A legjobb viszonteladói tárhely 2020: Az árrések csökkentése

A viszonteladói tárhely lehetővé teszi, hogy vállalkozást hozzon létre az internetes értékesítési hely körül. Ön árajánlatát adhatja el, eladja és karbantartja minden ügyfelét, amíg az internetes házigazdák a tech végén lévő összes hardverrel vagy szoftverrel foglalkoznak. Alapvetően szerverhelyet bérel nagykereskedelmi áron, és profitból eladja. Természetesen nyereséges vállalkozás is lehet.


A kb. Milliárd webhely él 2016-ban, majdnem megduplázódott 2017 folyamán, és a webhelyek száma percre tovább növekszik. A viszonteladói tárhely lehetővé teszi, hogy megszerezze a pitedarabot, kihasználva a másodpercenként élő weboldalakat. Nem teheti meg azonban a kisvállalkozások számára a legjobb webtárhelyet, és alkalmazhatja azt viszonteladóra. A webtárhely értékesítéséhez bizonyos sajátosságokra van szükség, ezért a kiválasztás előtt bizonyos kritériumokat ki kellett állítani.

Mi teszi a webtárhelyet legjobban a viszonteladók számára?

Mint minden üzleti vállalkozás, a webtárhely értékesítése is nagyon sok erőforrást igényel. Ez igaz a szerver teljesítményére és a kiegészítő szolgáltatásokra is, amelyeknek mindkettőnek felső szintűnek kell lennie ahhoz, hogy a viszonteladók mérlegeljék.

Először megvizsgáltuk a mellékelt extrákat. Ez bármi lehet, a WHMCS számlázásától a cPanel integrációig, ami azt jelenti, hogy csak egy helyre kell mennie mindent, amire szüksége van. Az InMotion ezen a területen különösen jól teljesített a Corero DDoS védelemmel, a Patchman rosszindulatú programok eltávolításával és a WHMCS számlázó szoftverrel.

Ezután az üzemidőt és a következetességet vizsgáltuk. A 99,9% -os üzemidő garancia előfeltétele, mivel az olyan szolgáltatások, mint az SSD tárolás és a HTTP / 2 szerverek kiemelkedő fontosságúak a megfontolások között. Az A2 mindkettővel rendelkezik, nagyszerű sebességeket és rendelkezésre állást biztosítva, valamint bármikor pénzvisszafizetési garanciát nyújtva abban az esetben, ha a 99,9 százalékos küszöb alá esik..

A garanciák ellenére is a dolgok rosszul fognak menni. Ha ez megtörténik, elengedhetetlen a szilárd támogató személyzet. Sok esetben közvetítőként fog fellépni, ügyfeleivel felmerülő kérdésekkel felveszi a kapcsolatot a webgazdaval. A két világ közötti időben történő áramlás lehetővé teszi, hogy jobban összpontosítson új üzleti vállalkozások megszerzésére.

Végül a költségeket vizsgáltuk meg. Noha ezt a területet mindig figyelembe vesszük, ez különösen fontos a viszonteladói tárhelynél. A továbbértékesítés célja a haszon megszerzése, tehát a listán szereplő minden webtárhelynek elegendő alacsony ára van ahhoz, hogy ezt elérhesse, és némi mozgékonysággal kell növekedni..

A viszonteladóknak erõteljesen meg kell ismerniük a WordPress-t, mivel ez egy olyan hatalmas platform, és sok ügyfél alapja az, amelyet webhelyük épít. Ne felejtse el átnézni a WordPress útmutatókat, hogy többet megtudjon. 

 • Kezdő útmutató a WordPress használatához
 • Köztes útmutató a WordPress használatához
 • Speciális útmutató a WordPress használatához

1. A legjobb viszonteladói webtárhely: HostGator

A HostGator a legátfogóbb viszonteladói terveket kínálja. A tervek tele vannak olyan funkciókkal, amelyek segítségével ügyfeleiket kezelhetik, új szolgáltatásokat nyújthatnak, és még ügyfélszolgálatot is igénybe vehetnek, mindegyik meglehetősen alacsony árcímkével (ami az egyik oka annak, hogy oly jól tett ezt az olcsó web hosting útmutatóban).

Ingyenes terhelésű ResellerClub fiókot kap. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy 70+ gTLD-t és ccTLD-t értékesítsen vevőinek, akár 80% -kal a regisztrációs költséggel. A domain regisztrációkat és az átutalásokat fiókjáról is felajánlhatja, mindkettő költséggel.

Nagyon sok eszköz létezik a vállalkozás márkázásához. A HostGator magában foglalja az egyedi tervezésű cPanel-et, amelyet az ügyfelek használhatnak, lehetővé téve, hogy saját márkanevét hozzáadja hozzá. Ezenkívül kihasználhatja a HostGator video oktatóanyagok hátralévő részét is, és ezekhez hozzáadhatja a márkanevét is..

Mindenekelőtt teljes ellenőrzést gyakorol a megvásárolt erőforrások és azok elosztásának felett. A HostGator mindent felel a feladatok elvégzéséhez, rengeteg opcióval, ha elfogy. Könnyedén frissíthet egy másik szintre egy hónap közepén, így nem veszít potenciális ügyfeleket.

Egyéb okok, amik tetszik a HostGator

A HostGator a megbízhatóság szempontjából a legjobb webtárhely-szolgáltatók közül a legjobbak. 99,9 százalékos rendelkezésre állási garanciája van arra, hogy a vállalat ténylegesen követi a folyamatot. Ha a kiszolgálók valaha is e küszöbérték alá esnek, akkor a HostGator a teljes hónapot téríti meg Önnek.

Az ügyfelek a cPanelt fogják használni, de te is. A HostGator klasszikus webtárhely-megjelenésének újratervezése csodát tesz a használhatóság érdekében. A kezelőpanel könnyen kezelhető, rengeteg energiával támasztja alá. A normál cPanel minden opciója megvan, és az újratervezéshez nehéz megfelelni.

Sok minden tetszik a HostGator számára, a kiváló sebességektől és az üzemidőtől a cPanel egyszerűségéig. Elolvashatja a HostGator áttekintését, hogy többet tudjon meg arról, miért rangsoroljuk ezt a szolgáltatót a legjobbak között, vagy kipróbálhatja magát egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciával..

2. GreenGeeks

A GreenGeeks környezetbarát internetes házigazda a HostGator sarkán mászik. Ez a szolgáltató széles skáláját kínálja Önnek, beleértve az SSD tárolást, a HTTP / 2-kompatibilis kiszolgálókat és a teljesen skálázható erőforrásokat.

Alapterve 10 cPanel-fiókot ad, amelyek teljesen fehér címkével rendelkeznek, vagyis hozzáadhat saját márkanevet és színeket az interfészhez. A drágább tervek hozzáférést biztosítanak több cPanel-fiókhoz, így a költségek kevesebb, mint egy havi dolláronkénti pár dollár.

A megvásárolt erőforrások szintén teljes mértékben a kezedben vannak. A GreenGeeks lehetővé teszi az erőforrások elosztását, bárhogyan tetszik, azaz többé-kevésbé költözhet egyetlen fiókba. A teljes ellenőrzés lehetővé teszi a rugalmasságot, hogy különféle terveket kínáljon ügyfelei számára, és biztosítsa, hogy elegendő erő álljon rendelkezésre webhelyük mögött.

Az összes ügyfelének szervezése érdekében a GreenGeeks minden tervhez ingyenes WHMCS licencet tartalmaz. Ez a számlázó szoftver teljesen automatizált, minden hónapban számlákat generál és küld az ügyfeleknek, és nyomon követi, hogy mely kifizetések jönnek vissza.

Egyéb okok, amik tetszik a GreenGeeks

A GreenGeeks egyedülálló, mivel elkötelezett a környezetbarát webtárhely mellett. Lehet, hogy nem tűnik nagy ügynek, de egyetlen webhely látogatása révén másodpercenként akár 300 mg szén-dioxid-kibocsátást eredményezhet.

A webtárhely jellegét nem változtathatja meg. A GreenGeeks azonban megújuló energiákhoz felhasznált amper mennyiségének háromszorosát vásárolja meg. Ön és ügyfelei segítenek csökkenteni a webtárhely szénlábnyomát, és további megújuló lehetőségeket biztosítanak más felhőalapú szolgáltatások számára.

A GreenGeeks néhány programra összpontosít, de teljes figyelmet fordít rájuk. A tervek teljesen tele vannak funkciókkal és megújuló energiával vannak ellátva. Olvassa el a GreenGeeks áttekintését, hogy többet megtudjon, vagy próbálja ki magát egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

3. A2 tárhely

Az A2, hasonlóan a HostGator-hoz, egy olyan webgazda, amely szinte mindent megtesz. A viszonteladói tervek a csoport legjobbjai között vannak, felszerelve cPanel integrációval, SSD tárolással és nagyszámú támogatott fiókkal.

Míg a legtöbb viszonteladói terv valamilyen számlázási szoftverrel érkezik, az A2 két különféle lehetőséget kínál. Az ezüst és magasabb számlák közül választhat a WHMCS vagy a Blesta között a fiókok kezelésére. A WHMCS nagyon népszerű egy nagy közösségben a problémák megoldására, és a Blesta teljesen nyílt forráskódú, lehetővé téve, hogy testreszabhassa az igényeinek..

Ön választhat a Windows vagy Linux szerver között is. Az Ön által választott operációs rendszer új lehetőségeket kínál a szoftver számára, attól függően, hogy mit szeretne ajánlani. A Linux a cPanelre és a PHP-re épül, míg a Windows a Plesk és .NET magokat használja.

Minden tervnek megfelelő mennyiségű forrása van. Az A2 akár 40 fiók támogatásával kezdődik, és onnan nő. Noha előfordulhat, hogy nincs elegendő tárhely ahhoz, hogy az összes fiókot kitöltse, a vállalkozás növekedésével könnyű frissíteni a tervet.

Egyéb okok, amik tetszik az A2 tárhely

Az A2 az egyik leggyorsabb webtárhely, amelyet teszteltünk. Az alapsebességet az SSD tárolás segíti, mivel a világ minden tájáról több adatközpont szolgál fel tartalom kiszolgálására. Ezenkívül egy „turbo” szervert is kínál, amely akár normálszor akár 20-szor gyorsabb is lehet.

Az A2-nél is kiváló a támogatás. Szokásos élő chat, e-mail és telefonos támogatást kínál, gazdag tudásbázis hozzáadásával. Ezen felül kevés útmutatás található az induláshoz, amelyek alapján az ügyfelek felé mutathat alapvető kérdéseket.

Az A2 15 éves tapasztalata a következetesség és a minőség a webtárhely területén. Nézze meg az A2 tárhely áttekintését, hogy többet tudjon meg, vagy iratkozzon fel bármikor pénz-visszatérítési garanciával.

4. InMotion

Az InMotion széles körű tervekkel rendelkezik, de nem mindegyik részesül egyenlő bánásmódban. Néhányan zavarnak, míg mások virágzik, de szerencsére a viszonteladói tervek az utóbbi kategóriába illeszkednek. Hat különböző konfiguráció közül választhat, számos funkcióval együtt, a számlázástól a tartalékig.

Az InMotion legfontosabb értékesítési pontja az átláthatóság. Fehér címkéjű termék, azaz az erőforrásait a neveddel használja. Az InMotion a háttérben fog működni, így nincs összetévesztés az üzleti vállalkozással vagy annak hitelességével.

Az erőforrás vége is elég lenyűgöző. Minden viszonteladói kiszolgáló illeszkedik az SSD tároláshoz és a RAID-6 adatvédelemhez (további információkért olvassa el a RAID-ről szóló cikkünket). Ez biztosítja a leggyorsabb adatátvitelt, miközben megőrzi a redundanciát.

Az erőforrásokon kívül a viszonteladók kapnak néhány extra finomságot. Ingyenes fiókot fog kapni az eNom-on, így domainnevet és SSL-regisztrációt kínálhat ügyfelei számára, valamint a WHMCS számlázási szoftvert. Ez automatikusan számlákat küld, összegyűjti a kifizetéseket (adóval együtt), és nyomon követi minden jelenlegi ügyfelét.

Egyéb okok, amelyek kedvelik az InMotion tárhelyet

Az InMotion sok más lehetőséget kínál ügyfeleinek is. Hozzáférhet a legjobb támogatáshoz, amelyet egy internetes házigazdánk látott. Még ha a személyzet külön részlegekre is fel van osztva, soha nem nehéz választ találni. Például tesztelésünk során az értékesítési munkatársak megértették és támogathattak technológiai kérdésekben is.

A terv a biztonsági funkciókkal is illeszkedik. A Patchman rosszindulatú programok védelme és eltávolítása folyamatosan megkísérli a kiszolgálót minden rosszindulatú szoftverrel szemben, és minden gyanús karanténba kerül. Ezenkívül a Corero DDoS védelem megállítja a brutális erőszakos támadásokat abban az esetben, ha valaki megpróbálja elárasztani a szervert (további információkért olvassa el a DDoS támadásokról szóló cikket).

Az InMotion szinte mindent kínál. További szoftver van mellékelve, vagy megvásárolható, és egy sor egyedi funkcióval már készen áll. Olvassa el az InMotion áttekintését teljes gondolatainkkal, vagy próbálja ki magát egy nagylelkű 90 napos pénz-visszafizetési garanciával.

5. SiteGround

A SiteGround a WordPress legjobb webtárhelyének első számú választója, és ugyanezen okokból kifolyólag ezen a listán is előkerül. A SiteGround rendkívül gyors webtárhelyet kínál alacsony áron, kiváló támogatással a rendszerindításhoz.

Viszonteladói tervei kissé másképp működnek, mint a többi házigazda. Hiteket vásárol havi vagy éves terv helyett. Minden hitel egyéves viszonteladói szolgáltatást nyújt, és bármikor megvásárolhat, amennyit csak akar. Soha nem járnak lejártakkal sem, azaz bármikor megújíthat egy fiókot.

Ez a megközelítés sokkal jobban működik, mint mások, amelyek a tervtől függően korlátozza az erőforrásokat. Minden viszonteladói fiók egyetlen webhelyre vonatkozik, vagyis átfogó tervet kínál Önnek minden ügyfelének. Például kínálhat hároméves tárhelyet és vásárolhat három kreditet egy ügyfél számára, és hét hitelt adhat hét évre a másiknak.

Eleinte kissé furcsa, de ez a fajta rugalmasság tökéletes a viszonteladók számára. Az univerzális számla létrehozása helyett módosíthatja az egyes terveket, hogy azok megfeleljenek az ügyfeleknek.

Egyéb okok, amik tetszik a SiteGround

A viszonteladói tárhely egyedi megközelítésén kívül még sok más tetszik a SiteGround-nél. Lehetősége van arra, hogy fiókját teljesen fehér címkével ellátja, ami azt jelenti, hogy az összes SiteGround márkanév megszűnik, és saját helyett hozzáadhatja a sajátját.

Az ügyfelek is kapnak egy szép szolgáltatások listáját. Minden weboldalon ingyenes napi mentések vannak, az előző 30 biztonsági másolatot a fájlban tárolják, valamint egy ingyenes Cloudflare CDN, amely javítja a sebességet és enyhíti a DDoS támadásokat. Az összes kiszolgáló HTTP / 2-kompatibilis és SSD-tárolóval is rendelkezik, így az ügyfelek a legújabb technológiát használják.

A SiteGround egyszerűen az egyik legjobb viszonteladási lehetőség átfogó tervekkel, csodálatos támogató személyzettel és nagy sebességgel. Olvassa el a SiteGround áttekintést, hogy többet megtudjon erről a házigazdáról, vagy próbálja ki magát egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Következtetés

A legkiválóbb internetes házigazda segítségével könnyedén elindíthat üzlethelyiséget az interneten. Nem sok szolgáltató hagyja fel helyet a szerveren a viszonteladás céljából. Ez az öt szolgáltató még a kis csoport között is a legjobb.

Milyen viszonteladói tervet fogsz folytatni? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map