Kuinka peruuttaa Dropboxin helppo tapa vuonna 2020

Dropbox on pilvitallennuspalvelu, joka tarjoaa paljon hyödyllisiä ominaisuuksia ja suunnitelmia, mutta tämä ei tarkoita, että se on kaikille. Jos olet kirjautunut Dropboxiin ja huomannut, että et hyödynnä suunnitelmaa parhaalla mahdollisella tavalla, tai jos Dropbox ei vastaa tarpeitasi, voi olla aika peruuttaa palvelu.


Tässä artikkelissa aiomme käydä läpi vaiheittaiset prosessit peruuttaaksesi henkilökohtaisen tai ryhmäsuunnitelmasi. Aiomme myös selvittää, kuinka hyvitys saadaan ja onko sinulla kelpoisuus.

Kuinka voin peruuttaa Dropbox-tilaukseni?

Yksittäisen Dropbox-suunnitelman peruuttaminen on helppoa. Aloita napsauttamalla ympyrää – tai profiilikuvasi – kotisivun oikeassa yläkulmassa. Napsauta sitten ”asetukset” avattavassa kolmannessa valikossa. Sieltä sinut siirretään päävalikkoon “yleinen” -välilehti.

asetukset

Kun olet asettanut asetukset, napsauta “Suunnittelu” -välilehteä. Napsauta sivun alareunassa ”Peruuta suunnitelma”, joka vie sinut alennussivulle. Vieritä alasivun alaosaan ja siirry seuraavaan vaiheeseen napsauttamalla ”Haluan silti alentaa”..

peruuta-suunnitelma

Tämä seuraava sivu on kysely, jota et voi ohittaa. Valitse syy siihen, että alennat suunnitelmaa ja jatka napsauttamalla “Jatka”. Sinut viedään viimeiselle sivulle, joka kertoo sinulle, mitä kaipaat peruuttamalla.

downgrade-kysely

Jos olet varma, että haluat alentaa luokkaa, vieritä alaosaan ja napsauta ”Haluan silti alentaa”. Jos olet saavuttanut tämän pisteen ja alennat luokkaa, koska et ole varma siitä, mitä saat maksetulla suunnitelmalla, tutustu Dropbox-arvosteluun ja löydä täydellinen erittely sen tarjoamista ja eduista, joista et ehkä tiedä..

Kuinka voin peruuttaa Dropbox-tilaukseni?

  1. Napsauta ympyrää Dropbox-aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa
  2. Napsauta avattavasta valikosta Asetukset
  3. Napsauta “suunnitelma”
  4. Vieritä sivun alaosaan ja napsauta Peruuta suunnitelma
  5. Vieritä sivun alaosaan ja napsauta ”Haluan silti alentaa”
  6. Valitse syy poistumiseen
  7. Napsauta “jatka”
  8. Vieritä sivun alaosaan ja napsauta ”Haluan silti alentaa”

Dropbox-liiketoiminnan peruuttaminen

Ennen kuin aloitamme Dropbox-yritystilisi peruuttamisen, tutustu Dropbox Business -arviointiimme varmistaaksesi, että liiketoimintasuunnitelmasi peruuttaminen on oikea toimenpide.

Dropbox-liiketoimintasuunnitelman peruuttaminen on hiukan erilainen kuin yksittäisen suunnitelman peruuttaminen. Varmista ensin, että olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojan tililläsi. Kotisivusi vasemmalla puolella on luettelo “hallintakonsoli”. Napsauta sitä aloittaaksesi.

dropboxbusiness-admin

Napsauta järjestelmänvalvojan konsolissa ruudun vasemmalla puolella olevassa kolmannessa valikossa ”laskutus”. Vieritä laskutusvalikossa alaspäin ja napsauta ”Peruuta suunnitelma”. Jos olet keskellä ilmaista kokeilua, voit peruuttaa kokeilun samalla tavalla.

dropboxbusiness-laskutus

Kun olet peruussivulla, vieritä alareunaan ja valitse valintaruudut, joissa ilmoitetaan, mitä menetät siirtymällä ilmaiseen tiimisuunnitelmaan ja napsauttamalla ”täydellinen peruutus”. Nyt kun sinulla on vapaa suunnitelma, voit palata takaisin hallintakonsoliin ja poistaa ryhmäsi siirtyäksesi takaisin yksittäiselle tilille, jos haluat.

Dropbox-liiketoiminnan peruuttaminen

  1. Kirjaudu sisään Dropboxiin järjestelmänvalvojana
  2. Napsauta “hallintakonsoli”
  3. Napsauta laskutus
  4. Vieritä sivun alaosaan
  5. Napsauta Peruuta suunnitelma
  6. Valitse kuittausruudut
  7. Napsauta “täydellinen peruutus”

Kuinka voin peruuttaa Dropbox-tilini?

Jos pelkän alentamisen ilmaiseen Dropbox Basic -suunnitelmaan ei riitä ja haluat mieluummin peruuttaa tilisi kokonaan, prosessi on yksinkertainen. Napsauta aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa olevaa ympyrää ja siirry kolmannen valikon ”asetuksiin”. Siirry sen jälkeen sivun alaosaan ja napsauta “poista tili.

Poista tili

Sinua pyydetään antamaan salasanasi ja valitse syy peruuttamiseen. Sen jälkeen napsauta vain “lopullisesti poistaa”, ja tilisi poistetaan lopullisesti. Varmuuskopioi kaikki tiedostot, jotka haluat säilyttää ennen tätä vaihetta, koska et pääse niihin pääsyyn, kun poistat tilisi.

Kuinka voin peruuttaa Dropbox-tilini?

  1. Napsauta ympyrää Dropbox-aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa
  2. Napsauta avattavasta valikosta Asetukset
  3. Vieritä sivun alaosaan
  4. Napsauta Poista tili.
  5. Syötä salasanasi ja valitse peruuttamisen syy

Voinko saada hyvityksen??

Jos olet maksanut Dropbox-tilistä ja haluat saada hyvityksen, sinun on peruutettava 14 päivän kuluessa suunnitelmasi ostamisesta ja asuttava EU: ssa tai Turkissa. Jos täytät nämä vaatimukset, voit ottaa yhteyttä Dropboxiin palautuksen saamiseksi.

Jos olet ostanut suunnitelmasi iOS- tai Android-sovelluksen kautta, Dropbox ehdottaa, että pyydä palautusta Google Play -kaupasta tai Applen App Storesta. Voit tarkastella koko Dropbox-palautuskäytäntöä saadaksesi lisätietoja.

Lopulliset ajatukset

Vaikka siellä on monia pilvitallennuspalveluita, kaikki niistä eivät ole kaikille. Jos olet pudottanut Dropboxin ja etsit toista pilvitallennusratkaisua, suosittelemme Sync.com- ja pCloud-ohjelmia parhaiksi tarkistetuiksi pilvitallennuspalveluiksi. Voit tutustua Sync.com-arvosteluun ja pCloud-arvosteluihimme saadaksesi lisätietoja.

Voit myös katsoa oppaamme parhaaseen pilvitallennukseen, jossa sijoitamme kaikki 28 pilvitallennuspalveluiden tarjoajaamme. Nyt käännämme sen sinulle. Pystyimmekö auttamaan sinua peruuttamaan tilisi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map