eFolder Anchor Review – Päivitetty 2020

eFolder Anchor Review

Kunnollinen palvelu, joka todennäköisesti pelottaa monia potentiaalisia asiakkaitaan, koska osto vaatii välittäjän käyntiä.


Paras EFSS

eFolder Anchor tarjoaa hybridi- (pilvi- ja paikan päällä) EFSS-palveluita, jotka on tarkoitettu pk-yrityksille ja keskisuurille ostajille. EFSS, lyhenne yrityksen tiedostojen synkronoinnista ja jakamisesta, antaa sinun käyttää sisältöä työpöydältä ja mobiililaitteista tarvitsematta viettää aikaa tiedostojen siirtoprosessin hallintaan itse.

Parempaa vielä, lähes reaaliaikainen synkronointi ja jako tarkoittaa, että voit tehdä yhteistyötä saumattomasti työtovereiden kanssa etäisyydestä riippumatta.

EFolder Anchorin suurin ongelma on kuitenkin se, että et voi ostaa sitä suoraan eFolderista: Sinun on käynyt läpi hallitun palvelukumppanin. Se tekee Anchorista tuskan aloittamisessa ja syyn pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat suuremman joustavuuden harkita muita vaihtoehtoja.  

Tämän tarkastelun aikana Cloudwards.net opastaa sinut Anchorin perusteisiin, jotta voit päättää, onko se yrityksesi paras EFSS-alusta. Vaikka Anchor voi synkronoida sisällön paikallisten palvelimien kanssa, puhumme ensisijaisesti sen pilvitallennusominaisuuksista, mitä testimme.

Aloitamme ominaisuudesta ja hinnoittelukatsauksesta, ennen kuin otamme yksityiskohtaisemman kuvan Ankkurikokemuksesta, mukaan lukien puhuttava työn tuottavuus, turvallisuus, yksityisyys ja tuki.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot eFolder Anchorille

ominaisuudet

Seuraava taulukko antaa sinulle nopean yleiskatsauksen joihinkin Anchorin tärkeimpiin ominaisuuksiin. 

eFolder Anchor -logowww.efolder.net

Vapaa

yhteistyö

Laitteen synkronointi

Valikoiva synkronointi

Lohkotason synkronointi

Jaetut kansiot

Tiedostojen linkitys

Tiedostojen versiointi

Tiedoston enimmäiskoko
Rajoittamaton Gt

Microsoft Office -integraatio

Google-dokumenttien integrointi

Kolmannen osapuolen sovellusten integrointikirjasto

Seuraa käyttäjän toimintaa

Aseta käyttäjäroolit

Luo käyttäjäryhmiä

turvallisuus

Lepotilassa salaus
AES-256

Kuljetuksen aikana tapahtuva salaus

Integrointi kokonaisestä salausjärjestelmästä

Kaksitekijäinen todennus

Mukautetut salasanavaatimukset

Yhden kirjautumisen (SSO) integraatio

Laitteen etäpyyhe

Tuki

Live Chat

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

24/7 tuki

Vaikka ominaisuusluettelo on hyvä, on olemassa joitain merkittäviä puutteita, etenkin turvallisuuden (mukautetut salasanan vaatimukset, SSO-integraatio) suhteen, eivätkä paljon sovellusintegraatioiden muodossa Office Online -palvelun ulkopuolella..

Kosketamme sekä osumia että puutteita yksityiskohtaisemmin lopun arvostelujemme aikana.  

hinnoittelu

eFolder ei myy Anchoria suoraan. Pk-yrityksen omistajana sinun on käydä läpi hallitun palvelun kumppani (MSP). Jos tämä termi antaa tauon, tervetuloa klubiin. Yhteistyö MSP: n kanssa voi olla sekoitettu pussi. Sinun ei tarvitse vain tarkistaa eFolder Anchoria, vaan sinun on myös tarkistettava, keneltä olet lähtöisin.

Lisäksi eFolder myy Anchoria tukkumyynnillä MSP: ille kumppaniohjelmassaan. Se ei sisällä luetteloa eikä mainosta MSRP: tä. Kumppanit asettavat oman hinnoittelun sopivanaan. Mikä tekee asioista hämärämpiä, ohjelmistojen tarjoamisen lisäksi MSP: t tarjoavat myös ulkoistettuja IT-palveluita tukemaan Anchoria.

Joten, sinun on myös selvitettävä nämä kustannukset, jos kyseessä on jotain, jonka haluat ottaa. Emme tarjoa kattavaa yleiskatsausta käytettävissä olevista MSP-ohjelmista tämän tarkastelun aikana.

Ennen kuin lähdet etsimään jälleenmyyjää ostamaan palveluita, voit ottaa sen kokeiluun, joka on (onneksi) saatavana suoraan eFolderista. Koeajo antaa sinulle 2,5TB tilaa työskennellä ja lisätä jopa 25 käyttäjää. Tiedostojen lähetysten enimmäismäärä on 2 Gt.

Käyttäjäkokemus

Ankkuri antaa sinun käyttää pilvipalvelimen sisältöä sekä tietokoneeltasi että mobiililaitteelta.

Tuettuihin työpöytäkäyttöjärjestelmiin kuuluvat Windows ja macOS, mutta eivät Linux. Siellä on myös laajennus Microsoft Outlookille. Lataa Synkronoitu työkalu (joo) -työpöytäohjelma suoraan verkkoportaalista, kun olet rekisteröitynyt Anchoriin. Asennus vie vain minuutin,

Kun olet valmis, sinulla on uusi ”SyncedTool” -kansio työpöydälläsi. Tämä kansio tunnetaan synkronointikansiona. Oletuksena tähän kansioon tallennetut tiedostot tallennetaan sekä kiintolevylle että pilveen. Tämä on malli, jota pilvitallennusteollisuus yleensä käyttää.

SyncedToolin asentaminen lisää myös tehtäväpalkkikuvakkeen, jonka avulla voit siirtyä synkronointikansioon ja käyttää ominaisuuksia. Ominaisuuksista voit hallita yleisiä asetuksia, rajoittaa kaistanleveyden synkronoinnin käyttöä, asettaa välityspalvelinta, hallita selektiivistä synkronointia ja seurata käynnissä olevaa synkronointia.

Vaikka työpöytäohjelma on kriittinen, suuri osa Ankkurikokemuksesta riippuu verkkoliittymästä.

Jos tunnet palvelut kuten Dropbox, Box, OneDrive ja useimmat muut pilvitallennustyökalut, tiedät, että nämä palvelut käyttävät yleensä minimalistista ja käyttäjäystävällistä lähestymistapaa; Ankkuri, ei niin paljon.

Verkkokäyttöliittymä on täynnä toiminnallisuutta, joka on suunniteltu siten, että suurin osa käyttäjiä hämmentää ensin. Ankkorin kyvyt ovat kuitenkin vaikuttavat, jos voit vetää itsesi oppimiskäyrän yli.

Ensimmäinen tiedettävä asia on, että Anchor tarjoaa kaksi erilaista verkkoportaalinäkymää: toista nimeltään “organisaatio” ja toista “omat tiedostot”. Voit vaihtaa näiden näkymien välillä oikealla puolella olevilla pienillä linkkeillä.

Organisaationäkymässä on kojetaulu tilitoimintojen, tilanjaon ja muiden mittareiden seurantaan.

Kojelaudan tiedot ovat enemmän kuin mitä saat useimpien EFSS-työkalujen avulla, ja se on kätevä niille, joiden on pidettävä tiukkaa hallintaa liiketoiminnassaan. Verkkotyökalussa on lisäksi muita välilehtiä käyttäjien ja ryhmien, yhdistettyjen koneiden, jakamisten, varmuuskopioiden, toiminnan ja raporttien tarkastelemiseksi.

Päästäksesi pilvisisältöösi sinun täytyy siirtyä “omat tiedostot” -näkymään. Tämä näkemys on aivoissa paljon helpompaa. Voit selata tiedostoja ja kansioita sekä luoda ja lähettää uutta sisältöä.

Lisäksi on välilehtiä, joiden avulla voit tarkistaa jakamasi sisällön, katsella vierastilejä, varmuuskopioita, tiedostoraportteja ja toimintalokin. Anchor-älypuhelinsovellukset ovat saatavana Androidille, iOS: lle ja Windows Phone: lle. Varmista ja etsi ”Synkronoitu työkalu” matkapuhelinkaupasta, ei Ankkuri.

Mobiiliominaisuuksiin kuuluvat:

 • Tarkastele, poista, lukita ja siirrä tiedostoja
 • Lataa tiedostoja laitteeltasi
 • Muokkaa Microsoft Office-tiedostoja
 • Lukitse tiedostot muokkaamisen estämiseksi
 • Jaa sisältö
 • Lataa tiedostoja offline-käyttöä varten

Androidin synkronoidun työkalun avulla voit myös varmuuskopioida valokuvasi automaattisesti “kameralataukset” -kansioon, mikä on hieno kosketus, jonka monet muut EFSS-työkalut jättävät huomioimatta..

Ensisijaista mobiilinäkymää kutsutaan ”omiksi tiedostoiksi” ja sen avulla pääset nopeasti sisältöön.

Valikosta voit myös navigoida viimeisimpien tiedostojen, offline-tiedostojen ja varmuuskopioiden näkymiin.

Kun olet oppinut verkkokokemuksen hyviä puolia, Anchor tarjoaa mukavaa monipuolisuutta ja ominaisuuksia. Tarkastellaan joitain niistä ominaisuuksista, jotka on rakennettu seuraavan segmentin verkkoyhteistyön ajamisen ympärille.  

Käyttäjien hallinta

Valvomattomat yhteistyöt voivat päästä käsistä, siksi on tärkeää, että hallitsemme tarkkaan sitä, kuka käyttää sisältöäsi ja mitä he voivat tehdä. Ankkuria käytettäessä suurin osa kyseisestä ohjauksesta kulkee web-sovelluksen organisaationäkymän kautta.

Annoimme sinulle aikaisemmin nopeasti katsauksen kojelautaan, joka on kätevä tapa nähdä kuinka paljon tilaa on käytetty, kuinka monta käyttäjää sinulla on ja kuka ovat ylimmäsi tilaajasi sekä tiedostojen että käyttäjien suhteen.

Voit lisätä uusia Anchor-käyttäjiä Tilit-välilehdestä. Napsauta vain pientä “+” -kuvaketta luodaksesi uuden tilin.

Kun luot tiliä yksilölle, voit tehdä heistä tilin järjestelmänvalvojan ja määrittää heidät ryhmiin ja joukkueen jakoihin, jotka ovat tilauspohjaisia ​​jaettuja kansioita (enemmän myöhemmissä).

Ryhmien avulla voit määrittää ryhmäjakooikeuden ja suorittaa muita käyttäjän hallinnan näkökohtia useille henkilöille kerralla.

Siellä on toinen tilinhallintasivu, jota voit käyttää nimeltä “vieraat”, jonka avulla voit määrittää vierastilit. Ensisijainen ero vierastilien ja normaalien tilien välillä on, että vieraat voivat käyttää vain sisältöä.

Heille ei ole myönnetty pilvitallennustilaa, eikä heille voida antaa järjestelmänvalvojan oikeuksia tai määrittää ryhmiin. Organisaation koneet -välilehti on mukava ominaisuus, jonka avulla voit tarkistaa, mitkä laitteet yhteistyökumppanisi ovat synkronoineet Anchoriin.

Aktiviteetti-välilehti antaa sinulle nopean kuvan viimeaikaisesta toiminnasta, jotta voit pysyä tililläsi tapahtuvan ajan tasalla. Loki, joka voidaan suodattaa, näyttää sekä toteutetut toimet että kuka sen toteutti.

Raportit-välilehti on toinen hyödyllinen työkalu toiminnan seuraamiseen. Sieltä voit valita raporttitiedot ja päivämääräalueet, ajoittaa raportit toistuvasti ja syöttää sähköpostiosoitteet raportin toimittamiseen.

Mahdollisia raporttimittareita ovat mm. Tallennuskatsaus, kulutus ajan kuluessa, parhaat tallennustilan käyttäjät, koneen kunto ja toiminta.

Kansio & Tiedostonjako

Tiedostojen ja kansioiden hallinta tapahtuu tiedostot-näkymäni Tiedostot-välilehdellä. Tällä välilehdellä objektit voidaan jakaa muiden kanssa napsauttamalla niitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla ”jaa”.

Käytettävissä olevat vaihtoehdot, kun jaat sisältöä Anchorin kanssa, ovat hyvät, ylittäen suurimman osan EFSS: stä tekemällä joitain asioita, joiden pitäisi olla yleisiä.

Voit joko luoda suojatun jaon, johon vain työntekijät pääsevät pääsyä, tai luoda julkisen linkin. Kuka tahansa voi käyttää julkisia linkkejä ilman rajoituksia, joten ne soveltuvat sisällön jakamiseen laajasti sosiaalisen median ja vastaavien kanavien kautta.

Kun luot linkin, voit asettaa linkin vanhenemispäivän ja rajoittaa latausten kokonaismäärää. Miss linkin jakamisen kanssa on, että et voi asettaa linkin salasanaa.

Yleisesti ottaen haluat kuitenkin valita turvallisen jaon. Suojatut osakkeet lähetetään sähköpostitse, käyttäjätunnuksella tai ryhmän nimellä, ja niitä voivat käyttää vain vastaanottajat. Jos syötät sähköpostin, jota ei liitetä tiliin, vierastili luodaan automaattisesti.  

Tiedostojen jakaminen on aina vain luettavaa. Käyttäjille ei voida antaa muokkausoikeuksia. Jos heillä on tilinomistajia, heillä saattaa kuitenkin olla jo se.

Kansiojaot tarjoavat samat vaihtoehdot kuin tiedostojakamiset, paitsi että voit antaa kutsutuille, mukaan lukien vieraskäyttäjät, muokata ja poistaa käyttöoikeuksia.

Joukkueen osakkeet ovat mielenkiintoinen ominaisuus, jota jotkut käyttäjät rakastavat, toiset eivät koskaan käytä. Saatavana vain tilinomistajille (ei vieraileville käyttäjille). Ne toimivat jaettujen kansioiden tilauksina.

Tiiminjakoon tilaamien laitteiden synkronointi tapahtuu automaattisesti, kun jokin muuttuu joukkueenjako-kansiossa. Tiiminjaon luoja voi manuaalisesti säätää, mitkä käyttäjän laitteet synkronoidaan ryhmänjako-välilehdeltä.

Vaihto on myös päivittäisessä tiivistelmässä, joka pitää käyttäjät ajan tasalla viimeaikaisista tapahtumista joukkueen osuudessa. Voit seurata joukkueen jakoja ja jaettuja kansioita ja tiedostoja jaetusta välilehdestä.

Tällainen laaja katsaus osakkeista on erittäin hyödyllinen pk-yrityksille, joilla on paljon sisältöä. Sen jakaminen on erittäin helppoa kadottaa, mikä voi puolestaan ​​vaarantaa immateriaalioikeutesi.

On valitettavaa, että useammat pilvitallennuspalvelut eivät tee samaa.

Synkronointi

Synkronoinnin avulla käyttäjät voivat siirtyä yhdestä laitteesta toiseen ja työskennellä samalla tiedostolla tarvitsematta sekoittaa peukaloasemiin tai sähköpostitiedostoihin. Sama ominaisuus antaa yhteistyökumppaneille nähdä sisällön muutokset lähes reaaliajassa.

eFolder Anchor kloonaa mallin, jonka Dropbox on täydentänyt. Tämä, kuten aiemmin mainitsimme, käyttää tiedostojärjestelmään upotettua synkronointikansiota.

Kaikki tähän kansioon lisäämäsi sisältö lähetetään pilveen, jolloin muut laitteet (sinun ja muut käyttäjät), joiden kanssa Synkronoidun työkalun asiakas on asennettu.

Sisällön siirtämisen synkronoituun kansioon lisäksi voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa tiedostojärjestelmän kansiota ja valita ”varmuuskopio” lähettääksesi sen pilveen. Jatkossa kaikki kansiossa tehdyt sisällön muutokset heijastuvat verkkokäyttöliittymän ”varmuuskopio” -välilehdellä.

Älä kuitenkaan tee sitä virhettä, että ajattelee tätä varmuuskopiona palveluille, kuten IDrive, CrashPlan tai CloudBerry. Ankkurivarmuuskopiot tehdään aina melkein reaaliajassa. Et voi ajoittaa rutiininomaisia ​​varmuuskopioita, asettaa erillisiä varmuuskopioita tai tehdä monia muita asioita, joihin hyvä yritysvarmuuskopioratkaisu pystyy.

Ankkuri tukee myös selektiivistä synkronointia, jonka avulla voit hallita, mitkä synkronointikansion alikansiot tallennetaan kiintolevylle ja mitkä vain pilvessä. Tämä ominaisuus on hieno säästää arvokasta tilaa tietokoneellesi, ja sitä hallitaan helposti Ankkuri-tehtäväpalkkikuvakkeen avulla.

Useimmissa EFSS-ratkaisuissa ankkuri puuttuu: se ei tarjoa lohkotason tiedostojen synkronointia. Lohkotason synkronointi tarkoittaa, että vain muuttuneet tiedostojen osat synkronoidaan, mikä tarkoittaa sinulle paljon nopeampaa synkronointiaikaa. Dropbox, joka on aina synkronoinnin trendi-asettaja, on yksi harvoista toimittajista, jotka toteuttavat lohkotason siirrot synkronointialgoritmeihinsa. Egnyte on toinen.

Tuottavuuden työkalut

Yhteistyön tukemiseksi monet EFSS-työkalut integroidaan natiivien tuottavuuden työkalujen kanssa tai ne antavat sinun integroida kolmansien osapuolien työkaluihin. eFolder Anchorilla ei ole omia työkaluja, edes muistiinpanosovellusta.

Se on kuitenkin valmiiksi integroitu Microsoft Officeen.

Vielä parempi, useimmat EFSS-työkalut, jotka integroituvat Office-ohjelmiin, edellyttävät, että ostat Office 365 -toimiston ja suoritat kaikki tiedostojen muokkaukset työpöydällä. Anchor integroituu sen sijaan Office Online -palveluun, joka on sekä ilmainen että antaa sinun luoda ja muokata sisältöä suoraan Anchor-verkkoalustalta..

Office Online -työkalut rajoittuvat kuitenkin Word-, Excel- ja PowerPoint-ohjelmiin. Muut kuin Office-asiakirjat on ladattava muokkaamista varten. Toisin kuin Dropbox, Box, OneDrive ja joukko muita EFSS-ratkaisuja, kolmannen osapuolen työn tuottavuuden lisäintegraatioita ei ole saatavana.

Tämä puute samoin kuin se, että joudut ostamaan palvelua välittäjän kautta, on suurin syy harkita muita ratkaisuja.

turvallisuus

Vahvat suojatoimenpiteet, kuten tiedostojen salaus ja kaksifaktorinen todennus, ovat kriittisiä, jotta varmistetaan, että pilveen tallentamasi sisältö ei ole vaarantunut. Ankkuri, kuten suurin osa nykyisistä EFSS-työkaluista, saa perusteet oikein.

Sisältösi on salattu laitteellasi ennen kuin ne lähetetään pilveen käyttämällä AES-protokollaa, jota suosittelee National Institute of Standards and Technology (NIST)..

Lähetysdataa suojataan edelleen käyttämällä TLS-siirtoprotokollaa. Tämä auttaa estämään hakkereita salaamasta tietojesi siirtoja niin kutsuttujen MITM-hakkereiden kautta.

Kun tietosi saapuvat Anchor-tietokeskukseen, ne salataan. Tiedoston sisältö salataan sitten uudelleen samalla AES-tasolla. Lepo-salaus, kuten tätä kutsutaan, saa sisältövarkauksista moottoriksi, jos tietoja rikotaan.

Tietokeskukset ovat kovetettuja, mikä tarkoittaa, että ne on suunniteltu kestämään luonnonkatastrofit sekä fyysiset ja virtuaaliset hyökkäykset ja suojaamaan tiedostoja entisestään..

Vaikka Anchor tekee suurimman osan tiedostojen turvallisuuteen liittyvistä asioista, pilviturvallisuudessa on yksi kriittinen näkökohta, joka ei ole täysin sen hallinnassa: heikot salasanat. Toisin kuin salausavaimet, heikot salasanat murtuvat helposti. Tai jos sinulla on erityisen huolimattomia työntekijöitä, paikoilleen postitettuja muistiinpanoja.

Heikkojen salasanojen estämiseksi useiden EFSS-työkalujen avulla voit asettaa pakolliset salasanavaatimukset pakollisille käyttäjille vahvojen salasanojen luomiseksi. Anchor ei ole vielä liittynyt tähän liikkeeseen, mutta palvelun avulla voit vaatia kaksifaktorista todennusta, mikä on vielä parempi.

Kaksikerroinen todennus tarkoittaa, että kun käyttäjät kirjautuvat tiliinsä tuntemattomista koneista, heidän on syötettävä erityinen suojakoodi, joka lähetetään tekstinä matkapuhelimeen. Tällä tavoin, jos joku murtaa tai varastaa salasanan, hän ei silti voi kirjautua sisään.

Annetun laitteen tapauksessa Anchor antaa sinun leikata laitteen synkronoinnin etäyhteyden kautta järjestelmänvalvojan konsolista. Pyyhi näin kaikki laitteesta synkronoitu sisältö.

Toinen tietoturvahäiriö ei ole SSO (single sign on) -integraatio. SSO-työkalut ovat keino, jonka avulla käyttäjät voivat kirjautua useisiin yrityssovelluksiin samoilla käyttöoikeustiedoilla ja antaa samalla järjestelmänvalvojille paremman valvonnan kyseisistä valtuuksista.  

Tuki

Voit saada itseapua ja suoraa tukea Anchorille eFolderin online-tukisivustolla.

Suorat tukivaihtoehdot sisältävät puhelintuen aukioloaikoina ja lippujärjestelmän, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. Lippua jätettäessä vastataan kuitenkin vain kriittisiksi luokiteltuihin kysymyksiin ympäri vuorokauden. Kaikille muille vastataan aukioloaikoina. Live-chat ei ole vaihtoehto.

Sähköpostin vastausajat riippuvat ongelman vakavuudesta:

 • Kriittinen: alle 60 minuuttia
 • Korkea: alle neljä tuntia
 • Keskipitkä: alle yhden arkipäivän
 • Matala: alle kaksi arkipäivää

Lähetimme muutaman testisähköpostin Anchoriin testataksesi vastausajan, toisessa ”keskimääräinen” kiireellisyys ja toisessa “korkea” kiireellisyys. Molemmat saivat vastauksia lähetetyn ajan kuluessa.

DIY-vianmääritystä ja yleistä tuotetietoa varten voit käyttää eFolder-tietokantaa tukiportaalin kautta. Käytettävissä olevia ohjekategorioita ovat “Ankkurin käytön aloittaminen”, “Ankkurin määrittäminen” ja “Anchorin mobiilisovellukset”. Siellä on myös osia vianetsinnästä ja huolto-ohjeista.

eFolder isännöi myös live-webinaareja, jos haluat oppia katsomalla. Voit tilata tulevan lähetyksen tai katsella arkistoituja.

Anchorin kautta tapahtuvan tuen lisäksi monet MSP: t tarjoavat tukea. Usein saat perustukitarjouksen ja mahdollisuuden laajennettuun tukeen, jos yrityksesi sitä vaatii.

Tuomio

Ei todennäköisesti ole täysin oikein vikata eFolder Anchoria MSP: n käytöstä. Jotkut pienten ja keskisuurten yritysten käyttäjät, etenkin sellaiset, jotka eivät ole tietotekniikan taitavia tai käyttävät kriittisiä tuotantoympäristöjä, saattavat suosia tätä lähestymistapaa.

Vaikka palvelu on varmasti monimutkaisempaa kuin Dropbox ja vastaavat työkalut, sitä ei ole niin vaikea käyttää, että monet pienten ja keskisuurten yritysten omistajat eivät todennäköisesti haluaisi leikata välittäjää.

Sen lisäksi, että sinun on käynyt läpi MSP, suurin ongelma Anchorin kanssa on kolmansien osapuolien tuottavuussovellusten puute Office Online -alueen ulkopuolella. Jos nämä asiat koskevat sinua, sinun kannattaa ehdottomasti tarkastella muita vaihtoehtoja.

Anchorilla on tarjolla hienoja ominaisuuksia, jos he eivät ole. Olemme erityisen vaikuttuneita sen raportointi- ja jakamisominaisuuksista. Pidämme myös siitä, että Anchor antaa sinun lisätä vieraskäyttäjätilejä, tarjoaa valikoivan synkronoinnin ja sitä voidaan käyttää tiedostojärjestelmän kansioiden varmuuskopiointiin.

Kuten aina, suosittelemme, että annat oikeudenkäynnin ennen ostamista. Ja tietenkin, me mielellämme kuullaan omat ajatuksesi eFolder Anchorista alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map