Paras pilvitallennus Sync 2020: lla

Melko paljon kaikki tuntevat jonkinlaisen pilvivaraston. Sen avulla voit helposti tallentaa ja käyttää tiedostojasi Internetissä. Sen lisäksi, että tallennat vain sisältöäsi verkossa, monet palveluntarjoajat antavat myös synkronoida sisällön suoraan työpöydän ja pilvitallennuspalvelun välillä. Tämän avulla voit pitää tiedostojesi tarkkoja kopioita sekä pilvessä että laitteellasi.


Vaikka tämä kätevä ominaisuus voi parantaa tuottavuutta, valitettavasti kaikki pilvitallennuspalvelujen tarjoajat eivät tarjoa parhaita suojaus- tai synkronointiominaisuuksia. Paras pilvitallennus synkronoinnin avulla voi olla pelottavaa, joten olemme kokeilleet niitä kaikkia ja laatineet tämän oppaan.

Paras pilvitallennus työpöytäsynkronoinnilla

 1. Dropbox – Helppo käyttää, lohkotason synkronointi, ”älykäs synkronointi”
 2. Egnyte Yhdistä – Monen käyttäjän suunnitelmat, lohkotason synkronointi, hyvä tietoturva
 3. pCloud – Helppo käyttää, lohkotason synkronointi, elinikäiset suunnitelmat
 4. Sync.com – Helppo käyttää, hyvä turvallisuus
 5. Tresorit – Luokan paras tietoturva, yhteensopiva Linuxin kanssa
 6. Google asema – Yhteistyö, kolmansien osapuolien tuki, hyvä ilmainen suunnitelma

1. Pudotusrasia

Ei ole yllättävää, että Dropbox johtaa pakkausta, kun kyse on työpöydän synkronoinnista. Paras pilvitallennus kattava opas, Dropbox on lueteltu suurelta osin synkronointiominaisuuksiensa vuoksi. Työkaluilla, kuten lohkotason synkronointi ja ”älykäs synkronointi”, Dropbox on helppo varmuuskopioida ja katsella tiedostoja pilvessä.

dropbox-desktop

Dropboxin työpöytäohjelma on helppo asentaa ja kirjautua sisään. Kun se on asennettu, voit katsella pilveen tallentamiasi tiedostoja kansiosi kautta. Yksi ominaisuus, joka asettaa Dropboxin toisistaan, on lohkotason synkronointi. Useimmat pilvitallennuspalvelujen tarjoajat kirjoittavat koko tiedoston, kun teet siihen muutoksen. Lohkotason synkronoinnilla Dropbox synkronoi vain muutokset.

Dropboxissa on lohkotason synkronoinnin ohella ominaisuus nimeltä ”smart sync”, jonka avulla voit katsella kaikkia lataamiasi tiedostoja tekemällä niistä vain online-muodossa. Tämä antaa sinun nähdä asiakirjat ilman, että ne vievät tilaa kiintolevyllä. Vaikka ”älykäs synkronointi” ei ole ilmainen ominaisuus, se on käytettävissä kaikissa Dropboxin maksamista suunnitelmissa.

Niille käyttäjille, jotka nauttivat edelleen ilmaisesta suunnitelmasta, Dropbox tarjoaa ”valikoivan synkronoinnin”. Vaikka “älykäs synkronointi” sallii vain online-tiedostojen katselemisen työpöydältä, “valikoiva synkronointi” edellyttää tiedostojen lataamista kiintolevylle, jotta voit katsoa niitä.

dropbox hinnalla

Dropboxin ilmainen suunnitelma alkaa 2 Gt: n tallennustilalla kokeilla ohjelmistoa. Vaikka 2 Gt ei ole paljon, Dropbox tarjoaa myös kaksi erillistä suunnitelmaa. 2TB-suunnitelma alkaa 11,99 dollaria kuukaudessa ja 3TB-suunnitelma alkaa 19,99 dollaria kuukaudessa.

Turvallisuuden vuoksi Dropbox tarjoaa 256-bittisen AES-tiedoston tiedostojen suojaamiseksi levossa. Kuljetuksen aikana Dropbox suojaa tiedostojasi SSL / TLS: llä, kun ne liikkuvat Dropbox-sovellusten ja palvelimien välillä. Valitettavasti Dropbox ei käytä päästä päähän -salausta. Onneksi Boxcryptor voi lisätä päästä päähän -salauksen Dropboxiin. Lisätietoja Boxcryptorista, tutustu Boxcryptor-arvosteluun.

Muita syitä, jotka pidämme Dropboxista

Dropboxista voi pitää paljon. Sillä on yksinkertainen oppimiskäyrä, synkronointiominaisuudet, jotka asettavat sen pelin eteen ja hyvä valikoima tallennussuunnitelmia. Dropboxilla on myös melko hyvä tietoturva, ja vaikka siitä puuttuu päästä päähän -salaus – tunnetaan myös nimellä nolla tietämys salaus – Dropbox on yhteensopiva Boxcryptorin kanssa, joten nolla tietämys ei ole kysymys.

Jos olet aidalla Dropboxista, saat lisätietoja kattavasta Dropbox-katsauksesta.

2. Egnyte Connect

Egnyte Connect tulee pian sekuntiin Dropboxiin. Se on EFSS-palveluntarjoaja, joka on suunniteltu ryhmiä ajatellen. Siitä huolimatta se käyttää joitain samoja synkronointiominaisuuksia kuin Dropbox ja sen erinomainen turvallisuus.

egnyte-desktop

Egnyte Connect tarjoaa synkronointikansion ja verkkoaseman. Verkkoasema tallentaa tiedostot pilveen ja antaa sinun käyttää niitä työpöydälläsi olevan aseman kautta, kuten “älykäs synkronointi” Dropboxin kanssa. Voit myös valita kansioita offline-käyttöä varten, jolloin ne ladataan kiintolevylle. Samanlainen kuin Dropbox, Egnyte Connect tarjoaa myös lohkotason synkronoinnin.

egnyte-hinnoittelu

Egnyte Connectillä ei ole ilmaista suunnitelmaa, vaikka voit ilmoittautua 15 päivän kokeiluversioon. Jos päätät, että pidät Egnyte Connectistä, sinulla on mahdollisuus Office-suunnitelmaan, liiketoimintasuunnitelmaan tai yrityssuunnitelmaan. 

Office-suunnitelma alkaa 40 dollarista kuukaudessa ja sisältää 5 kt tallennustilaa. Muista, että tämä suunnitelma vaatii myös vähintään viisi käyttäjää ja maksaa 8 dollaria kuukaudessa kutakin käyttäjää kohti.

Liiketoimintasuunnitelma alkaa 20 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, vähintään 25 käyttäjää, ja se sisältää 10 kt tallennustilaa. Yrityssuunnitelma sisältää muokattavissa olevat tallennusvaihtoehdot ja tuki yli 100 työntekijälle. Tämä suunnitelma edellyttää, että otat yhteyttä Egnyte Connectiin saadaksesi tarjouksen.

Niille, jotka vaativat kolme tai vähemmän käyttäjiä, löytyy myös tiimisuunnitelma, joka tarjoaa yhden korttisäiliön tallennustilaa 10 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa.

Egnyte Connect tarjoaa erinomaisen tietoturvan AES 256-bittisellä salauksella levossa, siirron aikana tapahtuvalla salauksella, monikerroksisella todennuksella ja – jos sinulla on yrityssuunnitelma – nolla tietotaidolla. Jos sinulla ei ole yrityssuunnitelmaa, sinulla voi edelleen olla nolla tietämys salaus Boxcryptorilla.

Muita syitä, joista pidämme Egnyte Connect

Egnyte Connect ei ole kaikille. Se on suunniteltu yrityksen tai monen käyttäjän ratkaisuksi pilvitallennukseen, ja palvelu tekee sen todella hyvin. Vaikka ei ole ilmaista suunnitelmaa, Egnyte Connect tarjoaa useita suunnitelmia sopimaan mihin tahansa määrään käyttäjiä, ja sillä on erinomaiset turvallisuus- ja synkronointivaihtoehdot.

Jos aiot kokeilla Egnyte Connectia, sinun kannattaa tutustua koko Egnyte Connect-arvosteluamme. Voit lukea myös Egnyte Connect -oppaamme, joka auttaa sinua asentamaan Egnyte Connect -sovelluksen.

3. pCloud

pcloud-desktop

pCloud on toinen todella hyvä monipuolinen palvelu, joka tarjoaa valikoiman lisäominaisuuksia ja kunnollisen työpöytäohjelman. pCloud tukee lohkotason synkronointia, mikä mahdollistaa nopeammat synkronointiajat. Se tarjoaa myös elinikäisiä suunnitelmia ja hyvän tietoturvan, jotta voit varmuuskopioida ja käyttää tiedostojasi varmasti. 

Synkronointikansion sijasta pCloud käyttää verkkoasemaa, jonka avulla voit käyttää tiedostoja työpöydälläsi online-tilassa. pCloud antaa sinun myös synkronoida kansioita offline-käyttöä varten liittämällä ne paikalliseen kansioon.

pcloud hinnalla

pCloud suojaa tiedostoja levossa ja kuljetuksen aikana. Se käyttää AES 256-bittistä salausta samoin kuin nolla tietämyksen salausa ja monitekijän todennusta. Toisin kuin useimmat pilvitallennuspalvelujen tarjoajat, pCloud sisältää suuren osan tietoturvastaan ​​erillisessä krypto-nimisessä suunnitelmassa, joka voidaan lisätä 47,88 dollaria vuodessa tai kertaluonteista maksua 125 dollaria..

pCloudin elinikäinen tilausmalli ulottuu Crypto-paketin ulkopuolelle. Molemmat pCloudin tallennussuunnitelmat voidaan ostaa kuukausittain, vuosittain tai kerran koko elämän ajan. 500 Gt Premium -suunnitelma alkaa 47,88 dollaria vuodelle tai 175 dollaria elämälle. 2TB Premium Plus -suunnitelma alkaa 95,88 dollaria vuodelle tai 350 dollaria elämälle.

Jos et ole täysin sitoutunut yhteen pCloudin premium-suunnitelmiin, mutta olet siitä utelias, pCloudilla on myös 2 Gt ilmainen suunnitelma, jonka voit kasvattaa 10 Gt: ksi suorittamalla tietyt tehtävät. Se on mielenkiintoinen lähestymistapa, mutta 10 Gt ei ole pieni määrä tietoa ja sen pitäisi antaa sinulle hyvän kuvan palvelun pitämisestä.

Muita syitä, joista pidämme pCloud

pCloudin helppo käyttöliittymä ja elinikäiset suunnitelmat tekevät siitä sijoituksen arvoisen. Tämän lisäksi pCloud tarjoaa myös natiivin median toiston, joten se on yksi parhaista valokuvien online-tallennustilasta. Kaiken kaikkiaan pCloud on loistava ratkaisu työpöydän synkronointiin, ja tietoturvan lisäkustannukset heikentävät sitä vain vähän. Lisätietoja pCloudista, tutustu koko pCloud-arvosteluamme.

4. Sync.com

Sync.com on todella hyvä pilvitallennuspalvelu, joka on helppo oppia ja helppo käyttää. Se tarjoaa myös suuren tietoturvan, tarjoamalla nolla tietämystä salaamisen kaikilla suunnitelmillaan. Vaikka työpöydän asiakasohjelmasta puuttuu vaihtoehtoja, tiedostoihisi on helppo käyttää synkronointikansion kautta. 

sync-hinta

Sync.com on melko peruspalvelu synkronointitoimintojen suhteen, mutta se todella loistaa, kun kyse on varastointisuunnitelmista. Sync.com tarjoaa ilmaisen paketin, joka alkaa 5 Gt, mutta voit lisätä ylimääräisen 1 Gt suorittamalla useita tehtäviä.

Yksittäisillä käyttäjillä on myös mahdollisuus kolmeen erilaiseen Pro Solo -suunnitelmaan. Kuukausivaihtoehtoja ei ole, mutta vuosisuunnitelmat ovat uskomattoman kilpailukykyisiä ja kuukausittainen vastaavuus on 8 dollaria kuukaudessa 2TB, 10 dollaria kuukaudessa 3TB ja 15 dollaria kuukaudessa 4TB.

Hyvien tallennussuunnitelmien lisäksi Sync.com on myös erittäin turvallinen. Sync.com tarjoaa 256-bittisen AES-salauksen, monitekijän todennuksen, siirron aikana tapahtuvan salauksen ja nolla tietotaidon salauksen.

Muita syitä, joista pidämme Sync.com

Sync.com on yksi parhaista pilvitallennuspalvelujen tarjoajista kaiken kaikkialle. Siinä on hyvät jakamisominaisuudet, hienot suunnitelmat ja mahtava turvallisuus. Valitettavasti emme pystyneet luokittelemaan sitä siellä Dropboxilla, koska työpöytäohjelma on yksinkertainen. Sync.com on silti loistava pilvitallennuspalvelu, jolla on paljon tarjottavaa, ja se on ehdottomasti syytä harkita tallennustarpeitasi varten.

sync-desktop

Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka Sync.com vertaa Dropboxiin, sinun kannattaa tutustua Sync.com vs Dropbox erittelyyn, jossa vertaamme kahta päätä toisiinsa. Voit myös katsoa Sync.com-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja Sync.comin tietoturvasta, hinnoittelusta ja muusta.

5. Tresorit

Tresorit on turvallinen pilvitallennuspalvelu, jolla on jyrkempi oppimiskäyrä kuin muilla palveluilla. Tresorit tallentaa tiedostosi salattuihin kansioihin, nimeltään “tresors”, jotka sinun on synkronoitava erikseen. Kun olet asentanut sen, Tresorit on kuitenkin loistava palvelu, joka keskittyy suurimmaksi osaksi tiedostojesi suojaamiseen.

tresorit-desktop

Tresoritin työpöytäohjelma on vankka verrattuna moniin muihin pilvitallennuspalveluihin. Kestää vähän tottumista, mutta kun olet tehnyt, suurin osa siitä, mitä Tresoritilla voi tehdä, voidaan tehdä varsinaisesta työpöytäohjelmasta. Jos haluat käyttää Tresorit-ohjelmaa kuten mitä tahansa muuta asemaa, voit käyttää verkkoasemaa kuten paikallista asemaa.

tresorit hinnalla

Tresoritin ilmainen suunnitelma alkaa 3 Gt: llä, ja voit päivittää kahteen premium-suunnitelmaan. Lisämaksusuunnitelmat ovat kalliita, ja hinnat alkavat vain 200 Gt 10,42 dollaria kuukaudessa, kun laskutetaan vuosittain. Vertailun vuoksi pCloudin 2TB-suunnitelma alkaa 7,99 dollaria kuukaudessa, kun hajotat vuosikustannukset.

Solo-suunnitelma nostaa tallennustilasi 2 kt: iin, joka maksaa sinulle 24 dollaria kuukaudessa, kun laskutat vuosittain. Vaikka varastointisuunnitelmat ovat kalliita, yksi paikka, jossa Tresorit etenee, on sen turvallisuudessa.

Tresorit suojaa tiedostoja levossa ja kuljetuksen aikana. Se käyttää myös AES 256-bittistä salausta, nolla tietämystä koskevaa salausta ja monikerroksista todennusta, plus jokainen “tresori” on oma salattu kansio. Lisätietoja Tresoritista ja Tresoritin turvallisuudesta on Tresorit-arvosteluissa.

Muita syitä, joista pidämme Tresorit

Tresorit on erittäin turvallinen varastointipalvelu, jota haittaa sen korkeat kustannukset ja oppimiskäyrä. Jos ensisijainen huolenaihe on tietoturva tai tarvitset pilvitallennustasi, jotta sinulla olisi Linux-ominaisuuksia, Tresorit on silti hyvä säilytysratkaisu. Jos et halua käyttää Tresorit-sovellusta, mutta tarvitset silti yhteensopivuutta Linuxin kanssa, tutustu oppaaseemme parhaaseen pilvitallennukseen Linuxille.

6. Google Drive

Google Drive on yksi suosituimmista pilvipalveluista. Upeilla tallennusvaihtoehdoilla ja yhteistyöominaisuuksilla ainoa asia, joka pitää sen korkeampana luettelossa, on sen turvallisuus ja lohkotason synkronoinnin puute.

Google Drive-desktop

Google Driven käyttäminen on helppoa. Sen käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppo navigoida, ja synkronointikansio on melko paljon mitä odotit. Yhteistyö on helppoa, koska se on integroitu Google-dokumenteihin. Google Drivesta puuttuu kuitenkin lohkotason synkronointi, mikä pidentää tiedostojen päivittämistä työpöydän ja pilven välillä. Vaikka se ei ole kauppasaaja, se on jotain harkittavaa.

Google Drive-hinta

Google-tilin omistaminen antaa sinulle 15 Gt ilmaista tallennustilaa, minkä vuoksi se on yksi parhaista ilmaisten pilvien tallennuspalvelujen tarjoajista. Jos kasvatat tallennustilastasi, Googlella on useita yksilöllisiä suunnitelmia. 

Googlella on 100 Gt: n suunnitelma 1,99 dollaria kuukaudessa, 200 Gt: n hinta 2,99 dollaria kuukaudessa ja lopuksi 2 Tt: n suunnitelma 9,99 dollaria kuukaudessa. Googlella on myös useita suuren tallennustilan suunnitelmia käyttäjille, jotka sitä tarvitsevat.

Google suojaa tiedostosi levossa ja kuljetuksen aikana. Se käyttää 128-bittistä AES-salausta, joka ei ole yhtä suuri kuin monet muut palvelut, mutta se suojaa tiedostojasi lähes kaikissa tapauksissa. 

Siellä missä Google ei loista, on sen osallistuminen PRISM: iin, Yhdysvaltain hallituksen seurantaprojektiin. Voit lukea lisää Googlen tietoturvasta Google Drive -katsauksessa.

Muita syitä, joista pidämme Google Drivessa

Asiakirjojen tallentamisen lisäksi Google Photos antaa sinun ladata rajattomasti valokuvia ja videoita yhteensopiviin laitteisiin, joten se on yksi parhaista pilvien tallennusvälineistä valokuville. Googlella on myös vakaa kolmannen osapuolen sovellustuki, joka antaa sinulle lähes rajattomat tapoja olla vuorovaikutuksessa Google Driven, Google Drive -sovelluksen ja Googlen muun ohjelmistovalikoiman kanssa..

Lopulliset ajatukset

Kun valitset parhaan pilvivarastoinnin synkronointipalvelun, haluamme varmistaa, että voit itsevarmasti valita ohjelmiston, joka on turvallinen, suhteellisen helppo oppia ja jolla on hyvät tallennusvaihtoehdot. Annoimme bonuspisteitä pilvipalveluille, joilla oli ylimääräisiä herkkuja, kuten eliniän suunnitelmat tai rajoittamaton valokuvien tallennustila. Annoimme myös korkeat arvosanat palveluille, joissa on lohkotason synkronointi.

Lohkotason synkronointi lisää siirtoaikoja tiedostojen synkronoinnissa, koska se synkronoi vain muutokset koko tiedoston sijasta. Loppujen lopuksi ”älykäs synkronointi” ja lohkotason synkronointi asetti Dropboxin ensimmäiselle sijalle. Pidin myös sen säilytysvaihtoehdoista ja yksinkertaisuudesta.

Myös Egnyte Connect ja pCloud tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia, laskeutuen toiselle ja kolmannelle sijalle. Silti kaikki tämän luettelon tallennusratkaisut ovat hyviä palveluita, joita et valitettavasti kokeillut. Kumpi mielestäsi on paras palvelu? Kerro meille kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map