A legjobb Kodi épít

A Kodi egy ingyenes, nyílt forráskódú médiaközpont-platform, lelkes szemmel a testreszabáshoz és a streaminghez. Megváltoztathatja különféle kiegészítőkkel és témákkal, például a SportsDevil, például az egyik legjobb Kodi kiegészítő sporthoz. Ahhoz azonban, hogy egyszerre egy csomó kiegészítőt kapjon, szüksége van a Kodi egyik legjobb verziójára.


A Kodi build a platform teljes átalakítása. Ez egy vadonatúj témával kezdődik, illeszkedik a háttérképhez és az ikonokhoz, és egy csomó előre telepített kiegészítővel épít fel magára. Általában a csomag tartalmaz a legjobb nem hivatalos kiegészítőket, köztük olyan népszerű streaming alkalmazásokat, mint a Covenant és az Elysium.

Fontos azonban, hogy ezeknek a konstrukcióknak a letöltése előtt fontolja meg, mit kap. Mindegyik olyan kiegészítőket tartalmaz, amelyek legális szürke területeken ülnek, így a személyes adatait lefoglalási kockázatnak, a jogi nyilvántartásukat pedig megjelölés veszélye fenyegeti..

Mindkét kérdés megkerülésére a VPN vonatkozik. A virtuális magánhálózat a nagy titkosítás mögött elzárja az összes forgalmat, így egyetlen elbűvölő szem sem láthatja online tevékenységeit. Ez a legjobb módja annak, hogy megvédje magát a Kodi segítségével, és viszonylag olcsó a rendszerindításhoz. Nézze meg a Kodi legjobb VPN-jeit, hogy kiválassza az Önnek megfelelőt.

A Kodi legújabb verziójával és a VPN-rel a kezünkben kipróbáltuk a legjobb Kodi-konstrukciókat, hogy megnézhessük, melyek felelnek meg szabványainknak. Mielőtt megállapítanánk, hogy melyik vágást hajtjuk végre, meg kell határoznunk néhány kritériumot.

Ami a legmegfelelőbb Kodi számára?

Mivel a Kodi nyílt forráskódú, körülbelül egy darab szemét lebeg, és az építési kategória sem kivétel. A halott linkektől a nehézkes interfészekig a legfontosabb dolgot keresettük, hogy minden egyes szerkezet működjön.

Miután egy építkezés sikeres volt az alapvető teszten, átmentünk a dolgokra, amelyek elválasztják a fiúkat a férfiaktól. A Kodi felhasználói felület nagy előrelépést tett az utóbbi néhány frissítés során, ezért kockázatos az új témával történő átalakítás. Gondoskodtunk arról, hogy az építkezés valami javuljon a felhasználói felülettel, ami javította a megjelenését, vagy jelentősen megnövelte a használhatóságot. Azok a épületek, amelyek mindkettőt tettek, mint például a SchismTV, brownie pontokat kaptak.

Ezután az építkezés magjába költöztünk. A mellékelt kiegészítők csomagja megjavítja vagy megszakítja ezeknek a nagyjavításoknak az egyikét, tehát a szilárd felállás alapvető fontosságú. Nem csak a jó kiegészítőket kell tartalmaznia, hanem a legkülönfélébb változatokat is. Például a titán a kiegészítők hosszú listájával rendelkezik, amelyek mindegyike a Kodi-ra vonatkozó következetes nyilvántartási rekordokkal rendelkezik.

Ezekben a listákban általában megvizsgáljuk a költségeket, de szerencsére minden építkezés ingyenes. Tehát a helyén megvizsgáltuk az akadálymentességet. Noha ez nem a Kodi-konstrukció legfontosabb darabja, az internet sötét sarkaiba való utazás minden bizonnyal nem adott pontot a bejegyzésekhez. Általában az a tény, hogy ezeket az építményeket rejtették el, szintén a rossz tervezés jelzőjele.

SchismTV

A SchismTV kényelmes helyen helyezkedik el egyszerűen azért, mert annyira egyszerű a használata. Amint azt a fenti szakaszban említettem, a Kodi Team sokat tett a 17,6 felhasználói felülettel, és a legtöbb visszaépítést készít a szoftver egy régebbi, nem vonzóbb verziójára. Ehelyett a SchismTV várakozással tekint egy kiváló megjelenésű felülettel és a jobb indulási képességgel.

Van egy csomó testreszabási lehetőség, amelyet meg is tud tenni. Az építkezés általában csak egyetlen témával érkezik, a SchismTV pedig hét. Bár az egyes konstrukciók továbbra is ugyanazt az általános esztétikát képviselik, a felhasználói felület elrendezését könnyen megváltoztathatja.

Az összeállítás a Netflix felületen alapul, amelyet gyakran Kodiflix-nek hívnak. Ez elfogadja a könnyű használatot, de felszívja a tartalom kiadását. A kiegészítők pontos listája az aktuális élettől függően változik, de a korábbi kiegészítések között szerepelt az Exodus, a Phoenix és a DandyTV.

Jayhawk

Jayhawk nem ugyanazt a tiszta megjelenést sportolja, mint a SchismTV, de még mindig érett kiegészítőkkel rendelkezik. A felület hasonló a Kodi 16-hoz, frissített betűtípusokkal, háttérképekkel és ikonokkal, hogy új érzetet keltsen.

A hús azonban még mindig a kiegészítőkben található. Vannak kategóriák filmekhez, TV-műsorokhoz, élő TV-hez, sporthoz, gyerekekhez és – felépítésétől függően – felnőttfilmekhez. A lista ismét időről időre változik, de a legfontosabb kiegészítők, mint például a Goodfellas, a Sports Devil és a Phoenix, megmutatták arcukat egy vagy másik ponton.

A Jayhawk a közelmúltban is kiadta a Jawhawk Hybird, a csíkos leépített verzióját, amely simább fut. Elveszítik néhány niche-kiegészítőt, de öntisztító gyorsítótárat szerezhetnek a zökkenőmentesebb élmény érdekében.

Ezen kívül kívül van a Jayhawk három verziója, amelyek minden letöltéssel együtt kerülnek szállításra. Kapsz felnőtt, nem felnőtt és rejtett felnőtt verziót. Az „X-17” nevű felnőtt felépítésű, ezért ügyeljen erre, ha nem akarja az extra tartalmat.

Szikra

A Spark mindent elmond, amit tudnia kell a nevében. Ez egy rendkívül gyors felépítés, amelynek célja a Kodi élmény korszerűsítése és olyan alacsony erőforrású eszközökön történő működtetés, mint például az Amazon Firestick (olvassa el a Kodi oldalsó töltési útmutatóját, ha meg szeretné tanulni, hogyan kell ezt megtenni). A kicsi 160 MB-os méret ellenére ez a konstrukció kiegészítőkkel van ellátva.

A SchismTV-hez hasonlóan az UI-t teljesen megváltoztatják a Kodi készlete. Nem, nem úgy néz ki, mint a Netflix, hanem a háttérképeket és a bélyegképeket az egyszerű kategóriaelhelyezés és az ikonok helyett levágja.

Titán

Ha a minimalizmus nem a te dolgod, akkor a titán lehet az Ön számára. Az UI egy kicsit fel van építve, ikonokkal és háttérképekkel, de az összeállítás még mindig elég könnyű ahhoz, hogy alacsony műszaki hardvereken működhessen..

Az UI továbbra is a Kodi 16-hoz hasonlít, és néhány pontot leütötte a listán. Ez a kép és a metaadatok súrolása révén természetesen javul, de még mindig nem haladja meg a Kodi 17 megjelenését..

Ennek ellenére a kereskedelem megéri. A titán szinte bármilyen eszközön zökkenőmentesen működik, nagyszerű kiegészítőkkel rendelkezik a rendszerindításhoz. Néhány jelenleg a Maverick TV, a cCloud és a Goodfellas, új alkalmazásokkal bővülve, amikor népszerűsége növekszik.

Misfit Mod

Ha egy évvel ezelőtt megkérdezték kedvenc építkezésünket, a Misfit Mod könnyen a lista tetején lesz. Az új kiegészítések minden bizonnyal adják a népszerű építkezésnek a pénzét, de még mindig elég ahhoz, hogy Misfit kedvelje, hogy ötéves helyet biztosítson neki..

Az előző két bejegyzéshez hasonlóan a Misfit épít a simán futó játékra is. Az 500 MB-os telepítés egy kicsit nagy, tekintetbe véve, ám a tesztelés során a konstrukció alig mutatott csúcsot vagy nem okoz csuklást. Még Lite változat is létezik a szuper alacsony spektrumú hardverhez.

Ez őszintén szólva a Misfit Mod legnagyobb húzása. A build többféle verziója létezik, mindegyik egy adott célra van méretezve. Igen, ott van a lite, de kifejezetten a nőknek, a horror film rajongóknak és a TV-műsor szerelmeseinek szabott tartalmakhoz épít. Ez csökkenti a telepítési méretet, miközben a tartalmat az Ön ízlése szerint alakítja.

A Kodi Build telepítése

A Kodi build telepítése hasonló bármely kiegészítő vagy lerakat telepítéséhez. A Kodi-nak az URL felé kell mutatnia, ahol a készítmény tárolódik, töltse le a szükséges fájlokat, és végül telepítse. Eleinte kissé félelmetes, de a folyamat meglehetősen egyszerű.

Engedélyezze az ismeretlen forrásokat

Mielőtt bármit megtenne, engedélyeznie kell az ismeretlen forrásokat. Alapértelmezés szerint a Kodi csak a hivatalos helyekről épít telepítést, de néhány apró lépéssel megnyitja az árnyékolókat.

 • Kattintson a „beállítások ikonra”
 • Lépjen a „rendszerbeállítások” oldalra
 • Vigye a kurzort a „kiegészítők” fölé
 • Jelölje be jobbra az „ismeretlen források” csúszkát

A Kodi verziójától függően ez a szolgáltatás már engedélyezve van. Ennek ellenére a legjobb ellenőrizni, mivel később megkerüli néhány fejfájást a sorban. Miután engedélyezte, soha többé nem kell megérinteni.

Telepítés ZIP-fájlból

Időnként .zip fájlt talál az online beépítéshez. Noha ebben az összefüggésben a telepítés nem a legegyszerűbb vagy legkövetlenebb módszer, jó tudás, ha egy, az összeállítást tartalmazó lerakat offline állapotba kerül..

Miután megtalálta és letöltötte a fájlt, nyissa meg a Kodi-t, és tegye a következőket:

 • Kattintson a „kiegészítők” elemre.
 • Lépjen a „kiegészítő böngészőbe” (nyitott doboz ikon)
 • Kattintson az „Install from zip” elemre.
 • Keresse meg és válassza ki a mentett .zip fájlt

Kap egy kiegészítő engedélyezett értesítést, amelyet azután telepíthet a tárolóból. Ehhez használja a „telepítés a lerakatból opciót” ugyanazon a menüben.

Telepítés URL-ről

A kifejezetten az építmények esetében a telepítés URL-ből sokkal könnyebb. A letöltések gyakran nem érhetők el az egyes verziók számára, mivel általában a saját adattárukban. A letöltéshez sem kell kikerülnie, ami plusz.

Az ilyen letöltéshez a Kodi-t a helyes URL felé kell mutatnia. Nyisd ki a Kodi-t és tegye a következőket:

 • Kattintson a „beállítások ikonra”
 • Lépjen a „fájlkezelőbe”
 • Válassza ki a „forrás hozzáadása” elemet a bal oldali oszlopból
 • Kattintson a „”
 • Írja be a kívánt tároló „URL-jét”
 • Adj nevet

Utána ugyanazt a folyamatot használja, mint a zip fájlból történő telepítést, és máris úton lesz.

Következtetés

Míg van valami mondani a témák és kiegészítők keresésével kapcsolatban, a Kodi build telepítése egyszerű módja annak, hogy mindent egyszerre kapjon. Annak ellenére, hogy az Ares varázsló offline állapotban van (népszerű hely az építéshez), még mindig rengeteg lehetőség van.

A konstrukciók telepítése előtt azonban fontos, hogy kap egy VPN-t. Miközben a jogi kérdések megoldódnak, a legjobb az, ha megvédjük magunkat, és a VPN ezt megteheti. Titkosítja az összes forgalmat, így biztosan nem érkezik szerzői jogi levél a postaládájába, de jó nyugalmat jelent az internetes adatvédelem számára is..

Ha további információra van szüksége a Kodi-n, kérjük, nézd meg Kodi-archívumunkat. Mindent megtalálunk az oktatóprogramoktól az öt legfontosabb listáig, beleértve a teljes Kodi útmutatót az újszülöttek számára.

Melyik építést telepítette? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map