Dropbox-liiketoimintakatsaus – päivitetty 2020

Dropbox-liiketoimintakatsaus

Jos etsit EFSS-yritystä eteenpäin, Dropbox for Business -palvelun käyttäminen voi olla hyvä veto. Siinä on kuluttajakeskeisen pikkuvelensä kaikki vahvuudet, samoin kuin jotkut upeat ominaisuudet. Lue yksityiskohdat kokonaisuudessaan.


Paras EFSS

Dropbox on kotitalousnimi, joten ei ole ihme, että sen yritysversio on usein ensimmäinen EFSS-alustayhtiöiden omistajia, jotka haluavat siirtää tietonsa pilveen. Se auttaa, että Dropbox Business -yrityksessä on hyvä sekoitus yksinkertaisuutta, nopeutta ja rikkaita yhteistyövaihtoehtoja. Näiden ominaisuuksien takia se teki parhaan EFSS-rounduppimme.

Dropbox on myös asettanut monia suuntauksia sekä laitteiden synkronoinnissa että tiedostojen jakamisessa, ja siinä on uusi synkronointiominaisuus, josta puhumme alla. Dropbox Business tarjoaa vahvoja suojausominaisuuksia, joiden pitäisi pitää tietosi turvassa, kunhan hyödynnät niitä. Jos kohtaat ongelman, voit käyttää Dropboxin 24/7 -tukikanavia saadaksesi apua nopeasti.

Dropbox Business -yrityksellä on kuitenkin rajoitettu roolien mukauttaminen ja raportointiominaisuudet. Lisäksi se ei ole halpaa. Aiomme puhua näistä haitoista sekä siitä, mitä Dropbox Business tekee oikein, alla oleviin luokkiin. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tässä Dropbox Business -arvostelussa. Jos etsit henkilökohtaista ratkaisua, lue säännöllinen Dropbox-arvostelu.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Dropbox-liiketoiminnalle

hinnoittelu

Dropbox Business -yrityksellä on kolme suunnitelmaa, jotka veloittavat henkilöä kohden ja vaativat vähintään kolme käyttäjää. Kaksi ensimmäistä suunnitelmaa, ”vakio” ja ”edistynyt”, ovat hyviä vaihtoehtoja pk-yrityksille, kun taas kolmas ”yritys” on hyvä suurille yrityksille.. 

Sinun on otettava yhteyttä Dropboxiin saadaksesi hintaarvio yrityssuunnitelmasta, mutta kahdella muulla on kuukausittaiset ja vuosittaiset tilaukset saatavilla.

Muista, että 5 Tt tallennustila, jonka saat Dropbox Business -yrityksen kanssa, on jaettu tila. Näin useimmat EFSS-alustat toimivat, poikkeuksena OneDrive. Voit lukea OneDrive for Business -katsauksen saadaksesi lisätietoja tästä. Silti käyttäjät voivat myös rekisteröityä henkilökohtaisiin Dropbox-tileihin ja saada 2 Gt ilmaista henkilökohtaista tallennustilaa.

Dropbox yritysten hinnoitteluun

Dropbox-liiketoimintasuunnitelmat eivät ole halpoja. Esimerkiksi Egnyten kanssa saat 5 Tt jaettua tilaa 8 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, mikä on melkein puolet Dropboxin kustannuksista. Ennen tilaamista, muista käyttää Dropbox Businessin ilmaista 30 päivän kokeiluversiota, joka voi antaa sinulle loistavan yleiskuvan palvelun toiminnasta..

Dropboxin edistynyt suunnitelma tuo sinulle rajoittamattoman tallennustilan, mutta se on paljon kalliimpaa kuin toisen kilpailijan, Crashplanin, rajoittamaton suunnitelma. Jos olet pieni yritys ja et tarvitse edistyneitä integrointeja, sinun kannattaa ehkä käyttää Crashplania. Voit lukea lisää siitä CrashPlan-katsauksessa.

Käyttäjäkokemus

Dropbox on ollut käyttökokemuksen eturintamassa sen julkaisemisesta lähtien vuonna 2007. Tämä pätee myös sen yritysversioon. Dropbox-työpöytäohjelma on saatavana sekä Windowsille että Macille. Pidämme siitä, että Linuxia tuetaan – Ubuntu- ja Fedora-jakelua -, koska monilta yrityspilvipalvelupalvelilta puuttuu Linux-tuki.

dropbox-business-desktop-client

Kun olet asentanut työpöytäohjelman, Dropbox luo erityisen pilveen kytketyn kansion tiedostojärjestelmään. Sitä kutsutaan ”synkronointikansioksi”, ja koko EFSS-kokemus toimii sen ympärillä. Itse asiassa tämän ominaisuuden on luonut Dropbox-perustaja Drew Houston. Puhumme lisää siitä, kuinka Dropbox käsittelee synkronointia vastaavassa alla olevassa luokassa.

Pöytätietokone on yksinkertainen ja antaa sinun tarkastella viimeisimpiä toimiasi yhdessä tiimisi jäsenten kanssa. Voit myös nähdä kansioita, toimintoja ja ilmoituksia. Jos sinulla on useita tiedostoja, työpöytäohjelma antaa sinun käyttää hakupalkkia lajitellaksesi ne nopeasti.

Lisäksi voit käyttää Dropbox Paper -sovellusta, avata synkronointikansio, käynnistää web-asiakasohjelman ja luoda uusia tiedostoja ja kansioita. Kaiken kaikkiaan työpöytäohjelma on nautinnollinen ja virtaviivainen.

dropbox-business-web-client

Jos et ole tietokoneellasi etkä halua ladata työpöytäsovellusta, niin saat vain yhden tiedoston, voit kirjautua sisään Web-asiakasohjelmaan. Asiakas antaa sinulle mahdollisuuden hallita myös Dropbox Business -tiliäsi ja käyttäjiäsi, joista puhumme myöhemmin. 

Verkkosovelluksella on paljon negatiivista tilaa, mikä tekee siitä selkeän ja yksinkertaisen. Molemmat ovat suunnittelun piirteitä, joista Dropbox on kuuluisa. 

Sisällön selaus on intuitiivinen vasemmalla olevan valikon ansiosta, mutta jos et löydä tiettyä kansiota tai tiedostoa, voit etsiä niitä vain yläreunan hakupalkista. On hienoa, että se aloittaa haun heti, kun aloitat kirjoittamisen. 

Lisäksi pääset yleisimpiin tiedosto- ja kansiotoimintoihin vain siirtämällä niiden päälle. Jos tarvitset lisää, sinun tarvitsee vain napsauttaa “kolme pistettä”. Lisäksi näet tiedoston tiedot oikealla ja sen alapuolella luettelon lisätoimenpiteistä, joita voit tehdä.

dropbox-business-mobile-client

Jos olet liikkeellä, voit silti käyttää tiedostojasi ja kansioita älypuhelimella. Dropboxin mobiiliasiakkaat toimivat Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Kuten työpöytä- ja verkkoasiakkaat, myös mobiilisovellus on helppo käyttää. 

Oletusnäkymässä näkyvät äskettäiset ja tähdellä merkityt tiedostot sekä iso “+” -painike, jonka avulla voit skannata asiakirjan, ottaa valokuvan, ladata valokuvia ja videoita sekä luoda uuden kansion tai tekstitiedoston. Vasemmassa yläkulmassa olevan hampurilavalikon avulla voit siirtyä Dropbox Paper -sovellukseen, käyttää offline-tiedostojasi, hallita asetuksia ja seurata tiimisi toimintaa.

Käyttäjien hallinta

dropbox-business-käyttäjänhallinnassa

Voit hallita ryhmääsi web-asiakkaan hallintakonsolista. Jos olet joukkueen järjestelmänvalvoja, voit kutsua uusia jäseniä sähköpostitse, mutta voit myös lähettää CSV-mallitiedoston kutsuaksesi käyttäjiä irtotavarana. Jos joudut ostamaan lisää lisenssejä, voit tehdä sen myös hallintakonsolista.

Voit määrittää porrastetut järjestelmänvalvojan roolit käyttäjille, mutta sinun on tilattava joko Dropbox Business Advanced tai Enterprise avataksesi tämä ominaisuus. Muutoin voit myöntää käyttöoikeuksia kansioille, jotka voidaan asettaa joko näkymä- tai muokkausoikeustasolle.

Dropboxin roolien mukauttamisasetukset ovat yleensä suhteellisen niukkoja verrattuna joihinkin muihin työkaluihin; voit määrittää käyttäjät yhdelle kolmesta järjestelmänvalvojaroolista. 

Ensimmäinen rooli on ”tiimin järjestelmänvalvoja”, ja sen avulla käyttäjä voi hallita kaikkea kaikkia järjestelmänvalvojia ja jäseniä. Toinen on ”user management admin”, joka voi lisätä, poistaa ja hallita jäsentilejä. Viimeinkin ”tukiadministraattori” voi auttaa rajallisissa tehtävissä, kuten salasanan palauttamisessa. Löydät yksityiskohtaisen vertailun rooleista täältä.

Rooleja ei kuitenkaan voida mukauttaa. Jos haluat edistyksellistä mukauttamista, upea vaihtoehto EFSS on Citrix ShareFile, josta voit lukea lisää Citrix ShareFile -katsauksessa.

Järjestelmänvalvojan konsoliin kuuluu myös kojetaulu, jonka avulla voit seurata tilin käyttöä. Lisäksi on “aktiviteetti” -välilehti, jonka avulla voit luoda mukautettuja raportteja, jotka perustuvat valtavaan joukkoon tekijöitä, kuten sisäänkirjautumiset, tiedostojen jakamiset, salasanat, tiedostomuokkaukset ja laitteen synkronoinnit.  

dropbox-liiketoiminta-ryhmän hallinta

Voit myös luoda Dropboxia käyttäjäryhmien luomiseen. Tämän avulla voit hallita useiden ihmisten kansiokäyttöä kerralla, jotta voit vähentää tehtävääsi järjestelmänvalvojan työtä. 

Ryhmille käytettävissä olevien mukautusvaihtoehtojen määrä on kuitenkin melko rajallinen verrattuna joihinkin muihin palveluihin. Jos haluat työkalun, jolla on tehokkaat ryhmänhallintavaihtoehdot, tutustu IBM Connections -katsaukseen.

Kansio & Tiedostonjako

Kun määrität Dropbox Business -palvelun, saat automaattisesti keskitetyn “tiimikansion”, johon kaikilla lisätyillä työntekijöillä on pääsy. Voit luoda siihen alikansioita ja rajoittaa sen pääsyn tietyille käyttäjille tai ryhmille.

dropbox-business-tiedostojen jakamisen

Kansioiden jakaminen on ensisijainen tapa jakaa sisältöä joukkuetovereiden välillä, mutta käyttäjät voivat myös jakaa sekä kansiot että tiedostot luomalla suojatun linkin. Napsauta napsauttamalla “share” -painiketta, joka tulee näkyviin, kun viet hiirellä minkä tahansa objektin päälle.

Kun luot linkin, voit liittää siihen kaksi oikeustasoa: “voi tarkastella” ja “voi muokata”. ”Katsele” -luvalla käyttäjät voivat katsella, ladata ja kommentoida. “Muokkaa voi” -vaihtoehdolla on kaikki aiemmat käyttöoikeudet, mutta se lisää kyvyn muokata, poistaa ja lisätä tiedostoja.

Kun olet luonut linkin, voit rajoittaa sen ryhmän jäsenille tai henkilöille, joilla on vaadittu salasana. Voit myös tehdä sen kaikkien käytettäväksi riippumatta siitä, onko heillä Dropbox-tili. 

Järjestelmänvalvojana voit kuitenkin estää käyttäjiä jakamasta sisältöä yrityksesi ulkopuolella, mikä auttaa, jos työskentelet arkaluonteisen immateriaalioikeuden kanssa. Muita sisällönhallintavaihtoehtoja ovat linkin voimassaoloajat, salasanat ja mahdollisuus poistaa lataukset käytöstä.

Dropbox integroituu natiivisti Slackiin, joten voit jakaa tiedostoja suoraan siihen napsauttamalla nuolta tiedostoon liitetyssä ”share” -valikossa ja napsauttamalla ”share in Slack”. Itse asiassa Dropbox on esillä parhaassa pilvivarastossamme Slack Roundup -sovellukselle.

Oman sisällön jakamisen lisäksi voit kutsua yhteistyökumppaneita jakamaan tiedostoja kanssasi käyttämällä tiedostopyyntöjä. Voit määrittää, mitä pyydät ja mihin tiedostojen pitäisi mennä Dropbox-kansiossa. Jos pyyntö on kiireellinen, voit myös asettaa määräajan.

dropbox-business-jakaminen-sivulle

Dropbox tarjoaa myös tarkistussivun osakkeille. Voit käyttää sitä web-asiakkaan vasemman reunan valikon ”jakaminen” -linkin kautta. Jakamissivulla voit helposti seurata jaettuja kansioita, tiedostoja ja luomia linkkejä. Ilman tätä ominaisuutta, jota monilla pilvitallennuspalveluilla ei ole, olisi helppo menettää seuranta siitä, kenellä on pääsy sisältöön.

Synkronointi

Laitteen synkronointi tai lyhyt synkronointi tarkoittaa, että voit käyttää samaa sisältöä useista laitteista. Lisäksi yhdellä laitteella tehdyt sisällönmuutokset näkyvät melkein reaaliajassa muissa. Tärkein mekanismi, joka mahdollistaa tämän, kuten sanoimme, on synkronointikansio.

Synkronointikansio näyttää aivan kuten muutkin kansiot, mutta kaikki siihen sijoittamasi tiedot tallennetaan sekä tietokoneen kiintolevylle että pilveen. Heti kun teet muutoksen tiedostoon, Dropbox heijastaa muutoksen pilvessä ja muissa kytketyissä laitteissa. Tämän takia voit käyttää tiedostoja käsittelemällä useita laitteita etkä koskaan ohita lyöntiä. 

Alkuperäiset tiedostojen lataukset pilvipalvelimelle voivat olla hitaita. Testasimme sitä käyttämällä 1 Gt: n ZIP-kansiota. Alkuperäinen synkronointi kesti useita minuutteja odotettua enemmän, ottaen huomioon latausnopeutemme, mutta siirto oli silti nopeaa.

Alkuisen lataamisen jälkeen sisältöön tehtävät muutokset tapahtuvat kuitenkin nopeammin lohkotason kopioinnin avulla, joka siirtää vain muuttuneet tiedostoosat koko tiedoston sijasta. Tämä säästää aikaa ja kaistanleveyttä.

Vaikka lohkotason tiedostojen kopiointi tarjoaa merkittäviä etuja, suurin osa kilpailusta ei ole vielä toteuttanut sitä. Itse asiassa Dropbox ja OneDrive ovat ainoat kaksi suurta pelaajaa, jotka tekevät, ja jälkimmäinen käyttää sitä vain Microsoft Office-tiedostojen synkronointiin..

Tavallisen synkronoinnin lisäksi Dropbox Business tarjoaa ”älykäs synkronointi”, jonka avulla voit määrittää synkronoinnin tallentamaan sisältöä vain verkkoon, ei kiintolevylle, mutta silti tekemään siitä näkyväksi tiedostojärjestelmän tutkijassa. Tämä säästää kiintolevytilaa, mikä on erityisen hyödyllistä, jos olet juuttunut käyttämään yhtä pienemmistä solid-state-asemista, jotka ovat yleisiä uusien kannettavien tietokoneiden kanssa

Muilla EFSS-palveluilla on samanlainen ominaisuus, nimeltään “selektiivinen synkronointi”. Ero on siinä, että valikoiva synkronointi ei anna sinun nähdä vain online-tiedostoja synkronointikansiossasi.

Tuottavuuden työkalut

Kuten muutkin EFSS-työkalut, Dropboxissa on kirjasto kolmansien osapuolien integroinneista. Dropboxilla on kuitenkin myös pari natiivisovellusta, nimeltään Dropbox Paper ja Dropbox Showcase.

Dropbox-paperi on sovellus, jonka avulla voit lisätä tekstiä, kuvia, videoita ja muuta sisältöä tyhjälle paperiarkille. Itse asiassa olemme toimittaneet Dropbox-paperin verrattuna Google-dokumenteihin, mutta Google-dokumentit osoittautuivat paremmaksi työskentelemään tekstiasiakirjojen kanssa. Jos haluat lisätietoja paperista, lue Dropbox-paperikatsaus.

Jos sinun on kuitenkin tehtävä muistiinpanoja ja haluat ominaisuuksien rikastuttaa niitä, lue parhaat muistiinpanosovelluksemme roundup.

Dropbox Showcase antaa sinun jakaa sisältöäsi ammattimaisesti näyttävällä sivulla, joka on ainutlaatuinen tapa mainostaa työtäsi. Sitä ei voi jakaa suoraan sosiaalisiin verkostoihin.

dropbox-business-app-integraatioita

Dropbox Business ei voi vastata Google Drive- ja One Drive -tuotteiden alkuperäisten tuottavuussovellusten määrää, mutta se korvaa sen integrointikirjastossa. Itse asiassa Dropbox Business integroituu sekä Googlen että Microsoftin kanssa.

Sinun on kuitenkin tilattava Googlen G Suite tai Microsoftin Office 365 tiedostojen muokkaamiseksi. Office-asiakirjojen esikatselu Office Online -palvelussa on kuitenkin ilmainen.

Office- ja Google-integraatioiden lisäksi Dropbox tarjoaa monia kolmansien osapuolien työkaluja, joista voit valita. Voit etsiä kaikkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja käymällä Dropbox-sovelluksen integrointisivulla. Jotkut näkyvimmistä ovat Slack, Asana ja Adobe.

turvallisuus

Yksi suurimmista huolenaiheista, kun päätetään tallentaa tietoja pilveen, on pilviturvallisuuden vahvuus ja luotettavuus. Dropbox oli itse asiassa mukana yhdessä vuonna 2012 ennätyksellisimpiin datavarkauksiin, joista oli ennätysmäärä. Kuitenkin siitä lähtien Dropbox on parantanut tietoturvaaan. Lisäksi Dropbox Businessin turvallisuus on vahvempi kuin tavallisen Dropboxin.

Dropbox suojaa tiedostot siirrettäessä tietokoneeltasi palvelimilleen TLS-protokollan avulla, joka luo siirtotunnelin, joka on suojattu 128-bittisellä AES-salauksella. Kun tiedostot ovat levossa Dropbox-pilvessä, AES 256-bittinen salaus sekoittaa ne, jotta kukaan ei voi lukea niitä.

Valitettavasti Dropbox hallitsee salausavaimesi, joten et saa yksityisen salauksen etua. Dropbox integroituu kuitenkin Boxcryptoriin, joka on lisäosa, joka tarjoaa yksityisen salauksen. Muista, että Dropboxin lohkotason synkronointi ei kuitenkaan toimi, jos päätät ottaa Boxcryptorin käyttöön. Voit oppia lisää siitä Boxcryptor-katsauksessa.

Toinen turvallisuushaitta on, että Dropbox pitää tiedostosi metatiedot yksinkertaisessa tekstissä. Se on kuitenkin yleistä useimmissa EFSS-työkaluissa, koska metatietoja käytetään indeksoimaan ja nopeuttamaan käyttökokemusta. 

Vaikka tietosi ovat levossa palvelimilla, ne ovat alttiita perinteisemmille vaaroille, kuten luonnonkatastrofit ja tunkeutumiset. Niiden ja palvelinvikaantumisen estämiseksi Dropbox on karkaistu datakeskuksia. Heillä on ISO 27001 -hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että heillä on sertifikaatti hyvästä tietoturvasta. Heille tehdään myös SOC 2 -todennus.

Tietokeskuksen tunkeutumisten ja tietorikkomusten lisäksi on olemassa myös kaksi muuta verkkorikollisuutta, joista yritysten tulisi tietää: lunastettujen ohjelmien hyökkäykset ja keskitason ihmisten hyökkäykset. Ransomware salaa tietosi ja edellyttää, että maksat hakkereille ennen heidän salauksen purkamista, kun taas keskellä olevat hyökkäykset ovat eräänlainen välitön salakuuntelu.. 

Dropbox suojaa sinua lunasuojaohjelmilta sen versiointiominaisuuksien avulla. Kuljetuksen aikana tapahtuva salaus ja TLS-protokolla suojaavat sinua salakuuntelulta. 

Lisäksi Dropboxissa on kaksi muuta turvaominaisuutta, jotka vetoavat yritysten omistajiin, jotka tarvitsevat lisävarmuutta siitä, että heidän sisältönsä ei pääse vääriin käsiin.

Ensimmäinen on kaksifaktorinen todennus, joka varmistaa, että vaikka joku onnistuu varastamaan käyttöoikeustietosi, he eivät pääse tiliisi. Se tekee sen vaatimalla työntekijöitä syöttämään erityisen koodin normaalien käyttäjätietojensa lisäksi, kun he kirjautuvat sisään tunnistamattomasta tietokoneesta. 

Tämä koodi lähetetään tekstinä, ja se on hieno tapa varmistaa, että kukaan ei voi käyttää kaikkia heikkoja salasanoja, jotka jotkut työntekijöistäsi ovat mahdollisesti luoneet. Sinun tulisi kuitenkin luoda vahva salasana, vaikka kaksifaktorinen todennus olisi käytössä.

Lisäksi, jos joku varastaa synkronoidun laitteen tai kadotat sen, voit suorittaa laitteen etäpyyhkimisen. Se katkaisee synkronointikansioyhteyden ja poistaa sen sisältämän sisällön. Kaikki yrityksen sisältö, jonka laitteen omistaja on voinut siirtää synkronointikansion ulkopuolelle, on silti haavoittuvainen.

Tuki

dropbox-business-tuki

Teknisten ongelmien ratkaiseminen ei ole ketään hauskaa, mutta pk-yritysten käyttäminen saattaa johtaa tulojen menetykseen. Tästä syystä palvelulle on tärkeää saada hyvä tekninen tuki, joka auttaa ratkaisemaan ongelmat nopeasti. Löydät tuen kirjoittamalla järjestelmänvalvojakonsolisi ja napsauttamalla Ohje. 

Ohjesivulta löydät Dropbox-oppaan, selata ohjeartikkeleita ja ottaa yhteyttä tekniseen tukeen chatin tai puhelimen kautta.

Opasivu sisältää tosiasiallisesti tukea kolmelle eri käyttäjäryhmälle: tiimin järjestelmänvalvojille, tiimin jäsenille ja yksittäisille käyttäjille, jotka käyttävät tavallista Dropboxia. Oppaat on suunnattu enimmäkseen uusille käyttäjille ja ovat melko alkeellisia.

Omatukisivuston artikkelit ovat hyödyllisempiä. Niiden joukossa on artikkeleita aiheista, kuten poistettujen tiedostojen palauttaminen, joka vaatii kaksifaktorisen todennuksen ja vianetsinnän synkronoinnin. Ne ovat tarkkoja ja selkeitä, joten sinun ei tarvitse olla kovin tekninen ymmärtääksesi niitä.

Voit selata artikkeleita luokittain tai suorittaa haun, jos et löydä etsimääsi. Siellä on myös pääsy käyttäjäfoorumiin, joka on aina hyvä lisä, koska niiden avulla voit saada apua yhteisöltä yhden tukiteknikon sijaan. Yhteisö on aktiivinen, eikä sinun tarvitse joutua odottamaan kauan vastausta.

Jos et halua itse etsiä ratkaisua, voit ottaa yhteyttä Dropboxin tekniseen tukeen ja saada vastausta heiltä. 

Käyttäjät saavat puhelintukea suunnitelmastaan ​​riippumatta, ja voit käyttää sitä tiimin järjestelmänvalvojan konsolista. Se on käytettävissä 24 tuntia “yritys” -käyttäjille ja aukioloaikoina käyttäjille, jotka käyttävät ”vakio-” ja ”edistyneitä” suunnitelmia. Tarjolla on myös chat-tuki, joka on saatavana ympäri vuorokauden. Yritimme sitä ja otimme yhteyttä edustajaan lyhyessä järjestyksessä.

Voit lähettää sähköpostin tukipalveluun ympäri vuorokauden, mutta voit odottaa vastausta jopa 24 tuntiin, jopa yrityskäyttäjänä. Lähetimme sähköpostin, jossa kysyimme pari kysymystä ja saimme vastauksen noin 15 tunnissa.

Tuomio

Dropbox Business on hieno palvelu. Sillä oli rikkomus vuosia sitten, mutta palvelu päivitti tietoturvaaan kompensoimiseksi ja sillä on nyt kaikki turvaominaisuudet, jotka haluamme nähdä EFSS-ratkaisussa.

Käyttäjäkokemus on yksinkertainen, mutta tarjoaa riittävän määrän ominaisuuksia työnkulun ja tiimiyhteistyön parantamiseksi. Vaikka Dropbox on tunnettu käyttökokemuksestaan, suurin hyöty sillä on synkronointikyky. 

Kilpailijat ovat kopioineet mallin, mutta ne eivät aivan vastaa todellista reaaliaikaista yhteistyötä, kuten Dropbox. Älykäs synkronointi tekee koko kokemuksesta vain nautinnollisemman.

Dropboxin alkuperäiset tuottavuusominaisuudet rajoittuvat kuitenkin Dropbox Paper -sovellukseen. Se on mielenkiintoinen ominaisuus, mutta se ei vastaa Google Driven ja OneDrive for Businessin tarjoamia ominaisuuksia. Dropbox integroituu kuitenkin Microsoft Office- ja G Suite -sovelluksiin, joten voit nauttia niiden ominaisuuksista niin kauan kuin sinulla on tilauksesi.

Toinen suuri haittapuoli on hinta. Siellä on muitakin halvempia ratkaisuja, jotka ovat edelleen kykeneviä ja joita voit kokeilla. Toisin sanoen, jos sinusta tuntuu saaneesi rahasi arvoista Dropbox Business -palvelun avulla, jatka sitä. Jos ei, tutustu vaihtoehtoisiin ideoihin EFSS-arvosteluissamme.

Haluamme kuulla ajatuksesi ja kokemuksesi Dropbox-liiketoiminnan kanssa. Kuinka vertaat sitä muihin EFSS-ratkaisuihin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map