Paras online-varmuuskopio ulkoisille kovalevyille vuonna 2020

Tallennustilatarpeet ovat yleensä korkeat, koska ihmiset keräävät yhä enemmän tietoja. Kiintolevyt voivat tallentaa teratavua dataa, ja ihmiset käyttävät usein ulkoisia asemia kuorman jakamiseen tai tietojen siirtämiseen helposti tietokoneiden välillä. Vaikka ulkoiset asemat ovat luotettavia, on parasta varmuuskopioida tiedot pilvessä, joten olemme laatineet luettelon ulkoisten asemien parhaista online-varmuuskopiointivaihtoehdoista..


Ulkoisen aseman kantaminen mukanasi on vähän tylsiä, mutta jos siirrät tietoja pilveen, sinun ei tarvitse tehdä sitä. Tietojen sijoittaminen pilveen on entistä kätevämpää, jos sinulla on useita ulkoisia asemia huolehtiaksesi. Puhumattakaan siitä, että ulkoiset asemat voidaan varastaa tai että ne voivat kadota tai vaurioitua.

Lisäksi pilvitallennus voi auttaa sinua vähentämään tiedostojen menetyksen riskiä kiintolevyn vian vuoksi. Tämä pätee jopa SSD-levyjen tapauksessa, joiden vikojen osuus on alle yksi prosentti, mutta jotka ovat alttiimpia datavirheille kuin kiintolevyille. Saatat luottaa myös yhteen parhaista tietojen palauttamisen ohjelmistosovelluksistamme tiedostojesi noutamiseen, mutta se ei ole luotettava tapa.

Toinen pilvivarmuuskopion pää on, että sen avulla voit määrittää automaattiset varmuuskopiot, käyttää tietoja etäyhteyden kautta ja suorittaa lisävarmuuskopioita prosessin nopeuttamiseksi. Pilveen luottaminen ulkoisen aseman lisäksi on hyvä strategia tiedostojesi suojaamiseksi, koska se auttaa toteuttamaan 3-2-1-varmuuskopiosäännön.

Jos etsit täältä loistavaa kokonaispalvelua, tutustu parhaaseen online-varmuuskopiopalveluiden vertailuun. Muuten sinun on varmuuskopioitava ulkoinen asema ja olet oikeassa paikassa. 

Jos sinulla ei ole sellaista, tutustu suosituksiin parhaimmasta ulkoisesta kiintolevystä. Kun kyse on ulkoisista kiintolevyistä, Samsung T5 on yksi suosikkivalinnoistamme. Saat lisätietoja siitä Samsung T5 -katsauksessa. Ennen kuin pääsemme luetteloon, puhumme kuitenkin kriteereistä, joita olemme käyttäneet sen laatimiseen.

Paras pilvivarmuuskopio ulkoiselle kovalevylle 2020

Mikä tekee online-varmuuskopioinnista parhaimman ulkoisille kovalevyille

Ensin tutkitaan, asetetaanko palveluissa rajoituksia ulkoisten asemien varmuuskopioinnille. Ne voivat sisältää varmuuskopioitujen asemien määrän, niiden koon tai sen, ovatko ne säännöllisesti yhteydessä tietokoneeseesi.

Seuraavaksi liittymissuunnitelmien tulisi tarjota hyvä arvo, mikä tarkoittaa, että niiden tulisi tarjota enemmän vähemmän vihreille. On myös hienoa, jos palvelulla on useita suunnitelmia, joista valita, koska sen avulla on helpompi löytää kotiisi sopiva palvelu. Jos varmuuskopiosi on kuitenkin korkea, lue paras rajoittamaton online-varmuuskopio-opas.

Palvelun käyttämisen ei pitäisi olla vaikeaa, koska suurin osa käyttäjistä haluaa varmuuskopioida tietonsa ja olla matkalla. Tämän saavuttamiseksi palvelulla tulisi olla nautittava ja suoraviivainen käyttökokemus. Tätä silmällä pitäen palvelun tulisi toimia useimmissa käyttöjärjestelmissä, ja sen pitäisi myös olla helppo varmuuskopioida ja palauttaa tiedostoja.

On hienoa, että palvelua on helppo käyttää, mutta se ei auta, jos tiedostojen lähettäminen vie ikuisesti. Alkuperäisen varmuuskopion luominen voi viedä kauan, mutta sen ei pitäisi vetää ikuisesti. Se riippuu siitä, kuinka lähellä olet palvelimelle, varmuuskopiointipalvelun infrastruktuurille ja Internet-palveluntarjoajallesi. Lohkotason tiedostojen kopiointialgoritmi auttaa myöhemmissä latauksissa.

Viimeinen kriteeri on pilviturvallisuus. Sen vahvuus riippuu tiedostojen salausasteesta, TLS / SSL-protokollat, jotka suojaavat siirrettäviä tiedostoja, kuinka turvalliset tietokeskukset ovat ja paljon muuta. 

Parasta on yksityinen, päästä päähän -salaus – tai nolla tietämys pilvessä – koska se estää ketään muuta kuin sinua lukemasta tiedostoja. Kaksikerroinen todennus auttaa myös, jos joku varastaa salasanasi.

Paras online-varmuuskopio ulkoisille kovalevyille: IDrive

IDrive lanseerattiin vuonna 1995, ja se tekee siitä yrityksen, jolla on paljon kokemusta. Tämän ja monien ominaisuuksiensa, samoin kuin erinomaisten arvosuunnitelmien ja rajoittamattoman laitteen varmuuskopion ansiosta se istuu lähellä varmuuskopiointiluetteloiden kärkeä. Sen ominaisuuksiin kuuluu NAS ja ulkoisten kiintolevyjen tuki. Jos haluat varmuuskopioida NAS: n, lue paras online-varmuuskopio NAS-ohjelmasta.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-palautus-Slider2

IDrive-Client-ajoitus-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

Edellinen

Seuraava

IDrive tarjoaa lisäksi rajoittamattoman laitteen varmuuskopion, joka sisältää tietokoneet, tabletit, älypuhelimet ja ulkoiset asemat. 

IDrive ei tarjoa rajoittamatonta varmuuskopiointia, joten varmuuskopioitavien ulkoisten asemien lukumäärä riippuu siitä, kuinka paljon dataa niillä on. Voit valita kahdesta vuotuisesta henkilökohtaisesta suunnitelmasta, jotka tarjoavat vaihtoehtona 2TB tai 5TB. 

2TB: n suunnitelma on 52,12 dollaria vuodessa, kun taas 5TB: n suunnitelma antaa sinulle takaisin 74,62 dollaria vuodessa. Ei ole vaihtoehtoa maksaa kuukaudessa. Tämän varmuuskopion lisäksi saat 2TB tai 5TB synkronointitilaa suunnitelmasta riippuen, mikä on 4TB tai 10TB todellisesta tilasta. 

Jos arvelet, että IDrive on palvelu, jota käytät pitkällä aikavälillä, voit maksaa kaksi vuotta etukäteen ja saada alennuksen. Jos et ole varma IDrive-palvelusta, voit testata sen 5 Gt: n ilmaisen suunnitelman ennen tilaamista.

Jos tarvitset IDrive -yritystäsi, voit valita useista suunnitelmista, jotka eivät rajoita varmuuskopioitavien käyttäjien tai tietokoneiden määrää. 

Liiketoimintasuunnitelmat alkavat 250 Gt 74,62 dollaria vuodessa ja nousevat 12,5 Tt hintaan 2249,62 dollaria vuodessa, ja niillä on samat alennukset kuin henkilökohtaisilla. Liiketoimintasuunnitelmissa, jotka tarjoavat vähintään 2,5 kt tallennustilaa, voit maksaa kuukaudessa, mutta se on kalliimpaa.

Muita syitä, joista pidämme IDrive

IDriven työpöytäohjelma toimii Windowsissa ja macOSissa, mutta ei Linuxissa. Jos haluat, lue paras online-varmuuskopio Linuxista. Jos haluat edelleen käyttää IDrive-palvelua, voit luottaa skripteihin tai käyttää web-asiakasohjelmaa kiertotapana.

Web-asiakas on yksinkertainen ja helppo käyttää. Sovelluksen aloitussivulla näkyy varmuuskopio, synkronointikansio sekä jako- ja verkkolokit. Se näyttää myös kytketyt laitteet.

Mobiilisovellus on myös käyttäjäystävällinen, koska sen muotoilu on minimaalinen ja intuitiivinen. Voit käyttää sitä puhelintietojen varmuuskopiointiin sekä varmuuskopion ja valokuvien aikajanan käyttämiseen. Lisäksi se voi käyttää kasvojentunnistusta henkilöiden havaitsemiseen valokuvissa. Näiden ominaisuuksien ansiosta se on kärjessä parhaassa online-varmuuskopiossamme matkapuhelimille.

IDrive pitää palvelimiaan suojatuissa tietokeskuksissa Yhdysvalloissa. Ne on varustettu kestämään katastrofeja, kuten maanjäristyksiä, tulvia ja tulipaloja. Hälytykset, valvonta- ja liiketunnistimet suojaavat tietojasi myös homo sapien-tunkeilijoilta. Lisätietoja artikkelistamme datakeskusten turvallisuudesta.

Olemme sijoittaneet IDriven kärkipaikkaan rajoittamattoman ulkoisen aseman tuen, loistavan hinnoittelujärjestelmän ja vahvan turvallisuuden ansiosta. Jos haluat lisätietoja siitä, lue IDrive-arvostelu.

Acronisin oikea kuva

Acronis True Image on kallis, mutta se voi varmuuskopioida useita tietokoneita ja ulkoisia kiintolevyjä. Tätä varten voit valita useista hinnasuunnitelmista.

”Vakio” on ensimmäinen suunnitelma, joka antaa sinulle elinikäisen käyttöoikeuden Acronis True Image -sovellukselle. Se ei kuitenkaan salli tietojen varmuuskopiointia pilveen, mutta vain paikalliseen tallennustilaan. Siksi suosittelemme hankkimaan yhden kahdesta vuosisuunnitelmasta.

Acronis-True-kuva-varmuuskopiointi-Setup-Slider1

Acronis-True-Image-Kohde-Slider2

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3

Acronis-True-Image-asetukset-Slider4

Acronis-True-Image-Tools-Slider5

Edellinen

Seuraava

Ensimmäinen joukossa on edistynyt suunnitelma, joka tarjoaa 250 Gt varmuuskopiotilaa yhdelle tietokoneelle 49,99 dollarilla vuodessa. Voit lisätä tietokoneiden lukumäärän kolmeen tai viiteen, mutta jokainen lisäys nostaa hintaa 20 dollarilla. Se on sama, jos lisäät 250 Gt tilaa.

Toinen suunnitelma, Premium, alkaa 1 TB 99,99 dollarilla vuodessa. Se suojaa yhtä monta tietokonetta kuin Advanced, mutta jokainen lisäys nostaa hintaa 50 dollarilla. Voit myös lisätä varmuuskopiointitilaa 1 Tt jopa 5 Tt, mikä asettaa sinulle takaisin 40 dollaria per napsautus. Suunnitelmat ovat joustavia, mutta ne eivät ole halpoja.

Ennen kuin päätät maksaa, voit kuitenkin käyttää ilmaista 30 päivän kokeiluversiota varmistaaksesi, että saat tarvitsemasi. Jos haluat saada paljon ominaisuuksia, Acronis parisi hyvin Western Digital My Book -sovelluksen kanssa, joka on enemmän kuin pelkkä ulkoinen kiintolevy. Lue siitä, mitä se tarjoaa Western Digital My Book -katsauksessamme.

Muita syitä, joista pidämme Acronis True Image

Pöytäkoneella on houkutteleva ja intuitiivinen muotoilu. Sen avulla voit varmuuskopioida koko tietokoneesi sen sijaan, että valitsisit tiettyjä tiedostoja ja kansioita, vaikka varmuuskopiotilasi ei ole rajaton. Tämä tarkoittaa kuitenkin varmuuskopioiden luomista nopeammin. Varmista, että käytät kaiken tilan, poistamalla tiedostot varmuuskopiosta. Se toimii Windowsissa ja macOS: issa, mutta ei Linuxissa.

Acronis True Image käyttää AES 256-bittistä salausta tiedostojen salaamiseen levossa, ja TLS / SSL-protokolla suojaa tietoja siirrettäessä. Plus, sen innovatiivinen ominaisuus, nimeltään Acronis Active Protection 2.0, suojaa sinua ransomware-hyökkäyksiltä. Valitettavasti kahden tekijän todennusta ei ole.

Plussapuolella voit salata tiedostoja salasanallasi, eikä Acronis True Image pääse siihen, eli salaus on yksityinen. Löydät lisätietoja Acronisin laajoista ominaisuuksista Acronis True Image -katsauksessa.

BigMIND Koti

BigMIND Home on Zoolzin suhteellisen uusi tuote, jonka avulla voit varmuuskopioida useita tietokoneita ja rajattomasti ulkoisia asemia. Se ei ehkä vastaa IDriven hintoja, mutta BigMIND Home on silti hieno tarjous.

Toisin sanoen sinun ei tarvitse maksaa mitään BigMIND Home -sovelluksen käyttöön, koska siinä on ilmainen suunnitelma. Sen avulla voit varmuuskopioida yhden tietokoneen, yhden ulkoisen aseman ja kaksi mobiililaitetta, mutta tarjoaa vain 1 Gt varmuuskopion. Se on valitettavaa, mutta tarpeeksi testataksesi palvelua ja nähdäksesi, haluatko erota rahoillasi.

BigMIND Desktop Dashboard

BigMIND-yhteysvaihtoehdot

BigMIND Smart Selection

BigMIND varmuuskopiointiaikataulu

BigMIND Online Explore Files

Edellinen

Seuraava

Jatkossa on kolme premium-suunnitelmaa, joista valita, ja ne kaikki vaativat sinua maksamaan vuodessa. Kaikkien avulla voit varmuuskopioida rajoittamattoman määrän ulkoisia asemia. Henkilökohtainen suunnitelma antaa sinulle 100 Gt varmuuskopion tilaa 35,88 dollaria vuodessa maksettaessa, mikä tarkoittaa 2,99 dollaria kuukaudessa. Voit käyttää sitä rajoittamattomien ulkoisten asemien ja kolmen tietokoneen varmuuskopiointiin. 

Perhesuunnitelma on 83,88 dollaria vuodessa, ja se tarjoaa 500 Gt tallennustilaa kolmelle käyttäjälle, yhdeksälle tietokoneelle ja kuudelle mobiililaitteelle. Se on parempi tarjous, mutta se ei tarjoa paljon tilaa sellaiselle käyttäjämäärälle.

Jos tarvitset lisää, voit saada 1TB pilvivarmistoa tilaa 155,88 dollaria vuodessa tilaamalla Family Plus -suunnitelman. Se on parempi, mutta se ei silti edusta paljon. Suunnitelman avulla voit jakaa tilaa vielä neljän käyttäjän kanssa 15 tietokoneella ja rajoittamattomalla mobiililaitteella.

BigMIND: ssä on kyse moderneista ominaisuuksista, jotka tekevät siitä hyvän otteen SSD-levylle, kuten SanDisk Extreme Portable. Se on myös yksi halvemmista tarkistetuista ulkoisista SSD-levyistä, joten se sopii hyvin BigMIND: n hintoihin. Saat lisätietoja siitä SanDisk Extreme Portable -katsauksessa.

Muita syitä, joista pidämme BigMIND Home

Pöytäsovellus on suoraviivainen, houkutteleva ja se on saatavana Windowsille ja macOS: lle, mutta ei Linuxille. Se näyttää yhdellä silmäyksellä varmuuskopion tilan, viimeisestä varmuuskopiosta kuluneen ajan, kun seuraava tulee alkamaan ja kuinka paljon varmuuskopiointitilaa on käytössä. Voit käyttää sitä myös web-asiakkaan käynnistämiseen.

Verkkosovelluksen kotisivu on kojetaulu, joka näyttää laitteesi, toimintavirran, varmuuskopion liikenteen, ympyräkaavion, joka kuvaa tietotyyppejäsi, mediaasi ja kuinka paljon tallennustilaa olet käyttänyt. Se voi aluksi tuntua ylivoimaiselta, mutta se on selkeä ja helppo käyttää.

Palvelu suojaa tiedostot levossa käyttämällä AES 256-bittistä salausta ja SSL-protokollaa suojaamaan niitä kuljetuksen aikana. Se on kuitenkin otettava käyttöön valitsemalla ”käytä SSL” -valintaruutu työpöytäohjelman asetusvalikossa. Lisäksi BigMIND Home -palvelimessa on kaksifaktorinen todennus suojataksesi käyttöoikeustietosi.

Tietokeskuksen puolella BigMIND Home käyttää redundanssia tiedostojesi suojaamiseen, ja sen tietokeskukset käyvät läpi turvallisuuskatsauksia vähintään kerran vuodessa. Lisätietoja BigMIND Home -sovelluksen turvallisuudesta on BigMIND Home -katsauksessa.

Backblaze

Backblaze on ollut toiminnassa vuodesta 2007, ja se on nykyään yksi suosituimmista online-varmuuskopiointipalveluista, koska sen tilaustussuunnitelma on halpa ja tarjoaa rajoittamattoman varmuuskopion. Backblaze antaa myös varmuuskopion rajoittamattomista ulkoisista asemista, mutta se vaatii jonkin verran taistelua loppuun, jotta kaikki toimisi.

Ensinnäkin Backblaze vaatii, että ulkoiset asemat on kytketty, kun olet valmis Backblaze-asennuksen. Jos et, sinun on aloitettava manuaalinen tarkistus. 

Backblaze-Slider1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

Edellinen

Seuraava

Lisäksi sinun on irrotettava ja kiinnitettävä ulkoinen asema uudelleen, jotta niistä tehdään Backblaze-varmuuskopiotiedot. Jos irrotat kiintolevyn yli 30 päivän ajan, Backblaze tulkitsee sen ikään kuin tietosi olisi poistettu pysyvästi, ja poistaa sen tietokeskuksesta. Se on vaikeaa, jos olet menossa pidennetylle matkalle tai vankilaan.

Lisäkomplikaatio on, että Backblazen mukaan ”haluat varmistaa, että säilytät asemat kytkettynä samanaikaisesti niin paljon kuin mahdollista. Järjestelmämme on tapa päivittää asemasi, vaikka mitään ei olisi jäljellä lataamisesta. ” Voit lukea lisää tästä.

Plussapuolella voit käyttää Backblazen rajoittamatonta varmuuskopiotilaa valtavan määrän tietojen tallentamiseen, kunhan et mielestäsi tee ylimääräistä työtä pitääksesi se verkossa.

Makeuttaakseen tämän kaupan edelleen, Backblazella on hieno hinnasuunnitelma. Sanomme “suunnitelma”, koska toisin kuin useimmissa palveluissa, henkilökohtaiseen varmuuskopiointiin on vain yksi suunnitelma ja se maksaa 6 dollaria kuukaudessa. Lisäksi Backblaze antaa sinun maksaa kuukaudessa eikä vuodessa. 

Jos maksat vuodesta etukäteen, hinta laskee 5 dollariin kuukaudessa tai jopa vähemmän, jos maksat kahdesta. Lisäksi voit testata Backblaze-sovelluksen ennen tilaamista käyttämällä ilmaista 15 päivän kokeiluversiota.

Muita syitä, joista pidämme Backblaze

Backblazen työpöytäohjelma tekee varmuuskopiointisuunnitelman luomisesta helpon, koska sinun ei tarvitse valita tiedostoja, koska Backblaze varmuuskopioi kaiken. Voit sulkea pois tiedostot, joita et halua varmuuskopioida, asetusvalikon poissulkemisvälilehdellä. Se toimii Windowsissa ja macOS: issa.

Backblazen siirtonopeudet ovat nopeita, ja sen avulla voit säätää siirtoasetuksia, kaasunopeuksia ja nauttia lohkotason siirtoalgoritmista nopeuttaaksesi varmuuskopioita alkuperäisen jälkeen. Jos haluat saavuttaa nopeamman nopeuden, voit lisätä suorittamasi varmuuskopioketjujen määrää. 

Lue lisää palvelusta täydessä Backblaze -katsauksessa tai tutustu itse hinnasuunnitelmiin ja katso mikä sopii parhaiten.

Carbonite

Carbonite on mielenkiintoinen palvelu, koska se tarjoaa kolme rajoittamatonta varmuuskopiointisuunnitelmaa henkilökohtaisille käyttäjille. Ensimmäinen, nimeltään Basic, ei voi varmuuskopioida ulkoisia asemia. Tämän avulla voit valita Plus- ja Prime-suunnitelmien välillä, jotka voivat varmuuskopioida yhden ulkoisen aseman.

Karboniitin kotisivu 2019

Plus-suunnitelma tarjoaa myös automaattisen videon varmuuskopion 111,99 dollaria vuodessa. Prime on 149,99 dollaria vuodessa, ja se lisää kuriirien palautuspalvelun Plus-suunnitelman ominaisuuksien päälle. Voit saada 5 prosentin alennuksen, jos tilaat kaksi vuotta, tai 10 prosenttia, jos tilaat kolme. Ennen luottokorttisi ottamista voit testata Carbonitea ilmaisella 15 päivän kokeilulla.

Muita syitä, joista pidämme karboniitista

Carboniten työpöytäohjelma toimii Windowsissa ja macOSissa, mutta ei Linuxissa. Sitä on helppo käyttää, koska se vaatii vain yhden vaiheen varmuuskopiosuunnitelman luomiseen. Se valitsee eniten yleisimmät tiedostotyypit jatkuvalle varmuuskopioinnille, joten voit vain aloittaa varmuuskopioinnin, jos sinun ei tarvitse muokata mitään.

Kokemus Carboniten web-asiakkaan käytöstä on samanlainen, mutta sen muotoilu on vaalea. Sen pääsivulla näkyvät varmuuskopioimasi tietokoneet ja voit lisätä tietokoneen, katsella tai palauttaa tiedostoja tai asentaa uudelleen Carbonite.

Mobiilisovellus on yksinkertainen, mutta siinä ei ole niin paljon ominaisuuksia kuin muissa luettelossa olevissa palveluissa. Voit käyttää sitä tarkistaaksesi varmuuskopion ja ottamalla sen tiedostot käyttöön offline-tilassa. 

Karboniitti on yksi hitaimmista alkuperäisen varmuuskopioinnin palveluista, koska 1 Gt: n kansion lähettäminen testiihimme kesti yli tunnin. Lisäksi et voi lisätä varmuuskopioketjujen määrää nopeuden lisäämiseksi, mutta estotason tiedostojen kopiointi auttaa myöhemmissä latauksissa. 

Kuten voit lukea Carbonite-arvosteluista, se käyttää 128-bittistä AES-salausta tiedostojen suojaamiseen levossa. Voit kuitenkin ottaa yksityisen salauksen käyttöön, mikä tekee karboniitista AES 256-bittisen käytön. SSL-protokolla suojaa tiedostoja tiedonsiirtoprosessin aikana. Kaksitekijäinen todennus on myös saatavana.

Olemme asettaneet sen viimeiseksi, koska palvelu on kallista, eikä se tarjoa rajoittamatonta ulkoisen aseman varmuuskopiota henkilökohtaisten suunnitelmiensa kanssa. Palvelimen varmuuskopiointiin sopivat hinnasuunnitelmat ovat kalliimpia ja tarjoavat rajoitetun varmuuskopion.

Lopulliset ajatukset

Olemme luokitelleet palvelut tässä luettelossa sen perusteella, kuinka monta ulkoista asemaa ne voivat varmuuskopioida ja asetetaanko siihen muita rajoituksia. IDrive nousi huipulle rajoittamattomien laitteiden tuen, loistavien hinnasuunnitelmien ja vahvan tietoturvan ansiosta. Palvelun siirtonopeudet ovat keskimääräistä hitaampia, mutta eivät paljon, eikä se tarjoa rajatonta varmuuskopiotilaa.

Acronis True Image on paljon nopeampi, mutta se ei vastaa IDriven hintoja. Acronis-ohjelmassa on monia ominaisuuksia, jotka saattavat tehdä siitä paljon paremman kaupan, jos tarvitset niitä. Se voi koskea myös BigMIND Homea, paitsi että se on vähän kalliimpi. Toisaalta voit varmuuskopioida sitä useampia laitteita.

Backblaze on lähellä tämän luettelon loppua, mikä on harvinaista palvelussa, joka yleensä sijoittuu korkeimmalle roundupsissamme. Tämä johtuu siitä, että joudut taistelemaan ulkoisia asemiasi, jotta Backblaze ei poista varmuuskopioita. Karboniitti on takapäässä, koska se on kallis ja se ei voi varmuuskopioida useampaa kuin yhtä ulkoista asemaa. Lunastava laatu on rajoittamaton varmuuskopio.

Mitä mieltä olet näistä palveluista? Kumpi näyttää sopivimmalta ulkoisille asemillesi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map