A legjobb felhőalapú tárolás az Enterprise 2020 számára

A felhőalapú tárolási szolgáltatások exponenciálisan növekedtek az elmúlt tíz évben, és rendkívül költséghatékonykká váltak. Ez teszi őket a legfontosabb válogatássá azon vállalati szintű vállalatok számára, amelyek a felhő hatékony felhasználására törekszenek. És ma itt vagyunk, hogy bemutassuk a 2020 legnagyobb öt vállalati felhő szolgáltatót.


A nem túl távoli múltban az egyetlen lehetőség a vállalkozások számára az adattárolás volt a magántároló szervereik vagy a gazdaságok megvásárlása, beállítása és adminisztrálása. Ennek a módszernek azonban számos hátránya volt.

Először is, a fizikai hardver csak túl sok pénzt fizet. Másodszor, csökkentette a vállalkozás alsó soron belüli nyereségét az általános költségek, például a személyi és karbantartási költségek növekedésével, és sok időt vetett igénybe az egyéni belső infrastruktúra kezelésében.

Ma azonban a dolgok drasztikusan megváltoztak. A felhőalapú tárolási technológiák annyira hatékonyak és mindenütt jelennek meg, hogy sok vállalkozás időt és pénzt takarít meg úgy, hogy felhőbe költözik..

Legfontosabb választásunk ebben a listában az Egnyte. Örömmel láttuk olyan funkciókat, amelyek megkönnyítik az informatikai szakemberek számára az alkalmazottak fájljainak kezelését, engedélyek beállítását és az Active Directory irányítását. Olvassa el a szolgáltatások kitöltési listáját.

A legjobb felhőalapú tárolás az Enterprise 2020 számára

1. Egnyte

Az Egnyte nagyszerű választás a vállalkozások számára, főleg mivel a vállalkozásokat szem előtt tartva tervezték. Az Egnyte lehetővé teszi a vállalkozások számára az üzenetfejlécek, logók és még a felhőtároló kötet URL-jének testreszabását.

A márkajelzés fontos szempont a vállalkozások számára, de még több funkcionális előnye van, amelyekre gondolkodni kell. Annak ellenére, hogy az Egnyte hasznos megosztási és együttműködési funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen megosszák az információkat, a biztonságot a legfontosabb kérdésekre helyezik.

Egyéb okok, miért szeretjük Egnyte-t

A szokásos titkosítás mellett felhasználói és csoportos hozzáférési engedélyeket is tartalmaznak, amelyek nélkülözhetetlenek olyan funkcionális egységeket kezelő vállalkozások számára, mint a jogi részleg, a HR osztály, a számviteli osztály, a PR osztály és az informatikai osztály.

intro.mobile.access.egnyte
intro.mobile.access.egnyte

Az Egnyte sok időt takarít meg az adminisztrátoroknak is, mivel lehetővé teszi számukra, hogy egyszerre alkalmazzák a hozzáférési engedélyeket a felhasználói csoportokhoz, és az ellenőrző rendszerük időbélyeggel bélyegzi a felhasználói tevékenységeket.

Olvassa el az ismertetőt

2. Tresorit

A Probalby Tresorit legfontosabb eladási javaslata az, hogy az adatközpontok Európában helyezkednek el, ami ötletválasztást jelent azoknak a cégeknek, amelyeknek fenn kell tartaniuk a GDPR-kompatibilitást, és egyszerűen csak attól tartanak, hogy adataikat az amerikai szervereken tárolják. 1

Tresorit-homepage-2019

Árazás: az aprox-tól. 10 dollár havonta egy-egy csapatnál, ahol több mint 10 felhasználó van, és hozzávetőlegesen 1 TB tárolási igény szükséges. A vállalati ügyfelek kb. 25 dollár felhasználónként, de további funkciók, mint például az API-hozzáférés. 

URL: www.tresorit.com

3. Doboz

A Box szigorú biztonsági mechanizmusokkal is rendelkezik. Nemcsak eszközöket biztosítanak a felhasználói engedélyek kezelésére, hanem nulla tudás nélküli biztonsági szolgáltatók is. Azon vállalkozások számára, amelyeknek fenn kell tartaniuk a HIPAA-megfelelést, a Box nem engedi el.

Szolgáltatásuk kezdő verziója havonta csak 5,00 USD-t fizet, de a vállalkozásokat jobban érdekli az üzleti csomag, amely havonta 15,00 USD-t fizet..

Egyéb okok, miért szeretjük a dobozt

A Box olyan funkciókat kínál, amelyek kizárólag a vállalati ügyfelek számára érhetők el, mint például a biztonságos együttműködés, a projektmenedzsment eszközök és a munkafolyamat-automatizáláshoz szükséges szabálykészletek.

A Box olyan integrációs eszközöket is kínál, amelyek szépen párosulnak más szolgáltatásokkal, például a Google Dokumentumokkal, és lehetővé teszik az egyedi márka logók, az üzenet fejlécek és az URL-t, hogy professzionális megjelenést hozzon létre..

Olvassa el az ismertetőt

4. Citrix Sharefile

A Sharefile a Citrix vállalati szintű felhőalapú tárolási megoldása, és jól ismertek a kereskedelmi szoftver- és szolgáltatóiparban. A Sharefile figyelemre méltó tulajdonságai közé tartozik egy ellenőrzési rendszer, amely tevékenységi jelentéseket készít, integráció az egyszeri bejelentkezéshez, letöltési riasztások és két tényezős hitelesítés.

Ez lerövidíti a dokumentum kinyomtatásához, aláírásához és a felhőbe szkenneléséhez szükséges időt. Habár megvan a fájlméret-korlátozás, ez a korlátozás meglehetősen nagy (10 GB), amelyet a legtöbb vállalati felhasználó számára el kell fogadni.

Egyéb okok, miért szeretjük a Citrix Sharefile-t

A vállalkozások adatainak védelme érdekében katasztrófa utáni helyszíneket hoztak létre az Egyesült Államokban és Európában egyaránt. Biztonságosak az AES-256 bites titkosítással és SSL / TLS-sel történő adatátvitel is (bár nem nulla tudásszolgáltató).

Citrix ShareFile Review

Nem csak az együttműködési funkciókkal növeli a termelékenységet, hanem az elektronikus aláírás funkcióval (RightSignature) is időt spórol..

Olvassa el az ismertetőt

5. Dropbox vállalkozások számára

A Dropbox for Business sokkal több előnnyel rendelkezik, mint az egyedi felhasználói szolgáltatás, és nem különösebben drága. Először is, a Dropbox üzleti verziója korlátlan tárolási kapacitással rendelkezik.

Dropbox üzleti célokra

Az egyszemélyes felhasználói szolgáltatástól eltérően az üzleti szolgáltatás eszközöket tartalmaz, amelyek segítenek az adminisztrátoroknak a felhasználói fiókok és a csoportos hozzáférési engedélyek ellenőrzésében, ami a modern vállalati biztonság csúcspontja. Ezek az eszközök korlátozhatják a felhasználók hozzáférését a meghatározott mappákhoz is, ami segíthet a vállalkozásoknak az adatok funkcionális egységekbe szervezésében, mint például jogi, IT, HR stb..

Egyéb okok, miért szeretjük a dobozt

Az egy felhasználói verzió csak a fájlok helyreállítását teszi lehetővé legfeljebb 30 napig. De az üzleti verzió korlátlan fájl helyreállítást és verziót jelent, tehát nem kell aggódnia!

Dropbox üzleti áttekintés

Noha megosztási és együttműködési funkciókat kínálnak a termelékenység fokozására, zárolják a fájlokhoz való hozzáférést jelszóval védett hivatkozásokkal. A Dropbox for Business integrációs eszközöket kínál az Office 365-hez is.

Olvassa el az ismertetőt

A felhőalapú tárolás előnyei a vállalkozások számára

A legtöbb felhőalapú tárolási szolgáltatás legnagyobb problémája a megfelelő biztonsági ellenőrzések hiánya. Természetesen számos, az egyének számára kifejlesztett felhőszolgáltatás tartalmaz idő- és dátumkorlátozási mechanizmusokat, amelyek ellenőrzik, hogy mikor férhet hozzá egy külső felhasználó a fájlokhoz, de ez a megoldás nem megfelelő.

Mivel a vállalkozások gyakran kezelnek érzékeny ügyfélinformációkat a jogi részlegektől, az orvosi gyakorlattól és még a technológiai cégektől is. Ha adatszivárgás történt, és az intelligencia nem szándékos felek számára kerül sor, a következmények valóban károsak lehetnek.

Ezért annyira kritikus a felhőalapú tárolási szolgáltatások esetében a megfelelő biztonsági ellenőrzés. Mindezek mellett a legtöbb vállalati szintű felhőalapú tárolási megoldás fiókstruktúrát tartalmaz, amelyben az adminisztrátor nagyfokú ellenőrzést gyakorol az egyes felhasználók számára elérhető fájlok felett..

Ezenkívül a legjobb vállalati szintű szolgáltatások lehetővé teszik az adminisztrátorok számára, hogy a felhasználókat funkcionális csoportokba csoportosítsák, ezáltal lehetővé téve számukra a házirendek és a hozzáférési engedélyek alkalmazását a jobb kezelés és biztonság érdekében. Ahhoz, hogy egy lépéssel tovább léphessünk, ezek a felhőalapú tárolási megoldások auditálási eszközöket is biztosítanak. Bármely vállalkozás meg fogja érteni, hogy az auditok mennyire értékesek egy szervezet számára, és ez segít az adminisztrátoroknak, hogy lyukakat találjanak a felhasználói engedélyek konfigurációjában.

A legjobb ellenőrzési rendszerek időbélyegzővel bírnak minden felhasználói tevékenységet. A fájlfeltöltésektől az olvasási és írási műveletektől kezdve az adminisztrátor képes mindent ellenőrizni, amit minden felhasználó a felhőalapú tárolási szolgáltatással végez. Manapság a vállalkozásoknak felhőtárolóra van szükségük a partnerekkel fenntartott kapcsolatok hatékonyabb kezelése, a termelékenység fokozása és a mobil hozzáférés biztosítása érdekében.

Néhány előnye a következő:

 • Javított távoli fájlhozzáférés
 • Javított termelékenység az együttműködés révén
 • Javított ügyfélkapcsolatok az adatmegosztás révén
 • Többrétegű biztonság titkosítással & csoportvezérlők
 • Nincs szükség a belső adatközpontok fogadására 
 • Csökkent az informatikai erőforrások kezelése

Következtetés

A vállalati felhőalapú tárolás sokkal több előnyt kínál, mint a házon belüli tárolási infrastruktúra létrehozása, megvalósítása és kezelése. Az együttműködés, a biztonságos fájlmegosztás és a fokozott termelékenység révén hozzájárul a menedzsment terheinek eltávolításához.

Központi felhőszolgáltatáson keresztül. A biztonsági és a katasztrófa utáni helyreállítási követelmények gondozásával a vállalkozások arra összpontosíthatnak, hogy mi a legfontosabb – az üzletvezetés.

Az informatikai támogatás olyan szolgáltatás, amely csökkenti a vállalkozás lényegét, de a felhőalapú tárolás időt és pénzt takarít meg, ugyanakkor javítja az alkalmazottak munkájának sebességét és hatékonyságát. Mit gondolsz az öt legjobb válogatásunkról? Ossza meg az esetleges gondolatait vagy ötleteit az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map