Paras pilvitallennus asianajajille 2020

Lakimiehillä on paljon lautasellaan, suurin osa niistä sisältää pinoja laskuja, raportteja, tutkimusasiakirjoja ja muuta paperityötä. Kaikkien näiden arkaluonteisia tietoja sisältävien asiakirjojen kerääminen ja järjestäminen voi viedä satoja tunteja. Niitä on helpompaa pitää verkossa, joten siksi olemme luoneet luettelon parhaista pilvitallennustiloista lakimiehille..


Tärkeä syy tärkeiden asiakirjojen siirtämiseen pilveen on välttää kiintolevyn toimintahäiriöitä, jotka voisivat tuhota työsi (lue artikkeli siitä, kuinka kauan kiintolevy kestää.) Voit luottaa ulkoisiin asemiin, DVD- ja flash-asemiin, mutta ne voivat vaurioitua tai varastaa. 

Kiintolevyasemien vikaantumisaste on alle yksi prosentti, mikä lyö kiintolevyt. Kiintolevyasemissa on kuitenkin enemmän datavirheitä. Lisäksi kaikki nämä vaihtoehdot ovat alttiita tulipaloille, tulville tai muille luonnonteille. Varmasti, pilvivarastointikeskukset voidaan myös tuhota, mutta nämä tilat on varustettu vastaamaan tällaisten onnettomuuksien uhkiin.

Ydinstrategia, jolla pilvitallennuskeskukset suojaavat tietojasi, on redundanssi, mikä tarkoittaa, että ne tallentavat useita kopioita tiedoistasi maantieteellisesti erillisiin sijaintiin. Se on samanlainen kuin RAID toimii. Tietokeskukset suojaavat myös tunkeutumiselta ja varkauksilta.

Jos tämä on vakuuttanut sinut tiedostojen siirtämisen arvoon pilveen, voimme aloittaa ehdotusluettelomme kanssa. Ennen kuin pääsemme parhaaseen valintaamme, puhumme kuitenkin kriteereistä, joita käytimme valinnassa.

Mikä tekee asianajajille parhaan pilvisäilön

Ei ole yllättävää, että vahvan pilviturvallisuuden tulisi olla ensisijainen huolemme valittaessa sopivaa palvelua. Lakimiehillä on arkaluontoisia tietoja, ja on ensiarvoisen tärkeää, että ne eivät kuulu väärään käsiin. 

Suojauksen tulisi sisältää ominaisuuksia, kuten lepoalaus, ransomware-suojaus, SSL / TLS-protokolla – joka suojaa tiedostojasi siirron aikana – ja paljon muuta. Kaksi tekijää oleva todennus, joka suojaa tiliäsi, on myös tärkeä.

Ilmeisistä syistä pilvitallennuspalvelussa tulisi olla yksityinen, päästä päähän -salaus, joka takaa sen, että kukaan ei voi, mutta voit lukea tietosi (lue lisää siitä, kuinka pilviton nollatieto toimii.)

Koska lakimiehet ovat kiireisiä joukkoja, palvelun pitäisi toimia nopeasti ja olla suoraviivainen ja nautinnollinen käyttökokemus. Sen työpöytäasiakkaiden tulisi työskennellä useimmissa käyttöjärjestelmissä ja helpottaa myös tiedostojen synkronointia ja käyttämistä. Kaiken kaikkiaan palvelun tulisi olla riittävän yksinkertaista, jotta valtavirran käyttäjien ei tarvitse kutsua asiantuntijaa apua varten.

Lakimiehet saattavat ansaita paljon vihreää, mutta vetoaan, että he eivät halua maksaa enemmän kuin tarvitsevat. Siksi aiomme tarkastella, kuinka hyvät tilaussuunnitelmat ovat. On parasta, jos halvalla on paljon tallennustilaa. 

On myös hyvä, jos palvelulla on enemmän suunnitelmia, mikä helpottaa sopivan palvelun löytämistä asennukseesi. Jos tarvitset kuitenkin paljon tilaa, lue paras rajoittamaton online-tallennustilaa tarjoava opas.

Jakaminen on tärkeää myös siksi, että lakimiehet tekevät yhteistyötä muiden kanssa ja heidän on lähetettävä tiedostojaan helposti ja turvallisesti. Siksi tutkimme, mitä jakamisvaihtoehtoja on käytettävissä ja kuinka turvallisia ne ovat. 

Sisällönhallintavaihtoehdot – kuten voimassaoloajan päättymispäivä, salasanasuojaus ja käyttöoikeudet – auttavat siinä (lue artikkeli siitä, kuinka salasanat voidaan turvallisesti tallentaa pilveen.) Nyt kun olemme määritelleet perusteemme, voimme aloittaa parhaimmalla valitsemisellamme, Synkronointi .com.

Paras pilvitallennus asianajajille: Sync.com

Pitkäaikaiset lukijamme eivät ole yllättyneitä siitä, että Sync.com on tämän luettelon kärjessä. Se on loppujen lopuksi palvelu, joka on parhaan pilvitallennusvertailun huipulla. Suurimmat tekijät siihen ovat Sync.comin vahva tietoturva ja tietosuoja.

Sync.com-Web-ohjauspaneelin-Slider-1

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-kansio-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-kaksi-Factor-Authentication-Dia-5

Edellinen

Seuraava

Sync.com käyttää AES 256-bittistä salausta tiedostojen salaamiseen levossa ja TLS-protokollaa suojaamaan niitä keskitason ihmisten hyökkäyksiltä, ​​kun ne kuljetetaan palvelimilleen. Palvelu tarjoaa myös yksityisen, päästä päähän -salauksen (lue lisää artikkelistamme julkisen Wi-Fi: n vaaroista.)

Lisäksi voit käyttää kaksifaktorista todennusta suojataksesi salasanasi hakkereilta. Se ei kuitenkaan saisi estää sinua toteuttamasta toimenpiteitä vahvan salasanan asettamiseksi.

Sync.com käyttää RAID-arkkitehtuuria tietokeskuksissaan oleville palvelimille estääkseen laitteistovirheiden aiheuttamasta tietojen menetystä. Tietokeskukset ovat myös SOC 1 -sertifioituja. Näiden ominaisuuksien ansiosta Sync.com on myös turvallisimman pilvitallennusluettelomme kärjessä.

Sync.com: n käyttö on helppoa riippumatta siitä, käytätkö sen työpöytä-, verkko- vai mobiilisovellusta. Pöytätietokone toimii Windowsissa ja macOS: issa, mutta ei Linuxissa. Jos haluat palvelun, joka toimii hyvin pingviinin kanssa, lue paras pilvitallennus Linux roundup -käyttöjärjestelmään. Voit käynnistää työpöytäohjelman tehtäväpalkin kuvakkeen avulla, ja loput kokemuksista ovat yksinkertaisia.

Jos käytät toista tietokonetta, voit käyttää samoja ominaisuuksia web-asiakasohjelman avulla. Sen käyttöliittymä on nopea ja selkeä, minkä avulla on helppo havaita tarvitsemasi.

Älypuhelinsovellukset ovat virtaviivaisia ​​ja saatavana Androidille ja iOS: lle. Voit käyttää sitä ladataksesi valokuvia ja videoita automaattisesti pilveen, pääsemään pilvitiedostoihisi ja asettamaan ne saataville offline-tilassa.

Muita syitä, joista pidämme Sync.com

Ennen kuin lähetät erän Sync.com: iin, voit testata palvelun ilmaisella suunnitelmalla, nimeltään Sync Starter. Se antaa sinulle 5 Gt ilmaista tallennustilaa, mikä ei ole paljon, mutta voit suorittaa useita vaiheita kestävän prosessin saadaksesi 1 Gt bonustallennusta. Lisäksi saat 1 Gt jokaisesta viittaamastasi henkilöstä, jopa 20 Gt. 

Henkilökohtaista suunnitelmaa haluavat voivat valita Personal Pro 500GB: n ja Personal Pro 2TB: n välillä. Edellinen maksaa 49 dollaria vuodessa, mikä on noin 4 dollaria kuukaudessa, ja jälkimmäinen maksaa 96 dollaria vuodessa, mikä on 8 dollaria kuukaudessa, joten se on yksi parhaimmista tarjouksista pilvitallennuksessa. Joudut kuitenkin maksamaan koko vuoden etukäteen. 

Tiedostojen tai kansioiden jakaminen linkkinä on helppoa. Sync.com salaa ne, jopa ilmaisella tilillä. Voit lähettää ne sähköpostitse tai kopioida ja liittää. Menetelmästä riippumatta voit asettaa salasanan ilmaisella tilillä, poistaa linkin jakamisen lopettamiseksi tai ottaa käyttöön parannetun yksityisyyden, joka mahdollistaa jaetun linkin salaus päästä päähän. 

Voit myös luoda ryhmäkansioita web-asiakasohjelman avulla, jotka voit suojata käyttöoikeuksilla, kuten vain luku- tai luku-ja-kirjoittaa. On helppo nähdä, miksi Sync.com on parhaan jakeluluettelon parhaan pilvivarastomme huipulla.

Sync.com tekee hienoa työtä kaikissa luokissa. Se on turvallinen, halpa, helppo käyttää ja tarjoaa vahvat sisällönhallintavaihtoehdot jakamisen yhteydessä. Käyttäjäkokemusta voitaisiin kuitenkin hiottu paremmin, ja mahdollisuus maksaa kuukaudessa olisi tervetullut. Jos haluat tietää enemmän palvelusta, lue Sync.com-arvostelu.

pCloud

pCloud on sveitsiläinen yritys, joka sijoittuu aivan Sync.comin taakse tässä luettelossa ja kokonaisvertailussa. Ero ei silti ole valtava, ja pCloud tarjoaa myös vahvan tietoturvan, hyvän käyttömukavuuden ja mahdollistavat jakamisvaihtoehdot. PCloud kuitenkin veloittaa lisämaksun yksityisestä salauksestaan. pCloud kutsuu sitä “pCloud Cryptoksi” ja veloittaa sinulta 3,99 dollaria kuukaudessa sen käytöstä. Suosittelemme, että saat sen, ottaen huomioon Yhdysvaltain lait ja asetukset.

pCloud Web-käyttöliittymätiedostot

pCloud-synkronointikansio

pCloud Jaa tiedosto linkki

pCloud-latauslinkit

pCloud Drive Client

Edellinen

Seuraava

Lisäksi jotkut lukijamme ovat ilmoittaneet, että jos et käytä kryptoa, pCloud skannaa tiedostosi varmistaaksesi, että mikään ei riko sen käyttöehtoja. Jos tiedostosi tekevät niin, ne poistetaan.

Yksityisen salauksen lisäksi pCloud käyttää AES 256-bittistä salausta tiedostojen suojaamiseen levossa ja TLS / SSL-protokollaa tiedostojen suojaamiseen siirron aikana. Kun tiedostot saavuttavat jonkin sen tietokeskuksista, pCloud luo viisi kopiota ja jakaa ne ainakin kolmeen palvelimeen. 

pCloudin tietokeskukset ovat vartioituna ja niillä on 24/7-valvonta. Lisäksi se käyttää kaksifaktorista todennusta tilisi suojaamiseen, jos joku varastaa käyttöoikeustietosi.

PCloudin työasemaohjelmaa on helppo käyttää. Voit käyttää sitä käyttämällä järjestelmälokerokuvaketta tai pCloud-asemaa järjestelmätiedostojen hallintaohjelmassa. Käyttöliittymä ei ole houkutteleva, mutta se on selkeä ja intuitiivinen.

Muita syitä, joista pidämme pCloud

Ennen kuin syötät luottokorttitietosi, voit varmistaa, että pCloud on hyvä valinta käyttämällä ilmaista suunnitelmaa, joka antaa sinulle jopa 10 Gt tallennustilaa. Se on loistava tarjous ja auttoi pCloudia saamaan parhaat pilvipalveluyritykset, joilla on suuret ilmaiset palvelusuunnitelmat, roundup.

On vain kaksi henkilökohtaista suunnitelmaa, mutta se riittää, koska ne ovat kilpailukykyisiä. Premium tarjoaa 500 Gt 4,99 dollaria kuukaudessa, joka lasketaan 3,99 dollariin kuukaudessa, jos maksat vuodeksi etukäteen. 

Premium Plus asettaa sinulle takaisin 7,99 dollaria kuukaudessa, jos maksat koko vuoden, ja tarjoaa 2 kt tallennustilaa. Jos valitset maksaa kuukauden, maksat 9,99 dollaria. 

Jos haluat jakaa tiedoston tai kansion yhteistyökumppaneidesi kanssa pCloudilla, sinun on lisättävä heidän nimensä tai sähköpostit. Toiset voivat käyttää lähetyslinkkejä tiedostojen lähettämiseen pilveesi.

Voit asettaa salasanat ja viimeiset käyttöpäivät linkkien suojaamiseksi, mutta molemmat edellyttävät premium-suunnitelman tilaamista. pCloud tarjoaa hyödyllisen taulukon, joka näyttää myös osuutesi tilastot. Huomaa, että voit jakaa vain tiedostoja, joita ei ole salattu pCloudin nolla tietämyksen salauslisäosalla.

Kuten olemme sanoneet, pCloudin ja Sync.comin välinen ero pienenee ilmaiseksi vs. maksettu nollatieto. Se ei ole pieni ero, ja se asettaa pCloudin toiseksi tässä luettelossa. PCloudilla on silti paljon yläpuolella olevia sivuja, jotka menevät tämän luettelon ulkopuolelle. Voit lukea lisää heistä pCloud-arvosteluamme.

Tresorit

Kuten aikaisemmat palvelut, Tresorit on tässä luettelossa laajan, vahvojen turvaominaisuuksiensa ansiosta. Niiden takia Tresorit ei kuitenkaan ole halpaa.

Tresorit käyttää AES 256-bittistä salausta tiedostojen suojaamiseen levossa, nolla tietämystä käyttävää salausta yksityisyyden suojaamiseksi ja TLS-protokollaa tiedostojen kohteena olevien hyökkäysten estämiseksi siirron aikana. Lisäksi se tarjoaa kaksifaktorisen todennuksen tilisi suojaamiseksi, jos joku onnistuu varastamaan käyttöoikeustietosi.

Tresorit-kotisivu-2019

Tresorit piti avoimen hakkerointihaasteen, mutta kukaan ei onnistunut murtaamaan palvelun puolustusta. Jos haluat lisätietoja Tresoritin monista suojausominaisuuksista, lue sen tietoturvakäsikirja.

Tresorit pitää palvelimia myös Microsoft Azure -keskuksissa Irlannissa ja Hollannissa. Microsoft Azurella on vahva tietoturva, kuten voit lukea Microsoft Azure -katsauksesta. 

Lisäksi Tresorit replikoi tiedostosi useilla palvelimilla datakeskuksessa vähentääksesi tietojen katoamisen riskiä ja lisätäksesi tiedostojesi saatavuutta.

Tresoritin työpöytäohjelma toimii Linuxissa, samoin kuin Windows ja macOS. Se on selkeä ja houkutteleva, mutta sitä on myös monimutkaisempaa käyttää kuin keskimääräistä työpöytäohjelmaa, koska tiedostojen synkronoimiseksi sinun on luotava erilliset synkronointikansiat, nimeltään “tresors”..

Voit käyttää työpöytäohjelman lisäksi Tresorit-verkkosovellusta myös pilvitallennustilaan. Siinä on minimalistinen muotoilu, joka on helppo navigoida.

Tresoritin älypuhelinsovellus toimii Android- ja iOS-laitteissa. Voit käyttää sitä ladataksesi valokuvia ja videoita puhelimestasi, käyttääksesi pilvitallennettasi ja tehdäksesi tiedostoja offline-käyttöön. Lisäksi siinä on pääsykoodilukko, joka tekee siitä turvallisemman.

Muita syitä, joista pidämme Tresorit

Tresoritin hinnoista on vaikea pitää, mutta ainakin on ilmainen kokeilu, jota voit käyttää ennen maksamisen päättämistä. Halvin suunnitelma on Premium, joka veloittaa 10,42 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle vain 200 Gt tallennustilaa. Solo, toinen henkilökohtainen suunnitelma, tarjoaa 2TB tilaa 24 dollaria kuukaudessa.

Jos tarvitset säilytystilaa koko lakiasiaintoimistolle, voit käyttää yhtä Tresoritin liiketoimintasuunnitelmista. Pienyritys on 20 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, joka sisältää yhden kilotavun tallennustilaa kullekin käyttäjälle. Yrityksellä on tällä hetkellä 50 prosentin alennus, mikä tekee siitä 12 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti. 

Voit jakaa tiedostoja ja kansioita verkko- tai työpöytäsovelluksella. Jos haluat jakaa sisältöä tiettyjen henkilöiden kanssa, voit lähettää linkin sähköpostitse tai luoda linkin ja kopioida ja liittää sen. Voit jakaa kansion luomalla linkin tai kutsumalla käyttäjiä sähköpostitse.

Jos Tresorit kiehtoo sinua ja luulet sen olevan hyvä ottelu, lue lisää siitä Tresorit-arvosteluamme.

MEGA

MEGA mainostaa yksityisyysyrityksenä, ja se on perusteltua nolla tietotaidolla, joka on saatavana jopa ilmaisille käyttäjille. Lisäksi siinä on muita suojausominaisuuksia.

Se käyttää AES-salausta tiedostojen sekoittamiseen levossa, mutta sen taso on 128-bittinen, mikä ei ole yhtä vahva kuin AES 256-bittinen. Kukaan ei kuitenkaan ole pystynyt murtamaan sitä, siltä osin kuin kukaan tietää. Lisäksi se käyttää TLS-protokollaa tietojen suojaamiseen siirron aikana. 

MEGA-kotisivu-2018

Kaksitekijäinen todennus on saatavana myös käyttöoikeustietojesi suojaamiseksi. Toinen haittapuoli on se, että sen lähdekoodi on julkinen, joten jokainen, joka haluaa tarkistaa MEGA: n turvallisuuden, voi tehdä niin.

MEGAn työasemaohjelma on houkutteleva ja suoraviivainen. Se toimii Windows-, macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä. Verkkokäyttöliittymä on nopea, selkeä, käyttäjäystävällinen ja antaa sinun vetää ja pudottaa melkein minne tahansa ladataksesi tiedostoja. Useimmat palvelut eivät tarjoa niin helppoa tapaa vetää ja pudottaa.

Älypuhelinsovellus on saatavana Androidille ja iOS: lle, ja niitä on helppo käyttää. Sen lisäksi, että annat käyttää tiedostojasi, ladata valokuvia ja videoita automaattisesti ja asettaa tiedostoja käytettäväksi offline-tilassa, voit käyttää sovellusta myös keskustelemaan muiden MEGA-käyttäjien kanssa.

Muita syitä, joista pidämme MEGA

Ilmainen suunnitelma alkaa 50 Gt: lla, mutta 35 näistä katoaa kuukauden kuluttua. Voit suorittaa tietyt vaiheet päivittääksesi tilaa 45 Gt asti, mutta se myös vanhenee. Loppujen lopuksi sinulla on 15 Gt tilaa, jota ei silti ole mitään.

Pro-tilaukset eivät ole niin paljon. Ensimmäinen, Pro Lite, maksaa 5,79 dollaria kuukaudessa vain 200 Gt tallennustilaa. 11,59 dollarilla kuukaudessa saat 1TB tilaa, mikä on kohtuullinen ratkaisu, jos katselemme muita markkinoiden tarjouksia. Kaksi jäljellä olevaa suunnitelmaa eivät myöskään ole hyviä tarjouksia.

Voit jakaa tiedostosi MEGA-yhteystietojesi kanssa suoraan tai luomalla ja lähettämällä linkin. Jos haluat jakaa kansioita, voit luoda linkin tai lähettää kutsun sähköpostitse. Jos käytät sähköpostia, voit myöntää vaihtelevia käyttöoikeustasoja, mukaan lukien luku-, luku- ja kirjoitusoikeudet tai täydet käyttöoikeudet. 

Mukava kosketus on se, että MEGA ei näe jaettavasi tiedon nolla tietämystä -osuuksien avulla. Muiden, jotka haluavat käyttää sisältöäsi, on ensin käytettävä salauksen avainta. Maksettujen tilauksien avulla voit myös lisätä linkkisi voimassaoloajan ja salasanat.

MEGA on turvallinen ja yksityinen, mutta sillä ei ole parhaita hinnoittelusuunnitelmia, ja meillä on myös raportteja siitä, että sen nopeus voi vaihdella suurella marginaalilla. Jos haluat lisätietoja siitä, lue kuitenkin MEGA-arvostelu.

onedrive

Microsoft OneDrive on yksi suosituimmista palveluista Google Driven ja Dropboxin vieressä (katso kuinka nämä palvelut vertaa Dropbox vs. Google Drive -katsaukseen). OneDrivella ei ollut tapana käyttää vahvoja suojausominaisuuksia, mutta äskettäin se päivitti niitä, minkä vuoksi se sopi kuulua tähän luetteloon. 

OneDrive ei kuitenkaan salaa yksityistä salausta, mikä on tärkein syy luettelon loppupäähän. OneDrive sisältää lepotilassa tapahtuvan salauksen, joka koostuu BitLocker-levytason salauksesta ja asiakaskohtaisen sisällön salaisuudesta. Sen taso on AES 256-bittinen. 

OneDrive-web-käyttöliittymätiedostot

OneDrive-synkronointikansion liukusäädin

OneDrive-sovellusten käynnistysohjelma

OneDrive Luo linkitetiedostojen jakaminen

OneDrive Word Online

Edellinen

Seuraava

Lisäksi OneDrive käyttää TLS-protokollaa tiedostojen suojaamiseen palvelimille siirrettäessä. Molemmat Office 365 -suunnitelmat voivat havaita lunastusohjelmien hyökkäykset ja auttaa palauttamaan tiedostoja OneDrive-sovelluksessa. Kun OneDrive havaitsee hyökkäyksen, saat ilmoituksen sähköpostitse tai sen mobiili- tai työpöytäsovelluksilla, niin sinut opastetaan palautusprosessin läpi..

Kuten useimmissa palveluissa, OneDriven työpöytäohjelma koostuu synkronointikansiosta ja järjestelmäpalkin kuvakkeesta. Sitä on helppo käyttää, mutta se toimii vain Windowsissa ja macOS: issa. Tämä ei kuitenkaan ole yllätys, kun otetaan huomioon, että se tulee Microsoftilta.

Verkkosovellus on suoraviivainen, helppo selata ja antaa sinun manipuloida tiedostoja pilvessä. Käyttöliittymässä on värejä, jotka korostavat tärkeätä, selkeät jakautumisviivat ja paljon negatiivista tilaa, mikä tekee siitä miellyttävän silmille.

Muita syitä, joista pidämme OneDrive

OneDrivellä on useita henkilökohtaisia ​​suunnitelmia. 50 Gt: n suunnitelma on vain 1,99 dollaria kuukaudessa. Tämä on kohtuullinen sopimus, mutta se ei tarjoa paljon tallennustilaa. Silti saattaa olla tarpeeksi lakimiehille, jos he vain lähettävät asiakirjoja.

Jos tarvitset lisää tilaa, voit kuitenkin tilata Office 365 Personal -suunnitelman 6,99 dollaria kuukaudessa tai 69,99 dollaria, jos maksat vuodesta. Se antaa sinulle 1 Tt tallennustilaa.

Jos haluat useita käyttäjiä ja tarvitset liiketoimintaominaisuuksia, voit tilata OneDrive for Business Plan 1 tai 2: n, jotka ovat osa erillistä palvelua nimeltä OneDrive for Business. Jos se kiinnostaa sinua, lue OneDrive for Business -katsaus. 

Business Plan 1 on 5,00 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti ja tarjoaa 1TB tallennustilaa käyttäjää kohti, kun taas Business Plan 2 on 10,00 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti ja tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan.

OneDrive on kykenevä palvelu, mutta se, joka ei sisällä yksityistä salausta eikä tue Linuxia. Lisätietoja muista OneDrive-ominaisuuksista, lue OneDrive-arvostelu.

Lopulliset ajatukset

Asianajajille sopivan palvelun valinta riippuu eniten vahvasta turvallisuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Olemme pohtineet sitä luettelossamme ja työntäneet Sync.com: n ja pCloudin huipulle, kun taas Tresorit on kolmantena korkeiden hintojensa ansiosta. MEGA on hyvä valinta, mutta se pyrkii vastaamaan kahden parhaan palvelun hintoja. OneDrive on hinnoiteltu paremmin, mutta siitä puuttuu yksityinen salaus.

Tiesitkö jonkin muun asianajajille sopivan palvelun, jota emme sisällyttäneet tähän? Kerro meille kaikesta ja antaa meille ajatuksesi artikkelista alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map