Paras online-varmuuskopio NAS 2020: lle

Olet yksi niistä energian käyttäjistä, joka haluaa harkita ja parantaa laitteistoasi ja ohjelmistoasi. Olet tyytyväinen kotisi varmuuskopioon, mutta haluat lisätä siihen yhden tai useamman NAS-laitteen. Online-varmuuskopion valitseminen voi olla vaikeaa, mutta olemme saaneet selville. Tässä artikkelissa aiomme antaa sinulle luettelon parhaista online-varmuuskopioista NAS: lle, jotta voit suorittaa asennuksen loppuun.

Verkkoon liitetty tallennus on minipalvelin, jolla on verkko, johon muut laitteet voivat käyttää, jos niillä on käyttöoikeustiedot. Se on loistava tapa luoda henkilökohtainen, pilvipohjainen mediajärjestelmä tai varmuuskopioida kiintolevy. Jos haluat lisätietoja, lue NAS-artikkeli.

Jos olet kompastui online-varmuuskopiointiin ja mietit, miksi sinun pitäisi tehdä se, vastaus on helppo: suojata tietosi. Et voi olla varma, kuinka kauan kiintolevy kestää, ennen kuin se kaatuu tai toimii virheellisesti. Kiintolevyasemien vikojen määrä on alle yksi prosentti, mutta niihin liittyy enemmän datavirheitä. Myös kannettava tietokoneesi tai Western Digital My Passport on helppo varastaa.

On parempi luottaa pilveen ja paikallisiin varmuuskopioihin. Se on joka tapauksessa 3-2-1-sääntö. Voit käyttää tietoja etäyhteyden kautta, määrittää automaattisen varmuuskopioinnin ja tehdä sen askelin nopeuttaaksesi prosessia.

Tässä artikkelissa tarkastellaan pilvivarmuuskopioita, jotka tukevat NAS: ää. Jos etsit tallennustilaa etkä tiedä eroa sen ja pilvivarmuuskopion välillä, lue selitys täältä. Ennen kuin aloitamme online-varmuuskopiointisuosituksemme, katsotaanpa kriteerejä, joita käyimme valintamme yhteydessä.

Paras online-varmuuskopio NAS 2020: lle

Mikä tekee NAS: lle parhaan online-varmuuskopion

Haluamme kaikki varmuuskopioida enemmän ja maksaa vähemmän, joten juuri sitä me etsimme näistä palveluista. Lisäksi mitä enemmän suunnitelmia palvelulla on, sitä parempi, koska se antaa sinulle paremmat mahdollisuudet löytää sinulle sopiva palvelu. On hyvä, jos palvelussa on myös ilmainen suunnitelma tai kokeilu. On myös palveluita, jotka tarjoavat suunnitelmia rajoittamattomalla varmuuskopiolla.

Kun lähetät tietosi pilveen, haluat niiden olevan turvallisia, joten turvallisuus on seuraava kriteeri. Siinä pitäisi olla siirto- ja lepoalaus, kahden tekijän todennus, TLS / SSL-protokolla tietojen suojaamiseksi siirron aikana, vahvat tietokeskukset redundanssilla palvelinarkkitehtuurilla ja nolla tietämyksen salaus.

Käyttäjäkokemuksen tulisi olla suoraviivainen. Mitä parempi se on, sitä enemmän voit keskittyä työhösi eikä olla huolissasi tiedoista. Sen varmistamiseksi, että työpöytäohjelmiston asiakkaan tulisi työskennellä useimmissa käyttöjärjestelmissä, ja niiden sekä web- ja mobiilisovellusten käyttöliittymien tulisi olla miellyttäviä ja intuitiivisia käyttää.

Lopuksi, alkuperäisten varmuuskopioiden suorittaminen vie kauan, mutta niiden ei pitäisi kestää enemmän kuin on tarpeen. Yhteyden ei pitäisi roikkua, vetää tai epäonnistua. Se riippuu varmuuskopiointipalvelun infrastruktuurista, Internet-palveluntarjoajalta ja siitä, kuinka lähellä olet palvelimille.

Määritettyjen kriteeriemme avulla katsotaanpa paras valinta ulkoisen aseman varmuuskopiointiin.

1. Paras online-varmuuskopio NAS: lle: IDrive

IDrive sijaitsee San Fernandon laaksossa Kaliforniassa. Yhtiö perustettiin vuonna 1995, mikä tekee siitä todellisen veteraanin. Sen ikä ei kuitenkaan osoita vain sen rikas kokemus. Itse asiassa se sijaitsee parhaan online-varmuuskopioluettelomme kärjessä.

IDrive ei tarjoa rajoittamatonta varmuuskopiointia, mutta antaa sinulle mahdollisuuden varmuuskopioida rajoittamattomia laitteita, mukaan lukien NAS. Vuotuisia henkilökohtaisia ​​suunnitelmia on kaksi: 2TB ja 5TB. 2TB-suunnitelma asettaa sinut takaisin hieman yli 50 dollaria, kun taas 5TB-suunnitelma maksaa noin 75 dollaria.

Tallennustilan lisäksi saat 2TB tai 5TB synkronointitilaa suunnitelmasta riippuen, mikä on 4TB tai 10TB todellista tilaa. Jos maksat kaksi vuotta etukäteen, saat lisäalennuksen. Molemmat suunnitelmat ovat yhden käyttäjän ja rajoittamattomien laitteiden suhteen. Palvelun testaamiseksi IDrive tarjoaa ilmaisen suunnitelman, jossa on myös 5 Gt varmuuskopiota.

IDrive-Client-Backup-Slider1
© Cloudwards.net

IDrive-Client-palautus-Slider2
© Cloudwards.net

IDrive-Client-ajoitus-Slider3
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Sync-Slider4
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Liiketoiminnan käyttäjät voivat valita useista suunnitelmista, jotka eivät rajoita niiden käyttäjien tai tietokoneiden määrää, joita he voivat varmuuskopioida. Suunnitelmat alkavat 250 Gt 99,50 dollarilla ja nousevat 12,5 Tt hintaan 2 999,50 dollaria. Liiketoimintasuunnitelmat saavat samat alennukset kuin henkilökohtaiset. Voit maksaa kuukaudessa suunnitelmista, jotka tarjoavat vähintään 2,5 kt tallennustilaa, mutta niin tekeminen on kalliimpaa.

IDrive käyttää AES 256-bittistä algoritmia tietojen salaamiseen levossa ja siirron aikana. Se pitää avaimen tietojen salaukseen, mutta voit säilyttää sen, jos haluat varmistaa yksityisen salauksen. Sinun on kuitenkin otettava se käyttöön ennen ensimmäisen varmuuskopion suorittamista.

On yllättävää, että näiden vahvojen turvatoimenpiteiden lisäksi ei ole kaksifaktorista todennusta. Koska salasanaa ei voida suojata, sinun on varmistettava, että salasanasi on vahva. Lisätietoja näistä suojausominaisuuksista IDrive-arvosteluamme.

IDrive pitää palvelimet suojatuissa tietokeskuksissa Yhdysvalloissa. Ne kestävät katastrofit, kuten maanjäristykset, tulvat ja tulipalot. Hälytykset, valvonta- ja liikeanturit suojaavat tietojasi myös tunkeilijoilta.

Muita syitä, joista pidämme IDrive

IDriven kanssa työskenteleminen on monimutkaisempaa, koska se ei tarjoa rajoittamatonta varmuuskopiota. Sinun on valittava tiedostot, jotka haluat varmuuskopioida. Voit tehdä sen sijainnin perusteella, mutta ei tiedostotyypin perusteella. Lisäksi IDrivellä on monia asetusvaihtoehtoja, joten sinun on tottuttava siihen. Silti sen ei pitäisi olla ongelma useimmille ihmisille.

Voit käyttää IDrive-järjestelmää Windows-, macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä. On myös älypuhelinsovelluksia Androidille tai iOS: lle.

IDrive voi vetää alkuperäisiin latauksiin. Valitettavasti ei ole asetusta aloittaa monisäikeistä varmuuskopiointia sen nopeuttamiseksi. IDrivellä on kuitenkin ilmainen kuriiripalvelupalvelu, nimeltään IDrive Express, joka voi auttaa. Se on ilmainen kerran vuodessa henkilökohtaisille käyttäjille ja kolme kertaa vuodessa yrityskäyttäjille. Voit käyttää sitä myös lataamiseen.

Tämän lisäksi on estetty tiedostojen kopiointi, joka lataa vain viimeisimmän varmuuskopion jälkeen muutettujen tiedostojen osat siirron nopeuttamiseksi.

IDrivellä on suuri arvo ja vahva turvallisuus, salaus levossa ja siirron aikana sekä valinnainen yksityinen salaus yksityisyyden suojaamiseksi. Se ei ole salamannopea, mutta siinä on IDrive Express ja lohkotason kopiointi kompensoimiseksi. Se riittää tekemään siitä parhaan valintamme tähän luetteloon.

2. Acronis-oikea kuva

Acronis on ollut varmuuskopiointiliiketoiminnassa vuodesta 2003, ja sen rikas kokemus näkyy viimeisimmässä julkaisussa, Acronis True Image 2018.

Voit hankkia elinikäisen lisenssin Acronis True Image -sovellukselle. Se ei salli tietojen varmuuskopiointia pilveen, mutta vain paikallisiin tallennustiloihin. Siksi suosittelemme hankkimaan vuotuisen suunnitelman. Valittavana on kaksi: Advanced ja Premium.

Advanced maksaa 4,16 dollaria kuukaudessa, tai 49,99 dollaria vuodessa, 250 gigatavua. Se sisältää täydellisen kuvan varmuuskopion, aktiivisen levyn kloonauksen, yleisen palautuksen ja sosiaalisen median varmuuskopion. Premiumi maksaa 8,33 dollaria kuukaudessa, 99,99 dollaria vuodessa, 1 kt. Se lisää tiedostojen ja sähköisten allekirjoitusten blockchain-varmenteen ominaisuusluetteloon.

Acronis-True-kuva-varmuuskopiointi-Setup-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Kohde-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-asetukset-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Jos maksat tallennustilan koon kasvattamisesta, saat sen alennetulla hinnalla. Tämä pätee myös suunnitelmaan sisältyvien tietokoneiden lukumäärään.

Acronis True Image käyttää AES 256-bittistä salausta ja TLS / SSL-protokollaa tietojen suojaamiseen siirron aikana. Voit salata tiedostot ennen niiden lähettämistä myös Acronisin palvelimille. Sinun on annettava salasanasi, jonka vain sinä tiedät. Tiedostot pysyvät salattuina pilvessä, kunnes purkaat ne. Se tekee Acronis True Image -strategiasta nollatiedon.

Siellä on myös uusi ominaisuus, nimeltään Acronis Active Protection, joka auttaa lunasuojaohjelmien hyökkäyksiä vastaan. Jos se epäonnistuu, voit luottaa tiedostojen hakemiseen versiointiin. Valitettavasti kahden tekijän todennusta ei ole.

Acronisin tietokeskukset käyttävät biometristä skannausta, avainkortteja, partioita ja seurantaa varmistaakseen, ettei siinä ole rikkomuksia. Tietosi tallennetaan myös useille palvelimille, jotka on suojattu luonnonkatastrofeilta ja tulipaloilta.

Muita syitä, joista pidämme Acronis True Image

Pöytätietokone on intuitiivinen ja helppo navigoida, mutta sen tekstin tulisi olla isompi. Vasemmalla puolella on valikko sovelluksessa navigoimiseksi.

Voit käyttää sitä kaiken varmuuskopiointiin sen sijaan, että sinun pitäisi valita tiettyjä tiedostoja. Se vie enemmän tilaa, mutta helpottaa varmuuskopiosuunnitelman luomista. Jos päätät tehdä sen tällä tavalla, voit sulkea pois tiedostot, joita et halua varmuuskopioida. Lisäksi sen ilmoitukset ovat hyödyllisiä ja pitävät sinut ajan tasalla.

Se toimii Windowsissa ja macOS: issa. Jos olet Linux-käyttäjä, katso paras online-varmuuskopio Linux-artikkelista löytääksesi sopiva palvelu.

Voit käyttää online-kojetaulua manuaalisten varmuuskopioiden suorittamiseen ja tiedostojen palauttamiseen. Se tekee siitä hyödyllisen etähallinnassa. Verkkorajapinta on selkeä, eikä se sekoita sinua.

Palvelu ei kamppaile alkuperäisten latausten kanssa. Itse asiassa se yllätti meitä nopeudellaan, koska 1 Gt: n kansion varmuuskopiointi ja palautus kesti vain 15 minuuttia. Käytimme “optimaalista” asetusta lataamiseen, mutta on myös “maksimi”, joka on oletettavasti vielä nopeampi. Löydät testitulosten taulukon Acronis True Image -arvostelusta.

Acronis True Image on nopea, sillä on hyvä tietoturva ja se tarjoaa paremman käyttökokemuksen kuin IDrive, mutta se ei vastaa arvoaan tai varmuuskopioimatonta laitetta. Siksi se on numero kaksi luettelossamme.

3. BigMIND-koti

BigMIND Home on online-varmuuskopiointiyritys, joka on luonut Zoolz Home Backup -sovelluksen. Ei ole yllättävää, että ne ovat samanlaisia, mutta BigMIND Home -palvelussa on uusia ominaisuuksia, joita Zoolz Homella ei ole.

BigMIND Kodin henkilökohtainen suunnitelma maksaa 2,99 dollaria kuukaudessa, mutta se maksetaan vuosittain ja antaa niukalle 100 Gt varmuuskopiotilaa yhdelle käyttäjälle ja kolmelle tietokoneelle.

Perhesuunnitelma maksaa 6,99 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle 500 Gt tallennustilaa kolmelle käyttäjälle, yhdeksälle tietokoneelle ja kuudelle mobiililaitteelle. Se on parempi tarjous, mutta se ei todennäköisesti riitä tilaa niille monille käyttäjille.

BigMIND Desktop Dashboard

BigMIND-yhteysvaihtoehdot

BigMIND Smart Selection

BigMIND varmuuskopiointiaikataulu

BigMIND Online Explore Files

Edellinen

Seuraava

Voit saada 1 Tt pilvivarmistoa 12,99 dollaria tilaamalla Family Plus -suunnitelman. Se on kohtuullinen määrä tilaa, mutta se ei ole paras tarjous sille. Suunnitelman avulla voit jakaa vielä neljän käyttäjän kanssa 15 tietokoneessa ja rajoittamattomissa mobiililaitteissa.

Voit testata palvelun käyttämällä ilmaista suunnitelmaa, joka antaa sinulle 5 Gt varmuuskopiotilaa yhdelle käyttäjälle. Sen avulla voit varmuuskopioida yhden tietokoneen, yhden ulkoisen aseman ja kaksi mobiililaitetta.

BigMIND Home salaa palvelimien tiedostot AES 256-bittisen algoritmin avulla. Palvelu hallitsee salausavaintasi oletuksena. Tämän välttämiseksi voit valita yksityisen salauksen määrittäessäsi varmuuskopiointisuunnitelmaa, mutta et voi tehdä sitä myöhemmin. Kompromissi on, että BigMIND Home ei voi noutaa salasanaasi, jos teet niin.

Tiedostot ovat suojattu SSL-protokollalla siirron aikana, mutta omituisen ominaisuuden mukaan se on otettava käyttöön. BigMIND tarjoaa kaksifaktorisen todennuksen käyttöoikeustietojesi suojaamiseksi.

Muita syitä, joista pidämme BigMIND Home

Pöytätietokone on hyödyllinen, koska se näyttää varmuuskopion tilan, milloin viimeisin varmuuskopio oli, kuinka monta tiedostoa varmuuskopioidaan ja kuinka monta on vireillä. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä ja käyttöliittymä on houkutteleva ja selkeä.

Voit valita varmuuskopion tiedostotyypin tai sijainnin perusteella. Valinnan tarjoaminen on mukava kosketus, kun otetaan huomioon, että muut palvelut käyttävät vain yhtä tapaa.

Verkkokäyttöliittymä, joka näyttää tiedostokategoriat ja laitteet, on värikkäämpi ja antaa sinun helposti selata sisältöäsi pilvessä. Sen kojetaulu näyttää, kuinka monta laitetta on kytketty BigMIND Home -sovellukseen ja kuinka monta varmuuskopioi. Mukana on myös kuvaaja, joka näyttää varmuuskopiotoimintasi ajan myötä, ja ympyräkaavio, joka esittelee yleiskuvan tiedostotyypeistäsi.

BigMIND Home on saatavana Windowsille, macOS, Android ja iOS.

Alkuisen lataamisen tulisi olla nopeaa ja latauksenne hidasta, koska BigMIND Home käyttää varmuuskopiointiin Amazon Glacier -laitetta, pitkäaikaiseen arkistointiin tarkoitettua kylmävarastoa. Jos tämä kuulostaa kupilliselta teeltäsi, lue Amazon Glacier -arvostelu. Keskimääräisen 1 Gt: n tietojen latausajan tulisi olla noin 30 minuuttia. Lue lisää palvelusta BigMIND Home -katsauksessa.

4. Carbonite Safe Backup Pro

Carbonite on yksi vanhimmista varmuuskopiopalveluista. Sillä on kaksi ratkaisua: Carbonite Safe ja Carbonite Safe Backup Pro. Entinen sopii yhdelle tietokoneelle, kun taas jälkimmäinen tarjoaa NAS-varmuuskopion.

Carbonite Safe Backup Pro tarjoaa kolme suunnitelmaa, joista valita: Core, Power ja Ultimate.

Ydin maksaa 24 dollaria kuukaudessa, mutta se maksetaan vuosittain. Jos maksat kaksi tai kolme vuotta etukäteen, saat 20 tai 30 prosentin alennuksen. Se antaa sinulle 250 Gt varmuuskopiotilaa jopa 25 tietokoneelle.

Saat myös ulkoisen kiintolevyn ja automaattisen videon varmuuskopion, keskitetyn tilinhallinnan ja järjestelmänvalvojan konsolit sekä mahdollisuuden saada palautuskiintolevyn postitse.

Virrankäyttösuunnitelma palauttaa sinut takaisin 66,67 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain (se on kuitenkin 50 dollaria rajoitetun ajan), 500 Gt: n varmuuskopiotilasta ja mahdollisuudesta varmuuskopioida jopa 25 tietokonetta ja yksi palvelin.

Ultimate lisää varmuuskopioinnin rajattomasti palvelimia edelliseen suunnitelmaan 108,34 dollarilla. Tällä hetkellä hinta on 83,34 dollaria rajoitetun ajan.

Carbonite Safe Backup Pro käyttää AES 128-bittistä salausta tiedostojen salaamiseen. Voit vaihtaa AES 256-bittiin, jos päätät ottaa yksityisen salauksen käyttöön ja hallita avainta itse. Jos teet niin, et pääse käsiksi tietoihisi, jos kadotat sen.

Voit suojata avaimen salasanalla, mutta Carbonite ei voi nollata sitä, jos unohdat sen. Se ei myöskään voi nollata tilisi salasanaa. Se tekee Carbonite Safe Backup Pro: sta nollatuntemuksen. Muista unohtaa salasanasi ja tee niistä vahvoja. Voit parantaa tilisi turvallisuutta ottamalla käyttöön myös kaksifaktorisen todennuksen.

Muita syitä, joista pidämme Carbonite Safe Backup Pro

Carbonite Safe Backup Pron työasemaohjelma on helppo asentaa. Kun olet tehnyt niin, joudut suorittamaan vain yhden vaiheen varmuuskopioinnin suorittamiseksi loppuun, koska suurin osa prosessista toimii automaattisesti. Se sulkee kuitenkin pois joitain tiedostoja ja laajennuksia, eikä ole oletuksena varmuuskopioita yli 4 Gt: n tiedostoista. Sinun on merkittävä ne manuaalisesti, jos haluat sisällyttää ne.

Asiakas myös värikoodattaa tiedostosi, joten voit helposti nähdä niiden tilan varmuuskopioinnin aikana, mutta sinun on otettava ominaisuus käyttöön, koska se ei ole oletuksena käytössä.

Siellä on myös houkutteleva verkkokäyttöliittymä, jonka avulla voit tarkistaa varmuuskopion tilan, käyttää tiedostoja ja hallita tiliäsi.

Mobiilisovelluksella on samat ominaisuudet pakattuna selkeään ja minimalistiseen käyttöliittymään. Tiedostojen tallentamisen lisäksi voit käyttää sovellusta varmuuskopioimaan puhelimesi valokuvat automaattisesti. Et voi tehdä niin muilla tiedostotyypeillä, mutta rajoittamaton valokuvien varmuuskopiointi on silti paljon. Lisätietoja karboniitti-arvosteluistamme.

Carbonite Safe Backup Pron alkuperäinen varmuuskopiointiprosessi on hidas, eikä se ole lähellä kilpailijoidensa varmuuskopiota. Myöhemmät varmuuskopiot ovat kuitenkin paljon nopeampia lohkotason siirtoalgoritmin ansiosta.

5. MozyPro

MozyPro on monipuolinen varmuuskopiointipalvelu, joka on hyvä yrityksille, jotka haluavat varmuuskopioida useita tietokoneita.

Sen suunnitelmat tarjoavat varmuuskopion, jonka voit jakaa tietokoneiden ja palvelimien välillä. Voit maksaa kuukausittain, vuosittain tai kahden vuoden välein. Suunnitelmat alkavat 10 Gt ja nousevat 4 Tt: iin, mutta Mozy ilmoittaa verkkosivustollaan enintään 250 Gt: n hinnat. Jos tarvitset enemmän kuin mitä, sinun on pyydettävä hinnoittelua. Suunnitelmia on myös ilman palvelimia, jotka ovat halvempia kuin vastaavat.

On hienoa, että joustavuus on, mutta ongelma on MozyPro alkaa 10 Gt. Se ei riitä tietokoneen varmuuskopiointiin, puhumattakaan palvelimesta. Jos sinulla on useita palvelimia, 4 kt ei ehkä edes riitä. Suurin kysymys on kuitenkin, kuinka kallis se on. MozyPro veloittaa naurettava hinta 850 dollaria vuodessa 250 Gt varmuuskopiosta. Muut palvelut tarjoavat paljon paremman vastineen.

MozyPro huolehtii turvallisuudestaan ​​hyvin. Se kutsuu ulkopuolisia auditointeja varmistamaan, että sen tietokeskukset ovat vastuussa tietojen pitämisestä turvassa. Laitokset kestävät luonnonkatastrofit, virushyökkäykset ja muut ei-toivotut tapahtumat, jotka voivat vaarantaa tietosi. Turvahenkilökunta on paikalla 24/7, ja datakeskukset ovat suojattu suljettujen televisiokameroiden, porttien ja elektronisen avaimen kautta.

Tiedostosi on salattu Mozy-palvelimilla. Itse asiassa ne salataan ennen lähtöä tietokoneelta ja suojataan kuljetuksen aikana TLS-yhteydellä. MozyPro pitää avaimesi oletuksena ja käyttää 448-bittistä Blowfish-salausta.

Voit kuitenkin valita yksityisen salauksen, joka muuttaa salausalgoritmin AES 256-bittiseksi.

Haittana on se, että MozyPro ei pysty palauttamaan salasanaasi ja tiedostojen esikatselua ja kuvien pikkukuvia ei näytetä verkossa. Et voi myöskään ladata tiedostoja selaimesta.

Valitettavasti MozyPro ei tarjoa kaksifaktorista todennusta.

Muita syitä, joista pidämme MozyPro

MozyPro vaatii enemmän työtä kuin muut online-varmuuskopiot ennen kuin voit aloittaa tietojen varmuuskopioinnin. Kun asennat sen, siinä on mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka helpottavat prosessin etenemistä eteenpäin. Selvitys suoritettavista vaiheista on MozyPro-katsauksessa.

Työpöytäohjelman lataaminen on helppoa, eikä asennus vie kauaa. Sinun ei tarvitse tehdä paljon varmuuskopion asettamiseen, koska MozyPro skannaa tiedostojärjestelmäsi ja valitsee yleisimmät varmuuskopiotiedostotyypit. Sillä ei ole tehokkainta käyttöliittymää, mitä olemme koskaan nähneet, mutta ohjattu toiminto auttaa työn suorittamisessa. Se toimii Windows-, macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä.

Verkkokäyttöliittymässä on järjestelmänvalvojan konsoli, jossa on käteviä ominaisuuksia, joiden avulla tilin hallinnointi on helppoa. Voit etsiä tilisi yhteyksiä käyttäjän tai laitteen mukaan ja nähdä, kuinka paljon tietoja varmuuskopioidaan ja milloin viimeinen varmuuskopio suoritettiin. “Kaaviot ja raportit” -osa näyttää varmuuskopion historian ja terveyden sekä antaa sinun asettaa sähköpostihälytyksiä.

MozyPron älypuhelinsovellukset eivät voi varmuuskopioida tietojasi, mutta ne antavat sinun käyttää niitä. Ne ovat saatavilla Androidille ja iOS: lle.

Testimme osoittivat, että MozyPro tarvitsee noin tunnin varmuuskopioida 1 Gt: n pakatun kansion pilveen. Suoritimme testimme Thaimaasta Bangkokista WiFi-yhteyden kautta, jonka latausnopeus oli 55 megabittiä sekunnissa ja 22 Mbit / s lähetysnopeus. Silti 1 Gt: n tunti on liian pitkä. Ongelmana voi olla, että MozyPro ei pakata tietoja.

Seuraavat varmuuskopiot toimivat kuitenkin paljon nopeammin lohkotason tiedostojen kopiointialgoritmin avulla.

Lopulliset ajatukset

NAS saattaa olla kovalevyn varmuuskopio, mutta sinun on myös suojattava se. Olemme käsitellyt tätä tässä artikkelissa lähettämällä sinulle luettelon parhaista online-varmuuskopioista NAS: lle.

IDrive on suosituin valinta, koska sillä on suuri arvo, vahva turvallisuus, voit varmuuskopioida rajoittamattomia laitteita ja käyttää IDrive Expressiä ilmaiseksi kerran vuodessa.

Emme voi suositella MozyProa, koska se on kallis ja ei tarjoa paljon tallennustilaa sen lisäksi, että se on hidasta ja ei tarjoa kaksifaktorista todennusta. BigMIND Home on helppo luoda varmuuskopiointisuunnitelma ja lähettää tiedostot nopeasti. Sen tiedostojen palautus on kuitenkin hidasta, ja se voisi tarjota parempia tarjouksia.

Acronis True Image 2018 tarjoaa myös hyvän käyttökokemuksen, mutta kärsii korkeasta hintalappusta. Lisäksi sen varmuuskopiointilaitteiden määrä on rajoitettu. Carbonite Safe Backup Pro tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan, mutta on hidasta eikä tarjoa kuukausittaisia ​​tilauksia.

Käytätkö jotain muuta palvelua NAS-laitteiden varmuuskopiointiin? Mitä mieltä olette valinnoistamme? Kerro siitä alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me