A legjobb Kodi kiegészítők a sporthoz

A sportrajongók gyakran csalódást tapasztalnak a YouTube, a Netflix és más streaming szolgáltatások böngészésekor. Ezek gyakran csak a használt tartalomra jelennek meg, a főbb sportokat elsősorban a kábelszolgáltatók tartják fenn. A Kodi segítségével azonban a sportot élő eseményként vagy a forrásokból való visszatekintésként figyelheti.

A Kodi egy ingyenes, legális és nyílt forrású médialejátszó Windows, Linux és Android számára. Noha az alapváltozat csak a szervezetben zajlik, add-kiegészítőkkel kibővíthető, hogy szinte végtelen mennyiségű tartalmat biztosítson..

A nem hivatalos kiegészítők megkérdőjelezhető jogi területeket érintnek, mivel az adatfolyamokat jogellenesen szerezzék be. Noha ezeknek a kiegészítőknek néhányát ajánljuk a sport streamingjére, alapvető, hogy csak VPN-sel használja őket.

A VPN a Kodi használatakor az IP-címet biztonságban tartja és biztonságos. A bevált gyakorlat a védelem megőrzése, de a régiókkal zárolt tartalom feloldása is. Számos sportcsatorna nem fog működni a régiótól függően, és egy VPN képes legyőzni ezt. Ne felejtse el megnézni a legjobb Kodi VPN-et.

Hivatalos Kodi kiegészítők a sporthoz

Míg a Kodi számára a legjobb sport-kiegészítők a nem hivatalos adattárakból származnak, a Kodi hivatalos változatában továbbra is vannak lehetőségek. Sokan valamilyen előfizetést igényelnek, és általában csak az események után mutatják be az eseményeket, ám a lehetőség továbbra is fennáll.

BT Sport Video

Ez a kiegészítő hozzáfér a BT Sport tartalmához, amely az egyik legnagyobb brit szélessávú szolgáltató (és attól félünk, hogy csak az Egyesült Királyság). Havonta 10 fontért (kb. 14 dollárért) hozzáférhet mind a BT Sport mind a négy csatornához, amelyek HD-társak mellett ülnek.

A hátránya, hogy szélessávúnak kell lennie a BT-től ahhoz, hogy az alkalmazást a Kodi-on használhassa. Ha még nem rendelkezik csomaggal, akkor a kiegészítőnek nincs sok értelme. Az összköltség megegyezik a kábelcsomaggal.

Ennek azonban van értelme, ha már rendelkezik szélessávú hozzáféréssel a BT-től. A kis extra költségek megnyitják a lehetőségeket a Kodi-n. Mindaddig, amíg az Egyesült Királyságban tartózkodik, és van terve a BT-vel, addig ez a kiegészítő kötelező.

Fox Sports Go

Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor a Fox Sports Go az egyik legegyszerűbb módszer az élő játékok legális közvetítésére. A szolgáltatás nem számít extra költségekre a kábel előfizetésen kívül, és mind a Kodi dobozán, mind a mobil eszközön használható.

Ez nem működik egy meglévő kábel előfizetésnél, ezért használatához szüksége lesz egy előfizetésre. Szerencsére a Fox szinte minden szolgáltatótól elfogadja a terveket, így valószínű, hogy ott megtalálja a sajátját.

A kábel előfizetés többletköltsége túlságosan nagy lehet azok számára, akiknek még nem létezik ilyen. Ha igen, akkor ez egy nagyszerű kiegészítő a Kodi számára, amely lehetővé teszi az USA sportágainak széles választékát a tévében és a mobil eszközön..

Sajnos ez igaz minden hivatalos kiegészítőre. Csak néhányan kínálnak előfizetést a kábelen kívül. Annak érdekében, hogy ingyenesen megszerezze a tartalmat vagy megszabaduljon a geoblokkoló korlátozásoktól, nem hivatalos kiegészítőket kell telepítenie..

Nem hivatalos Kodi kiegészítők a sporthoz

Ha nincs kábel, akkor nem hivatalos kiegészítőkre van szüksége. Ezek a kiegészítések, amelyeket a Kodi hivatalosan nem támogat, a streaming lehetőségek hatalmas birodalmát nyitják meg. Mint korábban említettem, ez kalózkodás és ennélfogva illegális, ezért mielőtt a nyílt tengerre indulna, vigyázzon magára egy VPN-vel.

SportsDevil

Az élő sport közvetítéséhez ez nem sokkal jobb, mint a SportsDevil. Ez a kiegészítő a Kodil adattár jóvoltából származik (http://kodil.co/repo/), de még néhány másban megtalálható. Ez a kiegészítő nem archivál semmilyen tartalmat, ezért leginkább azok számára alkalmas, akik a játékot élőben szeretnék elkapni.

A SportsDevil legjobb része az, hogy mennyit érhet el: szinte minden elképzelhető sporteseménynek van patakja, sokan 1080p sebességgel. Állandó adatfolyamok vannak az NFL hálózatra és az ESPN-re is.

Sok eseménynek több patakja lesz elérhető, különböző forrásokból. Majdnem mindig lesz egy vagy két holt kapcsolat, tehát a lehetőségek feltétlenül örvendetek. Ha szerencséd van, akkor egy 720p-es adatfolyamot is találsz a mobilhoz.

A SportsDevil egyetlen kérdése a szervezés. A rendelkezésre álló adatfolyamokkal felsorolt ​​játékok felsorolása helyett a SportsDevil csak a forrásokat sorolja fel. Ez azt jelenti, hogy a játék megkereséséhez forrásokat kell feltérképeznie, és remélem, hogy elérhető lesz adatfolyam.

Eleinte ez óriási gond. Az adatfolyamok megkérdőjelezhető webhelyekről származnak, amelyek mélyen az interneten találhatók. Egy idő után azonban megtanulja, hogy melyik forrás működik a legjobban, és ez a kiegészítő sokkal hasznosabbá válik.

D. projekt

Ha a játék élőben történő elkapása nem fontos, a D projekt nagyszerű választás. Nagyszerű kínálata az NFL, az NHL, az NCAA, a WWE és még sok más régebbi játékról. A kiegészítő háttérképes és szépen rendezett tartalommal rendelkezik.

Ahol a SportsDevil sikertelen a szervezetben, a D projekt sikeresen megél. A források nem szerepelnek a listában, csak a játékok: ha egyszer kiválasztott egy játékot, a D projekt automatikusan leforrázza a forrásokat. Sajnos, ez a D projekt gyengesége is. A játékokat hetekkel adják hozzá a levegő után, élő közvetítések nélkül.

A D projekt a saját lerakatába érkezik (http://repo.projectdaddon.com/), ami hatalmas plusz. Más kiegészítőkkel előfordulhat, hogy ugrik a repo-ról a repo-ra, amikor mindegyik offline állapotba kerül. Mindaddig, amíg a fejlesztők ellenőrzik a repót, add-on élő lesz a használata. 

Bennu

A Phoenix volt a vágott darab, amely sokak számára nézte a sportot. Ugyanakkor, többszöri és offline kapcsolatfelvétel után, a Phoenix jövője kérdéses. Bennu a Phoenix villája, és az eredeti fogakhoz hasonlóan tele van tartalommal.

A D projekthez hasonlóan a Bennu elsősorban a korábban sugárzott játékok közvetítését kínálja. A kiegészítő azonban a legtöbb esetben sokkal gyorsabbnak tűnik. E és a D projekt között a lehető leggyorsabban találsz egy patakot.

A Bennu azonban sokkal több, mint egy sportesemény, mivel rengeteg televíziós műsorral és filmmel is rendelkezik, amelyek szintén közvetíthetők. Nem a Szövetség vagy az Elysium szintjén, de elég jól végzi a munkát.

Megtalálhatja, hogy Bennu mind a Colossus, mind a Kodil (http://kdil.co/repo/), ám az előbbiekből telepítés közben nehézségekbe ütközött. A Kodil telepítése zökkenőmentesen ment végbe, de próbálkozzon mindkettővel, ha problémája van. A hivatalos hivatkozás a Colossus-ra meghalt, de meg kell találnia, ha már letöltötte a ZIP-fájlt.

Kodi Repo telepítése

A hivatalos kiegészítők a Kodi tárházból származnak, amelyet minden letöltéshez mellékelnek. A D projekt, a SportsDevil vagy a Benu megszerzéséhez telepítenie kell a megfelelő tárolót. Az adattárak telepíthetők közvetlenül a Kodi-on keresztül vagy egy .zip fájlon keresztül. Ez utóbbi akkor megbízhatóbb, ha a tároló offline állapotban van, és újra kell telepítenie, tehát válassza ezt, ha tudod.

Telepítés számítógépről

A lerakat .zip fájljának eléréséhez kattintson a fenti hivatkozásokra. A rendszer eljut egy könyvtárba, ahol közvetlenül letöltheti.

Ha ez megtörtént, nyissa fel a Kodi-t és tegye a következőket:

 • Kattintson a „kiegészítők” elemre.
 • Lépjen a „kiegészítő böngészőbe” (nyitott doboz ikon)
 • Kattintson az „Install from zip” elemre.
 • Keresse meg és válassza ki a mentett .zip fájlt

Néhány pillanat múlva kap egy kiegészítő engedélyezett értesítést. Ha végzett, kattintson a „telepítés a lerakatból” elemre ugyanazon a menüben, és válassza ki a kívánt kiegészítőt.

Telepítés URL-ről

Ha a Kodi eszközt egy mobil eszközön futtatja, vagy nem akarja letölteni a teljes lerakatot az asztalon, akkor az URL-t forrásként megadhatja az alkalmazáson keresztül. Még mindig telepíti a lerakatot, ehelyett a zip fájlt a weboldalról a Kodi-on keresztül húzza.

A Kodi telepítéséhez először ismeretlen forrásokból kell lerakatot telepíteni. Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket:

 • Kattintson a „beállítások ikonra”, amely úgy néz ki, mint egy fogas
 • Lépjen a „rendszerbeállítások” oldalra
 • Vigye a kurzort a „kiegészítők” fölé
 • Jelölje be jobbra az „ismeretlen források” csúszkát

Menjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére és telepítse a lerakatot:

 • Kattintson a „beállítások ikonra”
 • Lépjen a „fájlkezelőbe”
 • Válassza ki a „forrás hozzáadása” elemet a bal oldali oszlopból
 • Kattintson a „”
 • Írja be a kívánt tároló „URL-jét”
 • Adj nevet

Ezután úgy teheti meg a lépéseket, mintha egy mentett ZIP-fájlból telepítne, ehelyett kiválaszthatja a létrehozott forrást. Mint korábban, telepítsen kiegészítőket a „telepítés a lerakatból” opcióból.

Következtetés

A Kodi-on sokféle kiegészítő található sportesemények közvetítéséhez. Ha van előfizetése, akkor a hivatalos kiegészítők megbízhatósága miatt kiváló lehetőség. Ennek ellenére még mindig sok a választás a nem hivatalos repók közül.

Feltétlenül használjon VPN-t mind hivatalos, mind nem hivatalos forrásokhoz. Egy könnyű szolgáltatás biztonságot, geoblokk tartalmat és megnövekedett sebességet biztosít, mivel az Egyesült Államokban a közelmúltban visszavonták a hálózatsemlegességet. Nézze meg a 2017. évi legjobb VPN-eket, és iratkozzon fel egyre.

Ha többet szeretne megtudni a Kodi-ról, nézze meg a Kodi-archívumunkat. Megtalálja az oktatóanyagokat, a listákat és egyebekkel, beleértve az NFL megtekintését a Kodi-n és a legjobb nem hivatalos Kodi-kiegészítőket..

Milyen kiegészítőket használ a sporthoz? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me