Paras pilvitallennus Mac 2020: lle: Pilvipohjaiset vaihtoehdot Applelle

Apple-tuotteiden omistajille iCloud vaikuttaa järkevältä vaihtoehdolta online-tallennusta varten. Voit jakaa valokuvia ja tiedostoja laitteiden välillä, varmuuskopioida Apple-tuotteesi automaattisesti ja paljon muuta. Vaikka iCloud-tallennussuunnitelmia on useita, sen varastointijärjestelmän käsittely on hankala, ja useita hyviä iCloud-vaihtoehtoja on.

Koska asiakirjojen hallinta iCloudissa voi olla vaikeaa, Mac-käyttäjien, jotka haluavat paremman hallinnan tietoihinsa, olisi tutkittava useita vaihtoehtoja ennen kuin he asettuvat Applen tarjoukseen. Siksi loimme tämän luettelon viidestä parhaasta pilvitallennusvaihtoehdosta Macille. Jos sinulla ei ole Macia, voit silti tutustua parhaaseen pilvien tallennusoppaaseemme.

Jos etsit parasta vaihtoehtoa, valitsimme Sync.com. Se on suosituin pilvitallennuspalvelujen tarjoajamme huippuluokan tietoturvan, yksinkertaisen käyttöliittymän ja kilpailukykyisen hinnoittelun takia. Zero-tietoturva, muun muassa, tekee siitä yhden turvallisimmista pilvitallennusvaihtoehdoista.

Paras pilvitallennus Mac 2020: lle

Paras pilvitallennuspalvelu Macille

Apple on siirtänyt suurimman osan tietokoneistaan ​​- etenkin MacBooks – kiintolevyltä SSD: hen, jotta käyttäjät tarjoavat ohuempia laitteita ja nopeamman, luotettavan tallennuksen. Päättäessään parhaasta pilvitallennuksesta Macille, olemme varmasti tutustuneet palveluihin, jotka tarjoavat sinulle useita tallennusvaihtoehtoja.

Kun tallennat dokumentteja pilvessä, tietoturvaloukkaukset ovat melkein pahin asia, joka voi tapahtua tietosi. Varmisimme, että jokaisella luettelon vaihtoehdolla on erinomainen suojaus, jotta henkilökohtaiset tiedostosi ovat turvassa luvattomilta käyttäjiltä, ​​jotka haluavat käyttää tiliäsi.

Vaikka kaikki tämän luettelon palvelut ovat turvallisia, laajennettava fyysinen tallennustila voi tarjota sinulle ylimääräisen mielenrauhan. Jos tämä on jotain, jota olet etsimässä, tai jos haluat parhaan henkilökohtaisen pilvien tallennuslaitteen Macille, voit tarkistaa parhaan ulkoisen kiintolevyn, jossa on Mac-erittely.

Viimeiseksi halusimme varmistaa, että kaikki pilvivarastomenetelmämme ovat helppokäyttöisiä. Mikään ei poista ihmisiä pois uudesta palvelusta nopeammin kuin joukko monimutkaisia ​​valikoita ja ominaisuuksia. Puhdas käyttöliittymä, jonka avulla voit helposti ladata tiedostoja ja olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa, on tärkeä yleisen kokemuksen kannalta.

Paras pilvitallennus Macille: Sync.com

Pilvitallennuksen suhteen voi olla vaikea löytää täydellistä tarjoajaa. Joillakin on erinomaiset säilytysmahdollisuudet, mutta heiltä puuttuu erinomainen turvallisuus. Toiset tarjoavat suuren turvallisuuden, mutta puuttuvat joitain perusominaisuuksia. Sync.com-sivustolla voi olla pari puutetta, mutta se on ylivoimaisesti paras löydettymme pilvipalvelujen tarjoaja.

Sync.com-Web-ohjauspaneelin-Slider-1

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-kansio-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-kaksi-Factor-Authentication-Dia-5

Edellinen

Seuraava

Missä Sync.com todella erottuu, on sen turvallisuus, joka on kirjaimellisesti käsissäsi. Zero-tietosuojaus on sellainen ominaisuus, joka pitää salasanasi suojassa muilta kuin sinulta. Tähän sisältyy myös Sync.com itse, joten muista, että salasanan menettäminen tarkoittaa tilin menettämistä. Tämä ominaisuus on kuitenkin valinnainen, jos et halua riskittää.

Vaikka jotkut muut pilvitallennuspalvelut, kuten OneDrive, tarjoavat vain muutamia suunnitelmia ja rajoitettuja tallennusvaihtoehtoja, Sync.com tarjoaa kuusi erilaista suunnitelmaa. Sync.com: n suunnitelmat vaihtelevat ilmaisesta 5 Gt: n tilauksesta 10 Tt: n tallennustilaan, joka kattaa kaikki Mac-käyttäjät, niiltä, ​​joilla on perustarpeet, aina käyttäjiin, joilla on useita työntekijöitä.

Tallennustilassa navigointi Sync.com-sivustolla on pääosin hyvin yksinkertaista. Voit selata tiedostoja joko ruudukkona tai luettelonäkymässä, ja voit myös hakea sisältöäsi. 

Kansioiden siirtäminen vaatii valikon käyttämisen, toisin kuin vain vedä ja pudota niitä, ja tiedostojen lataaminen vaatii turhaa ylimääräistä vaihetta, mutta Sync.com on kaiken kaikkiaan suoraviivainen ja helppo oppia.

Muita syitä, joista pidämme Sync.com

Toinen syy siitä, että pidämme Sync.com-palvelusta, on sen tiedostojen jakaminen. Sync.com antaa sinun luoda ja jakaa tiedostoihin linkkejä. Vaikka tämä ominaisuus ei ole ainutlaatuinen, Sync.com salaa linkit ilmaiseksi riippumatta siitä, mikä tili sinulla on.

Kaiken kaikkiaan Sync.com tarjoaa laajan valikoiman tallennusvaihtoehtoja, hyvät tietoturvat ja hyödylliset ominaisuudet vertailukelpoiselle – ellei jopa halvemmalle – hinnalle kuin monet muut pilvitallennusvaihtoehdot. Voit tutustua Sync.com-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tai voit aloittaa nyt ja kokeilla ilmaista suunnitelmaa. 

Jos puhdas tallennustila on tavoitteesi, voit tutustua Amazonin pilviaseman tarkistukseen, joka sisältää enintään 30 kt tallennustilaa.

pCloud

pCloud on siellä ylhäällä ja tarjoaa markkinoiden parhaat pilvitallennuspalvelut. Mahdollisuus toistaa musiikkia ja videoita sekä katsella kuvia suoraan pCloudista antaa sen tuntea olevansa todellinen vaihtoehto iCloudille. 

Vaikka pCloud on täynnä ominaisuuksia, sen rajoitettu suunnitelmavalinta jättää käyttäjille mahdollisesti liikaa tai liian vähän tallennustilaa. Se, samoin kuin sen korkeampi käyttäjävaatimus yritystilille, on syy, miksi se viime kädessä tuli Sync.com-sivustolle.

pCloud Web-käyttöliittymätiedostot

pCloud-synkronointikansio

pCloud Jaa tiedosto linkki

pCloud-latauslinkit

pCloud Drive Client

Edellinen

Seuraava

Yksi pCloudin parhaista ominaisuuksista on sen kyky olla vuorovaikutuksessa median kanssa kuten sinä tekisit alun perin. Mac-käyttäjät voivat katsella kuvia sekä toistaa musiikkia ja videoita suoraan pilvestä. Voit myös luoda ja kuunnella soittolistoja Macilla tai älypuhelimella pCloud-sovelluksen avulla.

pCloud käyttää AES 256-bittistä salausta, nollatietoa ja kaksifaktorista todennusta tiedostojen suojaamiseksi niiltä, ​​jotka saattavat haluta käyttää niitä. 

Vaikka pCloudilla on erinomainen suojaus, kaikki sen suojaustoimenpiteet eivät tule ilmaisen tilin mukana. Yksityisyyden vuoksi suosittelemme, että maksat Crypto-lisäosasta, koska saat nollatiedon salauksen, joka estää pCloudia pääsemästä tiedostoihisi..

Lisäksi pCloudissa on helppo selata. Voit tarkastella tiedostoja ja kansioita luettelo- tai ruudukkonäkymässä, ja voit jakaa tiedostoja luvan tai linkin avulla. Voit myös synkronoida kansiot pCloudin ja Mac-tietokoneesi välillä, jos sinulla on jotain, joka täytyy varmuuskopioida.

pCloud sisältää ilmaisen suunnitelman, joka antaa sinulle 10 Gt tallennustilaa. ICloud-käyttäjille, jotka haluavat korvata ilmaisen 5 Gt tallennustilansa jollain muulla, pCloudin ilmainen suunnitelma antaa sinulle kaksinkertaisen tallennuksen Sync.com ja iCloud, ja sinulla on myös mahdollisuus saada enemmän tallennustilaa suorittamalla tiettyjä pCloudin tehtäviä.

Jos vapaa suunnitelma tuntuu hieman ahdasta, voit valita yhden kahdesta lisäsuunnitelmasta: 500 Gt: n suunnitelman tai 2 Tt: n suunnitelman. Nämä suunnitelmat voidaan joko maksaa kuukausittain tai voit ostaa elinikäisen suunnitelman yhdestä suuresta maksusta. Salausohjelma on myös ylimääräinen 3,99 dollaria kuukaudessa.

Muita syitä, joista pidämme pCloud

Vaikka pCloudin rajoitettu suunnitelmavalinta esti sitä ottamasta kärjessä, se on todella hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat keskittyneet mediaan ja haluavat käyttää sisältöä alkuperäisesti sekä Macista että älypuhelimestaan. Pidämme myös siitä, että pCloud antaa sinun paitsi tallentaa kuvia täydellä resoluutiolla, myös ladata niitä myös pienemmissä koossa.

Lisätietoja pCloudista – mukaan lukien täydellinen erittely sen turvallisuudesta ja ominaisuuksista – tutustu pCloud-arvosteluumme tai katsele ilmaista suunnitelmaa riskitöntä kokeiluversiota varten.

Tresorit

Tresorit on vahva pilvitallennuspalvelu, joka toimii hyvin ja jolla on erinomainen turvallisuus. Mac-käyttäjät, jotka haluavat perinteisemmän tiedostojärjestelmän, voidaan kuitenkin hylätä luomalla ja hallitsemalla “tresoreja” jokaiselle synkronoitavalle kansiolle, joka on synkronoitava erikseen. Kun olet ohittanut tämän, työpöytäohjelma on kuitenkin tuttu ja helppo navigoida.

Tresorit-kotisivu-2019

Tresorit ei sekoita tietoturvaan ja yksityisyyteen. Sillä ei ole vain samanlainen tietoturva kuin Sync.com: lla, mutta sillä on myös useita tietosuojatodistuksia, jotka pitävät sinut suojattuna käytöstäsi riippumatta. Tresorit sijaitsee myös Sveitsissä, missä sitä sitovat maan erinomaiset yksityisyyslakit.

Maksullisille käyttäjille Tresorit -palvelussa on muodikas versio-ominaisuus, jonka avulla voit kääntää tiedostot takaisin aiempiin versioihin, jos tiedosto on jollain tavalla vaarannettu tai tahaton muutos on tehty. Tresorit-ohjelmassa on myös Microsoft Outlook -lisäosa, jonka avulla voit lähettää liitetyt tiedostot turvallisemmin.

Vaikka Tresorit tarjoaa useita hienoja ominaisuuksia, sen suurin haitta on suunnitelmissa. Ilmainen paketti tarjoaa vain 3 Gt tallennustilaa eikä versiota. Loput suunnitelmat vaihtelevat 200 Gt: stä rajoittamattomaan yritystiliin yrityksille, joissa on vähintään 10 työntekijää. Suunnitelmien kustannukset ovat kalliimpia kuin Sync.com. Hinnat alkavat 10,42 dollaria vuodessa, jos maksat vuosittain.

Muita syitä, joista pidämme Tresorit

Tresoritin kustannusten vuoksi on vaikea suositella sitä parhaaksi pilvitallennusvaihtoehdoksi Mac-käyttäjille. Tresorit on kuitenkin huippua turvallisuudessa, eikä sitä ole vaikea käyttää, kun pääset alkuperäisen oppimiskäyrän ohi. Jos etsit erittäin turvallista vaihtoehtoa Sync.com tai pCloud, voit tutustua Tresorit-arvosteluemme.

MEGA

MEGA on melko yksinkertainen mutta suojattu pilvitallennuspalvelu, joka tekee hyvää työtä korvaamalla iCloudin perusominaisuudet tehokkaammalla tallennusjärjestelmällä. Ilmainen suunnitelma tarjosi paljon enemmän tallennustilaa, mutta Mac-käyttäjät, jotka ovat iCloudin 5 Gt ilmaisen suunnitelman mukaisia, nauttivat MEGAn 15 Gt: n pilvitallennuksesta ilmaiseksi.

MEGA-kotisivu-2018

Tilisi ja tiedostojesi suojaamiseksi MEGA käyttää muun muassa AES 128-bittistä salausta ja kaksifaktorista todennusta. Vaikka MEGA: n salaus ei ole samalla tasolla kuin Sync.com tai pCloud, voit silti olla varma, että tietosi ovat turvallisia. MEGA: lla on myös laaja ja yksityiskohtainen tietosuojakäytäntö, jonka voit lukea täältä.

MEGA sisältää ominaisuuksia, kuten versioinnin ja kyvyn katsella valokuvia luonnollisesti ja toistaa videoita. Se ei voi toistaa musiikkia tai hallita soittolistoja, mutta ylimääräinen 5 Gt ilmaista tallennustilaa pCloudin kautta tekee siitä loistavan vaihtoehdon, jos et tarvitse tällaista multimediaohjausta.

Runsas 15 Gt ilmainen tallennustila tekee MEGA: sta yhden parhaista ilmaisista suunnitelmista tässä luettelossa. Jos olet vasta aloittamassa pilvitallennusta ja haluat hyvän summan maksamatta paljon, MEGA on kunnollinen valinta. MEGA: lla on myös neljä maksettua suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 200 Gt Pro Lite -suunnitelmasta 8 Tt Pro III -suunnitelmaan.

Alle 6 dollarilla Pro Lite -suunnitelma on paras arvo MEGA: n suunnitelmille, tosin se ei ole yhtä kilpailukykyinen kuin Sync.com tai pCloud, jotka tarjoavat molemmat 500 Gt alle 5 dollaria kuukaudessa. Kaiken kaikkiaan MEGA: n ilmainen suunnitelma on sen standout-ominaisuus, koska se tarjoaa enemmän kuin Sync.com tai jopa pCloud.

Muita syitä, joista pidämme MEGA

Yksi lisäominaisuus, joka pidämme, on MEGA: n Thunderbird-lisäosa, MEGAbird, jonka avulla voit lähettää suuria liitteitä sähköpostitse. 

Yhdistelmä MEGAbirdia, 15 Gt ilmaista tallennustilaa ja kyky avata kuvia ja katsella videoita omalla tavallaan tekevät MEGAsta todella hyvän johdannon pilvisäilöön yleensä. Voit lukea koko MEGA-arvosteluemme tai aloittaa ilmaisen suunnitelman kanssa heti.

Vaikka MEGA: lla onkin runsaasti ilmaista tallennustilaa, on myös useita muita palveluntarjoajia, jotka tarjoavat muun muassa samanlaisen ilmaisen pilvitallennuksen. Lisää pilvitallennuspalvelujen tarjoajia, joilla on ilmaisia ​​suunnitelmia, katso paras ilmainen pilvitallennusartikkeli.

onedrive

Microsoft on jo kauan ollut tunnettu toimistojen tuottavuuden tason asettamisesta. Nyt pilvipohjaisena Microsoft tarjoaa Office 365: n ja sen mukana OneDrive-version. Vaikka OneDrive -sovellusta voidaan käyttää itsenäisenä palveluna, se todella loistaa, kun se pakataan Office 365: ään.

OneDrive on helppo navigoida. Verkkosovelluksella on Microsoftin näkökulma siihen, joten se ei ole liian erilainen kuin Windows-tiedostonhallinta. Tiedostojen ja kansioiden lataaminen tai siirtäminen on yhtä helppoa kuin niiden vetäminen ja pudottaminen.

OneDrive-web-käyttöliittymätiedostot

OneDrive-synkronointikansion liukusäädin

OneDrive-sovellusten käynnistysohjelma

OneDrive Luo linkitetiedostojen jakaminen

OneDrive Word Online

Edellinen

Seuraava

Aikaisemmin Microsoft on menettänyt tietoturvansa. Tällä hetkellä Microsoft suojaa tietosi monilla tavoilla, mukaan lukien koodaus. Tietosuoja on huolestuttava Microsoftin ja OneDriven kanssa, koska yritys sijaitsee Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että Microsoftin on sitova Yhdysvaltain tietosuojalaki.

Vaikka yksityisyyttä koskevat USA: n lait eivät ole välttämättä kuluttajaystävällisiä, Microsoftin oletettu osallistuminen PRISMiin on vaikeaa suositella OneDrivea arkaluontoisten tietojen tallennuspaikaksi. Jos turvallisuus on tärkein tekijä, tutustu luetteloon turvallisimmista pilvitallennuspalveluista.

OneDrive sisältää 5 Gt ilmaista tallennustilaa ja tarjoaa kolme maksettua suunnitelmaa. Siellä on halpa 50 Gt: n suunnitelma 1,99 dollaria kuukaudessa, mutta todellinen arvo on kahdessa Office 365 -paketissa.

Office 365 “henkilökohtainen” paketti maksaa 6,99 dollaria kuukaudessa 1 Tt tallennustilaa ja Office 365 “koti” paketti maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa 5 kt tallennustilaa.

Muita syitä, joista pidämme OneDrive

Vaikka OneDrive epäilee tietoturvaa, se voi silti olla loistava vaihtoehto muille pilvistallennuspalveluille tässä luettelossa, varsinkin jos käytät jo muita Microsoft-tuotteita. Vaikka Microsoftin on epäilty auttavan Yhdysvaltain hallitusta tutkimaan kansalaisia, mahdollisuudet tietojesi tapahtumiseen ovat hyvin pienet.

Jos haluat lisätietoja PRISMistä, Microsoftin tietoturvasta tai lisää OneDriven hinnoittelusta tai ominaisuuksista, voit tutustua koko OneDrive-arvosteluamme. Voit nyt myös kokeilla ilmaista suunnitelmaa ja Office-perusominaisuuksia. Yrityskäyttäjät voivat myös tarkistaaOneDrive for Business -palvelun saadaksesi yrityslähtöisempiä ominaisuuksia (lue OneDrive for Business -katsaus).

Jos etsit toista pilvitallennuspalvelua, joka integroituu Officeen, voit tarkistaa Dropboxin. Tutustu Dropbox-arvosteluamme, niin saat lisätietoja palvelusta, samoin kuin Dropbox-hinnoittelusta.

On myös muita vaihtoehtoja, jos etsit pilvivarastoa integroituna asiakirjan muokkaamiseen ja muihin toimistoominaisuuksiin. Google Drive tarjoaa vaihtoehtoja dokumenttien luomiseen ja muokkaamiseen suoraan Google Drive -tallennustilastasi, sekä 15 Gt ilmaista tallennustilaa ja päivitysvaihtoehtoja niille, jotka tarvitsevat enemmän (lue Google Drive -arvostelu).

Jos haluat lisätietoja kahdesta palvelusta, tutustu Dropbox vs. Google Drive -syvän sukelluksen vertailuun.

Lopulliset ajatukset

Löydä mahtava pilvipalvelu, joka toimii Mac-tietokoneesi kanssa ja sopii kaikkiin tarpeisiisi. Palveluja on siellä paljon, mutta löytäminen, jolla on erinomainen turvallisuus, oikeat ominaisuudet ja jota on helppo käyttää, tekee pilvitallennuskokemuksesta nautinnollisen jatkuvan päänsärkyn sijasta..

Vaikka kaikki tämän luettelon pilvitallennuspalvelut ovat todella hyödyllisiä, Sync.com voitti voiton laajan valikoiman varastointisuunnitelmien vuoksi. Itse asiassa Sync.com on paras pilvien tallennustila sekä Mac- että PC-käyttäjille. pCloud seuraa tarkkaan taakse, mutta siinä on vähemmän tallennusvaihtoehtoja.

Jos etsit nimenomaisesti tiedostojen jakosivustoja pilvisäilön sijasta, saat lisätietoja MEGA: sta, Dropboxista ja OneDrivestä oppaassamme suurten tiedostojen lähettämiseen sähköpostitse. 

Kuten aina, rakastamme panostasi. Jos haluat lisätä jotain näistä pilvitallennuspalveluista, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me