Syncplicity Review – päivitetty 2020

Syncplicity Review

Syncplicity tekee hienoa työtä hallita käyttäjiä, suojata tiedostoja ja synkronoida ne, tarkistaa kaikki EFSS-ratkaisun pääruudut. Tallennustilaa on kuitenkin vähän, ja kolmansien osapuolien integrointi on pettymys. Lue koko Syncplicity -katsaus, josta löydät kaikki tämän hienon palveluntarjoajan yksityiskohdat.


Paras EFSS

Axway on yritys, joka on sitoutunut laitteiden integrointiin ja yhdistämiseen sekä laajentamaan liiketoiminta- ja tiimiyhteistyötä. Siksi ei ole ihme, että se haarautui pilvitallennuspalveluiden alueelle Syncplicity -toiminnolla. Tämä Syncplicity -arvostelu antaa sinulle yksityiskohdat siitä, mitä se tekee oikein ja mitä ei.

Syncplicity ei ole paras tahdomme EFSS-ratkaisu, mutta se on edullinen vaihtoehto erinomaisilla käyttäjän hallintaominaisuuksilla, tehokkaalla synkronoinnilla ja vahvoilla turvaominaisuuksilla. Sillä ei kuitenkaan ole suurta sovellusintegraatiokirjastoa, jota voimme odottaa EFSS-ratkaisulta. Se ei myöskään tarjoa paljon tallennustilaa sen ”liiketoimintasuunnitelman” kanssa.

Jos sinusta tuntuu kuitenkin, että Syncplicity saattaa olla oikea ratkaisu sinulle, ota meihin yhteyttä, kun menemme yksityiskohtaisemmin auttamaan sinua päättämään mielesi.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja syncplicitylle

hinnoittelu

Syncplicityllä on saatavana neljä suunnitelmaa, mutta yksittäisille käyttäjille tarkoitetussa ”henkilöllisessä” suunnitelmassa on kaksi vaihtoehtoa. Sen ilmainen painos antaa sinulle 10 Gt, kun taas maksettu versio saa 100 Gt 5 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, kun maksat vuoden etukäteen.

Tästä huolimatta 100 Gt: n “henkilökohtainen” suunnitelma on kaukana siitä, mitä kilpailevat palvelut tarjoavat samankaltaisella hinnalla. Voit esimerkiksi saada 500 Gt Sync.com-palvelun avulla 4 dollaria kuukaudessa, joka maksetaan vuosittain. Jos haluat lisätietoja siitä, lue Sync.com-arvostelu.

Puutumattoman tallennustilan lisäksi Syncplicityn ”henkilökohtainen” suunnitelma antaa sinun ladata minkä kokoisia tiedostoja tahansa, kytkeä rajoittamattoman määrän laitteita, käyttää tiedostoversioita, integroida Office 365: ään ja saada rajoittamaton ulkoinen yhteistyökumppani.

Seuraava suunnitelma, ”yritys”, on suunnattu hyvin pienille yrityksille, minkä vuoksi se edellyttää vähintään kolmen lisenssin ostamista. Hinta on silti 5 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, joka maksetaan vuosittain. Suunnitelma tarjoaa sinulle 300 Gt tallennustilaa kaikille käyttäjille ja lisäksi 5 Gt jokaiselle käyttäjälle, mikä ei ole paljon, varsinkin jos sinulla on paljon heistä. 

Samasta hinnasta OneDrive for Business antaa sinulle 1 Tt käyttäjää kohti. Jos se kuulostaa houkuttelevalta, saat lisätietoja OneDrive for Business -katsauksesta.

Kaikkien “henkilökohtaisen” suunnitelman ominaisuuksien lisäksi “liiketoimintasuunnitelma” antaa sinulle pääsyn ryhmä- ja käyttäjäpohjaisiin tietoturvakäytäntöihin plus “syncdrive”, moderni korvike tiedostojen jakamiseen. Nämä ovat ainoat saamasi uudet ominaisuudet, mutta kolmas suunnitelma, ”yritys”, lisää. 

Lisäominaisuuksia “yritys” -segmentissä ovat Microsoftin Active Directory, kertakirjautumisen integraatio (SSO), etälaitteiden pyyhkiminen, integrointi tietojen katoamisen estämiseen tarkoitettujen työkalujen kanssa, asiakashallitut salausavaimet, korkealaatuinen 24/7 -tuki live-keskustelun kanssa työaikoina , julkinen pilvitallennus Yhdysvalloissa tai EU: ssa, yksityinen pilvitallennus AWS: n, Azure tai Google Cloud kanssa ja paljon muuta.

Jos et ole perehtynyt näihin palveluihin, saat lisätietoja niistä erillisessä Amazon S3 -katsauksessa, Google Cloud -katsauksessa ja Microsoft Azure -katsauksessa.

Yrityssuunnitelman vuoksi sinun on otettava yhteyttä Syncplicityyn hinnoittelun ja säilytysten yksityiskohdista. Se edellyttää, että sinulla on vähintään 25 käyttäjää.

Siellä on myös toinen suunnitelma, ”Yhdysvallat hallitus ”, joka on suunnattu paikallisille, osavaltion ja liittovaltion virastoille. Se edellyttää myös, että sinulla on oltava vähintään 25 käyttäjää, mutta toisin kuin “yrityssuunnitelma”, et voi käyttää suojattuja jaettuja linkkejä. Se on kuitenkin FedRAMP-valmis ja antaa sinun käyttää siihen sertifioitua pilviä.

Huomionarvoista on myös Syncplicityn toimitiloissa oleva ”varastointiholvi”, jonka avulla voit tallentaa sisältöä hybridipilveyn, joka koostuu tilojen ulkopuolella sijaitsevasta julkisesta pilvitallennuksesta tai paikan päällä olevasta tallennuksesta. Se on saatavana yrityksille ja Yhdysvalloille. hallitus ”suunnitelmat.

Käyttäjäkokemus

Ennen kuin lähetät tiedostoja Syncplicity-sovellukseen, sinun on ladattava ja asennettava asiakas laitteellesi. Syncplicityn työpöytäohjelma on saatavana Windowsille ja MacOS: lle, kun taas mobiilisovellukset ovat saatavana Androidille ja iOS: lle.

Synplicity-desktop-client

Kun olet asentanut työpöytäohjelman, se luo Syncplicity-tiedostokansion. Oletuksena tähän kansioon sijoitetut tiedostot tallennetaan kiintolevylle ja kopioidaan pilveen. 

Tätä kansiota kutsutaan yleisesti ”synkronointikansioksi”. Pöytätietokoneella on myös järjestelmälokerokuvake, ja tämä asennus on kuinka useimmat pilvitallennuspalvelut toimivat tänään. Puhumme lisää tämän toiminnasta ”synkronointi” -osiossa.

Pöytätietokone on yksinkertainen ja helppo käyttää. Siinä on joitain lisäasetuksia, joita voit muokata, mutta se ei ole paljon hyödyllisempää kuin vain synkronointikansioon siirtyminen. Jos haluat lisätietoja tilistäsi, haluat käyttää Syncplicity-verkkosivustoa.

Synplicity-web-client

Verkkoasiakas ei ole niin moderni kuin jotkut muut markkinoilla, koska muotoilu näyttää omituiselta risteytykseltä 2000-luvun alkupuolen ja nykyaikaisen suunnittelutrendin välillä. 

Sinulla on tavallinen ”leivänrumpu” -navigointi, mutta yhteinen navigoinnin sivupalkki puuttuu ja linkit ovat yläosassa. Tämä ei ole vakava haitta, mutta tämä kokoonpano on vähemmän intuitiivinen.

Yläosassa olevien linkkien avulla voit selata toimintaa, tiedostoja, jaettuja linkkejä, asentaa sivua, tiliä ja järjestelmänvalvoja-asetuksia.

Alla on keskimmäinen ruutu, joka näyttää oletuksena hallintakäytännöt järjestelmänvalvojan näkymässä. Jos vaihdat tiedostoihin, keskus näyttää sisältösi. Negatiivista tilaa on runsaasti, ja värimaailma on miellyttävä.

Sisällön yläosassa voit nähdä toiminnot, joiden avulla voit luoda uuden kansion, näyttää poistettuja kohteita ja siirtyä muokkaustilaan. Painikkeita, joilla voit luoda uusia tiedostoja, ei kuitenkaan ole. 

Sisällön valinta toimii myös hassuna, koska voit napsauttaa vain hiiren kakkospainikkeella kansiota tai tiedostoa valintaruudun napsauttamisen sijasta. Jos kuitenkin painat “muokkaustila” -painiketta, valintaruutu tulee näkyviin. Kaiken kaikkiaan web-asiakasohjelmaa ei ole vaikea käyttää, mutta se tarvitsee päivityksen ja kiillotuksen.

Jos sinun on oltava tuottava tien päällä, mikä on totta monille yritysomistajille, voit käyttää kaikkia pilvisisällöjä mobiililaitteellasi lataamalla Syncplicity-sovelluksen. 

Synplicity-mobile-client

Toisin kuin web-asiakas, sovellus tuntuu modernilta ja intuitiiviselta. Voit selata kansioita helposti sivupalkin avulla, jonka avulla voit siirtyä nopeasti niiden välillä. 

Siellä on myös plus-painike, jonka avulla voit luoda asiakirjoja, kuten Word, Excel ja PowerPoint. Painikkeen avulla voit myös äänittää ääntä, kaapata valokuvia ja videoita sekä ladata tiedostoja, valokuvia ja videoita.

Sovelluksen avulla voit myös muokata Microsoft Office-tiedostoja. Voit merkitä tiedostoja offline-käyttöä varten, esikatsella toimintaa, tarkistaa jaetut linkit ja saada lyhyt yhteenveto tilistäsi.

Käyttäjien hallinta

Kuten monet muutkin ratkaisut, Syncplicityn hallintakonsolin avulla voit hallita yhteistyökumppaneitasi ja pilvivarastointiasetuksiasi. Konsoli on jaettu välilehtiin, jotka vastaavat eri käyttötarkoituksia.  

Synplicity-politiikkaa

”Käytännöt” on oletusvälilehti, jonka avulla voit luoda ryhmäkäytäntöjä, jotta voit hallita tietoturvan, yhteistyön ja asiakkaan asennuksen eri näkökohtia. Jotkut vaihtoehdot, joita voit muokata, ovat ”etäpyyhe”, jakaminen, Active Directory ja verkkosovellukset.

Kun olet määrittänyt politiikan, voit määrittää sen ryhmälle, mutta ryhmää ei voida luoda samassa vaiheessa, mikä olisi hyödyllistä.

Synplicity-add-käyttäjille

Ryhmän luomiseksi sinun on siirryttävä “Ryhmät” -välilehteen, mutta ensin on lisättävä käyttäjiä. Voit tehdä sen “käyttäjätilit” -välilehdeltä, jos sinulla on tarpeeksi avoimia lisenssejä. Tällä välilehdellä voit lähettää kutsut sähköpostitse yhteistyökumppaneillesi ja määrittää henkilöt yhdelle viidestä roolista:

 • käyttäjä: ei voi suorittaa mitään hallinnollisia toimia
 • Tuen järjestelmänvalvoja: Jotkin järjestelmänvalvojan toimet, mukaan lukien käyttäjän, kansion ja laitteen hallinta
 • eDiscovery-järjestelmänvalvoja: käyttäjän käyttäytyminen ja vain näyttöoikeudet
 • Globaali järjestelmänvalvoja: täysi pääsy kaikkiin hallinnollisiin toimiin
 • API-käyttäjä: vain sovellusliittymäkäyttöön

Synplicity hallittaviksi-ryhmiä

Kun olet kutsunut käyttäjiä, voit määrittää heidät ryhmään tai siirtyä “ryhmät” -välilehteen ja määrittää heidät sieltä.

Toinen keskeinen näkökohta tallennuksen hallinnassa on raporttien luominen. Voit tehdä sen “Raportit” -välilehdellä, jonka avulla voit määrittää auditoinnit, jotka kohdistuvat tiettyihin käyttäjiin, kansioihin, tiedostoihin, tiedostotyyppeihin ja muuhun. 

Toisin kuin kilpailu, Syncplicity luo raporttisi tiedostoiksi, jotka sinun on ensin sijoitettava pilvitallennustilaan tai paikalliseen kansioon, ennen kuin voit avata ne manuaalisesti. Jos haluat käyttäjäystävällisempiä raportteja, kannattaa harkita kokeilua Egnyte Connectille. Saat lisätietoja siitä Egnyte Connect -arvostelustamme.

“Laite” -välilehti antaa sinun nähdä jokaisen pilvitallennustilaan kytketyn laitteen, poistaa laitteen käyttöoikeuden ja pyyhkiä synkronoitua sisältöä etäyhteyden kautta.

Toinen mielenkiintoinen välilehti on kojetaulu, joka näyttää kuinka monta lisenssiä olet aktivoinut, sekä jäljellä olevan tallennustilan ja kulutushistorian..

Kaiken kaikkiaan Syncplicityllä on laajat käyttäjänhallintavaihtoehdot, joita monet kalliimmat EFSS-asetukset eivät tarjoa.

Kansio & Tiedostonjako

Synplicity-kansio jakamista

Voit jakaa kansiot yhteistyökumppaneiden kanssa henkilökohtaisesti sähköpostitse. Kutsuessasi voit myöntää joko luku- tai muokkausoikeudet, eikä kutsutut tarvitse määrittää paikkaa Syncplicity-tilillesi. Muista, että nykyiset yhteistyökumppanit voivat käyttää kansioita oletuksena, jos kansio on määritetty heidän ryhmälleen.

Synplicity-link jakamista

Et ole rajoitettu jakamaan vain kansioita. Voit myös kutsua muita tarkastelemaan tiettyjä tiedostoja luomalla tiedostoon liitetyn URL-linkin. Lisäksi voit kopioida ja liittää linkin manuaalisesti tai lähettää sen sähköpostitse verkkoportaalin kautta. Voit myös asettaa viimeisen käyttöpäivän ja suojata linkin salasanalla. Myös työpöytäsovellus antaa sinun jakaa tiedostoja ja kansioita.

Lisäksi kehittäjät sisällyttivät ”jaetut linkit” -välilehden verkkoportaaliin. Sen avulla voit nopeasti esikatsella, mitä olet jakanut muiden kanssa ja mitä muut ovat jakaneet sinulle. Lisäksi näet vanhentuneet linkit.

Synkronointi

Suorittaaksesi tiedostojen synkronoinnin, Syncplicity käyttää synkronointikansiota tietokoneesi yhdistämiseen pilveen. Tämä synkronointikansio näyttää aivan kuin tavalliselta tiedostojärjestelmäkansiolta, mutta siinä on erityinen kierre.

Synplicity-sync-kansio

Synkronointikansion avulla voit replikoida tiedostoja laitteeltasi Syncplicityn pilvitallennustilaan ja muihin siihen synkronoituihin laitteisiin. Tämän pelatessa yhteistyökumppanisi voivat työskennellä samalla tiedostolla melkein reaaliajassa. 

Se riippuu synkronointinopeudestasi, joka riippuu siitä, kuinka lähellä olet pilvipalvelimelle ja yhteyden kaistanleveydelle. Testasimme Syncplicity-tiedonsiirtonopeuksia käyttämällä 1 Gt: n vetopakkaustestiä. Siirto valmistui muutamassa minuutissa odotettua enemmän, mikä on silti hyvä tulos. 

Myöhemmät lataukset eivät ole niin nopeita kuin voisivat olla, koska palvelu ei tarjoa lohkotason tiedostojen kopiointia, joka synkronoi vain muuttuvien tiedostojen osat, eikä koko tiedostoa.

Jos tarvitset lohkotason siirtoja, kokeile Dropbox for Business -sovellusta. Voit oppia lisätietoja sen synkronointiominaisuuksista ja muista ominaisuuksista Dropbox Business -katsauksessa. 

Syncplicity tarjoaa kuitenkin ominaisuuden nimeltä “selective sync”, jonka avulla voit poistaa synkronoinnin käytöstä tietyissä kansioissa. Tämä tarkoittaa, että nämä kansiot tallennetaan vain pilveen, mikä vähentää kiintolevyn kuormitusta.

On toinen ominaisuus, joka antaa sinulle mahdollisuuden synkronoida minkä tahansa kiintolevyllä olevan kansion, ei vain synkronointikansion. Tätä varten navigoi kansioon, jonka haluat synkronoida, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Synkr.” Valikosta ”lisää synkronointiin”. Samalla tavalla voit poistaa synkronoinnin käytöstä tai esikatsella tiedostoa verkossa.

Lopuksi, Syncplicityssä on ominaisuus nimeltä ”SyncDrive”, jonka avulla voit esikatsella ja käyttää sisältöäsi pilvestä ilman, että sinun täytyy synkronoida sitä tietokoneellesi ja viettää arvokasta kiintolevytilaa. Voit myös merkitä sisällön suosikiksi, jotta voit käyttää sitä offline-tilassa.

Tuottavuuden työkalut

Tuottavuustyökalut ovat tärkeitä, koska ne auttavat pieniä ja suuria yrityksiä parantamaan työntekijöidensä etäyhteistyötä. Tästä syystä palvelut tarjoavat usein alkuperäisiä ja kolmansien osapuolien sovelluksia. Syncplicity ei kuitenkaan tarjoa monia integraatioita.

Synplicity-sovellukset

Syncplicity integroituu Office 365: n ja Office Online: n kanssa Microsoftin Active Directory -sovelluksen kanssa. Lisäksi Syncplicity voi muodostaa yhteyden tietojen häviämisen estämiseen. Lisäksi voit löytää useita Syncplicity-integraatioita Axway-sovellusmarkkinoista. 

Markkinapaikkaominaisuuksiin kuuluvat integraatiot Jira, Confluence, OneNote, Microsoft Teams, Axway Secure Transport, Adobe Sign ja Syncplicity for Chromen kanssa.. 

Lisäksi Syncplicity-edustaja ilmoitti meille, että useita muita integraatioita, kuten Okta, on saatavana ilman erityisiä integraatioita. Ne vaativat vain jonkin verran määrityksiä, jotka kuvataan tuotedokumentaatiossa. 

Jos et kuitenkaan halua sekoittaa määrityksiä ja haluat suuremman sovelluskirjaston, harkitse Egnyte Connectin, Dropbox Businessin tai Boxin käyttöä. Voit oppia lisää Boxista Box-arvosteluistamme.

turvallisuus

Pilviturvallisuus on tärkeää, jos siirrät yritystietoja pilveen. Syncplicityllä on kaikki ominaisuudet, joita tyypillisesti haluamme nähdä.

Syncplicity suojaa tietosi levossa käyttämällä 256-bittistä AES-salausta, jossa jokainen tiedosto salataan erillisellä avaimella. Lisäksi TLS-protokolla suojaa siirtäviä tietoja. Syncplicity antaa sinun myös tallentaa sisältöä omaan tietokeskukseesi, mikä tarkoittaa, että päätät, kenellä on pääsy siihen. 

Voit myös käyttää omaa yksityistä avainta. Tässä tapauksessa Syncplicity salaa uudet tiedostot käyttäjän määrittämällä avaimella. Se vie jonkin verran työtä, mutta Syncplicity tarjoaa sinulle ehdot, joilla varmistetaan, että tietosi suojataan yksityisellä salauksella tai, kuten sitä joskus kutsutaan, nollatiedolla. 

Tämä on loistava lisäys, kun otetaan huomioon, että monet palvelut eivät tarjoa alkuperäistä yksityistä salausta. Monet integroituvat Boxcryptoriin, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse omistaa tietokeskusta nauttiaksesi nollasta. Jos haluat, harkitse Boxin kokeilua. Boxcryptorin lisäksi Boxilla on oma alkuperäinen ominaisuus, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita avaimia.

Lisäksi Syncplicity tarjoaa StorageVault-todennuksen, joka toimii ylimääräisenä suojakerroksena ja vaatii käyttäjän todennusta, kun he käyttävät asiakirjoja.

Synplicity-salasana-vahvuus

Salaus ei suojaa sinua raa’alta joukkohyökkäyksiltä, ​​joiden tarkoituksena on murtautua salasanasi. Vahvan salasanan luominen kuitenkin varmistaa, että käyttäjät täyttävät tietyt vaatimukset salasanakäytäntöasetuksilla. Näiden asetusten avulla voit säätää järjestelmänvalvojien, mutta ei tavallisten käyttäjien vaatimuksia, mikä on outoa.

Synkronointi tukee myös Microsoftin Active Directory- ja LDAP-kertakirjautumisia (SSO), joiden avulla voit kirjautua useisiin tekniikkajärjestelmiin samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tämän avulla pääset työhösi nopeammin joutumatta ajattelemaan, mitkä käyttöoikeustiedot menevät mihin.

Jos otat käyttöön SSO: n, voit ottaa käyttöön myös kaksifaktorisen todennuksen, joka auttaa suojaamaan kirjautumistietojasi. Se tekee sen vaatimalla, että syötät erityisen koodin, jonka saat tekstiviestillä, kun kirjaudut sisään tuntemattomalta laitteelta. Kaksikerroisen todennuksen käyttöönotto ja vahvan salasanan luominen on loistava tapa suojata kirjautumistietosi.

Pilvitallennuksen edelleen suojaamiseksi voit valtuuttaa, että järjestelmänvalvojat voivat käyttää sitä vain määritettyjen IP-osoitteiden luettelosta. Se on hieno lisäys ja ominaisuus, jota et näe useimpien muiden palveluiden kanssa. 

Samalla tavalla voit määritellä, mitkä toimenpiteet Synkrinisyyden tulisi suorittaa, kun se havaitsee laitteen samanaikaisen käytön useasta sijainnista (osoittaa rikkomuksen):

 • Vinossa: ei sulje pois käyttäjän tiliä tai ilmoita sinulle
 • Etsivä vastaus: ei poista tiliä käytöstä, mutta lähettää sähköpostin järjestelmänvalvojille ja valinnaisesti asianomaiselle käyttäjälle
 • Ennaltaehkäisevä toiminta: estää käyttäjän transaktiot, poistaa tilin käytöstä ja lähettää sähköpostin käyttäjälle ja järjestelmänvalvojalle

Kuten totesimme, Syncplicity antaa sinun suorittaa laitteesi etäpyyhkäisyn, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että laitteet katoavat tai varastetaan..

Viimeiseksi, Syncplicityn tietokeskukset ovat SOC1: n ja SOC 2: n tarkastuksia, mikä tarkoittaa, että ne tarjoavat riittävän taloudellisen raportoinnin valvonnan sekä asianmukaisen turvallisuuden, luottamuksellisuuden ja saatavuuden.

Tuki

Synplicity-tuki

Kun kohtaat ongelman, ensimmäisen pysähdyksen tulisi olla Syncplicity-tukiportaali, johon pääset käyttämään verkkopalvelimen alatunnisteessa olevaa ”support” -linkkiä. Sillä on osio tavallisille käyttäjille ja “IT” -käyttäjille, josta on apua, jos haluat välttää enemmän techie-artikkeleita. Jos et löydä vastausta, voit etsiä sitä hakupalkista.

Lisäksi siellä on ”Syncplicity University” -tukiosa, joka tarjoaa lyhyitä, hyödyllisiä videoita ja nopeita vinkkejä tutustumiseksi Syncplicityyn.

Jos tietokanta ei auta, voit ottaa yhteyttä tukeen, mutta käytettävissä olevat kanavat riippuvat hinnasuunnitelmasi. Itse asiassa, jos sinulla on “henkilökohtainen” tai “yritys” tili, sinulla on rajoitettu sähköpostituki. 

Yritykset ja yhdysvallat hallitus ”-suunnitelmilla on kuitenkin pääsy” palkkioihin ympäri vuorokauden ”ja live-chat-tuki aukioloaikoina. ”Enterprise” -asiakkaat saavat myös omistautuneen asiakasmenestyspäällikön, joka voi auttaa heitä käyttöönotossa.

Chat-tuki on saatavana Syncplicity-järjestelmänvalvojan sivulta. Jos haluat puhua jonkun kanssa, voit ottaa yhteyttä tekniseen tukeen puhelimitse. Puhelintuki on saatavana ympäri vuorokauden, ja sillä on omat linjat eri maille ja alueille.

Tukien testaamiseksi lähetimme yksinkertaisen kysymyksen sähköpostitse ja saimme vastauksen kuudessa tunnissa, mikä on kunnollinen tulos.

Lisäksi voit neuvotella tukiyhteisön henkilöiden kanssa, mikä on hyvä tapa yhdistää resursseja ja auttaa toisiaan. Yhteisö on melko aktiivinen, ja Axwayn työntekijät vastaavat kysymyksiin. Pidämme siitä, kuinka on omistettu yhteisöartikkeleita ja hakuominaisuus, jonka avulla on helppo löytää aiheitasi vastaava keskustelu.

Lopulliset ajatukset

Syncplicity on hyvä palvelu kohtuuhintaisen hinnoittelun, kykenevän käyttäjän hallinnan, kunnollisen tiedostojen jakamisen ja tehokkaiden synkronointiominaisuuksien ansiosta. Lisäksi tietoturva on erinomaista ja siinä on joitain mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten etäpyyhe, SSO, mukautetut salasanavaatimukset ja rikkomusten estävät toimenpiteet. 

Se tarjoaa myös olosuhteet oman nollatietoturvasi luomiseen ja hallintaan, mikä on harvinaista yrityspalveluissa.

Verkkopohjainen käyttökokemus vaatii kuitenkin työtä, ”liiketoimintasuunnitelma” ei sisällä paljon tallennustilaa ja sovellusintegraatioita on vähän, mikä on vakava haitta EFSS-palvelulle.

Mitä ajattelet syncplicitystä? Oletko kokeillut sitä ilmaisella 30 päivän kokeiluversiolla? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map