Paras valokuvien online-tallennustila vuonna 2020: Snaps-sovellusten turvallinen varastointi

Paras kamera on todennäköisesti taskussa oleva kamera. Älypuhelimet hallitsevat päivää jatkuvasti kasvavilla ominaisuuksilla ja megapikselin luokilla, jotka pystyvät kuvaamaan korkearesoluutioisia, 4K-videoita ja valokuvia. Mitä parempi laatu, sitä suurempia tiedostoja on, mikä tarkoittaa oikean paikan löytämistä amatöörivalokuvakokoelmasi säilyttämiseen.


On olemassa yksinkertainen ratkaisu: pilvitallennus. Uusimpien kuvien ja videoiden lähettäminen pilvipalveluntarjoajiin vapauttaa tilaa kannettavilla laitteillasi, jolloin laitteisiin pääsee helposti missä tahansa ja kaikilla käyttöympäristöillä. Se on myös täydellinen tapa vapauttaa kiintolevysi valokuvien elinkaaresta ja suojata niitä katoamiselta laitteistovirheen vuoksi.

Meillä on vähintään 13 erilaista kilpailijaa, joita voidaan pitää parhaimpana valokuvien tallennustilana, jokaisella on erilaisia ​​ominaisuuksia, tallennusrajoituksia ja hinnoittelusuunnitelmia.

Mikä on valokuvien paras online-tallennustila?

 1. Amazon-valokuvat
 2. Google-kuvat
 3. pCloud
 4. Sync.com
 5. Flickr
 6. 500px
 7. MEGA
 8. Dropbox
 9. onedrive
 10. SmugMug
 11. iCloud
 12. Shutterfly
 13. Minä ajan

Mielestämme paras valokuvien tallennustila on Amazon Photos. Se tarjoaa rajoittamattoman valokuvien tallennustilan, ja voit jakaa tilisi jopa viiden muun kanssa. Saat myös kaikki muut Prime-jäsenyyden etuudet, mukaan lukien ilmainen Amazon-toimitus ja Amazon Prime Video. 

Jokainen palveluntarjoaja tarjoaa tallennustilaa valokuville, vaikka vain jotkut tarjoajat sallivat sinun ladata myös videosisältöä. Useimmat tarjoavat hyvän määrän ilmaista tallennustilaa palvelun kokeiluun, mutta maksetut suunnitelmat ovat melko edullisia. Katsotaanpa tarkemmin kutakin tarjoajaa.

1. Amazon-valokuvat

Amazon-asiakkaat voivat tallentaa valokuvansa kahdella tavalla. Ensimmäinen on käyttää Amazon Photosia, palvelua, joka on omistettu valokuvien ja videoiden varastointiin. Voit myös tallentaa mediasisällön Amazon Driveen, mutta siitä puuttuu monia ominaisuuksia, jotka tekevät Amazon Photosista niin houkuttelevan vaihtoehdon.

Keskitymme täällä Amazon-valokuviin, mutta jos haluat tallentaa muutakin kuin valokuvia ja videoita, katso sitten Amazon Drive -arvostelu.

Amazon Cloud Drive

Kuka tahansa Amazon-tilillä on 5 Gt ilmaista tallennustilaa valokuville ja videoille Amazon Prime Photos -palvelussa. Kun Amazon Prime -jäsenyys on 12,99 dollaria kuukaudessa, saat rajoittamattoman valokuvien tallennustilan online-tilassa. 

Videosi tallennustila on edelleen rajoitettu 5 Gt: aan, joten joudut maksamaan lisätallennuksesta, jos tämä rajoitus on ongelma. Ylimääräiset tallennuskustannukset ovat 19,99 dollaria vuodessa 100 Gt: n ja 59,99 dollarin välillä vuodessa 1 kt. Ylimääräinen säilytys maksaa 59,99 dollaria vuodessa kutakin ylimääräistä säilytystilaa kohden.

Kuvien lähettäminen Amazon Photosiin on melko yksinkertaista. Pöytätietokoneella tai kannettavalla tietokoneella voit kirjautua sisään Amazon Prime Photos -sivulle ja vetää ja pudottaa tiedostoja tai asentaa omistettu työpöytäsovellus, jonka avulla voit kopioida valokuvasi tietokoneen synkronointikansioon.. 

Valokuvien lataaminen puhelimestasi on vielä helpompaa: asenna vain iOS- tai Android-sovellus ja voit sitten asettaa sen lataamaan ottamiasi valokuvia automaattisesti..

Amazon-valokuvien edut

Amazon Photos tarjoaa myös ominaisuuden, jonka nimi on ”perheholvi”, jonka avulla voit kutsua jopa viisi henkilöä jakamaan rajoittamattoman tallennustilasi. Voit tarkastella kaikkien valokuvia yhdessä tai lajitella ne erikseen. Lisää yksityisyyttä varten voit rajoittaa tiettyjen muiden käyttäjien kuvia, vaikka jaat saman tallennustilan.

Kuten aiemmin mainitsimme, Prime-jäsenyys tarjoaa muutakin kuin valokuvien tallentamisen, ilmainen toimitus ja pääsy Amazon Prime Video- ja Prime Music -sovelluksiin. Amazon Prime -jäsenten ei tarvitse miettiä toista tilaustasi valokuvakokoelmastasi, koska saat rajoittamattoman valokuvien tallennustilan ilman lisäkustannuksia. 

Amazon toteaa, että et voi käyttää Amazon Prime Photosia ei-kaupalliseen varastointiin, joten jos haluat tallentaa valokuvia pienyrityksellesi, sinun on harkittava sen sijaan yritykselle parasta pilvitallennustilaa..

2. Google-kuvat

Amazonin tapaan on olemassa muutamia tapoja tallentaa valokuvasi Googleen. Google Photos on suunniteltu valokuvien ja videoiden arkistointiin, kun taas Google Drive voi tallentaa myös useimmat muut tiedostotyypit. Keskitymme täällä Google-kuvien tallentamiseen, mutta tutustu Google Drive -arvosteluumme, jos haluat tietää lisää.

Google Photos tarjoaa rajoittamattoman valokuvien tallennuksen ilmaiseksi – täysin ilmaiseksi, maksua ei tarvita. Toisin kuin Amazon Photos, voit myös tallentaa rajoittamattoman määrän videoita. 

Ainoa kompromissi on se, että ilmaiseksi, rajoittamattomaksi tallentamiseksi, valokuvasi on pienennettävä tarkkuudella 16 megapikseliä, videon laadun ollessa enintään 1080p HD. Jos ne ylittävät nämä rajat, ne puristetaan automaattisesti. 

Itse asiassa kaikki ilmaisen “korkealaatuisen” tason kuvat on pakattu tilan säästämiseksi, vaikka ne olisivat pienempiä kuin 16 megapikseliä. Vaikka pakkaus on erinomainen, se heikentää valokuvien laatua, ja niiden kokoa voidaan muuttaa niiden tekemiseksi vaatimuksiin ”sopiviksi”.

Jos haluat tallentaa valokuvasi ja videosi ilman pakkaamista, sinun on valittava ”alkuperäinen laatu” -taso. Saat täällä vain 15 Gt ilmaista tallennustilaa, mutta jos haluat lisää, voit maksaa jopa 30TB Google Drive -tallennustilaa. 2TB: n perussuunnitelma maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa.

Google Photos -ominaisuudet

Google-varmuuskopiointi- ja synkronointisovellus pöytätietokoneille antaa sinun ladata tiedostoja automaattisesti mistä tahansa kiintolevyn tai liitetyn tallennustilan kansiosta. Mobiililaitteissa Google Photos -sovellus iOS: ssä tai Androidissa varmuuskopioi kaikki puhelimellasi otetut kuvat ja poistaa aiemmin ladatut kuvat tilan säästämiseksi.

Käyttämällä AI-käyttöistä merkintäjärjestelmää, voit kirjoittaa lauseita, kuten ”koira” tai ”häät” Google Photos -hakuun löytääksesi sopivia kuvia. Amazon Photos -palvelussa on samanlainen ominaisuus, mutta tulokset eivät ole yhtä tarkkoja. 

Yksi ongelma Google Kuvien kanssa on yrityksen heikko tulos yksityisyyden suhteen. Tunnistejärjestelmän käyttämiseksi sinun on sallittava Google analysoida valokuvakokoelmasi luovuttamalla yksityisyyttäsi prosessissa.

Kuten monet Google-tuotteet, saat ilmaisen palvelun hintaan, kun Google käyttää tietosi markkinointiin, mikä on suuri syy siihen, miksi se ei ole parhaan ilmaisen pilvitallennusluettelomme kärjessä..

3. pCloud

Tämä on luettelomme ensimmäinen palvelu, joka ei ole erillinen valokuvien tallennuspalvelu. Olemme suuria pCloud-faneja monipuolisen tallennustilan tarjoajana, ja se on palvelu, jota suosittelemme usein tyypilliseen pilvitallennustilan käyttöön. Keskitymme pCloudin käyttämiseen valokuvien online-tallentamiseen täällä, mutta voit oppia lisää muista hienoista ominaisuuksista pCloud-arvosteluamme.

pCloud Web-käyttöliittymätiedostot

PCloudin hinnasuunnitelmat ovat kohtuulliset, ja 10 Gt: n ja 2 Tt: n tallennustila maksaa 5,99–9,99 dollaria kuukaudessa. Saatavana on myös elinikäisiä tallennusvaihtoehtoja: 500 Gt ”koko elämän” saatavilla 175 dollarilla tai 2 TB 350 dollarilla. Jos luulet pysyvän pCloudissa yli kolme vuotta, silloin voi säästää huomattavasti rahaa.

On olemassa pCloud-asiakasohjelmia Windowsille, macOS: lle ja Linuxille, joiden avulla voit käyttää virtuaalista asemaa tiedostojen varmuuskopiointiin. IOS- ja Android-mobiilisovellukset huolehtivat valokuvistasi, joten voit varmuuskopioida kaikki ottamasi tiedot automaattisesti.

PCloud-valokuvien käyttö

Jos yrität koota valokuvakokoelmasi, mutta et halua pitää asioita paikallisella asemalla, pCloud auttaa. Sen lisäksi, että se tarjoaa mobiili- ja työpöytäsovelluksia, sen avulla voit myös varmuuskopioida tiedostoja sosiaalisen median palveluista, kuten Facebookista ja Instagramista. Se tekee tämän kolmen päivän välein, joten viimeisimmät sosiaaliset napsautuksesi ovat aina turvassa.

Tämä on monipuolinen palveluntarjoaja, ja vaikka se tarjoaa muutamia ominaisuuksia vakaville valokuvien käyttäjille, se ei pidä sitä tarkalleen mielessä. Siksi se ei ole valokuvien tallennuksen tärkein tarjoaja, mutta koska videosisällölle on saatavana hyvä tallennustila, se on suositus parhaimpaan pilvitallennukseen videolistaan..

4. Sync.com

Sync.com on ykkösvalintamme, jos etsit pilvitallennuspalveluiden tarjoajaa, joka voi tehdä kaiken. Sen lisäksi, että se tarjoaa hyvät säilytysrajoitukset, se on myös erittäin korkeatasoinen turvallisuuden ja yksityisyyden suhteen, koska siinä käytetään nolla tietämystä salausta. Voit lukea tästä tarkemmin Sync.com-arvosteluamme.

sync.com-turvallisuus

Tämän yksityisyyden huomion vuoksi Sync.com on yksi suosituksista online-valokuvien tallennusta varten, koska se on yksi turvallisimmista saatavissa olevista pilvitallennuspalvelujen tarjoajista. Se laajentaa tietämättömän salauksen valokuvakokoelmaan, vaikka jaat valokuvia muiden käyttäjien kanssa, jotain, mitä useimmat muut tarjoajat eivät pysty vastaamaan.

Se tarjoaa työpöytäsovelluksia Windowsille ja macOS: lle, varmuuskopioimalla paikalliset valokuvasi ja videosi (sekä muut tiedostot). Muiden palveluntarjoajien, kuten pCloud, tavoin Sync.com tarjoaa myös automaattisen valokuvien lataamisen Android- ja iOS-sovellustensa kautta. Voit myös katsella tiedostojasi verkossa, vaikka et voi esikatsella kuvia selaimesi kautta.

Sync.com-hinnoittelu

Sync.com: n ilmainen suunnitelma tarjoaa 5 Gt tallennustilaa, mutta voit lisätä siihen kutsumalla muita käyttäjiä palveluun hankkimalla 1 Gt jokaisesta kirjautumisesta. Kuukausittaista suunnitelmaa ei ole, joten joudut maksamaan etukäteen yhden vuoden lisävarastosta.

Hinnat ovat kuitenkin erittäin kilpailukykyisiä. Voit saada 2TB tallennustilaa vastaavasti 8 dollaria kuukaudessa, mikä tekee siitä yhden luettelomme halvemmista tarjouksista, jos tarvitset kohtuullisen määrän tallennustilaa. 

5. Flickr

Jos haluat jakaa valokuvasi maailman kanssa, Flickr on luultavasti palvelu, josta olet kuullut ja jota olet harkinnut. Se on yksi vanhimmista valokuvien tallennuspalvelujen tarjoajista siellä, mutta se on vaihtanut omistajansa muutaman kerran, ja eräät huonot muutokset hiipivät matkan varrella..

Flickr-photostream

Osana SmugMugin viimeaikaista haltuunottoa vuonna 2018, Flickrin antelias 1 Tt ilmaista online-tallennustilaa korvattiin enintään 1 000 kuvalla ja videolla ilmaisille käyttäjille. Kuvien enimmäismäärä on 200 Mt ja videoiden enimmillään 1 Gt. Videosisällön suoratoisto on myös rajoitettu kolmeen minuuttiin.

Flickr Pro maksaa 5,99 dollaria kuukaudessa, joten voit tallentaa rajoittamattomasti valokuvia ja videoita täydellä resoluutiolla. Videoiden pituus voi olla jopa 10 minuuttia, eikä videosisällölläsi näytetä mainoksia. Jos valitset vuositilauksen, saat alennuksia myös muista tilauspalveluista, kuten Adobe Creative Cloud.

Sisällön jakaminen Flickrin kanssa 

Jos olet ylpeä valokuvistasi ja videoistasi, on luonnollista, että haluat näyttää ne. Muiden palveluntarjoajien avulla voit jakaa valokuvia yksilöiden tai ryhmien kanssa, mutta Flickr on suunniteltu tekemään sisältösi näkyväksi maailmalle. Jos haluat pitää kuvasi yksityisenä, voit muuttaa sen, mutta oletusasetus julkistaa sisällön. 

Flickrillä on ollut yli 15 vuotta rakentaa samanhenkisten ihmisten yhteisöä. Se on loistava paikka tavata muita valokuvaajia, jakaa vinkkejä ja saada neuvoja, mutta antelias ilmaisen version puute on turmellut yhden suurimmista syistä liittymiseen sivustoon..

6. 500 pikseliä

Kuten Flickr, 500px on toinen valokuvien jakamissivusto yleisön mielessä, vaikka tämä sivusto keskittyy enemmän vakaviin valokuvaajiin kuin amatööreihin. 500px: n valokuvien laatu on useimmiten erinomainen, mutta voit ladata vain kuvia.

500px-kaikki-kuvat

Osa strategiaa 500px: n laadun ylläpitämiseksi on latausten rajoittaminen. Ilmaisessa suunnitelmassa voit ladata vain seitsemän kuvaa kuukaudessa pyrkiessäsi rohkaisemaan käyttäjiä “jakamaan parhaat puolensa ja keskittymään laatuun yli määrän”. 

Tämä on luultavasti pikemminkin temppu erottautuakseen muista valokuvien jakamissivustoista kuin tietystä tosiasiallisesta syystä, totta puhuen, sillä rajattoman määrän kuvien lähettäminen maksaa sinulle vain 2,99 dollaria kuukaudessa.

Ansaitse 500xx

Vakavien valokuvaajien sivustona 500px antaa sinun lisensoida valokuvasi muiden ostamista ja käyttöä varten. Ne on ensin hyväksyttävä sivustolla, mutta jos ne hyväksytään, voit saada jopa 60 prosentin rojalti palkkiosta.

Kuten Flickr, myös 500px: llä on vahva yhteisötunne, jonka avulla voit äänestää ja kommentoida muiden käyttäjien valokuvia sekä seurata suosikkivalokuvaajaasi..

7. MEGA

MEGA on pahamaineisen liikemiehen, Kim Dotcomin, joka myös loi äskettäin suljetun Megaupload-ohjelman, aivoturva. Koska Kim Dotcom ei enää pelaa MEGA: n toiminnassa, se tarjoaa hyvän vaihtoehdon valokuvien tallentamiseen, 50 Gt ilmaisella tallennustilalla. Saat lisätietoja MEGA-katsauksestamme.

mega-vs-tresorit-mega-osake

Tähän ilmaiseen tallennustilaan on kuitenkin joitain huomautuksia. Ilmaisesta 50 Gt: stä 35 Gt on tilin rekisteröintibonus, joka vanhenee 30 päivän kuluttua. 

Voit ansaita osan siitä takaisin saavutuksilla, kuten asentamalla mobiilisovellus tai kutsumalla ystävää, mutta jopa nämä palkkiot ovat enintään 365 päivää. Hinnoittelu vaihtelee, alkaen noin 11 dollarista kuukaudessa 2 kt tallennustilaa.

Windowsille, macOS: lle ja Linuxille on saatavana työpöytäsovellus tai voit ladata valokuvasi manuaalisesti web-käyttöliittymän avulla. Kuten olemme nähneet muiden palveluntarjoajien kanssa, MEGA: n Android- ja iOS-sovellukset varmuuskopioivat valokuvasi automaattisesti. Nämä sovellukset tarjoavat myös reaaliaikaisen keskustelun muiden MEGA-käyttäjien kanssa, mikä on epätavallista eikä ominaisuutta, jota normaalisti näemme.

MEGA-turvallisuus 

Kuten olette odottaneet, MEGA: n ottaen huomioon kivisen syntymän, kyse on turvallisuudesta. Se ei vain pidä tiedostojasi turvassa nolla tietotaidolla, mutta myös tiedostojasi turvassa, vaikka jaat ne muiden kanssa. 

Kukaan ei voi avata linkkejäsi, muut kuin tarkoitettu vastaanottaja. Jos valokuvien yksityinen tallentaminen on yksi tärkeimmistä huolenaiheistasi, sinun tulee harkita MEGA: ta, koska se on yksi parhaimmista nolla tietämättömien pilvien tallennuspalveluista..

Ei salausavainta ei tarkoita hallintaa, joten jos kadotat MEGA-salasanasi, menetät tiedostosi. Nolla-tietävä salaus on juuri niin, joten MEGA ei voi palauttaa käyttöoikeuksiasi, jos niin tapahtuu. Voit tallentaa offline-palautusavaimen, mutta suosittelemme pitämään salasanasi turvassa yhdellä parhaista käytettävissä olevista salasananhallinnoista, kuten 1Password, riskien rajoittamiseksi.

8. Pudotusrasia

Kun mainitset pilvitallennuksen, useimmat ihmiset ajattelevat Dropboxia. Se oli yksi ensimmäisistä pilvitallennuspalvelujen tarjoajista, ja siinä oli paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä loistavan yhteistyön. Se on vankka – jos epämääräinen – valinta valokuvien tallennukseen, kuten Dropbox-arvosteluamme selittää. 

Se on 9,99 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) 2 kt tallennustilasta, ja se on myös kalliimpi kuin jotkut muut vaihtoehdot. Jos etsit parasta ilmaista pilvien tallennustilaa valokuville, voit kokeilla Dropboxia ilmaiseksi 2 Gt ilmaisella tallennustilalla, mutta sinun on todennäköisesti päivitettävä suurempiin valokuvakokoelmiin..

dropbox-sync-verkossa-tiedostoja

Dropbox toimii RAW-tiedostoja paremmin kuin jotkut kilpailijoistaan. Dropbox ei pakkaa tiedostoja, joten kaikki RAW-kuvat tai korkearesoluutioiset valokuvat lähetetään alkuperäisessä koossa ja laadussa ilman tiedostokokojen rajoituksia. Dropbox-työpöytä- ja mobiilisovellusten avulla voit myös esikatsella RAW-tiedostoja muiden kuvatiedostotyyppien rinnalla.

Dropbox for Business -sovelluksen ansiosta voit myös lähettää valokuvia yritystoimintaan, toisin kuin Amazon Photos.

Dropbox-tietosuoja

Dropbox ei tarjoa nolla tietämystä salausta, joten se ei ole yhtä turvallinen kuin jotkut muut tämän luettelon palveluntarjoajat. Se integroituu kuitenkin Boxcryptoriin, joka on kolmannen osapuolen sovellus, jonka avulla voit salata tiedostosi ennen niiden lataamista. Voit lukea lisää tämän toiminnasta Boxcryptor-arvosteluamme.

Dropboxilla on myös ollut ongelmia turvallisuusrikkomusten kanssa miljoonilla tileillä. On kulunut muutama vuosi siitä, kun tämä tapahtui, mutta se on syytä pitää mielessä, varsinkin kun Dropbox ei tarjoa nolla tietämystä koskevaa salausta.

Jos olet huolissasi kuvien ja videoiden pitämisestä yksityisenä, harkitse sen sijaan muita vaihtoehtoja, kuten Sync.com.

9. OneDrive

Microsoft OneDrive ei ole vain tallennuspalvelujen tarjoaja, se on myös tehokas yhteistyökalu, joka tarjoaa täydellisen integroinnin muiden Office-sovellusten kanssa, mikä tekee parhaimmasta pilvisäilytysprosessissa olevasta yhteistyövalikoimasta prosessissa.

Voit oppia lisää Office-integroinnista OneDrive-arvosteluistamme, mutta keskitymme siihen, kuinka OneDrive käsittelee valokuvia täällä.

OneDrive-web-käyttöliittymätiedostot

OneDrive aloittaa ilmaisella paketilla, joka sisältää 5 Gt tallennustilaa, joten kannattaa todennäköisesti harkita päivittämistä suurempiin valokuvakokoelmiin. 1TB: n säilytys maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa, vaikka säästätkin, jos maksat vuosittain. Samaan aikaan 2TB maksaa sinulle 19,99 dollaria kuukaudessa, mikä myöntää, että se on huomattavasti korkeampi kuin jotkut muut tämän luettelon tarjoajat. 

Yksi tärkeimmistä Microsoft OneDrive -myyntikohdista on, että mukana tulee myös Office for PC tai Mac tämän suunnitelman mukana, mutta se ei ole hinnoiteltu kilpailukykyisesti, jos olet kiinnostunut vain valokuvien tallentamisesta..

OneDrive-ominaisuudet

OneDrive tallentaa valokuvat ja videot automaattisesti mistä tahansa laitteesta, jonka liität kannettavaan tietokoneeseen tai pöytätietokoneeseen, kun se on asennettu. Tämä toimii kameroiden ja puhelimien sekä kannettavan flash-muistin, kuten SD-korttien ja USB-asemien, kanssa. Voit myös asettaa OneDriven varmuuskopioimaan laitteillesi ottamiasi kuvakaappauksia automaattisesti.

Android- ja iOS-sovellukset sallivat myös puhelimen valokuvien automaattisen varmuuskopioinnin. OneDrive tekee siitä Android-sovellusten parhaan pilvitallennusluettelomme kanssa. Tämä pätee myös iPhonen käyttäjiin, vaikka OneDrive ei voi lähettää valokuvia, jotka on optimoitu iCloudille. 

OneDrive ei pakkaa valokuvia tai videoita ollenkaan. Jos haluat tallentaa RAW-kuvia tai 4K-videota, OneDrive on hyvä valinta, vaikka tiedoston enimmäiskoko on 100 Gt.

10. SmugMug

Huolelliset lukijat huomauttavat, että olemme jo maininneet SmugMugin – se on palvelu, joka on omistanut Flickrin vuodesta 2018. Vaikka Flickr on hiukan laajempi vetovoimaisesti, SmugMug on suunnattu enemmän ammattimaisille valokuvaajille, jotka kilpailevat 500px: n kaltaisten palvelujen kanssa. Se on kuitenkin hyödyllinen amatöörille, joka haluaa vain jonnekin tallentaa ja näyttää valokuvansa. 

SmugMug-valokuva-sivulle

SmugMug antaa sinun synkronoida kansiot ja alikansiot ehjinä auttaaksesi siirtämään valtavia valokuvakokoelmia. Tämä tarkoittaa, että kaikki tietokoneesi tai Mac-tietokoneesi eri kansioihin järjestetyt valokuvat säilyttävät tämän rakenteen.

Ammattimaiset valokuvaajat pystyvät perustamaan julkisen portfolion esittelemään työtään sisäänrakennettujen verkkokaupan ominaisuuksien avulla, jotta voit myydä kuviasi muille verkossa. Voit myös lisätä kuviin mukautettuja vesileimoja varmistaaksesi, että kukaan ei varasta niitä.

SmugMug-hinnoittelu

SmugMugilla ei ole saatavana ilmaisia ​​suunnitelmia, mutta voit kokeilla palvelua 14 päivän ajan. Kun tämä vanhenee, sinun on kirjauduttava johonkin sen maksetusta suunnitelmasta. Perustaso on 5,99 dollaria kuukaudessa tai 48 dollaria vuodessa, jos maksat vuosittain.

Suunnitelmien välillä ei kuitenkaan ole eroja tallennusrajoissa. Rajoittamaton valokuva- ja videovarastointi tapahtuu SmugMug-sarjan kautta, vaikkakin videoiden enimmäiskoko on 3 Gt ja rajoitus 20 minuuttia videota kohden.

Haittapuoli on eri tiedostotyyppien tuki, koska voit lähettää vain JPEG-, GIF-, PNG- tai HEIC-tiedostoja, joiden tiedostokoko on hiukan yli 500 Mt. Jos kuvasi ovat sitä suurempia, ne pakkataan. Jos haluat varmuuskopioida RAW-tiedostoja, et voi, joten etsi muualta.

11. iCloud

Mac-käyttäjien ei tarvitse harvoin etsiä muita kuin Applen tarjoamia palveluita. Koska iCloud tarjoaa vankan vaihtoehdon valokuvien ja videoiden tallennukselle, se ei ole ihme. Kuten mainitsimme iCloud Drive -katsauksessa, iCloud on integroitu macOS- ja iOS-laitteisiin tarjoamalla tiedostoillesi ja valokuvillesi nopeaa ja helppoa pilvisäilöä..

iCloud-Windows-Kuvat-integrointi

Tämä tarkoittaa, että Windows- ja Android-käyttäjät eivät ole iCloudin huomion kohteena, vaikka voit käyttää palvelua verkkosivustolla ja työpöydän perusohjelmalla. Molemmat ovat melko huonoja käyttää, mutta Apple-käyttäjille se on erilainen tarina.

iCloud sisältää 5 Gt tallennustilaa ilmaiseksi. Ylimääräinen 50 Gt maksaa alle yhden dollarin kuukaudessa, tai voit päivittää 2TB: hen 9,99 dollaria kuukaudessa. Tämä tekee siitä hieman kalliimman kuin jotkut muut luettelomme vaihtoehdot, jos sinulla on paljon valokuvia ja videoita tallennettavaksi. 

Se käsittelee RAW-tiedostoja pitämällä alkuperäisen tiedoston pilvessä ja näyttämällä upotetun JPEG-tiedoston, jonka avulla voit esikatsella laitteitasi tilan säästämiseksi.

iCloud-tietosuojahuolet

Apple ei ole immuuni yksityisyyden suojaan liittyvissä kysymyksissä, sillä useiden kuuluisuuksien henkilöiden intiimikuvat varastettiin iCloudista vuonna 2014. Onneksi Apple ei ollut oikein syyllinen täällä, koska syyllisyysyritykset hyökkäsivät kuuluisuuksia vastaan. Apple on sittemmin vahvistanut tiliturvallisuutensa kaksifaktorisella todennuksella, jota nyt käytetään oletuksena tileihin.

iCloud käyttää nolla tietämyksen salausta joihinkin tietoihin, kuten tallennettuihin salasanoihin ja maksutietoihin. Tämä ei kuitenkaan koske valokuvia ja videoita. Se käyttää vähintään 128-bittistä AES-salausta tietojen ollessa lepotilassa ja TLS 1.2 -protokollassa, kun käytät iCloud.com-sivustoa..

Tietosi ovat melko turvallisia, mutta muut palveluntarjoajat voivat todennäköisesti tarjota paremman suojan valokuvakokoelmallesi.

Plussat:

 • Integroituu hyvin Applen tuotteisiin
 • Pystyy käsittelemään RAW-kuvia
 • Windows-sovellus saatavilla

Haittoja:

 • Pieni ilmainen tallennustila
 • Ei nolla tietämyksen salausta
 • iCloud-hinnoittelu on kalliimpaa kuin jotkut vaihtoehdot

12. Suljin

Digitaaliset valokuvat ovat hienoja, mutta niillä on yksi iso virhe – valtaosaa niistä ei koskaan näy. Jotkut voidaan julkaista sosiaalisessa mediassa, mutta vain valokuvakirjat, tulosteet ja kortit antavat sinun ottaa kuviasi näytöltä näytöltä ja todelliseen maailmaan. Sieltä Shutterfly tulee.

Shutterfly

Shutterflyllä on valtava valikoima tuotteita, joita voit luoda valokuviesi avulla, mukaan lukien valokuvakirjat, kortit, paperitavarat, kalenterit, seinäkuvat ja paljon muuta. Houkuttelemaan sinut ostamaan sen tuotteita, Shutterfly tarjoaa myös rajoittamattoman pilvitallennuksen valokuville, vaikka videoita ei voidakaan tallentaa. 

Valokuvien tallentamisesta ei veloiteta – maksat vain, kun ostat tuotteita sivuston kautta.

Valokuvien lähettäminen Shutterfly-sovellukseen

Vaikka Shutterfly tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan, se hyväksyy vain JPEG-muodossa olevat tiedostot. Jos valokuvasi ovat muussa muodossa, ne on ensin muunnettava. Tiedoston koosta ei ole mitään rajoituksia, mutta jos etsit tapaa tallentaa RAW-kuviasi, Shutterfly ei ole se.

Valokuvia voi ladata tilillesi kolmella tapaa. Voit vetää ja pudottaa ne tietokoneeltasi sivustoon, lisätä Shutterfly-sovelluksen avulla kuvia puhelimesta tai tuoda kuvia automaattisesti Facebookista, Instagramista ja SmugMugista. Automaattista lataamista ei ole mahdollista määrittää, joten valokuvat on lisättävä manuaalisesti. 

Jos olet amatööri napsauttaja, joka tallentaa kaikki valokuvansa JPEG-muodossa, tämä on fiksu tapa tallentaa rajoittamaton määrä valokuvia täysin ilmaiseksi ja tuoda ne “oikeaan” maailmaan. Niiden lähettäminen vaatii kuitenkin hieman enemmän vaivaa kuin useimmat muut tämän luettelon palveluntarjoajat.

Plussat:

 • Rajoittamaton valokuvien tallennustila
 • Täysin ilmainen
 • Hyvä valikoima valokuvatuotteita

Haittoja:

 • Voit tallentaa vain JPEG-tiedostoja
 • Ei videotallennusta
 • Ei automaattisia latauksia

13. IDrive (ilmaiseksi tallennusta varten)

Vaikka IDrive on varmuuskopioratkaisu, voit asettaa synkronointikansioita, joita ei lasketa varmuuskopion tallennusrajaan, antamalla sinulle varmuuskopion ja tyypillisen pilvitallennuksen yhdessä. 

Jos sinulla on vain melko pieni kokoelma valokuvia vakioformaateissa, IDriven tarjoama 5 Gt ilmaista tallennustilaa saattaa riittää tarpeitasi vastaavaksi. Se on melko hyvin pyöristetty tuote, kuten voit löytää aiemmassa IDrive-arvosteluissamme. 

IDrive-aikajana

Jos etsit ylimääräistä IDrive-tallennustilaa, sinun on maksettava etukäteen etukäteen, koska IDrive ei tarjoa kuukausittain suunnitelmia. Sitä verrataan hintaan kuitenkin hyvin muihin palveluntarjoajiin. 2 kt tallennustilaa tarjotaan vain 69,50 dollaria vuodessa, vaikka tarjouksista on yleensä alennuksia. Maksat 5 kt tallennustilasta 99,50 dollaria vuodessa.

IDrive-ominaisuudet

IDrive tarjoaa työpöytäohjelman Windowsille ja macOS: lle käyttämällä tavanomaista synkronointikansiomenetelmää, jota näemme muilta palveluntarjoajilta, kuten Dropbox. On myös Android- ja iOS-sovelluksia, jotka varmuuskopioivat valokuvasi automaattisesti ja tallentavat ne aikajanaan sovelluksessa. 

IDrive käyttää häviötöntä pakkaamista ja salausta, joten voit tallentaa kaikki RAW-tiedostosi pelkäämättä tarkkuuden menetystä. Voit myös lähettää videotiedostoja, vaikka tiedostoa kohden on enintään 2 Gt. 

Vaikka IDrivesin maksetut suunnitelmat ovat mahtavia, 5 Gt ilmaista tallennustilaa on hyvä vaihtoehto pienemmille valokuvakokoelmille, kilpailemalla muiden ratkaisujen, kuten iCloudin kanssa.

Plussat:

 • Ilmainen 5 Gt tallennustila
 • Ei pakkausta
 • Alennetut hinnoittelusuunnitelmat

Haittoja:

 • Ei kuukausittaista hinnasuunnitelmaa

Kuinka valitsimme palveluntarjoajamme

Muista pilvitallennusarvosteluistamme tiedät, että tarkastelemme jokaista tarjoajaa kylmällä ja tiukalla selvittääkseen sen edut ja haitat. Jos palveluntarjoaja tekee hienoa työtä, sanomme niin. Jos se on huono vaihtoehto, emme pelkää kertoa sinulle.

Siksi tarkastelemme ominaisuuksia, hinnoittelua ja tietoturvaa kierroksissamme ja olemme tarkastelleet tätä arviota varten kuinka hyvin kukin pilvitallennuspalvelu käsittelee valokuvien tallennusta. Siksi pCloud ja Sync.com, kaksi suosikkimääreistämme, tekevät vain pakkauksen keskeltä täältä.

Lopulliset ajatukset

Jos haluat vain tallentaa tuhansia JPEG-tiedostoja, jotka olet tukkeuttaneet puhelimesi ja kiintolevyn, niin kaikki tämän luettelon tarjoajat tekevät todennäköisesti hienon työn. Katso kuitenkin vähän tarkemmin, ja huomaat, että Amazon Photos on yksi parhaimmista vaihtoehdoista useimmille käyttäjille. Rajoittamattomasti tallennettavaa tallennustilaa, jota voit jakaa, sekä pääsy muihin Amazon-palveluihin.

Google Drive on lähellä sekuntia, sillä siinä on rajoittamaton ilmainen tallennustila, kunhan et muista tiedostojesi pakkaamista. SmugMug on hyvä valinta, jos olet ammattimainen valokuvaaja, Sync.com tarjoaa erinomaisen suojauksen ja jopa Shutterfly voi tehdä hienoa työtä ilmaiseksi, jos kaikki valokuvasi ovat oikeassa muodossa.

Tämä luettelo osoittaa, että olet sitten amatööri tai ammattilainen, siellä on runsaasti kuvien isäntäsivustoja ja pilvitallennuspalveluiden tarjoajia, joiden avulla voit tallentaa tai näyttää valokuvakokoelmasi Amazonista IDriveen (ja kaikkeen muuhun niiden välille)..

Jos sinulla on kokemusta jonkin yllä olevan palvelun käytöstä tai jos epäilet, että olemme menettäneet suuren pelaajan, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map