CloudBerry Backup vs Acronis True Image: Joustavuus vs. nopeus

On vaikea navigoida laajoilla online-varmuuskopioratkaisujen markkinoilla. Siksi olemme laatineet luettelon parhaista online-varmuuskopioratkaisuista, joiden avulla voit valita. Toisin sanoen, jos et edelleenkään pysty päättämään mieltäsi ja punnitset CloudBerry Backup vs. Acronis True Image -sivua, olet oikeassa paikassa. Vertaamme niitä tässä artikkelissa nähdäksesi mikä palvelu on parempi.


Acronis True Image on tavallinen online-varmuuskopiointipalvelu, mutta CloudBerry Backup tarvitsee kumppanipalvelun, koska se ei ole. Pikemminkin se on palveluna oleva infrastruktuuriratkaisu, joka ei tarjoa varmuuskopiotilaa ja toimii kuin ohjauskeskus, joka auttaa hallitsemaan muiden pilvitallennuspalvelujen varmuuskopiointisuunnitelmia.

Tätä ottelua varten pariliitimme CloudBerry Backupin Wasabin kanssa, koska sillä on erinomainen hinnoittelu ja palvelininfrastruktuuri. Palvelu on edullinen ja skaalautuva, eli voit asettaa haluamasi tallennustilan koon ja sanoa kuinka paljon maksat. Löydät lisätietoja siitä Wasabi-arvosteluista.

Jos haluat tietää enemmän kilpailijoista, lue CloudBerry Backup -katsaus ja Acronis True Image -arvostelu. Jos luet tätä ja pidät pilvitallennuksen mielessä, lue selitys pilvitallennuksen ja varmuuskopion erotuksesta.

On varovaista käyttää pilvivarmuuskopioita, koska kiintolevy saattaa kaatua, joku voi varastaa kannettavan tietokoneen tai jokin muu onnettomuus voi aiheuttaa tietojen katoamisen..

Voit käyttää tietojen palautusohjelmistoa tiedostojen palauttamiseen, mutta se ei ole luotettava tapa. Puolijohdeasemat eivät myöskään ole luotettavia, koska niissä esiintyy enemmän datavirheitä, vaikka niiden vikaantumisaste on alle yksi prosentti.

Yli viiden kierroksen aikana aiomme nähdä kuinka palvelut verrataan toisiinsa. Jokaisen lopussa nimeämme voittajan. Sitten lopuksi teemme kehyksen ja julistamme kokonaisvoittajan.

1

Arvo

On parasta, jos palvelulla on hyvää vastinetta tarjoavat suunnitelmat, mikä tarkoittaa, että ne tarjoavat enemmän varatilaa vähemmän rahaa. Vielä parempi on, jos suunnitelmia on laaja, joten löydät tarpeitasi vastaavan. On hienoa, jos palveluntarjoaja tarjoaa myös ilmaisen suunnitelman tai kokeiluversion, joten voit testata palvelun. Jos etsit rajoittamatonta varmuuskopiota, tutustu parhaimpaan rajoittamattomaan online-varmuuskopioluetteloomme.

cberry-vs-Acronis-cberry hinnoittelun

Toisin kuin useimmat pilvipalveluntarjoajat, jotka laskuttavat sinua tietokoneen lukumäärän ja gigatavujen tilan mukaan, CloudBerry Backup vaatii sinun ostamaan kertaluonteisen lisenssin. 49,99 dollarilla Desktop on halvin vaihtoehto. Kallein, Ultimate, käy 299,99 dollarilla. Voit testata työpöydän varmuuskopion 15 päivän ilmaisella kokeilulla ennen tilaamista.

Sen ulkopuolella, sinun on hankittava varmuuskopiointipalvelu, joka tarjoaa varmuuskopiotilaa. Wasabi veloittaa .0049 dollaria gigatavua säilytystilaa. Jos tarvitset 1000 Gt, sinun on kuluttava vain 5 dollaria kuukaudessa. Lataus ei myöskään maksa sinulle senttiäkään, toisin kuin muut IaaS-palvelut.

cberry-vs-Acronis-Acronis-hinnoittelu

Acronis True Image -sovelluksella on mahdollisuus myös elinikäiseen lisenssiin. Emme suosittele sen hankkimista, koska sen avulla voit varmuuskopioida vain paikallisiin tallennustiloihin, ei pilveen. Valittavana on kaksi tilaussuunnitelmaa: Advanced ja Premium.

Advanced maksaa 4,16 dollaria kuukaudessa, tai 49,99 dollaria vuodessa, 250 gigatavua. Se sisältää täydellisen kuvan varmuuskopion, aktiivisen levyn kloonauksen, yleisen palautuksen ja sosiaalisen median varmuuskopion.

Palkkio on 8,33 dollaria kuukaudessa tai 99,99 dollaria vuodessa 1 kt: lta. Se lisää tiedostojen ja sähköisten allekirjoitusten blockchain-varmenteen ominaisuusluetteloon.

Jos maksat tallennustilan koon kasvattamisesta, saat sen alennetulla hinnalla. Tämä pätee myös suunnitelmaan sisältyvien tietokoneiden lukumäärään.

CloudBerry-varmuuskopiosta yhdessä Wasabin kanssa on korkeat hinnat, ja vaikka se vaatii lisenssin ostamista ja varatilan maksamista, se on halvempi kuin vastustaja. CloudBerry Backup -pelin kanssa Wasabi voittaa tämän kierroksen.

Kierros: MSP360: n Cloudberry-varmuuskopion arvopiste

2

turvallisuus

Sinun on valittava varmuuskopiointipalvelu, jolla on vahva suojaus, jotta tietosi ovat turvallisia. Sen vahvuus riippuu siirrossa ja levossa käytetystä salauksesta, joka suojaa tiedostojasi siirron aikana ja muita tekijöitä.

On parasta, jos palvelu katsotaan nolla tietämykseksi, mikä tarkoittaa, että vain sinä voit lukea tiedostoja. Kaksikerroinen todennus on myös tärkeää, koska se estää pääsyä tiliisi, jos joku varastaa salasanasi.

cberry-vs-Acronis-cberry-turvallisuus

CloudBerry Backup tukee näitä suojausmenetelmiä, mutta niiden saatavuus riippuu myös kumppanipalvelusta. Oikealla kumppanilla CloudBerry Backup voi käyttää jopa AES 256-bittistä asiakaspuolella.

Monet palvelut tukevat vain palvelinpuoleista salausta. Jos sinulla on se asiakaspuolella, vain sinä voit hallita salausavainta ja lukea tietojasi. Jos päätät käyttää asiakaspuolella olevaa salausta, muista salasanasi, koska CloudBerry Backup ei pysty palauttamaan sitä.

Siirtämisen aikana CloudBerry käyttää TLS-protokollaa tiedostojesi suojaamiseen, kun taas versiointi auttaa, jos jotkut niistä joutuvat ransomware-ohjelmiin. Wasabi tukee lepotilassa tapahtuvaa salausta ja antaa sinulle kaksifaktorisen todennuksen. Vaikka sillä ei ole omaa yksityistä salausta, se toimii CloudBerry Backup -sovelluksen kanssa.

Wasabin tietokeskukset ovat neljännen tason, mikä on Uptime-instituutin korkein luokitus, ja käyttöaikatakuu on 99,9 prosenttia. Heillä on partioita, CCTV-valvonta ja biometrinen skanneri tunkeilijoiden pitämiseksi pois. Lue tämä saadaksesi lisätietoja niistä.

cberry-vs-Acronis-Acronis-turvallisuus

Myös Acronisin tietokeskukset ovat turvallisia, koska ne käyttävät biometrisiä skannauksia, avainkortteja, partioita ja valvontaa varmistaakseen, ettei siinä ole rikkomuksia. Tietosi tallennetaan myös useille palvelimille, jotka on suojattu luonnonkatastrofeilta ja tulipaloilta.

Acronis True Image käyttää AES 256-bittistä salausta tiedostojen salaamiseen ja TLS / SSL-protokollaa suojaamaan niitä siirron aikana. Voit salata tiedostot ennen niiden lähettämistä myös Acronisin palvelimille. Sinun on annettava salasanasi, jonka vain sinä tiedät. Tiedostot pysyvät salattuina pilvessä, kunnes purkaat ne. Se tekee palvelusta nollatiedon.

Siellä on myös uusi ominaisuus, nimeltään Acronis Active Protection, joka auttaa lunastusohjelmien hyökkäyksiä vastaan. Jos se epäonnistuu, voit luottaa tiedostojen hakemiseen versiointiin. Valitettavasti kahden tekijän todennusta ei ole.

Molemmat palvelut tarjoavat vahvoja tietoturvaominaisuuksia, mutta CloudBerry Backup antaa sinun kumppaniksi haluamasi palvelun kanssa, jolloin voit varmuuskopiointisuunnitelmasi muokata edelleen. Palkitsemme tämän kierroksen CloudBerry Backupille ja Wasabille.

Kierros: MSP360: n Cloudberry-varmuuskopion suojauspiste

3

Nopeus

Alkuperäinen varmuuskopiointi voi viedä kauan. Kuinka kauan riippuu Internet-palveluntarjoajalta ja kuinka lähellä olet palvelimelle. Mitä lähempänä olet, sitä parempi yhteys muodostuu.

Jos varmuuskopiointipalvelun avulla voit asettaa ensisijaiset siirtoasetukset, lisää lankojen määrää nopeuksien lisäämiseksi ja kurista niitä tarvittaessa, se on vielä parempaa. Lohkotason siirtalgoritmi auttaa myös alkuperäisen varmuuskopion jälkeen.

CloudBerry-varmuuskopiointi ei ole määräävä tekijä nopeudelle, kolmannen osapuolen palvelu on. Tässä tapauksessa se oli Wasabi. Sillä on tietokeskuksia Oregonissa, Pohjois-Virginiassa, ja yksi, joka toimii Alankomaissa tammikuussa 2019.

Testasimme sitä Kaakkois-Aasiasta ja saimme keskimääräisen nopeuden 19 minuuttia 1 Gt: n kansiolle. Tämä on loistava tulos, kun otetaan huomioon, että tiedostot salattiin CloudBerry Backup -sovelluksen asiakaspuolella olevalla salauksella ennen lähettämistä. Lisäksi nopeutesi ovat vieläkin parempia, jos olet lähempänä Wasabin palvelimia.

Acronis True Image ei ole hidas. Itse asiassa se yllätti meitä nopeudellaan, koska 1 Gt: n kansion varmuuskopiointi ja palautus kesti vain 15 minuuttia. Käytimme “optimaalista” asetusta lataamiseen, mutta on myös “enimmäis”, joka on oletettavasti vielä nopeampi.

Kun otetaan huomioon vaikuttavat tulokset, jotka Acronis True Image osoitti kokeissamme, on selvää, että se on nopeampi kuin monet palvelut. CloudBerry-varmuuskopiossa Wasabin kanssa on suuri vauhti, mutta se ei vastaa täysin.

Kierros: Nopeuspiste Acronis True Image Review 2020: lle

4

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisen käytön tulisi olla suoraviivaista. Mitä parempi se on, sitä enemmän voit keskittyä työhösi sen sijaan, että huolehtisit tiedoista. Sen varmistamiseksi, että työpöytäohjelmiston asiakkaan tulisi toimia useimmissa käyttöjärjestelmissä, ja sen käyttöliittymän, samoin kuin verkon ja mobiilisovellusten, tulisi olla miellyttävä ja intuitiivinen käyttää.

CloudBerry-varmuuskopion asettaminen on vaikeaa. Sinun on lisättävä tilisi käyttämäsi kumppanipalveluun manuaalisesti ja luotava varmuuskopiointisuunnitelma, joka vaatii sinua valita monista vaihtoehdoista. Rakastat sitä, jos haluat tutustua asetuksiin, mutta yleiskäyttäjät haluavat välttää sen.

Jos pidät itseäsi osana valtavirtaa, sinun tulee lukea CloudBerry-varmuuskopion käyttämisen Amazon S3 -oppaan ohjeista saadaksesi käsitys siitä, mitä sinun on tehtävä saadaksesi se toimimaan Wasabin kanssa.

Tiedostojen palauttaminen ei ole myöskään helppoa, mutta sen avulla voit luoda tarpeitasi vastaavan monimutkaisen varmuuskopiosuunnitelman.

cberry-vs-Acronis-cberry-liitäntä

Windowsin työpöytäsovelluksella on selkeä käyttöliittymä, joka on samanlainen kuin Microsoft Officen, mutta se ei ole houkuttelevinta, mitä olemme nähneet. Se on kuitenkin luettelo parhaimmista Windows-pilvivarmuuskopioista. Asiakkaita on myös macOS: lle ja Linuxille. Heillä ei kuitenkaan ole kaikkia Windows-version ominaisuuksia.

cberry-vs-Acronis-cberry-liitäntä-web

Jos sinulla on Linux-jakelu ilman graafista käyttöliittymää, voit käyttää web-liittymää työpöytäsovelluksesta. Siinä on moderni ja houkutteleva muotoilu, joka on selkeä ja antaa sinun löytää tarvitsemasi nopeasti.

On olemassa web-käyttöliittymä, johon pääset CloudBerry-verkkosivuston kautta, mutta se toimii vain Amazon S3: n kanssa.

Acronis True Image toimii Windowsissa ja macOS: issa. Jos olet Linux-käyttäjä, katso paras online-varmuuskopio Linux-artikkelista löytääksesi sopiva palvelu.

Pöytätietokone on intuitiivinen ja helppo navigoida, mutta sen tekstin tulisi olla isompi. Vasemmalla puolella on valikko sovelluksessa navigoimiseksi.

Voit käyttää sitä kaiken varmuuskopiointiin sen sijaan, että sinun pitäisi valita tiettyjä tiedostoja. Se vie enemmän tilaa, mutta helpottaa varmuuskopiosuunnitelman luomista. Jos päätät tehdä sen tällä tavalla, voit sulkea pois tiedostot, joita et halua varmuuskopioida. Lisäksi sen ilmoitukset ovat hyödyllisiä pitääksesi sinut ajan tasalla.

Jos olet liikkeellä, voit käyttää online-kojetaulua manuaalisten varmuuskopioiden suorittamiseen ja tiedostojen palauttamiseen. Se tekee siitä hyödyllisen etähallinnassa. Verkkorajapinta on selkeä, eikä se sekoita sinua.

CloudBerry-varmuuskopio on erinomainen virrankäyttäjille, mutta Acronis True Image on helppo käyttää, eikä se hämmentä käyttäjiä, joten tämä kierros menee siihen.

Kierros: Helppokäyttöisyys Acronis True Image Review 2020 -ohjelmaan

5

Tuomio

CloudBerry varmuuskopio ja Acronis True Image ovat parhaan online-varmuuskopiointipalveluluettelomme kolmannessa ja neljännessä, ja tämän vahvistaa tämän artikkelin taso. Hieman paremman arvon, suuremman joustavuuden ja paremman turvallisuuden ansiosta tulemme kuitenkin hiukan lähemmäksi CloudBerry-varmuuskopiota täällä ja julistamme sen voittajaksi, vaikka vain hiuksilla.

Voittaja: CloudBerry varmuuskopio

Acronis True Image on silti loistava valinta, koska CloudBerry Backup ei estä sitä suurella marginaalilla. Se vetoaa kuitenkin käyttäjiin, jotka pitävät heidän käyttökokemuksestaan ​​suoraviivaista, koska sitä on helppo käyttää. Se ja sen vahvat turvallisuusvaihtoehdot tekevät siitä sopivan hyvin niille, jotka eivät halua huolehtia tai ajatella varmuuskopiotaan.

Mitä mieltä olet vertailusta? Oletko samaa mieltä siitä, että CloudBerry Backup on parempi? Mitä palvelua haluat varmuuskopioida tiedostoihisi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map