Kuinka muokata PDF-tiedostoa vuonna 2020 nopeasti ja tehokkaasti

.Pdf-tiedoston muokkaaminen voi olla hankalaa. Vaikka se on hieno tapa nopeasti koota ja julkaista tietoja, se ei ole tiedostomuoto, jota voit muokata ruudusta. Toisin kuin Microsoft Office -asiakirja, .pdf-tiedostoa ei ole suunniteltu muokkaamiseen, minkä vuoksi tarvitset oikeat työkalut sisällön säätämiseen.


Pikahaku Internetissä näyttää monia .pdf-asiakirjojen muokkausvaihtoehtoja. Jotkut ovat melko kalliita, mutta halvat tai ilmaiset toimittajat tarjoavat vain perusominaisuuksia eivätkä muunna tiedostoja oikein. Monet eivät voi muokata tekstiä tai grafiikkaa .pdf-muodossa, mutta niiden avulla voit lisätä kommentteja käyttämällä muistilapputyylisiä muistiinpanoja tai tekstilaatikoita ja rivejä tiedoston sisällön yläpuolella..

Jotkut toimittajat työskentelevät selaimessasi, mutta heillä ei ole niin paljon ominaisuuksia kuin työpöydän vastaavilla. Lisäksi he paljastavat tiedostosi Internetissä, mikä saattaa olla huolenaihe, varsinkin jos ne sisältävät luottamuksellista tai arkaluonteista sisältöä. Voit kuitenkin käyttää VPN-salausta yhteyden salaamiseen ylimääräisen turvallisuuden vuoksi.

Hyvän .pdf-editorin avulla voit siirtää, muuttaa, poistaa ja lisätä sisältöä asiakirjaan. Se pitää myös muutoksesi ennallaan, jotta kukaan muu ei voi muuttaa niitä, ellei heillä ole yhtä hyvää työkalua.

Perustekniikat ovat samanlaisia ​​kaikissa .pdf-muokkausohjelmissa, mutta niiden käyttöliittymät ovat erilaisia. Voit kuitenkin käsitellä saman .pdf-dokumentin useammassa kuin yhdessä työkalussa. Voit esimerkiksi käyttää yhtä tekstin muokkaamiseen ja toista lomakkeiden muokkaamiseen, kuvien päivittämiseen tai sivujen poistamiseen. 

Kuinka muokata PDF-tiedostoa

Oletuksena .pdf-asiakirjat avautuvat Adobe Acrobatissa. Jos haluat muokata tiedostoa suoraan Acrobat-ohjelmasta, tee se seuraavasti:

 1. Avaa Adobe Acrobat
 2. Valitse ”tiedosto” ja sitten ”avaa…”
 3. Valitse .pdf-tiedosto asiakirjaikkunassa ja napsauta “Avaa”
 4. Napsauta oikeanpuoleisessa työkalurivissä Muokkaa PDF-tiedostoa. Acrobatilla voit muokata, korvata tai lisätä tekstiä, korjata kirjoitusvirheitä, säätää kohdistuksia, muuttaa fontteja ja kirjasinkokoja, lisätä ylä- tai alaindeksejä ja muuttaa kappaleiden tai tekstin kokoa
 5. Etsi muokattava teksti ja aseta kohdistin siihen
 6. Napsauta oikeanpuoleisen työkalurivin yläreunassa ”alusta” muokataksesi tekstiä. Aseta kohdistin kuville kuvien kohdalla, jota haluat muokata, ja napsauta “esineet” -vaihtoehtoa oikeanpuoleisella työkalurivillä.

merkintä: Nämä vaiheet koskevat Acrobat X: ää ja XI: tä. Vanhemmat Acrobat-tuotteet vaativat, että käytät navigointipalkin oikeassa yläkulmassa olevaa ”työkalut” -vaihtoehtoa ja valitse sitten ”muokata tekstiä” & kuvia.”

Paras PDF-muokkausohjelma

Annamme sinulle kolme vaihtoehtoa, joilla voit muokata .pdf-dokumentteja, kun sinun on tehtävä tärkeitä muutoksia, ja käsittelemme ne yksi kerrallaan, alkaen Adobe Acrobatista.

Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC on siirrettävä .pdf-editori. Voit lisätä kappaleen napsautuksella tai napauttamalla, korjata kirjoitusvirheitä, järjestää sivuja tai jopa rajata tai vaihtaa valokuvia.

Siinä on koko sivun muokkaustyökalut, jotka säätävät kappaleita automaattisesti, kun lisäät tekstiä sivulle, ja säätävät muotoa, kun lisäät rivejä luetteloihin. Sen automaattinen oikeinkirjoituksen tarkistus varmistaa, että muokkauksesi ovat oikein, kun taas Etsi ja korjaa -työkalu korjaa päivitettävän lauseen tai päivämäärän kaikki esiintymät..

Toinen hieno ominaisuus, jota mikään muu sovellus ei tarjoa, on kyky sovittaa skannattujen kuvien fontteja. Se tekee tämän käyttämällä optista merkintunnistusta ja rakentaa kirjasimen löytämistä merkeistä. Tällä tavalla voit muokata skannattujen kuvien tekstiä samalla fontilla riippumatta siitä, kuinka vanha fontti on.

Acrobat Reader-mobiilisovelluksen ansiosta voit muokata .pdf-tiedostoasi iPadista ja nauttia etätyön eduista. Seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio on käytettävissä, jos haluat kokeilla Acrobat DC: n tehokkaita ominaisuuksia, mutta muista peruuttaa se ennen sen päättymistä, koska sinulta laskutetaan muuten.

Vaikka Acrobat DC: n ominaisuudet ovat kalliita, niitä on vaikea voittaa. Adobe omistaa valokuvien muokkaamismarkkinat, ja jos se kiinnostaa sinua, paras valokuvien muokkausohjelmisto-opas on paras valinta. Voit silti saada hyviä tuloksia halvemmista vaihtoehdoista, koska perustekniikat ovat samanlaisia ​​kaikissa .pdf-muokkausohjelmissa.

Microsoft Word

Jos sinulla ei ole varaa Acrobat DC: lle, voit muokata .pdf-tiedostoa Microsoft Wordin avulla. Jos omistat Microsoft Word 2013, 2016 tai 2019, voit avata .pdf-ohjelman ohjelmassa ja muuntaa sen muokattavaksi Word-asiakirjaksi. 

Kun olet tehnyt muutokset, voit tallentaa asiakirjan uudestaan ​​.pdf-tiedostona.

Kuinka käyttää PDF-muunnosta

.Pdf-muunnin auttaa muuntamaan .pdf-tiedostot erilaisiin, mutta muokattavissa oleviin muotoihin, jotta voit muokata niiden sisältöä. Tämä tarkoittaa, että asiakirja ei ole enää .pdf, mutta se avataan asiakirjan muokkausohjelmissa, kuten Microsoft Word.

Verrattuna .pdf-editorin käyttöön muunnin on mukavampi ja tutumpi ja voi säästää tunteja aikaa ja vaivaa. Helpoin tapa muuttaa tai purkaa tekstiä tai kuvia on muuntaa .pdf Word-asiakirjaksi ja avata se sitten haluamallasi toimisto-ohjelmistolla.

Useat ohjelmat voivat tehdä työtä säilyttäen alkuperäisen muotoilun. Ne eivät kuitenkaan ole kaikki samoja, koska jotkut antavat tarkempia tuloksia kuin toiset.

Et ehkä voi varaa Acrobat DC -tilausta, ja sinulla ei todennäköisesti ole Microsoft Word 2013, 2016 tai 2019. Online .pdf-muokkausohjelmat ovat kuitenkin aina saatavilla, ja jotkut voivat käyttää niitä vapaasti.. 

Yksi parhaista ilmaisista .pdf-muuntimista on Smallpdf. Sen lisäksi, että se voi muuntaa .pdf-tiedostosi toiseen, muokattavaan muotoon, sen avulla voit myös lisätä tekstiä tai kuvia asiakirjaasi. Tässä ovat vaiheet, jotka voit suorittaa Smallpdf-tiedoston avulla muokataksesi .pdf-tiedostoa.

.Pdf-asiakirjaa voidaan muokata kahdella tapaa Smallpdf-tiedostolla: muuntaa se muokattavaksi Word-asiakirjaksi ja tehdä sitten siihen muutokset tai muokata tiedostoa verkossa.

Kuinka käyttää Smallpdf-tiedostoa muuntaa PDF-tiedosto Word-asiakirjaksi

Siirry Smallpdf-verkkosivustoon ja valitse haluamasi muunnostyyppi. Napsauta tässä tapauksessa ”PDF to Word”.

smallpdf-edit-pdf-muuntaa PDF-sana

Lataa .pdf-tiedosto, jonka haluat muuntaa Wordiksi.

smallpdf-edit-pdf-muuntaa PDF-sana-upload

Odota, että muuntaminen on valmis.

Saat ilmoituksen siitä, että tiedosto on muunnettu Word-asiakirjaksi. Voit ladata muokattavan Word-asiakirjan, lähettää sen linkkinä Gmailin kautta, jos haluat jakaa sen muiden kanssa tai tallentaa sen Dropboxiin tai Google Driveen muokataksesi myöhemmin..

Napsauta Word-dokumenttia avataksesi sen ja tehdäksesi muutokset. 

Napsauta ”tiedosto” ja sitten ”tallenna nimellä…” ja valitse PDF muuntaaksesi Word-asiakirjan takaisin .pdf-tiedostoksi.

Kuinka käyttää Smallpdf-tiedostoa PDF-tiedoston muokkaamiseen

Voit käyttää Smallpdf-tiedostoa online-pdf-editorina, jos et halua muuntaa .pdf-tiedostoa muokattavaan muotoon. 

Avaa Smallpdf ja valitse ”muokata PDF”.

smallpdf-edit-pdf-smallpdf

Lataa .pdf-tiedosto, jota haluat muokata.

smallpdf-edit-PDF-editori

Valikko, jolla on erilaisia ​​muokkaustyökaluja, ilmestyy näytön yläosaan. 

smallpdf-edit-pdf-editor-valikon

Voit lisätä tekstiä, kuvia tai muotoja. Sen avulla voit myös piirtää erilaisia ​​lomakkeita .pdf-dokumenttiin.

smallpdf-edit-pdf-editor-add-text

Kun olet suorittanut haluamasi muutokset, napsauta näytön oikeassa alareunassa olevaa “Valmis” -painiketta

smallpdf-edit-pdf-editor-viimeistely

Muokattu asiakirjasi on nyt valmis. Voit ladata sen, jakaa sen muiden kanssa tai tallentaa Dropboxiin tai Google Driveen

smallpdf-edit-pdf-editor kokoama

Lopulliset ajatukset

.Pdf-tiedoston muokkaaminen voi olla hankalaa, mutta se ei ole mahdotonta. Käytössäsi olevien oikeiden työkalujen avulla voit muokata .pdf-tiedostoja yhtä helposti kuin Word-dokumentteja, onko sinun tehtävä muutama nopea muokkaus tai lisämuutoksia.

Adobe Acrobat DC on melko kallis, mutta työ saa sen aikaan. .Pdf-editori, kuten Smallpdf, tarjoaa vain perusmuokkaustoiminnot, eikä välttämättä tarjoa tarkkoja tiedostojen muuntamisia. Toisaalta, Microsoft Word on halvempi, nopeampi menetelmä, joka säästää loputon vaivaa muista kahdesta vaihtoehdosta.

Haluaisimme kuulla vinkkejä ja suosituksia .pdf-tiedoston muokkaamisesta. Jaa ne kanssamme kommentteihin. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map