Kuinka muuntaa EDB PST: ksi vuonna 2020 helposti?

Käyttäjäpostilaatikoiden muuntaminen Exchange Server-tiedostoista Outlook-tiedostoiksi voi auttaa IT-ammattilaisia ​​hallitsemaan varmuuskopiointitehtäviä, jotka muuten olisi melko vaikeaa ja joskus jopa mahdotonta suorittaa. Vaikka siellä on kourallinen työkaluja, jotka auttavat muuntamaan .edb-tiedostoja, yksikään ei tukahduttanut tulipalojamme kuten Stellarin EDB-tiedosto PST-muuntimeen (innostumme helposti).


Stellar on yritys, joka sai ensin tietoomme arvioidessamme markkinoiden parhaita tietojen palauttamisohjelmistoja. Yrityksen tuote, Stellar Data Recovery, tarjoaa yhdistelmän ominaisuuksia, suorituskykyä ja käytettävyyttä, jotka vakuuttivat meitä antamaan sille parhaimmat arvosanat läheisten kilpailijoiden EaseUS: n ja Prosoft Engineeringin suhteen (tutustu kaikkiin tietojen palautusohjelmistojen arvosteluihin, jotta näet lisätietoja kahdesta).

Lippulaivaisen tietojen palautustuotteen lisäksi Stellar on kehittänyt laajan valikoiman hienoja työkaluja, joiden avulla keskimääräinen Joe (tämä kaveri) näyttää tietotekniikan ammattilaiselta. Näihin työkaluihin kuuluu sen .edb – .pst-muunnin, jota tarkastellaan alla.

Kuka tarvitsee EDB PST Converteriin?

Exchange-tietokantatiedostoja (.edb) käytetään Microsoft Exchange Server -postilaatikoiden tietojen säilyttämiseen. Näiden tiedostojen ongelma on, että niiden kanssa voi olla vaikea työskennellä. Esimerkiksi, kun arkistoidaan palvelintietoja, .edb-tiedostojen säilyttäminen sellaisenaan edellyttää palvelintietokannan irrottamista, mikä heikentäisi tuottavuutta. Tämä on ongelma tietotekniikan ammattilaisille, joiden tehtävänä on suorittaa varmuuskopioiden ylläpito ja muut käyttäjänhallintatehtävät.

Missä .edb-tiedostot näyttävät vaikeuttavan elämää, Outlookin henkilökohtaisen tallennustaulukon (.pst) tiedostot ovat paljon joustavampia. Ne voidaan varmuuskopioida helposti, siirtää koneelta toiselle ilman hikkaa ja avata useilla eri sähköpostiohjelmilla.

Muuntamalla .edb-tiedosto .pst-tiedostoon, voit arkistoida tietoja ilman, että sinun tarvitsee irrottaa tietokantaa ja häiritä organisaatiota myös pitämällä kaikki onnellinen. Näin voit myös ylläpitää ja käyttää myöhemmin vanhaa .edb-tietoa Exchange-palvelimen tilan puhdistamisen lisäksi.

Vaikka Exchange-postilaatikoiden purkaminen on teoriassa yksinkertaista, se ei ole mahdollista ilman apuvälinettä, johon Stellar EDB -sovellus tulee PST Converteriin. Tämän työkalun avulla voit muuntaa yhden tai useita postilaatikoita elävästä Exchange Server -palvelimesta .pst-tiedostotyyppeiksi , pitäen alkuperäisen muodon ennallaan.

Voit myös palauttaa vahingossa poistetut postilaatikot ja viedä offline-tilassa .edb-tiedostoja Live Exchange- tai Office 365 -sovellukseen. Pst-muuntamisen lisäksi Stellarin työkalua voidaan käyttää myös muuntamaan.edb-tiedostot .eml-, .msg-, .rtf-tiedostoiksi. .pdf- ja .html-muodot tarjoavat entistä enemmän joustavuutta.

Työkalu tukee myös useimpia MS Exchange Server -versioita (2016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2000).

Pohjimmiltaan se tekee kaiken, mitä odotimme sen tekemättä, niin että se on liian monimutkainen käyttää. Tarkastelemme lähemmin käyttökokemusta hetkessä. Katsotaanpa ensin, mitä se kaikki maksaa.

Tähtien EDB: n PST-muunnoslisensointi

Ennen kuin aloitat Stellar Data Recovery -muuntimen käytön kääntääksesi .edb-tiedostosi toimivammiksi .pst-tiedostoiksi, sinun on hankittava ohjelmistolisenssi. Saatavana on kolme vaihtoehtoa, kaksi ”yrityslisenssiä” ja yksi teknikkojen lisenssi.

Yhtiövaihtoehto yksi Yhtiövaihtoehto kaksi teknikkoa
Kustannus$ 299$ 399$ 599
järjestelmätYksiYksimoninkertainen
Lisenssin voimassaoloaikaYksi vuosiYksi vuosiElinikä
Muunna postilaatikotEnintään 50 postilaatikkoaRajoittamaton postilaatikkoRajoittamaton postilaatikko

Näistä kolmesta teknikosuunnitelma on ylivoimaisesti paras arvo, vaikka se olisi myös kallein. Tämä johtuu siitä, että molemmat yrityslisenssit ovat hyviä vain vuodeksi, ja halvempaa käyttöoikeutta voidaan käyttää vain viisikymmentä postilaatikon muuntamiseen. Teknikko-lisenssi puolestaan ​​on hyvä elämälle ja rajoittamattomalle postilaatikon muuntamiselle.

Jos et halua aiheutua kustannuksia varmistamatta ensin, että tuote toimii, voit ladata ilmaisen version Stellarin verkkosivustolta. Lisensoimatonta versiota ei voi käyttää tiedostojen tosiasialliseen muuntamiseen, mutta voit käyttää sitä .edb-tiedoston skannaamiseen ja esikatseluun.

Kaikissa kolmessa suunnitelmassa on ilmainen tekninen tuki, jos joudut kiinni, vaikka työkalut ovatkin melko helppokäyttöisiä, ja osoittavat myös seuraavan.

Stellar EDB: n käyttäminen PST Converteriin

Kun olet päättänyt lisenssityypistä ja ladannut ohjelmiston, voit alkaa muuntaa postilaatikkotiedostoja. Käynnistä työkalu ja sinua pyydetään ilmoittamaan .edb-tiedoston sijainti, jonka kanssa haluat työskennellä.

Voit käyttää sekä offline- että online-tiedostoja. Jos et halua metsästää heitä, Stellar EDB to PST Converter -sovelluksessa on “etsi” -toiminto, joka nopeuttaa asioita.

Jos käytät haku-toimintoa, sinulle esitetään luettelo .edb-tiedostoista, jotka sijaitsevat. Korosta haluamasi ja paina “OK”. Napsauta sitten “Käynnistä”, jotta muunnin skannaa tiedoston.

Valmistuttuaan muunnin antaa sinulle vankan kysymällä sinulta, haluatko lisätä muita .edb-tiedostoja, mikä säästää aikaa työskennellessäsi useiden tiedostojen kanssa.

Joka tapauksessa skannaustulokset näyttävät suurin piirtein samoilta. Tulos on itse asiassa asetettu aivan kuten postilaatikko, mikä tekee siitä enimmäkseen intuitiivisen työskennellä.

Vasemmalla puolella olevassa navigointipuussa on vaihtoehtoja saapuneet, lähtevät, kalenteri, yhteystiedot ja muut yleiset postilaatikkokentät. Se toimii kuin odotit sen: napsauttamalla postilaatikkoa ja välittömässä oikeassa oleva ruutu näyttää sähköpostit kyseisessä postilaatikossa, kun taas sen oikealla puolella näkyy sähköpostin sisältö.

Stellar Convert EDB PST -sovelluksella on myös hakuominaisuus erityisten viestien löytämiseksi kriteereillä, kuten kentät “lähettäjä” ja “lähettäjä” tai itse sähköpostin runko.

Alkuperäinen tarkistustulos voidaan tallentaa, jos et halua vielä suorittaa tulosta. Napsauta “tallenna skannaustiedot” -painiketta, jos haluat säilyttää tulokset .dat-tiedostona. Lataushaun tiedot -painiketta voidaan käyttää .dat-tiedoston palauttamiseen myöhemmin.

Jos olet valmis muuntamaan skannauksen, napsauta sen sijaan Tallenna-painiketta.

Sinulle annetaan mahdollisuus muuntaa skannaus .pst-tiedostoksi tai yhdeksi Stellar EDB: n tukemista muunnostyypeistä PST-muunnosohjelmaan, kuten .msg tai .pdf. Napsauta “OK”, kun olet tehnyt valintasi. Itse muuntoprosessi vie vain sekunnin.

Halutessasi sinun ei tarvitse muuntaa koko tarkistusta: sen sijaan voit muuntaa yksittäiset sähköpostit eri tiedostomuotoihin. Vaikka se vie .pst pöydältä, muut vaihtoehdot (.msg, .html, .pdf jne.) Ovat käytettävissä..

Kun olet muuttanut Exchange-postilaatikkotiedostosi .pst- tai muuhun tiedostotyyppiin, ne voidaan siirtää muihin koneisiin käytettäväksi tai varmuuskopioida pilveen CloudBerry-varmuuskopion avulla (lue CloudBerry-varmuuskopiokatsaus) tai johonkin muuhun parhaat online-varmuuskopiointityökalut.

Lopulliset ajatukset

Sellaisen EDB-PST Converter -sovelluksen käyttämisessä on todellakin kaikki mitä tarvitaan. Kuten näette, kaikki on melko helppoa, kuten useimpien Stellar-tuotteiden tapauksessa. Jos tarvitset apua, asiakkaan ohjevälilehdellä on Stellarin online-tietokannan lisäksi suora linkki tuoteoppaaseen ja lomake suoralle yhteydelle.

Varmista ja tutustu Stellar Data Recovery -arviointiimme, niin näet yrityksen lippulaivaisen tietojen palautustuotteen. Meillä on myös opas Stellar OST to PST Converter -sovelluksen ja yrityksen Outlook-korjaustyökalun käytöstä, molemmat itsessään hienot IT-työkalut.

Kerro meille, jos sinulla on alla olevissa kommenteissa prosessia koskevia kysymyksiä, ja teemme parhaamme saadaksesi vastaukset sinulle. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map