OneDrive for Business -katsaus – päivitetty 2020

OneDrive for Business -katsaus

OneDrive for Business on hyvä, edullinen EFSS-vaihtoehto pk-yrityksille, jotka haluavat täydellisen Office Online -integraation, mutta eivät halua maksaa liikaa. Tutustu kaikkiin OneDrive Business -katsaukseemme.


Paras EFSS

Microsoft on tuottanut suosittua ohjelmistoa vuosikymmenien ajan, mukaan lukien tuottavuusohjelmisto yritysten omistajille. Tämä suuntaus on jatkunut, ja OneDrive for Business -palvelullaan Microsoft on päättänyt ottaa osan pilvimarkkinoista, jotka on suunnattu yrityskäyttäjille. Tässä OneDrive for Business -katsauksessa analysoimme sitä ja kerromme sinulle miksi se on yksi parhaimmista EFSS-palveluntarjoajista.

OneDrive for Business, kuten kuluttajaversio (josta voit lukea OneDrive-arvostelumme), on integroitu Office Onlineen, mikä tekee siitä yhden parhaista palveluista online-yhteistyön parantamiseksi. Tämän lisäksi se on uskomattoman edullinen, mikä on ollut tervetullut suuntaus Microsoftin tuottavuusohjelmissa viime vuosina. 

On kuitenkin useita haittoja. Siltä puuttuu sähköpostituki, raportit eivät toimi kunnolla, haku Web-asiakasohjelmassa on viallista ja työpöytäohjelma ei toimi Linuxissa. Lisäksi lohkotason synkronointia ei ole, mutta se on suuntaus EFSS-työkaluilla.

Pysy mukana, niin saat lisätietoja ylä- ja alamäistä, mikä auttaa sinua päättämään, onko se sopivin pilvien tallennustyökalu yrityksesi tarpeisiin.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot OneDrive for Business -sovellukselle

hinnoittelu

OneDrive for Business tarjoaa seitsemän suunnitelmaa, joista voit valita, joten et kärsi huonosta suunnitelman joustavuudesta. Oikean suunnitelman löytäminen saattaa kuitenkin olla vaikeaa, koska Microsoftilla on erilliset hinnoittelupaikat OneDrive for Business- ja Office 365 Business -suunnitelmille..

OneDrive for Business -sivulla näkyy Office 365 Business Premium -niminen suunnitelma, joka maksaa 150 dollaria vuodessa ja tarjoaa Office 365: n. On kuitenkin jonkin verran halvempaa yrityssuunnitelmaa, Office 365 ProPlus, joka sisältää Office 365: n, mutta ei sisällä yritysluokan sähköpostia isännöinti, Exchange, SharePoint, Microsoft Teams ja Yammer.

OneDrive liiketoiminnan hinnoitteluun

OneDrive for Business Plan One ja Two vaativat, että maksat vuodessa. Entinen on 60 dollaria vuodessa, ja se antaa sinulle 1 Tt tallennustilaa käyttäjää kohti. Lisäksi sen avulla voit lähettää jopa 15 Gt: n kokoisia tiedostoja sekä luoda ja muokata Word-, PowerPoint-, Excel- ja OneNote-asiakirjoja Office Online -palvelun avulla.

Plan Two on 120 dollaria vuodessa, ja se tarjoaa kaikki ensimmäisen suunnitelman edut, edistyksellinen tietojen menetyksen estäminen ja rajoittamaton tallennustila. 

Office 365 Business Premium -suunnitelma saa sinut yhden kilotavun käyttäjää kohti, mutta sisältää kaiken edellisistä suunnitelmista ja lisää Office 365: n ja muut Microsoft-sovellukset, kuten Exchange, SharePoint, Teams ja Yammer. 

Lisäksi se tarjoaa sinulle yritysluokan sähköpostimajoituksen, työpöytäversiot toimistosovelluksista, yhden lisenssituen jopa viidelle tietokoneelle, viisi puhelinta ja viisi tablettia lisenssiä kohti ja rajoittamattoman HD-videoneuvottelukokouksen jopa 250 henkilölle. Lisäksi sinulla voi olla jopa 300 käyttäjää. Se on 15,00 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti tai 150 dollaria, jos valitset maksaa vuodeksi etukäteen.

Jos tarvitset vain Office 365: tä, ilman ylimääräisiä sovelluksia ja yrityssähköpostien ylläpitoa, voit säästää vähän tilaamalla Office 365 ProPlus -suunnitelman 144 dollaria vuodessa käyttäjää kohti. Se tarjoaa myös 1 Tt OneDrive EFSS -tallennustilaa käyttäjää kohti, ja sinulla voi olla rajaton määrä käyttäjiä (kuten kaikki seuraavat suunnitelmat). 

Jos et kuitenkaan tarvitse Office 365: tä, mutta tarvitset sovelluksia, kuten Joukkueet ja Yammer, sekä sähköpostin ylläpitoa mukautetulla sähköpostiosoitteella, voit käyttää Office 365 E1 -suunnitelmaa, joka on 86 dollaria vuodessa käyttäjää kohti. Suunnitelma antaa sinulle myös 1 Tt OneDrive EFSS -tallennustilaa käyttäjää kohti ja enintään 50 Gt postilaatikkotilaa.

Office 365 E3 -suunnitelma yhdistää sen, mitä molemmat aiemmat suunnitelmat tarjoavat, nostaa postilaatikkotilan 100 Gt: ksi ja tarjoaa Office-sovellusten työpöytäversioita. Se tarjoaa myös eDiscovery-palvelun, joka auttaa toimittamaan oikeudellisissa tapauksissa käytettyjä tietoja ja tarjoaa mahdollisuuden määritellä manuaaliset luokitukset ja manuaaliset säilyttämis- ja poistamiskäytännöt.

Viimeinen suunnitelma, Office 365 E5, lisää edistyneitä tietoturva-, analytiikka- ja ääniominaisuuksia edellisen suunnitelman ominaisuuksiin. 

Se sisältää myös Office 365 pilvisovelluksen tietoturvan; audio-neuvottelut; automaattinen luokittelu, älykäs tuonti ja paljon muuta edistyneellä tiedonhallinnalla; ja edistynyt henkilökohtainen ja organisaation analytiikka MyAnalytics-sovelluksen avulla. Kaikki tämä palauttaa sinut takaisin 420 dollariin vuodessa käyttäjää kohti.

OneDrive liiketoiminnan rajoittamiseen

Rajoittamaton tallennustila mille tahansa suunnitelmalle edellyttää, että sinulla on vähintään viisi käyttäjää. Muussa tapauksessa sen oletusarvo on 1TB käyttäjää kohti. Jos sinulla on viisi tai enemmän käyttäjiä, saat aluksi 1TB / käyttäjä, mutta järjestelmänvalvojat voivat nostaa sen 5TB / käyttäjä. 

Kun olet käyttänyt sen loppuun, sinun on pyydettävä lisää tallennustilaa ottamalla yhteyttä Microsoftin tukeen. Voit saada jopa 25 kt tallennustilaa käyttäjää kohti OneDrive for Business -palvelussa. Lisäksi voit saada 25 kt lisävarastoa yksittäisten käyttäjien SharePoint-tiimin sivustojen kautta. Se ei ole totta rajoittamaton tallennustila, mutta ainakin Microsoft on siitä etukäteen.

OneDrive for Business on yleensä halvempaa kuin suurin osa kilpailusta, ja sen käyttäjät saavat oman erillisen tallennustilansa. Se on valtava, kun otetaan huomioon, että monien muiden palveluiden, kuten Dropbox, kanssa käyttäjät jakavat tilaa. Korkeampaan hintaan kuuluvat suunnitelmat sisältävät Office 365: n, joten niiden arvo riippuu siitä, kuinka paljon tarvitset Office-sovelluspakettia.

Käyttäjäkokemus

Vaikka OneDrive on Microsoftin palvelu, se on saatavana Windowsille ja macOS: lle, jonka avulla työntekijät voivat käyttää haluamaansa laitetta. Ei ole yllättävää, että se ei tue Linuxia.

onedrive-for-business-sync-kansio

Kun olet asentanut työpöytäohjelman, OneDrive luo erityisen synkronointikansion. Tähän kansioon sijoittamasi tiedostot tallennetaan sekä kiintolevylle että pilveen. Tämän avulla voit synkronoida tiedostoja melkein reaaliajassa laitteiden välillä, riippumatta siitä kuuluvatko ne sinulle tai joukkuetoverillesi. Puhumme synkronoinnista alla olevassa osiossa.

onedrive-for-business-kuvakkeesta

Synkronointikansion lisäksi työpöytäohjelma koostuu järjestelmäpalkin kuvakkeesta. Kun napsautat tätä kuvaketta, sen yläpuolelle tulee houkutteleva ja selkeä ikkuna. Ikkuna näyttää viimeisimmät tiedostosi ja antaa sinun käyttää asetuksia, avata synkronointikansio ja käynnistää web-asiakasohjelma.

onedrive-for-business-web-client

OneDrive for Business -asiakasohjelma

OneDrive-web-asiakasohjelma on intuitiivinen ja nautinnollinen, koska negatiivista tilaa on runsaasti ja värimaailma helpottaa tarvitsemasi havaitsemista. 

Vasemman reunan valikon avulla voit selata sovellusta, kun taas sen yläpuolella oleva hakupalkki auttaa sinua löytämään nopeasti tarvitsemasi tiedot. Eli jos se toimi oikein. Meille haku ei tuottanut tulosta muutaman ensimmäisen käyttötunnin aikana.

Hakun yläpuolella voit käyttää Microsoftin sovelluskirjastoa. Keskimmäinen ruutu näyttää tiedostosi luettelonäkymässä. Voit lajitella tiedostot eri tavalla tai näyttää ne “pieninä” tai “ruudukkona”.

Navigointivalikon alla on myös linkki nimeltä OneDrive admin, jonka avulla voit käyttää käyttäjän hallintaa, laskutusta, tukea ja vastaavia vaihtoehtoja.

Jos joudut suorittamaan tiedostoihin tai kansioihin liittyviä toimintoja, voit napsauttaa niitä hiiren kakkospainikkeella, viedä hiiren osoittimen päälle ja napsauttaa kolmea esiin tulevaa pistettä tai valita tiedoston tai kansion ja käyttää toimintoja keskiruudun yläpuolella. Pidämme tästä monipuolisesta lähestymistavasta toimien suorittamiseen. Lisäksi oikeassa yläkulmassa voit käyttää asetuksia ja hallita tiliäsi.

onedrive-for-business-mobile-client

OneDrive for Business -sovellukset

Mobiili-kokemus on yhtä nautinnollinen kuin verkkokokemus, ja mobiiliasiakas on vielä helpompi käyttää. Asiakas näyttää tiedostot oletusarvoisesti, ja sinun täytyy vain napauttaa plus-painiketta napauttaaksesi tiedostoja, skannataksesi asiakirjan, napsauttaaksesi ja lisätäksesi kuvan ja luodaksesi kansion, Word- tai PowerPoint-asiakirjan. Voit navigoida sovelluksessa alapalkin avulla.

Käyttäjien hallinta

Ennen kuin voit käyttää OneDrive-palvelua yhteistyöhön muiden kanssa, sinun on lisättävä käyttäjiä OneDrive-hallintakeskuksesta.

onedrive-for-business-admin-konsoli

Järjestelmänvalvontakeskus tarjoaa sinulle käyttöliittymäkortit, joita voit tilata ja hallita mieltymystesi mukaan. Voit siirtää tai poistaa olemassa olevia kortteja tai lisätä uusia. Koko korttipaketti on seuraava:

 • Office 365 -ohjelmisto: voit asentaa Office 365 -sovelluksia
 • Laskutus: näyttää laskutustietosi
 • Koulutus ja oppaat: auttaa sinua oppimaan lisää OneDrive for Business -sovelluksen käytöstä
 • Käyttäjähallinta: voit nollata käyttäjien salasanat sekä lisätä, muokata ja poistaa tilejä
 • Roolipohjainen käyttöoikeus järjestelmänvalvojalle: antaa sinun määrittää erityisiä järjestelmänvalvojan rooleja käyttäjille
 • Palvelun terveys: seuraa Office 365 -palveluiden terveyttä
 • Office 365: n aktiiviset käyttäjäraportit: näyttää kuinka moni käyttäjä on käyttänyt ainakin yhtä Office-sovellusta
 • Azure-aktiivinen hakemisto: tarjoaa pääsyn yleisiin Azure-tehtäviin
 • Verkkotunnukset: hallinnoi verkkotunnuksiasi ja seuraa niiden tilaa

Roolipohjainen käyttöoikeus järjestelmänvalvojan kortille antaa sinun määrittää kolme erikoistunutta järjestelmänvalvojan roolia:

 • Käyttäjätilin järjestelmänvalvoja: voi luoda ja hallita käyttäjiä ja ryhmiä, vaihtaa käyttäjien salasanoja, seurata OneDrive-palvelua ja hallita tukilippuja
 • Tietoturvan järjestelmänvalvoja: on täydet oikeudet hallita tietoturvaan liittyvien palveluiden määrityksiä, mukaan lukien identiteetti ja tietosuoja
 • Exchange-palvelun järjestelmänvalvoja: saa täyden pääsyn Exchange Onlineen ja voi hallita sähköpostin vastaanottajia, postin kulkua, viestien noudattamista ja sähköpostin suojausta, kuten roskapostin ja haittaohjelmien torjuntaa.

  onedrive-for-business-käyttäjänhallinnassa

  Voit määrittää muita rooleja valitsemalla aktiivisen käyttäjän “käyttäjän hallinta” -näkymässä ja napsauttamalla “hallita rooleja”. Oikealla näkyvissä oleva sivupalkki näyttää useita valittavissa olevia rooleja, mukaan lukien globaali järjestelmänvalvoja, palvelun järjestelmänvalvoja ja globaali lukija.

  onedrive-for-business-roolit

  Samassa näkymässä voit lisätä uusia käyttäjiä, mikä on suoraviivaista. Sinun on annettava käyttäjän perustiedot, valittava, lisensoidaanko käyttäjä vai ei, määritettävä rooli ja suoritettava loppu.

  Jos lisenssit käyttäjän, sinulta laskutetaan kuukausittainen tai vuosittainen tilaushinta. Käyttäjät, joilla ei ole lisenssejä, voivat käyttää vain sisältöä eivätkä saa 1 Tt henkilökohtaista pilvitallennusta. Käyttäjien ja heidän roolien hallinnan helpottamiseksi OneDrive antaa sinun luoda ryhmiä ja määrittää käyttäjiä heille.

  onedrive-for-business-ryhmiä

  Raportit ovat toinen tärkeä näkökohta käyttäjän hallinnassa. OneDrive antaa sinulle käyttöraportteja sekä turvallisuus- ja vaatimusraportteja. Emme kuitenkaan nähneet mitään tietoja OneDrive-tiedostoistamme, vaikka latasimme tiedostoja ja loimme jakamislinkin.

  onedrive-for-business-raportteja

Kansio & Tiedostonjako

OneDrive for Business -sovelluksen avulla voit jakaa sisältöä sisäisten tai ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa sähköpostitse tai luomalla linkin kansioon tai tiedostoon, jonka haluat jakaa.

onedrive-for-business-tuottaa-link

Jakamisen suojausvaihtoehtojen avulla voit asettaa linkkejä vanhenemaan tietyn määrän päiviä, rajoittaa linkkien käyttöä tietyille henkilöille ja määrittää käyttösalasanoja. Voit myös poistaa käytöstä muokkaamisen ja rajoittaa linkkiä niin, että se toimii vain tietyn ryhmän kanssa. Siihen voi kuulua kuka tahansa linkin omaava, organisaatiosi ihmiset, ihmiset, joilla on jo käyttöoikeus tai tietyt henkilöt.

onedrive-for-business-link-turvallisuus

Siellä on myös erillinen jakamisnäkymä, joka näyttää kaiken jakamasi sisällön ja sen, mitä muut ovat jakaneet kanssasi.

Synkronointi

Laitteen synkronointi tai synkronointi on olennainen mekanismi pilvitallennuspalvelulle, joka auttaa ohjaamaan verkkoyhteistyötä. Synkronointi antaa sinun ja joukkuetovereidesi käyttää samoja tietoja eri laitteista ja tarkastella toistensa muokkauksia melkein reaaliajassa. Tämä poistaa tarpeen lähettää tiedostoja sähköpostitse tai siirtää niitä USB-tikkujen tai muun laitteiston kautta. 

Kuten jo mainitsimme, yleinen synkronointimekanismi, joka keskittyy ympärille, on erityinen kansio, joka kopioi sisältöä pilvestä kiintolevylle ja päinvastoin. Kaikista muista näkökohdista tämä kansio on kuin mikä tahansa muu tiedostojärjestelmäkansio.

onedrive-for-business-sync-kansio

OneDrive yrityssynkronointiin

OneDriven synkronointinopeudet alkuperäisten tiedostojen lataamisessa ja lataamisessa ovat samanlaisia ​​kuin mitä näemme muiden palveluiden kanssa. Synkronoimme 1 Gt: n zip-testikansiomme vain minuutissa enemmän kuin odotimme, ottaen huomioon latausnopeutemme. Palvelu on joskus hukassa, kun teet muutoksia näihin tiedostoihin.

Paras tapa käsitellä tiedostonmuutoksia on käyttää toimintoa, jonka nimi on ”lohkotason synkronointi”, joka tunnetaan myös nimellä “erotussynkronointi”. Kun lohkotason synkronointi on käynnissä, työpöytäohjelma synkronoi vain muuttuvat tiedoston osat kuin koko tiedosto. Tulokset ovat paljon nopeammat synkronointinopeudet ja pienentynyt kaistanleveys.

Tällä hetkellä OneDrive käyttää vain lohkotason synkronointia Microsoft Office-tiedostoihin. Se on edelleen hyvää, kun otetaan huomioon, että monet EFSS-palvelut eivät käytä ollenkaan lohkotason synkronointia. Microsoftin tavoitteena on parantaa sitä, koska Microsoftin blogin mukaan blokkitason synkronointi julkaistaan ​​vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä. 

Jos et halua odottaa, Dropbox Business on hyvä palvelu, joka tarjoaa tällä hetkellä lohkotason synkronoinnin. Voit lukea lisää Dropbox-liiketoiminnasta Dropbox Business -katsauksessamme.

Tällä hetkellä OneDrivellä on siisti synkronointiominaisuus, jota useimmissa muissa EFSS-työkaluissa ei ole: kyky estää tiettyjen tiedostotyyppien synkronointi. Sen avulla voit esimerkiksi estää tärkeiden raporttien tallentamisen työntekijöiden kiintolevyille. Tärkeämpi ominaisuus, jonka saat OneDrive for Business -sovelluksella, on kuitenkin valikoiva synkronointi.

Valikoivan synkronoinnin avulla voit poistaa synkronoinnin käytöstä tietyissä kansioissa, mikä estää niitä tallentamasta kiintolevylle. Se on hyödyllinen yrityskäyttäjille, jotka käyttävät kannettavia tietokoneita, joiden kapasiteetti on pieni kapasiteetti.

Tuottavuuden työkalut

EFSS-palvelut loistavat tuottavuutta parantavilla työkaluilla. Integroidut sovellukset auttavat tuottavuuden lisäämisessä, koska voit avata ja muokata tiedostoja pilvessä verkkopalvelimesta eri sovellusten avulla. 

Tietenkin OneDrive for Business -yrityksen takana on monia Microsoft-sovelluksia, jotka auttavat saavuttamaan lisääntynyttä tuottavuutta ja muuta. Tärkein näistä sovelluksista on luonnollisesti Microsoft Office.

Jos päätät tilata jonkin Office 365 -suunnitelmista, työntekijäsi voivat ladata ja asentaa seuraavien sovellusten työpöytäversioita:

 • Word: tekstinkäsittely- ja asiakirjojen luontiohjelma
 • Excel: laskentataulukko-ohjelma
 • PowerPoint: esitysohjelma
 • Outlook: konfiguroitava sähköpostiympäristö
 • Access (vain PC): tietokannan hallintajärjestelmä
 • Publisher (vain PC): työpöytäjulkaisusovellus

Voit asentaa nämä sovellukset enintään viiteen laitteeseen käyttäjää kohti. Vaikka et halua suunnitelmaa Office 365: n kanssa, voit silti avata ja muokata Office-asiakirjoja ilmaisella Office Online -palvelulla. Office Online sisältää Word, Excel, PowerPoint ja OneNote. OneNote on muistiinpanosovellus, joka teki parhaista muistiinpanosovelluksistamme roundupin.

onedrive-for-business-office365

OneDrive for Business antaa käyttäjilleen myös mahdollisuuden integroida ilmaisia ​​ja maksettuja kolmansien osapuolien sovelluksia pilvitallenteeseesi, kunhan tätä ominaisuutta ei ole poistettu käytöstä järjestelmänvalvojan keskuksessa. Tämän avulla käyttäjät voivat työskennellä kolmansien osapuolien työkalujen kanssa poistumatta OneDrive-verkkoalustasta.

onedrive-for-business-app-kirjastosta

Sovelluskirjasto on jaettu luokkiin, kuten tuottavuus, analytiikka ja yhteistyö. Tämä helpottaa tarvitsemiesi sovellusten löytämistä, mutta jos yrität edelleen löytää oikea sovellus, voit etsiä sitä hakupalkista. Kirjastossa on kymmeniä sovelluksia, ja niiden joukossa ovat Trello, DocuSign, Salesforce ja muut.

turvallisuus

Taloudellisten tietojen tai arkaluonteisen teollis- ja tekijänoikeuksien sijoittaminen pilveen voi olla häiritsemätöntä, etenkin jos käytät suosittuja pilvitallennuspalveluita, kuten OneDrive. Tästä syystä pilviturvallisuudesta tulee vielä tärkeämpi tekijä palvelua päätettäessä.

OneDrive for Business salaa tiedot levytasolla BitLockerilla ja tiedostotasolla käyttämällä 256-bittistä AES-salausta. Salaus sekoittaa tietosi, jotta ne eivät olisi luettavissa ilman salaa avainta. Microsoft tallentaa avaimen erilliselle palvelimelle Azure Key Vault -sovellukseen. Tietosi tallennetaan myös Azure-palvelimille. Jos et tunne niitä, lue Microsoft Azure -katsauksemme.

Microsoft käyttää myös TLS-protokollaa suojaamaan tietoja siirrettäessä tietokoneistasi tietokeskuksiin. TLS on tietyn tyyppinen turvallinen tunneli, joka käyttää RSA 2048-bittistä suojausta tietoihisi. Voit oppia lisää siitä SSL vs. TLS -kierroksella. Lisäksi todentamattomia yhteyksiä HTTP: n kautta ei sallita, vaan ne ohjataan sen sijaan HTTPS: ään.

Siirto- ja lepoalaus ei kuitenkaan suojaa sinua hyökkäyksiltä, ​​jotka hyödyntävät työntekijöidesi käyttämiä heikkoja salasanoja. Se on mahdollista, koska heikot salasanat ovat paljon alttiimpia raa’alle voimalle halkeamille kuin salausavaimet. Tästä syystä suosittelemme luomaan vahva salasana.

Toinen liittolainen taistelussasi sisäänkirjautumistietojesi suojaamiseksi on kaksifaktorinen todennus. Sitä ei ole oletusarvoisesti käytössä, mutta voit pyytää sitä järjestelmänvalvojana. Kun tämä on käytössä, käyttäjien on syötettävä erityinen suojakoodi kirjautuessaan sisään tuntemattomasta koneesta tavallisten käyttöoikeustietojensa lisäksi.

Pienyritysten käyttäjille suosittelemme, että otat tämän ominaisuuden käyttöön, koska se tarkoittaa, että vaikka joku onnistuu varastamaan käyttäjien salasanat, nämä tiedot eivät riitä kirjautumiseen onnistuneesti pilvitallennustiliisi..

OneDrive for Business antaa sinun asettaa salasanan luontikäytäntö työntekijöillesi, mutta ainoat määritykset ovat salasanan vanhenemiselle. Muokattuja salasanavaatimuksia ei voi asettaa. Salasanojen on kuitenkin oltava vähintään kahdeksan merkkiä pitkiä ja niissä on oltava kolme seuraavista: isot kirjaimet, pienet kirjaimet, numerot ja symbolit.

Office 365 -suunnitelmat tarjoavat sinulle myös tietoturvan hallinta- ja valvontakeskuksen, joka estää viruksia ja muita tietohyökkäyksiä vahingoittamasta yritystäsi. Jos hyökkäys onnistuu, tiedostot on kuitenkin mahdollista palauttaa. Lisäksi siinä on työkaluja, jotka pitävät tietosi yksityisillä ja turvallisilla, ja kertakirjautumisen ominaisuuden.

Lisäksi Microsoftin palvelimilla olevat tiedostosi peilaavat ainakin kahteen eri Azure-alueeseen, mikä vähentää vaurioita, joita luonnonkatastrofit voivat aiheuttaa yhdelle tietokeskukselle. Lisäksi vain rajallinen määrä välttämätöntä henkilöstöä voi päästä tietokeskuksiin. 

Microsoftilla on myös erilliset asiantuntijaryhmät, jotka validoivat jatkuvasti tietokeskuksiensa suojausmenetelmiä. Jos haluat lisätietoja tällaisista tietoturvamenetelmistä, lue artikkeli tietokeskusten suojauksesta.

Tuki

Tukipalveluun pääsee web-asiakkaan oikeasta yläkulmasta. Tämän avulla voit etsiä aiheita, mutta jos haluat siirtyä tukiportaaliin, sinun on napsautettava alaosassa olevaa “lue artikkeli selaimessa” -linkkiä. Tämä on hämmentävä ja ei-intuitiivinen tapa päästä tukiportaaliin web-asiakasohjelmasta.

Kun olet saanut tukiportaalin, voit kuitenkin etsiä ohjeartikkeleita hakupalkin avulla tai selata aiheluokkien, kuten “aloita”, “synkronointi”, “tiedostot” ja “tili ja tallennustila”, perusteella.

Artikkelikirjastossa on monia artikkeleita, jotka on kirjoitettu vaiheittain ja joissa on kuvia, joiden avulla voit seurata. Lisäksi siellä on Office 365 -koulutuskeskus, joka auttaa sinua parantamaan taitojasi videoiden, huijauskoodien ja erilaisten vinkkien avulla.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi tukiportaalissa, voit saada suoraa tukea OneDriven teknisen tukitiimiltä kuvailemalla ongelmasi ja napsauttamalla “saada apua” -painiketta. Siinä näytetään artikkelin linkit, mutta jos niistä ei ole apua, “soita minulle” -kohdan alapuolelle voit antaa puhelinnumerosi ja pyytää puhelun.

Soittopäästö säästää aikaa, koska et ole pitoa. Puhelintuki on saatavana ympäri vuorokauden, ja Microsoft antaa jopa tietää, kuinka kauan voit odottaa puhelua. Saimme soittopyynnön alle 14 minuutissa, mitä alusta ilmoitti meille odottavan. Live chat on myös vaihtoehto.

Sähköpostitukea ei kuitenkaan ole, mikä on outoa, koska se on useimpien EFSS-ratkaisujen standardi tukikanava.

onedrive-for-business-yhteisö

On myös aktiivinen OneDrive-käyttäjäyhteisö. Voit luoda uuden keskustelun saadaksesi apua ongelmasi, mutta voit myös etsiä aiempia foorumin aiheita, jos joku on jo antanut ratkaisun. Usein käyttäjien ja IT-asiantuntijoiden kysyminen on hieno tapa löytää innovatiivisia ratkaisuja ongelmiin.

Tuomio

OneDrive for Business on yksi suosituimmista EFSS-palveluista alhaisten kustannusten ja erillisen tallennustilan jokaiselle käyttäjälle, miellyttävän käyttöliittymän, integroinnin Microsoft Office -sovelluksen ja monien muiden valmistajien sovellusten sekä hyvän tuen ansiosta..

Lisäksi voit käyttää ominaisuuksia, jotka estävät synkronoinnin tietyille tiedostoille, valita vain joitain synkronoitavia tiedostoja,

suorittaa laaja käyttäjä- ja ryhmähallinta, joka sisältää käyttäjäroolien määrittämisen. Lisäksi käyttökokemus kaikilla alustoilla on nautinnollinen ja suoraviivainen.

On kuitenkin haittoja. Lohkotason synkronointia ei ole, mutta se on teoksissa. Toinen haittapuoli on Linux-tuen puute, joten pingviinia suosivien käyttäjien on etsittävä muualta. Lisäksi tukiportaaliin pääsy ei ole helppoa, käyttöraportit eivät täytä tietoja ja verkkoportaalin hakuvaihtoehto on viallinen.

Nämä eivät ole suuria ongelmia, mutta ne saattavat olla riippuvaisia ​​käyttökohteestasi. OneDrive for Business on kuitenkin kaiken kaikkiaan loistava palvelu. Onko se kuitenkin sopiva yrityksesi tarpeisiin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map