CloudBerry vs. Carbonite: räätälöinti vs mukavuus

On monia palveluita, jotka voivat varmuuskopioida tietosi, ja tässä artikkelissa tarkastellaan kahta mahdollisuutta. Vertaamme CloudBerry Backup -parin yhdistämistä Wasabi vs. Carbonite -pariin ja katsomme, mikä tulee esiin.


Valitsimme Wasabin, koska sillä on suuri hinta gigatavua kohti sekä vahvat turvallisuus- ja tietokeskukset Yhdysvalloissa ja pian myös Hollannissa, joka saavuttaa nopeamman nopeuden tiedostojen lataamisessa ja lataamisessa. Tämä tarkoittaa, että voit asettaa tallennustilan koon haluamallasi tavalla. Löydät lisätietoja palvelusta Wasabi-arvosteluista.

CloudBerry Backupilla on yhteistyökumppani, koska se ei ole kokonaisvaltainen varmuuskopiointipalvelu eikä se tarjoa tallennustilaa tai tallenna tiedostojasi. Se toimii kuin ohjauskeskus, joka auttaa hallitsemaan muiden pilvien tallennuspalvelujen varmuuskopiointisuunnitelmia.

Carbonite on vakiopalvelu, mutta se on myös parhaiden online-varmuuskopioratkaisujen luettelossa.

Jos haluat tietää enemmän kilpailijoista, lue CloudBerry varmuuskopio -katsaus ja Carbonite-arvostelu. Jos hämmentät pilvitallennuksen ja varmuuskopion eroa, lue selitys.

Pilvivarmistuksen käyttäminen on älykästä, koska et voi olla varma, kuinka kauan kiintolevy kestää, ja et voi kadottaa tietosi toimintahäiriöiden tai kaatumisten vuoksi. Voit käyttää tietojen palautusohjelmistoa tiedostojen palauttamiseen, mutta se ei ole luotettava tapa. Et voi myöskään luottaa solid-state-asemiin, koska niissä esiintyy enemmän datavirheitä, vaikka niiden vikaantumisaste olisi alle yksi prosentti.

Viiden kierroksen aikana aiomme nähdä kuinka palvelut verrataan toisiinsa auttaaksemme sinua valitsemaan yhden. Jokaisen lopussa nimeämme voittajan. Soittoäänen jälkeen teemme kehyksen ja julistamme voittajan.

1

Arvo

Hyödyllistä on saada enemmän vähemmällä rahalla, ja sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää tarpeitasi vastaava suunnitelma, jos niitä on laaja valikoima. On hienoa, jos palveluntarjoaja tarjoaa myös ilmaisen suunnitelman tai kokeiluversion, joten voit testata palvelun. Jos etsit rajoittamatonta varmuuskopiota, tutustu parhaimpaan rajoittamattomaan online-varmuuskopioluetteloomme.

Useimmat pilvipalveluntarjoajat veloittavat tietokoneiden lukumäärän ja gigatavujen tilan mukaan, mutta CloudBerry Backup on erilainen. Koska et saa tallennustilaa sen kanssa, joudut ostamaan vain kertaluonteisen lisenssin. Halvin lisenssi on nimeltään Desktop ja se maksaa 49,99 dollaria, kun taas kallein, Ultimate, maksaa 299,99 dollaria.

Se ei kuitenkaan lopu tähän, koska joudut maksamaan myös valitsemastasi varmuuskopiosta. Wasabi veloittaa .0049 dollaria gigatavua säilytystilaa kuukaudessa. 1TB: llä Wasabista, sinun on annettava 5 dollaria kuukaudessa, mikä on yksi markkinoiden parhaista IaaS-tarjouksista.

cberry-vs-luonnonkoksi-cberry hinnoittelun

Carbonite tarjoaa kolme suunnitelmaa rajoittamattomalle varastoinnille: Basic, Plus ja Prime. Peruskustannukset ovat 71,99 dollaria vuodessa ja paljain luun rajoittamaton varmuuskopio. Plus on suosituin suunnitelma, ja se lisää ulkoisen aseman varmuuskopion ja automaattisen videon varmuuskopion 111.99 dollarilla vuodessa. 149,99 dollaria vuodessa, Prime antaa sinulle kuriirien palautuspalvelun loput.

Ennen tilaamista sinun tulee testata palvelu 15 päivän kokeiluversiona. Jos päätät karboniitista sopivan, voit saada 5 prosentin alennuksen kahden vuoden maksamisesta tai 10 prosenttia kolmesta. Tällä hetkellä uudet asiakkaat, jotka ostavat kahden tai kolmen vuoden tilauksen mistä tahansa suunnitelmasta, saavat vastaavasti 20 tai 30 prosenttia alennuksen..

Palvelun avulla voit myös varmuuskopioida useita tietokoneita. Carbonite Safe Backup Pro alkaa 287,99 dollaria vuodessa ja antaa sinun varmuuskopioida jopa 25 tietokonetta ja tarjoaa 250 Gt varmuuskopiota.

cberry-vs-luonnonkoksi-luonnonkoksi hinnoittelun

Yhdessä Wasaban halvan kaupan kanssa CloudBerry Backup on halvempi kuin Carboniten rajoittamaton varmuuskopio. Se on vielä totuudenmukaisempaa, kun otat huomioon pitkän aikavälin kustannukset. CloudBerry Backup voittaa Wasabi voittaa tämän kierroksen.

Kierros: MSP360: n Cloudberry-varmuuskopion arvopiste

2

turvallisuus

Vahva turvallisuus pitää varmuuskopiosi turvassa. Sen vahvuus riippuu siirrossa ja levossa käytetystä salauksesta, joka protokolla suojaa tiedostojasi siirron aikana jne. Palvelu on parhaimmillaan nollatietoa, mikä tarkoittaa, että vain sinä voit lukea tiedostoja. Kaksitekijäinen todennus on myös tärkeää, koska se auttaa, jos joku varastaa salasanasi.

CloudBerry Backup tukee näitä tietoturvamenetelmiä, mutta se riippuu myös kumppanipalvelusta. Yhteensopivan kumppanin kanssa CloudBerry Backup tukee jopa AES 256-bittistä asiakaspuolella. Monet palvelut tukevat vain palvelinpuoleista salausta. Jos sinulla on se asiakaspuolella, vain sinä voit hallita salausavainta ja lukea tietojasi. Jos päätät käyttää asiakaspuolella olevaa salausta, muista salasana, koska CloudBerry Backup ei pysty palauttamaan sitä.

Siirtämisen aikana palvelu käyttää TLS-protokollaa tiedostojesi suojaamiseen. Wasabi käyttää kaksifaktorista todennusta ja lepotilassa salausta. Se ei käytä yksityistä salausta, mutta se toimii CloudBerryn asiakaspuolella olevan salauksen kanssa, vaikkakin.

cberry-vs-luonnonkoksi-cberry-turvallisuus

Wasabi on tietokeskuksissa, joissa on Uptime Institute -standardin mukaan neljännen tason sijoitus, mikä tarkoittaa, että ne ovat jopa 99,9 prosenttia ajasta. He käyttävät turvapartioita, CCTV-valvontaa ja biometrisiä skannereita estämään tunkeilijoiden pääsyn. Lue lisää heistä täältä.

Amazonin palvelinlaitteistot käyvät läpi kolmansien osapuolien auditointeja ja rajoittavat pääsyä vähiten etuoikeuden periaatteen perusteella. He käyttävät myös tunnistusjärjestelmiä, monitekijän todennusta, valvontaa ja paljon muuta. Myös rakennukset kestävät tulvia, maanjäristyksiä ja tulipaloja reagoivien laitteiden, automaattisten antureiden ja tietojen redundanssin avulla.

Karboniitti salaa käyttäjän tiedostot 128-bittisellä Blowfish-salauksella ennen niiden siirtämistä pilveen TLS-protokollan avulla.

Palvelu suojaa sitten palvelimilleen tiedot AES 128-bittisellä salauksella ja tallentaa avaimesi suojattuun tietokeskukseen, jotta sen työntekijät eivät voi lukea tietojasi. Voit myös ottaa yksityisen salauksen käyttöön, jos olet Windows-käyttäjä ja hallita avainta itse. Tällöin palvelu siirtyy AES 256-bittiseen, mutta et voi palauttaa salasanaasi, jos kadotat sen..

Jos et käytä yksityistä salausta, voit luottaa kaksifaktoriseen todennukseen tilisi suojaamiseksi. Sinun ei todennäköisesti kuitenkaan tarvitse tehdä, koska Carbonitella on tiukat salasanan vaatimukset.

cberry-vs-luonnonkoksi-luonnonkoksi-turvallisuus

Carbonite tallentaa tiedostosi suojattuihin tietokeskuksiin. Ne voivat kestää virtuaalisia hyökkäyksiä sekä katastrofeja, kuten maanjäristyksiä ja tulipaloja. Niiden turvatoimenpiteitä ovat tarpeeton virranjakeluyksikkö, akkuvarmuuskopiointi, paikan päällä olevat generaattorit, ilmastonvalvontajärjestelmät, ympäri vuorokauden toimivat vartijapartikkelit, biometriset skannerit, elektroniset avainkortit ja suljetun piirin TV-valvonta.

Molemmilla palveluilla on vahva turvallisuus. Vaikka CloudBerry Backup käyttää TLS-protokollaa ja kykyä salata asiakaspuolella ja levossa vaihtuu kumppanipalvelun kanssa, sillä on suuri turvallisuus, kun se yhdistetään Wasabiin. Carbonite tarjoaa yksityisen salauksen ja käyttää myös TLS-protokollaa, mutta CloudBerry on joustavampi, joten se voittaa tämän kierroksen.

Kierros: MSP360: n Cloudberry-varmuuskopion suojauspiste

3

Nopeus

Alkuvarmuuskopiointi minkä tahansa palvelun kanssa voi viedä kauan. Kuinka kauan riippuu Internet-palveluntarjoajalta ja kuinka lähellä olet palvelimelle. Mitä lähempänä olet, sitä parempi yhteys muodostuu. Palvelut saavat enemmän pisteitä, jos niiden avulla voit säätää siirtoasetuksia, kaasunopeuksia ja käyttää lohkotason siirtoalgoritmia, joka auttaa alkuperäisen varmuuskopion jälkeen.

CloudBerry Backup -sovelluksen avulla siirrot menevät suoraan kolmannen osapuolen palveluun, joka tässä tapauksessa on Wasabi. Se on hyvä kumppani CloudBerry Backupille, koska se saavuttaa nopeita nopeuksia huolimatta siitä, että Yhdysvalloissa on kaksi datakeskusta ja yksi Hollannissa, joka tulee toimimaan tammikuussa 2019..

Suoritimme testimme Kaakkois-Aasiasta ja saimme keskimäärin 19 minuuttia 1 Gt: n kansion lähettämiseen. Tämä on loistava tulos ottaen huomioon etäisyys palvelimeen ja se, että tiedostot salattiin ennen lähettämistä CloudBerryn asiakaspuolella olevalla salauksella ennen lähettämistä.

Carbonite ei toiminut yhtä hyvin testissämme, jotka tehtiin Bostonin ulkopuolella Massachusettsissa, koska 1 Gt: n kansion lähettäminen kesti yli kolme tuntia. Alkulataus voi olla hidasta, mutta myöhemmät lataukset ovat nopeampia estotason kopioinnin ansiosta. Myös latausnopeudet olivat nopeita.

Tämä kierros menee CloudBerry-varmuuskopiointiin Wasabin kanssa, koska se on paljon nopeampaa kuin Carbonite ladattaessa ja ladattaessa.

Kierros: MSP360: n nopeuspiste Cloudberry-varmuuskopiointiin

4

Helppokäyttöisyys

Varmuuskopioiden, samoin kuin myöhempien, määrittämisen ja tietojen palauttamisen tulisi olla helppoa. Sen varmistamiseksi, että työpöytäasiakkaiden tulisi työskennellä useimmissa järjestelmissä ja niiden käyttöliittymien tulisi olla intuitiivisia, houkuttelevia ja helppokäyttöisiä. Tämä pätee myös verkko- ja mobiililaitteisiin.

Näin ei ole CloudBerry-varmuuskopion tapauksessa, koska sen määrittäminen on vaikeaa. Sinun on lisättävä tili käyttämäsi kumppanipalvelun kanssa manuaalisesti ja luotava varmuuskopiointisuunnitelma, joka edellyttää, että valitset monien vaihtoehtojen välillä. Jos haluat taistella asetuksilla, pidät siitä, mutta yleiskäyttäjät haluavat väistämättä.

Jos kuulut jälkimmäiseen luokkaan, lue ohjeet CloudBerry-varmuuskopion käyttämisestä Amazon S3 -oppaan kanssa saadaksesi käsityksen siitä, mitä sinun on tehtävä aloittaaksesi sen käytön Wasabi.

Myös tiedostojen palauttaminen on monimutkaista, mutta sen avulla voit luoda tarpeitasi vastaavan monimutkaisen varmuuskopiosuunnitelman.

cberry-vs-luonnonkoksi-cberry-liitäntä

Windowsin työpöytäsovelluksella on selkeä käyttöliittymä, joka on samanlainen kuin Microsoft Office, mutta se ei ole houkuttelevinta, mitä olemme nähneet. Se on kuitenkin luettelo parhaimmista Windows-pilvivarmuuskopioista. Asiakkaita on myös macOS: lle ja Linuxille.

cberry-vs-luonnonkoksi-cberry-liitäntä-web

Ne, joilla on Linux-jakelu ilman graafista käyttöliittymää, voivat käyttää web-liittymää työpöytäsovelluksesta. Sillä on houkutteleva, litteä muotoilu, joka on selkeä ja antaa sinun löytää tarvitsemasi nopeasti.

On olemassa web-käyttöliittymä, johon pääset CloudBerry-verkkosivuston kautta, mutta se toimii vain Amazon S3: n kanssa.

cberry-vs-luonnonkoksi-luonnonkoksi-liitäntä-työpöydän

Carboniten työpöytäohjelma on yksinkertainen, eikä se vaivanna sinua vaihtoehdoista. Suurin osa prosessista on automatisoitu, joten joudut suorittamaan vain yhden vaiheen varmuuskopion aloittamiseksi. Se on saatavana Windowsille ja macOS: lle, mutta ei Linuxille.

Palvelun väri koodaa tiedostosi, joten voit tarkistaa niiden tilan helposti. Se sulkee pois joitain tiedostoja ja laajennuksia, eikä ole varmuuskopioi oletuksena yli 4 Gt: n tiedostoja, joten sinun on valittava ne manuaalisesti sisällyttääksesi ne.

cberry-vs-luonnonkoksi-luonnonkoksi-liitäntä-web

Jos napsautat Näytä varmuuskopio -linkkiä, sinut ohjataan verkkokäyttöliittymään. Se on vaalea, mutta toimiva ja antaa sinun tarkistaa varmuuskopion tilan, käyttää tiedostoja ja hallita tiliäsi.

Voit tehdä saman Android- ja iOS-sovellusten mobiilisovelluksella. Sen käyttöliittymä on selkeä ja minimaalinen, joten se ei sekoita sinua. Se voi tallentaa tiedostoja ja varmuuskopioita puhelimesta automaattisesti. Se toimii vain valokuvissa, mutta se on rajoittamaton, joten se on silti paljon.

On selvää, että ne, jotka haluavat miettiä asetuksia, tuntevat olonsa kotoisaksi CloudBerry-varmuuskopion avulla, mutta muut eivät. Vaikka Carbonite ei ole saatavana Linuxille, sen kanssa on paljon helpompaa työskennellä, ja mobiilisovelluksen avulla voit varmuuskopioida rajoittamattomia kuvia. Se voittaa tämän kierroksen.

Pyöreä: helppokäyttöinen kohta karboniitille

5

Tuomio

CloudBerry Backup ja Carbonite ovat parhaiden online-varmuuskopiointiluetteloidemme luettelossa. CloudBerry-varmuuskopio on lähempänä huippua ja on voittaja tässä vertailussa, koska se tarjoaa vahvan suojauksen ja nopeat nopeudet. Se houkuttelee myös käyttäjiä, jotka haluavat myös harkita. Voit lukea hyvistä vaihtoehdoista kumppaniksi parhaassa pilvi-IaaS-tiedostossa tiedostojen hosting-kappaleessa.

Voittaja: CloudBerry varmuuskopio

Silti karboniitti ei ole mäyrä. Jos tarvitset hyvää vastinetta ja rajoittamatonta varmuuskopiotilaa, et tule vikaan sen kanssa.

Mitä mieltä sinä olet? Oletteko samaa mieltä siitä, että karboniitti on parempi valinta? Mitä palvelua käytät tiedostojen varmuuskopiointiin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map