Paras pilvitallennus Android 2020 -käyttöjärjestelmään: Tallennus tien päällä

Android-älypuhelimen tai -tabletin tallennustilan hallinta voi olla työlästä. Sovellukset taistelevat valokuvia, videoita ja muita asiakirjoja varten tilaa varten, ja pelit vievät enemmän tallennustilaa, kun ne tulevat entistä aktiivisemmiksi ja näyttävät paremmalta. Puhelimen tai tablet-laitteen huoneen loppuminen on yleinen huolenaihe, ja parhaan pilvitallennuksen löytäminen Androidille voi olla hankalaa.


Siellä on paljon Android-pilvitallennusvaihtoehtoja, ja olemme parhaiten sijoittuneet alla. Ennen kuin sukellamme, haluamme kuitenkin selvittää nopeasti, kuinka päätimme parhaasta pilvitallennusjärjestelmästä Androidille. Pidän myös spoilereista täällä Cloudwardsissa, joten valitsimme Google Drive -sovelluksen parhaaksi pilvisäilytyssovellukseksi Androidille. Selvitä miksi tauon jälkeen.

Mikä on paras pilvitallennus Androidille?

 1. Google asema
 2. Sync.com
 3. pCloud
 4. Microsoft OneDrive
 5. MEGA
 6. Tresorit
 7. Dropbox
 8. Icedrive

Tärkein ominaisuus, jota etsimme päättäessäsi parhaasta pilvitallennusjärjestelmästä Androidille, oli turvallisuus. Tallennatpa sitten perhevalokuvia ja videoita, syntymätodistuksia tai jopa vain meemikirjastosi, on tärkeää, että tiedät, että jotakin seisoo luvattomien käyttäjien ja henkilökohtaisen sisällön välillä.

Turvallisuuden lisäksi halusimme varmistaa, että kaikissa pilvitallennusvaihtoehdoissamme oli ominaisuuksia, kuten linkkien jakaminen ja kansioiden järjestäminen, jotta asiakirjat ovat helposti löydettävissä ja valokuvasi ovat helppoa jakaa ystäville ja rakkaille. Sovelluksen piti myös olla helppokäyttöinen, jotta kuka tahansa voisi valita sen ja saada melko hyvä käsitys sen toiminnasta.

Annoimme bonuspisteitä lisäominaisuuksista, kuten Google Driven integroinnista Google Docsiin tai OneDriven integroinnista Office 365: een. Olemme myös ottaneet huomioon kunkin vaihtoehdon tallennusasteen hinnan, koska kun se tulee siihen, enemmän vähemmälle on aina ihanteellinen.

1. Google Drive

Nestemäisen pilvitallennuskokemuksen tarjoamisesta Android-käyttäjille on vaikea voittaa Google Drive, yksi suosituimmista pilvitallennusvaihtoehdoista. Jokaisella, jolla on ilmainen tili, on käyttöoikeus 15 Gt: n Google Drive -tallennustilaan ja rajoittamaton valokuvien varmuuskopiointi Google-kuvien kautta, kunhan valokuvasi rajoitetaan 16 megatavuun..

drive-kansio

Ilmaiseen Google-tiliisi sisältyy myös Google-dokumentit, joten voit luoda, muokata ja jakaa dokumentteja suoraan Google Drivesta. Tiedostojen jakaminen perheen ja ystävien kanssa on yhtä helppoa kuin linkin lähettäminen. Voit myös asettaa linkkien parametreja hallitaksesi, kuinka paljon muilla on pääsy tiedostoihisi.

Googlella on kaksifaktorinen todennus (2FA), joka suojaa tiliäsi, jos joku käyttää salasanaasi edellyttämällä, että syötät koodin, jonka Google lähettää sinulle. 

Google ei käytä nolla tietämystä koskevaa salausta, mikä on valitettavaa, vaikka se ei olekaan hajoaja, koska voit lisätä Boxcryptorin avulla tietoturvan nolla tietoturvaan asemaan. Voit tutustua Boxcryptor-arvosteluamme aloittaaksesi.

Ilmaisen 15 Gt: n pilvitallennussuunnitelman lisäksi Google tarjoaa kolme muuta vakiosuunnitelmaa, joissa on 100 Gt, 200 Gt ja 2 Tt tallennustilaa. Jokainen suunnitelma maksaa alle 10 dollaria kuukaudessa, joten jokaiselle tallennusvaihtoehdolle on pääsy melkein mihin tahansa budjettiin. 

Tässä erittelyssä Google Drive on myös paras ilmainen pilvitallennus Androidille suuren määrän ilmaisen tallennustilan ja rajattoman valokuvien varmuuskopion ansiosta.

drive-slidemenu

Google Drive -sovelluksessa on paljon ominaisuuksia, jotka sisältyvät sekä näytön alaosaan että sovelluksen vasemmalla puolella olevaan liu’utusvalikkoon. Sovelluksen käyttö on helppoa, koska se muistuttaa paljon tiedostonhallintasovelluksia, vaikka kaikkien ominaisuuksien ja asetusten löytäminen voi viedä vähän aikaa.

Muita syitä, joista pidämme Google Drivessa

Kaikkien ominaisuuksien kanssa, jotka Google Drive tarjoaa Androidille, Google on tehnyt siitä niin, että voit kytkeä päälle melkein minkä tahansa laitteen – Androidin tai muun – ja päästä kaikkeen valokuvista ja tiedostoista kirjanmerkkeihin ja muistiinpanoihin kirjautumalla sisään tilisi.

Jos sinulla on Google-tili ja Android-tabletti tai älypuhelin, Google Drive on ehdottomasti kannattamisen arvoinen. Voit lukea lisää Google Drivesta ja Google-tilin eduista Google Drive -katsauksessamme.

2. Sync.com

Sync.com on saanut syystä hyvää syytä tunnistaa Cloudwardsin suosituimmaksi pilvitallennuspalveluiden tarjoajaksi Sync.com-katsauksessa. Sync.com tarjoaa joitain parhaista käytettävissä olevista tallennussuunnitelmista, jopa 5 dollaria 1 kt: lta standardiliiketoimintasuunnitelmasta, ja sillä on ilmainen 5 Gt: n paketti, jonka voit testata. 

Hyvien online-tallennusvaihtoehtojen lisäksi Sync.com suojaa asiakirjat nolla tietotaidolla ja 2FA: lla.

synccom-kansio

Sync.com on suoraviivainen Androidilla. Käyttöliittymässä on helppo navigoida, ja asiakirjojen tallentaminen ja käyttäminen on helppoa. Turvallisuuteen keskittymisen vuoksi Sync.com ei tarjoa yhteensopivuutta kolmansien osapuolien sovellusten kanssa, mikä on uhrauksen arvoinen, jos joudut tallentamaan arkaluontoisia tiedostoja.

synccom-slidemenu

Sync.com on myös helppo jakaa ja hallita linkkejä, jotta voit hallita sitä, kenellä on pääsy tiedostoihisi. Voit jopa poistaa linkkejä, jos et enää halua jakaa tiedostoja. Linkkejä voidaan luoda ja jakaa mille tahansa tiedostolle tai kansiolle, joka on tallennettu Sync.com-verkkoon. Voit myös asettaa linkkejä salasanoihin varmistaaksesi, että vain henkilöt pääsevät tiedostoihin salasanan avulla.

Muita syitä, joista pidämme Sync.com

Sync.com on ilo käyttää Androidilla. Sen yksinkertainen käyttöliittymä ja helppokäyttöisyys tekevät siitä kaikkien saatavilla. Lisäksi sen kohtuuhintaisten suunnitelmien avulla voit keskittyä siihen, kuinka paljon tallennustilaa haluat verrattuna siihen, mitä sinulla on varaa.

Ainoa alue, jolla Sync.com ei toimi, on kolmansien osapuolien integrointi. Sync.com: n tietoturva ei sovi hyvin muiden palvelujen kanssa, vaikka se onkin hyvä tapa olla vankka kilpailija kaikilla muilla alueilla.

3. pCloud

pCloudilla ei ehkä ole kaikkia Google Driven ominaisuuksia, mutta se on erittäin turvallinen ja yksityinen tarjoaja, kuten voit lukea pCloud-arvosteluista. 

pCloudin tietoturva on vahvempi valinnaisen Crypto-paketin kanssa. PCloud Crypton maksaminen antaa sinulle pääsyn ”Crypto” -kansioon, joka on hyvin samankaltainen OneDriven henkilökohtaisen holvin kanssa, mutta johon on lisätty nolla tietämyksen salaus.

pcloud-kansio

Crypto-kansion lisäksi tiliäsi voidaan suojata 2FA: lla, jos otat asetuksen käyttöön. Erinomaisen tietoturvan lisäksi pCloudilla on mahdollisuus toistaa ääni- ja videotiedostoja sekä luoda ja hallita soittolistoja – kaikki sovelluksen sisällä.

pCloudilla on ilmainen suunnitelma, joka antaa sinulle jopa 10 Gt kokeilua, tai sinut voidaan päivittää 500 Gt tai 2 Tt pilvitallennustilaan. Vaikka voit maksaa kuukausittain tai vuosittain, pCloud on ainutlaatuinen siinä mielessä, että voit maksaa myös kerran eliniän varastoinnista.

pcloud-slidemenu

pCloudin Android-sovellus näyttää kuin mikä tahansa muu tiedostonhallinta, mikä on hyvä asia. Liukuvasta valikosta on käteviä mediapikavalintoja sekä jaettujen linkkien pikakuvake. Myös liu’utusvalikossa on salauskansio, jos olet valinnut salauspaketin.

Muita syitä, joista pidämme pCloud

pCloud on suoraviivainen, turvallinen pilvien tallennuspalvelu, joka toimii hyvin niille, jotka haluavat tallentaa ja toistaa mediaa pilvessä yhdestä sovelluksesta. Kodi-käyttäjät voivat myös perustaa epävirallisen laajennuksen videoiden suoratoistoon pCloudista. Lue lisää Kodi-laajennuksesta Kodi-oppaan parhaasta pilvitallennustilamme.

Mahdollisuus ostaa jopa 2 kt tallennustilaa kertaluonteista maksua varten vahvistaa entisestään pCloudin käyttöä median tallennus- ja toistopalveluna. Elinikäisen suunnitelman ostaminen tuo mielenrauhan, että voit tallentaa valokuvasi, videosi, elokuvasi, musiikkisi ja perheesi hetket ikuisesti pilveen huolehtimatta siitä, että pysyt kuukausittaisella tilauksella.

4. Microsoft OneDrive

OneDrive on Microsoftin vastaus pilvisäilöön ja on luettelossa neljäs. OneDrive toimii hienosti Microsoft Office -tuotteiden kanssa, ja sen maksetut suunnitelmat on yhdistetty Office 365: een. Kuten Google Drive, voit myös varmuuskopioida valokuvasi automaattisesti, vaikka jokainen valokuva lasketaan tallennustilasi.

onedrive-kansio

Saat 5 Gt ilmaista pilvitallennusta, joka voidaan päivittää 100 Gt: ksi tai 1 Tt: ksi. 1TB-suunnitelman nimi on Office 365 Personal, ja se sisältää pääsyn Microsoft Wordiin, PowerPointiin ja Exceliin Android-puhelimellasi tai tablet-laitteellasi sekä muilla laitteilla. 

Microsoftilla on toinen suunnitelma nimeltään Office 365 Home, joka sisältää kaikki Henkilökohtaiset ominaisuudet, mutta jota voi käyttää jopa kuusi henkilöä.

Office 365 Home toimii hyvin perheille, koska jokaisella henkilöllä on oma 1 Tt tallennustilaa pilvessä – ja pääsy Officeen kouluun tai työhön – kaikki 9,99 dollarilla kuukaudessa. OneDrive on myös monialustainen, joten vaikka talossa olisi iPhone-käyttäjä, he voivat silti hyödyntää kaikkia Office 365: n etuja..

OneDrive-sovellus on välkkyvä ja helppokäyttöinen. Sen pohjassa on kätevät pikakuvakkeet tiedostoille, jaetuille tiedostoille ja valokuville. Käyttöliittymä käyttää kansioita, eikä se ole liian erilainen kuin Androidin oletus tiedostonhallintaohjelma. Myös valokuvien vieressä on mahdollisuus valokuvien automaattiseen lähettämiseen laitteestasi.

Muita syitä, joista pidämme OneDrive

Microsoft OneDrivessä on ominaisuus nimeltä ”henkilökohtainen holvi”, jonka avulla voit tallentaa tiedostoja OneDriven sisällä olevaan tilaan, joka sisältää lisäsuojauksen ja vaatii 2FA: n.. 

Ilmaisen suunnitelman avulla voit rajoittaa, kuinka monta tiedostoa voit tallentaa henkilökohtaiseen holviinsa, vaikka Office 365 -suunnitelmalla voit tallentaa rajoittamattomia tiedostoja, tallennusrajaasi saakka. Henkilökohtainen holvi toimii samalla tavalla kuin kansio ja se löytyy muiden tiedostojen mukana.

Vaikka Google Drive ja OneDrive tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia useimmilla alueilla, OneDrive tarjoaa paljon paremman tallennusvaihtoehdon perheille ja ryhmille, koska jokaisella käyttäjällä on oma teratavu tallennustilaa. Lue lisää OneDrivestä OneDrive-arvosteluamme.

5. MEGA

MEGA on ollut olemassa jo pitkään. On mahdollista, että olet todennäköisesti ladannut jotain MEGA: sta aikaisemmin, kun se oli yksi suosituimmista tiedostojenjakosivustoista. Se on kuitenkin läpikäynyt joitain muutoksia, ja se on nyt turvallisuuteen keskittyvä pilvitallennuspalvelu, joka toteuttaa joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia.

mega-kansio

Yksi erottuva ominaisuus on salattu chatti, joka on MEGA: n suojattu viestijärjestelmä, jonka avulla voit keskustella muiden käyttäjien kanssa. MEGA: lla on myös kyky asettaa salasanoja linkkeihin, jotta jaettaessa tiedostojasi voit tuntea olosi turvalliseksi tietäen, että vaikka tahaton henkilö päätyisi linkkisi päälle, he eivät pysty avaamaan sitä ilman salasanaa.

Jatkaessaan tietoturvaa, MEGA käyttää 2FA: ta suojaamaan tiliäsi sisäänkirjautumisen yhteydessä ja nolla tietämyksen salakoodissa, jotta edes MEGA ei voi käyttää tiedostojasi. Varmista, että tutustu parhaiden salasanojen hallintaan liittyvään oppaaseemme, koska nolla tietämys estää MEGA: ta palauttamasta salasanasi, jos kadotat sen.

MEGA aloittaa sinut ilmaisella 15 Gt tallennustilalla ja siinä on saavutusjärjestelmä, joka antaa sinulle bonustallennuksen tehtävien suorittamiseen, kuten MEGA: n jakamiseen ystävien kanssa. MEGA: lla on myös kilpailukykyinen valikoima tallennussuunnitelmia, jotka alkavat 400 gigatavua ja kulkevat aina 16 kt: iin, joten se on erinomainen valinta niille, joilla on suuria tallennustarpeita.

mega-dia

Sovelluskokemus on melko vakio MEGA: n kanssa, mikä on hyvää, koska se tarkoittaa, että voit noutaa sen ja tallentaa tiedostosi ilman paljon oppimista. Sovelluksen alaosassa on pikavalinnat salatun chatin, jaettujen kansioiden, pilviaseman ja valokuvien helposti käyttämistä varten.

Muita syitä, joista pidämme MEGA

MEGA ei ehkä ole kaikille, mutta se tuo pöytään vakavaa turvallisuutta. Vaikka Google Drive ja OneDrive keskittyvät sovellusten integrointiin ja lisäpalveluihin, MEGA tuo nolla tietämyksen salaus koko tilillesi ja lisää suojatut chat- ja linkkipanat. 

Jos turvallisuus on suurin painopisteesi, MEGA on suuri haastaja. MEGA: n syventämiseksi suosittelemme MEGA-arvosteluamme.

6. Tresorit

Tresorit on toinen erittäin turvallinen pilvitallennuspalvelu, joka toimii hyvin Androidin kanssa. Siinä on myös hyvin yksinkertainen sovellusliittymä, joka on itsestään selvä eikä vaadi paljoa leikkimistä oppimiseen. Tresorit tallentaa tiedostosi ”Tresors” -kansioon, joka on salattu kansio. Voit lähettää ja hallita asiakirjojasi odotetulla tavalla.

Tresorit on helppo hallita linkkejä, jotta voit seurata jakamiasi tiedostoja ja kansioita. Voit muuttaa linkkien asetuksia ja tappaa ne milloin tahansa heti sovelluksen Linkit-välilehdeltä.

Konepellin alla, Tresorit pitää tilisi suojattuna ilman tietämystä salaamalla samoin kuin 2FA: lla, ja tiedostosi on salattu levossa ja kuljetuksen aikana. Ainoa haittapuoli kovalle tietoturvalle on, että sovellusten ulkopuolista integraatiota ei ole, kuten Google-dokumenteissa.

Vaikka Tresorit on vahva esiintyjä turvallisuuden suhteen, se ei ole aivan kilpailukykyinen tallennustilan hinnoittelussa. Ilmaisessa paketissa on vain 3 Gt tallennustilaa. 200 Gt: n suunnitelman saavuttaminen johtaa sinulle yli 10 dollaria kuukaudessa, mikä on vertailun vuoksi enemmän kuin Google veloittaa 2 kt.

Muita syitä, joista pidämme Tresorit

Tresorit saattaa olla välitöntä pilvisäilytyspalvelujen tarjoajaa, mutta mikä heiltä puuttuu tuottavuudesta, se sisältää enemmän kuin turvaa turvallisuuden. Tresorit ovat yläreunassa tilisi suojaamiseksi, ja se olisi korkeampi luettelossa, jos kustannukset eivät olisi niin kohtuuttomia.

Hinnoittelu syrjään, jos tarvitset parasta turvallisuutta ja olet valmis maksamaan siitä, et voi mennä pieleen Tresorit-palvelun kanssa. Tresoritin hinnoittelusta ja turvallisuudesta saat lisätietoja Tresorit-arvioinnistamme.

7. Pudotusrasia

Dropbox on pilvitallennuspalveluiden isoisä ja on ollut olemassa jo vuodesta 2007. Vaikka Dropboxilla on OK turvallisuus, se osallistui PRISM-ohjelmaan, joka on valtion salainen valvontaohjelma, ja myös vuonna 2012, kun miljoonia salasanoja varastettiin, rikottiin..

dropbox-kansio

Dropbox on parantanut tietoturvaaan siitä lähtien, mutta suosittelemme käyttämään Boxcryptoria Dropboxin kanssa tiedostojesi suojaamiseen, koska siinä ei ole nolla tietämystä salausta, vaikka voit ottaa 2FA: n käyttöön. Jos olet kiinnostunut Dropboxista ja haluat lisätietoja sen turvallisuudesta, lue koko Dropbox-arvostelumme ja katso syvällinen plus ja haitat..

Turvallisuus syrjään, Dropboxilla on pakottavia syitä kokeilla sitä. Dropbox on yhteensopiva Office Online -sovelluksen kanssa, joten voit luoda ja muokata dokumentteja pilvessä sekä muokata aiemmin ladattuja asiakirjoja. Dropbox antaa sinun jakaa tiedostoja linkkien kautta. Voit hallita myös linkkiasetuksia, vaikka se vaatii päivityksen maksulliseen suunnitelmaan.

Sen hinnoittelu on vähemmän kuin kilpailukykyinen, vaikka Dropbox-suunnitelmat vaihtelevat 1 kt: sta rajoittamattomaan tallennustilaan, mikä on mukavaa yrityksille ja käyttäjille, joilla on suuria tallennusvaatimuksia. Dropboxilla on myös ilmainen suunnitelma, joka antaa sinulle 2 Gt tallennustilaa, vähemmän kuin monet muut pilvitallennuspalvelujen tarjoajat tässä luettelossa, mutta tarpeeksi palvelun testaamiseen ennen ostamista.

dropbox-slidemenu

Itse Dropbox-sovellus on samanlainen kuin muut. Voit lähettää, skannata ja luoda asiakirjoja. Käyttöliittymässä on helppo navigoida ja ominaisuuksia on helppo löytää. Yksi asia, josta puuttuu käyttöliittymä, on linkki-välilehti, jota voi löytää Sync.com-sovelluksesta, muun muassa luettelossa.

Jos pidät Dropboxista, mutta et voi katsoa sen turvallisuusongelmien historiaa, sinun kannattaa tutustua oppaaseemme parhaimpiin Dropbox-vaihtoehtoihin. Huomaat, että monet luetelluista vaihtoehdoista ovat myös tässä oppaassa, samoin kuin muita hyviä palveluita, kuten Amazon Drive ja Box.

Muita syitä, jotka pidämme Dropboxista

Office-yhteensopivuuden ohella Dropbox tarjoaa Paperin nimisen palvelun, jota voi käyttää sovelluksen vasemmalla puolella olevassa liu’utusvalikossa. Napauttamalla sitä kehotetaan lataamaan paperi. Kun se on ladattu, voit luoda tekstiasiakirjoja ja tehtäväluetteloita. Voit jopa lähettää kuvia luomiin tekstiasiakirjoihin suoraan paperista.

Dropboxilla ei ehkä ole parasta turvallisuutta, mutta se tarjoaa hyvää yhteistyötä Office Online -palvelun kautta. Paperin avulla Dropbox voi kaksinkertaistua muistiinpanosovelluksena sekä tehtäväsovelluksena. Vaikka Dropboxilla on ollut ongelmia aiemmin, se on silti luotettava pilvitallennuspalvelu, jota kannattaa tarkastella.

8. Jääkaappi

Icedrive julkistettiin vasta vuonna 2019, mutta jo se toteuttaa mielenkiintoisia turvallisuusominaisuuksia, mikä on aivan yhtä hyvin, nähdessään kuinka se on merkinnyt itseään erittäin turvalliseksi pilvitallennuspalveluksi. Katso yksi verkkosivuston selitys Icedriven salauksesta ja voit kertoa, että ne tarkoittavat yritystä.

icedrive-kansio

Icedriven sisällä havaittavissa oleva turvaominaisuus on Twofish-salausalgoritmin käyttö AES: n yli. Twofish oli itse asiassa Advanced Encryption Standard -kilpailun finalisti eikä lopulta sitä valittu, vaikka Icedrive väittää, että kryptografferit hyväksyvät Twofishin turvallisemmin kuin AES.

Vaikka Icedrive tarjoaa paljon suojausta tiedostoillesi, siitä puuttuu 2FA: ta ja suurin osa Icedriven salauksesta, kuten nollatuntemus, on lukittu palomuurin taakse. Icedriven ilmainen suunnitelma aloittaa sinut kuitenkin 10 Gt: llä, joka on siellä, kun vertaat sitä moniin muihin ilmaisiin tallennustilapaketteihin.

Icedrivellä on ilmaisen suunnitelman lisäksi kolme ylimääräistä suunnitelmaa, mukaan lukien 1 Tt: n suunnitelma vain 4,99 dollaria kuukaudessa. On huomattava, että päivitys mihin tahansa premium-suunnitelmaan avaa myös kaikki Icedriven tarjoamat turvaominaisuudet, mikä ei ole kovin huono ottaen huomioon halvimman suunnitelman, joka on 1,99 dollaria kuukaudessa, tosin vain 150 Gt tallennustilaa.

icedrive-slidemenu

Icedrivessä on helposti navigoitavissa oleva käyttöliittymä ja muodikas tumma tila, joka tekee sovelluksesta paljon helpomman silmissä. Pimeä tila syrjään, Icedrive on heti tuttu, koska sillä on sama yleinen ulkonäkö kuin useimmissa muissa luettelossamme olevissa pilvisäilytyssovelluksissa.

Icedrive antaa sinun jakaa ja hallita linkkejä, vaikka suurin osa jakamisominaisuuksista vaatii päivitystä premium-tilille. Linkkien hallinta ei myöskään ole yhtä intuitiivinen kuin Sync.com, sillä sinun on löydettävä jaettu tiedosto ja hallittava linkkisi tiedostovaihtoehdoista.

Muut syyt, joista pidämme Icedrive

Vaikka Icedrivellä ei tällä hetkellä ole monia ominaisuuksia ja tiedostojen jakamisasetukset ovat hiukan hankalia, mainitsemme koko Icedrive-katsauksessa, että ohjelmisto näyttää lupaavan. Jopa julkaisunsa jälkeen, siinä on hyvin toimiva mobiilisovellus, jolla on joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, hyvät tallennusvaihtoehdot ja erinomainen turvallisuus.

Icedrive on palvelu, joka todennäköisesti kehittyy, kun käytät sitä, ja jos olet siinä kunnossa, se on hyvä vaihtoehto turvallisuuteen ajaville tai jokaiselle, joka haluaa helppokäyttöisen pilvitallennuspalvelun, joka tarjoaa 10 Gt ilmaista tallennustilaa.

Lopulliset ajatukset

Siellä on kymmeniä pilvitallennuspalveluiden tarjoajia, jotka valitsevat kaikki ruudut turvallisuuden ja ominaisuuksien suhteen, vaikka kaikki eivät olekin aikaasi arvoisia. Tässä on käsitelty joitain parhaista saatavissa olevista pilvitallennuspalvelujen tarjoajista.

Vaikka Google Drive ja OneDrive ovat erinomaisia ​​yhteistyössä ja integroinnissa keskenään, Sync.com, MEGA ja Icedrive keskittyvät vahvasti turvallisuuteen. pCloud on keskellä hyvää tietoturvaa mutta myös hienoja mediaominaisuuksia. Jos olet ensisijaisesti huolissasi tuottavuudesta, tarjoamme sinulle parhaan pilvivaraston yhteistyöhön.

Tresorit ja Dropbox ovat myös erinomaisia ​​vaihtoehtoja, mutta varmista, että käytät Boxcryptoria Dropbox-tallennustilan suojaamiseen. Jos olet aidalla Dropboxin, Google Driven tai OneDriven välillä, suosittelemme lukemaan Google Drive vs. Dropbox vs. Microsoft OneDrive -vertailuoppaamme syvälle tutkimaan kolmea palvelua..

Kumpaakin pilvitallennustilaa valitset Android-puhelimellesi tai tablet-laitteellesi, voit olla varma, että kaikki tässä luetellut vaihtoehdot on testattu ja palvelevat sinua hyvin, kun tallennat ja jaat tiedostoja pilvessä. 

Arvostamme aikaa, joka kului oppaan lukemiseen, ja haluaisimme kuulla mielipiteesi, joten älä epäröi pudottaa kommenttia ja kertoa meille ajatuksesi. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map