A legjobb webtárhely kisvállalkozások számára

A kisvállalkozás növekedésének egyik legjobb módja egy weboldal. Ez egy szükséges gonosz, amely sajnos gyakran zavarral jár. Szüksége van egy web hosting szolgáltatóra, hogy webhelyét online elérje, és minden bizonnyal nincs hiány a kisvállalkozásokat célzó szolgáltatókról.

A webtárhely az a folyamat, amellyel webhelye élővé válik az interneten. A kiszolgálók, a hálózati tárolásra felépített számítógépek nehéz munkát végeznek, összegyűjtik a webhely összes adatát, és kézbesítik azokat, akik megpróbálják elérni őket..  

Itt, a Cloudwards.net webhelyen kipróbáltuk a legjobb webtárhely-szolgáltatót, hogy kiderüljön, melyik a legjobb a kisvállalkozások számára. Mielőtt meghatározhattuk volna, hogy mely szolgáltatók hajtották végre a csökkentést, meg kellett határoznunk néhány kritériumot.

Mi teszi a web hosting a legmegfelelőbb kisvállalkozások számára?

A kisvállalkozások számára a host-terveknek sok közös vonása van a tárhely egyéb formáinak. Ami a tényleges szolgáltatást illeti, a gyors és megbízható kapcsolat szinte bármi más ellen nyer. Van azonban néhány dolog, amely tökéletesíti a terveket a kisvállalkozások számára.

A költség természetesen az első probléma. Miközben vállalkozása kezdetét veszi, az utolsó dolog, amire szüksége van, egy magas webtárhely-számla. Az olcsó tervek nagy távolságot tesznek a webtárhely világában, a csúcskonfigurációk csökkenő hozamával. Minden szolgáltatónak, akit megvizsgáltunk, drágább lehetősége van, de mindenki költségvetési terveket is kínál (ha a pénzkezelés kiemelt jelentőségű Önnek, olvassa el a legjobb könyvelő szoftverről szóló cikket)..

Ezután megvizsgáltunk minden extrát, amely a tervhez tartozik. Ez magában foglalja az SSL tanúsítványtól a domain névig terjedő oldalakat. Bár fontos, hogy megismerkedjen ezekkel, ezek több különböző helyre jutása mindegyik megszerzéséhez túl sok időveszteséget jelent. A DreamHost például ingyenes áttelepítést, SSL tanúsítványt és egy domaint biztosít minden egyes regisztrációval.

E gondolkodásnak megfelelően a támogatást is megvizsgáltuk. Kérdések merülnek fel, különösen, ha ez az Ön első weboldala, ezért fontos egy jól tájékozott ügyfélszolgálat, aki könnyen kapcsolatba léphet. Például a SiteGround az egyik legjobb csapata, amelyet látunk, minden alkalmazott gyorsan reagál és alig várja, hogy segítsen.

Végül figyelembe vettük, hogyan építi ki webhelyét. Általában korlátozott költségvetés és hiányzik a weboldal-tervezési tapasztalat, ezért fontos egy gyönyörű webhely létrehozásának egyszerű módja. A BlueHost gondoskodik erről a piacról, egy könnyen használható weboldal készítővel és egy kattintással a WordPress telepítőjével.

Az összes kombinációja teszi a web hosting kullancsot a kisvállalkozások számára. Egyes házigazdák tévesen címkézik vagy kifejezetten a kisvállalkozásoknak szol gálják a szolgáltatások túldíjait, kevés ismerettel rendelkeznek a webtárhely világáról. Miután teljesítette ezeket a kritériumokat, kevés érv szól arról, hogy ezek a házigazdák a legjobbak.

HostGator

A HostGator általában véve az egyik legjobb házigazda, amellyel átfutottunk. Hatalmas tervekkel rendelkezik, amelyek szinte minden ügyfelet befogadnak, nem utolsósorban a kisvállalkozásokat. Nagyon sok olcsó terv van, mindegyik funkcióval tele van, de úgy találtuk, hogy a felhő-tárhely a legjobb a kisvállalkozások számára..

Ez a hosting mód a webhelyét kiszolgálói hálózaton keresztül terjeszti, javítva ezzel a biztonságot és a megbízhatóságot. A HostGator a legolcsóbb árakat kínálja ezekre a tervekre, ideális kombináció a költségek és a teljesítmény szempontjából a kisvállalkozások számára.

Rendkívül könnyen használható. A HostGator az átalakított cPanelt használja háttér-felületként, a már így is egyszerű kialakításra építve. Megvan minden erő, amit szeretne, de mindegyike el van helyezve a könnyen navigálható kategóriákba.

Egyéb okok, amik tetszik a HostGator

A HostGator sorának legfelső szintjén lévő tervek ugyanolyan jók. A házigazdák gyakran egy irányban erősen ferdek, a spektrum mindkét végén kiegyensúlyozatlanok. Ilyen eset nincs a HostGator esetében: minden terv csak az árhoz igazítva van, mindegyik különféle funkciókkal rendelkezik.

A terv frissítése is egyszerű. A HostGator támogatása legmodernebb, és végigvezeti Önt a konfiguráció bármilyen változásán a webhely növekedésével. Miközben a tárhely különböző formáira lép, a HostGator egyszerűvé teszi a folyamatot.

Nehéz olyan okot találni, hogy ne kedvezzék a HostGator-ot. Ez megfelel a kisvállalkozások igényeinek, mindenesetre, és továbbra is rendelkezik a nagyvállalkozások befogadására szolgáló eszközökkel. Ha egyablakos keres, a HostGator valószínűleg az Ön számára. Olvassa el a HostGator áttekintését, hogy többet tudjon meg, vagy próbálja ki magának egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciával.  

SiteGround

A SiteGround az egyik legjobb webtárhely a kisvállalkozások számára egyszerűen azért, mert nagyszerű a WordPress számára. Valójában ez volt a mi első választásunk a WordPress legjobb webtárhelyéhez. Egy egyszerű és olcsó árképzési modellel és rengeteg funkcióval a SiteGround kiválóan alkalmas kisvállalkozások számára is.

Az olcsó WordPress és a közös tervek jelentik a show csillagát. A SiteGround egy lépcsőzetes modellt kínál, amelybe abszolút beleszeretünk. Világos növekedési utat biztosít, és további erőforrásokat ad hozzá, mivel webhelye (és vállalkozása) elhelyezi a látogatókat. 

A webhely tényleges felépítéséhez választhat, hogy a SiteGround telepíti-e a WordPress alkalmazást az ön számára, vagy használhatja annak drag and drop webhely-készítőjét. Annak ellenére, hogy nem olyan jó, mint a DreamHosté (amit később megismerünk), ez továbbra is egy hozzáértő weboldal-tervező eszköz, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan összegyűjtsen valamit, ami jól néz ki.

A SiteGround a kedvenc WordPress gazdagépünk, és míg az SMB-k kihasználhatják a webhely-készítő előnyeit, a WordPress nagyobb rugalmasságot kínál. Olvassa el útmutatásainkat a CMS használatáról, hogy többet megtudjon. 

  • Kezdő útmutató a WordPress használatához
  • Köztes útmutató a WordPress használatához
  • Speciális útmutató a WordPress használatához

Egyéb okok, amik tetszik a SiteGround

Sok más oka van annak, hogy szeretik a SiteGround-t az olcsó költségek mellett. A támogatás például a legjobban, amit egy webgazda segítségével láthattunk. A SiteGround bemutatja egy olyan profilt, akivel beszél, megfelel az értékelés és a csapattaggal kapcsolatos háttérinformációknak.

Kicsit felesleges, igen, de jó módja annak, hogy megmutassák, mennyire elkötelezett a támogatása. A kapcsolattartás mindhárom formája nagyszerűen működik, gyors válaszidővel és segítőkész személyzettel. Még mind a három tesztelése után soha nem tudtuk rendezni azt, amelyik volt a legjobb.

Ennek ellenére a SiteGround a legmegfelelőbb kisebb műveletekhez. Noha van egy növekedési út, a drágább tervek nem kínálnak sok fejjel, főleg összehasonlítva azzal, hogy mennyire olcsók az olcsók. Olvassa el a SiteGround áttekintést, hogy többet tudjon meg, vagy regisztráljon magára egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Bluehost

A BlueHost ugyanazt a vonalat követi, mint a HostGator és a SiteGround, de kevesebb energiával rendelkezik a felső végén. Ez kisvállalkozások és személyes blogok számára készült, kiegyensúlyozott és megfizethető tervekkel és a WordPress integrációjával a rendszerindításhoz (ezért megtalálja a legjobb olcsó web hosting megoldások listáján).

A kisvállalkozások fő hátránya az ár. A BlueHost rendkívül olcsó, a megosztott tervek csak néhány dollár havonta kezdődnek. Noha egy évet vagy ennél többet kell előre vásárolnia, a költség továbbra is alacsony, és lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy online tartsák webhelyüket anélkül, hogy aggódnának a havi fizetés miatt..

A webhely tervezési szempontjai is le vannak foglalva. A BlueHost tartalmaz egy kattintással a WordPress telepítőjét és a drag and drop weboldal készítőt minden tervhez. Ha van néhány extra dollárja, a BlueHost még Önnek is megtervezi az Ön webhelyét, valamint havonta SEO és marketingkonzultációt nyújt..

Ez a kiegészítő szolgáltatás óriási a kisvállalkozások számára. Bár sokkal költségesebb, mint a tényleges tárhely, az érték mennyisége hatalmas, lehetővé téve, hogy az ügyfelek kiszolgálására összpontosítson, míg a BlueHost az ügyfelek megszerzésére összpontosít..

Más okok, amik tetszik a BlueHostnak

Annak ellenére, hogy a BlueHost mennyire kiemelkedik más területeken, kedvenc részünk az, hogy milyen könnyen használható. A frissített cPanel egyszerűvé teszi webhelyének kezelését. A BlueHost ezt egy „továbbfejlesztett” cPanelnek nevezi, és bár egy csomó marketing ostobaságnak hangzik, valójában igaz.

A BlueHost ezt az egyszerűséget támogatja. Ahelyett, hogy több támogatási szakaszt elválasztana, felteszi a kérdését, majd arra mutat, hogy mit gondol a legjobban. Ez származhat a tudásbázisból, az oktatóanyagok listájából, vagy közvetlenül a személyzet segítségével, amelyek mindegyike teljes mértékben megvalósult támogatási forma.

Noha a HostGatorhoz képest nem állnak rendelkezésre lehetőségek, a BlueHost továbbra is a sarkában mozog. Kevesebb terv, de több szolgáltatás teszi a szolgáltatások lekerekítését, és olyan szolgáltatások, mint a weboldaltervezés, valóban ragyognak. Olvassa el a BlueHost áttekintést, hogy többet megtudjon, vagy próbáld ki magad egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

iPage

Ha a költségvetés a legnagyobb gond, akkor nem kaphat olcsóbban, mint az iPage. Havonta csak néhány dollárral jár, szolgáltatásai nehéz összeegyeztethetők-e egy köteg hirdetési jóváírással, egy ingyenes domainkel és egy tisztességes weboldalkészítővel..

Meglepő, hogy mennyi iPage-t tartalmaz ilyen olcsón. 200 dolláros hirdetési jóváírással teret enged a vállalkozás marketingének, és a SiteLock biztonsági eszközök megóvják webhelyét minden rosszindulatú programtól..

Noha egy kattintással szerepel a WordPress telepítője, a webhely-készítő felhasználhatja a saját megjelenésének kidolgozására. Az iPage legfeljebb hat oldalt támogat, ingyen, csekély többletköltséggel, ha átmész. A listán szereplő más építőkhöz hasonlóan, el is kezdheti egy sablonnal, és saját ízlése szerint módosíthatja.

Ha vállalkozása online eladást szándékozik adni, akkor az iPage Ön is fedezi. Támogatja a legtöbb jelentős fizetési felületet, beleértve a Zen Cart, a PrestaShop és az AgoraCart. Ha egyik sem felel meg a képzeletének, a PayPal pénztár be van építve az egyes webhelyekre.

Egyéb okok, amik tetszik az iPage

Az iPage közvetlenül a kisvállalkozói piacra hívja fel a figyelmet, és a megosztott tárhelyterveken kívül semmit nem kínál. A webhely további testreszabásához azonban tetején funkciókat is hozzáadhat.

A webhely biztonsága a SiteLock, az automatikus biztonsági mentések és a WordPress optimalizálása révén mindössze néhány extra dollár havonta. Kicsit csalódást okoz az extrák fizetése, igen, de könnyen figyelmen kívül hagyható, amikor az iPage alapterve olyan olcsó.

Az egyik sajátossága, amely felhívta a figyelmét, a G Suite tárhelye volt. A legjobb választást választottuk a Google Suite-nak a legjobb e-mail tároláshoz, és az iPage-tervre való ragasztás az égbolton végzett mérkőzés. Számos üzleti eszközt kap, amely lehetővé teszi dokumentumok megosztását a csapattal, online konferenciák létrehozását és a Gmail felület használatát, mindezt korlátlan Drive-tárhellyel.

Az iPage-terv után kevés hely van, ahol el lehet menni, de ez az, ami ennyire jó. Egy dolgot nagyon jól csinál, néhány extrával a növekvő ügyfélkör kielégítésére. Elolvashatja az iPage áttekintésünket, ha többet szeretne megtudni, vagy egy hónapra kipróbálhatja egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

DreamHost

A DreamHost lemarad a listán szereplő korábbi lehetőségektől egyszerűen azért, mert drágább, mint a legtöbb. Ha azonban megengedheti magának az extra érmét, nagyobb sebességgel, nagy támogatással és magánélet iránti elkötelezettséggel fog hozzáférni..

Noha ezek mindegyike plusz, egyikük sem tartozik a kritériumunkba. De mit jelent a DreamHost weboldal készítője. A Remixer gyártója az egyik legjobb látottunk, amely rengeteg rugalmasságot kínál a tervezésben anélkül, hogy túl technikai lenne.

Üres oldal elindítása helyett a DreamHost megadja a választható témák listáját, amelyeket tovább lehet testreszabni a drag and drop felületen. A kisvállalkozások gyorsan képesek lesznek kiváló megjelenésű webhelyet megtervezni, és szükség szerint egyszerűen megkönnyíthetik. Ez a rugalmasság teszi a Remixer fényét.

Egyéb okok, amik tetszik a DreamHost

A DreamHost többletköltsége olyan funkciókért származik, amelyek nem közvetlenül kapcsolódnak a kisvállalkozásokhoz, mindazonáltal előnyösek számukra. Személyes figyelmet fordít a magánéletre és a biztonságra, és rengeteg extra funkcióval rendelkezik a webhely és az információk biztonságának megőrzése érdekében.

Minden tervhez tartozik egy ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítvány. Ez a készlet egy alagútot biztosít az összes információhoz, amelyen keresztül a webhelyén átutazhat. Ha személyes információkat gyűjt, az SSL-tanúsítvány biztosítja, hogy titkosítva legyen-e, mielőtt elküldenék a szerverre.

Személyes adatait illetően a DreamHost minden egyes tervhez tartozik a domain adatvédelemmel. Senki más, amellyel szembesültünk, nem biztosítja ezt a szolgáltatást ingyen, és a DreamHost ténye óriási. Alapvetõen, amikor domain nevet regisztrál, akkor személyes adatai hozzá vannak kötve. A domain adatvédelem a DreamHost adatait adja vissza a sajátja helyett, ha valaki megkeresi ezeket a WHOIS adatbázisban.

Noha a költségek magasak, az extra biztonság és a magánélet megérdemli. Kombinálja ezt a kiváló weboldalkészítővel és a gyors kiszolgálókkal, és a DreamHost remek választás. Elolvashatja a DreamHost áttekintést, hogy többet megtudjon, vagy kipróbálhatja magát egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Következtetés

Ezek a válogatásunk a legjobb webgazda számára a kisvállalkozások számára. Bonyolult területen navigálni, mivel oly sok különféle házigazda táplálkozik közvetlenül a kisvállalkozások piacán, de ez az öt valóban segítséget nyújt ahelyett, hogy a „kisvállalkozás” irányítóját viseli.

Melyik házigazdával mész? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me