Kuinka ladata Google Driveen

Jos olet Cloudwards.netin uskollinen lukija, tiedät todennäköisesti, että suositamme aina mielellämme Google Drivea yhtenä parhaimmista pilvitallennusratkaisuista. Se on jopa 15 Gt ilmainen, tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja ja Google Docs on hieno tekstinkäsittelyohjelma käynnistystä varten. Mikään ohjelma ei kuitenkaan ole ilman sen ominaispiirteitä, joten olemme päättäneet laatia oppaan lataamiseen Google Driveen.


Tiedostojen lähettäminen Google Driveen on yleensä erittäin miellyttävä kokemus – tosin hieman hidas, riippuen yhteysnopeudestasi – mutta kuten kaikessa Googlessa, myös kissa on useita tapaa ihoa. Verkkosovelluksen avulla voit vetää ja pudottaa, synkronointikansion avulla voit merkitä tiedostoja ja mobiilisovelluksella (joka on sekä Android- että iOS-makuissa) on myös muutama näppärä ominaisuus.

Tämän lähetysoppaan lisäksi meillä on myös yleisempi kuvaus Google Driven toiminnasta sekä kattava Google Drive-arvostelu.

Tiedostojen lataaminen Google Driveen

Katsotaanpa nyt, ilman lisäohjeita, monia tapoja, joilla voit lähettää tiedostoja Google Driveen. Ensinnäkin, aloitamme verkkokäyttöliittymällä, koska se toimii kaikille riippumatta siitä, missä käyttöjärjestelmässä he keinuvat, ja se on myös melko tyhjennysvalmis.

Tiedostojen lataaminen Web-käyttöliittymään

Kun olet määrittänyt Gmail-tilisi, sinun tarvitsee vain napsauttaa selaimen ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa “apps” -painiketta ja valita ”Drive”.

Tämä vie sinut Google Drive -käyttöliittymään.

Tässä on yksinkertainen asia, kun poimit tarvitsemasi tiedoston tietokoneeltasi ja vetämällä ja pudottamalla sen Google Driveen, kuten:

uploadgdrive-1

Siinä on todella kaikki, vaikka muista, että vaikka pieni tiedosto (kuten yllä lataamani kuva) vie vain muutaman sekunnin, suurempi tiedosto vie paljon kauemmin. Vaikka Google Drive on yksi parhaimmista online-videovarastoista, se on ylivoimaisesti hitain ryhmästä. Jos tarvitset jotain hieman nopeammalla, kannattaa tutustua Sync.com-arvosteluun tai pCloud-arvosteluun.

Tiedostojen lataaminen Google Drive Sync -kansion kautta

Edellä kuvattu menetelmä on ylivoimaisesti yksinkertaisin tapa ladata tiedostoja Google Driveen, mutta siihen sisältyy se, että etsit tiedostoja käsin ja vedät sitten niitä yksi kerrallaan – jostain syystä, kun pudotat useita tiedostoja Googleen Aseman käyttöliittymä lataus hidastuu huomattavasti.

Paljon vähemmän osallisena oleva prosessi on yksinkertaisesti Google Drive -synkronointikansion asettaminen. olet todennäköisesti nähnyt ilmoitukset aukeamassa selaimesi yläosassa. Kansion asettaminen on pala kakkua. Paitsi että synkronoidaan online- ja offline-asiakirjat, sinulla on myös kätevä pieni varmuuskopiojärjestelmä, joka on asetettu samanaikaisesti (vaikka huomaa, että se on hyvin peruskäyttöinen; ratkaisu, tutustu parhaimpiin online-varmuuskopiointipalvelujen tarjoajiimme).

Asenna synkronointikansio vain siirtymällä Google Driven lataussivulle ja napsauttamalla suurta sinistä painiketta, joka sanoo “lataa asema”. Tämä asettaa tietokoneellesi automaattisesti Google Drive -kansion, joka näyttää tällaiselta:

97 prosenttia lukijoista huomaa todennäköisesti, että tiedostojärjestelmäni ei näytä millään tavalla kuin heidän, johtuen siitä, että käytän Linuxia. Google tarjoaa synkronointikansioita vain Windowsille ja Macille lupauksella, että Linux-versio on tulossa pian (yritys on sanonut niin jo yli viiden vuoden ajan, joten älä pidä hengitystäsi, Team Penguin).

Linux-käyttäjien ei tarvitse kuitenkaan epätoivoa, koska saatavana on paljon kolmansien osapuolien ratkaisuja; suosikkini on overGrive, joka näyttää toimivan hyvin ja tarjoaa 14 päivän kokeilun. Jos haluat jatkaa sen käyttöä kyseisen ajanjakson päätyttyä, se maksaa 5 dollarin kiinteän maksun.

Riippumatta siitä, mihin käyttöjärjestelmään olet osittainen, ne kaikki toimivat samalla tavalla: voit valita, mitkä Google Driven tiedostot synkronoidaan tietokoneesi Google Drive -kansioon, samoin kuin kuinka usein ne synkronoidaan (uudelleen , käyttöliittymäni näyttää hieman erilaiselta, mutta ei kovin paljon):

Kun olet asentanut sen, kaikki merkitsemät kansiot Google Drivessa näkyvät kiintolevylläsi, ja muutokset, jotka tehdään työskennellessäsi suoraan Google-dokumenteissa tai paikallisessa järjestelmässäsi, siirretään toiseen. 

On vaikea ymmärtää, kuinka kätevä tämä on, koska Google Driven suurin haittapuoli on välttämättömyys olla aina online-tilassa. Jos esimerkiksi Internet-yhteys katkaistaan, se tarkoittaa yleensä, että sinun on lopetettava toiminta. Asettamalla synkronoinnin voit jatkaa ja kun Internet tulee takaisin päälle, tiedostot latautuvat yksinkertaisesti ilman, että sinun täytyy vaihtaa kytkintä.

Synkronointiprosessi toimii molemmilla tavoilla, joten kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on laittaa tiedostot Google Drive -kansioon ja kopioida ne automaattisesti pilveen. Jos vedä ja pudota -menetelmä on sinulle liian työvaltainen, synkronoinnin määrittäminen on tapa.

Tiedostojen lataaminen Androidille ja iOS: lle

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, jos omistat Android- tai iOS-laitteen, voit myös ladata tiedostoja helposti Google Driveen. Seuraavat ohjeet perustuvat kaikki Android-puhelimen käyttöön, mutta kokemus on melko sama iPhonelle.

Siirry ensin Google Drive -sovellukseen (jos sinulla ei ole sitä, siirrä se Google Play -kaupasta tai App Storesta). Avaa sovellus ja näet pienennetyn version Google Drive -verkkokäyttöliittymästä. Oikeassa alakulmassa on iso sininen painike, jossa on plus-kuvake. tässä sinun täytyy olla, joten napauta sitä.

Pieni valikko aukeaa, valitse “Lähetä”. 

Tämä vie sinut tiedostovalikkoon, jossa voit valita kansion, johon jätät kuvia, videoita tai jopa tekstiviestejä, ja kun niitä kosketetaan, ne latautuvat automaattisesti (vaikka huomaa, että Android-versioissa on parempia tapoja varmuuskopioida tekstiviestejä kuin Tämä). Varmista, että olet langattomassa tilassa, kun lähetät tiedostoja tällä tavalla, ellet tunne voimakasta halua maksaa lisätietoja tässä kuussa.

Jos haluat saada enemmän synkronointia, kuten teet asentamalla Google Drive -kansion, helpoin tapa on yksinkertaisesti ottaa kaikki muistiinpanot Google-dokumenttien kanssa puhelimessa ollessasi. Valinnaisesti Evernote ja muut muistiinpanosovellukset antavat sinun synkronoida kaiken tekemäsi Google Driveen. Huomaa kuitenkin, että kolmansien osapuolten sovellusten toiminnallisuus voi olla rajoitettu tässä suhteessa, joten tarkista, toimivatko he mukavasti Google Drivessa, ennen kuin sovit sellaiselle.

Lopulliset ajatukset

Ja siellä se on: kolme helppoa tapaa, jolla voit lähettää tiedostoja Google Driveen. Tämä fantastinen helppokäyttöisyys on tärkein syy siihen, miksi Cloudwards.net käyttää Google Drivea toimimaan verkossa, ja suosittelemme sitä varmasti kaikille, jotka tarvitsevat pysyä liikkeellä kuluttamatta liikaa rahaa.

Vaikka puhtaan varmuuskopion ja tallennuksen suhteen on olemassa parempia vaihtoehtoja, online-yhteistyön ja tuottavuuden suhteen Google Drive on vaikea voittaa. Toivomme, että tämä opas on auttanut sinua selvittämään tämän tärkeän vaiheen. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi jättää kommenttia alla. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map