Karbonit-áramok – Még mindig a legszélesebb szinkronizálási megoldás?

A karbonit több mint hat éve veterán a tartalék iparban. A karbonit biztonsági másolat (Szerkesztő értékelése:, Korlátlan tárhely 59,99 USD / év) volt az első olyan termék, amely korlátlan biztonsági mentést nyújtott a fájlok online fájljáról, olyan tendenciát állítva fel, amely egyre népszerűbb, mint valaha. A Carbonite, a biztonsági másolaton kívülre támaszkodva, úgy döntött, hogy szinkronizálja a fájlokat.


A fájlszinkronizálás megközelítései az elmúlt években nagyrészt ugyanabba az irányba haladtak, ha nem is hasonlóak.

Kilépés a „mágikus mappából”

Legyen az a Sugarsync (Szerkesztő besorolása:, 100 GB 74,99 USD / év) vagy a Cubby mappák-mappák közötti szinkronizálás vagy a Dropbox speciális mappákkal kapcsolatos koncepciója, az online fájlszinkronizálás „a mappát egy, a második mappával szinkronizálva” koncepció volt.

A karbonitáramok különféleképpen törekszenek, és ami még ennél is fontosabb, célja, hogy könnyebb és természetesebb megközelítés legyen a fájlszinkronizálás, különösképpen a dokumentumszinkronizálás szempontjából. A karbonit-áramok béta alkalmazás; a Carbonite Labs csapata fejlesztés alatt áll. Bár a bétaverzióban a kialakítás és a funkcionalitás nem kevesebb, mint a kész és csiszolt.

Amit az Aktualitások lényegében az teszi, nyomon követi az eszközökön található összes közös dokumentumot. Ahelyett, hogy a dokumentumokat egy speciális mappába kellene helyeznie, a Currents egy eszköz helyén található dokumentumot illeszti a dokumentum másolatához egy másik eszközön. A Currents ingyenes verziója lehetővé teszi az olyan dokumentumok szinkronizálását, amelyek jelenleg az elmúlt 30 napban voltak. Kicsit később elmagyarázom, hogy ez pontosan mit jelent..

A Currents használatának megkezdése

A karbonitáramok ingyenesen letölthetők a Carbonite Labs oldalon. Ez az első telepítés bevezető képernyője. Elmagyarázza az összes olyan szolgáltatást, amelyet a Aktualitások támogatnak; A Carbonite Currents ösztönzi a természetes munkamódot, ahol nem kell megváltoztatnia szokásait fájlok vagy dokumentumok mentése közben, hangsúlyozza, hogy továbbra is a dokumentumokkal dolgozik, mint korábban.

Ki kell választania azokat a mappákat, amelyek tartalmazzák a dolgozni kívánt dokumentumokat, hogy a Aktuális áramkörök megfigyelhessék azokat és szinkronizálhassák azokat az összes többi eszközön, amelybe a Aktuálisok telepítve vannak..

Figyelje meg a képen azt a részt, amelyben a következőt mondja: „Munka utolsó 30 napját mindenhol naprakészen tartjuk”? A Aktualitások figyeli az összes dokumentumot (és más támogatott fájlformátumokat), és csak azokat a dokumentumokat szinkronizálja, amelyeket az elmúlt 30 napban módosított vagy hozzáférött. Ahelyett, hogy korlátozná a tárolást, a Currents a fájlok újbóli számán alapszik egy korlátozást! Nincs más korlátozás, szinkronizálhatja a kívánt fájlokat, feltéve hogy az elmúlt hónapban dolgoztak rajta..


 Ha egy mappát választ, például száz dokumentummal, de egyikükön sem dolgoztak fel az elmúlt 30 napban, akkor előfordulhat, hogy a fájlok nem jelennek meg a Aktuális listában.

Amikor kiválaszt egy mappát a közelmúltban megnyitott fájlokkal, akkor a fájllista azonnal kitölti, és gyorsan feltölti őket a Carbonite Currents szerverekre, majd más csatlakoztatott eszközökre továbbítja őket … és ennyi! Csak annyit kell tennie, hogy ellenőrizze, hogy a mappák – amelyekben általában a dokumentumait tárolja – meg vannak jelölve, és szinkronizálva vannak azok másolataival, bármilyen más mappában bármelyik mappában!

Tegyük fel, hogy van egy laptopja, amelyet munkahelyen és otthonon kívül használ, otthoni asztali számítógépet és okostelefonot. A laptop lehet egy Windows laptop, ahol a nem munkával kapcsolatos dokumentumokat a személyes mappájában tárolja; az otthoni iMac asztali fájlok szétszórtan lennének – a Dokumentumok mappában, az asztalon vagy bármely más mappában. A karbonit áramlatok használatakor mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az összes mappát, amelyet a áramlatok figyelnek, és a dokumentum minden másolatát a saját helyére szinkronizálja. A laptopokon vagy asztali számítógépeken bármikor dolgozhat, és a másik számítógépen elérhető a frissített verzió.

Ne felejtsük el az okostelefonokat! A Windows és a Mac ügyfeleken kívül vannak olyan Android és iOS alkalmazások is a Currents számára. Az elegánsan tervezett Android és iOS alkalmazásokkal a Currents azt gondolja, hogy soha nem maradhat a dokumentumok bármelyik időpontjában.

Az alkalmazásnak „globális visszatérése” van (mivel a Carbonite emberei ezt szeretnék hívni), csak az asztali alkalmazásokat. A beállítások menü lehetővé teszi, hogy kiválassza az eszköz azon mappáját, amelyet megfigyelhet és szinkronizálhat. Ha van olyan dokumentum verziója, amelyet egy másik számítógépről szinkronizálnak, az áramok csak a gyorsítótár mappával töltik le az eszköz legfrissebb verzióját. A gyorsítótár mappa méretére korlátozhatja a tárolást (az asztali kliensektől eltérően).

Megosztás és együttműködés

A Currents nemcsak megkönnyíti a magántulajdonban lévő együttműködést a saját eszközén, hanem a Currents segítségével megoszthatja a dokumentumokat másokkal, hogy több felhasználóval együttműködjön. Bármilyen fájlt megoszthat másokkal a „Viewer” vagy a „Collaborator” hozzáféréssel, és minden meghívott dolgozhat veled a dokumentumokon, ha telepítve vannak a Aktuális alkalmazás. 


A csoport gombra kattintva felsorolja az összes fájlt, amelyet megosztott veled.

A karbonit áramok bétaverzióban vannak, és eltarthat egy ideig, hogy külön termékként vagy a karbonit biztonsági mentés integrált részeként jelenjenek meg. A karbonit fizetett tervek bevezetését tervezi, amelyekben a legfrissebb dokumentumok több mint 30 napját az ujjhegyével tárolhatja.

te!

A fejlécek és az egyszerűsített formatervezés nélkül a Currents zökkenőmentesen illeszkedik a számítógépes életmódhoz, függetlenül attól, hogy már használ-e egy másik biztonsági mentési vagy tárolási terméket (bár kéne!). 

Mit gondolsz? Lehet-e az áramok az aktuális szinkronizálási megoldásod? Ha szeretné megnézni, használja a 2015-ös karbonit kuponkódot!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map