Vuoden 2020 11 parhainta Dropbox-vaihtoehtoa: mikä on turvallisinta?

Dropboxilla on 500 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää, joista 11,9 miljoonaa maksaa, Dropbox on yksi suosituimmista pilvitallennuspalveluista. Tämän ansiosta se on yksi palveluista, joita melkein kaikki voivat nimetä päänsä yläpuolelle.


Se on hyvä pilvitallennuspalvelu, joka ei ole yllättävää, koska et saa paljon käyttäjiä savun ja peilien perusteella. Saat ne tekemällä palvelustasi helppoa ja intuitiivista käyttää samalla, kun tarjoat monia yhteistyöominaisuuksia, mahdollistavia jakamisvaihtoehtoja ja nopean synkronoinnin. Lisäksi Dropboxilla on vahva käyttäjätuki.

Se sanoi, se ei ole ilman virheitä. Dropboxin hinnasuunnitelmat eivät ole kilpailukykyisiä tai läheskään parhaimpia pilvitallennustarjouksia. Lisäksi siitä puuttuu tietämätön salaus ja sillä on hämmentävä tietosuojakäytäntö. Vielä on jäljellä, onko Dropbox paras pilvitallennusalusta. Se riippuu siitä, mitä haluat päästä pilvitallennuspalvelusta.

Tässä yleiskatsauksessa tarkastellaan 11 parasta Dropbox-vaihtoehtoa . Suurimmalla osalla tämän sijoituksen valintamiehiä ei välttämättä ole Dropboxin käyttäjiä, mutta havaitsimme, että yhdessä tai toisessa luokassa he ylittävät sen palveluna. Ennen kuin aloitamme luettelon, puhutaanpa yksityiskohtaisemmin Dropboxista. Jos haluat lukea keskustelun, miksi Dropbox ei ole ihanteellinen, voit lukea sen alla. 

Jos et tunne pilvitallennusterminologiaa, suosittelemme kouluttautumista käymällä pilvitallennuskirjastossamme.

Pilvitallennuksen 11 parasta Dropbox-vaihtoehtoa

Paras dropbox-vaihtoehto useimmille ihmisille on Sync.com. Jos näet palvelun, joka sopii tarpeisiisi, suosittelemme kirjautumista ilmaiseen kokeiluversioon nähdäksesi, miten pidät siitä. Mikään ei ylitä kokemusta annetusta palvelusta. Tässä on lyhyt katsaus: 

 1. Sync.com – Paras vaihtoehto, jos turvallisuus on tärkein huolenaihe
 2. pCloud – Paras vaihtoehto runsaalla 10 Gt ilmaisella suunnitelmalla
 3. Tresorit – paras vaihtoehto yritykselle, jolla on paljon vaihtoehtoja
 4. Laatikko
 5. MEGA
 6. onedrive
 7. Google asema
 8. Amazon Drive
 9. Koofr
 10. SpiderOak
 11. Minä ajan

1. Sync.com

Toronto-pohjainen Sync.com on ollut jonkin aikaa parhaan pilvitallennusvertailulistan kärjessä. Katso syy lukemalla Sync.com-arvosteluamme. Se on myös parhaiden viiden palveluntarjoajan joukossa, joilla on suuret ilmaiset palvelusuunnitelmat, ja se on kärkipaikka parhaimmissa nolla tietämyksen pilvipalvelujen luettelossamme. Nämä ovat avainryhmiä, joita tarvitaan Dropboxin voittamiseen.

Sync.com-Web-ohjauspaneelin-Slider-1

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-kansio-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-kaksi-Factor-Authentication-Dia-5

Edellinen

Seuraava

Käy palveluntarjoajassa

Sync.com antaa sinulle vain 5 Gt kirjautumiseksi, mikä ei ole paljon parempi kuin Dropboxin 2 Gt. Voit kutsua ystäviäsi liittymisohjelman avulla. Jokaisesta, joka tekee, saat gigatavua lisää tallennustilaa jopa 20 Gt. Bonuksena ystäväsi saavat myös ylimääräisen gigatavun.

Sync.comillä on myös suunnitelmia, joiden arvo on parempi. Sen Personal Pro 2TB -suunnitelma laskee 8 dollaria kuukaudessa vuotuisella tilauksella, mikä on halvempaa kuin Dropboxin Plus-paketti ja tarjoaa kaksinkertaisen tallennustilan. Plus, toisin kuin Dropbox, Sync.com tarjoaa 500 Gt: n henkilökohtaisen suunnitelman, mikä tekee siitä joustavamman.

Hyvän arvon lisäksi Sync.com on vahva tietoturva, mukaan lukien ilmainen nolla tietämys salaus, mikä tarkoittaa, että vain sinä voit lukea tietosi, toisin kuin Dropbox. Sync.com käyttää myös TLS-protokollaa suojaamaan siirrettäviä tiedostoja uhkilta, kuten keskitason ihmisten hyökkäyksiltä, ​​ja AES 256-bittinen salaus suojaamaan tiedostoja levossa.

Lisäksi Sync.comin sijainti Kanadassa antaa sille nauttia kuluttajaystävällisemmistä tietosuojalakeista kuin Dropbox Yhdysvalloissa. Se pitää tiedostosi poissa NSA: sta ja muista amerikkalaisista aakkostoimistoista..

Tiedostojen synkronointi toimii samalla tavalla kuin Dropboxin. Sync.com antaa sinun käyttää synkronointikansion sijaan jotain, jota kutsutaan Sync.com “holviksi”. Holvi toimii turvallisena tiedostoarkistona.

Vaikka synkronointi on samanlaista, Sync.com: n siirtonopeudet eivät ole yhtä nopeita kuin Dropboxin. Se johtuu osittain siitä, että Sync.com ei käytä lohkotason kopiointia.

Sillä on kuitenkin hyvä syy. Zero-tietämys salaus ja lohkotason kopiointi eivät sovi hyvin yhdessä, koska lohkotason kopiointi edellyttää, että palvelu pystyy lukemaan tiedostosi.

Sync.com-suojaus

Suojauksen jakaminen ei jää jälkeen muista ominaisuuksista. Kuten Dropbox Professional -tilaus, myös Sync.com antaa sinun suojata salasanalla linkkejä, joita voit luoda tai lähettää sähköpostitse. Se ei kuitenkaan rajoita tätä ominaisuutta maksamaan asiakkaille.

Tarvitset kuitenkin Sync.com Pro -tilauksen linkin voimassaoloajan asettamiseksi. Sync.com: n Pro-suunnitelman avulla voit asettaa latausrajoituksia ja luoda tiedostopyyntöjä.

Kaikkein hyödyllisin ominaisuus on mahdollisuus ulottaa tietoturva mihin tahansa linkkiin, jonka haluat jakaa. Sinun on valittava vain ”parannettu tietosuoja” -ruutu, kun luot osaketta.

2. pCloud

pCloud on myös parhaan pilvitallennusartikkelimme kärjessä. Se on tässä luettelossa pilvisuojauksensa ansiosta, mutta siinä on myös paljon muita ominaisuuksia.  

pCloud Web-käyttöliittymätiedostot

pCloud-synkronointikansio

pCloud Jaa tiedosto linkki

pCloud-latauslinkit

pCloud Drive Client

Edellinen

Seuraava

pCloudin ilmainen suunnitelma antaa sinulle 10 Gt tallennustilaa, mikä on viisi kertaa enemmän kuin Dropbox tarjoaa. Toisin sanoen, jotta saat kaiken tämän, sinun on suoritettava tietyt tehtävät. Voit myös lisätä 1 Gt tallennustilaa jokaiselle viittaamallesi ystävälle.

Jos tarvitset enemmän tallennustilaa, pCloudilla on hyvät arvo-suunnitelmat, joista voit valita. Premium 500GB: n suunnitelma 4,99 dollaria kuukaudessa on loistava tarjous, mutta sen varjoon jää Premium 2TB -suunnitelma, joka on vain 8 dollaria kuukaudessa vuosittaisella tilauksella. Se on halvempaa kuin Dropboxin 1 kt: n suunnitelma.

Toisin kuin Sync.com, nollatieto ei ole ilmainen, mutta voit lisätä sen mihin tahansa suunnitelmaan 3,99 dollarilla kuukaudessa. Jos luulet pCloudin toimivan sinulle, elinikäinen tilaaminen säästää rahaa pitkällä tähtäimellä.

Nolla-tietävän lisäosan lisäksi pCloud käyttää AES 256-bittistä tiedostoa salaamaan tiedostoja levossa ja TLS-protokollaa suojaamaan niitä kuljetuksen aikana.

pCloud-synkronointi

pCloud toteuttaa yleisen synkronointimallin, mutta tarjoaa myös ominaisuuden nimeltä pCloud Drive. Sen avulla voit käyttää pCloud-sovellukseen tallennettua sisältöä tarvitsematta ladata sitä tietokoneellesi.

pCloud käyttää lohkotason synkronointia nopeuttaaksesi myöhempiä latauksia, ja se on paras valintamme parhaaksi pilvisäilöön musiikille ja parasta tallennustilaa valokuville ja videoille.

Tiedostojen jakamiseksi sinun on luotava linkkejä, lähetettävä ne sähköpostitse tai lähetettävä suoraan sosiaalisiin verkostoihin. pCloud antaa sinun suojata osakkeita salasanoilla ja viimeisillä päivämäärillä. Kuten Dropboxissa, sinun on kuitenkin tilattava premium-suunnitelma käyttääksesi näitä ominaisuuksia. Lue koko pCloud vs Dropbox -vertailu.

3. Tresorit

Tresorit on yksi turvallisimmista pilvitallennuspalveluista ja sellainen, jota olemme verranneet Dropboxiin aiemmin Tresorit vs. Dropbox -artikkelissa. Tresorit tuli esiin kyseisen artikkelin kärjessä, pääasiassa suojausominaisuuksiensa ansiosta.

tresorit-vs-dropbox-tresorit-web

Ei ole epäilystäkään siitä, että Tresorit on kalliimpaa. Sen halvin suunnitelma, Premium, on 10,42 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa niukan 200 Gt tallennustilaa. Vastaamaan Dropboxin Professional-suunnitelmaa, joka tarjoaa 2 kt tallennustilaa, sinun on maksettava mahtava 24 dollaria kuukaudessa.

Tresorit perustelee korkeat hinnat tarjoamalla erinomaisen turvallisuuden. Se käyttää tietämättömää salausta yksityisyyden suojaamiseen, TLS-protokollaa tiedostojen suojaamiseen kuljetuksen aikana ja AES 256-bittistä salausta tiedostojen sekoittamiseksi levossa. Se on vain turvajäätelön huippu. Voit lukea muista yksityiskohtaisesti Tresorit-arvosteluamme.

Tresorit-synkronointi

Tresorit antaa sinun synkronoida sisällön pilveen, mutta voit käyttää myös sen verkkoasemaominaisuutta. Toisin kuin muut pilvitallennuspalvelut, kuten Dropbox, Tresoritilla ei ole yhtä synkronointikansiota. Sen sijaan sinun on luotava “tresorit” jokaiselle kansiolle, jonka haluat synkronoida. Se tekee siitä monimutkaisemman käytön.

Haittapuoli on, että voit synkronoida minkä tahansa kansion, jota et voi tehdä Dropboxin kanssa. Valikoiva synkronointi on myös saatavana. Voit käyttää sitä vain tiettyjen kansioiden synkronointiin treisorissa.

Tresoritin nopeudet olivat nopeita testissämme, mutta lohkotason synkronointia ei ole saatavana. Tresoritista puuttuu myös tuottavuusominaisuuksia, koska se, kuten Sync.com, käyttää yksityistä salausta.

Voit jakaa tiedostoja linkillä, jonka voit suojata asettamalla viimeisen käyttöpäivän, salasanan tai käyttörajan. Jos jaat paljon, voit käyttää linkkejä-näkymää yleiskatsauksen osakkeistasi. Samoin kuin “yhteystiedot” -näkymä näyttää ihmiset, joiden kanssa olet jakanut. Latauslinkkejä ei kuitenkaan voi luoda kuten Dropboxilla.

4. Laatikko

box-business-kotisivu

Box on pilvitallennuspalvelu yrityksille ja hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka etsivät parempia tietoja ja käyttäjäroolien hallintavaihtoehtoja. Se tarjoaa paljon kellot ja pillit, joita näemme Dropboxissa. Mutta mielestämme käytettävyys kärsii: liian monta vaihtoehtoa voi sekoittaa etsimäsi tarvitsemasi. 

Salaus on kuitenkin huippuluokkaa 256-AES, joten tiedostot ovat turvassa uteliailta tai kilpailijoilta.. 

5. MEGA

MEGA antoi aiemmin paljon ilmaista tallennustilaa, mutta sen jälkeen se on alkanut saada suurimman osan siitä katoamaan muutaman kuukauden kuluttua. Voit lukea lisätietoja siitä MEGA-katsauksessa. Kuten aiemmat luettelomme palvelut, se tarjoaa nolla tietämyksen salauksen.

MEGA-kotisivu-2018

Ilmainen suunnitelma tarjoaa 15 Gt tallennustilaa ja toinen 35 Gt, joka loppuu. Voit saada sen takaisin, mutta vain rajoitetun ajan. Silti 15 Gt on paljon enemmän kuin mitä Dropbox tarjoaa. Jos tarvitset lisää, MEGAlla on neljä henkilökohtaista suunnitelmaa, joista valita.

Niistä Pro I -suunnitelmalla on paras arvo, koska se tarjoaa 1 kt tallennustilaa 11,38 dollaria kuukaudessa. Se on kuitenkin kalliimpaa kuin Dropbox ja luettelomme aiemmat merkinnät. Ainoa syy harkita MEGA: ta on, jos tarvitset vähemmän kuin 1 Tt tallennustilaa ja ilmaista nollatietojen salausta.

Zero-tiedon salaus on pakollinen MEGA: n kanssa. Sitä käytetään myös tiedostojen jakamiseen. Se toimii kuten salasanasuojaus, paitsi että se on turvallisempi. Lepotilassa salaus on AES 128-bittinen ja TLS-protokolla suojaa tiedostoja kuljetuksen aikana.

MEGA-synkronointi

MEGA: n synkronointi ei ole yhtä tyylikäs kuin Dropboxin, mutta se saa työn suoritettua, jos et muista monimutkaisuutta. Sen kääntöpuoli on, toisin kuin Dropbox, voit synkronoida minkä tahansa kansion.

Monet käyttäjät ilmoittavat hitaasta ja epävakaasta siirtonopeudesta. Lisäksi MEGA ei käytä lohkotason kopiointia niiden nopeuttamiseksi. Se puuttuu myös Dropboxin tuottavuusintegraatioista.

Voit jakaa tiedostoja, joilla luodaan linkki tai lähetetään sähköpostitse. Kuten Dropbox, salasanan tai vanhenemispäivän asettaminen vaatii premium-tilauksen, mutta tässä tapauksessa saat sen halvimmalla suunnitelmalla. Voit myös kutsua muita jakamaan kanssasi, ja siellä on sivu, joka näyttää nämä jaokset yhdellä silmäyksellä. Lue lisää Dropbox vs MEGA -teoksesta.

6. OneDrive

Microsoft OneDrive on ilmeinen valinta tälle listalle, mutta siinä on joitain Dropboxin heikkouksista.

Sen ilmainen suunnitelma tarjoaa vain 5 Gt, mutta se voittaa silti Dropboxin. Jos haluat lisätietoja, sinun on kirjauduttava johonkin kolmesta premium-suunnitelmasta.

OneDrive-web-käyttöliittymätiedostot

OneDrive-synkronointikansion liukusäädin

OneDrive-sovellusten käynnistysohjelma

OneDrive Luo linkitetiedostojen jakaminen

OneDrive Word Online

Edellinen

Seuraava

50 Gt: n suunnitelma on hieno vaihtoehto vain 1,99 dollaria kuukaudessa, mutta kaksi muuta suunnitelmaa tarjoavat eniten lisäarvoa. Office 365 Personal tuo sinulle yhden kilotavun tallennustilaa 6,99 dollaria kuukaudessa tai 69,99 dollaria vuodessa. Parempaa vielä, Office 365 Home tarjoaa 6 kt tallennustilaa kuudelle käyttäjälle vain 9,99 dollaria kuukaudessa tai 99,99 dollaria vuodessa. Molemmilla suunnitelmilla on parempia hintoja kuin Dropboxin 1 Tt-suunnitelmalla.

Kuten Dropbox, ei kuitenkaan ole nolla tietämystä koskevaa salausta. OneDrive salaa kaikki tiedostot käyttämällä AES 256-bittistä salausta ja käyttää TLS-protokollaa hyökkäysten estämiseksi siirron aikana.

OneDrive-synkronointi

OneDrive käyttää Dropboxin kehittämää vakiosynkronointimallia. Se ei myöskään anna sinun synkronoida tiettyjä kansioita. Voit valita vain yleisien kansioiden luettelosta, mikä ei ole yhtä hyödyllinen. Valikoiva synkronointi on saatavana, mutta se ei ole niin kätevä kuin Dropboxin älykäs synkronointi.

OneDriven siirtonopeudet antavat sinun synkronoida tiedostot nopeasti, ja se tekee niistä entistä nopeampia lohkotason synkronoinnin avulla.

OneDrivellä on muistiinpanosovellus, joka integroituu Office Onlineen ja moniin muihin Microsoftin sovelluksiin. Lue kaikki siitä OneNote-arvosteluamme. Tämän avulla on helppo siirtyä Dropboxin tuottavuusominaisuuksista.

Tiedostojen jakamiseksi voit luoda linkin, lähettämällä sen sähköpostitse tai lähettämällä sen sosiaalisiin verkostoihin, kuten Facebook, Twitter, Linkedin tai Sina Weibo. Joka tapauksessa voit ottaa muokkauksen käyttöön ja suojata linkkisi asettamalla salasanoja tai lisäämällä vanhenemispäivät. Siellä on myös ”jaettu” sivu, joka näyttää mitä olet jakanut muiden kanssa.

7. Google Drive

Olemme puhuneet Dropboxin suosiosta, mutta Google Drive on vielä suositumpi lähes miljardin käyttäjän kanssa.

Google Drive tarjoaa 15 Gt ilmaista ja rajoittamatonta tallennustilaa valokuville, jos tallennat ne pakattuina 16 megapikseliin. Ilmaisen suunnitelman lisäksi Googlella on joustava kuuden maksetun suunnitelman kokoonpano.

Google Drive -verkkokortti

Google Drive -synkronointikansio

Google Drive Google Docs

Google Drive Luo linkki

Google Drive -verkkoasetukset

Edellinen

Seuraava

Ensimmäiset pari suunnitelmaa antavat sinulle 100 Gt ja 200 Gt 2 ja 3 dollaria kuukaudessa. Ne ovat hyviä vaihtoehtoja, jos et tarvitse paljon tallennustilaa, eikä Dropbox tarjoa vastaavia. Parasta vaihtoehto on 2TB-suunnitelma, joka maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa tai 99,99 dollaria vuodessa. Dropbox Plus: n hinta on sama, mutta Googlen suunnitelma tarjoaa kaksinkertaisen tallennustilan.

Kun tiedostosi ovat varastossa, Google Drive salaa ne AES-128-bittisellä salauksella. Se aloitti niin tekemisen saatuaan yhteyden PRISM-projektiin. Google myöntää, että se skannaa sisältöäsi. Sen tietosuojakäytännössä sanotaan, että se tarjoaa räätälöityjä hakutuloksia, räätälöityä mainontaa sekä roskapostin ja haittaohjelmien havaitsemista. TLS-protokolla suojaa siirrettäviä tiedostoja.

Google Driven työpöytäohjelma noudattaa yleistä synkronointimallia, mutta rikastaa sitä jatkuvalla varmuuskopioinnilla. Voit myös käyttää asiakasta synkronoimaan tietyt kansiot pilvestä ja mistä tahansa kansiosta pilveen. Asiakkaalla oli hikka, kun testasimme sitä Google Drive -arviointia varten, ja jotkut vanhemmat kommentit siitä valittavat huonosta synkronoinnista..

Google Drive Sync

Google Drivessa on nopea synkronointinopeus, mutta siitä puuttuu lohkotason kopiointi, joten et saa nopeutta seuraavilla latauksilla.

Google Driven tuottavuusominaisuuksiin kuuluvat Googlen toimistopaketti, Kalenteri, Keep ja muut. Omistettujen sovellusten lisäksi Google integroituu monien kolmansien osapuolien sovellusten kanssa. Ominaisuuksien määrä on laajempi kuin Dropboxin asettamia.

Tiedostojen jakamiseksi sinun on luotava linkki ja kopioitava ja liitettävä se tai lähetettävä sähköpostitse. Voit lähettää sen myös suoraan Facebookiin tai Twitteriin. Ihmiset, joiden kanssa jaat sen, voivat katsella, kommentoida tai muokata asettamiesi käyttöoikeuksien mukaan. Pöydässä näkyy, kenellä on pääsy linkkiin.

Et voi asettaa salasanaa, lähettää lähetyslinkkejä tai rajoittaa latausten määrää. Mitä voit tehdä, on asettaa viimeinen käyttöpäivä jokaiselle henkilölle, jonka kanssa jaat. Avaa ”Jaa kanssani” -kansio nähdäksesi, mitä muut ovat jakaneet kanssasi.

8. Amazon-asema

Amazon Drive ei ole parhaiden pilvitallennusarvosteluidemme kärjessä, mutta sillä on erinomainen arvo, joka auttaa sitä laatimaan tämän luettelon.

Jos haluat testata palvelun, voit liittyä ilmaiseen pakettiin, joka antaa sinulle 5 Gt tallennustilaa. Se ei ole paljon, mutta se on silti enemmän kuin Dropbox tarjoaa. Amazon Drive makeuttaa kuitenkin sopimattoman valokuvien tallennuksen.

Se muistuttaa Google Drivea, mutta yhtäläisyydet eivät lopu tähän. Amazon Drivella on myös joustava tilausjärjestelmä. Se tarjoaa 13 suunnitelmaa, jotka voittavat Google Driven, puhumattakaan Dropboxista. Sen hinnat ovat myös kohtuulliset.

100 Gt: n suunnitelma on vain 1 dollari kuukaudessa, mikä on hieno käyttäjille, jotka eivät tarvitse paljon tallennustilaa. 5 dollaria kuukaudessa saat 1 Tt tallennustilaa. Kauppa lyö monta suunnitelmaa alle 10 dollaria. 10 dollaria kuukaudessa Amazon Drive tarjoaa 2 kt tallennustilaa, mikä voittaa Dropboxin tarjouksen.

Erinomaisen arvon vastapiste on lepotilassa salauksen puute. Jos haluat välttää asiaa, voit salata tiedostoja Boxcryptorilla ennen niiden lähettämistä Amazon Driveen. Voit lukea lisää siitä Boxcryptor-katsauksessa.

Amazon Drive Sync

Amazon Drive käyttää yleistä synkronointimallia yhdessä lohkotason synkronointiominaisuuksien kanssa ja antaa sinun suorittaa valikoiva synkronointi. Se ei kuitenkaan voi synkronoida mitään kansiota.

Amazonilla on tietokeskuksia ympäri maailmaa, joten ei ole ihme, että Amazon Driven synkronointinopeus on nopea. Voit nähdä kuinka nopeasti Amazon Drive -katsauksessamme.

Toisin kuin Dropbox, Amazon Drivessa ei ole tuottavuusominaisuuksia. Kun olet lähettänyt tiedostosi, voit jakaa ne perusjakoominaisuuksien avulla. Voit luoda linkin, lähettää sen sähköpostitse tai jakaa tiedostoja suoraan Facebookiin tai Twitteriin.

Ole varovainen jakamasi suhteen, koska et voi suojata salasanalla olevia linkkejä tai asettaa niihin käyttöoikeuden päättymispäiviä. Ainoa mitä voit tehdä, on siirtyä “jaettuun” -välilehteen ja lopettaa tiettyjen linkkien jakaminen. Dropbox saa sinut maksamaan enemmän jakamisen suojausominaisuuksien hyödyntämisestä, mutta ainakin ne ovat käytettävissä.

9. Koofr

Koofr on slovenialainen palvelu, joka ei tarjoa paljon tallennustilaa, mutta se ei tarkoita, että se ei olisi toimiva palvelu.

Mielenkiintoista on, että Koofrin ilmainen suunnitelma tarjoaa saman määrän tilaa kuin Dropboxin suunnitelma. Hinnoittelu yhtäläisyydet kuitenkin päättyvät, koska Koofrilla on useita suunnitelmia, jotka tarjoavat vähemmän kuin 1 Tt tilaa. Ne eivät myöskään ole kalliita, mikä on hyvä, jos et halua maksaa yli. 100 Gt: n hintaan sinun täytyy lainata 2,28 dollaria kuukaudessa, kun taas 250 Gt: n suunnitelma on 4,55 dollaria kuukaudessa.

koofr-osake-with-ihmisiä

Suunnitelmat eivät ole hyviä arvoja ottaen huomioon, että saat paljon enemmän tilaamalla Google Drive tai Amazon Drive. 1TB-suunnitelma on myös kalliimpaa kuin Dropboxin vastaava. Missä Koofr loistaa enemmän kuin Dropbox, se on turvallisuus ja yksityisyys.

Koofrin turvallisuus

Koofr käyttää SSL / TLS-protokollaa suojaamaan siirrettäviä tiedostoja ja AES 256-bittistä salausta tiedostojen salaamiseksi levossa. Kuten Dropbox, se ei tarjoa nolla tietämystä koskevaa salausta, mutta se ei myöskään purkaa metatietoja tai sen tietosuojakäytännössä ei ole epäilyttäviä lausekkeita..

Kuten Dropbox, Koofr ei salli minkään kansion synkronointia, mutta valikoiva synkronointi on käytettävissä. Sinun on kuitenkin tilattava premium-suunnitelma käyttääksesi sitä. Koofrilla on myös verkkoasemavaihtoehto.

Synkronointinopeudet olivat nopeat testissämme. Koofrista puuttuu kuitenkin lohkotason synkronointi, mitä ei voida sanoa Dropboxista. Koofrista puuttuu myös tuottavuusominaisuuksia.

Jakamisen avulla voit lähettää linkin sähköpostitse, kopioida ja liittää sen tai jakaa sen suoraan Facebookiin, Twitteriin, Redditiin tai Tumblriin. Et voi suojata salasanalla linkkejä jakaessaan sosiaalisiin verkostoihin, mutta muuten voit. On olemassa mahdollisuus myös linkkien vanhenemiseen. Toisin kuin monet palvelut, kuten Dropbox, Koofr tarjoaa jopa nämä sisällönhallintaominaisuudet ilmaisille käyttäjille.

10. SpiderOak ONE

SpiderOak One katsotaan Dropbox-vaihtoehdoksi, koska se tarjoaa suojatun pilvitallennuksen pilvivarmuuskopion lisäksi. Jos et ole varma, mikä ero näiden kahden välillä on, lue selitysartikkelimme.

SpiderOak ONE ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa, joten se ei ole tässä suhteessa parempi kuin Dropbox. Ei siis ilmaista suunnitelmaa ole yleinen online-varmuuskopiointipalveluissa. Myös SpiderOak ONE: n suunnitelmat ovat kalliita. Dropboxin 1 kt: n suunnitelma on 9,99 dollaria kuukaudessa verrattuna SpiderOak ONE: n 400 Gt: n suunnitelmaan, joka on 11 dollaria kuukaudessa.

SpiderOakONE-DesktopDashboard-Slider1

SpiderOakONE-Backup-tiedostot-Slider2

SpiderOakONE-Download-tiedosto-Slider3

SpiderOak Hive Sync -kansio

SpiderOakONE -verkkokorttipesä

Edellinen

Seuraava

Asiat kääntyvät SpiderOak ONEn suosioon, kun saavutamme 2TB suunnitelmat. Sen suunnitelma on 14 dollaria kuukaudessa, kun taas Dropboxin hinta on 19,99 dollaria. Käyttäjät, jotka tarvitsevat vähemmän tallennustilaa, löytävät Dropboxista houkuttelevamman kaupan. Lisäksi, jos etsit vain pilvitallennusta, et todennäköisesti pidä SpiderOak ONE: ta toteuttamiskelpoisena vaihtoehtona Dropboxille..

SpiderOak ONE -turvallisuus

Toisaalta, jos tarvitset tallennustilaa ja varmuuskopioita, SpiderOak ONE on loistava hybridi. Se on myös turvallinen, koska se käyttää yksityistä salausta AES 256-bittisen kanssa tiedostojen salaamiseen ennen kuin ne poistuvat tietokoneeltasi. SSL-protokolla suojaa tiedostot kuljetuksen aikana.

Yksityisen salauksen lisäksi SpiderOak ONE ei edes ylläpidä tiedostojesi metatietojen keskitietokantaa. Lisätietoja sen turvallisuudesta on SpiderOak ONE -katsauksessa.

SpiderOak ONE asentaa synkronointikansion, jota kutsutaan “pesäksi”, joka toimii kuten mikä tahansa muu synkronointikansio. Et voi käyttää valinnaista synkronointia valitaksesi synkronoitavia tiedostoja, etkä voi synkronoida mitään kansiota. Katso lisätietoja SpiderOak ONE -oppaasta. Se auttaa sinua navigoimaan käyttöliittymässä.

Voit luoda jakamislinkin mihin tahansa tiedostoon, mutta sen voimassaolo päättyy automaattisesti kolmen päivän kuluttua. Et voi myöskään määrittää salasanaa. ”ShareRoom” -ominaisuuden avulla voit jakaa kansioita ja suojata jaetut salasanalla. Huomaa, että ShareRoomsiin sijoitetut tiedostot eivät hyöty yksityisestä salauksesta.

11. IDrive

Kuten SpiderOak ONE, myös IDrive on palvelu, joka tarjoaa varmuuskopion ja synkronointitilan. Se on myös parhaan online-varmuuskopion vertailun kärjessä. Jos etsit hybridiratkaisua, se on haastaja ja halvempi kuin SpiderOak ONE ja Dropbox..

Yllättäen siinä on ilmainen 5 Gt: n suunnitelma. Palkkio-suunnitelmat tarjoavat 2TB tai 5TB varmuuskopiotilaa ja saman määrän synkronointitilaa. Vuosi on maksettava etukäteen, mutta hinnat ovat kilpailukykyisiä. 2TB: n suunnitelma laskee 4,34 dollariin kuukaudessa, kun taas 5TB: n suunnitelma on 6,22 dollaria kuukaudessa. Jos maksat etukäteen kaksi vuotta, saat alennuksen.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-palautus-Slider2

IDrive-Client-ajoitus-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

Edellinen

Seuraava

IDrive käyttää AES 256-bittiä ja voit ottaa yksityisen salauksen käyttöön kirjautumisen yhteydessä. Voit oppia lisää IDriven turvallisuudesta IDrive-arvostelumme kautta.

IDrive-synkronointi

Kun synkronointi otetaan käyttöön, IDrive luo kansion tietokoneellesi synkronointia varten. Se toimii kuin tavallinen synkronointikansio. Voit käyttää valikoivaa synkronointia, mutta ylimääräisiä kansioita ei voida synkronoida.

Voit kutsua ihmisiä jakamaan web-asiakasohjelman avulla. Sen avulla voit myös määrittää kunkin jaon käyttöoikeustason, mutta salasanaa tai vanhenemispäivää ei voi asettaa. Voit kuitenkin tarkistaa, mitä olet jakanut muiden kanssa ja mitä muut ovat jakaneet kanssasi.

Mikä tekee Dropboxista hyvää

Tarkastellaan sitä, mitä Dropbox tekee hyvin, jotta voimme selvittää, mikä tekee toisesta palvelusta paremman.

Dropbox on suosittu vahvojen synkronointi- ja jakamisominaisuuksien, ominaisuuksien asettamisen ja hyvän käyttökokemuksen vuoksi. Se on myös paikka, jossa keksittiin pilvipalveluiden yleisesti käyttämä synkronointimalli. Puhumme pitkään noista kategorioista Dropbox-arvosteluissamme.

Tavanomaisen synkronointimallin keskipiste on synkronointikansio. Synkronointikansio toimii kuten mikä tahansa muu kansio, mutta kaikki siihen lisäämäsi synkronoidaan pilveen, ja mitä tahansa pilvessäsi on käytettävissä siitä. Dropbox parantaa tätä konseptia älykkään synkronoinnin ominaisuuden avulla, ja se on siitä johtuen paras synkronoinnin pilvivarasto.

Älykäs synkronointi mahdollistaa pääsyn pilvitiedostoihin synkronoimatta niitä ensin tietokoneellesi. Haittapuoli on, että et pääse tiedostoihin, kun olet offline-tilassa. Yksi ongelma Dropboxin synkronointimallissa on kyvyttömyys synkronoida muita kansioita kuin synkronointikansio.

Suurin osa kilpailusta käyttää samaa mallia, mutta vain osa suorittaa sen. Voit verrata Dropboxin synkronointiominaisuuksia kahteen suoreimpaan kilpailijaan, Google Driveen ja Microsoft OneDriveen, ja se toimii paremmin kuin molemmat, ainakin silloin, kun on synkronoida muutokset tiedostoihin, jotka on jo kopioitu pilvivarastoon sen lohkotason synkronoinnin ansiosta..

Dropbox-jako

Dropboxilla on myös vahvoja sisällönjakoominaisuuksia. Voit jakaa linkkejä web-asiakasohjelman avulla tai lähettää ne sähköpostitse. Dropbox antaa sinun suojata linkkejä asettamalla salasanan tai viimeisen käyttöpäivän, poistamalla lataukset käytöstä tai myöntämällä käyttöoikeuden vain tietyille henkilöille. Et voi kuitenkaan lähettää heitä suoraan sosiaalisiin verkostoihin.

Huomaa, että jakamisen sisällönhallintavaihtoehdot on varattu Dropboxin Professional-suunnitelmalle, joka ei ole sen halvin suunnitelma. Puhumme siitä lisää seuraavassa osiossa.

Voit nähdä, mitä olet jakanut muiden kanssa omistetulla sivulla. Jos haluat kutsua muita jakamaan kanssasi, voit käyttää ”tiedostopyyntö” -ominaisuutta.

Lisäksi Dropbox integroituu Microsoft Office Online -sovellukseen, jonka avulla voit muokata Word-, Excel- ja PowerPoint-asiakirjoja Dropbox-verkkoliittymästä. Lisäksi Dropboxilla on hyödyllinen muistiinpanosovellus nimeltään Dropbox Paper, jonka avulla voit tehdä muistiinpanoja ja muuta, mitä tutkimme Dropbox Paper -katsauksessa.

Jos Dropboxissa on paljon tiedostoja ja sinun on etsittävä niitä, voit tehdä sen koko tekstihaulla. Haku sisältää mobiilisovelluksella skannatut asiakirjat, mikä on epätavallinen ominaisuus pilvitallennuspalveluissa. Dropboxin avulla voit skannata asiakirjan ja ladata sen .pdf- tai .jpeg-tiedostona pilveen.

Mikä ei ole hyvä Dropboxissa

Dropbox on yksi suosituimmista pilvitallennuspalveluista, mutta niitä on monia. Monet heistä eivät ole parempia kuin Dropbox kaikissa luokissa, mutta ne saattavat lyödä sitä yhdellä tai kahdella tärkeällä alueella. Se, kuinka tärkeätä tämä on sinulle, riippuu pilvitallennusprioriteeteistasi. Jos he voittavat Dropboxin niissä, saattaa olla tarpeeksi, että hylkäät aluksen.

Dropbox-suojaus

Dropboxilla on ollut turbulentti historia turvallisuudessa alusta alkaen. Suurin ja eniten puhuttu rikkomus on yli 68 miljoonan Dropbox-käyttäjän sähköpostien ja salasanojen varkaus vuonna 2012.

Noin puolet varastetuista salasanoista on hajautettu bcrypt-avulla, minkä pitäisi tehdä niistä lukemattomia. Toinen puoli oli hajautettu käyttämällä paljon heikompaa algoritmia, nimeltään SHA-1. Pahempaa on, että Dropbox ei paljastanut hakkeroinnin laajuutta vuoteen 2016 saakka, jolloin osa näistä varastetuista todistuksista ilmestyi myytäväksi verkossa.

Dropbox on ilmoittanut tiukentavansa hallintaa ja muuttanut salasanan hajautusalgoritmejaan useita kertoja vuodesta 2012 lähtien toistumisen estämiseksi. Se käyttää AES 256-bittistä tiedostojen suojaamiseen levossa ja TLS-protokollaa AES 128-bittisellä suojaamaan tiedostoja kuljetuksen aikana. Silti se purkaa tietosi, kun se on pilvessä, purkaakseen metatiedot indeksointia varten ja salaa sen jälkeen uudelleen.

Alla olevasta luettelosta löydät useita turvallisia vaihtoehtoja, jotka eivät tee sitä.

Dropbox-tietosuoja

Dropboxin yksityisyys on ongelmallisen turvallisuuden lisäksi huolenaihe. Dropbox on ollut mukana Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston PRISM-projektissa. PRISM on valvontaohjelma, jonka tarkoituksena on etsiä terroristeja. Tätä varten NSA kuitenkin kerää tietoja kaikilta Yhdysvaltain patriot-lain ansiosta.

Dropbox voi ja estää tiettyjen tiedostojen jakamisen Yhdysvaltojen digitaalisen vuosituhannen tekijänoikeuslain ohjauksessa. Dropbox ei skannaa pilvitallennustiedostojasi tehdäksesi niin, mutta se tarkastelee sisältöäsi, kun jaat sen, mikä ei ole aivan yhtä paha. Toisin sanoen, muutamat pilvitallennuspalvelut tarjoavat nolla tietotiedoston jakamisen, mikä estää sen.

Lisäksi jotkut palvelut, joita aiomme suositella, sijaitsevat yksityisyyttä helpommissa paikoissa kuin Yhdysvallat. Tämä on merkityksellistä, koska Internet-palveluntarjoajat saavat laillisesti vakoilla käyttäjätietoja ja myydä niitä kolmansille osapuolille antamatta kuluttajille mahdollisuutta kieltäytyä käytöstä..

Sivunäkymänä, jos arvostat yksityisyyttäsi, tutustu valikoimaan ilmaisia ​​työkaluja yksityisyyden suojaamiseksi ja parhaimpia VPN-palveluitamme roundup.

Dropbox Free Plan ja hinnoittelu

Toisin kuin jotkut palvelut, Dropbox antaa sinulle vain 2 Gt: n työskennellä sen ilmaisella suunnitelmalla, joka ei riitä, jos sinun on tallennettava teräväpiirtovalokuvia ja videoita.

Premium-suunnitelmat eivät ole paljon parempia, koska ne ovat kalliita. Dropboxin halvin suunnitelma on Plus, joka maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa tai 99 dollaria vuodessa ja tarjoaa 1 Tt tallennustilaa. Seuraava suunnitelma on Professional, joka antaa sinulle 2 kt tallennustilaa 19,99 dollaria kuukaudessa tai 16,58 dollaria kuukaudessa, jos maksat vuodesta. Se tarjoaa myös ominaisuuksia, jotka suojaavat osakkeitasi.

Lopulliset ajatukset

Sync.com on luettelon kärjessä kilpailukykyisten suunnitelmiensa, vahvan tietoturvansa, mukaan lukien nolla tietämyksen salaus, kykenevät jakamisominaisuudet ja Kanadan yksityisyyslakien noudattamisen ansiosta. Myös muut valintamiehet ovat hyviä ehdokkaita, ja useimmissa kriteereissään korkeampi sijoitus on parempi kuin Dropbox. Loput ainakin tekevät yhden asian paremmin kuin Dropbox.

Jäljityspalvelut ovat hyviä vaihtoehtoja erityistapauksissa. Esimerkiksi Tresorit voi sopia sinulle, jos haluat korostaa turvallisuutta, kun taas SpiderOak ONE ja IDrive ovat parhaiten niille, jotka haluavat käyttää hybridiratkaisua..

Saatamme silti olla unohtaneet palvelun tai kaksi, joten kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa. Mikä palvelu kiehtoo sinua eniten? Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map