Paras pilvitallennus iPhone 2020: lle

Laatikossa iPhone pystyy ottamaan valokuvia, kuvaamaan videoita ja luomaan asiakirjoja. Laitteen sisätilan täyttäminen ei kuitenkaan vie kauaa, mikä korostaa lisäpilvivaraston tarvetta. Tallennuksen lisääminen ei kuitenkaan riitä. Tallennettujen tiedostojen on oltava myös helposti saatavilla ja turvallisia.


Pilvitallennus, joka sekoitetaan usein online-varmuuskopiointiin, ei luo jäljennöstä kaikesta iPhoneen tallennetusta, mutta lisää entistä jo olemassa olevaa. Sen sijaan, että otettaisiin arvokasta rajoitettua tilaa iPhonessa, pilvivarasto sijaitsee palveluntarjoajan palvelimilla. Lisätietoja siitä, miten ne eroavat, tutustu online-tallennustilan ja online-varmuuskopion vertailuun.

Testasimme viittä parhaaa iPhone-pilvitallennuspalveluiden tarjoajaa ja luokittelimme heidät sen mukaan, kuinka hyvin ne toimivat kriteeriemme mukaan. Suosituin valinta on Sync.com, joka toimii hyvin iOS: n kanssa ja tarjoaa vankan tietoturvan lataamatta senttiäkään.

Paras pilvitallennus riippuu siitä, mihin sitä käytät. Photo junkies ei tarvitse etsiä kauempaa kuin paras valokuvien online-tallennustila. Samoin videokuvaajat löytävät videosta parhaan pilvivaraston. Meillä on jopa säästäviä käyttäjiä, jotka on peitetty parhaalla ilmaisella pilvitallennusartikkelimme.

Paras pilvitallennus iPhone 2020: lle

Mikä tekee iPhonesta parhaan pilvisäilön

Ensimmäinen ala, jonka käsittelemme, on kuinka hyvin kukin palveluntarjoaja integroituu iOS: iin. Mitä enemmän sovellus hyödyntää iPhonen sisäänrakennettuja ominaisuuksia, sitä nopeammin ja helpommin on tehtävien suorittaminen, kuten tiedostojen jakaminen muiden kanssa..  

Seuraavaksi pilvitallennustilaan tallennettujen tietojen on pysyttävä synkronoituna riippumatta siitä, käyttävätkö laitteet laitteita. Kun käyttäjä huomaa, että iPhonen valokuvat eivät näy heidän pilvivarastoissaan, se pakottaa heidät pohtimaan kuinka kauan asia alkoi. Valokuviin, videoihin tai asiakirjoihin tehtyjen päivitysten tulee heijastua automaattisesti reaaliajassa kytkettyjen laitteiden välillä.

Jakaminen on toinen tärkeä vertailukohta, jota tarkastelemme, koska käyttäjät haluavat pystyä lähettämään tietoja, joita ei ole tallennettu suoraan iPhoniin. Sen on oltava helppoa, mutkatonta ja sen on tarjottava joukko mukautettuja vaihtoehtoja kullekin olosuhteelle ja vastaanottajalle. Voit esimerkiksi luoda asiakirjan vain näkymäksi ennen jakamista, jotta muut eivät voi muokata sitä.

Kun käyttäjät lataavat pilvitallennustilaan, he antavat toiselle yritykselle henkilökohtaiset tietonsa. Siksi sen palvelimien fyysinen sijainti ja tarjoamat turvallisuustoimenpiteet ovat myös huomioita. Lisätietoja pilviturvallisuuskatsauksesta saat lisätietoja siitä, kuinka tallennuspalvelut suojaavat tietojasi.

Lopuksi palvelun tarjoama tallennustila voi tehdä päätöksen tai poiketa päätöksestä, mihin palveluun mennä. Tarkastellaan kuinka paljon tilaa kukin palvelu tarjoaa ilmaiseksi ja mikä sisältyy käyttäjille, jotka maksavat ylimääräistä.

1. Paras pilvien tallennustila iPhonelle: Sync.com

Kuva-3-Sync.com-kamera-upload-2

Apple-tuotteet ovat yksinkertaisia, helppo oppia ja niillä on turvallinen maine. Sync.com jakaa nämä ominaisuudet, joten se on luonnollinen valinta iPhone-käyttäjien pilvivarastointitarpeille.

Tiedostoihin pääsee mistä tahansa Apple-laitteesta Mac-tietokoneiden verkkopaneelin ja iPhonelle, iPadille ja iPod Touchille sopivan sovelluksen ansiosta. Sync.com erottuu sen turvaominaisuuksista, jotka varmistavat, että käyttäjien tiedot ovat suojattuja ja yksityisiä, minkä vuoksi se on kärkipaikkaamme. Tutustu Sync.com-arvosteluamme, niin näet palvelun tarjonnan kokonaisuudessaan.

Synkronointi heijastuu iPhoneen heti ja päinvastoin Macista. IPhone-sovellus toimii eri tavalla kuin verkkopaneeli tekemällä tiedostoja saatavana pyynnöstä. Tämä tarkoittaa, että kuvan tai videon lataaminen iPhone-sovelluksesta vie vain muutaman sekunnin, eikä se vie tilaa prosessissa.

Napsauttamalla painiketta kytkimellä asetuksissa, käyttäjät voivat myös laittaa valokuvansa automaattisesti lataamaan Sync.com-tiliinsä, joten on huolestuttavampi asia.

Tiedostot ovat jaettavissa muiden Sync.com-käyttäjien tai muiden verkon ulkopuolella olevien käyttäjien kanssa vain näkymälinkeillä.

Lisää mukautettuja asetuksia on saatavana Sync.com-käyttäjien välillä, kuten jaettavat joukkuekansiot, joilla on mahdollisuus lisätä tai poistaa muita milloin tahansa, rajoittaa heidän muokkausoikeuksiaan ja tehdä tiedostoista esikatseltavia, jotta he eivät lataa sitä..

Sync.com on suosikki pilvitallennuspalveluamme täällä Cloudwards-palvelussa sen turvallisuuden vuoksi. Sen tietopalvelimet sijaitsevat Ontariossa, missä he ovat Kanadan henkilötietojen suojaa ja sähköisiä asiakirjoja koskevan lain alaisia. Jos et tiedä mikä se on tai miten se toimii, käsittelemme sitä artikkelissamme pilvitallennuksesta Kanadassa.

Sync.com käyttää nolla tietämystä koskevaa salausta, joten vain käyttäjällä on pääsy tietoihinsa, mikä tekee heistä yksityisen avaimensa ainoan valvojan. Lisätietoja salauksen toiminnasta on yllä olevassa linkissä pilviturvallisuudesta.  

Sync Starter -suunnitelma antaa käyttäjille 5 Gt tallennustilaa ilmaiseksi. Seuraava, nimeltään Personal Pro, alkaa hinnasta 49 dollaria vuodessa 500 gigatavua kohti. Ostajan katumuksesta kärsivät voivat hyötyä 30 päivän palautuksesta maksettuihin suunnitelmiin.

Muita syitä, joista pidämme Sync.com

Sync.com ei vain helpota tiedostojen jakamista, vaan tarjoaa myös tapoja hallita muiden pääsyä niihin. Korkeamman tason suunnitelmat, nimeltään Sync Pro and Business, antavat jopa käyttäjille mahdollisuuden lähettää vanhentumispäivän linkkejä ylimääräiseksi turvatoimenpiteeksi.

2. pCloud

Kuva-9-pCloud-Crypto

Ei vain, että pCloud on saanut erittäin arvosanan täältä Cloudwards.net-sivustossa, mutta sen sovellus toimii saumattomasti myös iOS-ominaisuuksien kanssa. PCloud hyödyntää iPhonen ominaisuuksia riippumatta siitä, jakaa tiedostoja AirDropin kautta tai tulostetaan AirPrintin kanssa. Se, yhdessä sen turvaominaisuuksien kanssa, asettaa pCloudin toiselle sijalle. Jos vain sen suojausominaisuudet eivät maksaneet ylimääräisiä, se olisi lähempänä, ellei yhtä suuri kuin Sync.com.

Lue pCloud-arvosteluista lisätietoja siitä, miksi se on yksi suosituimmista pilvitallennuspalveluistamme.

Voidaan ylpeillä siitä, millaisella pCloud-tiedostolla kutsutaan ”tiedostojen välitöntä synkronointia” -tiedostot vastaavat reaaliajassa Mac-tietokoneissa, iPhoneissa ja iPadissa. Käyttäjät saavat kaksi tapaa ladata tiedostoja online-tallennustilaansa sovelluksesta: manuaalisesti tai kytkemällä automaattinen lataus päälle. Tämä ominaisuus säästää käyttäjien aikaa ja vaivaa lähettämällä valokuvia ja videoita tallennustilaan heti, kun ne napsautetaan.

Käyttäjät, jotka sijaitsevat Sveitsissä ja joissa on tiukat tietosuojalait, löytävät mielenrauhan, kun heidän tietonsa tallennetaan sen palvelimille. Lue artikkeli parhaista pilvipalveluiden yksityisyyttä koskevista laeista saadaksesi lisätietoja Sveitsin lakien monimutkaisuuksista.  

PCloudin tietoturvapisteistä palvelin tekee viisi kopiota tiedostoista palvelimilleen. Se tarjoaa ylimääräisen kuukausimaksun pCloud Crypto. Mobiilisovelluksessa on sisäänrakennettu osa vahvempaa salausta varten, mikä tekee käyttäjien tiedoista yksityisiä ja vain heidän käytettävissään. Se toimii iPhonen suojausominaisuuksien, kuten TouchID ja FaceID, kanssa henkilökohtaisen turvallisuuden takaamiseksi.

pCloudin ilmainen suunnitelma tarjoaa vain 2 Gt tallennustilaa ja jopa 50 Gt latauslinkin liikennettä kuukaudessa. Seuraava Premium-paketti sisältää 500 Gt tallennustilaa 4,99 dollaria kuukaudessa. Tämän lisäksi on Premium Plus, joka tarjoaa 2 kt tallennustilaa 9,99 dollaria kuukaudessa. Yksi 39 dollarin lisävaihtoehto kummallekin suunnitelmalle tarjoaa vuoden tiedostoversioiden ja roskakorihistorian.

Alennetut hinnat ovat saatavana vuotuisella sitoumuksella.

Muita syitä, joista pidämme pCloud

Rajoitetulla tallennustilalla iPhone pakottaa käyttäjät tyhjentämään tietoja jatkuvasti. ”Vapauta laitteen tallennustila” -toiminto siirtää tiedostot automaattisesti roskakoriin, kun ne on tallennettu pCloud-palvelimille. Käyttäjät voivat ottaa sen käyttöön niin kauan kuin ne mahdollistavat valokuvien ja videoiden automaattisen latausvaihtoehdon.

pCloud tarjoaa useita joustavia maksusuunnitelmia ja elinikäisen vaihtoehdon, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa kertaluonteisen maksun eikä sinun tarvitse koskaan huolehtia säännöllisten maksujen suorittamisesta uudestaan.

3. Tresorit

Image-20-Tresorit-Activity-ominaisuus

Seuraava on Tresorit, joka on toimittaja, joka tunnetaan intuitiivisista ominaisuuksistaan ​​ja suojausvaihtoehdoistaan. Sovelluksen kansiot, joita se kutsuu “treisoreiksi”, toimivat samalla tavalla kuin Dropboxin, mutta integraatiota iOS: ään ei ole niin syvää. Vaikka suojausominaisuudet ovat parempia kuin Dropboxin, ne maksavat ylimääräisen, mikä laskee Tresoritin neljänneksi.

Lue kuinka palveluntarjoajat kokoontuvat keskenään kaikissa kategorioissa Dropbox vs Tresorit -vertailusta.

Tresorit tukee iOS-tiedostot -sovellusta, jonka avulla käyttäjät voivat hallita tiedostoja iPhonen siirrytiedostokeskuksesta. Kaikki iWork-tiedostot – sivuille, numeroille ja Keynote -sovelluksille – tallentavat treoreina, kunhan ne eivät ole suurempia kuin 500 Mt.

Tiedostojen latausaikoissa on huomattava ero asiakirjojen ottamisessa valokuvia pidempään. Kuvake, joka näyttää laitteelta, jonka sisällä on nuoli, on helppo ladata tiedostoja offline-käyttöä varten. Se on kätevää, kun käyttäjät haluavat työskennellä ilman Internet-yhteyttä, joka on täydellinen lentomatkoille. Tresorit lisäsi välilehden alempaan työkaluriviin myös offline-kohteiden järjestämiseksi yhdessä paikassa.

Käyttäjät saavat kaksi tapaa jakaa tiedostoja. Ensimmäinen menetelmä toimii parhaiten, jos treressiin on tallennettu useita tiedostoja. Voit kutsua muita ja määrittää, ovatko he esimies, toimittaja vai katsoja. Katsojat voivat lukea vain tiedostoja, toimittajat voivat tehdä niihin muutoksia ja ylläpitäjillä on kaikki oikeudet, mukaan lukien jakaminen.

Toinen tapa jakaa, joka toimii parhaiten yksittäisille tiedostoille, on linkin luominen. Kuten offline-välilehdessä, on myös kätevä linkit -välilehti, joka tarjoaa pikakuvakkeen lähetettyihin aktiivisiin linkkeihin. Jos nämä jakamistavoitteet eivät leikkaa sitä, tarkista paras pilvitallennustila jakamista varten, jos toinen palvelu toimii.

Tresorit tarjoaa tietämättömän salauksen, mutta se on käytettävissä vain maksullisissa suunnitelmissa. Jokaisella tiedostolla on yksilölliset salausavaimet, ja nämä avaimet muuttuvat, kun muokkauksia tapahtuu. Linkin lähettäminen antaa käyttäjille mahdollisuuden lisätä vanhenemispäivämäärä, salasana ja asetettu määrä, kuinka monta kertaa muut voivat avata tiedoston. Käyttäjät voivat muuttaa näitä asetuksia milloin tahansa.

Käytetään pääsykoodia, joka estää muita kirjautumasta Tresorit-tilillesi ja kaksifaktorisen todennuksen maksettuihin suunnitelmiin.

Ilmainen suunnitelma tarjoaa 5 Gt tallennustilaa ja salaus päästä päähän. Premium tarjoaa 200 Gt 12,50 dollaria kuukaudessa, ilman tietoturvaa salaus, jopa viisi laitetta, rajoitettu tietojen palautus ja paljon muuta. Solo-suunnitelma tarjoaa 2TB 30 dollaria kuukaudessa, jopa 10 laitetta, rajoittamaton tietojen palautus, puhelintuki ja paljon muuta. Vuotuinen sitoutuminen Premium- tai Solo-ohjelmaan alentaa kuukausimaksuja.

Muita syitä, joista pidämme Tresorit

Valikon alla on aktiviteettiominaisuus, joka seuraa kaikkia sovelluksen toimintoja. Pidämme siitä, että meillä on kirjaa tekemästämme ja milloin teimme sen viitteeksi. Voit jopa viedä lokin .csv-tiedostoon työpöytäversiossa.

Tresorit lisäsi myös asiakirjojen skannaustoiminnon, joka toimii rinnakkain salausten kanssa, jotta arkaluontoiset valokuvat tallennetaan turvallisesti..

4. Pudotusrasia

Image-12-Dropbox-Link-Ready-To-Share

Syyskuussa 2008 julkaistu Dropbox on yksi pisimmistä pilvitallennuspalveluiden tarjoajista. Sen veteraani-asema ei kuitenkaan tee siitä parasta vaihtoehtoa, varsinkin kun kyse on turvallisuudesta. Puutteistaan ​​huolimatta sitä on helppo käyttää ja se toimii hyvin iOS: ssä. Siksi se laskeutuu keskelle. Tutustu Dropbox-arvosteluumme saadaksesi lisätietoja.

Käyttäjät voivat ladata tiedostoja iPhonesta Dropboxiin manuaalisesti tai lähettää valokuvia ja videoita automaattisesti “kameran lataus” -ominaisuuden avulla. Se on kuitenkin alttiina viiveille ja pudotuksille, joten Dropbox-tuki suosittelee, että sijaintipalvelut olisivat käytössä, kun ominaisuus otetaan käyttöön.

Tiedostojen jakaminen on nopea napautus päässä ketjukuvaketta, joka luo automaattisesti linkkejä. Dropbox tukee myös muita menetelmiä, kuten sähköposti ja iMessage.

Dropbox toimii useiden sisäänrakennettujen iOS-ominaisuuksien kanssa, kuten AirPrint ja TouchID. Se toimii myös Tiedostot-sovelluksen kanssa, jossa käyttäjät voivat käyttää tiedostoja, joilla on monia samoja toimintoja, joita he ovat saaneet Dropbox-kansiosta. Dropbox integroituu myös kolmansien osapuolien sovelluksiin, jotka toimivat hyvin myös iPhonessa, kuten 1Password, josta saat lisätietoja parhaimmasta salasananhallintaohjelmassamme.

Yksi sen alaosista ei ole kyky muokata tiettyjä tiedostotyyppejä ollessasi Dropbox-kansiossa. Jos esimerkiksi on tallennettu Word-asiakirja, johon haluat tehdä muutoksia, napauttamalla kynällä ja paperilla näyttävää nappia sen muokkaamiseksi saadaan käyttäjät avaamaan se Microsoft Office -sovelluksessa. Kun he tekevät muutokset siellä, on kuitenkin helppo tallentaa se uudelleen Dropboxiin.

Suojaus ei ehkä ole Dropboxin vahva kohta, mutta se lisää suojaa kuljetuksen ja lepoalan salauksella. Siirry vertailuun Dropbox vs. Google Drive vs. OneDrive saadaksesi perusteelliset selitykset.

Dropboxin perussuunnitelmassa on 2 Gt ilmaista tallennustilaa. Käyttäjät voivat ohjata muita saamaan lisää 500 Mt, potentiaalisesti jopa 16 Gt enemmän.

Plus-suunnitelma on ensimmäinen maksettu suunnitelma, ja se maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa 1 kt. Seuraava taso ylöspäin on Professional, joka on 19,99 dollaria kuukaudessa 2TB. Vuodenaikoista sitoumuksista on alennus, ja maksetut käyttäjät saavat 1 Gt lisämuistia jokaisesta viittauksesta, mahdollisuus jopa 32 Gt lisää.

Muita syitä, jotka pidämme Dropboxista

IOS-sovelluksessa on käytännöllinen ominaisuus, joka muuntaa tekstiä sisältävän valokuvan asiakirjaksi. Sitä kutsutaan asiakirjan skannaamiseksi, se voi säästää käyttäjille arvokasta aikaa kirjoittamalla teksti manuaalisesti. Se on jopa ilmaisessa versiossa.

Pidämme siitä, kuinka Dropbox on läsnä iPhonemme alueilla, joilla muut palvelut eivät ole. Widgetit-sivulle, johon käyttäjät pääsevät pyyhkäisemällä heti kotinäytöllä, on laajennus, joka skannaa ja lähettää tiedostoja. IMessagessa on myös pikakäyttöpainike Dropboxille, joten jaettavat tiedostot ovat vain yhden kosketuksen päässä keskustelujen aikana.

5. Google Drive

Image-22-Google-Drive-asetukset

Yksi Applen suurimmista kilpailijoista Google Drive saattaa tuntua kaukaa iPhone-uskollisille. Se on vakaa vaihtoehto, jonka Applen malleihin pitäisi harkita, huolimatta sen turvallisuusongelmista. Lisäksi se toimii G Suite -sovelluksen yhteistyösovellusten, kuten Gmailin ja Google-dokumenttien, kanssa, mikä tekee siitä houkuttelevan paketin. Silti sen turvallisuusvaihtoehtojen ja yksityisyyden puute riittää laskemaan sen viidenneksi.

Lue Google Drive -arvostelu, niin näet kuinka sijoitimme sen kaikissa luokissa.

Kuten vakiona, iOS-sovelluksen avulla käyttäjät voivat muokata ja katsella tiedostoja. Jos käyttäjät lähettävät tiedostoja jonkun toisen kansioon, vie silti tilaa niiden tallennustilasta. Onneksi ilmainen versio antaa käyttäjille mahtava 15 Gt: n leikkiä, vaikka muistakin, että tilaa jakavat kaikki Google-sovellukset. IPhonen avulla käyttäjät voivat tallentaa tiedostoja manuaalisesti tai ottaa valokuvien automaattisen lataamisen käyttöön.

Oletusjakoasetus avaa luonnosikkunan, jossa käyttäjät voivat valita vastaanottajat ja tiedostoparametrit. On kolme tapaa valita, kuinka muut käyttävät tiedostoa: “Näytä”, “Muokkaa” tai “Kommentoi”. “Näytä” antaa muiden nähdä sen, “muokata” antaa heille tarkistaa ja jakaa käyttöoikeudet ja “kommentti” on vain näkymä, mutta luo ketjun toisille viestien lähettämistä varten.

Google on Yhdysvalloissa, missä lait eivät suosi pilvitallennusten yksityisyyttä. Tutustu tarkemmin tähän artikkeliin pilvien varastoinnista Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Google Drivesta puuttuu tietämätön salaus, mutta Boxcryptor toimii vaihtoehtona, kuten suosittelemme parhaassa pilvitallennustilassa Android-oppaassa. Lisätietoja tiedostojen salaamisesta pilvitallennussovellusten ulkopuolella on Boxcryptor-arvostelu.

Maksamatta mitään, käyttäjät saavat 15 Gt ilmaista tallennustilaa. Käyttäjät voivat päivittää 100 Gt: n hintaan 1,99 dollaria kuukaudessa, 1 kt: n hintaan 9,99 dollaria kuukaudessa tai 2 kt: n hintaan 19,99 dollaria kuukaudessa. Niiden lisäksi on olemassa jopa suurempia säilytyssuunnitelmia.

Muita syitä, joista pidämme Google Drivessa

Google Driven parhailla ominaisuuksilla on vähemmän tekemistä pilvitallennuksen kanssa ja enemmän tuottavuudella. Jos käytät jo Gmailia ja Google-dokumentteja iPhonessa, Google Driven lisääminen sekoitukseen on järkevää, koska ne toimivat yhdessä.

Google Driven tekninen tuki on myös hyvä resurssi, johon voi nojata sidoksessa. Google Drive -ohjekeskuksesta on helppo löytää ratkaisuja ja se tarjoaa kattavan tietokannan, jossa on vaiheittaiset ohjeet.

Kunniamaininnat

Emme voi puhua puhumattakaan iPhonen sisäänrakennetusta pilvitallennuksesta iCloud Drive. ICloud Drive-hakkeroinnin jälkeen, joka vaaransi korkeatasoisten kuuluisuuksien tiedot, usko iPhonen tietoturvaan ja pilvisäilöön oli vaikeassa maassa. Sitten ilmeni raportteja siitä, että Applen pilvi ja tietoturva olivat pysyneet ennallaan ja tapahtuma johtui tietojenkalastelusta, ei tietojen rikkomisesta.

ICloud Drive tarjoaa kuitenkin huolimatta luotettavasta tietoturvastaan ​​ja Applensa tähtitieteellisestä asiakaspalvelusta vähemmän kuin yllä olevat tarjoajat. Lue lisää iCloud Drive -katsauksesta.

Microsoft heittää hatunsa myös pilvitallennusrenkaaseen OneDriven avulla, joka on saatavana iOS: ssä. Kuten Google Drive, se ei tee käyttäjien yksityisyydestä prioriteettia, mutta siinä on täysin ladatut ominaisuudet, kuten asiakirjojen skannaus. Lue Microsoft OneDrive -katsauksemme nähdäksesi missä se onnistuu ja horjuu.

Lopulliset ajatukset

Viisi palveluntarjoajaamme eroavat toisistaan ​​suuresti. Jokaisella palveluntarjoajalla on oma erikoisuus, joka pakottaa käyttäjät pääsemään kaikkiin heidän tarpeisiinsa parhaiten räätälöityyn pilvitallennuspalveluun..

Sijoitimme Sync.comin ensin suojausmenetelmiensä ja nopeampien latausaikojensa vuoksi.

Parhaiten integroituvat iPhoneen ovat pCloud ja Dropbox, jotka tarjoavat myös käteviä ominaisuuksia, kuten asiakirjojen skannauksen. Tresorit tarjoaa suuren osan samasta, mutta vain maksutetuissa suunnitelmissaan, muuten se sijoittuu korkeammalle. Google Drive ei anna käyttäjille mielenrauhaa heikolla tietoturvalla, mutta se tarjoaa erinomaisia ​​tuottavuussovelluksia, kuten Google Docs.

Muista tutkia, kuinka voit lisätä suojaa lukemalla iPhonen parhaat VPN-palvelut. Tutustu parhaaseen pilvitallennustilaisuuteemme nähdäksesi, mitkä palvelut me pidämme kaiken kaikkiaan parhaiten, ja muut pilvitallennusarvostelumme saat lisätietoja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map