A szöveges üzenetek biztonsági mentése az iPhone készüléken

A legtöbb ember megérti a számítógép biztonsági mentésének fontosságát. Az Ön adatai értékesek. A Cloudwards.net oldalán szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy segítsen megtalálni a legjobb felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatókat az adatok – nem csupán asztali vagy laptopjának, hanem mobilkészülékeinek is – biztonságában..


Naponta barátainkkal, családtagjainkkal és munkatársainkkal küldünk szöveget. Megosztunk képeket, recepteket, jegyzeteket, határidőket és bármi mást, amelyet könnyebb beírni, mint telefonhívás kezdeményezése vagy e-mail készítése.

Mi történik, ha elveszíti a telefonját? Biztonsági másolatai vannak az adatokról a felhőben? Túl sok ember nem veszi észre a telefon biztonsági mentésének fontosságát, amíg túl késő van.

Ez az oka annak, hogy ma megmutatom, hogyan készíthet biztonsági másolatot a szöveges üzenetekről iPhone-on, iCloud vagy más szolgáltatások és alkalmazások használatával.

Amire szüksége lesz

A telefonnak kéznél kell lennie, és csatlakoznia kell a WiFi-hez – használhatja a mobil adatait, de a WiFi általában gyorsabb.

Megmutatom, hogyan lehet biztonsági másolatot készíteni a szöveges üzenetekről az iPhone készülékről az iTunes rendszerre, amelyhez villám-USB kábel szükséges a telefon csatlakoztatásához az asztalához vagy a laptopjához.

Az iTunes biztonsági másolatot készít az üzeneteiről és egyéb adatairól, és a MacOS-hoz tartozik. Ingyenesen elérhető a Windows felhasználók számára is, de nem mindenki akarja használni az iTunes alkalmazást. Megmutatom néhány alternatív alkalmazást, amelyek segítségével ingyenesen mentheti a szöveges üzeneteket az iPhone készüléken, arra az esetre, ha inkább elkerüli az iTunes alkalmazást.

Szüksége lesz iCloud-fiókra, ha az Apple saját felhőjét szeretné használni az iPhone-üzenetek biztonsági mentéséhez. A felhasználók 5 GB ingyenes iCloud tárhelyet kapnak, és ha további tárhelyre van szüksége, az árak megfizethetőek. Láthatja, mit gondolunk az iCloudról, a Dropbox vs iCloud összehasonlító cikkben vagy az alábbiakban látható iCloud videó áttekintésben.

A szöveges üzenetek biztonsági mentése az iPhone készüléken az iCloud használatával

Az iCloud használatával kezdjük, mivel az ingyenes az iPhone felhasználók számára, és ez az egyik legkényelmesebb lehetőség, bár számos alternatíva van, amelyeket később megvizsgálunk.

Néhány egyszerű lépésben biztonsági másolatot készíthet az iPhone 5/6/7 telefonról az iCloud-ra. A szolgáltatás bekapcsolása előtt csatlakoztassa a telefont az áramforráshoz, és csatlakoztassa a WiFi-t.

 1. Koppintson a „beállítások” elemre
 2. Koppintson az „iCloud” elemre, vagy a képernyő tetején érintse meg a felhasználói szalaghirdetést, majd koppintson az „iCloud” elemre.
 3. Koppintson a „biztonsági másolat” vagy az „iCloud biztonsági másolat” elemre.

A telefon automatikusan biztonsági másolatot készít az iCloudról, amikor feltölt, csatlakozik a WiFi-hez és le van zárva. További információkért erről a folyamatról nézze meg az iPhone biztonsági másolatának az iCloudról szóló cikket.

A szöveges üzenetek biztonsági mentése az iPhone készüléken számítógép segítségével

Míg az Apple az iTunes szolgáltatást kínálja a Windows felhasználók számára, nem mindenkinek tetszik. Amikor az iTunes először eljutott a Windows-hoz, sok felhasználó hibákat tapasztalt vagy nem tetszett nekik a felhasználói felület vagy annak változása a szoftverfrissítésekkel.

Sokan abbahagyták az iTunes használatát, és soha nem néztek vissza. Ha Ön a felhasználók egyike, bemutatom az iTunes alternatíváinak listáját. Arra is kiterjed, hogy miként lehet biztonsági másolatot készíteni a szöveges üzenetekről az iPhone készüléken az iTunes Windows verziója segítségével, abban az esetben, ha még soha nem használta, vagy hajlandó újra megpróbálni..

CopyTrans

A CopyTrans az iTunes alternatívája, és manuális biztonsági mentéseket, valamint egy kattintással elérhető „intelligens biztonsági másolatot” kínál. Működhet iTunes csereként, és biztonsági másolatot készíthet videókról, üzenetekről és egyebekről, bár csak a próbaverzió ingyenes.

A CopyTrans natív alkalmazásokat kínál az iOS számára, így lehetővé teszi a névjegyek, fényképek és zene mentését, de ezt a funkciót fizetni kell. A CopyTrans kötegek visszafizetik Önnek 29,99 USD-t.

Iexplorer

Az iExplorer egy másik alternatíva, amely állítása szerint gyorsabb, mint versenytársai. Ismét csak a próbaverzió ingyenes, de ez az alkalmazás szolgáltatáscsomagban van és rendkívül csiszolt, és egy csodálatos felületet biztosít a Windows felhasználók számára.

Kiváló iTunes csere, és biztonsági másolatot készít az üzeneteiről, névjegyeiről, fotóiról és egyebekről – akár hangpostákat is menthet számítógépére. Ez egy hasznos szolgáltatás, amely a CopyTrans alkalmazásban nem érhető el. Az iExplorer 39,99 USD-t fizet egy licencért, de ha úgy dönt, hogy elkerüli az iTunes alkalmazását, akkor ez lehet a legjobb alternatíva.
iTunes Windows rendszeren

Az iTunes for Windows 7 vagy újabb verzióját letöltheti az Apple webhelyéről. Telepítse az iTunes alkalmazást, és jelentkezzen be az Apple-fiókjával. Az iPhone biztonsági mentése ugyanolyan egyszerű, mint a kábel csatlakoztatása és a bal felső sarokban található eszköz ikon keresése. Az iTunes első használatakor kiválaszthatja, hogy mit szeretne szinkronizálni a számítógéppel. Koppintson a „bizalom” elemre, amikor a program felszólítja a „bizalom erre a számítógépre” feliratra.

Az iTunes bal oldali ablaktábláján kiválaszthatja, hogy melyik tartalmat szeretné szinkronizálni.

Megjegyzés: Ha szinkronizál az iClouddal, akkor az iTunes szinkronizálása letiltható. Döntenie kell arról, hogy a biztonsági mentéseket felhőben tartja-e vagy helyileg az eszközén. Kattintson az „Összegzés” elemre, és válassza a „Biztonsági mentés most” vagy „Titkosított eszköz biztonsági másolata” lehetőséget, és állítson be egy jelszót, ha titkosított biztonsági másolatot szeretne.

Visszaállíthat biztonsági másolatot iPhone-jára, ha rákattint az „Összegzés” elemre, és a „Biztonsági másolat visszaállítása” elemre kattint.

Következtetés

Látta, mennyire könnyű biztonsági másolatot készíteni a szöveges üzenetekről az iPhone készüléken, akár helyi számítógépre, akár a felhőbe. Még helyi, titkosított biztonsági másolatot készíthet iPhone-ról, és másolhatja azokat a legjobb felhő-szolgáltatókhoz, amelyeket megvizsgáltunk..

Ne várja meg, amíg késő lesz – válassza ki az egyik ma felsorolt ​​programot, és készítsen biztonsági másolatot iPhone-jára. Ha Android-telefont is használ, vagy ha családja vagy barátai vannak Android-on, tudassa velük, milyen egyszerű biztonsági másolatot készíteni a szöveges üzenetekről az Android-on.

A telefon minden adatának biztonságos megismeréséből származó nyugalom megéri az öt vagy tíz percet, amely az alkalmazás telepítéséhez és futtatásához járhat. Mint mindig, ha elakad az út mentén, vagy kérdése van, kérjük, nyugodtan kommentálja az alábbiakat. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map