Kuinka korjata SQL-tietokanta vuonna 2020

Tietokantavirheiden käsitteleminen on väistämätöntä MS SQL DBA -uran uralla. Vaikka on olemassa paljon tapoja lähestyä vioittumisia, kuten käsin tehtäviä korjauksia ja pakenemaan Belizeen, on olemassa toinen vaihtoehto: kolmannen osapuolen palautusohjelmisto.


Oikein oikein ohjelmisto voi säästää aikaa ja turhautumista ja saada sinut näyttämään melko tylyltä hyvältä yrityksesi päälliköille tai paniikkisoiville asiakkaille. Yksi parhaista tarkistetuista SQL-tietokantojen palautusohjelmista on IT-ohjelmistokehittäjän Stellar Data Recovery -ohjelman tuottama työkalu.

 
Stellar SQL Database Repair voi korjata vioittuneita tietokantatiedostoja, palauttaa poistetut tietueet ja käyttää niitä uusien tietokantojen luomiseen ja olemassa olevien, reaaliaikaisten korjaamiseen. Käyttäjäkokemus on riittävän suoraviivainen, jotta koulutettu apina todennäköisesti pystyisi itse hoitamaan korjaukset, mutta se on todennäköisesti jotain, jonka sinun pitäisi hiljaa, ellet halua työskennellä myös banaanien puolesta.
 

Emme ole oikeastaan ​​yhtä yllättyneitä siitä, kuinka helppoa on käyttää ohjelmistoa. Se on todella ollut suuntaus jokaisessa Stellar-tuotteessa, jonka kanssa olemme pelanneet sen jälkeen, kun arvioimme yrityksen lippulaivatuotetta, Stellar Data Recovery -tuotetta, joka on tällä hetkellä parhaan tietojen palauttamisen ohjelmistomme rankingissa.

Tulossa puhutaan yleisesti tietokannan korjaamisesta, ominaisuuksista, jotka saat Stellar SQL-tietokannan palautuksen avulla. Suorita sitten .mdf- ja .ndf-tiedostojen korjaamiseen tarvittavat vaiheet. Tarkastelemme myös nopeasti kustannuksia, jotta voit selvittää, sopiiko Stellarin tuote IT-budjettiisi.

Kuka tarvitsee SQL-tietokannan korjausohjelmiston?

Todennäköisesti, jos olet laskeutunut tähän artikkeliin, tiedät tarkalleen, miksi tarvitset SQL-tietokannan korjausohjelmistoa: se on suunniteltu korjaamaan vioittuneita tietokantatiedostoja, sekä ensisijaisia ​​(.mdf) että toissijaisia ​​(.ndf). Tällaisia ​​ohjelmistoja etsivät MS SQL -järjestelmänvalvojat tai vastaavat IT-ammattilaiset, jotka joko haluavat toipua katastrofista tai suunnittelevat olevansa valmiita.

Eräät asiat, jotka voivat johtaa tietokantaongelmiin, kuten vioittunut tai puuttuva tapahtumalokitiedosto, viallinen laitteisto, virushyökkäys, palvelimen virheellinen sammutus ja luonnollisesti käyttäjän virhe. Tällaisissa tapauksissa sinun on suoritettava palautus, ennen kuin voit käyttää MS SQL-tietokantaa tai suorittaa tapahtumia.

Jos sinulla on asiantuntemusta ja hermo, voit yrittää korjata sen manuaalisesti käyttämällä ehjiä lokitiedostoja (.ldf). Lokitiedostot eivät kuitenkaan aina päästä sinua kuumasta vedestä, etenkin koska nämä tiedostot voivat myös olla vioittuneita. Voit myös käyttää tietokantakonsolin komentoja, kuten DBCC CHECKDB ja DBCC DBREPAIR, pienten ongelmien korjaamiseen.

Kolmannen osapuolen palautustyökalu on pahemman tilanteen vuoksi tai niille, jotka eivät ole varmoja teknisestä tietävyydestään tai etsivät helpompaa tietä palautumiseen..

Vaikka meillä on useita työkaluja .mdf- ja .ndf-tiedostojen korjaamiseen, päätimme kuvata kuinka navigoida näissä levottomissa vesissä Stellar SQL-tietokantakorjauksella, koska mielestämme se tarjoaa parhaan yhdistelmän ominaisuuksia ja käytettävyyttä.

Pääset käyttökokemukseen vähän, mutta puhutaan ensin yleisistä ominaisuuksista varmistaaksemme, että tämä on etsimäsi työkalu. Ensinnäkin, ohjelmisto tukee useimpia MS SQL Server -versioita vuodesta 2016 lähtien.

Ohjelmisto voi palauttaa sekä .mdf- että .ndf-tiedostot ja kaikki niissä olevat esineet, mukaan lukien taulukot, liipaisimet, hakemistot, avaimet, säännöt ja tallennetut menettelyt. PAGE- ja ROW-pakkaustaulukoita voidaan myös korjata Stellar-työkalulla.

Kun korjaus on tehty, joka toimii skannaamalla hallittujen alueiden tietokantatiedostot ja korjaamalla bittikuvio, voit tallentaa korjatut tiedostot MS SQL-, .html-, .xls- ja .csv-muodossa. Jos et tarvitse koko tiedostoa tai sinun täytyy päästä nopeasti tiettyyn kohteeseen, Stellar SQL-tietokannan korjaus tukee myös objektien valikoivaa palauttamista.

Ennen palauttamista voit esikatsella objekteja varmistaaksesi, että se on mitä etsit. Voit myös tallentaa skannauksen kopion .dat-tiedostona myöhempää käyttöä varten.

Testasimme kaikki ominaisuudet varmistaaksemme, että ne toimivat kuten Stellar sanoo. Käytämme sinut läpi joitain perusprosesseista hetkessä. Ensin katsotaanpa nopeasti, kuinka paljon se palauttaa sinut takaisin.

Stellar SQL-tietokannan palautuksen lisensointivaihtoehdot

Stellar myy tällä hetkellä kaksi versiota SQL-tietokannan palautusohjelmistosta: teknikko ja platina. Mukana on myös SQL-tietokantatyökalupaketti, joka toimitetaan jonkin muun ohjelmiston mukana, joka vetoaa MS SQL -järjestelmänvalvojiin, jotka tarvitsevat heidän ohjelmistokirjastonsa rakentamista.


Teknikko
Platina
Toolkit
Kustannus:$ 349$ 449$ 549
Lisenssin voimassaoloaika:ElinikäElinikäElinikä
Systems:moninkertainenmoninkertainenmoninkertainen

Kustannukset saattavat vaikuttaa aluksi korkeilta, mutta johtuu siitä, että ne ovat hyödyllisiä elämälle, rajattomia tietokantoja ja käytettäväksi useissa järjestelmissä. Saat myös elinikäistä tukea. Lisäksi hinta vastaa samanlaisia ​​- ja kokemuksemme mukaan heikompia – tuotteita, kuten Kernel SQL Recovery.

Stellar SQL Database Recovery Platinum lisää SQL-varmuuskopion korjaus vioittuneiden .bak-tiedostojen korjaamiseksi, kun taas Toolkit-suunnitelma sisältää sekä kyseisen että SQL-salasanan palautuksen.

Voit kokeilla ohjelmistoa ilmaisella kokeiluversiolla, jonka avulla voit suorittaa skannaus- ja esikatseluobjekteja, mutta et suorita varsinaista palautusta puhtaiden tietokantatiedostojen luomiseksi. Stellar tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos tuote ei vastaa tarpeitasi.

SQL-tietokannan korjaus

Voit ladata Stellarin kokeiluversion napsauttamalla vihreää “ilmainen lataus” -painiketta eikä “osta nyt” -painiketta tuotteen aloitussivulla. Jos ostat lisenssin, Stellar lähettää sinulle rekisteröintikoodin, joka sinun on annettava ennen palautusta.

Kun olet asentanut ohjelmiston ja käynnistänyt sen, Stellar muistuttaa sinua lopettamaan tietokantapalvelimen ja kopioimaan vioittuneen tiedoston toiseen sijaintiin. Napsauta “ok” ja sinua pyydetään seuraavaksi ilmoittamaan tiedoston sijainti.

Jos et tiedä, missä vioittunut tiedosto on tallennettu, napsauta Etsi-painiketta, jolloin ohjelmisto etsii sitä puolestasi. Säästät arvokasta aikaa tehdä tärkeitä asioita, kuten tutkia parempaa yrityssynkronointia ja jakaa yritykseesi. Lue kuitenkin nopeasti, koska skannaus vie vain minuutin.

Korosta palautettujen tiedostojen luettelossa .mdf- tai .ndf-tiedosto, jonka haluat korjata, ja napsauta sitten “korjaa”. Voit myös sisällyttää poistettujen tietueiden sisällyttämiseen, jos haluat sisällyttää ne tuloksiin.

Korjaus käynnistyy, etenemispalkilla ja lokilla, joka näyttää sinulle mitä tapahtuu lähellä asiakkaan alaosaa. Meille prosessi päättyi noin kymmenessä sekunnissa. On selvää, että korjaus kestää kuitenkin tietokannan koosta. Kokeilimme ohjelmistoa pienellä 10 kt: n .mdf-tiedostolla.

Kun skannaus ja korjaus on valmis, napsauta ponnahdusikkunassa ”ok”. Sinun on rekisteröitävä kopio korjauksen loppuun saattamiseksi, jos et vielä ole. Kopio skannaustuloksista tallennetaan automaattisesti, jos haluat työskennellä sen kanssa myöhemmin.

Korjattu tiedosto ladataan asiakaskonsoliin, kun skannaus on valmis. Voit selata korjatun tiedoston objekteja vasemmalla olevan puun valikon avulla.

Löydät oksat taulukoille, näkymille ja synonyymeille. Siellä on myös ohjelmoitavuushaara, joka sisältää alahaaroita tallennettuihin toimintoihin, toimintoihin, sääntöihin ja muihin kohteisiin.

Suurempia keskimmäisiä ikkunoita voidaan käyttää korjattujen kohteiden esikatseluun. Jos esimerkiksi laajennat taulukon haaraa ja napsautat taulukkoa, näet taulukon sisällön.

Tämä on varsin kätevä erityisesti varmistaaksesi, että tiedostosi on korjattu onnistuneesti, ja pääsemään tiettyihin liiketoimintakriittisiin tietoihin nopeammin. Voit laajentaa minkä tahansa taulukon alapuolella olevaa valikkoa ja tarkistaa taulukon sarakkeet, ensisijaiset ja vieraat avaimet, rajoitukset, hakemistot ja muut tiedot.

Siellä on myös hakukenttä, jonka avulla löydät puun kohteita, erityisen hyödyllisiä suurten tietokantojen yhteydessä.

Kun olet tyytyväinen tuloksiin, mitä haluamasi, napsauta “tallenna” suorittaaksesi korjauksen. Kuten mainittiin, korjattua tiedostoa ei tarvitse tallentaa tietokantatiedostona. on myös vaihtoehtoja .csv-, .html- ja .xls-tiedostoille.

Jos luot uuden tietokantatiedoston, sinulle annetaan vaihtoehtoja luoda uusi tietokanta tai tallentaa live-tietokantaan.

Jos haluat luoda uuden tietokannan, napsauta olemassa olevan tietokannan valintanappia ja kirjoita palvelimen / ilmentymän nimi, valitse kohde ja napsauta “yhdistä” suorittaaksesi prosessin loppuun. Olemassa olevan tietokannan palauttamiseksi napsauta ”live tietokanta” -valintanappia, kirjoita palvelimen / ilmentymän nimi ja valitse sitten tietokanta avattavasta valikosta. Napsauta “Yhdistä”.

Kummassakin tapauksessa asiakas ilmoittaa sinulle, että tiedosto on tallennettu haluttuun sijaintiin.

Jos joudut vaikeuksiin korjausprosessin aikana, voit käyttää käyttöopasta ja UKK-ominaisuutta suoraan asiakkaan sisällä, ilman, että sinun täytyy siirtyä Stellar Data Recoveryn online-tietokantaan. Klikkaa “?” -kuvake joko.

Lopulliset ajatukset

Tämän pikaoppaan tavoitteena oli näyttää sinulle, kuinka helppo SQL-tietokannan korjaus voi olla hyvien ulkopuolisten ohjelmistojen avulla. Valitsimme Stellar SQL-tietokannan korjauksen esimerkiksi yksinkertaisuuden, ominaisuuksien ja asianmukaisten kustannusten vuoksi vastaaviin ohjelmistoihin nähden. Voit testata ohjelmiston itse lataamalla ilmaisen kokeilun tietysti arvioidaksesi sitä itse.

Jos olet yhtä tyytyväinen ohjelmistoon kuin olimme, älä unohda tarkistaa Stellar Data Recovery -katsausta, jota voidaan käyttää kiintolevyllä poistettujen ja vioittuneiden tiedostojen palauttamiseen uudelleen. Stellarilla on myös joukko muita tuotteita, joista muutamia olemme esitellyt samanlaisissa oppaissa kuin tämä:

 • Miten muuntaa Outlook OST-tiedostot PST: ksi
 • Kuinka muuntaa Exchange EDB-tiedostot PST: ksi
 • Kuinka palauttaa Microsoft Exchange -postilaatikko
 • Kuinka korjata Outlook-tietokantatiedostot

Kysy meiltä alla olevia kysymyksiä tietokantatiedostojen tai Stellar-ohjelmistojen korjaamisesta, ja yritämme löytää vastauksia sinulle. Kiitos käsittelystä!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map