Kuinka varmuuskopioida Windows 7, 8 ja 10 vuonna 2020

Windows on edennyt kauan sitten, kun versio 1.0, joka vain asetti graafisen käyttöliittymän MS-DOS: lle, julkaistiin vuonna 1985. Se sanoi, että se on vuosien varrella saanut maineen saada virheitä, kokea sinisen kuolemanruudun. virheet ja kaatuu. Tässä artikkelissa autamme sinua välttämään tietojen menettämistä osoittamalla, kuinka varmuuskopioida Windows.


Virheet ja kaatumiset eivät ole estäneet sitä olemasta yhtä suosituimmista käyttöjärjestelmistä maailmassa. Se on viimeisin inkarnaatio, Windows 10, väitetysti hoitaa monien edeltäjiensä ongelmat, vaikka sillä onkin oma, etenkin yksityisyyden suhteen. Jos olet huolissasi siitä, lue ohjeet kuinka mukauttaa Windows 10: n tietosuoja-asetukset.

Jos olet palvelimen järjestelmänvalvoja, jolla on valtava tehtävä varmuuskopioida edessäsi oleva Windows-palvelin, lue luettelo parhaista Windows-palvelimen varmuuskopioista.

Seuraavassa osiossa aiomme näyttää sinulle, kuinka Windowsin varmuuskopiointityökalua voidaan käyttää varmuuskopioimaan käyttöjärjestelmäsi ja varmista, että et menetä tiedostojasi, jos tapahtuu jotain epätoivottua.

Varmuuskopioi Windows käyttämällä Windowsin varmuuskopiointityökalua

Tämä on luultavasti helpoin, mutta ei paras tapa käsitellä Windows-varmuuskopioita. Jos tiedostosi ovat erityisen tärkeitä ja sinulla on muutama dollari kuluttaa, suosittelemme, että siirryt suoraan online-asetusten kohtaan, joka löytyy tämän alapuolelta..

Napsauta Windows 10 -käyttöjärjestelmässä Käynnistä-painiketta, kirjoita ”Ohjauspaneeli” ja valitse se.

miten-to-backup-windows-step1

Kirjoita ”varmuuskopio” saadaksesi luettelon, jonka yläreunassa on ”Varmuuskopiointi ja palautus (Windows 7)”. Syötä se.

miten-to-backup-windows-step2

Napsauta ”Varmuuskopiointi ja palauttaminen (Windows 7)” -ikkunassa ”luo järjestelmäkuva” -linkkiä.

miten-to-backup-windows-step3

Toinen ikkuna kehottaa sinua valitsemaan, mihin haluat tallentaa kuvan. Huomaa, että saat kuvan, joka sisältää kaikki asemat, ei vain järjestelmäaseman, ja sen koko voi olla valtava, joten varmista, että olet valmis. Voit hankkia tarpeeksi DVD-levyjä, mutta kuvan tallentaminen niille olisi työlästä.

Tallentaminen toiseen kiintolevyyn on helpompaa. Muista vain, että ne voivat kaatua tai aiheuttaa toimintahäiriöitä ja ottaa kuvan mukanaan. Jos näin tapahtuu, tiedostojen hakemiseen on luotettava tietojen palauttamisohjelmistoon, mutta se ei ole varma veto. Solid state -asemien virheiden lukumäärä on paljon alhaisempi, mutta niihin liittyy enemmän datavirheitä, joten et voi olla varma, että he pitävät myös kuvasi turvassa.

Mitä voit tehdä, on sisällyttää pilvitallennus yhtälöön. Sinun tulee noudattaa 3-2-1-sääntöä varmuuskopioinnista, joka ehdottaa, että säilytät tiedostot yhdessä etäisessä paikassa ja kahdessa paikallisessa laitteessa. Loppujen lopuksi varmuuskopio on jonkin verran arvoista, jos se ei voi eksyä; varmuuskopiointi on ainoa hyvä tapa varmistaa siitä.

Tarvitset todennäköisesti paljon tallennustilaa kuvaasi varten, joten suurten tiedostojen parhaan pilvivarastomme tarjoajien tulisi olla hyvä sovi. Jotkut parhaista pilvitallennuspalveluista, kuten Sync.com ja pCloud, ovat siinä, ja ne ovat loistava valinta tiedostojen tallentamiseen..

Online-varmuuskopiointivaihtoehto

Varastointia kutsutaan varastoimiseksi syystä. Voit käyttää sitä varmuuskopiopalveluna, mutta se viittaa siihen, että omistautuneilla varmuuskopiopalveluilla ei ole paljon tarjottavaa. Näin ei kuitenkaan ole, koska monet palvelut voivat varmuuskopioida koko tietokoneesi tai vain Windows-kuvan ja palauttaa sen tarvittaessa.

Toisin sanoen online-varmuuskopiointi on suunnattu katastrofipalautukseen. Toisin kuin pilvitallennus, pilvien varmuuskopiointi tekee kuvan koko kiintolevyltäsi, mikä tarkoittaa, että se säilyttää kansiorakenteensa eikä vaadi tiedostojen synkronointikansioon sijoittamista. Vaikka tämä voi olla hidasta eikä vapauta tallennustilaa, se tarjoaa sinulle joitain mielenkiintoisia ominaisuuksia.

Niihin kuuluu jatkuva varmuuskopiointi, joka varmistaa, että varmuuskopio on ajan tasalla, ja lisävarmuuskopiointi, joka vähentää tiedostojen lataamiseen kuluvaa aikaa. Vaikka suurin osa suorittaa jatkuvaa varmuuskopiointiprosessia, voit suorittaa myös ajoitettuja varmuuskopioita, jotta varmuuskopio voidaan suorittaa yöllä ja ei pilaa järjestelmäresursseja.

Jos uskot, että edistyneistä ominaisuuksista olisi hyötyä sinulle, tutustu parhaaseen online-varaostaja-oppaaseemme löytääksesi tarpeitasi vastaavan tarjoajan. Vaikka jotkut palvelut ovat monimutkaisia ​​ja edellyttävät tiedostojen merkitsemistä, monet, kuten Backblaze, tarjoavat erittäin helppokäyttöisen. Jos joustavuus on enemmän sinun asiasi, kannattaa ehkä tarkistaa CloudBerry Backup, vankka varmuuskopiointiohjelma, jonka avulla voit päättää, missä tietosi tallennetaan..

Lue lisää CloudBerry varmuuskopio -katsauksesta ja Backblaze-arvosteluistamme kahdesta erinomaisesta palvelusta.

Backblaze-Slider1
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider2
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider3
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider4
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Acronis True Image ja BigMIND Home ovat myös kykeneviä tarjoajia. Molemmat sisältävät kuvan varmuuskopion, lisävarmuuskopion ja mahdollisuuden suojata kuvia salasanalla. Jos olet kiinnostunut, lue Acronis True Image -katsaus ja BigMIND Home -arvostelu.

Acronis-True-kuva-varmuuskopiointi-Setup-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Kohde-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-asetukset-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Saatat pitää useita kiintolevyjä, jotka on varmuuskopioitava. Se ei ole ongelma, koska online-varmuuskopiointitoimittajat voivat toimia ulkoisten kiintolevyjen kanssa. Itse asiassa meillä on luettelo parhaista online-varmuuskopiointitoimittajista ulkoisille kiintolevyille.

Niiden joukossa on myös IDrive, joka on suosituin pilvivarmuuskopiopalvelumme (lue IDrive-arvostelu).

Lopulliset ajatukset

Kiintolevy tai Windows-käyttöjärjestelmä ei voi koskaan kaatua ja ottaa tietoja mukana, mutta todennäköisyys, että näin tapahtuu, on suurempi kuin nolla. Onnea luottamalla pääset pitkälle, mutta valmistelu on vastuuntuntoisempi vaihtoehto ja takaa tietosi turvallisuuden.

Olemme kuvanneet muutamia tapoja varmuuskopioida Windows. Alkuperäinen työkalu on ilmainen vaihtoehto, joka on rakennettu Windowsiin, ja sitä on helppo käyttää. Sen luoma kuvatiedosto voi olla valtava, joten on parasta, jos voit tallentaa sen jonnekin, mahdollisesti pilveen. Voit pitää sen tietokoneellasi ja hyödyntää edistyneitä ominaisuuksia, joita Windows-ratkaisujen paras online-varmuuskopio kuitenkin tarjoaa.

Mitä mieltä olet Windowsin varmuuskopioinnista? Minkä ratkaisun valitset? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map