ykkönen paitsi ihanan ohjatun toimintansa ja poikkeuksellisen suorituskyvyn ansiosta, koska sen ominaisuusluettelo ylittää helposti kilpailun.

Saat kaikki perusasetukset, joita sinun pitäisi odottaa mistä tahansa palautustyökalusta, mukaan lukien sekä pika- että syväskannaustilat poistettujen tiedostojen ja kadonneiden tai käyttökelvottomien osioiden palauttamiseksi.

Testissämme Stellar palautti onnistuneesti kaikki ”vahingossa” poistetut tiedostot ja palautti poistetun osion. Nopea tarkistus sai tiedostot takaisin ja suoritettiin vain muutamassa minuutissa. 518 Gt: n osion ja 1 Tt: n kiintolevyn syvä skannaus kulki hiukan pitkällä puolella verrattuna EaseUS: n ja Cleverfilesin julkaisemiin PC-analogeihin, mutta ylitti suurimman osan muusta kentästä helposti.

Tietojen palauttamisen lisäksi tietokoneen kiintolevyltä Stellar tekee samoin ulkoisille kiintolevyille, USB-muistitikkuille, SD-korteille ja jopa optisille tallennusratkaisuille..

Standout-ominaisuuksiin, joita ei yleensä tarjota, kuuluu mahdollisuus skannata tiedostotyypin ja lajitella tiedostotyypin mukaan skannauksen päätyttyä. Vaikka suurin osa tiedostotyypeistä on tuettu, voit määritellä jopa uusia antamalla työkalulle muutaman näytteen, josta oppia.

Iso huomautus, joka on syytä huomauttaa: RAID-tallennustilan palauttaminen vaatii kalliita “teknikkojen” lisenssejä.

Prosoft Engineering Data Rescue PC4

Hinta alkaen 99 dollaria elinikäinen lisenssi. Lue koko kuva Prosoft Engineering Data Rescue -katsauksesta.

Edellinen

Seuraava

Prosoft Engineering Data Rescue ei mittaa aivan Stellar-arvoa palautusvaihtoehtojen suhteen. Et voi skannata tiettyjen tiedostotyyppien perusteella tai opettaa työkalua palauttamaan uudet tiedostotyypit. Toisin kuin Stellar, sinun on myös odotettava, kunnes skannaus päättyy tiedostojen esikatseluun ja palauttamiseen.

Tämä merkintä on silti mailia edellä useimmista muista tietojen palauttamisohjelmista ja tekee muutamia asioita, joita Stellar ei tee.

Näihin kuuluu kyky palauttaa tietoja RAID-tallennuslaitteista. RAID-tallennuslaitteiden ei pitäisi luonteeltaan vaatia tietojen palauttamista usein. Ne ovat “tarpeettomia” suojaamaan sinua tietojen katoamiselta; onnettomuuksia voi kuitenkin tapahtua aina ja aina pahimpana aikana.

Toinen ominaisuus, jota Stellar ei tue ja jota pidämme Data Rescue -operaatiossa, on, että työkalun avulla voit luoda käynnistyvän USB-aseman. Tätä voidaan käyttää koneen tietoihin, kun sen käynnistysosio on vioittunut.

Muutoin Data Rescue mittaa melko samanlaista kuin Stellar, samoin kuin seuraava suosikkivaihtoehtomme, EaseUS.

Työkalun avulla voit suorittaa sekä nopeita että syviä tarkistuksia tarpeitasi mukaan. Näitä skannauksia voidaan käyttää poistettujen tietojen palauttamiseen tai vioittuneiden, poistettujen tai alustettujen osioiden käyttämiseen. Tietokoneen kiintolevyn lisäksi voit palauttaa tietoja ulkoisista asemista, SD-korteista ja siirrettävästä tallennusvälineestä. Optisen median palauttaminen ei ole kuitenkaan vaihtoehto.

Data Recovery PC4 osoitti testissämme erittäin perusteellisen skannausalgoritmin, joka pystyy palauttamaan kaikki testitiedostot ja testiosion. Löytyneesi voit esikatsella kaikkia ennen lopullista palauttamista varmistaaksesi, että se on mitä haluat.

Se kesti vähän kauemmin kuin Stellar, mutta ei paljon. Meillä oli kuitenkin joitain ongelmia, joiden skannausajat olivat huomattavasti pidempiä, käynnistämättä ensin testitietokonetta, mikä on ongelma, jota emme ole kohdanneet muiden tietojen palautuspalveluiden kanssa.

EaseUS Pro + WinPE

Alkaa 99,90 dollarista elinikäiselle lisenssille. Lue koko kuva EaseUS-tietojen palautustoiminnosta.

Edellinen

Seuraava

Kohdistimme EaseUS Pro + WinPE -lisenssin, koska se sisältää käynnistettävän median tietojen palauttamiseksi tietokoneista, jotka eivät käynnisty. Jos kuitenkin voitte tehdä ilman tätä vaihtoehtoa, vain EaseUS-tietojen palautustoiminnon ostaminen säästää 30 dollaria. Tämä hinnanalennus saattaa olla riittävä syy joillekin mennä tämän ratkaisun kanssa kahden parhaan joukkoomme.

Syy siihen, että sijoitimme sen kolmanneksi, johtui pääasiassa siitä, että EaseUS Pro ei voi suorittaa täydellistä kiintolevyn tarkistusta. Voit skannata vain osioita. Useimmissa tapauksissa se on kaikki mitä tarvitset. Toisinaan voi kuitenkin olla, että EaseUS ei pysty tunnistamaan kadonnettua osiota. Kun näin tapahtuu, koko aseman tarkistus on paras tapa.

Kolme muuta puuttuvaa ominaisuutta olivat kyvyttömyys skannata tiedostotyypeittäin, lisätä uusia tiedostotyyppejä eikä optisen tallennustilan palautus. Itse ohjelmisto ei myöskään tue kloonausta, mutta EaseUS julkaisee ilmaisen levyjen kopiointityökalun tätä varten.

Tämän lisäksi käyttäjäkokemus on erittäin mukava, älykäs käyttöliittymä näyttää ja tuntuu ammattimaiselta. Yksi asia, joka erottui, on, että EaseUS pyysi poistetun osion heti, ennen kuin edes suoritimme skannauksen.

Prosessi EaseUS: n kanssa on hiukan erilainen siinä mielessä, että se suorittaa ensin pikahaun automaattisesti, sitten suorittaa syvän tarkistuksen. Muut ratkaisut antavat sinulle mahdollisuuden käyttää yhtä tai toista. Koska nopea tarkistus suoritetaan kahdessa sekunnissa ja voit selata ja esikatsella palautettuja tiedostoja syvän tarkistuksen aikana, tämä virka ei ole ongelma.

Yksi alue, jolla EaseUS erottuu kahdesta tärkeimmästä palvelumme (erityisesti Data Rescue), on kuinka helppo on lajitella palautetut tiedot. Voit selata tiedostoja tiedostorakenteen perusteella tai rajoittaa asioita tiedostotyypin perusteella.

Muiden palautusvaihtoehtojen osalta EaseUS tukee ulkoisen aseman, irrotettavien tallennusvälineiden ja RAID-palautusta, mutta ei optisten tallennusvälineiden palautusta.

Kaiken kaikkiaan havaitsimme EaseUS: n olevan nopein kolmesta parhaasta palvelusta suorittaen samalla hyvän skannauksen.

Runner Ups

Vaikka Stellarin, Prosoft Engineeringin ja EaseUS: n julkaisemat työkalut vetoavat useimpiin ihmisiin, emme tee lukijoillemme oikeudenmukaisuutta mainitsemalla muutamia muita palveluita, jotka hyvistä syistä saattavat olla parempia tietyille käyttäjille..

CleverFiles-levypora

Hinta alkaa 49 dollaria yhden vuoden lisenssiltä ja 68 dollaria elinikäiseltä lisenssiltä. Lue CleverFiles Disk Drill -katsaus kokonaiskuvaan.

Edellinen

Seuraava

CleverFiles Disk Drill todennäköisesti yllättyi meistä enemmän kuin mikään muu testattu tietojen palautustyökalu. CleverFiles ei todennäköisesti ole niin tunnettu IT-piireissä kuin kolme pääkilpailijaa, koska se ei tarjoa kaupallisia lisenssejä. Useimmille kuluttajille se voi kuitenkin olla yhtä hyvä.

Kaksi ominaisuutta, jotka puuttuvat tästä palvelusta, ovat käynnistyslevyjen palauttaminen koneille, jotka eivät ole käynnistyviä, pikkukuvien esikatselut ja kyky määritellä uusia tiedostotyyppejä skannauksille. Et voi myöskään valita skannatavia tiedostoja kuten Stellarilla .

Yksi asia, josta pidimme, on kuitenkin se, että CleverFiles ei antanut meille vain vaihtoehtoja olemassa olevien osioiden skannaamiseen, se havaitsi automaattisesti ja antoi meidän skannata poistetun osion..

Lisäksi CleverFiles tarjoaa vahvan etujoukon, joka sisältää ulkoisen aseman, irrotettavan tallennusvälineen, SD-kortin ja optisen aseman palautuksen.

Wondershare-tietojen palautus

Alkaa 39,95 dollarista elinikäiselle lisenssille. Lue koko kuva Wondershare Data Recovery -katsauksesta.

Edellinen

Seuraava

Ohjattu Wondershare Data Recovery -toiminto on yksinkertainen, mutta tarjoaa useita hienoja ominaisuuksia skannausten mukauttamiseen, kuten mahdollisuus skannata tiedostotyypeittäin ja skannata tietyt kansiot. Voit myös skannata merkityn osion tai vetää tietoja osiotaulusta löytääksesi kadonneet osiot.

On olemassa joitain puuttuvia ominaisuuksia, joista et ehkä välitä, kuten kloonaus, RAID-palautus ja optisen tallennustilan palautus. Suurempi syy siihen, että Wondershare ei houkuttele tekniikan taitavia käyttäjiä, on se, että sitä ei voida käyttää tietojen palauttamiseen muilta kuin käynnistyskoneilta, ja skannausten suorittaminen vie todella kauan (13 tuntia yhden teratavan).

Wondershare ei myöskään helpota tukipalvelun saamista, koska ei ole suoraa keskustelua ja hitaat vastausajat sähköpostitse (tapauksessamme kaksi viikkoa)..

Ontrack EasyRecovery

Hinta alkaa 79 dollaria yhden vuoden lisenssillä. Lue koko kuva Ontrack EasyRecovery -katsauksesta.

Edellinen

Seuraava

Ontrack EasyRecovery tarjoaa yksinkertaisen palautuskokemuksen hienoista ohjattujen ominaisuuksien avulla. Yksi suosikeistamme oli, kuinka helppoa se sai seulomaan palautetun sisällön tiedostotyyppilajittelulla ja pikkukuvien esikatselutilalla.

Ohjelmisto ei kuitenkaan täytä joitain suuria tapoja, estäen sitä varmistamasta korkeampaa sijaa sijoituksissamme.

Yhden vuoksi syvien skannausten kesti kaksi kertaa niin kauan kuin edelliset vaihtoehdot. Yhdistämällä tämän ongelman EasyRecovery ei anna sinulle mahdollisuutta skannata tiedostotyypin mukaan. Lisäksi et voi tallentaa skannaustuloksia myöhemmin myöhemmin, jos päätät lykätä palautusta. Lopuksi, EasyRecovery ei sisällä palautus-CD: tä tai kloonausominaisuuksia.

GetData Palauta tiedostoni

Hinta alkaa 69 dollaria yhden vuoden lisenssillä. Lue koko kuva GetData Recover My Files -arvostelusta.

Edellinen

Seuraava

GetData Recover My Files on tehokkaan, kiillotetun tietojen palauttamisen työkalu, joka on suunniteltu asiantuntijoille. Joten olimme ymmärrettävästi pettyneitä siihen, että yhden teratavun kiintolevyn täydellinen skannaus kesti 17 tuntia. Se on hitaampaa kuin mikään muu testattu palvelu.

Skannaus sai työn kuitenkin päätökseen. Vaihtoehdot, kuten kyky skannata tiedostotyypin mukaan, voivat myös lyhentää aikaa, mutta eivät välttämättä ole riittävän hyviä joillekin käyttäjille.

Recover My Files -toiminnolla voidaan palauttaa tietoja ulkoisista asemista, USB-muistitikkuista ja SD-korteista. Et voi kuitenkaan käyttää tietojen palauttamista tietokoneilta, jotka eivät käynnisty. RAID-tallennustilan palautus vaatii kalliimman ”ammattilaisen” lisenssin.

GetDataBack Simple

Alkaa 79 dollarista elinikäiselle lisenssille. Lue koko kuva GetDataBack Simple -arvostelusta.

Edellinen

Seuraava

GetDataBack Simple suorittaa kohtuullisen nopean tarkistuksen ja onnistui palauttamaan kaikki tiedostomme, vaikka se ei olekaan niin komea kuin kolmen parhaan valintamme. Syynä siihen, että se on matala luettelossamme, on se, että käyttökokemus on vajaa useimpiin palautusratkaisuihin verrattuna.

Tärkeimmät vaihtoehdot, kuten kyky skannata tiedostotyypin, lajitella tulokset tiedostotyypin ja tallentaa skannaustulokset, puuttuvat. Yksinkertainen ei myöskään voi suorittaa koko kiintolevyn skannausta: olet skannaa vain yksittäisiä levyjä.

Rajapinnan suunnittelu ei myöskään ole kovin intuitiivinen, ongelma, jota yhdistävät häiritsevät ja ristiriitaiset värit. Odotamme kustannuksiltaan jotain hiukan kiiltävämpää.

Piriform Recuva Pro

Hinta alkaa 19,99 dollaria yhden vuoden lisenssille. Lue koko kuva Piriform Recuva Pro -arvostelusta.

Edellinen

Seuraava

Piriform Recuva Pro saa paljon huomiota budjettihinnoittelunsa ansiosta. Vaikka joudut maksamaan 19,99 dollarin hinnan tuesta, myös Recuvan ilmainen versio on saatavana. Vaikka hinnoittelu on selvästi houkuttelevaa, saat yleensä sen, mitä maksat tämän palautustyökalun avulla.

Useat edistyneemmillä työkaluilla löydetyt ominaisuudet puuttuvat. Et voi lajitella skannaustuloksia tiedostotyypin mukaan tai tallentaa skannauksia myöhempää palautusta varten. Kloonaus ja toipuminen muista kuin käynnistyskoneista eivät ole myöskään vaihtoehto. Lisäksi, vaikka maksat Recuvosta, sen tukiverkosto on melko matala eikä tarjoa suoraa apua.

Ensisijainen ongelma Recuva Pron suhteen on kuitenkin se, että se ei pysty palauttamaan kadonneita tai poistettuja osioita. Koska osioiden palauttaminen on erittäin tärkeä syy käyttää rahaa palautustyökaluun, tämä on merkittävä isku Recuvaa vastaan, vaikka se selittää alhaisen hinnan.

Jos kuitenkin palautat vain poistetut tiedostot, Recuva tekee hyvää työtä. Skannaukset ovat nopeita ja ohjattu näyttää hyvältä. Pystyimme palauttamaan kaikki testitiedostot ja esikatselemaan niitä ennen palauttamista.

Paras tietojen palautus Macille

Suurimmassa osassa tarkistetuista parhaista palautustyökaluista oli myös Mac-versioita. Näitä työkaluja voidaan käyttää poistettujen tietojen ja osioiden palauttamiseen iMac-, MacBook Pro-, Air-, Mac Mini- ja Mac Pro -tietokoneisiin..

Joissain tapauksissa näiden Mac-analogien ominaisuudet ja kustannukset ovat erilaisia, joten päätimme antaa Mac-käyttäjille myös erilaiset sijoitussarjat viitata. Emme kuluta aivan yhtä paljon aikaa puhumalla Mac-ohjelmistosta, koska näiden työkalujen yleinen ilme ja toiminta ovat verrattavissa PC-versioihin.

Prosoft Engineering Data Rescue 4

Hinta alkaen 99 dollaria elinikäinen lisenssi.

Data Rescue 4 on paras valintamme Mac OS -käyttöjärjestelmästä huolimatta siitä, että olemme toisella sijalla PC-luetteloissamme. Tämä johtuu siitä, että Mac-ohjelmisto sisältää joitain lisäominaisuuksia. Luettelo sisältää FileIQ: n, jonka avulla työkalu oppii uusia tiedostotyyppejä, ja Bootwellin, jonka avulla voit luoda toissijaisen käynnistysaseman.

Stellar Mac-tietojen palautus

Alkaa 50 dollaria kuukaudessa.

Tietojen palautuksen lisäksi Mac-tietokoneelta, Mac Data Recovery voi hakea tietoja Time Machinen ja salattuja levyasemia. Työkalu on yhtä houkutteleva kuin sen PC-vastine ja sopii niin kuluttajille kuin tietotekniikan ammattilaisillekin.

Ohjattu EaseUS-tiedon palautustoiminto Mac Prolle

Hinta alkaa 89,95 dollaria elinikäinen lisenssi.

Tässä Macintosh-tietojen palautusvelhojen versiossa ei ole käynnistyskelpoisia tallennusvälineitä, jotka voivat palauttaa tietoja sellaisilta Mac-koneilta, jotka eivät käynnisty. Jos haluat, on olemassa kalliimpi 129 dollarin versio. Sovellus näyttää ja toimii hyvin, mutta sijoittuu kolmanneksi samoista syistä kuin tietokoneen vastine.

Et voi skannata erityyppisiä tiedostoja, etkä voi tarkistaa koko kiintolevyäsi, vain osioita. Et voi myöskään opettaa EaseUS: ta etsimään uusia uudentyyppisiä tiedostoja. Nämä eivät kuitenkaan ole valtavia hanguppeja, ja jos et tarvitse käynnistettävää mediaa, EaseUS: n valitseminen Stellarista ja Prosoft Engineeringistä säästää vähintään kymmenen dollaria.

CleverFiles-levypora Mac-tietokoneille

Hinta alkaa 89 dollaria yhden vuoden lisenssiltä, ​​118 dollaria elinikäiseltä lisenssiltä.

Macintosh-levylevitystä rajoittaa jonkin verran sen kyky “vain” palauttaa 200 plus tiedostotyyppejä, ja toisin kuin kaksi johtavaa vaihtoehtoa, et voi lisätä uusia tiedostotyyppejä. Lisäksi elinikäinen lisenssi maksaa noin 20 dollaria enemmän.

Levytyökalun Mac-versiossa on kuitenkin tavallisten palautusominaisuuksien lisäksi joitain mukavia etuja. Nämä sisältävät:

 • Levyn kunto: SMART-seuranta pysyäkseen mahdollisten kiintolevyongelmien kärjessä
 • Mac-puhdistus: analysoi ja optimoi levytilaa
 • Duplicate Finder: Löydä ja poista päällekkäiset tiedostot
 • Palautusasema: Luo käynnistettävä USB-asema tietojen palauttamista varten
 • Tietojen varmuuskopiointi: Luo minkä tahansa osion tavu kerrallaan-klooni

Parhaat tietojen palauttamisen työkalusarjat IT-ammattilaisille

Jos olet tietotekniikan ammattilainen, tietojen palautusohjelma on tärkeä sijoitus menestykseesi. Kaupallisesti mukana toimitetut lisenssit antavat sinun palauttaa tietoja muiden käyttäjien tietokoneista riippumatta siitä ovatko ne tietokoneita tai Mac-koneita.

Suurin osa tarkistetuista tietojen palautusratkaisuista ei tarjoa tällaista toimintoa. Itse asiassa vain myyjät, jotka laskeutuivat kolmen parhaan joukkoomme, Stellar, Prosoft Engineering ja EaseUS. Se puhuu heidän vakiintuneelle paikalle ammattiteknikkojen parhaimpana vaihtoehtona.

Stellar Data Recovery Toolkit

PakettiHinta
Bundle-Stellar Data Recovery Toolkit -teknikko$ 499
Windowsin tietojen palauttamisteknikko$ 299
Mac-tietojen palauttamisteknikko$ 349
Linux Data Recovery -teknikko$ 199

Stellar Data Recovery Toolkit sisältää paitsi elinikäisen lisenssin myös ohjelmistoja Linuxin palautusta varten. Jopa ilman tätä lisäbonusta, Stellarin tarjous olisi todennäköisesti laskeutunut yläpisteeseen PC: n ja Mac-ohjelmien yhdistetyn laadun perusteella..

Stellarin julkaisemat työkalut tarjoavat laajemmat palautusvaihtoehdot kuin mikään muu kehittäjä. Työkalusarjan lisenssin avulla voit myös palauttaa tietoja RAID-muistista, mitä normaali PC-ohjelmisto ei.

Prosoft Engineering Drive Genius 4, Data Rescue 4 & Data Rescue PC3

PakettiHinta
Data Rescue 4, Drive Genius 4, & Data Rescue PC 3$ 499
Aja Genius 4 & Tietojen pelastus 4$ 399
Tietojen pelastus 4 & Tietojen varmuuskopiointi 3$ 399
Data Rescue PC 3 & MediaTools Pyyhi$ 699
Data Rescue 4, Data Rescue PC 3 & MediaTools Pyyhi$ 899

Tämä paketti sisältää Drive Genius 4, diagnostiikkatyökalun kiintolevyongelmien havaitsemiseksi ja korjaamiseksi. Voit käyttää sitä tietojen palauttamiseen sekä PC: ltä että Macilta, mutta lisenssi on voimassa vain yhden vuoden, mikä on suuri syy valita Stellar sen sijaan.

Prosoft Eng. sillä on kuitenkin saatavana useita muita ammatillisia lisenssipaketteja, jotka saattavat houkutella joihinkin. Niihin sisältyy tarjouksia MediaTools Wipe -sovelluksella, joka on työkalu, joka pyyhkii asemat täysin puhtaiksi tiedoista.

EaseUS Data Recovery Wizard -teknikko

PakettiHinta
Tietojen palautusteknikko PC ja Mac$ 598
Tietojen palautusteknikko PC$ 499
Tietojen palauttamisteknikko Mac$ 499

Kuten Stellar, myös EaseUS-teknikot-paketin ostaminen antaa sinulle elinikäisen lisenssin rajoittamattomalle tietokoneelle, joten se on kustannus, joka aiheutuu vain kerran. Toisaalta se on kaksisataa dollaria kalliimpaa kuin Stellar, eikä se ole aivan yhtä hyvä työkalu.

Muita vaihtoehtoja IT-teknikkoille ovat erilliset PC- ja Mac-lisenssit, mutta ne ovat kalliita.

Parhaat tietojen palauttamisen työkalut Androidille

Android-tietojen palautustyökalujen avulla voit palauttaa poistetut tekstiviestit, yhteystiedot, kuvat ja muun sisällön puhelimestasi. Yleisesti ottaen ne toimivat liittämällä puhelimesi tietokoneeseen USB: n kautta. Jotkut työkalut tarjoavat sinulle myös sovelluksen tietojen palauttamiseksi suoraan puhelimesta.

Wondershare Dr. Fone Androidille

Hinta: 49,95 dollaria

Listamme ylöspäin on Dr. Fone for Android. Dr. Fone voi palauttaa vahingossa poistetut tiedot puhelimista, joissa on tyhjät tai reagoimattomat näytöt.

Dr. Fone -palvelussa on tietojen palauttamisen lisäksi lisäominaisuuksia, jotka auttavat sitä edeltämään EaseUS MobiSaveria korkeammasta hinnastaan ​​huolimatta. Näitä ovat juurtuminen, SIM-kortin lukitus, lukitusnäytön poisto ja tietojen poistaminen. Sitä voidaan käyttää myös puhelintietojen varmuuskopiointiin tietokoneellesi.

Prosessit toimivat automaattisesti ja käyttöliittymä on kaunis ja intuitiivinen.

Ole varovainen, että syötät laitemallin tiedot tarkasti suorittaessasi palautusta, mutta koska tekemällä niin väärin, puhelimesi voi tilata ja tehdä siitä hyödytöntä, paitsi että se toimii paperina.

EaseUS MobiSaver Android Prolle

Hinta: 39,95 dollaria.

MobiSaver for Android Pro on paras puhdas Android-tietojen palautustyökalu, jonka tarkistimme sen kyvyn avulla skannata ja palauttaa nopeasti useita tiedostoja kerralla. Ohjelmisto voi palauttaa sekä vahingossa poistetut tiedot että juurtuneista puhelimista tulevat tiedot. Se antaa sinulle esikatselutilan, joten voit tarkistaa tiedostot ennen palauttamista varmistaaksesi, että ne ovat haluamiasi.

Sijoitimme sen osittain Wondersharen alapuolelle, koska se ei tee joitain muita asioita, kuten puhelimen juurtuminen tai lukituksen avaaminen.

Toinen ongelma on, että puhelimesi täytyy todella juurtua ennen palauttamista, kun taas Wondershare ei jaa tätä rajoitusta. Puhelimen juurtuminen väärään tapaan voi johtaa sen purkamiseen, joten varmista, että tiedät mitä olet tekemässä.

Jihisoft Android-tietojen palautus

Hinta: 49,95 dollaria.

JihiSoft Android Data Recovery -sovelluksen avulla voit palauttaa tietoja juurtumatta puhelimeesi ja tarjoaa helpon palautusprosessin. Skannaukset suoritetaan nopeasti ja voit esikatsella tiedostoja ennen täydellistä palauttamista. Sijoitimme sen hieman alempana kuin EaseUS kustannusten vuoksi ja koska velho ei ole aivan yhtä mukava; silti, se on melko lähellä.

Parhaat talousarvion tietojen palauttamisen työkalut

Jos olet sidoksissa ja budjettisi, nämä tietojen palauttamisen työkalut ovat paras veto. Ne eivät välttämättä tarjoa kaikkia huippuluokan ratkaisujen kelloja ja pilliä, mutta heidän pitäisi pystyä palauttamaan vahingossa poistetut tiedot ja pääsemään ainakin osiin, joita ei kiinnitetä,.

CleverFiles-levypora

Hinta alkaa 49 dollaria yhden vuoden lisenssillä.

Jos et tarvitse pitkäaikaista lisenssiä, CleverFiles 49 dollarin tarjouksessa on yhtä monta ominaisuutta kuin tuotemerkeissä, jotka maksavat kaksinkertaisesti. Tähän sisältyy kyky skannata tiedostotyypeittäin ja palauttaa tietoja ulkoisista asemista, siirrettävästä tallennusvälineestä, SD-kortista ja optisesta tallennusvälineestä.

WonderShare-tietojen palautus

Alkaa 39,95 dollarista elinikäiselle lisenssille.

WonderShare maksaa 10 dollaria vähemmän kuin CleverFiles ja sisältää lähes yhtä monta ominaisuutta. Merkittävimpiä puutteita ovat kloonaus ja optisen median hyödyntäminen. Ensisijainen syy siihen, että sijoitimme sen alempaan, on kuitenkin se, että CleverFiles-skannaukset suoritetaan paljon, paljon nopeammin: Cleverfiles-tiedoston täydellinen kiintolevyn skannaus kesti vain kolme tuntia testauksen aikana, kun taas WonderShare kesti 13.

Saat kuitenkin elinikäisen lisenssin WonderShare-ohjelmalla, joten sinulla on enemmän aikaa odottaa.

Tähtien koti

Alkaa 50 dollaria kuukaudessa.

Stellar Home eroaa Stellar Professional -sovelluksesta lähinnä siinä, että se ei pysty palauttamaan tietoja RAW-kiintolevyistä. Sitä voidaan kuitenkin edelleen käyttää poistettujen tietojen ja esteettömien osioiden tietojen palauttamiseen. Joten se kattaa edelleen suurimman osan palautusskenaarioista ja säästää 40 dollaria.

Tietojen palauttamisen UKK

Tarvitsetko tietojen palautuspalvelun vai riittääkö ohjelmisto?
Tietojen palautusohjelmisto voi palauttaa tietoja yhtä tehokkaasti kuin tietojen palautuspalvelu. Tähän sisältyy tietojen palauttaminen koneilta, jotka eivät käynnisty käynnistysosion ongelman vuoksi. Ainoa kerta, kun todella tarvitset palvelua, on, jos sinulla on asema, joka on epäonnistunut fyysisesti.

Onko kaikki tiedot palautettavissa?
Ei. Kun poistat tiedostoja tietokoneelta tai osio poistetaan, on mahdollista, että uudet tiedostot voivat korvata tiedot. Jos näin tapahtuu, et voi saada sitä takaisin.

Entä jos voin alustaa kiintolevyn, voinko silti käyttää tietojen palauttamisohjelmaa?
Useimmat hyvät palautusohjelmistot, kuten Stellar, voivat palauttaa tietoja, vaikka kiintolevy olisi alustettu. Jos taas olet kirjoittanut tietosi uusilla tiedoilla, niin ei välttämättä ole.

Mitä tietojen palautuspalveluyritys veloittaa??
Tietojen palautuspalvelut hinnoittavat yleensä ongelman vakavuuden perusteella. Se voi olla melko kallista. Esimerkiksi Yhdysvaltain elektroniikkaketju Best Buy veloittaa 200–1500 dollaria ammattimaisesta hyödyntämisestä.

Mitä tietojen palautus maksaa??
Parhaat tarkistetut työkalut – Stellar, Prosoft Engineering ja EaseUS – maksavat noin 100 dollaria lippulaivaohjelmistostaan. Siellä on joitain halvempia vaihtoehtoja, kuten Cleverfiles ja Wondershare, vaikka ne eivät ole aivan yhtä hyviä.

Tarvitsenko edelleen pilvivarmuuskopion, jos minulla on palautusohjelmisto?
Joo! Tietojen palautus ei ole koskaan varma asia, kun taas tietojen saaminen pilviltä on. Pilvien varmuuskopiointi on myös paljon nopeampaa ja se voidaan suorittaa toisesta tietokoneesta. Jos sinulla on hyvä varmuuskopiosuunnitelma, sinun ei tarvitse koskaan käyttää rahaa palautusohjelmistoon.

Paras tietojen palautusohjelmisto-arvostelujen yhteenveto

Alkuperäisessä Cloudwards.net-tutkimuksessa parhaista käytettävissä olevista tiedon palauttamistyökaluista meille vaikutti molemmat käytettävissä olevien hyvien työkalujen määrä ja kuinka paljon paremmat suuret työkalut olivat kuin seuraava taso.

Pysyvässä sijainnissamme on Stellar Data Recovery Pro, joka tarjoaa parhaan sekoituksen kaikkien testattujen työkalujen käytettävyydestä, ominaisuuksista ja suorituskyvystä. Vaikka sen ominaisuudet ovat kalliimpia kuin pienemmät vaihtoehdot, sen ominaisuudet ovat hintansa arvoinen, vaikka et ota huomioon sitä, että sen mukana tulee elinikäinen lisenssi. Toivomme vain, että meidän ei tarvitse maksaa ylimääräistä palautus-CD: ltä.

Lähellä koronsa oli Prosoft Engineering. Vaikka Data Rescue PC4 ei tarjoa melkein yhtä monta mukautusvaihtoehtoa skannauksen räätälöimiseksi, se sisältyy RAID-palautukseen – joudut ostamaan kalliiden Stellar-yritysversion, jotta voit tehdä.

Ylimmän kolmen pyöristäminen on EaseUS. Kuilu EaseUS: n ja kahden suosikki tuotemerkkimme välillä on melkein yksinomaan sen takia, että se ei pysty skannaamaan koko kiintolevyäsi kerralla. Jos ei tästä tosiasiasta, olemme ehkä sijoittaneet sen numeroon yksi.

Mainitsemme viimeisen kerran, että paras tapa varmistaa, että tiedostosi ovat aina saatavilla, on sijoittaa pilvivarmuuskopiointityökaluun. Tällaiset työkalut ovat edullisia ja yleensä ominaisuusvaihtoehtoja poistetun sisällön palauttamiseksi tietyn ajan kuluessa. Jos olet kuitenkin sidoksessa etkä varmuuskopioida, tämän kierroksen tietojen palautustyökalut ovat paras tapa pelastaa tietosi.

Tietenkin me mielellämme kuulee sinusta omien kokemustesi suhteen näihin työkaluihin. Joten kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map