Dropbox-tilisi poistaminen vuonna 2020

Dropbox on suosittu palvelu, jonka avulla voit tallentaa ja hallita tiedostoja pilvessä. Se tarjoaa tiimisuunnitelmat ja yhteensopivuuden Office Online -palvelun kanssa. Dropbox ei kuitenkaan ole ainoa pilvitallennuspalvelu siellä, ja ehkä haluat viedä tiedostosi muualle tutustumalla parhaaseen pilvitallennusoppaaseemme.


Onneksi Dropbox-tilisi poistaminen ja Dropbox-asiakasohjelman poistaminen on yksinkertainen prosessi, jota käsittelemme tässä vaihe vaiheessa -oppaassa. Muista, että jos poistat tilisi, menetät pääsyn Dropboxiin tallennettuihin tiedostoihin. Varmista, että lataat tiedostot, jotka haluat säilyttää, ennen kuin aloitat tämän prosessin.

Jos kuitenkin haluat poistaa Dropbox-tilisi, koska et näe palvelun päätä, tutustu Dropbox-arvosteluun; saatat yllättyä joistakin eduista, joista et ehkä ole tiennyt.

Kuinka poistan Dropbox-tilini?

Ennen kuin poistat Dropbox-tilisi, sinun on ensin peruutettava tilauksesi maksamastasi tilauksesta. Jos käytät jo ilmaista Dropbox Basic -suunnitelmaa, voit siirtyä tämän osan viimeiseen kappaleeseen. Muussa tapauksessa jatka lukemista aloittaaksesi.

Aloita siirtymällä Dropbox.com-sivustoon ja kirjautumalla sisään tiliisi. Napsauta profiilisi tai ympyrää sivun oikeassa yläkulmassa. Napsauta avattavassa kolmannessa valikossa ”asetukset” ja siirry “suunnitelma” -välilehteen. Vierittyään sen jälkeen sivun alaosaan ja napsauta ”Peruuta suunnitelma”.

asetukset

Napsauttamalla ”Peruuta suunnitelma” -painiketta pääset alennussivulle. Vieritä sen alareunan kohdalle, jolla sinulla on vaihtoehtoja ottaa yhteyttä Dropbox-tukeen, muuttaa suunnitelmaa tai alentaa sitä. Alennuspainike näyttää harmaalta, mutta mene eteenpäin ja napsauta ”Haluan silti alentaa”.

peruuta-suunnitelma

Tämä sivu kehottaa sinua valitsemaan syyn, miksi haluat peruuttaa suunnitelmasi. Et voi ohittaa tätä vaihetta, joten valitse syy peruuttamiseen ja napsauta sitten Jatka siirtyäksesi eteenpäin.

downgrade-kysely

Seuraava sivu on yhteenveto kaikesta, mitä menetät peruuttamalla Dropbox-suunnitelmasi. Vieritä alaosaan ja napsauta ”Haluan silti alentaa”. Sitten sinut viedään takaisin etusivullesi.

todella-this-time

Nyt kun olet peruuttanut suunnitelmasi, voit poistaa tilisi. Siirry takaisin asetuksiin ja vieritä sivun alaosaan ja napsauta sitten Poista tili -painiketta. Sinun on annettava salasanasi ja perusteltava poistumisensa ennen kuin napsautat “pysyvästi poistaa”. Sinut kirjataan ulos Dropbox-asiakasohjelmasta ja viedään heti kirjautumissivulle.

Kuinka poistan Dropbox-tilini?

  1. Napsauta profiilikuvasi tai harmaata ympyrää näytön oikeassa yläkulmassa.
  2. Napsauta avattavan valikon ”Asetukset” (jos sinulla on ilmainen tili, siirry vaiheeseen 10)
  3. Napsauta “Suunnittelu” -välilehteä
  4. Napsauta Peruuta suunnitelma
  5. Napsauta ”Haluan alentaa”
  6. Valitse syy alenemiseen
  7. Napsauta “jatka”
  8. Napsauta ”Haluan silti alentaa”
  9. Siirry takaisin yleisten asetusten välilehteen
  10. Vieritä sivun alaosaan
  11. Napsauta Poista tili.
  12. Syötä salasanasi ja valitse syy poistumiseen
  13. Napsauta Poista lopullisesti

Kuinka poistan Dropboxin tietokoneesta?

Dropbox-asiakasohjelman asennuksen poistaminen Windows-tietokoneelta on paljon nopeampi tehtävä. Napsauta tietokoneen Käynnistä-valikossa tai Windows-painikkeessa rataskuvaketta. Tämä vie asetusvalikkoon.

Windows-asetukset

Kun olet asettanut asetukset, napsauta “apps” ja siirry sitten Dropbox-kohtaan. Napsauta ”Poista” ja napsauta sitten ponnahdusvalikossa ”Poista”.

uninstall

Tästä eteenpäin avautuu ohjattu Dropbox-asennustoiminto, ja voit napsauttaa asennuksen asennusta poistaaksesi asiakkaan tietokoneesta. Dropbox-kansio on edelleen tietokoneellasi, joten viimeisenä vaiheena varmista, että olet poistanut kansion ja tiedostot, joita et halua.

Kuinka poistan Dropboxin tietokoneesta?

  1. Napsauta tietokoneesi Käynnistä- tai Windows-painiketta
  2. Napsauta ratas- tai asetuspainiketta
  3. Napsauta “apps”
  4. Etsi Dropbox
  5. Napsauta Poista ”
  6. Napsauta toista asennuspainiketta
  7. Napsauta ”Poista asennus” Dropbox-asennustoiminnossa

Lopulliset ajatukset

Nyt kun olet poistanut tilisi, voit kokeilla jotain uutta. Suosittelemme Sync.com: ta ja pCloudia kahdeksi parhaiten arvioituksi pilvitallennuspalvelumme. Molemmat ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja niillä on hienot suunnitelmat. Voit tutustua pCloud-arvosteluemme ja Sync.com-arvosteluemme saadaksesi lisätietoja.

Rakastamme kuulemista sinusta, joten kerro meille kommenteista, jos sinulla on vaikeuksia Dropbox-tilisi poistamisessa tai asiakkaan poistamisessa tietokoneeltasi. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map