Kuinka käyttää pilvitallennusta paikallisen aseman tavoin: 2020 -opas

Koska Internet on todennäköisesti syy siihen, että käytät tietokonetta, on kohtuullista olettaa, ettet epäröi käyttää sitä pilvitallennustilaan pääsyyn. Toisin sanoen, jos käytät offline-sovelluksia, jotka edellyttävät pääsyä pilvitallennustiedostoihin, olet hakemassa hoitoa, koska tässä artikkelissa kerrotaan sinulle, miten pääset pilvitallennustilaan kuten paikallinen asema. Määritelmämme ”kohdella” voi myös poiketa määritelmästäsi.


Pilvitallennus antaa sinun tehdä yhteistyötä muiden kanssa pitämällä tiedostot pilvessä. Tällä tavalla voit jakaa ne helposti. Lisäksi, jos kiintolevyn toimintahäiriöt tai joku varastaa kannettavan tietokoneesi, tärkeitä tiedostojasi ei häviä.

Pilvitallennuksen käyttäminen paikallisena asemana on kuitenkin erilaista kuin sen käyttö pilviverkon asemana. Se ei säästää levytilaa, mutta antaa sinun käyttää sisältöäsi nopeammin. Syynä tähän on pilvitallennussisällön synkronointi tai lataus tietokoneellesi. Jos olet OneDrive-käyttäjä, lue ohjeet OneDriven kartta-asemaksi verkkoasema-artikkelissa oppiaksesi sen määrittäminen..

Synkronoinnin avulla voit muokata tiedostoja offline-ohjelmien avulla ja lähettää sitten muutetut tiedostot pilveen. Koko tiedoston lähettäminen uudestaan ​​on ajanhukkaa, koska olisi parempi vain lähettää muutettu osa. Tätä varten lohkotason synkronointialgoritmi on tarkoitettu. Jotkut parhaista palveluistamme ovat parhaassa synkronointiluettelon pilvitallennustilassa.

Jos olet törmännyt tänne etsimään varmuuskopioita, sinun tulee tutustua parhaiden pilvipalveluiden luetteloomme ja tutustua pilvitallennuksen ja varmuuskopion erotukseen. Muussa tapauksessa puhumme tässä artikkelissa muista artikkeleista, mutta paras pilvitallennusvertailumme voi antaa sinulle nopean luettelon, jos haluat.

pCloud

pCloud lanseerattiin vuonna 2013 ja se sijaitsee Yhdysvalloissa. Se sijaitsee parhaan pilvitallennusluettelomme kärjessä erinomaisen arvon, helppokäyttöisyyden ja hyvien ominaisuuksien ansiosta. Kuten monet muut palvelut, se käyttää yleistä synkronointimallia, joka koostuu järjestelmäpalkin kuvakkeesta ja synkronointikansiosta. Asenna ja käytä sitä noudattamalla alla olevia vaiheita.

pcloud-step1 lataa

Kirjaudu pCloud-tiliisi pCloud-verkkosovelluksella ja napsauta sivun yläosassa olevaa latauslinkkiä..

pcloud-step2-os-versio

Valitse sitten käyttöjärjestelmäsi. Käytimme Windows 10. pCloud toimii myös macOS: ssä ja Linuxissa. Jos haluat vaihtoehtoisen palvelun Applen käyttöjärjestelmälle, lue paras pilvitallennuspaikka Mac-kappaleelle. pCloud on paras pilvitallennus Linux-listallamme, mutta siinä on muita palveluja, jotka saattavat sopia sinulle paremmin.

Kun olet ladannut ja asentanut asiakkaan, suorita se ja kirjaudu sisään käyttöoikeustiedoillasi. Näet pCloud-sovelluksen ja pCloud-paikallisen aseman.

pcloud-vaihe3-pcloud-drive

PCloud-asema synkronoi tiedostot pilvestä tietokoneellesi ja kaikki siihen lisäämäsi tiedostot synkronoidaan pilveen. Voit myös asettaa sen synkronoimaan kuvakaappaukset. Valitettavasti pCloud ei tarjoa lohkotason synkronointia yhteistyön nopeuttamiseksi.

pcloud-sync-asetuksia

pCloud antaa sinun valita lisäkansioita, jotka synkronoidaan myös pilveen. Voit myös jakaa tiedostoja ja kansioita pCloud-asemalta napsauttamalla niitä hiiren kakkospainikkeella ja siirtymällä “jaa” -valikkoon.

pcloud-osake-välilehti

pCloudilla on hyvä median esikatselu, minkä vuoksi se on parhaiden valokuvien ja videoiden pilvitallennusluettelomme yläosassa. Jos haluat lisätietoja sen ominaisuuksista ja hinnasuunnitelmista, lue pCloud-arvostelu.

Google asema

800 miljoonalla käyttäjällä Google Drive on suosituin pilvitallennuspalvelu. Se ei ole yllättävää, koska sillä on suuri käyttömukavuus, vahvat yhteistyöominaisuudet, kuten Google Docs, ja globaali palvelinverkko, jonka avulla voit saavuttaa hyvät synkronointinopeudet.

Päästäksesi synkronointikansioon sinun on ensin kirjauduttava sisään Google-tiliisi ja navigoitava Google Drive -sivulle. Napsauta sitten pienessä rataskuvaketta oikean yläkulman lähellä.

GDrive-step1-gear-kuvake

Napsauta “get backup and sync for Windows” ja lataa asiakas.

GDrive-step2 lataa

GDrive-vaihe3-järjestelmä-kuvakkeesta

Valitse ”varmuuskopiointi ja synkronointi”, lataa asiakas ja asenna se. Asennuksen jälkeen sovellus käynnistyy automaattisesti, mutta voit käyttää sitä tehtäväpalkki-kuvakkeen avulla.

GDrive-Step4-backup-to-GDrive

Voit sitten valita minkä kansion haluat varmuuskopioida jatkuvasti Google Driveen ja mitkä tiedostot ja kansiot haluat synkronoida tietokoneellesi. Kun olet määrittänyt synkronoinnin määrittämisen, Google Drive -synkronointikansio näkyy tiedostoselaimen hallintaohjelmassa (Windows 10: ssä, se on ”pikakäytössä”).

GDrive-sync-kansio

Jos synkronointi vie liikaa järjestelmäresurssejasi tai verkon kaistanleveyttä, voit keskeyttää sen napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella järjestelmäpalkin kuvaketta, napsauttamalla asetuspainiketta ja valitsemalla ”tauko”.

GDrive-sync-tauko

Samasta valikosta voit selata asetuksia ja sitten säätää asetuksia verkkoasetuksista rajoittaaksesi, kuinka paljon kaistanleveyttä haluat käyttää synkronointiin. Asiakas antaa sinun myös tallentaa kuvakaappauksia suoraan pilveesi.

Vaikka Google Driven siirtonopeudet ovat kohtuulliset, se voisi parantaa yhteistyöominaisuuksiaan entisestään lohkotason synkronoinnilla. Google Drive -katsauksesta näet, mitä yhteistyöominaisuuksia se tarjoaa, sekä hinnoittelutiedot.

Dropbox

Dropbox, jolla on 500 miljoonaa käyttäjää, on toinen suosittu palvelu. Se keksi synkronoinnin yleisen mallin ja lohkotason synkronointialgoritmin. Se on nopea ja tarjoaa yhden markkinoiden parhaista käyttökokemuksista. Itse asiassa se on paras pilvitallennus synkronoitavaksi.

Jos haluat käyttää sitä kuin paikallista asemaa, kirjaudu sisään Dropbox-tiliisi verkkopalvelimen avulla ja etsi sitten pieni tilin yläosa oikeassa yläkulmassa..

dropbox-vaihe-1

Napsauta valikon “asenna” -linkkiä.

dropbox-askel-2-asennus

Lataa ja asenna työpöytäohjelma. Kun asennus on valmis, voit suorittaa asiakkaan järjestelmäpalkin kuvakkeesta. Se pyytää sinua valitsemaan, kuinka haluat synkronoida tiedostot. Valitse vaihtoehto, joka tekee tiedostoista paikallisia.

dropbox-vaihe-3-valita

Voit avata Dropbox-synkronointikansion napsauttamalla järjestelmäpalkin kuvaketta ja sen jälkeen yläosan valikon kansiokuvaketta.

dropbox-vaihe-4-tray-kansio

Toinen vaihtoehto on avata tiedostohallintaohjelma ja valita ”Dropbox”.

dropbox-sync-kansio

Työpöytäsovelluksen avulla voit varmuuskopioida näyttökuvasi automaattisesti, rajoittaa kaistanleveyttä ja valita valikoivasta synkronoinnista valitaksesi kansiot, jotka haluat synkronoida tietokoneellesi. Jos tilaat Dropbox Professional -sovelluksen, saat myös älykkään synkronoinnin, jonka avulla voit nähdä ja käyttää tiedostoja ja kansioita ilman, että ne vievät tilaa kiintolevylläsi..

Lisätietoja Dropbox Professionalista ja muista palvelutarjouksista on Dropbox-arvosteluamme.

Lopulliset ajatukset

Pilvitallennuksen käyttäminen paikallisena kansiona on tehokasta, koska se auttaa nopeuttamaan työnkulkua offline-sovelluksia käyttämällä. Se vie enemmän tilaa, mutta joillakin palveluilla, kuten Dropboxilla, on myös mahdollisuus, vaikka käyttö olisi hitaampaa. pCloud on loistava valinta, jos työskentelet mediatiedostojen kanssa ja Google Drive on hieno yhteistyöhön asiakirjojen kanssa.

Mitä mieltä olet synkronoinnista paikalliseen asemaan? Onko sen arvoinen kiintolevytila? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map