Kuinka muuntaa OST PST: ksi helposti vuonna 2020

.Ost-tiedostojen kanssa työskenteleminen voi olla pahasti turhaa ponnistelua, jos mennään yksin. Onneksi on olemassa monia työkaluja, joilla voidaan skannata ja muuntaa .ost-tiedostoja toimivampiin muotoihin, kuten .pst-tiedostoihin. Itse asiassa on rehellistä sanoa, että hyvä .ost. Pst -muunnin on välttämätön työkalu kaikissa itseään kunnioittavissa olevissa IT-kaverien digitaalisissa työkalupaketeissa. Tässä artikkelissa tarkastellaan yhtä tällaista työkalua: Stellar OST to PST Converter.


Stellar on nimi, joka ansaitsi arvostuksemme vuoden 2017 alussa, päätimme aloittaa tutkimuksen tekemisen parhaasta tietojen palauttamisohjelmasta. Viikkojen mittainen pyrkimys johti kirjoittajan nykyiseen alkoholismin tilaan ja parhaiten esillä olevan Stellar Data Recovery -voitelun voiteluun. Se sai meidät myös tutkimaan, mitä muita hyödyllisiä työkaluja yrityksellä on tarjota IT-toimistolle.

Lähestyessäsi tarjoamme sinulle kurkistuksen Stellar OST to PST Converter -sovellukseen, joka opastaa sinua käyttämään sitä sähköpostien, kalenterimerkintöjen ja yhteystietojen palauttamiseen Outlook .ost-tiedostoista. Älä unohda myös tarkistaa Stellar Data Recovery -katsausta.  

Kuka on Stellar OST to PST Converter -muunnin?

Arvaamme, että jos luet tätä artikkelia, sinulla on todennäköisesti jo melko hyvä idea, mitkä .ost- ja .pst-tiedostot ovat, joten teemme tästä seuraavasta osasta lyhyen. 

Molemmat ovat datatiedostoja, joita Microsoft Outlook käyttää. Näihin tiedostoihin tallennetut tiedot sisältävät kaikki sähköpostiviestisi ja kalenteritapahtumat, joten ne ovat melko tärkeitä. Molemmat tallennetaan myös tietokoneesi kiintolevylle, ja ne kopioivat tietoja sähköpostipalvelimelta ja antavat pääsyn aiemmin synkronoituihin kohteisiin joutumatta olemaan online-tilassa.

Näistä kahdesta henkilökohtaisia ​​tallennustaulukotiedostoja (.pst) käytetään yleisemmin, niitä käytetään POP3: lle ja IMAP: lle, molemmat protokollat ​​verkkopohjaisille sähköpostitileille. Toisaalta offline-tallennustaulukkotiedostoa (.ost) käytetään Outlook-tietojen tallentamiseen, kun käytetään Outlook 365, Microsoft Exchange ja Outlook.com.

.Pst-tiedosto on joustavasti enemmän kuin .ost-tiedosto, koska Outlook ei koskaan poista sitä ja se voidaan kopioida uusiin Outlook-asennuksiin tai jopa siirtää uusiin koneisiin. .Ost-tiedosto ei tarjoa samaa ylellisyyttä: sitä voi avata vain Outlookin profiili, joka sen alun perin loi, eli tiedostoa ei voi käyttää uudelleen.

Stellar OST to PST Converter -sovelluksella voit ylittää nämä rajoitukset sen lisäksi, että siirrät koko sähköpostitilisi Exchange- tai Outlook 365 -sovelluksesta toiseen sähköpostipalveluun. Muunnin on hyödyllinen myös navigoinnissa vaikeuksissa, jotka johtuvat Exchange-palvelimen kaatumisista tai synkronointivirheistä tai jopa haittaohjelmien aiheuttamista .ost-tiedoston vioituksista..  

Stellar OST to PST Converter -sovelluksella on useita etuja. Tärkeintä on, että sitä voidaan käyttää yksittäisten sähköpostien etsimiseen ja tallentamiseen .ost-tiedostossa sen sijaan, että siirrät koko asiaa. Se voi muuntaa yhteystietoja, kalentereita, tehtäviä, muistiinpanoja ja lehtiä.

Muutamia muita tärkeitä ominaisuuksia, jotka pidämme, ovat:

 • Esikatselu palautetuista tuotteista ennen palauttamista
 • Salattujen .ost-tiedostojen muuntaminen
 • Tallenna muunnetut tiedostot nimellä .msg, .eml, .rtf, .html ja .pdf

Katsomme seuraavassa osassa joitain muita lisenssikohtaisia ​​ominaisuuksia.

Stellar OST – PST -lisenssin vaihtoehdot

Stellarin muuntamisohjelma antaa sinun esikatsella sähköposteja ja kalentereita ennen muuntamista. Vaikka työkalusta on ilmainen versio, se rajoittaa sinut 20 tulokseen ennen tilaamista.

Yrityksille ja IT-ammattilaisille, jotka tarvitsevat enemmän ajomatkaa työkalusta, voit ostaa jatkuvan (elinaikaisen) lisenssin joko yhdelle tai useammalle koneelle. Työkaluilla ei ole tiedostokokorajoituksia, ja niissä on ilmainen tekninen tuki.

CorporateTechnicianOutlook Toolkit
Kustannus$ 79.99$ 149$ 199
AsennusYksi järjestelmäUseita järjestelmiäUseita järjestelmiä

Monikoneteknikko-lisenssillä on muutama muu etu yhden koneen yrityslisenssiin verrattuna, joka vetoaa tietotekniikkatyyppeihin, mukaan lukien:

 • Erämuuntaminen: muunna useita .ost-tiedostoja
 • Kompaktit ja jaetut .pst-tiedostot
 • Tallenna Outlooks-yhteyshenkilöt .csv-muotoon

Sillä välin Outlook Toolkit on paras kolmesta, IT-ammattilaisille tarkoitettujen kätevien työkalujen ansiosta, jotka hallitsevat erilaisia ​​postiongelmia, kuten korruptoituneiden .pst-tiedostojen korjaus ja liitteiden ja .pst-salasanojen palauttaminen.

Kuinka muuntaa OST-tiedostot Stellarilla

Yksi syy siitä, että meistä tuli Stellar-faneja Cloudwards.netissä, on se, että useimpien yrityksen tuotteiden käyttökokemus on autuaasti suoraviivainen käyttämättä ominaisuuksia, joita et suoraan sanoen saa monien muiden IT-tuotteiden kanssa..

Saatat kuitenkin tarvita apua aloittamisessa tai haluat ehkä saada vain perusidean prosessista ennen Stellar OST: n lisäämistä PST Converteriin IT-työkalupakkiisi. Tämän perusteella katsotaan seuraavaksi seuraavaksi perusmuuntamisprosessia.

Vaihe yksi: Asenna ohjelma ja suorita skannaus

Ensimmäinen asia, joka sinun on tietenkin tehtävä, on asentaa ohjelmisto. Se vie vain minuutin tai kaksi, vaikka kirjaudut palveluun. Stellar lähettää sinulle tuotteen latauslinkin ja aktivointiavaimen heti, kun maksusi käsitellään.

Kun olet asentanut, käynnistä asiakas. Pienessä ikkunassa pääasiakkaan päällä voit valita muunnettavan .ost-tiedoston.

Voit joko selata sitä tiedostojärjestelmästäsi tai antaa muuntimen tarkistaa asemalta .ost-tiedostoja. Skannaus kestää alle kymmenen sekuntia testauksemme perusteella, joten jos tiedät tarkalleen, mistä etsiä, se on todennäköisesti nopeampi lähestymistapa.  

Kun olet saanut tiedostosi, korosta se ja napsauta “muunna” -painiketta. Asiakas aloittaa muuntamisprosessin, joka ei pidä sinua odottamassa.

Meidän tapauksessamme kesti noin sekunnin, vaikkakin .ost-tiedosto oli melko pieni noin 16 Mt (Outlook 2016: n .ost-tiedostot voivat kasvaa oletusarvoisesti 50 Gt: ksi, vaikka voit lisätä tätä rajoitusta, jos haluat).   

Vaihe toinen: Työskentely skannatun OST-tiedostosi kanssa

Kun .ost-tiedosto on skannattu, voit selata sen sisältöä suoraan Stellar Converter -työpöytäohjelmassa.

Asiakkaan vasemmassa reunassa oleva sarake sisältää puun valikon, josta löydät alakalenterit kalentereille, yhteystiedoille, postilaatikoille, roskapostille, päiväkirjalle, poistetuille kohteille ja muille Outlook-kansioille.

Seuraava sarake sisältää valitsemasi kansion kohteet. Jos valitset esimerkiksi ”Saapuneet”, sarakkeessa näkyy luettelo postilaatikossasi olevista sähköposteista. Kolmas sarake antaa esikatselun itse objektista, esimerkiksi sähköpostiviestistä.

Voit tallentaa joko muunnetun tiedoston tai itse tarkistuksen, joka on .dat-tiedosto. Kun tallennat koko tiedoston, voit valita, haluatko tallentaa sen .pst, .msg, .eml, .rtf, .html tai .pdf tiedostotyyppinä..

Jos et tarvitse koko tiedostoa ja haluat vain tallentaa esimerkiksi yhden sähköpostiviestin, voit myös tehdä sen. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sähköpostia ja valitse tiedostomuoto, johon haluat tallentaa sen.

Ja siinä kaikki on siinä.

Lopulliset ajatukset

.Ost-tiedostojen kanssa työskenteleminen on yleensä mahdoton tehtävä, mutta Stellar OST to PST Converter korjaa kaiken. Se on nopea, yksinkertainen ja niin tehokas kuin sen täytyy olla. Pohjimmiltaan se on täydellinen työkalu IT-kavereille, jotka haluavat tehdä vaikutuksen muuhun toimistoon ilman, että sinun tarvitsee tosiasiassa tehdä paljon muuta kuin napsauttaa muutama painike. Ja olemme kaikki mukana siinä.

Jos etsit täydellistä työkalua, suosittelemme splagointia koko Outlook-työkalupakissa, koska se voi myös korjata vioittuneet .pst-tiedostot. Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa ja kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map