Paras pilvitallennus: Oikean palvelun valitseminen vuonna 2020

Tehtäväämme tukee täysin lukija, joten saatamme ansaita palkkion, jos ostat säilytyssuunnitelman arvostelujemme perusteella. Kukaan palveluntarjoaja ei sponsoroi meitä, ja mielipiteemme ovat omat.


Tervetuloa päivitettyyn 2020 -oppaaseemme parhaisiin pilvitallennuspalveluihin. Cloudwards.net on suorittanut pilvitallennusarviointeja jo useita vuosia, ja sen ajan kuluessa paljon on muuttunut.

Kilpailu suurten yritysten toimijoiden, kuten Dropbox, Google Drive ja OneDrive, sekä yksityisyyttä edistävien tarjoajien, kuten Sync.com, pCloud ja MEGA, syntyminen on ollut kuluttajille hyödyllistä. Säästääksemme aikaa olemme kuratoineet luettelon siitä, mistä olemme rahasi parhaita pelaajia.

Tässä on 5 suosituinta pilvitallennuspalvelujen tarjoajaa:

Haluatko tarkastella koko luetteloa? Olemme peittäneet teidät alla .

Aloitamme oppaamme selittämällä nopeasti pilvitallennuksen ja online-varmuuskopion väliset peruserot, ennen kuin keskustelemme pilvitallennuksen käytön eduista. Esitämme sitten suosituimmat pilvitallennusvalinnat kategorioittain, merkinnöillä, kuten tiedostojen synkronointi, tiedostojen jakaminen ja pilviturvallisuus. Tämä lähestymistapa on suunniteltu auttamaan sinua asettumaan palveluun, joka tekee siitä, joka tekee sinulle parhaiten sopivan.

Jos vielä tiedät, kuinka valita sinulle parhaiten sopiva palvelu, alla on kätevä video-opas.

Cloud Storage vs. online-varmuuskopiointi

Ennen kuin aloitat ostoksia pilvitallennuksesta tosissaan, se auttaa ymmärtämään mitä pilvitallennus tarkoittaa. Tällä tavoin et pääty ohjelmistoihin, jotka eivät todellakaan vastaa odotuksiasi.

Ensimmäinen voitettava este on tietäen ero pilvitallennuksen ja online-varmuuskopion välillä. On helppo ymmärtää, miksi nämä termit saattavat sekoittaa: Sekä pilvitallennusta että online-varmuuskopiota käytetään tiedostojen suojaamiseen etädatakeskuksissa. Molemmat antavat pääsyn näihin tietokeskuksiin tallennettuihin tiedostoihin eri laitteista. Online-varmuuskopiointia kutsutaan joskus hämmentävästi myös pilvivarmuuskopioksi.

Ero näiden kahden välillä on se, että online-varmuuskopion perimmäinen tavoite on katastrofien palauttaminen, kun taas pilvivarastointi soveltuu yleensä parhaiten nopeaan tiedostoon pääsyyn ja yhteistyöhön. Yleensä haluamme ajatella pilvitallennusta tuottavuustyökaluna täällä Cloudwards.net, vaikka monet ihmiset käyttävät sellaisia ​​ratkaisuja esimerkiksi musiikin suoratoistoon, videoiden katsomiseen ja valokuvien jakamiseen.

Online-varmuuskopiointi suojaa kiintolevyt paremmin kuin pilvitallennus varmuuskopiointiaikataulujen, parempien tietojen palautusvaihtoehtojen ja muutamien muiden asioiden avulla, joista voit lukea oppaan parhaasta online-varmuuskopiosta.

Tallennuksen lisäksi on kaksi pilvitallennukselle yleistä ominaisuutta: tiedostojen jakaminen ja tiedostojen synkronointi. Lisäksi kourallisessa pilvitallennustyökalussa on integroituja sovelluksia, kuten tekstinkäsittely- ja tehtävähallintaohjelmia, jotka helpottavat tuottavuutta.

Meillä on koko artikkeli, joka on omistettu varmuuskopioiden ja tallennustilojen eroille, jos haluat lisätietoja tästä aiheesta. Lisäksi on tärkeää huomata, että on olemassa kourallinen pilviratkaisuja, jotka hämärtävät rivit tallennuksen ja varmuuskopion välillä. IDrive ja SpiderOak ONE ovat kahta parhaista.

Miksi käytämme Cloud Storage -sovellusta

Ihmiset käyttävät pilvitallennusta monista eri syistä, alkaen tallennuksesta. Vaikka palvelut, kuten Dropbox ja Sync.com, eivät ehkä ole hyödyllisiä katastrofien palautuksessa, ne toimivat erittäin hyvin tiedostojen lyhytaikaiseen varastointiin, joita usein käytät.

Itse asiassa juuri se oli Drew Houston mielessä, kun hän haaveili pilvitallennuspalveluiden nykyään yleisesti käyttämää ”synkronointi” -kansiomallia jo vuonna 2007. Hän matkusti New Yorkista Bostoniin Chinatown-bussilla ja tajusi jättävänsä USB-asema takana. Hän päätti haluavansa välineen tiedostojen tallentamiseen ja käyttämiseen verkossa tavalla, joka vaati hänen pientä vaivaa.

Synkronointikansiot helpottavat laitteen synkronointia, jota kutsumme lyhytaikaisesti synkronointiin. Kaikki tiedostot, jotka vedät ja pudotat synkronointikansioon, lähetetään automaattisesti pilveen ja lähetetään sitten muihin laitteisiin, joissa synkronointiohjelma on asennettu. Tällä tavalla sinun ei tarvitse koskaan huolehtia sekaannuksesta siirrettävän tallennustilan kanssa. Tiedostojen muutokset synkronoidaan myös laitteiden välillä, minkä vuoksi pilvitallennus on ihanteellinen työn tekemiseen jopa etänä.  

Pilvitallennustyökaluissa on yleensä myös Android- ja iOS-sovellusten mobiilisovelluksia, joiden avulla voit käyttää pilveen tallennettuja tiedostoja. Monet antavat myös tiedostojen lataamisen manuaalisesti ja automaattisesti. Tämä tekee niistä kätevän suojata älypuhelimen kameralla otetut valokuvat ja säästää muistia samanaikaisesti.

Kourallinen pilvitallennustyökaluja ei synkronoi laitteita. Emme kuitenkaan voi ajatella mitään työkalua, joka ei anna sinun jakaa tiedostoja. Tiedostojen jakamista voidaan käyttää sekä yhteistyöhön että seurusteluun. Useimpien pilvitallennustyökalujen avulla voit kutsua tiettyjä käyttäjiä pääsemään tiedostoihin heidän sähköpostiosoitteidensa perusteella ja luomaan linkkejä tiedostoihin, joita voidaan käyttää laajemmin. Monien pilvien tallennustyökalujen avulla voit myös jakaa kansioiden käyttöoikeudet, jopa myöntää muille muokkaus- ja lähetysoikeudet.  

Jotkut pilvitallennusratkaisut integroituvat myös tuottavuuden työkaluihin, kuten Office Online, Google Docs, Trello, DocuHub ja DocuSign. Valitettavasti kotikäyttäjille sellaiset integraatiot ovat yleisempiä EFSS-työkalujen kanssa, jotka ovat pohjimmiltaan pilvien tallennuspalveluita yrityksille.

Parhaat pilvikokoelmat kategorioittain

Jäljelle jäävän tämän kierroksen aikana paljastamme Cloudwards.net-sivuston suositukset pilvitallennusratkaisuista seuraavissa kategorioissa:

 • Tiedostonjako
 • Tiedoston synkronointi
 • Integroidut sovellukset
 • hinnoittelu
 • turvallisuus

Kustakin luokasta keskustelemme nopeasti jokaiselle kriittisiksi katsottuista avaineleistä, jotka toimivat kuten pilvitallennustilan osto-opas, joka auttaa sinua selvittämään, mitä ominaisuuksia haluat pilvitallennusratkaisuusi. Esittelemme sitten sinulle kyseisen kategorian parhaita valintoja.

Olemme varmoja, että nämä valintamiehet ovat aiheellisia aiheuttamaan hieman sekoitusta joidenkin kanssa, koska eri käyttäjillä on erilaisia ​​tarpeita. Lisäksi me, teknofiilit, olemme yleensä kiinnittyneitä haluamamme tuotemerkkiin (katsovat sinua, Mac-fanit). Olemme aina tervetulleita palautteeseen, jonka voit antaa alla olevissa kommenteissa.

Nämä valinnat tehtiin kuitenkin laajan ominaisuustestauksen, sisäisen keskustelun ja lukijamme kautta viime vuosina kerätyn palautteen perusteella. Vaikka jokainen valinta ei tyydytä kaikkia käyttäjiä, olemme melko varmoja siitä, että jokaiselle löytyy jotain. Jos vielä tiedät, kuinka valita sinulle parhaiten sopiva palvelu, alla on kätevä video-opas.

Parhaat tiedostojen jakamisen pilvitallennusvalinnat

Lähes kaikkien pilvitallennustyökalujen avulla voit jakaa tiedostoja, mutta jotkut tekevät sen paremmin kuin toiset. Hyvien työkalujen avulla voit jakaa sisältöä sekä kansio- että tiedostotasolla, sekä sähköpostin että tiedostolinkin avulla. Upea työkalu antaa sinun säilyttää tarkan hallinnan osakkeistasi.

Hallintaa voidaan hallita eri tavoilla. Yksi yleisimmistä on yksinkertaisesti käyttöoikeuksien, kuten katselun ja muokkaamisen asettaminen kansioiden käyttöoikeuksille.

Kaksi muuta avainominaisuutta sisältää kyky suojata linkkijakaumat salasanoilla ja voimassaoloaikoilla. Ilman salasanasuojausta kuka tahansa linkin saanut voi käyttää sitä helposti. Viimeinen voimassaolopäivä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse muistaa poistaa linkkiä itse käytöstä.

Harvinaisempia, mutta yhtä arvokkaita ovat kyky asettaa linkkien latausrajoitukset ja vastaanottaa ilmoitus aina, kun linkkiä käytetään. Nämä ominaisuudet voivat rajoittaa väärinkäyttöä huomattavasti.

Viimeinkin pidämme myös mahdollisuudesta tarkistaa nopeasti jaetut kansiot ja tiedostot. Tämä on yleensä erityisen “jaettu” -välilehti. Ilman tätä näkymää joudut tarkistamaan kaiken sisällön läpi nähdäksesi, mitä jakamasi olet ottanut käyttöön, mikä voi johtaa näkymien unohtamiseen.  

Ensimmäinen paikka: Sync.com

Sync.com on ensimmäisessä sijassa tässä kategoriassa ansiosta, että lyö melkein kaikki yllä mainitut keskeiset ainesosat ja sitten jotkut. Suurin osa näistä ominaisuuksista vaatii kuitenkin maksetun tilauksen; palvelu tarjoaa supistetun ilmaisen suunnitelman, joka antaa sinulle 5 Gt, ilman kysymyksiä. Käy Sync.com-sivustossa, jos haluat tietää enemmän.

Kansiot voidaan jakaa tiettyjen henkilöiden kanssa sähköpostiosoitteen kautta. Kun myöntää käyttöoikeutta, voit määrittää näkymä-, muokkaus-, kutsu- ja käyttäjän näkyvyysluvat.

Kun poistat kansioiden jakamisen käytöstä, Sync.com antaa sinun myös etätyhätä muiden lataaman sisällön. Tämä on ominaisuus, joka löytyy tyypillisesti vain edistyneemmistä EFSS-ratkaisuista ja sitten vain harvoin.

Sync.com antaa myös luoda jaettavissa olevia linkkejä, jotka osoittavat sekä kansioihin että tiedostoihin, jotka voidaan lähettää sähköpostitse tai kopioida ja jakaa manuaalisesti.  

Olit sitten ilmainen tai maksaa Sync.com-käyttäjä, voit luoda linkkien salasanoja. Maksavat käyttäjät voivat myös:

 • Aseta vanhenemispäivät linkkeihin
 • Aseta linkkien latausrajoitukset
 • Näytä linkkien latausten lukumäärä
 • Salli muiden ladata linkkeihin
 • Vastaanota linkkitoimintaa koskevia ilmoituksia

Kaikki tämä on yli sisällönhallintavaihtoehtojen, joita saat useimpien muiden pilvitallennuspalveluiden kanssa. Sync.com menee kuitenkin askeleen pidemmälle antamalla sinun lisätä mihin tahansa linkkiin mitä yritys kutsuu “parannetuksi yksityisyydeksi”.

Kun tämä ominaisuus on käytössä, linkit salataan vain asiakkaan puolelta selaimen kautta. Se tekee heistä tietämättömän: Sync.com tai kukaan muu, jolle et suoraan jaa sisältöäsi, eivät voi koskaan salata tiedostojasi..  

Lopuksi, Sync.com antaa sinun tarkistaa molemmat linkit ja kansionjaot kahdella erillisellä näkymällä.  

Sync.com tekee kaiken kaikkiaan oikein, mitä voimme ajatella tiedostojen jakamisen suhteen. Katso täydellinen luettelo ominaisuuksista tutustu Sync.com-arvosteluun tai tarkista, miksi se on mielestämme paras pilvivarasto valokuville ja videoille.

Toinen paikka: pCloud

pCloudilla ei ole aivan yhtä monta jakamisominaisuutta kuin Sync.com, mutta se tekee silti erinomaista työtä verrattuna muuhun kenttään. Sen tarkistaminen on kysymys käymällä pCloudissa ja tilaamalla erittäin antelias 10 Gt ilmaista tallennustilaa; loppujen lopuksi on syy, miksi pCloud on suosituin ilmainen pilvitallennus.

Kansioiden jakaminen voidaan osoittaa tietyille henkilöille sähköpostiosoitteen perusteella, tai voit luoda erillisiä käyttölinkkejä tiedostojen lataamista ja lähettämistä varten.

Kun kutsut sähköpostiosoitteella, voit myöntää katselu- tai muokkausoikeuksia.

Linkkejä voidaan luoda myös yksittäisille tiedostoille. Luodaanko latauslinkki kansioita tai tiedostoja varten, vaihtoehdot ovat samat. Voit kopioida linkin jakaaksesi manuaalisesti tai jakaaksesi sen sähköpostitse, Facebookissa, Twitterissä tai Google Plussa.

Jos olet pCloud-tilaaja, voit myös asettaa salasanat ja vanhenemispäivät.

Voit jopa katsella viikoittain ladattavia tilastotietoja jokaisesta luomastasi linkistä.

Kuten Sync.com, pCloud antaa sinun tarkistaa, mitä osakkeita olet asettanut, jotta et unohda niitä. Siellä on myös näkymä nähdä, mitä sisältöä on jaettu kanssasi.

Vaikka pCloud tarjoaa tietoturvaominaisuuksia Crypto-lisäosan kautta, et voi laajentaa sitä tiedostojakoon, kuten voit Sync.com: n kanssa. Itse asiassa mitään Cryptolla suojattuja tiedostoja ei voida tosiasiallisesti jakaa. Haluamme nähdä pCloudin käsittelevän tätä rajoitusta, ennen kuin ajattelemme sitä tulevien roundupsien kärjessä; Tästä huolimatta on paljon muita herkkuja kiertää, kuten voit lukea pCloud-arvosteluistamme.

Kolmas paikka: MEGA

Kuten Sync.com, MEGA antaa sinun jakaa tiedostoja linkin kautta ja ylläpitää salausavaimesi täydellistä hallintaa. Tämä estää kaikkia MEGA: ta skannaamasta jaettua sisältöä. Tästä syystä yhdistettynä laajaan ilmaiseen tallennustilaan ja sijaintiin yksityisyyttä suojelevassa Uudessa-Seelannissa, MEGA on edelleen suosittu lataamaan videoita, musiikkia ja muuta sisältöä.  

Vaikka MEGA ei anna sinun asettaa mukautettua salasanaa linkkien jakamiseen, aina kun luot linkin, se luo (asiakaspuolella) salausavaimen linkille. Voit joko jakaa linkin liitteenä olevan salausavaimen kanssa tai jakaa salausavaimen erikseen, kuten salasana.

Syy siihen, että sijoitimme MEGA: n pCloudin taakse, on se, että MEGA: n jakamisen etuna on nolla tietämyksen etuna. Sen jakamista ei myöskään suunnitella kovin hyvin (meillä on pCloud vs MEGA -vertailuartikkeli, jos haluat tietää enemmän). Me pidämme niin, että voit jakaa kansioita ja myöntää niihin lukemisen, muokkaamisen ja täydellisen (järjestelmänvalvojan) pääsyn.

Et voi kuitenkaan luoda linkkejä kansioihin pääsyyn, jaettua sisältöä ei voi tarkastella (kanssasi jaetulle sisällölle on yksi), latausten rajoituksia ei voi asettaa eikä toimintaa voida seurata. Katso täysi yleiskatsaus tykkäyksistämme ja epäonnistumisistasi, katso MEGA-arvostelu; Vaihtoehtoisesti voit kirjautua MEGA: n ilmaiseen 50 Gt MEGA-palveluun.

Parhaat tiedostojen synkronoinnin pilvitallennusvalinnat

Nykyään useimmissa pilvitallennusratkaisuissa on sama lähestymistapa synkronoinnissa. Se sisältää tietokoneiden, älypuhelinsovellusten ja selaimen rajapintojen synkronointikansiot. Vaikka yhtäläisyydet ovat kiistattomia, on kuitenkin ominaisuuksia, jotka erottavat suuret synkronointiratkaisut pelkästään okei-ratkaisuista.

Yksi tällainen ominaisuus on alustatuki. Useimmissa pilvitallennusratkaisuissa on Windows-, Mac-, Android- ja iOS-asiakkaat. Muutamilla on myös Linux- ja Windows Phone -tuki.

Toinen ominaisuus on ”valikoiva synkronointi”. Valinnaisella synkronoinnilla voit poistaa synkronoinnin käytöstä tietyissä kansioissa, jotta niitä ei enää tallenneta laitteellesi. Kannettavien tietokoneiden kovalevykoot ovat vähentyneet viime vuosina, kun ultraohut kannettavat tietokoneet, joissa on SSD-asemat, ovat yleistyneet, joten kyky hallita tiedostojen synkronointia on tullut tärkeämmäksi..

”Synkronoi kuristus” on toinen ominaisuus, jota sinun pitäisi olla etsimässä, ja ominaisuus, jonka useimmat pilvitallennusratkaisut ovat lisänneet. Tämän ominaisuuden avulla voit rajoittaa lähetys- ja latausprosessien kuluttamaa kaistanleveyttä, jotta synkronointi ei vaikuta järjestelmän resursseihin niin paljon.

Sekä selektiivistä synkronointia että synkronoinnin kuristusta hallitaan yleensä tallennusohjelman tehtäväpalkkikuvakkeesta, jos se on käytettävissä.    

Paljon harvempi synkronointiominaisuus on lohkotason tiedostojen kopiointi, joka on tapa nopeuttaa synkronointiprosessia. Tavallisesti, kun tiedostonvaihto tapahtuu, koko tiedosto kopioidaan uudelleen pilveen ja kaikki synkronoidut laitteet. Lohkotason tiedostojen kopioinnin yhteydessä vain tiedoston muuttunut osa synkronoidaan. Lopputuloksena on, että synkronointi lähestyy tarkemmin reaaliaikaisesti.

Ensimmäinen paikka: Dropbox

Useimmat pilvitallennusratkaisut kopioivat synkronointikansion mallin, jonka Drew Houston unelmoi Chinatownin bussimatkallaan yli kymmenen vuotta sitten, mutta yksikään ei tee sitä aivan yhtä hyvin kuin itse Dropbox, kuten voit lukea päivitetystä Dropbox-katsauksesta.

Dropboxilla on Windows-, Mac- ja Linux-työasemaohjelmat ja älypuhelinsovellukset iOS: lle, Androidille ja Windows Phone -sovelluksille. Tämän avulla voit synkronoida laajan valikoiman laitteita.

Suurin etu, jolla Dropboxilla on kilpailuun verrattuna, on estotason tiedostojen kopiointi. Vaikka useimmat kunnolliset online-varmuuskopiointiratkaisut käsittelevät tiedostojen siirtämistä lohkoina, vain muutamat muut pilvitallennusratkaisut, joista tiedämme, tekevät saman. Se on yksi tekijöistä, jotka kallistivat asteikkoja Dropboxin hyväksi verrattuna OneDriveen ja Google Driveen.

Dropboxilla on myös käyttäjäystävällisin lähestymistapa kaikkien tarkistettujen pilvitallennusratkaisujen valikoivaan synkronointiin, jota se perustellusti kutsuu “älykkääksi synkronoinniksi”. Ero Dropboxin ja melkein kaikkien muiden palvelujen välillä on siinä, että kun poistat Dropbox-pilveen tallennettujen kansioiden synkronoinnin käytöstä, voit silti nähdä ne synkronointikansissasi.

Lopuksi, Dropbox antaa sinun hallita kaistanleveyttä, jota käytetään sekä latauksissa että latauksissa.

Yksi yleisimmistä kommentteista, joita kuulemme Dropboxista, on kuinka synkronointi toimii verrattuna muihin palveluihin, ja siihen on hyvä syy. Dropboxilla on ongelmia: synkronointi ei ole yksi niistä. Dropbox tarjoaa 2 Gt ilmaiseksi ja suosittelemme sitä pienimuotoisiin tarpeisiin.

Toinen paikka: Amazon Drive

Viime aikoihin asti Amazon Drive ei tosiasiassa antanut käyttäjille synkronoida laitteita. Tämä neiti esti sitä todella kilpailemasta Dropboxin kaltaisten käyttäjien huomion kanssa huolimatta erittäin hyvistä hinnoista. Amazon Drive on sittemmin korjannut ongelman ja voi nyt synkronoida Windows-, MacOS-, iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiä käyttävät laitteet, kuten voit lukea Amazon Drive -katsauksesta.

Vielä vaikuttavampaa, se on liittynyt Dropboxiin tarjoamalla lohkotason tiedostojen kopiointia, hyppäämällä hyppäämään monia muita hyviä synkronointivaihtoehtoja. Amazon tukee myös valikoivaa synkronointia, jonka voit määrittää käyttämällä Amazonin tehtäväpalkkikuvaketta.

Amazon Drive antaa sinulle myös kaasun synkronoinnin nopeudet, jos tiedostonsiirtoprosessi häiritsee muuta Internet-toimintaa.

Kun tarkistimme Amazon Drivea vuosi sitten, ei juurikaan jättänyt meille vaikutusta. Vaikka sillä on edelleen joitain ongelmia, kuten puutteellinen lepo-salaus ja versiointi, työ, jonka kehittäjät ovat tehneet synkronointiominaisuuksiensa parissa, on huomattavaa. Käy Amazon Cloud Drive -sivustolla saadaksesi 5 Gt ilmaiseksi ja tarkista palvelu itse.

Kolmas paikka: Microsoft OneDrive

OneDrive käyttää myös lohkotason tiedostojen kopiointia, mutta vain Microsoft Office-tiedostoihin. Tämä ominaisuus oli OneDrive-etenemissuunnitelmassa Q2 217: lle kauan sitten, mutta se poistettiin salaa suunnitelmista aiemmin tänä vuonna.

Silti sisällyttäminen Office-asiakirjojen lohkotason kopiointiin on enemmän kuin saat useimpien pilvitallennuspalveluiden kanssa, ja Office Online- tai Office 365 -käyttäjät löytävät sen nopeuttavan huomattavasti yhteistyötä.

OneDrive tukee myös synkronoinnin kuristusta käytetyn kaistanleveyden hallitsemiseksi ja selektiivistä synkronointia kovalevyllesi tallennettujen tiedostojen hallintaan. Kaiken kaikkiaan se on kunnollinen ratkaisu, kuten voit lukea OneDrive-arvosteluista, mutta todennäköisesti ei voita ketään reilussa taistelussa. Se tarjoaa kuitenkin 5 Gt ilmaiseksi, jos haluat tarkistaa sen OneDrivessa.

Parhaat integroidut sovellukset pilvitallennusvalinnat

Pilvitallennukseen sidotut työn tuottavuuden sovellukset antavat sinun avata ja muokata asiakirjoja selaimesta. Vaihtoehtoihin voi sisältyä muistiinpanosovelluksia, tekstinkäsittelyohjelmia, laskentataulukoita, lomakerakentajia ja kuvankäsittelyohjelmia.

Valitettavasti, vaikka tällaiset sovellukset parantavat huomattavasti pilvitallennuskokemusta, pilvitallennustilan ja sovelluskehittäjien väliset tekniikkakumppanuudet ovat tähän mennessä olleet melko harvinaisia, ainakin kuluttajan pilvitallennuksen suhteen. On muutama palvelu, joka on integroinut ne, nämä ovat suosikkimme.

Ensimmäinen paikka: Google Drive

Kilpailua ei todellakaan ole: Jos haluat pilvitallennustyökalun, jolla on monia integroituja sovellusvaihtoehtoja, Google Drive on työkalu sinulle. Google on tehnyt erinomaista yhteistyötä kehittäjien kanssa rakentaakseen sovelluskirjaston, joka sisältää enemmän vaihtoehtoja kuin voimme helposti laskea (niin, paljon enemmän kuin kymmenen).

Google ei myöskään pakota sinua etsimään sovelluksia. Koko sovelluskirjastoa voi hakea Google Drivesta. Kun olet löytänyt haluamasi vaihtoehdon, integrointi vie yhden napsautuksen.

Monet löytämistäsi sovelluksista ovat täysin ilmaisia. Esimerkkejä ovat:

 • CloudConvert: muuntaa tiedostotyypit
 • Pixlr Editor: PhotoShop-klooni
 • WeVideo: videoeditori
 • DocuHub: PDF-editori

Googlen tärkein integraatio on kuitenkin jo lisätty: Google Docs. Google Docs viittaa Googlen ilmaiseen toimistopakettiin, joka sisältää hämmentävästi tekstinkäsittelyohjelman, jota kutsutaan myös Docsiksi. Se sisältää myös arkkeja, dioja, lomakkeita ja piirroksia.

Google Docs kilpailee suoraan Microsoft Office Online -palvelun kanssa ja on yhtä käyttäjäystävällinen. Google Driven tiedostojen jakamis- ja synkronointiominaisuuksien parantamana on helppo tehdä yhteistyötä muiden kanssa lähes reaaliajassa asiakirjoissa. Itse asiassa se, mitä käytämme täällä Cloudwards.net-sivustossa sisällön tuottamiseen.

Tiedostojen tallentamiseen muihin pilvitallennusalustoihin Google Driven kautta on monia syitä, mukaan lukien turvallisuus. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että et voi myös kirjautua 15 Gt ilmaiseen pilvitallennustilaan Google Drivessa hyödyntääksesi sen tuottavuussovelluksia.

Toinen paikka: OneDrive

OneDrive vs Google Drive -divisioonassa OneDrive menettää lähinnä siksi, että siinä ei ole kolmansien osapuolien integrointeja, jotka ovat yksittäisten kuluttajien saatavilla. Ainakin kehittäjät eivät ole sisällyttäneet haettavissa olevaa kolmannen osapuolen kirjastoa, kuten Google Drivella.

Microsoft avasi OneDrive-sovellusliittymän kehittäjille jo vuonna 2015; näyttää vain toistaiseksi, että se on johtanut vain integroitumiseen yritysasiakkaille.

OneDrive on kuitenkin integroitu Office Onlineen. Microsoftin ilmainen selainpohjainen Microsoft Office -versio ei ole aivan yhtä hyvä kuin työpöytäversio, Office 365, mutta se toimii. Office Online -sovelluksen kanssa saatavissa oleviin sovelluksiin kuuluvat Word, Excel ja PowerPoint. Integroitu on myös Microsoft OneNote, yksi parhaista arvioimistamme muistiinpanosovelluksista.

OneDrive integroituu myös Office 365: een. Itse asiassa 1 Tt OneDrive -suunnitelma antaa sinulle Office 365: n, joka sisältää Microsoft Accessin.

Kolmas paikka: laatikko

Box on suunnattu enemmän yrityskäyttäjille, mutta yrityksellä on myös ilmaisia ​​ja maksettuja henkilökohtaisia ​​suunnitelmia. Henkilökohtaisena käyttäjänä sinulla on pääsy sekä alkuperäisiin että kolmansien osapuolien sovelluksiin. Katso täydellinen katsaus laatikoiden arvosteluista.

Alkuperäisiä sovelluksia ovat Box Notes ja Box Edit. Entinen, kuten saatat arvata, on muistiinpanosovellus, ja siinä kunnollinen. Sillä välin ruudun muokkausta käytetään tallennetun sisällön muokkaamiseen. Se vaatii omien sovellusten käyttöä tietokoneellasi, mutta antaa silti muokata niitä suoraan selaimesta.

Boxin mukaan Box Edit voi avata kaikki tiedostotyypit, jotka voidaan avata tietokoneellasi, mukaan lukien: .docx, .xlsx, .pdf, .pptx ja .txt.  

Boxissä on myös loistava kirjasto kolmansien osapuolien sovelluksia, joiden avulla voit etsiä sovelluksia ja selata luokkien, kuten yhteistyön, projektinhallinnan, editoinnin ja tietoturvan mukaan. Valittavana on monia vaihtoehtoja, kuten Trello, Office Online, Google Docs ja DocuSign.

Box Personalilla on paljon tarjottavaa jollekin, joka haluaa käyttää pilviä saadakseen töitä töihin. palvelu tarjoaa melko kunnollisen kokeilun, joten käy Boxissa ja kirjaudu sisään makuun saamiseksi.

Paras yleinen hinnoittelu pilvvarastointivalinnat

Kaksi ensimmäistä asiaa, jota ihmiset katsovat yrittäessään löytää pilvitallennusratkaisua, on, kuinka paljon tilaa he saavat ja kuinka paljon varastointi aikoo maksaa. Monille ihmisille se on kaikki asia.

Itse asiassa monet pitävät kiinni ilmaisesta pilvitallennuksesta. Siinä ei ole mitään vikaa, jos et tarvitse muutama gigatavua enemmän; ongelma on kuitenkin se, että saatat unohtaa lisäominaisuudet ja joustavuuden.

Joustavuus tässä tapauksessa liittyy tarjottuihin hinnasuunnitelmiin. Monet pilvitallennussuunnitelmat tarjoavat 1TB tai 2TB suunnitelman, ja se on se. Vaikka tämä saattaa sopia joillekin käyttäjille hienosti, toiset saattavat tarvita vain 100 Gt: n suunnitelman tai jopa vain 10 Gt. Alla olevat palvelut tarjoavat jokaiselle jotakin, pitäen samalla kokonaiskustannukset alhaisina.

Ensimmäinen paikka: Amazon Drive

Amazon Drivella oli aiemmin rajoittamaton tallennussuunnitelma vain 60 dollaria vuodessa. Suunnitelma lopetettiin kuitenkin kesäkuussa 2017. Nyt Amazon Drive antaa sinulle 1 Tt samasta hinnasta.

Vaikka rajoittamattoman suunnitelman poistaminen on pettymys, Amazon tarjoaa silti erinomaisen arvon kilpailuun verrattuna. Esimerkiksi Dropbox ja Google Drive maksavat 40 dollaria enemmän vuodessa samasta säilytysmäärästä.   

Jos et tarvitse useita kiintolevyn tallennustilaa, Amazon Drivella on 100 Gt: n suunnitelma, joka asettaa sinulle takaisin koko 12 dollaria vuodessa. Myös Google Drive tekee, mutta se on 20 dollaria. Lisäksi Amazon Drivella on 11 muuta hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat kahdesta 30 teratavuun.

Sivuhuomautus: jos olet Amazon Prime -jäsen, voit tallentaa rajoittamattomia valokuvia ilmaiseksi Amazon Photos -palvelun kautta, joka on yhdistetty Driveen helppoa käyttöä varten.

Toinen paikka: OneDrive

Voit tehdä erittäin vakuuttavan tapauksen, että OneDrive ansaitsee parhaan sijan tässä kategoriassa, emmekä todennäköisesti väittäisi liian kovaa. Itse asiassa saattaa olla parasta harkita Amazonin ja OneDriven kokonaisarvon päälliköitä.

OneDrivellä ei ole läheskään yhtä monta tallennussuunnitelmaa kuin Amazonilla, ja sen 1 kt: n suunnitelma maksaa 9 dollaria enemmän vuodessa. Voit kuitenkin hankkia myös Office 365: n, joka antaa sinulle ladattavia Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- ja Access-versioita.

OneDrivellä on myös perhesuunnitelma nimeltään Office 365 Home, joka on yksi parhaimmista tarjouksista kaikissa pilvivarastoissa. Hinta, jonka Google Drive ja Dropbox veloittavat vuodessa 1 Tt pilvitallennuksesta, saat viisi 1 Tt suunnitelmaa viidelle eri käyttäjälle, jokaisella Office 365.

Kolmas paikka: Sync.com

Sync.comin viimeinen tulo näyttää vain isoyrityksen voiman: Amazon ja Microsoft ovat vain hinnoitelleet sen markkinoilta. Palvelussa ei ole läheskään yhtä paljon henkilökohtaisia ​​suunnitelmavaihtoehtoja kuin Amazon Drive tai OneDrive. Itse asiassa siinä on vain kaksi: 500 Gt: n suunnitelma ja 2 Tt: n suunnitelma.

Sync.com 50 Gt: n suunnitelma maksaa enemmän kuin OneDriven 50 Gt: n suunnitelma. Molemmat maksavat enemmän kuin Amazon Driven 100 Gt: n suunnitelma. Lyhyesti sanottuna, Sync.com epäonnistuu joustavuustestillä. Sync.com: n 2TB: n suunnitelma on kuitenkin vain 8 dollaria kuukaudessa, ja se sai sen kolmannella paikalla.

Se on vain dollaria enemmän kuin OneDriven 1TB-suunnitelma ja noin 25 dollaria vähemmän kuin Amazon Driven 2TB-suunnitelma. Jos tarvitset enemmän 1 Tt pilvitallennusta ja vähemmän kuin 2 Tt, Sync.com ei ole parempi tarjous..

Parhaat pilviturvallisuusvalinnat

Viimeinen luokka, jonka luokittelemme, on pilviturvallisuus. Monet ihmiset ohittavat pilvitallennuksen turvallisuusnäkökohdat, jotka ovat lumonnut käyttäjäkokemuksesta tai arvosta huolimatta uutisista säännöllisesti tulevista otsikoista. Jos haluat lisätietoja siitä, minkä tyyppisiä online-uhkia sinun pitäisi olla etsimässä, olemme kirjoittaneet lukijoillemme nopean verkkorikollisuuden oppaan..  

On kourallinen kriittisiä ominaisuuksia, joita etsimme arvioidessamme kuinka hyvin pilvitallennuspalvelu suojaa käyttäjätietoja. Ensimmäinen näistä ominaisuuksista on salaus, joka on keino tiedostojen sekoittamiseen, jotta ne eivät ole selkeitä.

Tallennusohjelman tulisi salata tiedostosi ennen niiden lähettämistä pilveen, jotta ne olisivat suojattuja Internetin kautta liikkuessa. Kun he saapuvat kohdepalvelimeen, heidän tulisi pysyä salattuina levossa ollessaan. Suurin osa pilvitallennuspalveluista, muttei kaikki, noudattaa näitä molempia vaiheita. Ero on siinä, että jotkut pilvitallennusyritykset säilyttävät avaimet tiedostojesi purkamiseen, kun taas toiset omistavat sinulle täyden omistuksen.

Pilvitallennuspalvelujen tarjoajia, jotka tarjoavat yksityistä, päästä päähän -salausta, kutsutaan nollatiedon tarjoajiksi. Jokainen turvallisuuden parhaimmista pilvitallennusvalikoimistamme on myös parhaiden nolla tietämättömien pilvipalvelujen luettelossa, mikä osoittaa, kuinka tärkeä tämä tyyppinen salaus todella on..

Harkitsemme myös tietokeskusten turvallisuutta niin paljon kuin pystymme kyseisiä palveluita koskevien tietojen perusteella. Kirjoitimme artikkelin hyvän tietokeskuksen tietoturvan ominaisuuksista, jos haluat lisätietoja.  

Kaksitekijäinen todennus on toinen ominaisuus, jota suosittelemme hyödyntämään, jos se on käytettävissä. Kaksifaktorinen todennus suojaa sinua salasanahakemistoilta vaatimalla erityistä suojakoodia kirjautuaksesi pilvitallennustilillesi tuntemattomalta koneelta. Yleensä tämä koodi lähetetään mobiililaitteellesi.

On muitakin, vähemmän yleisiä turvaominaisuuksia, joista emme keskustele täällä, mutta jotka otetaan tarvittaessa esiin valitsemalla keskustelumme alla.

Ensimmäinen paikka: Sync.com

Sync.com on valinnut turvallisimman pilvitallennusratkaisun melkein siitä lähtien kun aloimme tarkistaa sitä. Itse asiassa annoimme sille täydellisen 100/100 luokkaa ”turvallisuus- ja yksityisyyskäytännöt” viimeisimmässä päivityksessämme ja suosittelemme kaikille turvallisuudesta huolissaan käyviä sivustoja Sync.com ja ilmoittautumista; turvallisempaa palvelua ei ole.

Sync.com ei ole oletuksena nollaa tietoa. Sinulla ei ole ylimääräistä palkkaa yksityisen salauksen eduksi tai sinun ei tarvitse tehdä mitään erityisiä toimia sen käynnistämiseksi. Suojaus ulottuu sekä tiedostojen sisältöön että metatietoihin. Paitsi, että tiedostojaot ovat myös nolla tietämys. Tämä tarkoittaa, että yritys ei voi koskaan skannata ja lukea tiedostojasi markkinointitarkoituksiin tai muuhun.

Salausprotokolla, jota Sync.com käyttää tietojen salaamiseen, on 256-bittinen AES. AES on nykyään yleisin protokolla, vaikka monet palvelut pysyvätkin 128-bittisessä AES: ssä. Joko niin, ei ole käytännöllistä tapaa murtaa AES: ää. Arvioidaan, että AES-salausavaimen (128-bittinen tai 256-bittinen) raa’an voiman halkeaminen veisi miljardeja vuosia.

Salasanat ovat toinen asia. Suojautuaksesi mahdollisuuksilta, että joku murtaa salasanasi ja käyttää tietojasi, Sync.com antaa sinun ottaa käyttöön kaksikerroisen todennuksen.

Tiedonsiirrot on suojattu myös TLS-tunneleilla ja salausavaimet on suojattu käyttämällä 2048-bittistä RSA: ta. Sync.com tallentaa tietoja SOC-1-sertifioituihin, karkaistuihin tietokeskuksiin, jotka on suunniteltu kestämään luonnonkatastrofit sekä fyysiset ja virtuaaliset tunkeutumiset.

Sync.com tekee kaksi muuta asiaa, jotka ovat erittäin harvinaisia ​​kuluttajien pilvivarastointityökaluissa tai edes erityisen yleisiä yritysluokan työkaluissa. Ensinnäkin sen avulla voit kirjautua ulos istuntoista etäselaimessa. Toiseksi sen avulla voit etäpyyhi muiden käyttäjien kanssa jaetut kansiot, jotka mainitsimme aiemmin keskustellessamme tiedostojen jakamisesta.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Sync.com on mäen kuningas, kun kyse on pilviturvallisuudesta. Toisen sijamme valinta saattaa kuitenkin olla valmistamaan haasteita kyseiselle tittelille.

Toinen paikka: SpiderOak ONE

SpiderOak on tehnyt käyttäjien tietoturvasta ja yksityisyydestä osan DNA: staan ​​jo ennen yksityisyyden suojaa (ts. Koska Edward Snowden oli ennen meitä kaikkia kyselemässä, seulottiinko NSA: n henkilökohtaisten tiedostojemme läpi vai ei). Kuten Sync.com, nollatiedon salaus on oletus. Yrityksellä ei ole intressiä pitää kiinni salausavaimistasi, eikä se edes kirjaa tiedostojen metatietoja.

SpiderOak ONE -keskukset ovat SAS 70 Type II -yhteensopivia ja henkilökunnan palveluksessa ympäri vuorokauden. Sen tietokeskuksia pitää Uptime-instituutti Tier III: na, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa 99,8 prosentin saatavuuden. Yhtiö noudattaa myös HIPAA-vaatimuksia tietojen siirtämisessä, vaikka HIPAA-vaatimustenmukaisuusvirkamies ei ole sen itse varmentama..

Ensisijainen syy siihen, että sijoitimme SpiderOak YKSI Sync.com-sivuston alapuolelle, on, että se ei vielä tarjoa kaksifaktorista todennusta kaikille asiakkaille. Tämä ominaisuus on kuitenkin beetaversio, ja monilla pitkäaikaisilla asiakkailla on jo pääsy siihen. Ei ole vielä sanoa, milloin ominaisuus otetaan käyttöön kaikille.

SpiderOak ONE antaa sinun myös puhdistaa tietoja synkronoiduista laitteista. Tämä on hyödyllistä kadonneiden tai varastettujen laitteiden tapauksessa. Katso täydellinen luettelo syistä, miksi pidämme siitä, tutustu SpiderOak-arvosteluun.

Kolmas paikka: pCloud

pCloudilla on nolla tietämyksen salaus osana tietoturvamallia, mutta ei oletuksena. Sitä tarjotaan lisäosana nimeltään pCloud Crypto, joka maksaa 4,99 dollaria (voit säästää 20 prosenttia maksamalla vuodesta etukäteen).

Valinnaisen nolla tietotaidon salauksen etuna on, että voit hallita, mitkä kansiot salataan yksityisellä avaimellasi ja mitkä eivät. Koska pCloud-palvelimet eivät käytä nolla tietämystä salausta, ne voivat indeksoida tiedostoja ja tarjota edistyneempiä ominaisuuksia niiden kanssa työskentelemiseen, mukaan lukien pikkukuvien esikatselut ja mahdollisuuden toistaa mediaa pilvessä.

pCloud salaa tiedostot 256-bittisellä AES: llä ja salausavaimet 4096-bittisellä RSA: lla. Tietokeskukset ovat SOC-1-sertifioituja, vaikkakin ne on ulkoistettu pikemminkin kuin itse pCloudin ylläpitämiä.

Kuten SpiderOak ONE, pCloud ONE ei yllättäen vielä tue kaksifaktorista todennusta. Yrityksen tukihenkilöstö on neuvonut meille, että sen parissa työskennellään sen arvoista riippumatta. Silti nolla tietoturvan sisällyttäminen asettaa sen eteenpäin palveluista, kuten Dropbox, jotka tarjoavat kaksikerroksisen suojauksen, mutta eivät anna sinulle mahdollisuutta yksityiseen salaukseen.

Kaikki pilvivaraston tarjoajat ovat saaneet arvosanan

johtopäätös

Yllä olevat luokat sijoittavat pilvitallennuksen ominaisuuksien perusteella, jotka olemme havainneet olevan tärkeimpiä lukijoillemme ja omaan pilvitallennuskäyttöömme. On kuitenkin muitakin pilvitallennusnäkökohtia, joilla voi olla suurempi merkitys määritettäessä, mikä on sinulle sopiva ratkaisu. Olemme sitä mieltä, että sisällyttämällä ne kaikki yhteen artikkeliin, saattaa kuitenkin johtaa liian paljon kaaosta ja sekaannusta.

Olemme kuitenkin kirjoittaneet jo monista näistä näkökohdista ja päivitämme ja lisäämme luetteloa jatkuvasti. Samanaikaisesti tunnemme kuitenkin, että Sync.com on siellä paras yksittäinen palvelu ympäri maailmaa, ja et yksinkertaisesti voi mennä pieleen valitsemalla se.

Tässä on joitain artikkeleita, jotka auttavat kaikkia etsimäänsi auttaaksesi kaikkia etsimänsä löytämisessä:

 • Paras pilvitallennus yhteistyöhön
 • Paras pilvitallennus Linuxille
 • Paras pilvivarasto ulkoisille kiintolevyille
 • Paras pilvitallennus jakamiseen
 • Paras pilvitallennus Euroopasta
 • Paras valokuvien online-tallennustila
 • Paras videoiden online-tallennustila
 • Parhaat Dropbox-vaihtoehdot

Toivomme, että nautit lukemasta yleiskatsausta siitä, mikä tekee hyvää pilvitallennusta ja mitä suosittelemme. Muista, että pilvitallennustila muuttuu usein, joten oletamme, että sijoituksemme muuttuvat melko vähän. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia vaihtoehdoista, joita olemme jättäneet, kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map