Paras pilvitallennus Linux 2020: lle: miellyttävä pingviini

Linuxia voi olla vain 2,6 prosenttia tietokoneista ympäri maailmaa, mutta pingviini on suosittu virrankäyttäjien keskuudessa. Niillä käyttäjillä on kuitenkin vaikea päätettäessä pilvitallennuspalvelusta. Ei siksi, että valita on liian monta, vaan siksi, että monet palvelut eivät tue Linuxia. Siksi päätimme valita parhaan pilvitallennuksen Linuxille niiden joukosta.


Vaikka Linux saattaa kaatua harvemmin kuin jotkut käyttöjärjestelmät, kiintolevy saattaa silti toimia virheellisesti ja aiheuttaa tiedostojen kadottamisen. Tulvat, tulipalot ja muut luontotoimet voivat vahingoittaa myös laitteistoasi. Solid-state-asemat eivät myöskään ole täysin luotettavia, koska niissä on enemmän datavirheitä, vaikka niiden vikaantumisaste olisi alle yksi prosentti.

Tiedostojen siirtäminen pilveen ei tee niistä immuuneja väärinkäytöksiltä, ​​mutta pilvitallennuspalvelut rakentavat tietokeskukset suojautuakseen niistä. He käyttävät useita palvelimia erillisissä paikoissa tiedostojen pitämiseen, mikä tekee tiedoista tarpeettomia. Se on samanlainen kuin RAID toimii. Tietokeskukset suojaavat myös tunkeilijoilta, luonnonkatastrofeilta ja roistoilta työntekijöiltä.

Jos sinulle myydään pilvitallennusarvo, voimme siirtyä luetteloon, mutta puhutaan ennen perustelua, jonka perusteella teimme sen.

Paras pilvitallennus Linux 2020: lle

Mikä tekee Cloud Storage -järjestelmästä parhaimman Linuxille

Linux-tuki on tärkein kriteeri. Kaikki tämän luettelon palvelut tukevat Linuxia, mutta tulemme myös näkemään, kuinka hyvä heidän käyttökokemuksensa on. Vaikka suurin osa Linux-käyttäjistä haluaa työskennellä komentorivikäyttöliittymän kanssa, helppokäyttöisen graafisen asiakkaan saaminen ei satuta. Lisäksi asiakkaiden tulisi työskennellä verkko- ja mobiililaitteilla.

Sitten tarkastelemme tilaussuunnitelmia. On parasta, jos ne antavat paljon tallennustilaa halvalla. Mitä enemmän suunnitelmia palvelulla on, sitä parempi, koska sen avulla on helpompaa löytää sopiva ottelu asennuksellesi. Jos tarpeesi kuitenkin nousevat, lue paras rajoittamaton online-tallennustilan tarjoajaoppaamme.

Tiedostojesi pitäisi hyötyä vahvasta turvallisuudesta, kun ne ovat pilvessä. Kuinka vahva se on, riippuu tiedostojen salausasteesta, joka protokolla suojaa siirrettäviä tiedostoja, kuinka turvalliset tietokeskukset ovat ja paljon muuta. On parasta, että salaus on nolla tietoa, koska se varmistaa tiedostojesi yksityisyyden. Kaksikerroinen todennus auttaa, jos joku varastaa salasanasi.

Viimeisenä on myös siirtonopeus, joka määrittää kuinka nopeasti voit siirtää tiedostoja pilveen. Nopeampi on parempi, koska kukaan ei tykkää odottaa niiden lähettämisen loppuun saattamista. Siirtonopeutesi riippuvat siitä, kuinka lähellä olet palvelimelle ja Internet-palveluntarjoajalle.

Nyt kun olemme määritelleet kriteerimme, aloitetaan suosituimmalla pCloudilla, joka on pitkäaikainen suosikki parhaassa pilvitallennusoppaassa. Jos haluat vain nopean palveluluettelon, tutustu parhaisiin pilvitallennusarvosteluihimme.

1. Paras pilvitallennus Linuxille: pCloud

Sveitsissä toimiva pCloud lanseerattiin vuonna 2013. Sen lisäksi, että se on tämän listan paras valinta, se on lähellä parhaan pilvitallennusvertailumme huippua. Lisäksi sen työpöytäohjelma toimii Linuxissa.

Se on nautinnollinen ja helppo käyttää. Voit käyttää sitä järjestelmäpalkin kuvakkeen kautta. Käyttöliittymä on tylsä, mutta selkeä ja intuitiivinen. Voit käyttää myös tiedostojen hallintaan järjestelmätiedostojen hallintaohjelman pCloud-asemaa. 

Toisin kuin synkronointikansion reitti, verkkoaseman avulla pääset tiedostoihin lataamatta niitä ensin, mikä säästää tilaa kiintolevyllä. Haittapuoli on, että tiedostosi eivät ole käytettävissä offline-tilassa.

pCloud Web-käyttöliittymätiedostot

pCloud-synkronointikansio

pCloud Jaa tiedosto linkki

pCloud-latauslinkit

pCloud Drive Client

Edellinen

Seuraava

Jos käytät toista tietokonetta ja haluat käyttää tiedostojasi, voit käyttää Web-asiakasohjelmaa. Sillä ei ole houkuttelevaa tai nykyaikaista ilmettä, mutta se ei tule pettymään, koska se on selkeä, helppo käyttää, nopea ja tarjoaa joustavan kokemuksen. Muista, että isojen tiedostojen siirtäminen ei kuitenkaan ole hyvä. Sinun tulisi käyttää siihen työpöytäohjelmaa.

Mobiilisovellus on myös yksinkertainen ja suoraviivainen. Burger-valikon kuvakkeiden avulla voit suodattaa tiedostoja valokuvia, videoita, asiakirjoja ja musiikkia varten. Voit käyttää sitä myös valokuvien ja videoiden automaattiseen lähettämiseen ja ääni- ja videotiedostojen toistamiseen. Se on saatavana Androidille ja iOS: lle.

pCloudilla on vain kaksi henkilökohtaista suunnitelmaa: Premium 500GB ja Premium Plus 2TB. Entinen on 4,99 dollaria kuukaudessa ja jälkimmäinen on 9,99 dollaria kuukaudessa. Jos tilaat vuodeksi etukäteen, hinnat laskevat vastaavasti 47,88 dollariin ja 95,88 dollariin vuodessa.

Jos mietit pCloudin käyttöä pitkällä aikavälillä, sinun tulee harkita elinikäistä lisenssiä, koska se säästää paljon rahaa pitkällä tähtäimellä. Tällä hetkellä hinnat ovat diskontatut, joten Premium 500GB -lisenssi on 175 dollaria ja Premium Plus 2TB -lisenssi on 375 dollaria..

Ennen maksamista päättää kuitenkin käyttää ilmaista pakettia, joka antaa sinulle 2 Gt tilin rekisteröinnin jälkeen ja jopa 10 Gt ilmaista tallennustilaa, jos suoritat monivaiheisen prosessin. Lisäksi jokainen ystäväsi antaa sinulle 1 Gt lisätilaa jopa 20 Gt.

Muita syitä, joista pidämme pCloud

pCloud käyttää AES 256-bittistä salausta tiedostojen suojaamiseen levossa ja TLS / SSL-protokollaa suojaamaan niitä siirron aikana uhilta, kuten ihmisen keskellä-hyökkäyksiltä.. 

Palvelu tarjoaa nolla tietämyksen salauksen pCloud Crypto-muodossa, joka on maksettu lisäosa, joka maksaa 3,99 dollaria kuukaudessa. Ehdotamme sen hankkimista, koska pCloud pitää tiedostosi Yhdysvalloissa, mikä asettaa ne Yhdysvaltain lakien ja asetusten alaisiksi. Lisäksi lukijat kertovat meille, että pCloud poistaa tiedostoja, jotka rikkovat sen ehtoja, jos et käytä kryptoa.

Huomaa, että pCloud ei voi nollata Crypto-kansion salasanaasi, jos unohdat sen. Voit käyttää joitain parhaista salasanan hallintaohjelmista pidättäytymällä tekemästä niin.

pCloud käyttää kaksifaktorista todennusta tilisi suojaamiseen, jos joku varastaa salasanasi. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi olla laiska ja luoda heikko salasana. Sinun pitäisi silti tehdä vahva.

pCloudilla ei ole globaalia palvelinverkkoa. Se pitää heidät Yhdysvalloissa. Se ei kuitenkaan vaikuttanut siirtonopeuksiin, koska testimme osoittivat nopeuksia, jotka ovat verrattavissa muihin palveluihin. Lisäksi lohkotason siirto auttaa seuraavissa latauksissa. Jos siirrot vievät liikaa kaistanleveyttä, voit rajoittaa niitä työpöydän asetuksissa.

Olemme sijoittaneet pCloudin tämän listan kärkeen, koska sillä on kilpailukykyiset hinnat, vahva turvallisuus, nautinnollisia ja helppokäyttöisiä asiakkaita ja nopea nopeus. Jos haluat lisätietoja palvelusta, lue pCloud-arvostelu.

2. Tresorit

Tresorit on yksi turvallisimmista pilvitallennuspalveluista nolla tietämyksen salausten ja muiden suojausominaisuuksien ansiosta. Se on siitä huolimatta kalliimpaa.

Sen työpöytäohjelma toimii Linuxissa, ja se on selkeä ja helppo käyttää. Se on myös yksi markkinoiden houkuttelevimmista. Käyttäjäkokemus on kuitenkin monimutkaisempi, koska tiedostojen synkronoimiseksi sinun on luotava erilliset synkronointikansiot, nimeltään “tresors”.. 

Tresorit-kotisivu-2019

Voit käyttää Tresorit-verkkosovellusta myös pilvitallennustilaan pääsyyn. Sillä on houkutteleva ja minimaalinen muotoilu, jota on helppo navigoida.

Tresoritin älypuhelinsovellus toimii Android- ja iOS-laitteissa. Voit käyttää sitä pilvitallennustilaan, asettaa tiedostoja offline-käyttöön ja ladata valokuvia ja videoita puhelimestasi. Lisäksi voit lisätä pääsykoodilukon, jotta se olisi turvallisempi.

Tresoritin halvin suunnitelma on Premium, joka palauttaa sinulle 10,42 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle vain 200 Gt tallennustilaa. Toinen henkilökohtainen suunnitelma, Solo, tarjoaa 2TB tilaa 24 dollaria kuukaudessa.

Jos tarvitset tallennustilaa yrityksellesi, voit käyttää yhtä Tresoritin liiketoimintasuunnitelmista. Pienyritys on 20 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, kun 1 kt tallennustilaa jokaiselle käyttäjälle. Liiketoiminnalle on tällä hetkellä alennettu 50 prosenttia, mikä tekee siitä 12 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Jos sinun on majoitettava 100 tai enemmän käyttäjiä, tarvitset yrityssuunnitelman, joka on 24 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. 

Ilmaista suunnitelmaa ei ole, mutta voit testata palvelun ilmaisella kokeiluversiolla.

Muita syitä, joista pidämme Tresorit

Tresorit käyttää AES 256-bittistä salausta tiedostojen suojaamiseen levossa, nolla tietotaidon suojausta yksityisyyden suojaamiseksi ja TLS-protokollaa tiedostojen kohteena olevien hyökkäysten estämiseksi siirron aikana. Lisäksi kahden tekijän todennus on käytettävissä tilisi suojaamiseksi, jos joku varastaa käyttäjätiedot.

Tresoritilla on palvelimia Microsoft Azure -keskuksissa Irlannissa ja Alankomaissa. Näissä tietokeskuksissa on ympärivuorokautinen turvallisuus, biometrinen skannaus ja valvonta. Ne ovat myös uusimpien ISO-standardien mukaisia. Jos haluat lisätietoja Azuresta, lue Microsoft Azure -katsaus.

Testatimme Tresoritin siirtonopeuksia Tresorit-tarkastelun aikana. Latausnopeudet olivat keskimääräisiä, mutta latausnopeudet olivat odotettua hitaampia. Jos huomaat, että Tresorit estää sinua tekemästä työtäsi tai sinulla on rajoitettu tietosuunnitelma, voit rajoittaa verkon kaistanleveyttä.

Olemme asettaneet sen toiseksi korkeiden hintojensa vuoksi, mutta se on hyvä palvelu vahvojen turvaominaisuuksien ja nautinnollisen käyttäjäkokemuksen ansiosta.

3. MEGA

MEGA lanseerattiin vuonna 2013, ja me esittelemme sen usein turvallisuuskierroksissamme nolla tietämyksen salausten ansiosta, joka ulottuu linkkien jakamiseen. Se on myös yksi harvoista palveluista, jotka tarjoavat Linux-tukea. MEGAn työpöytäsovellus pelaa mukavasti pingviinin kanssa ja on selkeä ja helppo käyttää. 

Web-asiakas on suoraviivainen ja käyttäjäystävällinen. Se on myös nopea, voit vetää ja pudottaa tiedostoja mihin tahansa ladataksesi niitä ja antaa sinulle nopean pääsyn hyödyllisimpiin ominaisuuksiin hiiren kakkospainikkeella.

MEGA-kotisivu-2018

Mobiilisovellukset toimivat kuin viehätys, ja ne ovat saatavana Androidille ja iOS: lle. Näytön päänäkymässä voit selata tiedostoja ja alareunassa olevassa valikossa voit käyttää chattia, offline-tiedostoja, kameraa ja ladata ja tarkastella jaettuja kansioita. Voit myös ottaa valokuvien ja videoiden automaattisen lataamisen käyttöön.

MEGA: lla on neljä suunnitelmaa: PRO LITE, PRO I, PRO II ja PRO III. Sinun on maksettava 5,69 dollaria kuukaudessa PRO LITE -suunnitelmasta, joka antaa sinulle vain 200 Gt tallennustilaa ja 1 Tt siirtoa. PRO I on 11,20 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle 1 Tt tallennustilaa ja 2 Tt siirtoa. Se on kalliimpaa kuin pCloudin 2TB-suunnitelma.

MEGA: lla ei ole vastaavaa suunnitelmaa tähän, mutta PRO II -suunnitelma antaa sinulle 4 Tt tallennustilaa ja 8 TB siirtoa 22,41 dollaria kuukaudessa. PRO III tarjoaa 8 kt tallennustilaa ja 16 kt siirrot 33,62 dollaria kuukaudessa. Jos maksat vuodesta etukäteen mistään suunnitelmasta, saat kaksi kuukautta ilmaiseksi.

Kaupan makeuttamiseksi MEGA tarjoaa ilmaisen suunnitelman, joka tarjoaa alun perin 50 Gt vapaata tilaa, mutta laskee jonkin ajan kuluttua 15 Gt: seen..

Muita syitä, joista pidämme MEGA

MEGA mainostaa itseään yksityisyysyrityksenä, joten ei ole yllättävää, että se tarjoaa yksityisen, päästä päähän -salauksen käyttäjilleen. Se käyttää AES 128-bittistä, joka ei ole yhtä vahva kuin AES 256 bittinen, mutta kukaan ei ole pystynyt murtamaan sitä niin pitkälle kuin kukaan tietää. MEGA käyttää myös TLS-protokollaa tietojen suojaamiseen siirron aikana ja tarjoaa kaksifaktorisen todennuksen.

Lisäksi sen lähdekoodi on julkinen, joten jokainen, joka haluaa nähdä MEGA: n turvallisuuden, voi tehdä niin.

MEGA: lla on palvelimia Euroopassa, Kanadassa ja Uudessa-Seelannissa, mutta se ei auttanut meitä saavuttamaan odottamiamme nopeutta. MEGA oli keskimääräistä hitaampaa, eikä se auta, että se ei käytä lohkotason tiedostojen kopiointia. Lisäksi monet käyttäjät valittavat sen hitaasta nopeudesta MEGA-katsauksessa.

4. Pudotusrasia

Dropbox on ollut kotitalouksien nimi jo pitkään. Se on suosittu erinomaisen käyttökokemuksensa, joka sisältää Linux-tuen, ansiosta.

Jotta sitä voidaan käyttää Linuxissa, sinun on asennettava sen työpöytäohjelma, joka koostuu järjestelmäpalkin kuvakkeesta ja synkronointikansiosta. Tämä on yleinen synkronointimalli, jonka Dropbox keksi vuonna 2007. Asiakas on ohut, joten löydät tarvitsemasi ilman vaivaa.

Dropbox Online Files Slide1

Dropbox-synkronointikansion liukusäädin

Dropbox File Request Slide4

Dropbox Selective Sync Slide5

Edellinen

Seuraava

Verkkosovelluksella on samat ominaisuudet. Se on selkeä, helppo käyttää ja nopea. Voit vain vetää ja pudottaa tiedostoja aloittaaksesi niiden lähettämisen.

Androidille ja iOS: lle tarkoitettu mobiilisovellus on myös helppokäyttöinen. Sen avulla voit varmuuskopioida valokuvasi ja videosi, skannata asiakirjoja, tehdä tiedostoja offline-tilassa ja käyttää Dropbox-paperia. Jos Dropbox-paperi on sinulle uusi, saat lisätietoja siitä Dropbox-paperikatsauksessa.

Dropbox pitää hinnoittelujärjestelmänsä yksinkertaisena, koska sillä on vain kaksi suunnitelmaa henkilökohtaisille käyttäjille. Ensimmäinen, Plus, on 11,99 dollaria kuukaudessa tai 119,88 dollaria vuodessa. Se tarjoaa 2 kt tallennustilaa. Jos tämä ei riitä tilaa sinulle, seuraava suunnitelma, Professional, antaa sinulle 3TB 19,99 dollaria kuukaudessa tai 199,00 dollaria vuodessa.

Ennen tilaamista voit testata Dropboxin ilmaisella suunnitelmalla. Se tarjoaa niukan 2 Gt tallennustilaa.

Muita syitä, jotka pidämme Dropboxista

Dropbox käyttää TLS-protokollaa AES 128-bittisen kanssa tiedostojen suojaamiseksi siirron aikana ja AES 256-bittistä tiedostojen sekoittamista levossa. Tämä on hyvä tietoturvataso, mutta Dropbox purkaa tiedostosi salauksen purkaaksesi metatiedot indeksointia varten, kun ne saavuttavat palvelimilleen ja salaavat ne myöhemmin uudelleen. 

Lisäksi metatietosi pysyvät selvästi tekstinä erillisessä palvelimessa. Tämä tarkoittaa, että yksityistä salausta ei ole saatavana. Voit kiertää tämän käyttämällä yksityistä salauslisäystä Boxcryptor. Varmista, että kukaan Dropboxista ei voi lukea tiedostojasi. Voit oppia lisää siitä Boxcryptor-katsauksessa.

Vaikka Dropboxista puuttuu yksityinen salaus, siitä ei puuttu kaksifaktorista todennusta. Lisäksi voit seurata linkitettyjä laitteita, aktiivisia web-istuntoja ja kolmansien osapuolien sovelluksia pääsyäsi tiliisi tilisi suojaussivulta. Jos epäilet jotain epäilyttävää, voit estää pääsyn tilillesi.

Dropbox pitää palvelimet Yhdysvalloissa, joten siirtonopeutesi riippuvat siitä, kuinka lähellä olet heille. Dropbox oli nopea siirtotestissämme, ja se toimii vielä paremmin siirtäessä jo ladattuja tiedostoja lohkotason synkronoinnin ansiosta. Dropbox keksi sen, joten ei ole ihme, että se toimii niin hyvin. Voit nähdä nopeustestaustulokset Dropbox-katsauksessa. 

5. Koofr

Koofr on slovenialainen pilvitallennuspalvelu, joka vahvistaa Linuxia tukevien palveluiden joukkoa. Pöytätietokone noudattaa yleistä synkronointimallia, eikä sinulla aiheudu käyttämään sitä, koska se on selkeä ja intuitiivinen. 

Jos olet liikkeellä, voit luottaa web-asiakasohjelmaan. Se on myös käyttäjäystävällinen. Siinä on paljon negatiivista tilaa, mikä tekee sen selväksi ja antaa sinun nopeasti löytää etsimäsi. Se toimii riittävän nopeasti, että sinusta tuntuu kuin työskentelisit pöytätietokoneen kanssa.

Koofr-kotisivu-2018

Älypuhelinsovellus on saatavana iOS: lle ja Androidille. Sitä on helppo käyttää ja käyttöliittymä on selkeä ja houkutteleva. Siinä on samat ominaisuudet kuin web-sovelluksessa, mutta se mahdollistaa myös tiedostojen käytön offline-tilassa. Voit lähettää olemassa olevia mediatiedostoja sekä valokuvia ja videoita heti kun otat ne.

Koofrilla on hyvä joustavuus viiden maksetun suunnitelmansa ansiosta, mutta niiden arvo ei ole syytä kerskautua. 

Ensimmäinen suunnitelma, S, on vain 57 senttiä kuukaudessa, ja se antaa sinulle 10 Gt tallennustilaa. M maksaa 1,14 dollaria kuukaudessa 25 Gt. L saa sinulle 100 Gt hintaan 2,28 dollaria kuukaudessa. XL on 4,55 dollaria kuukaudessa 250 Gt: lta ja lopuksi, XXL on 11,38 dollaria kuukaudessa 1 Tt tilaa.

Ilmainen suunnitelma Starter tarjoaa sinulle 2 Gt tallennustilaa, joka on pieni määrä, mutta riittää palvelun testaamiseen.

Muita syitä, joista pidämme Koofr

Koofr käyttää AES 256-bittistä tiedostoa salaa levossa ja TLS / SSL-protokollaa suojaamaan niitä matkalla palvelimilleen. Valitettavasti yksityisyyden suojaamiseksi ei ole yksityistä salausta.

Sillä, kuinka lähellä olet Koofrin palvelimilla, on suuri merkitys siirtonopeuden nopeudella. Olimme suhteellisen lähellä suorittaessamme nopeustestejä, joten nopeudet olivat nopeita. Koofr ei kuitenkaan käytä lohkotason synkronointia nopeuttaaksesi seuraavia latauksia. Voit oppia lisää Koofrin nopeuksista ja sen muista ominaisuuksista Koofrin arvostelut.

Lopulliset ajatukset

Vaikka Linuxia tukevia palveluita ei ole paljon, tarjoajien joukossa on hienoja palveluita. Heistä olemme valinneet pCloudin parhaaksi palveluksi vahvan tietoturvan, kilpailukykyisten hintojen, hyvän käyttökokemuksen ja nopeiden nopeuksien ansiosta.

pCloud on suosituin valinta, mutta se ei tarkoita, että muut tämän luettelon jäsenet eivät ole toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja, ainakin tietyissä käyttötapauksissa. Jos arvostat turvallisuutesi tasoa, saatat olla kiinnostunut lisäämään käteisvaroja ja tilaamaan kalliimman Tresorit-palvelun. Voit myös tilata MEGA: n, joka on halvempi ja tarjoaa 15 Gt ilmaisen paketin, mutta jolla ei ole nopeaa ja vakaata siirtonopeutta.

Dropboxilla on nopea nopeus ja se käyttää lohkotason synkronointialgoritmia samoin kuin käyttökokemusta, joka on pilvitallennuspalvelujen eturintamassa, mutta siinä ei ole niin paljon turvaominaisuuksia kuin kahdessa parhaassa valintamme, eikä se ole halpaa. Viimeinkin, voit mennä Koofrin kanssa, jos et tarvitse paljon tallennustilaa ja et pidä mielessäsi yksityisen salauksen puuttumista.

Mitä mieltä olet valintamme? Onko sinulla suosikkiasi? Onko palvelu, jonka olemme menettäneet? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map