JustCloud Review – Frissítve 2020

JustCloud Review

A JustCloud csalódást okozó élményt nyújt, amely katasztrófá válhat. A Cloudwards.net azt javasolja, hogy ne használja ezt a szolgáltatást, derítse ki miért.

Felhő-tárolás - vélemények

A JustCloud hatalmas csalódás: szolgáltatáskészlete nagyon korlátozott, és nevetségesen drága, összehasonlítva a többi legjobb tárolási és biztonsági mentési szolgáltatóval. Ha ez nem volt elég rossz, a felhasználók beszámoltak arról, hogy fájljaik egyszerűen hiányoztak a szerverekről, amikor szükségük volt rájuk.

Noha itt, a Cloudwards.net-nál inkább, hogy az olvasók saját maguk gondolkodjanak el, meg fogjuk szüntetni a saját szabályainkat, és határozottan javasoljuk, hogy ne használjuk ezt a szolgáltatást. Ha továbbra is hajlandó készíteni egy képet, látogasson el a Justcloudra, és iratkozzon fel, ingyenesen kap 1 GB tárhelyet és 15 MB szinkronizálási helyet ingyen.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a JustCloud számára

Jellemzők

A JustCloud nem sokkal kitűnik a tömegből. Hibrid mentési és felhőalapú tárolást kínál egyetlen alkalmazásban.

A biztonsági mentési szolgáltatás azonban meglehetősen megbízhatatlan, és a szinkronizálási szolgáltatás rosszul van integrálva, és frusztráló a használata. A JustCloud lehetővé teszi a megosztást is, de csak a többi JustCloud-felhasználóval, és nagyon kevés ilyen.

Még a legalapvetőbb funkciók, amelyeket elvárhat egy felhőalapú tárolási szolgáltatástól – például a mappában lévő videofájlok automatikus szinkronizálása vagy az 1 GB-nál nagyobb fájlok feltöltése – olyan extrák, amelyeket magas éves költséggel kell megvásárolni.

Még a „Beállítások” gomb is megnyit egy javaslatot a fiók frissítésére, mielőtt elküldi Önt a tényleges beállítások menübe.

Árazás

A JustCloud ára rendkívül meredek. Még a hosszú távú elkötelezettséggel járó nagy tervek is drágábbak, mint a szolgáltatók, például a Google Drive első tárolási szintje (erről bővebben a Google Drive áttekintésünkben olvashat).

Még egy olyan szolgáltatást is használhat, mint például a Backblaze (Backblaze áttekintés) a korlátlan biztonsági mentéshez, miközben független felhőalapú tárolási megoldást is használ a napi igényekhez alacsonyabb áron, mint amit a JustCloudért fizet..

A JustCloud ára, amely 0,14 dollár / GB-nál kezdődik, egyszerűen nem versenyképes olyan piacon, ahol a legtöbb más legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatásunk 0,02 dollár / GB-nál kezdődő, és onnan olcsóbb terveket kínál..

Noha az első gigabájt ingyenesen megszerezni nagyon kedvező, ez összehasonlítva azzal, amit a legjobb ingyenes felhőalapú tároló szolgáltatók kínálnak, összehasonlítva.

Egyszerű használat

Lehetetlen használni a JustCloudot anélkül, hogy úgy érezné, mintha visszatérne. A szinkronizálási mappa nem integrálódik a számítógép fájlszerkezetébe – ez egy olyan szolgáltatás, amely meglehetősen szabványos a felhőalapú tárolási megoldások számára, és csak a JustCloud kliensen keresztül elérhető..

Ráadásul egy fájl megnyitása a JustCloudból elküldi a letöltések mappájához. Ez azt jelenti, hogy a végrehajtott módosítások mentése érdekében a fájlt újra manuálisan kell hozzáadnia a JustCloud-hoz. Ehhez a frusztrációhoz a drag and drop funkció nem következetesen működik az interfészen.

Nem tölthet fel mappákat a JustCloud alkalmazásba, és arra kényszeríti, hogy az összes fájlkezelést a szinkronizálási mappa felületén végezze, amely nagyon nehéz használni.

Ha meg szeretné tekinteni a biztonsági másolatot, a natív alkalmazásnak még nincs módja erre. A „fájljaim” gomb egyszerűen a webes felületre jut, amely szintén nagyon keltezettnek tűnik, és általában nincs szinkronban.

Azok a fájlok, amelyeket biztonsági másolatomat készítettem, általában nem jelentek meg. Ehelyett az oldal azt jelentené, hogy nem készítettem biztonsági másolatot egyetlen fájlra sem. Ennek ellenére továbbra is észreveszem, hogy nincs helyem, és még többet kellett vásárolnom.

Fájlmegosztás & szinkronizálása

Fájlokat oszthat meg a JustCloud használatával, de csak más JustCloud felhasználókkal. A megosztási prompt nem állítja, hogy a link lehetővé teszi a hozzáférést, de ez a link közvetlenül egy oldalhoz vezet, ahol fiókot állíthat fel. Ez rendkívül bosszantó lehet, ha arra számít, hogy egy fájlt gyorsan meg fog osztani valakivel.

A szinkronizálás szintén nem teljesen funkcionális. Nincs változat, mert a fájlokat manuálisan kell feltölteni minden alkalommal, amikor a szinkronizálási mappából szerkeszti őket. Ez azt is jelenti, hogy ha szerkesztés közben bármi történik, akkor a legfrissebb mentés helyett vissza kell térnie a legfrissebb feltöltésre..

Ez nem olyan elismert tárolási megoldásokkal ellentétben áll, amelyek automatikusan szinkronizálódnak minden mentéskor. Az a tény, hogy a meghibásodott meghajtó megsemmisítheti munkáját, távol tartja e szolgáltatástól.

Sebesség

A feltöltési sebesség kezdetben meglehetősen használható. A 29,86Mbps lefelé és 6Mbps felfelé történő csatlakoztatással körülbelül 1 GB-os mappa készített biztonsági másolatot készíteni 1:15-ben.

Nem tudtam azonban megerősíteni ezt a sebességet, mivel a fájl soha nem jelent meg a JustCloud online felületén, még annak a 24 óra eltelte után sem, amely szerint.

A feltöltési és letöltési sebesség gyorsnak tűnik, bár ezt nehéz megerősíteni, de a fájlok tényleges szinkronizálásához szükséges időt napokban, nem pedig másodpercben mérik..

Biztonság & Magánélet

A JustCloud azt állítja, hogy „265 bites titkosítást” használ. A 256 bites titkosítás, amelyet a JustCloud valószínűleg azt jelenti, hogy alkalmazza, egy jó szolgáltatás, ám aggodalmai más okokból is növekedhetnek, nem csak a gondatlan marketing.

A JustCloud kijelenti, hogy a felhasználók adatait megoszthatják harmadik féltől származó társaságokkal hirdetési célokra. A JustCloudnak szintén van hozzáférése a fájljaidhoz, tehát ha bármikor feltörtek rájuk vagy kézbesítésre kerülnek, az adatok veszélyben vannak.

Nem csak a magánéletét gyengén védi, hanem a JustCloud is kijön az útjától, hogy elkerülje a felelősséget. A JustCloud adatvédelmi politikájában kijelenti, hogy „nem garantálhatják a teljes biztonságot”. Vagy bármilyen biztonság: azt javasoljuk, hogy semmit sem távolról érzékenynek tartson a JustCloud szerverein.

Vevőszolgálat

Arra számíthat, hogy ha a terméket annyira nehéz kezelni, akkor legalább megnézheti, hogyan kell használni, de a JustCloud dokumentációja nagyon korlátozott. A webhely kevés segítséget nyújt, és nincs olyan közösségi fórum, ahol más felhasználók segítségét kérhették.

A telefonos támogatás nem jobb: bár a JustCloud 24 órás e-mailes válaszidővel büszkélkedhet – ami sokkal jobb, mint sok más szolgáltatás -, a kapott támogatás nem érdemes. Rengeteg példa van arra, hogy a JustCloud csak szörnyű az ügyfelek számára, ideértve a könyörtelen e-maileket a feliratkozás után és az állandó telefonhívásokat..

A JustCloud egy magánfelhasználót is azzal vádolt, hogy a szolgáltatást üzleti célra használja, majd engedély nélkül emelte a szolgáltatás árát. A válaszidő még nem minden: ha csak haszontalan spamről van szó, akkor nem érdemes.

Az ítélet

Rossz magánélettel és biztonsággal, gyakorlatilag nincs integrációja az eszközeivel, megkérdőjelezhető megbízhatóság és izmos árcédulával a JustCloud egyszerűen nem bölcs befektetés bárki számára bármilyen helyzetben.

Nem számít, ha felhőalapú tárolásra vagy biztonsági mentésre van szüksége, jobb, ha elolvassa a legjobb felhőalapú tárolási áttekintéseinket, vagy megnézheti a legjobb online biztonsági mentési szolgáltatásokról szóló cikket, és választhat más szolgáltatót. Szó szerint minden más jobb üzlet, mint a JustCloud.

Van tapasztalata a JustClouddal? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map