Paras pilvitallennus perheille vuonna 2020: Varastointi, lapset ja sinä

Pilvisäilön käytöstä on tullut yleistä useimmille. Yritä hallita perhettä pilvessä voi kuitenkin olla vaikeampaa. Perheellesi parhaimman pilvitallennuksen löytäminen ei ole niin yksinkertaista, kun etsit tallennustilaa viidelle henkilölle. Onneksi Microsoftin ja Googlen kaltaiset yritykset tekevät pilvitallenteen hallinnan helpommaksi kaikille.

Siellä on paljon erilaisia ​​pilvitallennusvaihtoehtoja, joten halusimme antaa joitain ohjeita laatiessaan tätä perheille tarkoitettua parhainta pilvitallennusopasta.

Mikä tekee parhaan perheen pilvitallennuksen

  1. onedrive
  2. Google asema
  3. pCloud
  4. Sync.com
  5. iCloud

Kun lisäät jotain uutta perheesi dynaamisuuteen, se on hienoa, kun se ei aiheuta ongelmia. Pilvitallennus ei eroa toisistaan. Perheesi aikoo tallentaa valokuvia, videoita ja muita tiedostoja, joten mielestämme pilvitallennuksesi pitäisi olla turvallinen, nopea, helppo käyttää ja antaa sinulle paljon tallennustilaa hintaan.

Turvallisuuden vuoksi tarkasteltiin kaksifaktorista todennusta (2FA) ja nolla tietämystä koskevaa salausta. Kaksikerroinen todennus on ominaisuus, joka vaatii henkilöllisyytesi tarkistamista antamalla sinulle lähetetyn koodin. 

Nolla-tietävä salaus varmistaa, että edes pilvivaraston tarjoaja ei voi käyttää tiedostojasi, joten tiedät, että kukaan kolmas osapuoli ei pääse tietoihisi..

Nämä kaksi suojausominaisuutta toimivat pääosin – tai kokonaan – taustalla, ja niillä ei ole melkein mitään oppimiskäyrää, joten tiedostosi säilyvät suojattuina riippumatta siitä, kuinka teknisesti osaava perheesi voi olla tai ei.. 

Saat lisätietoja nollatiedosta ja sitä tarjoavista parhaista pilvitallennuspalveluista tutustumalla luetteloon parhaista nolla tietämättömyyden pilvivarastoista.

Viimeiseksi tarkastelimme lisäominaisuuksia, kuten toimistotyökaluja, kuten Word tai Google Docs, jotka helpottavat dokumenttien muokkaamista ja luomista pilvessä.

Muista, että tietoturvaa ja toiminnallisuutta tarkasteltaessa tapahtuu aina kompromisseja. Pilvitallennuspalvelujen tarjoajilla, jotka keskittyvät enemmän turvallisuuteen, ei yleensä ole paljon ominaisuuksia tai tukea kolmansien osapuolten sovelluksiin. Pilviturvallisuuden luonteen vuoksi ohjelmistot on suurelta osin muunniteltu pois, jotta saat parhaan mahdollisen suojan.

1. Microsoft OneDrive

OneDrive on Microsoftin pilvivarastointiratkaisu ja myös ainoa vaihtoehto tässä luettelossa, jolla on edullinen varastointisuunnitelma suurille perheille. Se, yhdessä Microsoft Office -sovelluksen kanssa, tekee OneDrivestä täydellisen sopivan korkeakoulujen ja lukioiden opiskelijoille, liike-elämän ammattilaisille ja kaikille keskenään.

onedrive-file-manager

OneDrive voidaan käyttää sivuston, työpöydän tai kannettavan tietokoneen synkronointikansion tai minkä tahansa Android- tai iOS-laitteen kautta. Käyttöliittymä käyttää kansiojärjestelmää, joten se on tuttu useimmille. Voit jakaa tiedostoja ja kansioita muiden kanssa myös jaettavan linkin kautta. OneDrive mahdollistaa myös linkkien suojaamisen salasanalla, jotta ne ovat turvallisia, vaikka ne joutuvat väärään käsiin.

OneDrivellä on neljä tallennussuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 5 Gt: stä 1 Tt: iin. Office 365 Home -suunnitelma on OneDriven perhesuunnitelma ja tarjoaa 1TB kukin enintään kuudelle käyttäjälle ja yhteensä 6TB. Suunnitelma on 99 dollaria vuodessa tai 9,99 dollaria kuukaudessa, riippuen siitä, kuinka haluat maksaa.

Muita syitä, joista pidämme OneDrive

Perhesuunnitelmaan sisältyy Office 365 Home, joten sinulla on pääsy Microsoftin Office-tuoteperheeseen kaikilla tietokoneillasi, Mac-tietokoneilla, tablet-laitteilla ja älypuhelimilla. Microsoft Officea käytetään laajasti kaikissa kouluissa ja liike-elämässä, joten riippumatta siitä, pitävätkö päiväkirjaa, teetkö kotitehtäviä tai tulkitset tietoja työhön, Microsoft on antanut sinulle.

Yhdessä Microsoft Officen kanssa OneDrivessä on toinen hieno ominaisuus käyttäjille, joilla on useita tietokoneita. Napsauttamalla OneDrive-tietokoneen välilehteä työpöydällä tai kannettavalla tietokoneella voit käyttää kaikkia tiedostoja jo liitetyllä tietokoneella.

onedrive-PC-liitäntä

Microsoft sisälsi myös 2FA OneDriveen, vaikka se ei käytä nolla tietämystä koskevaa salausta, mikä tarkoittaa, että joudut käyttämään kolmannen osapuolen ohjelmistoja, kuten Boxcryptor, jos haluat kyseisen suojausominaisuuden. Voit tutustua koko Boxcryptor-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja OneDriven ja muiden online-ohjelmistojen suojaamisesta.

OneDrivessa on toinen turvaominaisuus, nimeltään henkilökohtainen holvi. Henkilökohtaisen holvin avulla voit skannata tärkeät asiakirjat – kuten syntymätodistukset, verotiedot ja kaikki muu, jonka haluat pitää turvassa – suoraan suojattuun kansioon. On myös muita suojausominaisuuksia, jotka pitävät tiedostot automaattisesti suojattuina.

Henkilökohtainen holvisi vaatii 2FA: ta, ja 20 minuutin toimettomuus lukitsee kansion automaattisesti, joten olet suojattu, jos kävelet vahingossa jonkin tärkeän auki. Voit käyttää Personal Holvia kaikilla laitteillasi, ja asiakirjojen skannaaminen voidaan tehdä mobiilisovelluksesta.

2. Google Drive (Google One)

Googlen valinta verkkotyökaluista ja -palveluista ei ole aina ollut selkeintä, etenkin kun se koskee Google Drivea ja sen erilaisia ​​suunnitelmia. Yrittäessään muuttaa tätä Google on koonnut varastointisuunnitelmansa Google One -merkkiin, jonka tavoitteena on tarjota käyttäjille ja perheille selkeät tallennusvaihtoehdot sekä muita etuja..

Google Driveen pääsee sivuston, mobiilisovelluksen ja Windows- tai Mac-synkronointikansion kautta. Google Drive on järjestetty myös kansioiden kautta, ja tiedostoihin on helppo tallentaa ja käyttää niitä milloin tahansa. Tiedostot voidaan myös jakaa helposti muiden kanssa linkin kautta.

google-drive-file-manager

Google Drivessa on neljä vakiosuunnitelmaa, jotka vaihtelevat ilmaisesta 15 Gt: n kokonaisuudesta jopa 2 kt: iin. Kaikki maksetut suunnitelmat mainostavat kykyä lisätä perheenjäseniä, mikä tekee Google Drivesta hyvän vaihtoehdon perheille, jotka haluavat testata edullista suunnitelmaa tai joilla on alhaiset tallennusvaatimukset.

Muita syitä, joista pidämme Google Drivessa

Google Driven kautta tapahtuvan tallennuksen lisäksi Google One sisältää jäsenedut kaikilla maksuteilla suunnitelmillaan. Kuten nyt, voit saada alennuksia tietyistä hotelleista, kun haet Googlella. Voit myös saada jopa 10 prosenttia takaisin Google Store -ostoksista, ja Google lupaa, että lisää tulee.

Tallennuksen lisäksi Google Driven kautta sinulla on myös ilmainen pääsy Googlen toimisto-sovellusten sarjaan jokaisen suunnitelman avulla. Näiden sovellusten avulla voit luoda ja muokata asiakirjoja suoraan Google Drivesta, tehdä yhteistyötä muiden Drive-käyttäjien kanssa ja paljon muuta. Google Docs on toinen suosittu toimistopaketti kouluille ja työpaikoille, mikä lisää sen hyödyllisyyttä.

Google Docs

Kuten OneDrive, Google käyttää 2FA: ta. Google ei myöskään tarjoa OneDriven tavoin nolla tietämystä koskevaa salausta, mikä tarkoittaa, että joudut hakemaan kolmannen osapuolen tukea lisäsuojaukseksi. Boxcryptor työskentelee myös Google Driven kanssa niille, jotka tarvitsevat tai haluavat tietämättömyyttä. 

Jos haluat vertailla OneDrivea ja Google Drivea vierekkäin, voit tutustua Dropbox vs. Google Drive vs. OneDrive-vertailuomme. Voit verrata Google Drivea ja OneDrivea sekä Dropboxia, toista johtavaa pilvitallennuspalvelua yleiseen käyttöön.

3. pCloud

pCloud on turvallinen pilvitallennusratkaisu, joka keskittyy enemmän tilisi turvallisuuteen kuin mihinkään muuhun. pCloud tarjoaa myös yhden mielenkiintoisimmista perhesuunnitelmista. Kuukausittaisen maksamisen sijasta suoritat 1 400 dollarin kertaluonteisen maksun, joka on tällä hetkellä merkitty 500 dollariin kirjoittamishetkellä..

pCloudilla on myös mielenkiintoinen ilmainen suunnitelma, joka aloittaa sinut 2 Gt: llä ja antaa sinulle enemmän tallennustilaa yksinkertaisten tehtävien suorittamiseen.

Muita syitä, joista pidämme pCloud

Kuten muutkin tämän luettelon vaihtoehdot, pCloudissa on moderni, kansiopohjainen käyttöliittymä, jonka avulla tiedostojen tallentaminen ja löytäminen on helppoa. Asiakirjoja voidaan jakaa myös linkkien kautta, joten muilla on helppo pääsy valitsemaasi valokuva-albumeihin, videoihin ja tiedostoihin. Voit käyttää pCloudia myös Android- ja iOS-sovellusten mobiilisovelluksesta tai sivustosta.

pcloud-file-manager

pCloudilla on myös toinen tapa jakaa tiedostoja – pCloud Transfer – joka ei vaadi keneltäkään pCloud-tiliä. Mene vain verkkosovellukseen ja lisää jaettava tiedosto (enintään 5 Gt) ja vastaanottaja ja paina sitten “lähettää tiedostoja”. Vastaanottaja saa sähköpostin linkillä, jonka avulla hän voi ladata tiedoston.

PCloud Transfer -sovelluksella lähettämäsi tiedostot voidaan myös salata salasanalla, jotta vain salasanalla olevat ihmiset pääsevät käyttämään lähettämääsi. 

Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti vanhoille vanhemmille tai isovanhemmille, jotka ovat vähemmän tekniikan taitavia, mutta haluavat nähdä perhekuvia ja videoita ilman ylimääräisiä vaiheita. Lisäksi salasana voidaan lisätä tai poistaa tarpeen mukaan.

pcloud-siirto

Perhesuunnitelma antaa sinulle 2 Tt tallennustilaa ja siihen voi päästä jopa viisi käyttäjää. Suunnitelma on elinikäinen suunnitelma, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia liittymien maksamisesta tai tietojen menettämisestä maksamatta jääneen maksun vuoksi. Voit myös valita, kuinka paljon tallennustilaa kukin käyttäjä saa, joten varastointia nälkäisellä perheenjäsenellä voi olla tarvittava tila.

pCloud käyttää 2FA: ta tietoturvaan samoin kuin nolla tietämyksen salausta, vaikka tämä ominaisuus vaatii lisämaksun, joka on 3,99 dollaria kuukaudessa. Kun olet maksanut krypto-kansiosta, kaikki sinne tallentamasi on vain käyttäjän käsissä.

Perheille, joilla on paljon tallennustilaa, pCloud tarjoaa sisäänrakennetun videotoistimen ja sisäänrakennetun audiosoittimen soittolistan luomisella.

4. Sync.com

Sync.com on helppo käyttää ja erittäin turvallinen pilvitallennuspalvelu. Sync.com tukee 2FA: ta, ja nolla tietämyksen salaus on otettu käyttöön laatikosta, jolloin Sync.com on luettelon turvallisin pilvitallennusvaihtoehto..

Vaikka Sync.com ei teknisesti tarjoa perhesuunnitelmaa, 4TB, yhden käyttäjän Plus -suunnitelma on edullinen 180 dollarilla vuodessa. Voit myös valita Business Teams -suunnitelman, joka maksaa 180 dollaria vuodessa kolmelle käyttäjälle ja 1 kt tallennustilaa. Liiketoimintasuunnitelmat ovat 1 Tt, 4 Tt ja 10 Tt, ja niihin mahtuu 2–100 käyttäjää budjetistasi riippuen.

Muita syitä, joista pidämme Sync.com

Sync.com-sivustossa on helppo navigoida, ja siihen pääsee synkronointikansion, Sync.comin tai sovelluksen kautta. Voit luoda jaettavissa olevia kansioita, joihin voit lisätä ihmisiä tai muuttaa tavalliset kansiot jaetuiksi kansioiksi. Tiedostoja voidaan jakaa linkin kautta myös yksittäisten videoiden tai muiden muistojen ja asiakirjojen lisäksi.

sync-file-manager

Linkkien jakamisen lisäksi voit mukauttaa linkkisi helposti hallita linkkiä -painikkeella, jotta ne olisivat suojattu salasanalla, niillä olisi latausrajoituksia, vain luku -tyyppisiä ja paljon muuta.

sync-link

Sync.com-sivustolla ei ehkä ole paljon lisäominaisuuksia sen nolla tietotaidon ja 2FA-salauksen takia, mutta jos perheesi arvostaa yksityisyyttä ja turvallisuutta ennen kaikkea, et voi voittaa Sync.com-sivustoa.

Jos sinulla on vaikeuksia päättää pCloudin ja Sync.comin välillä turvallisen perheen varastoinnista, voit tarkistaa täydellisen vertailun koko Sync.com vs. pCloud-artikkelissamme.

5. iCloud

Jos käytät iPhonea tai Macia, on todennäköistä, että käytät jo iCloudia jollain kapasiteetilla. iCloud tarjoaa varmuuskopiot ja valokuvasäilytys, ja se hallitsee niitä saumattomasti muissa Apple-laitteissa.

Applen hinnoittelu on melko suoraviivaista neljällä suunnitelmalla, joista kahdella on perheenjako: 200 Gt: n ja 2 Tt: n suunnitelmat.

Muita syitä, joista pidämme iCloud

ICloud Drive -tallennustilan lisäksi Apple on sisällyttänyt useita hyödyllisiä ominaisuuksia Applen käyttäjille. ICloudin avulla voit pitää kaikki Apple-laitteesi varmuuskopioina, käyttää ominaisuuksia, kuten Find My iPhone, ja jakaa valokuvia helposti muiden Mac- ja iOS-käyttäjien kanssa riippumatta siitä, ovatko he perhesuunnitelmasi vai eivät..

iCloud-drive

ICloud Drive itsessään on helppokäyttöinen Mac- tai iOS-laitteissa, ja ainoa haittapuoli on sen Windows-asiakas. ICloud-Windows-asiakasohjelma on turhauttavaa parhaimmillaan ja tarjoaa hyvin vähän pääsyä sisältöön.

iCloud-drive-ikkunat

Toinen iCloudin rahaa säästävä ominaisuus on kyky jakaa sovelluksiasi, musiikkiasi ja muuta sisältöä kaikkien perhesuunnitelmasi kanssa. Tämän avulla kaikki voivat pelata pelejä ja käyttää premium-sovelluksia tarvitsematta ostaa niitä erikseen jokaiselle kotitaloudellesi.

Lopulliset ajatukset

Pilvitallennus on jotain mitä useimmat ihmiset eivät ajattele. Vaikka jotkut ovat varmasti parempia kuin toiset, kaikki pilvien tallennusohjelmat palvelevat pääosin samaa tarkoitusta. Kun etsit perheellesi hyvää pilvitallennusvaihtoehtoa, on kuitenkin harvat, jotka tarjoavat edullisen tallennustilan useille käyttäjille sekä hyvät suojaukset ja ominaisuudet.

OneDrive on lepäämässä kuin paras pilvitallennus perheille. Siinä on edullinen suunnitelma, joka tarjoaa 1TB käyttäjää kohti jopa kuudelle käyttäjälle, täydet käyttöoikeudet Microsoft Office -tuotepakettiin ja kunnolliset suojaukset. Google seuraa tarkkaan takana, koska jos Google Onen hinnoittelu ja integroidut Google-dokumentit.

Turvallisuuskeskeisissä perheissä pCloud ja Sync.com ovat hienoja vaihtoehtoja, ja Sync.com: n tietoturva on parempi. Viimeinkin on iCloud, joka on melkein välttämätöntä, jos olet sidoksissa Applen kanssa, mutta se on myös aika hyvä vaihtoehto, jos haluat tallentaa tiedostoja tai jakaa sovelluksiasi ja Apple-sisältöä perheesi kanssa.

Jos olet kiinnostunut toisesta perheen valokuvien varmuuskopiointivaihtoehdosta, Amazon Drive – aiemmin Amazon Cloud Drive – tarjoaa rajoittamattoman valokuvien tallennustilan ja voitti parhaan valokuvien verkkotallennuksen kärkipaikan. Kaikenlainen rajoittamaton pilvisäilytys on harvinaista, ja Amazonin tarjous rajoittamattomasta online-tallennustilasta on saatavana Prime-jäsenyydellä. Voit myös tarkistaa täydellisen Amazon Drive -katsauksen täällä. 

Kaikissa tämän luettelon pilvitallennusvaihtoehdoissa on pieni määrä ilmaista tallennustilaa, joten voit kokeilla niitä, ennen kuin esität sellaisen koko perheellesi. Jos etsit muita ilmaisia ​​pilvitallennusvaihtoehtoja, luettelossamme parhaista ilmaisista pilvitallennustiloista vuodelle 2020 on 12 hienoa ehdotusta.

Lopuksi, jos pilvitallennus koko perheellesi ei ole aivan sitä, mitä etsit, mutta haluat silti jakaa tiedostoja perheen ja ystävien kanssa, tämä opas opastaa sinua jakamaan tiedostoja verkossa helposti.

Kerro meille ajatuksesi suosituimmista pilvitallennustiloista perheille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me