FilesAnywhere Review – päivitetty 2020

FilesAnywhere arvostelu

FilesAnywhere on vankka EFSS-palveluntarjoaja, joka ei aivan tarjoa kilpailijoiden tekemiä palveluita. Vaikka se jakaa ja synkronoi oikein, sen hinnoittelu voi olla hiukan tyydyttävämpi ja sen käyttöliittymä voidaan puhdistaa. Tutustu yksityiskohtaiseen FilesAnywhere-arvosteluamme.


Paras EFSS

FilesAnywhere on Yhdysvalloissa toimiva pilvitallennuspalvelu, joka aloitti toimintansa vuonna 1999, mikä tekee siitä muinaisen IT: n kannalta. Yhtiö keskittyy suuriin yrityksiin, ja kuten muutkin yrityksen pilvipalvelupalvelut, FilesAnywhere voi auttaa sinua parantamaan työntekijöidesi yhteistyötä ja helpottamaan työtä. Pysy kanssamme, kun tarkennamme sen ominaisuuksia tässä FilesAnywhere-katsauksessa.

FilesAnywhere on kykenevä synkronointi- ja jakamisominaisuuksiin, vahvoihin turvaominaisuuksiin ja erinomaiseen käyttäjän hallintaan. Havaitsimme kuitenkin, että sen vanhojen ja uusien rajapintojen pariliitos on pariton, koska uusi käyttöliittymä ei voi tehdä kaikkea mitä vanha voi. 

Tuottavuusvälineitä, joita voit käyttää, ei ole monia, joten jos se on FilesAnywhere-sovelluksen pääkäyttö, sinun kannattaa harkita suositusta alla olevassa ”tuottavuustyökalut” -osiossa. Tilaussuunnitelmilla on hyvä arvo, mutta ne, jotka tarvitsevat enemmän säilytystilaa, löytävät muut palvelut sopivammiksi. Ei ole myöskään chattia tai 24/7 tukea. 

Tämä kaikki tekee FilesAnywhere -laukkuista sekoitetun pussin, josta ei voida tehdä luetteloa parhaista EFSS-palveluista. FilesAnywhere -palvelussa on kuitenkin enemmän, ja jos nämä puutteet eivät ole sulkeneet sinua pois, pysy kanssamme, kun tutkimme tätä pilvitallennuspalvelua tarkemmin alla olevissa luokissa.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja FilesAnywhere-tiedostoille

hinnoittelu

Pidämme FilesAnywhere -hinnoista, mutta säilytyskoko jättää vähän toivomisen varaa. Suunnitelmat eivät tarjoa paljon tallennustilaa, mutta se saattaa riittää joillekin yrityksille. Muut palvelut tarjoavat kuitenkin paljon enemmän hieman korkeammalla hinnalla.

FilesAnywhere tarjoaa kolme suunnitelmaa: Business Starter, Professional ja On Premise. Business Starter edellyttää, että sinulla on 2–5 käyttäjää, ja se on 4,49 dollaria käyttäjää kohti, kun laskutetaan vuosittain, tai 4,99 dollaria käyttäjää kohden, jos laskutetaan kuukausittain..

Se tarjoaa 100 Gt tallennustilaa, jonka voit lisätä jopa 1 Tt: iin. Se tarjoaa myös rajoittamattomia tiedostokokoja ja kaikki standardit EFSS-ominaisuudet, mukaan lukien tiedostoversiointi, sovellusliittymän käyttö, laajennukset ja mobiilisovellukset. 

Business Starter on kunnollinen suunnitelma, jos sinulla on vähän käyttäjiä, joita sinun ei tarvitse hallita, jos et tarvitse paljon tallennustilaa ja jos et tarvitse suojausominaisuuksia, kuten SSL ja lepoalaus. Business Starter ei myöskään sisällä FilesAnywhere-työpöytäsovellusta.

Niiden lukitusominaisuuksien lukitseminen kalliimman suunnitelman taakse on jotain mitä melkein mikään muu palvelu ei tee. Jos haluat lisätietoja, voit tilata OneDriven Plan One -palvelun, joka saa sinulta yhden tavun käyttäjää kohti 60 dollaria käyttäjää kohti vuodessa, ja se alkaa yhdeltä käyttäjältä. Voit lukea lisää siitä OneDrive for Business -katsauksessa.

FilesAnywhere Professional

Professional-suunnitelma tarjoaa 2 kt tallennustilaa, jonka voit lisätä 5 kt: iin. Suunnitelma edellyttää myös, että sinulla on vähintään neljä käyttäjää ja enintään 100. Se on 8,99 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohden, kun laskutetaan vuosittain tai 9,99 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohden, jos haluat maksaa kuukausittain. 

Markkinastandardien suojausominaisuuksien lisäksi Professional lisää myös mahdollisuuden hallita ryhmiä, määrittää rooleja, synkronoida tiedostoja työpöytäsovelluksen avulla, etsiä kokonaistekstiä ja paljon muuta. 

Tässä suunnitelmassa on enemmän ominaisuuksia, jotka sopivat markkinastandardiin, mutta se alkaa silti vain 2 kt: n tallennustilalla, mikä voi olla 100 käyttäjää. Jos tarvitset yli 5 kt tallennustilaa, sinun on puhuttava tilisi edustajan kanssa saadaksesi tarjouksen.

Jos haluat niin paljon tallennustilaa, mutta hinta ei sovi sinulle, Egnyte Connectin Office-suunnitelma tarjoaa 5 kt 5–25 käyttäjälle. Se on 8 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, kun laskutetaan vuosittain. Saat lisätietoja siitä Egnyte Connect -arvostelustamme.

Tiedostojen mukauttaminen missä tahansa

Lopullinen suunnitelma, On Premise, on muokattavissa. FileAnywhere hyväksyy vuosittaiset ja monivuotiset maksut, jotka todennäköisesti antavat suurempia alennuksia. Se tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan ja voi tukea rajoittamatonta käyttäjää, räätälöityä kehitystä ja paikan päällä sijaitsevaa pilviratkaisua, joka vastaa sitä, mitä kutsumme hybridi pilviksi.

Hybridipilven avulla voit pitää tiedot erillään paikallisten palveluiden ja FilesAnywhere-palvelimien välillä, mikä auttaa saavuttamaan nopeamman nopeuden. Jos sinulla on tietoja paikan päällä, voit säätää turvaominaisuuksia ja toteuttaa muita suojatoimenpiteitä. Sinun on kuitenkin otettava yhteyttä FilesAnywhere-pisteeseen saadaksesi arvio hinnan tästä suunnitelmasta. 

Suunnitelmien ominaisuuksien luettelo on laaja, emmekä voi kattaa niitä kaikkia, joten pyydämme sinua tarkistamaan ne täällä.

Käyttäjäkokemus

Kaiken kaikkiaan FilesAnywhere tekee ihmisarvoista työtä käyttökokemuksen osastolla, mutta sitä ei voida oikeasti verrata muihin ratkaisuihin. Pöytätietokoneohjelma ei ole käytettävissä kaikissa suunnitelmissa, ja kaksi web-käyttöliittymää tarvitsevat enemmän työtä, koska yksi on hankala ja toisella ei ole pääsyä kaikkiin ominaisuuksiin.

FilesAnywhere antaa sinun käyttää pilvitallennetta työpöytä-, verkko- tai mobiilisovellusten avulla. Pöytäkoneet ovat käytettävissä Windowsille ja Macille, mutta eivät Linuxille. Jos olet Linux-käyttäjä, suosittelemme Dropbox Business -palvelua. Voit lukea lisää siitä Dropbox Business -katsauksessa.

CloudSync, FileAnywhere-työpöytäohjelma, on saatavana Windowsille, mutta Mac-tiedostojen synkronointi on osa Mac-varmuuskopiointiohjelman varmuuskopiointia. Tätä arvostelua varten olemme käyttäneet CloudSync for Windows -sovellusta. Jos käytät Macia, käyttökokemus voi olla hiukan erilainen.

Toisin kuin muut palvelut, Windowsin synkronointiohjelma ei ole käytettävissä kaikissa suunnitelmissa; voit käyttää sitä vain Professional- tai Enterprise-suunnitelmissa.

Tiedostojen-tahansa-desktop-client

Samoin työpöytäohjelma käyttää tavanomaista synkronointimallia – synkronointikansiota ja järjestelmäpalkin kuvaketta -, mutta kuvake ei näytä viimeisimpiä tiedostojasi ja muita hyödyllisiä tietoja siistissä ponnahdusikkunassa, kuten jotkut muut EFSS-palvelut tekevät..

FilesAnywhere -synkronoinnin tila

Tämä ilmaisinalueen kuvake avaa ikkunan, joka näyttää synkronoinnin tilan ja antaa sinun käyttää asetuksia. Se on selkeä ja helppo käyttää, mutta synkronoinnin tilaikkuna, jonka avulla voit poistaa synkronoinnin käytöstä, voitaisiin yhdistää asetusikkunaan, jotta se olisi yksinkertaisempaa. Tästä huolimatta pidämme siitä, kuinka synkronointikansio rikastaa tiedostoja kuvakemerkeillä, jotka osoittavat niiden synkronoinnin tilan.

Web-asiakas on erilainen peto. Sisäänkirjautuessasi järjestelmänvalvojana vai tavallisena käyttäjänä, pääset käyttöoikeuksiin järjestelmänvalvojan tai käyttäjän asiakasohjelmaan. Jos kirjaudut sisään käyttäjänä, voit käyttää edistynyttä käyttöliittymää tai uutta, virtaviivaista käyttöliittymää, joka tarjoaa vähemmän vaihtoehtoja.

Tiedostojen-minnekään-admin-konsoli

Hallintakonsoli tuntuu modernilta ja houkuttelevalta. Yläosan painikkeiden avulla pääset käyttäjiin, ryhmiin, jakoihin, raportteihin, suojausasetuksiin ja sivuston määrityksiin. Lisäksi voit luoda nopeasti käyttäjiä, ryhmiä ja jakoja vasemman sivupalkin painikkeilla. Oikealla sivupalkilla on tilisi tiedot, yhteenveto ja luettelo ilmoituksista.

Haittapuolia on, että järjestelmänvalvojan konsoli on vähän hidas ja jotkut toiminnot tarvitsevat enemmän vaiheet kuin on tarpeen. Esimerkiksi, kun lisäät käyttäjille ryhmiä, sinun on kirjoitettava ryhmän nimi, napsauttamalla hakupainiketta, valitsemalla se uudesta näkymästä, napsauttamalla “Tallenna” ja lisäämällä sitten ryhmä “Lisää käyttäjä” -sivulle..

Tiedostojen-minnekään-web-client

Tavallisten käyttäjien oletusliittymä näyttää vanhalta ja houkuttelemattomalta, mutta se on toiminnallinen ja siinä on monia vaihtoehtoja. Ylävalikossa on välilehtiä, joiden avulla voit liikkua asiakkaassa, ja hakupalkki, joka etsii tiedostoja kirjoittaessasi. Haku on tehokas, koska se tarjoaa monia vaihtoehtoja, joita voit mukauttaa, ja jopa antaa sinun etsiä tekstiä tiedostoistasi.

FilesAnywhere Views

Asiakkaan oletusnäkymä on “minun asiakirjat”, joka näyttää tiedostosi puunäkymässä, mutta myös “luettelo”, “kuvake”, “palkki” ja “kuvaaja” ovat käytettävissä. Voit suorittaa toimenpiteitä napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tiedostoa tai kansiota näkymässä. Jos haluat valita useita objekteja, sinun on kuitenkin ladattava koko näkymä uudelleen. Tämän näkymän avulla voit myös ladata sisältöä vetämällä ja pudottamalla tai ikkunan läpi.

Voit säätää tiliäsi oikeasta yläkulmasta tai käyttää FilesAnywhere “light” -liittymää.

Tiedostojen-minnekään-web-client-valo

”Kevyt” käyttöliittymä on virtaviivainen, käyttää paljon negatiivista tilaa, siinä on kunnollinen värimaailma, siinä on rivin toimintopainikkeet ja kyky valita useita tiedostoja lataamatta näkymää uudelleen. Sen hakuominaisuus ei kuitenkaan löytänyt äskettäin ladattua tiedostoa, ja käytetty tallennuspalkki ei osoita, kuinka paljon käytät tällä hetkellä, jos et päivitä sitä manuaalisesti.

Lisäksi toimien suorittaminen yksittäisissä tiedostoissa ja kansioissa avaa uuden ikkunan sivun alaosaan. Ikkuna on tahmea, ja osa siitä peittää valkoisen tilan.

Vaikka web-asiakkaat ovat käyttökelpoisia, menisi pitkälle, jos FilesAnywhere päivittäisi ulkonäkönsä ja tekisi niistä vähemmän taipumattomia.

FilesAnywhere -palvelussa on mobiilisovellus, mutta emme voineet kirjautua sisään siihen käyttämällä käyttöoikeustietojamme, mikä tarkoittaa, että se on tällä hetkellä käyttökelvoton.

Käyttäjien hallinta

FileAnywhere -palvelussa on kykeneviä käyttäjän hallintaominaisuuksia, joihin kuuluu raporttien generointi, yhden useista käyttöoikeuksista asettaminen ja käyttäjien ryhmien ja jakojen luominen. Järjestelmänvalvojana voit myös kloonata ja esiintyä käyttäjinä, mikä on hyvä vaihtoehto, jos haluat tarkistaa, mikä heidän käytössään on.

Voit hallita käyttäjiä hallintakonsolin avulla, jonka avulla voit luoda käyttäjiä, ryhmiä ja jakoja. Jaot antavat sinun erottaa käyttäjät käyttäjien estämiseksi luvattoman tiedon jakamisen, sekä parantaa käyttäjien kautta tapahtuvaa hakua ja heidän luokitteluaan. 

Ryhmien avulla voit määrittää kokoelman käyttöoikeuksia ja luettelot käyttäjistä, jotka vastaavat niitä. Tämä helpottaa käyttöoikeusjoukon määrittämistä uusille käyttäjille tai sen peruuttamista olemassa olevilta käyttäjiltä poistamalla heidät ryhmästä.

Tiedostojen-missään-käyttäjille

Voit kuitenkin tehdä sen ensin luomalla joitain käyttäjiä. Lisää käyttäjiä napsauttamalla “Lisää käyttäjä” -painiketta ja määrittämällä tarvittavat tiedot. Tavallisten käyttäjätietojen lisäksi voit määrittää käyttäjän jaon, ylläpitäjän, tallennustilan, kansion jakamisoikeudet, ryhmäyhteyden ja huomautukset käyttäjästä.

Lisäksi voit säätää käyttäjän käyttöliittymää, ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tiettyjä kolmannen osapuolen liitännäisiä, poistaa työpöytäohjelman ja ottaa käyttöön kaksikerroisen todennuksen (2FA). Puhumme lisää 2FA: sta turvallisuusosassa.

FilesAnywhere käyttöoikeudet

Kun luot käyttäjiä, määrität, mihin jaettuihin kansioihin he pääsevät ja millä oikeuksilla. FilesAnywhere antaa sinun asettaa yhden kuudesta luvatasosta: 

 • Pääkäyttäjä: voi lisätä, muokata ja poistaa jaettuja tietoja ja jakaa niitä myös muiden käyttäjien kanssa
 • Täysi käyttöoikeus: voi muokata ja poistaa jaettuja tietoja
 • Luo ja päivitä: voi muokata tai lisätä tietoja, mutta ei voi poistaa
 • Vain luku: ei voi muokata tai poistaa
 • Vain esikatselu: voi vain esikatsella
 • Vain lataa: voi ladata vain

Oletuksena näiden oikeuksien on asetettu koskaan vanhenevan. Voit kuitenkin määrittää heidän tekevän niin 24 tunnin tai vuoden kuluttua. 

Tiedostojen-minnekään-add-ryhmä

Sen sijaan, että määrittäisit käyttäjän kansion käyttöoikeudet, voit kuitenkin luoda ryhmän kansio-oikeuksilla ja määrittää käyttäjän sille. Lisäksi voit ottaa 2FA: n käyttöön koko ryhmälle ja määrittää ryhmän jakoon. 

Kun luot jakoa, voit määrittää sen nimen, koodin, jakamisoikeudet ja enimmäismäärän käyttäjille, joille on varattu tilaa. Lisäksi voit antaa toimiston yhteystiedot henkilölle, joka hallitsee tätä jakoa, ja määrittää jaoston pääkäyttäjät. Kaikkien näiden ominaisuuksien yhdistämisen avulla voit hienosäätää, mitä käyttäjät voivat tehdä.

Tämän lisäksi on olemassa vaihtoehtoja käyttäjän kloonaamiseen ja esiintymiseen. Tämä vaihtoehtoluettelo ei ole tyhjentävä, mutta ei ole vaihtoehtoa lisätä käyttäjiä joukkoon, kuten CSV-tiedostosta. Ainoa mitä voit nopeuttaa käyttäjien lisäämistä on napsauttaa painiketta, jonka avulla voit lisätä toisen käyttäjän heti ensimmäisen jälkeen.

Ei ole myöskään vaihtoehtoa lisätä käyttäjiä ulkoisiksi yhteistyökumppaneiksi, mikä säästää lisenssipaikan, mutta antaa silti mahdollisuuden työskennellä organisaation ulkopuolella olevien ihmisten kanssa.

Tiedostojen-missään-raportteja

Jos haluat saada yleiskatsauksen tilisi eri näkökohdista, voit luoda yhden 20: stä käytettävissä olevasta raportista, mukaan lukien “kansion sisältö”, “tilin yhteenveto”, “käyttäjätiedot” ja “tiedostojen lähettäminen”. Voit myös saada lyhyen yhteenvedon ja tilitiedot järjestelmänvalvojan hallintapaneelista.

Kansioiden ja tiedostojen jakaminen

FilesAnywhere -palvelussa on tehokkaita jakamisvaihtoehtoja, jotka sisältävät jakamislinkkien luomisen, kuvalinkit, kansioiden jakamisen, virtuaalikansioiden jakamisen. Siellä on myös sivu, joka yksityiskohtaisesti jakaa tietoja, joten sinun ei tarvitse tarkistaa manuaalisesti mitä sisältöä olet jakanut muiden kanssa. Voit myös luoda raportin, joka yksityiskohtaisesti jakaa ja jakaa tietoja työpöytäohjelman avulla.

Voit jakaa tiedostoja ja kansioita joko Webissä tai työpöytäohjelmassa. Verkkosovellus antaa sinun jakaa tiedostoja napsauttamalla objektia hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla ”jaa” tai luomalla jaon ”jako” -näkymästä.

Tiedostojen-minnekään-web-osake

tiedostoja minne tahansa osake-link

Jos haluat jakaa tiedoston, sinun on luotava linkki. Voit suojata linkkiä salasanalla, asettaa sen vanhenemaan tietyn ajan kuluttua, ottamaan käyttöön tai poistamaan käytöstä lataamisen, määrittämään latausrajan ja saat ilmoituksen, kun linkkiä käytetään tai sitä käytetään lataamiseen. Lisäksi voit luoda mukautetun sivun linkin mukana. Voit kopioida ja liittää linkin tai lähettää sen sähköpostitse.

Valokuvien jakaminen

Siellä on erityinen “kuvalinkki”, jonka voit luoda, jos haluat jakaa kuvia tililtäsi. Lisäksi voit pyytää muita lähettämään sinulle tiedostoja, lataa tiedoston ja jaa se yhdellä kertaa, lähettää tiedostoja suoraan käyttäjille ja jopa faksitiedostoja (niille teistä, jotka ovat nostalgisia 90-luvun puolivälissä).

Jos haluat jakaa tiedostoja eri kansioista, voit tehdä sen virtuaalikansioiden avulla. Ensin sinun on luotava virtuaalinen kansio web-asiakkaan ”työkalut” -valikosta. Seuraavaksi voit lisätä alikansioita ja linkittää tiedostoihin haluamallasi tavalla. Kun olet valmis, voit jakaa kansion linkkinä, ryhmäjakona tai lähettää sen kuvalinkinä.

Tiedostojen-minnekään-kansio-osake

Voit jakaa myös kansioita. Sitä varten sinun on valittava käyttäjä tai ryhmä, jonka kanssa haluat jakaa, ja määritettävä käyttöoikeustaso.

tiedostoja minne tahansa osake-työpöydälle

Voit myös jakaa tiedostoja ja kansioita linkkeinä työpöytäohjelman avulla. Kun olet luonut linkin, voit lähettää sen, lähettää sen sähköpostitse Microsoft Outlookin kautta tai kopioida ja liittää sen.

FilesAnywhere toimittaa sivut, jotka näyttävät eri jaetut linkit ja antavat sinun luoda raportin, joka sisältää jaetut kansiot. 

Synkronointi

FilesAnywhere käyttää klassista synkronointimallia tiedostojen siirtämiseen pilveen ja liitettyihin laitteisiin, mutta se ei saavuta parasta latausnopeutta. Se tarjoaa kuitenkin valikoivan synkronointiominaisuuden ja lähettää sen jälkeen, kun lohkotason synkronointialgoritmista on saatu ensimmäinen hyöty..

Tiedostojen-minnekään-sync-kansio

FilesAnywhere käyttää synkronointikansiota tiedostojen pelaamiseen pilveen ja päinvastoin. Voit valita, mihin haluat asettaa synkronointikansion, joka ei ole jotain, mitä useimmat EFSS-palvelut tarjoavat. Jos haluat säästää tilaa, FilesAnywhere tarjoaa valikoivan synkronointiasetuksen, jonka avulla voit valita, mitä tiedostoja haluat synkronoida työpöydällesi..

Voit myös synkronoida tiedostoja ja kansioita uudelleen, jos synkronointikansiot alkavat antaa sinulle ongelmia. Sitä ei kuitenkaan tapahtunut synkronoidessamme 1 Gt: n ZIP-testikansioamme. Lataus valmistui 41 minuutissa ja 55 sekunnissa, mikä on 10 minuuttia odotettua hitaampaa. Se ei ole huono tulos, mutta se ei myöskään ole loistava.

FilesAnywhere käyttää kuitenkin lohkotason synkronointia nopeuttaaksesi jo lähetettyjen tiedostojen siirtoa. Se tekee sen siirtämällä vain muuttuneiden tiedostojen osia, ei koko tiedostoa. Se asettaa sen harvinaiseen palveluyritykseen, joka käyttää lohkotason synkronointia.

Haluamme kuitenkin nähdä vaihtoehdon verkkoaseman asentamiseen, jonka avulla voit käyttää tiedostoja pilvestä lataamatta niitä. 

Tuottavuuden työkalut

FilesAnywhere tarjoaa varmuuskopiointiohjelman, joka ei ole yleinen EFSS-palveluiden keskuudessa. Mikä on tavallista EFSS-palveluissa, on integrointi monien kolmansien osapuolien sovellusten kanssa, mutta FilesAnywhere ei tee sitä. Sen avulla voit kuitenkin esikatsella tiedostojasi ja luoda mukautettuja lomakkeita web-asiakasohjelman avulla.

FilesAnywhere-sivustolla ei ole kirjastoa kolmansien osapuolten sovelluksista, kuten muista EFSS-palveluista, mikä on loogista, koska se ei tarjoa monia sovellusintegraatioita. Voit muokata tiedostoja Office Online -sovelluksella, mutta se vaatii voimassa olevan Office 365 -tilauksen. Voit kuitenkin käyttää Google Office -sovellusta ja Zohoa asiakirjojen muokkaamiseen ilmaiseksi.

Lisäksi voit käyttää Adobe Sign-, Aviary Photo Editor- ja Autodesk Freewheel -sovelluksia. Jos käytät WordPressiä, FilesAnywhere-sovelluksessa on laajennus, jonka avulla voit luoda uuden blogitekstin pilvipalvelun tiedostoilla. Voit myös varmuuskopioida tweetsisi lisäosan avulla.

Tiedostojen-tahansa-tilin-tools

FilesAnywhere -tilillä on myös tilityökaluja, joiden avulla voit parantaa tuottavuutta. Näitä ovat tiedostojen esikatselu eri ryhmissä ja kuvien ja asiakirjojen muuntaminen PDF-tiedostoiksi.

Jos joudut nopeasti käyttämään tiettyjä tiedostoja, voit luoda virtuaalikansioita luoda kansioita, jotka sisältävät usein käytettyjä tiedostoja.

Samalla tavalla voit automatisoida liiketoimintaprosessisi luomalla työnkulun. Työnkulkujen avulla voit automatisoida toistuvat tehtävät ja tietojen jakamisen työntekijöiden välillä, mikä säästää aikaa.

Niille, jotka tarvitsevat palautetta käyttäjiltä, ​​”eforms” -ominaisuus on arvokas. Eforms antaa sinun luoda mukautetun lomakkeen, jakaa sen ja tarkastella lomakeraportteja.

FilesAnywhere mahdollistaa myös tiedostojen varmuuskopioinnin, mikä on harvinainen ominaisuus EFSS-palveluissa. Se tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja, mukaan lukien varmuuskopioprofiilien luominen ja ajastimen käyttäminen varmuuskopiointiin. Voit varmuuskopioida tiedostosi FTP-, SFTP- ja WebDAV-protokollien avulla. Jos et ole perehtynyt heihin, lue erillinen, mikä on FTP ja mikä on WebDAV-oppaat.

Sitä ei kuitenkaan ole helppo tai suoraviivainen käyttää, ja jos haluat tällaisen varmuuskopiointipalvelun, parhaan yrityksen varmuuskopiolistamme antaa sinulle ideoita.

FilesAnywhere -palvelussa on kunnolliset työkalut, mutta jos tarvitset lisää, tarkista ruutu. Lisätietoja sen tuottavuussovellusohjelmasta on Box-arvosteluissa. 

turvallisuus

FilesAnywhere tarjoaa riittävät pilvipalveluominaisuudet, mutta ei ole vaihtoehtoa sallia yksityistä salausta tai poistaa tiedostoja etäyhteyden kautta laitteistasi. Tästä huolimatta käytettävissä on vahva salaus sekä ominaisuuksia, jotka suojaavat kirjautumistietojasi. Tämän lisäksi FileAnywhere-tietokeskukset eivät turhaudu turvatoimiin ja noudattavat kaikkia tarvittavia protokollia.

FilesAnywhere suojaa siirrettäviä tiedostoja käyttämällä 2048-bittistä SSL / SHA-2-salausta. Kun tiedostot saavuttavat FilesAnywhere-palvelimen, ne suojataan 256-bittisellä AES-salauksella. Jos käytät CoolBackup-ominaisuutta, se myös salaa tiedostot paikallisesti AES 256-bit -sovelluksella. 

FilesAnywhere ei tarjoa yksityistä salausta, mikä tekisi siitä niin, että vain sinä voisit lukea tiedostoja. Silti tämä on suuntaus EFSS-palveluissa.

FilesAnywhere kuitenkin rajoittaa pääsy tiedostoihisi vain tietylle määrälle teknikkoja. Teknikot eivät saa käyttää käyttäjän asiakirjoja, ellei laki sitä edellytä. Lisäksi heitä sitovat luottamuksellisuussopimukset kunnioittaaksesi yksityisyyttäsi.

Tiedostojen salaamisen lisäksi sinun on turvattava käyttöoikeustietosi varmistamalla, että käyttäjät eivät luo heikkoja salasanoja, vaan vahvoja. Voit tehdä sen määrittämällä salasanan vähimmäisvoimakkuuden ja -pituuden hallintakonsolista.

Lisäksi voit rajoittaa sitä, voidaanko salasanoja käyttää uudelleen, asettaa sisäänkirjautumismäärän päivässä, rajoittaa sisäänkirjautumista tietyistä IP-osoitteista ja määrittää salasanan vähimmäis- ja enimmäisikä. Voit myös määrätä FilesAnywhere-käyttäjän kirjaamaan käyttäjät automaattisesti ulos suojaamaan tiliäsi kolmansien osapuolten vahingoittumiselta.

Lisäksi voit kytkeä 2FA: n päälle, joka vaatii käyttäjien antamaan lisäkoodin kirjautuessaan sisään tuntemattomasta laitteesta. Professional- ja On Premise-suunnitelmien tilaajat saavat myös pääsyn kertakirjautumiseen, jonka avulla voit kirjautua sisään useisiin järjestelmiin samoilla käyttöoikeustiedoilla.

Tietokeskuksen suojaus

Kun tiedostot laskeutuvat FileAnywhere-tietokeskukseen, runsaat ominaisuudet suojaavat niitä. Ensinnäkin, datakeskus on SOC-2-varmennettu ja McAfee Secure -testattu. Tietokeskuksessa on myös palonsammutus, virrankatkaisu, lämmitys, ilmanvaihto ja ilmastointi. 

Lisäksi paikan päällä on ympäri vuorokauden tapahtuva valvonta ja omistettu infrastruktuuritiimi, joka työskentelee paikan päällä varmistaakseen, että mahdolliset häiriöt tai päivitykset suoritetaan mahdollisimman nopeasti. Jos kuitenkin tapahtuu virhe, FilesAnywhere luottaa N + 2-redundanssiin estääkseen yhden pisteen virheistä vaikuttavan muihin tietokeskuksiin. 

FilesAnywhere käyttää myös automaattista varmuuskopiointia, päivittäisiä otoksia käyttäjätileistä ja tietojen palauttamista varmistaaksesi, että et menetä tietojasi. Lisäksi päällekkäisten runkoyhteyksien ansiosta voit nauttia korkeimmista yhteyksistä mahdollisista verkkoongelmista riippumatta. 

Tietokeskus noudattaa myös ISO 27001, HIPAA, SSAE16, FINRA ja muita protokollia. Kaiken kaikkiaan nämä ominaisuudet varmistavat vahvan datakeskuksen tietoturvan.

Tietoja ei kuitenkaan voi pyyhkiä etäyhteyden kautta tietokoneistasi. voit tehdä sen vain mobiililaitteille. Silti on hyödyllistä, jos joku työntekijöistäsi kadottaa puhelimensa tai joku varastaa sen.

Tuki

Jos et tiedä miten tehdä jotain FilesAnywhere-sovelluksella tai jos kohtaat ongelmaa, nopein ratkaisu on tukikeskuksen avaaminen. Voit tehdä sen järjestelmänvalvojan ja käyttäjäkonsolien oikeassa yläkulmassa olevien valikkojen avulla.

Tiedostojen-missään-tuki

Keskusta on jaettu luokkiin helpottaaksesi tarvitsemiesi vastausten selaamista, mutta voit käyttää hakukenttää myös löytääksesi nopeammin. Artikkeleita ei ole paljon, ja saatavilla oleva on vähäinen, joten on hyvä veto, että otat yhteyttä tukeen avun saamiseksi.

Voit ottaa yhteyttä tukitiimiin sähköpostitse tai puhelimitse työaikana klo 7–19. CST. Yrityksen käyttäjät nauttivat ympärivuorokautista tukea hätätilanteissa. Lähetimme useita sähköposteja, ja pari sai nopeasti vastauksia. Chat-tukea ei kuitenkaan ole, ja sen lisäys olisi hyödyllinen käyttäjille, jotka haluavat kirjoittaa.

Lisäksi ei ole olemassa yhteisöfoorumeita, joiden avulla saat mahdollisen ratkaisun useilta käyttäjiltä.

Tuomio

FilesAnywhere on kykenevä palvelu, jos pystyt tarkastelemaan sen haittoja. Sillä on vahva tietoturva, luotettava synkronointi, loistavat jakamisvaihtoehdot, kunnollinen tuottavuustyökalupaketti ja erinomaiset käyttäjän hallintavaihtoehdot.

Niiden, jotka haluavat eniten bang-vastustustaan, tulisi kuitenkin etsiä muualta. Tämä pätee myös käyttökokemukseen. Ympärivuorokautinen tuki ei ole käytettävissä, ja myös iso integraatiokirjasto puuttuu.

Mitä mieltä olet FilesAnywhere-tiedostosta? Onko se hyvä ehdokas yrityksellesi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map