FileCloud-arvostelu – päivitetty 2020

FileCloud-arvostelu

FileCloud on tietyllä tavalla mielenkiintoinen EFSS, kuten sen erinomainen käyttäjän hallinta, mutta puuttuu toisissa, kuten synkronointiominaisuuksissa. Lue kaikki tästä sekoitetusta laukusta koko FileCloud-arvosteluamme.


Paras EFSS

On tärkeää valita oikea pilvien tallennuspalvelu yrityksesi tarpeisiin. Siellä on monia palveluita, ja olemme erottaneet vehnän kaloista parhaimmassa EFSS-roundup-tilassa. FileCloud saattaa tehdä luettelon, mutta on muutaman askeleen päässä parhaista palveluista siinä joissain luokissa. Aiomme puhua siitä yksityiskohtaisesti tässä FileCloud-katsauksessa.

FileCloud voi kuitenkin kilpailla parhaiden kanssa useissa luokissa. Sen käyttäjän hallinta on riittävän tehokasta ja tarkkaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia käyttäjien kanssa tekemisistä. Tähän sisältyy sellaisten hallitseminen, jotka voivat jakaa mitä, ja kun kyse on jakamisesta, FileCloud on yksi parhaista. Tämä pätee myös turvaominaisuuksiin.

Emme kuitenkaan voi sanoa samaa sen huonosta arvosta. Sen haittapuoleluetteloon sisältyy erityisen sovelluskirjaston puute, puhelin- ja chat-teknisen tuen puute, sen ongelmallinen synkronointi ja päivitystä vaativat käyttöliittymät. Jos tämä ei vähennä kiinnostuksesi, pysy kiinni seuraamalla alla olevia luokkia yksityiskohtaisesti.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot FileCloudille

hinnoittelu

FileCloudilla on kaksi versiota: “server” ja “online”. He molemmat antavat sinun tallentaa tiedostoja pilvessä, mutta ero on siinä, että “palvelin” antaa sinun ylläpitää tiedostoja paikallisesti, kun taas “online” antaa sinun käyttää FileCloudin palvelimia.

FileCloudin “palvelin” -versio on hieno vaihtoehto, koska isännöimällä tiedostoja palvelimillasi voit varmistaa, että kaikki on määritetty sopivaksi katsomallasi tavalla. Suurimmat hyödyt siitä ovat käytännönläheinen lähestymistapa palvelinten tietoturvaan ja nopeampi siirtonopeus. 

FileCloud-palvelinstandardisuunnitelma on vain 4,20 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, mutta alhaisen hinnan odotetaan ottavan huomioon, että käytät omia palvelimia. Se on suunnattu pienille organisaatioille ja sisältää NTFS: n, jakamisen, synkronoinnin ja tietoturvan sekä järjestelmänvalvojan ja yhteistyön ominaisuudet. Suunnitelma tarjoaa myös rajoittamattoman määrän ilmaisia, ulkoisia tilejä.

Palvelinyrityssuunnitelmassa on kaikki mitä palvelinstandardisuunnitelma tekee, ja se lisää premium-tukea ja käytäntöjen noudattamista, kuten HIPAA ja FINRA. Lisäksi se tarjoaa pääsyn ServerSynciin, ominaisuuteen, jonka avulla voit lähettää paikallisiin Windows-tiedostopalvelimiin tallennetut tiedostot ja käyttöoikeudet pilveen. Tämän avulla voit nauttia hybridipilven eduista. 

FileCloud ServerSync

ServerSync toimii myös vastakkaiseen suuntaan, mikä tarkoittaa, että voit tallentaa tiedostoja pilvessä ja paikallisilla palvelimilla. Palvelinyrityssuunnitelma vaatii kuitenkin vähintään 50 käyttäjää, joten se on hyvä valinta keskisuurille ja suurille organisaatioille. Sinun on kuitenkin otettava yhteyttä FileCloudiin hinnan arviointia varten.

Molemmat suunnitelmat tukevat rajoittamatonta tallennustilaa, koska päätät, kuinka paljon tallennustilaa sinulla on tiloissa. Se saattaa olla suurin haittapuoli useimmille, koska yksi pilvitallennuksen suurimmista eduista on, että sinun ei tarvitse hallita palvelimia itse. Omien palvelimien ylläpitäminen on vaivaa, ja se on kallista.

Onneksi, jos et halua palvelimia tiloissa, voit tilata FileCloudin “verkossa”. Kuten “palvelin” -versio, myös “online” -versiossa on “standardi” ja “yrityssuunnitelma”, ja molemmat vaativat vähintään viittä käyttäjää.

Online-standardisuunnitelma on 120 dollaria vuodessa käyttäjää kohti. Se tarjoaa sinulle 1 Tt tallennustilaa viidelle ensimmäiselle käyttäjälle ja lisää sitten 100 Gt jokaista uutta käyttäjää kohti. Se on hienoa yrityksille, joiden ei tarvitse isännöidä paljon tietoja eivätkä vaadi palvelin- tai mukautusominaisuuksia. Suunnitelma tarjoaa kuitenkin kaikki vakiosynkronointi-, jako-, suojaus- ja yhteistyöominaisuudet.

FileCloud vs OneDrive -hinnoittelu

Se ei kuitenkaan ole paras arvo, kun vertaa sitä kilpailijoihin. Suurin ongelma on pieni säilytystila. Puoleen hintaan saat OneTrive for Business -sovelluksella 1TB käyttäjää kohti. Samalla hinnalla käyttäjää kohden OneDrive for Business tarjoaa sinulle rajoittamattoman tallennustilan eikä käyttäjän vähimmäisrajaa. Lisätietoja on OneDrive for Business -katsauksessa.

Viimeinen suunnitelma on FileCloud ”online-yritys”. Se on 15 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, ja se tarjoaa myös 1 kt viidelle ensimmäiselle käyttäjälle, mutta antaa sinulle mahtava 200 Gt jokaista seuraavaa käyttäjää kohti. Sillä tuskin perustellaan 5 dollarin lisäystä, ja potentiaalisten käyttäjien on saatava rahansa arvoinen suunnitelman lisäominaisuuksista verrattuna ”online-standardi” -suunnitelmaan.

Näihin ominaisuuksiin kuuluvat ServerSync, mahdollisuus asettaa mukautettu yritysalue, Microsoftin Active Directory ja SAML-kertakirjautumiset (SSO). Kun SSO on käytössä, voit kirjautua sisään erillisiin yritysjärjestelmiin käyttämällä samoja käyttöoikeustietoja ja samaan aikaan. 

Lisäksi online-yrityssuunnitelma sisältää palvelinominaisuuksia, kuten sivuston replikoinnin ja Amazon Web Services (AWS) GovCloud -palvelun. Nämä ominaisuudet on kuitenkin ostettava lisämaksulla.

Ominaisuusluettelo on laaja, joten emme voi käydä tässä kaikkia vaihtoehtoja, mutta voit oppia, mitä muita ominaisuuksia jokaiselle suunnitelmalle on saatavana FileCloudin hinnasivulta..

FileCloud-yleiskatsaus

FileCloud-logowww.getfilecloud.com

Alkaa alkaen 417 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yhteistyö

Laitteen synkronointi

Valikoiva synkronointi

Lohkotason synkronointi

Jaetut kansiot

Tiedostojen linkitys

Tiedostojen versiointi

Tiedoston enimmäiskoko

Microsoft Office -integraatio

Google-dokumenttien integrointi

Kolmannen osapuolen sovellusten integrointikirjasto

Seuraa käyttäjän toimintaa

Aseta käyttäjäroolit

Luo käyttäjäryhmiä

turvallisuus

Lepotilassa salaus

Kuljetuksen aikana tapahtuva salaus

Integrointi kokonaisestä salausjärjestelmästä

Kaksitekijäinen todennus

Mukautetut salasanavaatimukset

Yhden kirjautumisen (SSO) integraatio

Laitteen etäpyyhe

Tuki

Live Chat

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

24/7 tuki
Sähköposti

Käyttäjäkokemus

Voit olla vuorovaikutuksessa FileCloud-palvelimen kanssa työpöydällä, web- tai mobiilisovelluksella. Olemme tyytyväisiä siihen, että työpöytäohjelma toimii Linuxissa, koska monet EFSS-palvelut eivät tue sitä. FileCloud-latausprosessi on nopeaa ja helppoa.

Tästä huolimatta työpöytäohjelma on samanlainen kuin muiden palveluiden. Se koostuu järjestelmäpalkin kuvakkeesta ja synkronointikansiosta. Synkronointikansio näyttää ja käyttäytyy kuin tavallinen tiedostojärjestelmäkansio, mutta se, joka on yhteydessä pilveen. Puhumme lisää synkronointikansiosta ja siihen liittyvistä ominaisuuksista alla olevassa synkronointiosassa.

Voit kaksoisnapsauttaa järjestelmälokerokuvaketta avataksesi synkronointikansion tai napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella valitaksesi vaihtoehdon. Vaihtoehtoihin sisältyy asetusten käyttäminen, tiedostojen selaaminen, pilvihaku, synkronoinnin manuaalinen aloittaminen ja web-asiakkaan avaaminen.

filecloud-desktop-asetukset

Asetusikkunoiden oletusvälilehti on “koti”. Se näyttää aktiivisen synkronoinnin tilan, viimeaikaisen toiminnan, virheet ja ohitetut tiedostot sekä synkronoitujen ja varmuuskopioitujen tietojen koon ja määrän. 

Pidän “koti” -välilehden toimittamista tiedoista, mutta toivomme, että ne olisivat vähemmän tekstimuotoisia. Tällä tavalla se tuntuu hiukan sekoittuneelta. Koti-välilehdessä on myös linkkejä synkronointikansion, verkkosovelluksen tai tiedostoselaimen avaamiseen.

Muiden välilehteiden avulla voit selata lokin erilaisia ​​toimintoja, säätää asetuksia ja kerätä tietoja, jotka tarvitset toimittaa tekniseen tukeen, jos sinulla on ongelma. 

filecloud-tiedosto-selain

Suurimmalla osalla työpöytäasiakkaita on asetussovellus, mutta harvoihin sisältyy pilvitiedostoselain ja hakusovellus. Tiedostoselain näyttää kuitenkin vielä vanhemmalta kuin asetussovellus, mutta se on hyödyllinen, jos haluat ladata tiedostoja muihin kansioihin kuin synkronointikansioon kirjautumatta web-asiakasohjelmaan. Lisäksi voit lukita, avata, muokata ja jakaa tiedostoja.

FileCloud-haku

Hakusovellus on hyödyllinen lisäys, jos synkronointikansissasi on paljon tiedostoja etkä halua käyttää Web-asiakasohjelmaa etsimään niitä. Yritimme kuitenkin useita kertoja etsiä ladattuja tiedostojamme, mutta joka kerta ei ollut tulosta.

Yleissuunnittelu ei ole niin moderni tai houkutteleva kuin se voisi olla, mutta työpöytäsovellusta on helppo käyttää. Sinun ei kuitenkaan tarvitse luottaa siihen, koska voit käyttää Web-asiakasohjelmaa myös pilvessä olevien tiedostojesi hallintaan ja hallintaan.

filecloud-web-client

Sen suunnittelussa on vaalea ja mielenkiintoinen värimaailma, mutta toiminnallisesta näkökulmasta katsottuna työ saadaan aikaan. Kun trendi menee, voit käyttää vasemmalla olevaa valikkoa navigoidaksesi sovelluksessa. Valikossa voit käyttää jaettuja tiedostoja, suosikkeja, hakuvaihtoehtoja, musiikkisoitinta ja asetuksia. Sivun yläosassa on hakupalkki ja käyttäjän asetukset.

Yritimme etsiä erilaisia ​​tiedostoja, mutta löysimme tiedoston onnistuneesti vain kerran, vaikka etsimme olemassa olevia tiedostoja. Kaikki muut tapaukset joko eivät palauttaneet tiedostoja tai haku jatkui. Käyttäjävaihtoehtojen avulla voit säätää asetuksia, näyttää lukittuja tiedostoja ja kansioita, käyttää apua ja tukea, avata Facebook-sivun ja paljon muuta.

filecloud-web-client-tiedosto-selain

Keskipaneelin kojetaulu näyttää tiedostot ja kansiot, pikakuvakkeet, toiminnot ja viimeisimmät tiedostot. Vaikka selaus tiedostoissa ja kansioissa on intuitiivista, tiedostojen avaaminen edellyttää, että valitset tiedoston ja suoritat toimenpiteen. Tämä on vaivalloista, ja on paljon helpompaa avata tiedostoja yhdellä napsautuksella. 

Toiminnot, joita voit suorittaa ylhäältä lukien, ovat avaaminen, esikatselu, jakaminen, lataaminen, nimeäminen uudelleen, poistaminen ja muut. Pidämme myös siitä, että voit suorittaa ne napsauttamalla hiiren oikealla painikkeella. 

FileCloud Advanced Navigation

Toinen plus on oikea sivupalkki, joka näyttää tiedoston tiedot (mukaan lukien jakaminen, versiot ja kommentit), sen toiminnan ja metatiedot. Jos tiedostoja on paljon, voit lajitella ne suodatinkohteiden avulla.

Voit lähettää tiedostoja vetämällä ja pudottamalla tai napsauttamalla sinistä “Lataa” -painiketta. Lisäksi voit napsauttaa näkymätöntä kuvaketta oikealla olevalla kansiolla ja hammaspyörällä luodaksesi uuden kansion, asiakirjan ja paljon muuta. Voit tehdä saman, kun napsautat tiedostoselaimen tyhjää tilaa. Web-asiakasohjelma on käyttökelpoinen ja näkee sinut läpi, mutta se tarvitsee päivitystä ja korjaamista.

filecloud-mobile-client

Jos olet liikkeellä, paras tapa käyttää tallennustilaa on mobiilisovelluksen avulla. Se näyttää tiedostokansiosi, joka voi näyttää tiedot ruudukko- tai luettelonäkymässä. Voit asettaa jokaisen kansion saataville offline-tilassa tai ladata yksittäisiä tiedostoja. Voit myös jakaa ne tai lähettää ne millä tahansa asennetulla sovelluksella, joka pystyy siihen.

Lisäksi sovelluksen avulla voit skannata asiakirjan, ottaa kuvan, kirjoittaa muistiinpanon ja ladata yleisiä tiedostoja, kuvia ja videoita.

Siellä on myös ”asetukset” -vaihtoehto, johon pääset pääsemällä ensin ”tilille” hampurilavalikosta ja napauttamalla rataskuvaketta. Se on monipuolinen tapa päästä sovelluksen asetuksiin. Kaiken kaikkiaan mobiilisovellus toimii kuitenkin ilman kiinnitystä.

Käyttäjien hallinta

filecloud-admin-konsoli

Ryhmän hallitsemiseksi sinun on käytettävä FileCloudia järjestelmänvalvojan tilitiedoilla, jotka annettiin sinulle sähköpostitse.

filecloud-käyttäjänhallinnassa

Vasen valikko tarjoaa pääsyn järjestelmänvalvojan konsoliin, mukaan lukien käyttäjät / ryhmät. Pidämme siitä, kuinka siinä on monia yksittäisiä merkintöjä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa ominaisuuden etsimiseen.

“Käyttäjät / ryhmä” -osa on jaettu käyttäjien, ryhmien ja järjestelmänvalvojien kesken. Käyttäjät-näkymässä voit lisätä uusia käyttäjiä, poistaa heitä ja hallita heidän käytäntöjään. 

Kun luot käyttäjää, voit asettaa todennuksen oletusasetukseksi tai tehdä siitä Active Directoryn tai LDAP: n. Käyttöoikeustaso voi olla “täysi”, “vieras” tai “rajoitettu”. Vierastilin luominen on hieno tapa lisätä ulkoisia yhteistyökumppaneita ilman, että tarvitset lisenssiä. Voit lisätä käyttäjiä myös joukkoon tuomalla CSV-tiedoston tai tietyn Active Directory -ryhmän.

filecloud-user-politiikan

Jos sinun on tarkennettava edelleen, mitä käyttäjät voivat tehdä, voit muokata kunkin käyttäjän käytäntöjä. Voit ottaa jakamisen käyttöön tai poistaa sen käytöstä, asettaa tallennuskiintiön, määrittää päivien määrän, jonka kuluttua poistetut tiedostot voidaan poistaa, ja vaatia kaksikerroista todennusta. Lisäksi voit asettaa mobiilisovelluskäytäntöjä, hallita laitekokoonpanoja ja säätää ilmoituksia.

Käyttäjäkäytäntöä ei voi asettaa luotaessa käyttäjää. Voit tehdä sen napsauttamalla “Muokkaa käyttäjää” -painiketta, siirtymällä kohtaan “hallita käytäntöä” ja valitsemalla siellä käytäntö.

filecloud-add-admin

Jos haluat tehdä käyttäjän järjestelmänvalvojaksi, voit tehdä sen hallintapaneelista, jonka avulla voit määrittää, mitä uusi järjestelmänvalvoja voi hallita.

filecloud-ryhmien

Useiden käyttäjien hallinnan helpottamiseksi FileCloud antaa sinun luoda käyttäjäryhmiä. Ryhmän luomiseksi sinun on vain määritettävä ryhmän nimi. Voit asettaa kaiken muun napsauttamalla haluttuun ryhmään liittyvää “Muokkaa ryhmää” -painiketta. Vaikka tämän avulla voit luoda tyhjiä ryhmiä nopeammin, suosittelemme vaihtoehtoa asettaa kaikki ryhmää luotaessa.

FileCloud Lisää jäseniä

Kun olet napsauttanut “Muokkaa ryhmää” -painiketta, voit lisätä uusia jäseniä, asettaa ryhmäkäytännön tai muuttaa ryhmän nimeä. Yksi kiista, joka meillä on ryhmäkäytäntöjen asettamisessa, on, että et voi luoda sellaista Muokkaa ryhmä -valintaikkunassa. Sen sijaan sinun on navigoitava ”asetusnäkymään” ja luotava siellä. Kun olet tehnyt, voit määrittää sille uusia käyttäjiä ja ryhmiä.

Ei ole mitään tapaa määrittää ennalta määritettyjä rooleja, mutta siitä ei pitäisi olla suurta puutetta ottaen huomioon, että voit tehdä omia, ja sillä on hyvä räätälöinti.

filecloud-raportit

”Luo raportit” -näkymässä voit valita 19 erilaista raporttia. Kun olet valinnut yhden, voit määrittää parametreja sille, mutta se täytyy tehdä käyttämällä hankalaa JSON-muotoa. Jos et määritä mitään parametreja, käytetään oletusasetusta. 

Monien raporttien luominen epäonnistui, ja osoitti ilmoituksen: ”Raporttien luominen kesti liian kauan vastaamiseen. Yritä uudelleen myöhemmin.” Toistuvilla yrityksillä suurin osa heistä kuitenkin tuotti tuloksia.

Kansio & Tiedostonjako

Voit jakaa tiedostoja ja kansioita millä tahansa kolmesta asiakkaasta. Aiomme kuvailla, kuinka jakaminen toimii web-asiakasohjelman avulla. Kun haluat jakaa tiedoston tai kansion, luot siihen osoittavan linkin, jonka voit sitten muokata. Hallittavien asetusten joukko on vaikuttava.

filecloud-link jakamista

Toisin kuin monet muut palvelut, FileCloud antaa sinun nimetä jako-URL-osoitteen, joten sinun ei tarvitse nähdä niitä satunnaislukuja ja kirjaimia siinä. Seuraavaksi voit kopioida sen tai lähettää sen sähköpostitse. Ennen kuin teet sen, voit kuitenkin muuttaa jakeluoikeuksia ja -vaihtoehtoja. Jakeluoikeuksien avulla voit antaa kaikille – tai vain valituille ryhmille tai käyttäjille – pääsyn jakoon.

Jos valitset ”ryhmät ja käyttäjät”, sinun on lisättävä ryhmiä ja käyttäjiä, jotta he voivat käyttää jakoa. Tässä tapauksessa voit asettaa linkin vanhenemaan ja ottamaan käyttöön sähköposti-ilmoituksia, jos tiedosto muuttuu. Jos annat kaikille pääsyn jakoon, voit rajoittaa latausten määrää ja suojata jaon salasanalla.

filecloud-kansio jakamista

Kansion jakaminen toimii samalla tavalla, mutta antaa sinun määrittää erilaisia ​​vaihtoehtoja. Jos annat kaikille pääsyn jakoon, voit antaa kansion käyttäjille yhden viidestä käytettävissä olevasta oikeudesta: “Näytä + lataa”, “Näytä + lataa + lataa”, “Näytä + lataa”, “Vain näkymä” ja “Lataa vain.” 

Lisäksi voit määrittää lähetyskokorajoituksen ja valita tiedoston, joka näytetään esikatseluna jaolle. 

Jakaminen työpöydältä on samanlainen kuin jakaminen verkosta, kun taas mobiilisovelluksella jakamisella on vähemmän vaihtoehtoja, mutta silti voit luoda “julkisia” tai “yksityisiä” jakoja, jotka voit suojata salasanalla tai määrittää käyttäjät ja ryhmät, jotka haluat jakaa kanssa.  

Synkronointi

Tiedostojen synkronointi tai lyhyt synkronointi on yksi tärkeimmistä EFSS-palvelun ominaisuuksista, koska sen avulla voit työskennellä useilla laitteilla joutumatta itse hallitsemaan tiedostojen siirtoa. Lisäksi se antaa sinun tehdä yhteistyötä joukkuetovereidesi kanssa melkein reaaliajassa.

filecloud-sync-kansio

Mainitsimme aiemmin, että työpöytäohjelman asentaminen luo synkronointikansion, joka on yhdistetty pilveen. No, kaikki siihen sijoittamasi kansiot tai tiedostot replikoidaan pilveen ja kaikki muut laitteesi kytketään siihen. Sama koskee tiedostoja, jotka luot pilvessä ja muissa laitteissa.

Synkronointikansion käyttäminen on helppoa, mutta toivomme, että tiedostoilla olisi tilamerkkejä, joiden avulla voisit esimerkiksi antaa yhdellä silmäyksellä tietää, lähetetäänkö tiedosto edelleen. Kyse on kieroisesta kiertotavasta: napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkin kuvaketta ja valitse Näytä synkronoinnin tila. Näyttöön tulee pieni ikkuna, joka kertoo mitä tiedostoja synkronoidaan, mutta ei jäljellä olevaa aikaa.

Lisäksi loimme kansion web-asiakasohjelmalla, mutta sitä ei näytetä synkronointikansiossa edes silloin, kun suoritettiin synkronointi -vaihtoehto alusta-kuvakkeesta. Tämän käytöksen omituiseksi tekee se, että kansio on näkyvissä, kun avaat ”tiedostoselaimen”.

FileCloud-synkronointiasetukset

On kuitenkin muita hyödyllisiä synkronointiasetuksia, jotka toimivat kuten heidän oletetaan. Ensimmäinen niistä on ”valikoiva synkronointi”, jonka avulla voit valita synkronoitavat kansiot. Tämä voi auttaa vähentämään kiintolevytilan käyttöä. 

Jos huomaat, että synkronointi vie liikaa järjestelmän resursseja, voit pidentää synkronoinnin välistä aikaa. Lisäksi voit määrittää aktiiviset synkronointiajat valitsemalla aloitus- ja lopetusajan päivien lisäksi. FileCloud antaa sinulle myös mahdollisuuden muuttaa synkronointikansion sijaintia. Se on hieno lisä, jota monet muut palvelut eivät tarjoa.

Synkronointisovelluksen lisäksi siinä on myös FileCloud-asema, jonka avulla voit esikatsella ja käyttää tiedostoja pilvestä latamatta niitä kiintolevylle. Tämä tarkoittaa kuitenkin, ettet pääse tiedostoihin, jos olet offline-tilassa.

Sen synkronoinnissa on ongelmia. Testin aikana loimme kansion web-asiakasohjelmalla, eikä sitä synkronoitu edes synkronoi -komennon suorittamisen yhteydessä.. 

Lisäksi yritimme synkronoida testikansiomme useita kertoja, mutta synkronointisovellus ei alkaisi synkronoida. Ratkaisimme kaikki nämä ongelmat kirjautumalla ulos ja palauttamalla asetuspainikkeilla, mutta luottamalla siihen synkronoinnin tekemiseen on selvästi huonoa.

FileCloud käyttää AWS-palvelinten globaalia verkkoa tiedostojen tallentamiseen. Tämän takia odotimme testissämme hyviä tuloksia, mutta niin ei ollut. Käytimme 1 Gt: n kansiota testataksesi latausnopeutta, mutta synkronointi kesti lähes 10 minuuttia odotettua enemmän. Lisäksi synkronointisovellus aloitti tiedoston lähettämisen uudelleen alkuperäisen lataamisen jälkeen.

Synkronoinnin lisäksi työpöytäsovellus voi varmuuskopioida sisältöä pilveen. Arvostamme myös sitä tosiasiaa, että FileCloudilla on varmuuskopiointiaikataulu, vaikka se ei olekaan erillinen varmuuskopiointipalvelu. Jos tarvitset pääasiassa varmuuskopiointiin liittyvää palvelua, lue kuitenkin paras online-varmuuskopio pienyrityksille.

Tuottavuuden työkalut

Suuren alkuperäisten ja kolmansien osapuolien sovellusten kirjaston omistus on välttämätöntä erinomaiselle EFSS-palvelulle, koska ne voivat auttaa lisäämään yhteistyötä ja tuottavuutta. FileCloud ei kuitenkaan tarjoa sellaista. Se tarjoaa kuitenkin Microsoft Office -integraation, jotta voit esikatsella ja muokata Office-tiedostoja. Huomaa, että tarvitset Office 365 -tilauksen näiden tiedostojen muokkaamiseen.

On olemassa integraatioita Salesforcelle ja SIEM: lle, mutta ne ovat saatavilla vain “yritys” -versioille.

Lisäksi on olemassa Tallenna FileCloud-laajennus Chromelle ja Firefoxille, mutta vain Chrome-linkki toimii. Vastaavasti Gmail-lisäosan linkki näyttää vain FileCloud-lataussivun yläosan. Jos ostat palvelua, joka sisältää paljon integrointeja, sinun pitäisi kokeilla Egnyte Connect -yritystä. Saat lisätietoja siitä Egnyte Connect -arvostelustamme.

turvallisuus

Vahva pilviturvallisuus on tärkeää, koska verkkorikollisuus ei ole harvinainen tapaus. Lisäksi ransomware-hyökkäykset ovat entistä kehittyneempiä FBI: n mukaan. Ransomware toimii salaamalla sisältösi ja vaatimalla sinua maksamaan lunnaita tiedostojen palauttamiseksi.

Tämän estämiseksi FileCloud käyttää skannausmoottoria, joka havaitsee ja estää ransomware. Lisäksi voit käyttää tiedostoversiota tiedostojen palauttamiseen edelliseen tilaan, johon ransomware ei vaikuta. 

Tiedostoversio auttaa myös kumoamaan virheitä tai vahingossa tapahtuvia poistoja. Voit myös varmistaa tiedostojesi puhtauden antamalla FileCloudille ohjeita käyttämään ClamAV- tai ICAP-virustorjuntaohjelmistoa.

Tässä huomautuksessa FileCloud käyttää AES 256-bittistä salausta tiedostojen salaamiseen. Tämä varmistaa, että vain ne, joilla on salausavaimesi, voivat lukea sisältösi pilvessä. FileCloud kuitenkin hallinnoi avainta, jos haluat tallentaa tiedostoja palvelimilleen. 

Jos isännöit itseäsi, voit suojata pääsalausavaimen omalla salasanalla, joka on kertaluonteinen salasana, jota FileCloud ei tallenna palvelimilleen. Tämä tarkoittaa, että nautit yksityisen salauksen eduista. 

FileCloud-salaus

Voit nauttia samasta yksityisestä salauksesta, kun käytät FileCloudia “online” hyödyntämällä Amazon S3: n kykyä salata tiedostoja asiakkaan toimittamalla avaimella. Huomaa, että sinun on pyydettävä sitä FileCloudilta.

Voimakas salaus – olipa kyse sitten yksityisestä tai muusta – ei tue heikkoja salasanoja, joita käyttäjät voivat luoda. Voit määrittää mukautetun salasanakäytäntöasetuksen varmistaaksesi, että he luovat vahvat salasanat.

filecloud-salasana-politiikan

Tällaista käytäntöä käyttämällä voit vaatia tietyn salasanan pituuden vahvistamiseksi, asettaa salasanat vanhenemaan tietyn ajan kuluttua tai lukitsemaan tilin tietyn ajan kuluttua, useiden epäonnistuneiden yritysten ja muun jälkeen. 

Kaksikerroinen todennus on toinen ominaisuus, joka suojaa käyttäjän käyttäjätietoja. Se toimii vaatimalla käyttäjiä antamaan ylimääräinen suojakoodi, jonka he saavat tekstiviestinä kirjautuessaan sisään tuntemattomasta laitteesta. Voit ottaa sen käyttöön järjestelmänvalvojan konsolista käyttämällä yleistä käyttäjäkäytäntöä.

FileCloud tallentaa tiedostot AWS-palvelimille, joissa on tietokeskuksen suojaus ja joka sisältää toimenpiteet luonnonkatastrofien, kuten maanjäristysten, tulvien ja tulipalojen aiheuttamien vahinkojen estämiseksi. Lisäksi Amazon käyttää valvontaa, hälytyksiä, usean tekijän käyttöoikeuksien todennusta ja muuta tietoturvaa estämään tunkeutumisia.

Jos jokin käyttäjistä kadottaa laitteen tai joku varastaa sen, voit poistaa etäpyyhkimen poistaaksesi siinä olevat arkaluontoiset tiedot ja estää sitä pääsemästä pilvisisältöösi. Voit myös määritellä tietyt tietojen menetyksen estämistä koskevat säännöt, jotka voivat toimia, kun halutut ehdot täyttyvät.

Voit hallita tiedostojasi entistä paremmin määrittämällä mukautetun säilytyskäytännön. Sitä käyttämällä voit määrittää, että sisältöä on säilytettävä tietyn ajan, ennen kuin sitä voidaan käyttää, poistaa tai arkistoida.

Tuki

filecloud-tuki

Jos kohtaat ongelman, nopein tapa saada apua on tutustua tukidokumentaatioon, joka on jaoteltu luokkiin, jotta tarvitsemasi löydät helposti. Jos siitä ei ole apua, voit käyttää hakupalkkia.

Voit myös valita apuna tarvitsemasi toiminnot taulukosta, joka on jaettu FileCloud “palvelin” ja FileCloud ”online” ja järjestelmänvalvojien ja käyttäjien välillä. 

Asiakirjat ovat helppo seurata, ja niissä on runsaasti ruutukuvia, joissa on nuolet ja numerot, jotka vastaavat ratkaisun vaiheita. Jos käytät FileCloud-palvelinta, voit katsella videoita, joiden avulla voit tutustua tuotteeseen nopeammin. 

Lisäksi ylimmän tason ja muut luokat ohjaavat sinua oikeaan suuntaan tarjoamalla linkkejä, jotka vastaavat toimia niiden sisällä.

Kaiken kaikkiaan dokumentaatio on yksi parhaista mitä olemme nähneet. Jos tämä ei kuitenkaan auta, mahdollisuutesi ottaa yhteyttä FileCloudiin on rajoitettu. Itse asiassa ainoa tukikanava on sähköposti, joka on saatavana maanantaista perjantaihin klo 7–17. CST. 

Jos sähköpostituki ei auta, on mahdollista asettaa etäistunto. Teknisen tuen edustaja vakuutti meille siitä.

Tuomio

FileCloud on hyvä palvelu. Se voi kuitenkin olla paljon parempi, jos se hoitaa joitain käyttökokemusta ja synkronointia koskevista ongelmista. Lisäksi sovelluskirjaston lisääminen tekisi siitä toteuttamiskelpoisen valinnan niille, joiden on tehtävä yhteistyötä pilvipalvelun avulla. Sen arvo ei myöskään ole kilpailukykyinen lähinnä siksi, että sen “online” -suunnitelmat tarjoavat vain yhden kilotavun pilvitallennustilaa.

Synkronoinnilla on myös joitain ongelmia, vaikka ne eivät olleet jatkuvia. Pöytätietokoneella on kuitenkin monia miellyttäviä synkronointiasetuksia, ja se tarjoaa myös varmuuskopiotiedostot. Kansioiden ja tiedostojen jakaminen on helppoa. Se toimii kaikissa asiakkaissa ja tarjoaa upeita sisällönhallintavaihtoehtoja.

Suojaus on erinomaista ja on vielä parempi, jos valitset tiedostojen tallentamisen paikalliselle palvelimelle. Koska turvallisuusominaisuuksia on niin paljon, mahdollisuudet vaatia jotain, jota ei ole käytettävissä, ovat vähäiset.

FileCloud on varmasti sekoitettu laukku, mutta joka juuri sopii yrityksesi tarpeisiin. Jos kuitenkin epäilet, että näin ei ole, tutustu vaihtoehtoisiin ideoihin EFSS-arvosteluissamme. Mitä mieltä olet FileCloudista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map