Kuinka korjata Outlook-tiedostot vuonna 2020 vain muutamalla napsautuksella

Vioittuneet tai muuten vahingoittuneet Outlook-datatiedostot (.pst-muodossa) voivat asettaa yrityksen vakavan sidoksen leikkaamalla sen pois tärkeiden sähköpostien, kalenteritietojen ja muiden tietojen kopioista. Voit rakentaa joitain puuttuvia tietojasi jahtaamalla työtovereita ja asiakkaita, mutta sitten tuhlaat aikaa, häpeää itsesi ja palkitset todennäköisesti vain osittaisen korjauksen.

Paras lähestymistapa on tietysti koskaan koskaan törmätä tähän ongelmaan ensin varmuuskopioimalla sähköpostisi pilveen. Suurin osa parhaan online-varmuuskopio-oppaamme suosituksista voi auttaa tässä. Jos toisaalta huomaat, että pidät kiinni housuistasi, kaikki toivo ei ole kadonnut.

Tulevaisuudessa näytämme sinulle kuinka korjata vioittuneet .pst-tiedostot tätä tarkoitusta varten suunnitelluilla erikoisohjelmilla. Työkalun, johon pääsimme, loivat kehittäjät, jotka takaavat parhaan tietojen palauttamisen ohjelmiston, Stellar Data Recoveryn. Yhtiö myy täydellisen tietotekniikkatyökalupaketin, joka auttaa yritystäsi selvittämään laajan valikoiman datakysymyksiä, mukaan lukien .ost to .pst -muunnin.  

Pysy kanssamme, kun opastamme Stellar Outlook PST Repair -sovelluksen peruskäyttöä, jota voidaan käyttää myös vahingossa poistettujen sähköpostiviestien palauttamiseen. Muista antaa myös Stellar Data Recovery -arviointimme lukema, joka voi helposti palauttaa tiedostotyypit vioittuneesta osiosta tai kaatuneesta kiintolevystä.       

Milloin tarvitset PST-korjausohjelmiston?

Vain varmistaaksemme, että olemme kaikki samalla sivulla täällä, henkilökohtainen tallennustaulukkotiedosto (.pst) on Microsoft-tiedostotyyppi, jota käytetään viestien, kalenteritapahtumien, osoitekirjojen, lehtien ja muiden Microsoftin käyttämien tietoobjektien kopioiden tallentamiseen. Outlook, Outlook-asetusten lisäksi.

Se toimii varmuuskopiona Outlook-tileistä niille, jotka käyttävät POP3- tai IMAP-verkkopohjaista sähköpostia. Useimmissa tapauksissa .pst-tiedostojen kanssa työskenteleminen tarjoaa kohtuullisen paljon joustavuutta: Voit siirtää ne jopa tietokoneesta toiseen säilyttääksesi tietosi ilman hikkaa..

Kuten kaikki tiedostot, .pst-tiedostot voivat kuitenkin vahingoittua. Näin voi tapahtua, kun .pst-tiedostot kasvavat liian suuriksi, tai se voi johtua viallisista asemista, haittaohjelmista ja monista muista tapauksista. Jos et ole tallentanut varmuuskopiota .pst-tiedostostasi käyttämällä online-varmuuskopiopalvelua, kuten CloudBerry Backup (lue CloudBerry Backup -katsaus), tarvitset erityistä ohjelmistoa auttamaan.

Siellä on kourallinen .pst-korjaustyökaluja, mutta laskeuduimme Stellar Outlook PST Repair -sovellukseen sen luotettavuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Joitakin ominaisuuksista, joita pidämme sähköpostien palautuksen lisäksi, ovat:

  • Liitteiden, yhteystietojen ja kalenterien palauttaminen
  • Tallenna viestit .eml, .msg, .rtf, .html ja .pdf-muodossa
  • Tallenna skannaukset myöhempää käyttöä varten
  • Palauta poistetut sähköpostit
  • Palautus salattuista .pst-tiedostoista

Ohjelmisto tukee myös kaikkia Outlookin iteraatioita aina takaisin Outlook 2000: een.

Kosketamme sen ominaisuuksia enemmän, kun osoitamme sinulle, kuinka Stellaria voidaan käyttää vahingoittuneiden .pst-tiedostojen korjaamiseen. Katsotaanpa ensin kuitenkin kustannuksia nopeasti.

Stellar Outlook PST -korjauslisenssin vaihtoehdot

Työkalu itsessään ei ole halpaa, joten jos etsit kertaluonteista ratkaisua, niin se ei todennäköisesti ole. Jos sinulla on yritys- tai IT-kauppa, kustannukset ovat kuitenkin paljon helpommin sulavia, koska saat elinikäisen lisenssin.

SOHOTechnicianOutlook Toolkit
Kustannukset (elinikä)$ 99$ 249$ 299
AsennusYksi järjestelmäUseita järjestelmiäUseita järjestelmiä

SOHO-lisenssin avulla voit asentaa ohjelmiston yhdelle tietokoneelle, kun taas teknikko-lisenssin avulla voit asentaa sen tarvittavaan määrään. Aikaisemmin mainitsemiemme ominaisuuksien lisäksi teknikko-lisenssit lisäävät kykyä:

  • Vie suoraan Outlook 365: een
  • Tallenna tiedostot DBOX- ja MBOX-muodoissa
  • Jakaa valtavat .pst-tiedostot pienempiin
  • Kompaktit .pst-tiedostot
  • Pura liitteet

Outlook Toolkit -lisenssi lisää muutamia muita ominaisuuksia, mikä tekee siitä ylivoimaisesti parhaan kaupan. Niihin kuuluu kyky muuntaa .pst-tiedostoja .ost-tiedostoiksi, tunnistaa ja poistaa kaksoiskappaleet, yhdistää .ps-tiedostot yhdeksi tiedostoksi ja palauttaa .pst-salasanat.

Jos haluat kokeilla palvelua ensin, voit ladata ilmaisen version, jonka avulla voit skannata ja esikatsella palautettavissa olevia .pst-tiedostoja.

Kaikissa kolmessa suunnitelmassa on ilmainen tekninen tuki, jos joudut vaikeuksiin. Työkalu on kuitenkin riittävän helppo käyttää, kuten olemme tulossa näkemään, jotta se voi saada aloittelijan näyttämään IT-gurulta.

Kuinka korjata Outlook PST-tiedostoja Stellarilla

Kun olet päättänyt lisenssistä, Stellar lähettää sinulle sähköpostia latauslinkin ja lisenssiavaimen. Niitä käyttämällä asennus on melko yksinkertaista ja kestää vain minuutin tai kaksi.

Palautusprosessi on melko yksinkertainen ottamatta ominaisuuksien oikoteitä, mikä näyttää olevan tilanne useimmissa Stellar-työkaluissa, joiden kanssa olemme työskennelleet. Vaiheiden läpi käyminen toivottavasti antaa kuitenkin paremman kuvan siitä, mitä odottaa ennen ostamista.

Vaihe yksi: Suorita viallisen PST-tiedoston skannaus

Käynnistämällä ohjelmiston asennuksen jälkeen sinua odottaa ikkuna, jonka avulla voit valita .pst-tiedoston, joka tarvitsee korjaamista.  

Voit selata tiedostoa, jos tiedät, missä se on, tai säästää itsesi jonkin aikaa antamalla ohjelmistolle etsiä sitä kiintolevyltä. Löytä-vaihtoehto toimii nopeasti, tässä tapauksessa vain noin 30 sekuntia.

Kun olet valmis, korosta tiedosto, jonka haluat korjata, ja napsauta “korjaa” -painiketta. Tiedoston skannaus suoritetaan, joka vie vain sekunnin jakson.

Vaihe toinen: Skannaustulosten käsittely

Kun skannaus on valmis, Stellar Outlook PST Repair näyttää tulokset, ja antaa sinun lajitella tiedostosi sisältö ennen kuin tallennat sen korjattuna tiedostona.

Navigoinnin tulisi tuntua tutulta: se on vähän kuin Outlookin käyttö. Vasemmanpuoleinen ruutu on tarkoitettu korkean tason navigointiin. Voit käyttää sieltä postilaatikoitasi, poistettuja kohteita, roskapostia, kalenteria, yhteystietoja ja muuta.

Napsauttamalla mitä tahansa luokkaa, toinen sarake täyttää objektit, jotka on järjestetty kyseiseen luokkaan. Napsauta esimerkiksi ”Saapuneet” ja näet kaikki postilaatikossasi olevat sähköpostiviestit ennen vioittumista. Oikealla oikealla oleva ruutu näyttää tietysti valitsemasi sähköpostin todellisen sisällön.

Kun olet valmis palauttamaan .pst-tiedoston, napsauta vain “Tallenna korjattu tiedosto” -painiketta lähellä asiakkaan yläosaa. Sinulle annetaan mahdollisuus tallentaa se .pst-, .msg-, .eml-, .rtf-, .html- tai .pdf-tiedostotyyppinä.

Jos et halua tallentaa kaikkea, voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa yksittäistä sähköpostia ja valita tallentaa sen omaan tiedostoon, vaikka et voi tallentaa sitä .pst-tiedostona..

Siellä on myös painike, jolla voit tallentaa skannauksen sen sijaan, että muuntaisit sen heti .dat-tiedostoksi, jolloin voit ladata tuloksia ja työskennellä myöhemmin.

Lopulliset ajatukset

Siinä kaikki on Stellar Outlook PST Repair -sovelluksen avulla vaurioituneiden henkilökohtaisten tallennustaulukkotiedostojen korjaamiseen. Vaikka kauneuskilpailuja ei voiteta, tarkka lähestymistapa on juuri se, mitä haluat hyvästä IT-työkalusta. Jos olet käyttänyt Outlookia, voit käyttää tätä työkalua ilman ongelmia.

Viimeisenä muistutuksena paras tapa välttää vaurioituneet tiedostot on varmuuskopioida kiintolevy. Meillä on täysi kirjasto online-varmuuskopiointiarvioita, joiden avulla voit lajitella vaihtoehdoista. Jos kuitenkin etsit pikakuvaketta, tutustu suosikkeihimme parhaan online-varmuuskopioinnin tekemiseksi pienyrityksille. Kiitos käsittelystä. Ole varma ja jätä kommentit ja kysymyksesi meille alla.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me