MediaFire áttekintés: A MediaFire biztonságos 2020-ban

MediaFire áttekintés

Egy rendkívül csupasz csonttároló megoldás, a MediaFire alig javasolja, kivéve az alacsony árat. Ennek ellenére, ha az egyszerű tárolásra minden, amit valaha is vágyott, akkor érdemes elolvasni ezt a Mediafire-értékelést.


Felhő-tárolás - vélemények

A MediaFire rózsaszínével belemerül a felhőalapú tárolási piacba, de a legjobban felhőalapú tárolásának összehasonlítása során nem képes vállról vállra állni. Megfizethető áron, valamint egy 10 GB-os ingyenes tervvel rendelkezik, amely finom áttételi programmal rendelkezik, de túl sok hátránya van annak, hogy komoly felhasználáshoz ajánljuk..

A fő hátránya az asztali szinkronizálási kliens hiánya, amely a felhőalapú tárolási szolgáltatások között tűzőkapocs. A verziózás szintén általános, de a MediaFire nem biztosítja. Azok a felhasználók, akiknek együttműködésre van szükségük, szintén nem lesznek elégedettek, mert a MediaFire nem rendelkezik natív vagy harmadik féltől származó termelékenységi alkalmazásokkal.

Ha ez a hibalista nem akadályozza meg a lövés készítését, vegye fel velünk a MediaFire áttekintést.

erősségek & Hiányosságok

A MediaFire alternatívái

Jellemzők

A MediaFire flörtöl azzal, hogy felhőalapú tárolási szolgáltatás, de hiányzik a megfelelő szolgáltatásai. Közülük a legjelentősebb az asztali szinkronizáló kliens. Régebben volt, de megszabadult tőle, csak az internetet és a mobil klienst hagyta magában. Csak fájlok feltöltésére és elérésére használhatja őket.

A Windows és Linux asztali klienseivel rendelkező képes szolgáltatásokról olvassa el a Windows legjobb felhőalapú tárolóját és a Linux legjobb felhőalapú tárolóját. A legtöbb választás mindkét útmutatóban támogatja a macOS-ot is.

Ennek ellenére, ha az asztali támogatás hiánya nem jelent megbénítót Önnek, a MediaFire versenyképes áron rengeteg helyet kínál. Bárki, akinek a fájlok hosszú távú tárolásával szabad helyet kell hagynia a számítógépén, részesülhet a megfizethető árképzésből. Ráadásul a webalkalmazás gyors feltöltési sebességgel rendelkezik.

mediafire-fotó-előnézet

A mobilalkalmazás lehetővé teszi a fényképek és videók automatikus biztonsági mentését. Ez hasznos lesz a sok képet készítő felhasználók számára. Hiányai azonban megakadályozzák, hogy a legjobb online fotótároló útmutatónkat készítsék. Az internetes alkalmazás lehetővé teszi a fényképek előnézeti megtekintését, de nem az olyan fájltípusokat, amelyekhez már hozzászoktunk az előnézetet más szolgáltatások használata közben.

A felhasználók rájönnek, hogy a MediaFire-ből számos szolgáltatás, más tárolási megoldások hiányzik, beleértve a fájlok verzióját is. A fájlok helyreállításának egyetlen módja az, ha törlésük után kihúzza azokat a kukából.

Problémákba ütközhet akkor is, ha nagy fájlokat kell feltöltenie. Bár a 20 GB-os fájlméret-korlátozás megegyezik a Microsoft OneDrive-lel, ez nem tud versenyezni a Sync.com-tal, amely a legjobb felhőalapú tárolónk a legfontosabb a nagy fájlok összehasonlításához. A Sync.com nem korlátozza a fájl méretét, ezért olvassa el a Sync.com áttekintésünket, ha ez érdekli Önt.

A MediaFire webalkalmazásában található egy keresősáv, amely segít megtalálni a szükséges fájlokat. Gépelheti be a fájlnevet, és kiválaszthatja a szűrni kívánt fájltípusokat.

A MediaFire nem jó az együttműködéshez, mert nem kínál olyan irodai csomagot, mint a OneDrive és a Google Drive, és nincs alkalmazásintegráció a harmadik fél szolgáltatásaival..

A Mediafire szolgáltatások áttekintése

MediaFire logówww.mediafire.com

Havonta 375 dollártól kezdődik, 1000 GBA összes csomaghoz

Szinkronizál

Mappa szinkronizálása

Blokk szintű szinkronizálás

Szelektív szinkronizálás

Sávszélesség-menedzsment

Bármely mappa szinkronizálása

Fájlmegosztás

File Link Sharing

Link jelszavak

Link lejárati időpontok

Mappa megosztása

Mappa engedélyek

Link letöltési korlátai

Feltöltési linkek

Termelékenység

Fájl előnézetek

Fájlok szerkesztése

Alkalmazáson belüli együttműködés

Office Online

Google Dokumentumok

Notes App

Médialejátszás

Mobil alkalmazások

Törölve a fájlmegőrzés

Versioning

WebDAV

Biztonság

Nyugalmi titkosítás

Tranzitközi titkosítás

Titkosítási protokoll
n / a

Nulla tudás

Két tényezős hitelesítés

Szerver helye
MINKET

Támogatás

24/7 támogatás

Élő chat támogatás

Telefonos támogatás

E-mail támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Egyéb

Ingyenes terv

Árazás

A MediaFirenek 10 GB-os ingyenes csomagja van, ami sokkal jobb, mint például a OneDrive, amely a tárhely felét biztosítja. Ez azonban nem segített a MediaFire-nél a legjobb ingyenes felhőalapú tárolóink ​​listájának elkészítésében. Ennek egyik oka az, hogy eltávolítja az Ön adatait, ha egy évig nem fér hozzá ingyenes fiókjához.

A prémium tervek jelenleg 50% -kal kedvezményesek. Feliratkozásukkal eltávolítják a bosszantó hirdetéseket, amelyek egy ingyenes fiókban vannak. A prémium tervek tartalmazzák az elsőbbségi támogatást, a fejlett linkmegosztási funkciókat és a fájlok jelszavak védelmét. A fájlméret-korlátot 20 GB-ra is emelik.

Még ha prémium fiókkal is rendelkezik, akkor a letöltési oldalon látni fogja a hirdetéseket, ha a letöltéseknél havonta nagyobb sávszélesség-korlátot használ..

A Pro terv havi 5 dollár, vagy azzal egyenértékű havi 3,75 dollárral, ha az évért fizet, ami nagyon sok. Valójában a versenytársai a felhőalapú tárolás listáján szereplő legjobb ajánlataink egyes szolgáltatásaival versenyeznek. Ha kétszer szeretne tárhelyet keresni évente 96 dollárért, akkor próbálja ki a pCloud alkalmazást. Tudjon meg többet róla a pCloud áttekintésünkben.

Az üzleti terv azoknak a kis üzleti felhasználóknak felel meg, akiknek nem kell sokkal együttmûködniük, de fájljaikat tárolniuk kell. Alapértelmezés szerint 1 TB tárhelyet biztosít, de akár 100 TB is lehet. Ezenkívül akár 100 felhasználói fiókot is biztosít. A terv testreszabható márkanevet és hozzáférést biztosít a részletes biztonsági naplóhoz is.

Ha sok tárterületre és erős együttműködési és termelékenységi szolgáltatásokra van szüksége, javasoljuk, hogy keresse meg a legjobb vállalati fájl-szinkronizálási lehetőséget, és ossza meg a cikket az őket nyújtó további szolgáltatásokkal kapcsolatban..

Egyszerű használat

mediafire-web-kliens

Mivel nincs asztali alkalmazás, interakcióba lép a MediaFire-rel az interneten és a mobilalkalmazásokon keresztül. A webes alkalmazás modern és felhasználóbarát, és szép elrendezésű. A bal oldalon mindig látható faszerkezet segítségével navigálhat a fájlok között a törölt fájlok kukájával együtt.

A fájlok előnézetét rács vagy lista nézetben tekintheti meg.

Fájlok feltöltéséhez használhatja a drag and drop funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a fájlokat az oldal bármely pontjára eldobja. Ugyanezt megteheti a mappákkal is.

Az alapértelmezett oldal, amelyet a webes alkalmazásba való belépéskor lát, „fájlok”, de tevékenységét a „legutóbbi” oldalon, valamint a „követés” oldalon követett fájlokat láthatja..

Az egyes fájlok vagy mappák módosításához kattintson a hozzájuk tartozó kis nyíl jelre, kattintson a jobb gombbal, válassza ki a menüből egy műveletet, vagy válasszon egyet vagy többet, és hajtson végre egy műveletet a felső menüben.

mediafire-mobilalkalmazások

A mobilalkalmazás szintén egyszerűen használható, de kialakítása egy lépéssel elmarad más megoldásoktól. A feltöltési gomb nem olyan kiemelkedő, és a menü gomb sem a modern „burger” gomb, amely lehetővé teszi a legfontosabb lehetőségek gyors elérését. Ez azt jelenti, hogy nem fog kérdéseket feltenni. Úgy működik, Android és iOS.

Fájlmegosztás & szinkronizálása

A MediaFire nem jól működik a szinkronizálás során. A szinkronizálás a mobileszközök között meglehetősen simán történik, de anélkül, hogy az asztali számítógépekkel szinkronizálhatna, sok időt töltene feltöltéssel és letöltéssel, ahelyett, hogy fájljait szinkronizáló mappába helyezné, és elfelejtené őket.

A legtöbb felhőalapú tároló-áttekintő szolgáltató így csinálja, így meglepő, hogy a MediaFire nem. Még csak nem is tekinthető felügyeletnek, mert a MediaFire egyszerre kínálott asztali alkalmazást, de fokozatosan megszüntette, ami korlátozza a szolgáltatás potenciálját.

mediafire-megosztási

A fájlmegosztás ugyanúgy működik, mint amire gondolnák, és egyszerűen használható. Küldjön valakinek egy linket, amely felhasználhatja a fájl letöltésére. Meg lehet osztani a linket közvetlenül a Facebook, a Twitter és más közösségi médiumok között. Feliratkozás nélkül a megosztott linkek hirdetés-támogatást kapnak, ezért vegye figyelembe, hogy nem tiszta megjelenés.

Ha valamelyik prémium csomagot vásárol, létrehozhat egyszeri linkeket, amelyek segítségével eldöntheti, mikor jár le. A mappákat FileDrop-ot is létrehozhatja, így mások közvetlenül feltölthetik őket.

Ha biztosítani kell egy korábban megosztott fájlt, akkor kikapcsolhatja a linket, és bezárhatja a fájlt mindenki számára, aki nem követi azt.

A mappák megosztása úgy működik, mint a linkmegosztás, ami azt jelenti, hogy nem hívhat másokat mappába, és engedélyeket adhat nekik.

Ezek a megosztási funkciók megfelelőek, de hasznosabb lenne az összes link lejárati ideje és a jelszóval történő védelem lehetősége, valamint a mappák megosztása. A megosztási cikk legjobb felhőalapú tárolójában olyan szolgáltatásokat találhat, amelyek erősebb megosztási és tartalomszabályozási lehetőségeket kínálnak.

A MediaFire lehetővé teszi az embereknek a fájlok követését is. Ez a képesség megtisztítja az együttmûködést, így nem kell elküldenie linkeket oda-vissza, ha valakivel hosszú távra dolgozik.

Sebesség

A MediaFire meglepte bennünket az első feltöltési kísérletünk során, olyan sebesség elérésével, amelyről azt gondoltuk, hogy nem lehetséges. A második kísérlet inkább összhangban állt más szolgáltatásokkal és elmélettel. A feltöltési sebesség átlagosan 22 perc és hét másodperc volt egy 1 GB-os ZIP-mappában, ami elég gyors.

A teszteket Ethernet kapcsolaton keresztül végeztük Belgrádban (Szerbia), másodpercenként 6 megabites feltöltési sebességgel és 100 Mbps letöltési sebességgel..

A letöltési idő körülbelül hatszor lassabb volt, mint más tesztelt szolgáltatásoknál, átlagos sebességük 12 perc és 47 másodperc. Elméletben másfél perc körül kellett volna tartania.

Első kísérletMásodik kísérlet átlag
Feltöltési idő:00:18:0000:26:1500:22:07
Letöltési idő:00:11:3400:14:0100:12:47

A MediaFire nem használ blokk szintű szinkronizálási algoritmust, amely felgyorsítja a már feltöltött fájlok átvitelét, csak a megváltozott részek átvitelével. Ez várható, bár figyelembe vesszük, hogy nincs asztali alkalmazás a fájlok szinkronizálására.

Biztonság

Az online világ félelmetes lehet a hackerek és más rosszindulatú emberek fenyegetései miatt. Ez azt jelenti, hogy a felhőalapú tárolási szolgáltatások számára megfelelő biztonság szükséges. Az ehhez a leíráshoz megfelelő biztonsági funkciókat keresünk.

A felhőalapú biztonság protokollokon és titkosításokon alapszik, hogy megvédje fájljait szállítás közben és nyugalomban. Ezek közé tartozik a TLS protokoll, amely megakadályozza a középtávú támadásokat, a nyugalmi és átmeneti titkosításokat a fájlok becsavarása érdekében, valamint a magán titkosítást az adatvédelem biztosítása érdekében..

A két tényezővel történő hitelesítés megakadályozza, hogy az Ön jelszavát ellopó hackerek hozzáférjenek a fiókjához. Még ha egy szolgáltatónál is van, akkor erős jelszót kell megadnia.

Ennek ellenére a MediaFire nem érkezik információval a biztonsági funkcióiról, ezért feltételeznünk kell, hogy ezek közül nem használ fel egyet. Mint ilyen, ütköz a vállon a Yandex Disk és az Amazon Drive használatával. Az Amazon Drive-ot azonban a MediaFire-nál magasabbra helyezzük. Nézze meg az Amazon Drive áttekintésünk miért.

Ha erős biztonságot szeretne, javasoljuk, hogy olvassa el a legbiztonságosabb felhőalapú tárolási cikket.

A MediaFire szintén nulla ismerete, tehát az adatai sérülékenyek lehetnek a hackekre vagy más nem kívánt hozzáférésre. Ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni, ezért nem szabad semmi érzékeny anyagot tárolni rajta.

Javasoljuk, hogy a probléma elkerülése érdekében vessen egy pillantást a legjobb nulla ismeretű felhőalapú szolgáltatások körére.

Magánélet

mediafire-privacy-policy

A MediaFire nem használja fel visszaéléssel a személyes adatait, amelyeket a szolgáltatás igénybevétele során kap a szolgáltatás használata során. Így működnek más szolgáltatások is, de a MediaFire azt mondja, hogy “ön ön önnek adja meg az információt, amikor a (z) [hirdetéseivel] kapcsolatba lép”. Ez magában foglalja a videókat. Az információkat felhasználva „releváns és érdekes tartalmat mutat be”.

Gyűjthet személyes információkat, például neveket és e-mail címeket, amelyeket a megosztott mappákhoz és fájlokhoz is hozzáad.

Az sem a tény, hogy az adatvédelmi politika egy szövegdobozban van egy kis betűtípussal, amely megnehezíti az olvasást, azt sem nyeri. Tetszik az a megközelítés, amelyet Tresorit alkalmaz. Adatvédelmi irányelve egyértelmű, könnyen olvasható, és tartalmaz még egy összefoglaló szöveget azok számára is, akik nem szeretnek olvasni magyarul. Tudjon meg többet erről a szolgáltatásról a Tresorit ismertetőnkben.

A MediaFire megígéri, hogy nem adja el személyes adatait a hirdetőknek. Ugyanakkor együtt fog működni harmadik felekkel, ha a törvény előírja.

A szolgáltatás azt állítja, hogy betartja az általános adatvédelmi rendeletet is, de adatvédelmi politikájában nem láttuk a GDPR-hez kapcsolódó jogokat. Ráadásul a megfelelési oldal nem frissült azóta, hogy a GDPR hatályba lépett. Többet megtudhat a GDPR-ről a GDPR útmutatóban.

Vevőszolgálat

Ha problémája van, forduljon a tudásbázishoz vagy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. A MediaFire tudásbázisa hasznos lehet az alapvető feladatok elvégzésében. Kategóriákra van felosztva, amely segít a válasz könnyű megtalálásában.

A cikkek jól megírtak, és hasznos képernyőképeket tartalmaznak, amelyek útmutatást nyújtanak. Bonyolultabb feladatok elvégzéséhez szerencsések találnak kapcsolódó cikkeket, és a MediaFire nem kínál felhasználói fórumokat, ahol segítséget kaphat tapasztaltabb tagoktól. Az élő csevegés és a telefonos támogatás szintén nem érhető el.

Ha nem talál választ, akkor közvetlenül kapcsolatba léphet a műszaki támogatással. Megcsináltuk, de egy napon belül nem kaptunk választ.

Az ítélet

A MediaFire-nek sok hiányossága van. Nem rendelkezik verziószámmal vagy asztali szinkronizálással. Megosztási és tartalomvezérlési lehetőségei korlátozottak. Nincs sem harmadik fél, sem natív termelékenységi alkalmazás. Azt is feltételeznünk kell, hogy nem rendelkezik biztonsági lehetőségekkel, mivel nem nyújt rájuk vonatkozó információt.

Ha ez túl sokat jelent neked, olvassa el a legjobb felhőalapú tárolási útmutatónkat, amely segít kiválasztani az Ön számára megfelelő szolgáltatást.

Nagyon hiányzik, de nem tölti fel a karját és a lábát. A feltöltési sebessége is gyors. Az ingyenes csomag 10 GB-os tárhelyét felhasználhatja a szolgáltatás tesztelésére, és növelheti azt tiszteletteljes 49 GB-ra.

Mit gondolsz a MediaFire-ről? Túl sok a hátránya az Ön számára, vagy hajlandó-e megpróbálni, köszönhetően a tisztességes árainak? Tudassa velünk, mit gondol az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map