Mikä on paras tapa tallentaa 1 Tt pilvipalveluun vuonna 2020?

Tietoja on kaikkialla, joten ei ole ihme, että tuotamme 2,5 kvitellin tavua siitä päivittäin. Tällainen tilavuus on tallennettava jonnekin, ja että jossain on pilvi. Se on paras tapa tallentaa 1 Tt tietoa.

Terabaidin datan siirtäminen pilveen on hyvä idea, koska se auttaa sinua purkamaan kiintolevyn ja lisää tietokoneesi suorituskykyä. Lisäksi tiedostosi ovat turvassa, jos kiintolevysi kaatuu tai aiheuttaa toimintahäiriöitä. Ei ole varmaa, että tietojen palautusohjelmisto auttaa sinua, jos näin tapahtuu ja tiedostosi eivät ole pilvessä.

Voit myös jakaa ne ystävien ja perheen kanssa, jos olet niin taipuvainen.

Useilla parhaimmista pilvitallennuspalveluistamme on tilaussuunnitelmia, jotka tarjoavat vähintään 1 kt tallennustilaa. Ne toimivat kaiken kokoisille yksityishenkilöille ja yrityksille.

Koko ei kuitenkaan ole ainoa huomioon otettava tekijä, koska pilvipalvelujen tarjoajien on oltava turvallisia ja niiden on oltava helppoja tilaa hallita. Lue lisätietoja ominaisuuksista, joita he tarvitsevat tietojen suojaamiseksi, lukemalla selityksemme siitä, kuinka pilvitallennuspalvelut suojaavat tietojasi, ja luettelomme turvallisimmista pilvitallennuspalveluista.

Jos tulit tänne etsimään varmuuskopioita, lue luettelo parhaista pilvivarmistuksen palveluista. Täältä voit oppia pilvitallennuksen ja pilvivarmistuksen eron.

Sen ulkopuolella voimme siirtyä palveluihin, jotka soveltuvat 1 kilotavun tietojen tallentamiseen alkaen Sync.com-sivustosta..

1. Sync.com

Sync.com on parhaiden pilvitallennuspalvelulistamme kärjessä. Se perustettiin Torontossa vuonna 2011, ja sillä on maine vahvasta turvallisuudesta ja käyttäjien yksityisyydestä. Suojaus sisältää yksityisen salauksen ja Kanadan tietosuojalaki auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi.

Sync.com-Web-ohjauspaneelin-Slider-1

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-kansio-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-kaksi-Factor-Authentication-Dia-5

Edellinen

Seuraava

Voit käyttää Sync Starter -sovellusta, ilmaista 5 Gt: n tallennustilaa, palvelun testaamiseen ennen palkkio-ohjelman maksamista. Henkilökohtaisille käyttäjille tarkoitettuja on kaksi: Personal Pro 500 Gt 49 dollaria vuodessa ja Personal Pro 2TB 96 dollaria vuodessa. Jälkimmäinen on yksi parhaista tarjouksista pilvitallennuksessa.

Jos tarvitset lisää tilaa, voit tilata Business Solo 4TB -suunnitelman hintaan 180 dollaria vuodessa. Se laskee 15 dollariin kuukaudessa, mikä on edelleen paljon.

Useille käyttäjille saat Business Pro -suunnitelman, joka maksaa 60–180 dollaria tilan määrästä ja käyttäjien määrästä riippuen. Sinulla on kuitenkin oltava vähintään kaksi käyttäjää kirjautuaksesi siihen.

Sync.com ei rajoita tiedoston kokoa, joten voit ladata yhden ainoan 1 kt: n tiedoston, jos haluat. Edustaja kertoi meille sähköpostissa, että se ei myöskään rajoita tiedonsiirtoa.

Sen lähetys- ja latausnopeudet ovat samanlaiset kuin muilla pilvitallennusmarkkinoilla, mutta se ei rajoita kaistanleveyttä oletuksena. 1 Gt: n kansion lähettäminen kesti keskimäärin 15 minuuttia. Yhden lataus kesti noin kuusi minuuttia. Testit suoritettiin verkossa Meksikossa.

Jos synkronointiprosessi käyttää liian suurta osaa järjestelmän resursseista, on mahdollista kuristaa se käyttämällä työpöytäohjelman tehtäväpalkkikuvaketta. Voit myös rajoittaa kuukausittaista liikennettä, jos sinulla on rajoitettu suunnitelma. Lohkotason synkronointi, joka nopeuttaa jo ladattujen tiedostojen siirtoa, ei kuitenkaan ole käytettävissä. Lue lisää palvelusta Sync.com-arvosteluamme.

2. pCloud

pCloud on yhdysvaltalainen yritys, joka sijoittuu parhaan pilvitallennusluettelomme kärkeen. Se kuuluu Yhdysvaltain lakien piiriin, mutta voit lieventää sitä ostamalla pCloud Crypto, lisäosan, joka mahdollistaa yksityisen salauksen.

pCloud Web-käyttöliittymätiedostot

pCloud-synkronointikansio

pCloud Jaa tiedosto linkki

pCloud-latauslinkit

pCloud Drive Client

Edellinen

Seuraava

Kun olet varma, että tietosi ovat turvallisia ja yksityisiä, voit aloittaa kokeilemalla pCloudia kokeilemaan sen ilmaista 10 Gt: n suunnitelmaa. Se ei riitä testaamaan palvelua 1 Tt: lle, mutta se riittää nähdäksesi miltä se on.

Henkilökohtaisille ja yrityskäyttäjille on maksettu suunnitelma. Henkilökohtaiset käyttäjät voivat valita Premium- ja Premium Plus -sovellusten välillä. Entinen voi tallentaa vain 500 Gt, mutta jälkimmäinen antaa sinulle 2TB 9,99 dollaria kuukaudessa. Tarjoamme alennusta, jos maksat myös vuodesta etukäteen, tai säästät vielä enemmän vihreää ostamalla elinikäisen lisenssin.

pCloud antaa sinun ladata tiedostoja, joiden koko on “rajoittamaton”, mutta sen siirtoraja on 500 Gt kuukaudessa Premium-käyttäjille ja 2 TB kuukaudessa Premium Plus käyttäjille. Silti ne eivät ole pieniä korkkeja eivätkä todennäköisesti estä työtäsi. Lue lisää hinnoittelusuunnitelmista pCloud-katsauksessa.

Palvelussa on myös nopeita nopeuksia. Bostonin ulkopuolella tehdyt testit osoittivat, että 1 Gt: n kansion lataaminen vie noin seitsemän minuuttia ja noin minuutin lataaminen.

3. Google Drive

Google Drive, jolla on 800 miljoonaa käyttäjää, on yksi suosituimmista pilvipalveluista. Sillä on maailmanlaajuinen tietokeskusverkko, mikä tekee siitä erittäin sopivan siirtämään paljon dataa. Sillä ei kuitenkaan ole parasta tietoturvaa ja yksityisyyttä, ja se liitettiin PRISM-projektiin vuonna 2013. Se on kuitenkin yhteensopiva Boxcryptorin kanssa, joten voit käyttää sitä parantamaan yksityisyyttäsi..

Google Drive -verkkokortti

Google Drive -synkronointikansio

Google Drive Google Docs

Google Drive Luo linkki

Google Drive -verkkoasetukset

Edellinen

Seuraava

Palvelu päivitti äskettäin tilaussuunnitelmansa tarjoamalla heille paljon paremman arvon.

Maksetut suunnitelmat alkavat 100 Gt ja päättyvät 30 Tt. Ne eivät ole kaikki hyvää vastinetta, mutta 2TB-suunnitelma johtuu siitä, että se maksaa vain 9,99 dollaria kuukaudessa. Jos maksat vuodesta etukäteen, saat myös alennuksen. Siellä on myös ilmainen suunnitelma, joka antaa sinulle runsas 15 Gt tallennustilaa, jonka avulla voit saada yleiskuvan palvelusta.

Tiedostojen kokorajoituksiksi on asetettu 5 kt muille kuin asiakirjatyypeille. Et voi kuitenkaan ladata niin paljon päivässä, koska 750 Gt siirtoraja on. Silti tiedostosi lähettämisessä ei pitäisi olla ongelmia.

Globaalin verkon ansiosta 1 Gt: n kansion lähettäminen kesti noin 10 minuuttia ja sen lataaminen noin viisi minuuttia. Google Drivessa on nopeuden säätö, jota voit käyttää hidastamaan tiedostojen siirtoa, jos synkronointi haittaa järjestelmän resursseja. Lohkotason siirtoa ei kuitenkaan ole. Lisätietoja nopeuksista ja muista ominaisuuksista saat Google Drive-arvosteluamme.

4. Pudotusrasia

Dropbox on yksi vanhimmista pilvitallennuspalveluista, ja se keksi synkronoinnin ja lohkotason synkronoinnin yleisen mallin. Sillä on yli 500 miljoonaa käyttäjää.

Dropbox Online Files Slide1

Dropbox-synkronointikansion liukusäädin

Dropbox File Request Slide4

Dropbox Selective Sync Slide5

Edellinen

Seuraava

Kuten Google Drivessa, ei ole nolla tietämystä koskevaa salausta, mutta siinä käytetään AES 256-bittistä lepoa ja siirtoa. Dropbox ei kuitenkaan ole tietosuojaystävällinen, koska se purkaa tiedostot indeksointia varten, kun ne ovat päässeet palvelimilleen, ja sitten salaa ne uudelleen. Jälleen kerran välttääksesi tämän, harkitse Boxcryptorin käyttöä. Kahden tekijän todennus on kuitenkin käytettävissä.

Dropboxilla on useita suunnitelmia, joiden avulla voit tallentaa 1 Tt tietoa. Sen Plus-suunnitelma tarjoaa 1 kt tallennustilaa 10 dollaria kuukaudessa. Jos maksat vuodesta, hinta putoaa 99 dollariin. Se on kohtuullinen arvo, mutta ei niin hyvä kuin saat palveluista, kuten Sync.com ja pCloud.

Itse asiassa sinun on maksettava 20 dollaria – kaksinkertainen pCloudin vertailukelpoisen suunnitelman hintaan -, jotta tilaat Professionalin ja saat 2TB tilaa. Lisätietoja saat Dropbox-arvosteluista.

Jos käytät Web-asiakasohjelmaa lataamiseen, tiedonsiirron enimmäismäärä on 20 Gt, mutta työpöytäohjelmassa ei ole kaistanleveysrajoituksia. Maksettujen suunnitelmien päivittäinen jakamisraja on kuitenkin 200 Gt.

Dropboxin datakeskukset ovat Yhdysvalloissa, joten nopeutesi ovat siellä nopeimmat. Testitulokset olivat hyvät, kun ajattelimme niitä Kaakkois-Aasiasta. Lataus oli keskimäärin 16 minuuttia 1 Gt: n kansiolle ja lataus noin kuusi samalle. Voit kuristaa nopeuksia, mutta sinun ei tarvitse tehdä, koska synkronointi käyttää vähän järjestelmän resursseja.

5. OneDrive

OneDrive on Microsoftin tulo pilvitallennusmarkkinoille, ja sillä on globaali palvelinverkko. Aikaisemmin puuttui lepo-salaus, mutta nyt premium-suunnitelmissa on se.

OneDrive-web-käyttöliittymätiedostot

OneDrive-synkronointikansion liukusäädin

OneDrive-sovellusten käynnistysohjelma

OneDrive Luo linkitetiedostojen jakaminen

OneDrive Word Online

Edellinen

Seuraava

Pilvitallennuspalvelulla on useita suunnitelmia, joista valita, mutta vain pari sopii hyvin yhden kilotietojen tallentamiseen: Office 365 Personal ja Office 365 Home. Ensimmäinen antaa sinulle 1 Tt tallennustilaa 6,99 dollaria kuukaudessa tai 69,99 dollaria, jos maksat vuodesta. Toinen tarjoaa kuudelle käyttäjälle 1TB kullakin 9,99 dollarilla kuukaudessa tai 99,99 dollarilla vuodessa. OneDrive-tiedostossa on 20 Gt: n tiedostokoko.

Globaalin palvelinverkon ansiosta OneDriven nopeudet ovat nopeita ja vakaita. 1 Gt: n kansion lähettäminen kesti noin kuusi minuuttia ja sen lataaminen yhden minuutin. Olemme kuitenkin ladanneet vain synkronoituja tiedostoja, koska havaitsimme virheitä manuaaliseen lähettämiseen. Valitettavasti lohkotason kopiointi on käytettävissä vain Office-tiedostoille.

Jos huomaat, että OneDriven synkronointinopeus vaikuttaa liian paljon järjestelmäresursseihin, voit säätää niitä manuaalisesti. Oletuksena niitä ei ole rajoitetusti. Voit myös asettaa latausnopeudet hidastamaan automaattisesti tilannetta, kun lähetys tapahtuu, tai asettamaan nopeusrajoitukset latauksille ja latauksille. Lue lisää OneDriven ominaisuuksista OneDrive-arvosteluistamme.

6. MEGA

Kuuluisa Kim Dotcom perusti MEGAn vuonna 2013. Hän ei enää työskentele siellä, mutta yritys on edelleen. Se on parhaiden nollatason palveluiden joukossa, joten sinun ei tarvitse murehtia tiedostojesi yksityisyyttä. MEGA tarjoaa paljon pilviturvallisuudelle, mukaan lukien protokollat ​​ja salaus tiedostojen suojaamiseksi kuljetuksen aikana ja levossa.

MEGA-kotisivu-2018

mega-web-käyttöliittymä

mega-versiointi

mega-sync-kansio

mega-tuki

Edellinen

Seuraava

Ilmainen suunnitelma oli aiemmin valtava koukku uusille käyttäjille, koska se tarjosi 50 Gt tallennustilaa. Se muuttui vuonna 2017 ja nyt palvelu vie 35 Gt pois kuukauden kuluttua. Huolimatta huonosta liikkeestä, MEGA on edelleen yksi parhaista ilmaisista tallennuspalveluista.

Se mainitsee suunnittelemani Pro: n suosituimpana, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Se tarjoaa 1 Tt tallennustilaa 11,38 dollaria. Palvelu ei anna sinulle alennusta, mutta antaa sinulle kaksi kuukautta ilmaiseksi, jos ostat yhden vuoden Pro -suunnitelman.

1 Gt: n kopioidun kansion lähettäminen kesti keskimäärin noin 36 minuuttia, mikä on 10 minuuttia hitaampaa kuin voimme odottaa. Kolmessa yrityksessä MEGA lähetti tiedostomme noin 25 minuutissa, mutta kesti yli tunti toisessa.

Tämä on hyvä tulos ottaen huomioon, että käytimme WiFi-yhteyttä Belgradissa, Serbiassa. Latausnopeus oli vain 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeus 102 Mbps. Käyttäjät ovat ilmoittaneet saavuttaneensa nopeuksia, kun käyttivät ”Käytä http” -asetusta käytöstä työpöytäsovelluksen kaistanleveysvälilehdessä. Voit nähdä täyden nopeuden taulukon MEGA-katsauksessa.

Lopulliset ajatukset

1 Tt: n tietojen tallentamisen ei tarvitse olla hidasta ja kallista mahdollistavien pilvitallennuspalveluiden ansiosta. Palvelut, joista puhumme, ovat parhaimpia pilvitallennuspalveluitamme, joten sinun tulee viitata heidän yksittäisiin arvosteluihinsa auttaaksesi sinua päättämään mieltäsi. Jos et halua lukea paljon, kokeile Sync.com-palvelua. Et tule vikaan ykkösluokan palvelun kanssa.

Myös muut palvelut ovat hyviä. pCloud on ylin valinta heistä, mutta muut luettelossa olevat ovat elinkelpoisia. Jos arvostat yksityisyyttäsi suuresti, harkitse MEGA: n käyttöä, koska sen suojaaminen kestää paljon.

Mitä mieltä olet luettelomme palveluista? Onko jotain jota käytät, kun sinun täytyy varastoida paljon? Kerro siitä alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me