Citrix ShareFile Review – päivitetty 2020

Citrix ShareFile Review

Jos seuraat yrityksen toimintaa jatkuvasti, olet tärkein kriteeri, kun valitset EFSS: ää, älä etsi pidempään kuin Citrix ShareFile. Muiden sviittien integroinnissa se kuitenkin hidastuu, kuten voit lukea tästä täydellisestä Citrix ShareFile -katsauksesta.

Paras EFSS

Citrix ShareFile on tiedostojen synkronointi- ja jakamispalvelu, joka on suunnattu parantamaan etäympäristössä työskentelevien ihmisten tuottavuutta. Se tekee sen tarjoamalla klassisia pilvitallennustoimintoja, kuten synkronointia ja käyttäjän hallintaa. Sillä on kuitenkin myös muita ominaisuuksia, jotka auttavat sitä pääsemään parhaiden EFSS-palveluntarjoajien joukkoon, joista puhumme yksityiskohtaisesti tässä Citrix ShareFile -katsauksessa. 

ShareFilen avainmekanismi on sen käyttäjän hallintaominaisuudet, jotka ovat markkinoiden parhaimpia. Lisäksi käyttäjäkokemus on intuitiivinen ja nautinnollinen, suojaus on vahvaa ja synkronointi toimii ilman kiinnitystä. On myös pari innovatiivista jakamisominaisuutta. 

Toisin sanoen ShareFilellä on joitain haittoja. Kolmansien osapuolien integroinnista puuttuu verrattuna kilpaileviin palveluihin, ja myöskään sen sähköpostitoiminto ei toimi. Lisäksi hinnasuunnitelmat edellyttävät, että sinulla on vähintään viisi käyttäjää, joten he eivät ole yhtä joustavia kuin kilpailijat.

Tämä on vain jäävuoren huippu, joten näemme mitä muuta ShareFile tekee oikein ja mitä ei. Pysy mukana, kun lähetämme yksityiskohtaisemmin alla auttaaksemme sinua selvittämään, onko Citrix ShareFile palvelu, joka sopii yrityksesi tarpeisiin.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Citrix ShareFilelle

hinnoittelu

ShareFilella on neljä liittymissuunnitelmaa: vakio, edistynyt, premium ja virtuaalinen datatila. Kaikki vaativat sinun ostaa vähintään viisi lisenssiä, mikä on enemmän kuin sinun täytyy ostaa muilla EFSS-ratkaisuilla, kuten Box ja Dropbox, vaikka maksat yhtä paljon käyttäjää kohti kuukaudessa. ShareFile tarjoaa kuitenkin vuosittain 10 prosentin alennuksen.

Citrix ShareFile -hinnoittelu

Kaikki suunnitelmat mahtuvat rajoittamattomaan määrään käyttäjiä ja tarjoavat mukautettuja tuotemerkkejä, mobiilisovelluksia, synkronointia ja kaksifaktorista todennusta. Lisäksi tallennustilaa ei ole rajoitettu, ja tiedoston enimmäiskoko on 100 Gt.

Se on myös joukko ominaisuuksia, jotka saat, kun tilaat ”vakio” -suunnitelman. Voit tilata sen – ja muut suunnitelmat – maksamalla vuosineljänneksen tai vuosimaksun. 

Maksu laskee 50 dollariin kuukaudessa viidelle käyttäjälle, jos maksat vuodesta, tai 55 dollariin, jos käytät neljännesvuosimaksua. Jokainen uusi käyttäjä on 9,90 dollaria tai 11 dollaria maksutyypistä riippuen.

”Edistyksellinen” suunnitelma laajentaa ominaisuusluetteloa muutamilla tehokkailla lisäyksillä. Ne sisältävät Office 365 -asiakirjojen (mikä edellyttää, että sinulla on Office 365 -lisenssi), Outlook- ja Gmail-laajennusten, palautteen ja hyväksynnän työnkulun (lisätietoja myöhemmän osan työnkulkuista), salatun sähköpostin, suojatun mobiilitiedon pyyhkimisen, täynnä -tekstihaku, kansioiden luomismallit ja paljon muuta.

Jotta voit nauttia tästä ominaisuusjoukosta, sinun on annettava pois 77 dollaria kuukaudessa viittä käyttäjää kohti, jos maksat vuodeksi etukäteen, tai 85 dollaria, jos maksat neljännesvuosittain. Uusien käyttäjien lisääminen maksaa sinulle 15,30 dollaria käyttäjää kohti tai 17 dollaria, jos päätät maksaa vuosineljännes.

Seuraava suunnitelma on “premium”, jota Citrix ShareFile mainostaa “suosituimpana suunnitelmana”. Sillä on varmasti lisäominaisuuksia aiempien suunnitelmien käytettävissä olevien ominaisuuksien lisäksi. Ne sisältävät mukautetut työnkulut ja joukon ominaisuuksia, jotka toimivat sähköisillä allekirjoituksilla.

Kuten olet ehkä arvata, ”premium” ei ole halpaa. Viiden käyttäjän maksaminen laskee 122 dollariin kuukaudessa, kun maksat vuodesta etukäteen. Jokainen uusi käyttäjä asettaa sinulle takaisin 24,30 dollaria. Jos maksat mieluummin neljännesvuosittain, hinta viidelle käyttäjälle on 135 dollaria kuukaudessa ja uuden käyttäjän lisääminen on 27 dollaria.

Viimeistä suunnitelmaa kutsutaan ”virtuaaliseksi datahuoneeksi”, eikä se ole tavallinen pilvisäilytyssuunnitelma. Pikemminkin se on suunnitelma, joka tarjoaa vain 5 Gt tallennustilaa, mutta tarjoaa sinulle edistyneet suojaus-, hallinta- ja jakamisominaisuudet. Sellaisena se on hieno valinta, jos sinulla on arkaluontoisia tietoja, jotka sinun on sijoitettava varastoon, joka käyttäytyy holvin tavoin.

Citrix ShareFile ilmainen kokeiluversio

Löydät yksityiskohtaisen vertailun suunnitelmien ominaisuuksiin täältä. On kuitenkin parasta, jos kokeilet Citrix ShareFileä itse, ja voit tehdä sen ilmaisella 30 päivän kokeiluversiolla. On hienoa, että sinun ei tarvitse edes antaa luottokorttitietojasi.

Pidämme siitä, kuinka Citrix ShareFile tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan yhdessä joidenkin edistyneiden ominaisuuksien kanssa. Sinulla on kuitenkin oltava vähintään viisi käyttäjää, mikä saattaa olla tarpeeton joillekin pienille yrityksille. 

OneDrive for Business -sovelluksella saat myös rajoittamattoman tallennustilan 10 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, mutta OneDrive antaa sinun aloittaa vain yhdestä käyttäjästä. Toinen hyvä vaihtoehto on Box, joka vaatii kolmen käyttäjän aloittamisen. Boxin rajoittamaton suunnitelma on kuitenkin 17,30 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. 

Lisätietoja näistä palveluista on erillisessä OneDrive for Business -katsauksessa ja Box-katsauksessa.

Käyttäjäkokemus

Citrix tarjoaa asiakkaille työpöytä-, verkko- ja mobiililaitteita. Pöytätietokoneet ovat saatavana Windowsille ja macOS: lle. Linux-asiakastukea ei ole, joten sitä haluavien on etsittävä erilaista palvelua, kuten Dropbox Business, joka pelaa hyvin pingviinin kanssa.

Kun olet asentanut työpöytäohjelman, näet työpöytä tiedostojärjestelmässä erityisen synkronointikansion ja järjestelmälokerokuvakkeen. Synkronointikansio näyttää tavalliselta kansiolta, mutta se, joka on kytketty pilvitallennustilaan. 

Citrix ShareFile Kirjaudu sisään

Huomaa, että sinun on ladattava erillinen asiakas, nimeltään Citrix ShareFile Sync, jotta synkronointi voidaan säätää. Päätös erottaa synkronoinnin edistyneet vaihtoehdot tavallisista työpöytäasiakkaista on outo, eikä sitä ole löydetty muiden pilvitallennuspalvelujen tarjoajien kanssa. Puhumme lisää siitä, kuinka hyvin ShareFile suorittaa synkronoinnin alla olevassa osiossa. 

Citrix-sharefile-desktop-client

Citrix ShareFile ei eroa resepistä, jonka Dropbox perusti vuosia sitten; sen työpöytäohjelma koostuu synkronointikansiosta ja järjestelmäpalkin kuvakkeesta. Kun napsautat tarjotinkuvaketta, sen yläpuolella avautuu ruutu, jonka avulla voit esikatsella viimeisimpiä tiedostoja, tarkastella synkronointijonoa, avata synkronointikansion, säätää asetuksia ja käynnistää web-asiakasohjelman..

Citrix-sharefile-web-client

Citrix ShareFile Business -sovelluksen käyttö

Pöytätietokone on moderni ja puhdas, ja voimme sanoa saman web-asiakasohjelmasta. Sen oletusnäkymä on kojetaulu, jossa on ruudut, jotka näyttävät viimeisimmät tiedostosi, yleisimmät toiminnot ja oppaat. Voit myös muokata kojetaulua sisällyttääksesi suosikkeihisi tai poistaaksesi kaikki käytössä olevat ruudut.

Voit navigoida sovelluksessa vasemmalla sivupalkilla, joka yhdistää sinut kansioihisi, työnkulkuihin, postilaatikkoosi, käyttäjiin ja asetuksiin. Kun napsautat ”kansiota”, keskimmäisen ruudun sisältö näyttää tiedot pilvessä. 

Voit halutessasi esikatsella sitä joko ruudukko- tai luettelonäkymissä. Voit suorittaa toimintoja yksittäisessä kansiossa tai tiedostoissa valitsemalla sen ja valitsemalla toiminnon keskimmäisestä ruudusta. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa objektia hiiren kakkospainikkeella ja valita toiminnon valikosta. 

Se on parempi vaihtoehto, koska tiedostojen valinta käytti meitä väärin. Vika oli kuitenkin lyhytaikainen. Emme voi sanoa samaa hakupalkin käyttämiselle, koska hakutoiminto oli aina kiinni “etsinnässä” eikä koskaan osoittanut meille tuloksia.

Ylöpöydässä pidämme siitä, kuinka voit käyttää ja muokata nykyisen kansiosi asetuksia. Vie hiiri kansion nimen vieressä olevien kolmen pisteen päälle..

Citrix-sharefile-mobile-client

Jos olet kaukana tietokoneesta, voit käyttää tiedostojasi myös pilvessä Android- tai iOS-sovelluksen mobiilisovelluksen avulla. Mobiilisovelluksen avulla voit myös merkitä tiedostoja offline-käyttöä varten. Voit myös lähettää tiedostoja puhelimestasi, ottaa kuvia tai nauhoittaa videoita ja ääntä lähetettäväksi. Kaiken kaikkiaan sovelluksen suunnittelu on yksinkertainen ja selkeä.

Käyttäjien hallinta

Citrix-sharefile-käyttäjille

Jotta voit hyödyntää ShareFilen tehokkaita käyttäjänhallintaominaisuuksia, sinun on siirryttävä vasempaan sivupalkkiin ja valittava ”ihmiset”. Tämän avulla voit määrittää lisenssejä ja suorittaa samanlaisia ​​järjestelmänvalvojan toimintoja.

Citrix-sharefile-käyttäjät-oikeudet

Hallinnoi käyttäjien kotia -välilehdellä voit luoda joko työntekijä- tai asiakastilit. Asiakastilit eivät vaadi lisenssiä, mutta heillä ei ole varaa tallennustilaa, eikä heille voida antaa tiettyjä järjestelmänvalvojan oikeuksia. He voivat kuitenkin tehdä yhteistyötä sisällön suhteen.

Citrix-sharefile-user-asetukset

Toisaalta ”työntekijätilit” tarjoavat enemmän mukautusvaihtoehtoja, joihin sisältyy käyttöoikeuksien asettaminen, ja Citrix ShareFile tarjoaa tarkan hallinnan siitä, mitä käyttäjät voivat tehdä. 

Voit antaa käyttäjille mahdollisuuden muuttaa salasanaa, hallita asiakkaita, muokata jakeluryhmiä, hallita kansiomalleja ja paljon muuta. Voit myös määrittää seuraavat viisi kansion käyttöoikeutta yksittäisille käyttäjille: tarkastella, ladata, ladata, poistaa ja järjestelmänvalvoja.

Citrix-sharefile-raportti

Jos joudut hallitsemaan enemmän, voit luoda raportteja erilaisista tilitoiminnoista. Voit luoda 11 erillistä raporttia, joita voit muokata edelleen. Esimerkiksi käyttöraportissa on käytettävissä vaikuttava joukko 14 erilaista toimintaa, joita voit mukauttaa.

Citrix-sharefile-ryhmien

Jos sinulla on paljon käyttäjiä, ryhmänhallintaominaisuudet ovat tärkeitä, koska niiden avulla voit hallita useita käyttäjiä kerralla, mikä säästää aikaa. 

Kun määrität kansion käyttöoikeuden ryhmille, voit antaa heille samat oikeudet kuin yksittäisille käyttäjille. Pidämme siitä, kuinka joustava tämä on, mutta ei ole mitään keinoa muuttaa, mitkä käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa ryhmien kanssa. Jos tarvitset sitä, kutsumme sinut jälleen kokeilemaan Boxia.

Kansio & Tiedostonjako

Voit jakaa olemassa olevan kansion tai tiedoston valitsemalla sen ja napsauttamalla “jaa” -painiketta web-asiakasohjelmassa. Voit valita jakaa sähköpostitse, saada linkin tai, jos kyseessä on tiedosto, jakaa hyväksyntää ja palautetta varten. Samat toiminnot ovat käytettävissä myös työpöytäohjelmassa.

Citrix-sharefile-osake-sähköposti

Tiedostojen jakaminen Citrix ShareFile -sovelluksen kanssa

Jos jaat sähköpostitse, voit sisällyttää useita vastaanottajia, rajoittaa käyttäjäkohtaisten latausten määrän yhdestä rajoittamattomaan, asettaa käyttöoikeuden vanhentumaan tietyn päivän kuluttua – tai ei koskaan vanheta – ja asettamaan käyttöoikeudet. 

Asetettavat käyttöoikeudet ovat: “Näytä vain verkossa”, “Näytä verkossa vesileimalla”, “Näytä ja lataa vesileimalla” ja “Täysi hallinta”. Lisäksi voit lisätä salauksen sähköpostiisi ja asettaa vastaanottamaan sähköpostin, kun joku käyttää jaetta.

Citrix-sharefile-link-asetukset

Kun luot linkin, voit antaa vastaanottajille täyden hallinnan tai vain katsoa jaettua sisältöä. Kuten jaettaessa kansiota, voit asettaa linkin olemaan vanhentumaton tai vanhentumaan tietyn päivän kuluttua. Voit myös rajoittaa (tai ei) latausten määrää.

Yksi mielenkiintoinen vaihtoehto on “kassalla”, joka ilmoittaa muille käyttäjille, että muokkaat tällä hetkellä tiedostoa. Tämä estää sekoituksia yhteistyön aikana.

Sisällönhallintavaihtoehdot ovat kunnollisia, mutta ShareFile ei anna sinun suojata linkkejä salasanoilla. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa linkkilläsi on pääsy sisältöön.

Citrix-sharefile-osake-palaute

Kun jaat palautetta ja hyväksyntää, voit valita yhden useista toimista:

  • Hanki hyväksyntä: osallistujat voivat hyväksyä, pyytää muutoksia tai hylätä muokkaukset
  • Kerää palautetta: osallistujat voivat kommentoida, eikä virallista hyväksyntää tarvita
  • Luo pyyntöluettelo: Voit pyytää tiettyjä henkilöitä suorittamaan tehtäviä

Kahden ensimmäisen toiminnon avulla voit myös määrittää eräpäivän, ja kolmannen avulla voit määrittää kenellä on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet pyyntöluetteloon.

Synkronointi

Synkronointi on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, koska sen avulla voit käyttää monia laitteita ja tehdä yhteistyötä tiedostojen melkein reaaliajassa muiden kanssa ilman, että sinun täytyy hallita tiedostoja itse.

Citrix-sharefile-sync-kansio

Synkronointi pitää tiedostoja kiintolevylläsi ja toistaa ne pilveen, jolloin voit käyttää niitä offline-tilassa. Tämä voi kuitenkin olla ongelma, jos kiintolevytilaa on rajoitetusti. Jos epäilet, että sinulla voi olla tällainen ongelma, sinun tulee käyttää “valikoivaa synkronointia”, joka auttaa säästää tilaa poistamalla synkronoinnin tietyistä kansioista.

Citrix-sharefile-selektiivinen-sync

Sinun on muokattava synkronoitavaa sisältöä lataamalla ja asentamalla Citrix ShareFile Sync -sovellus. Kun olet tehnyt, napsauta ShareFile Sync -palkki-kuvaketta työpöydälläsi ja valitse ”preferences” valitaksesi synkronoitavat kansiot.

ShareFilen synkronointinopeudet alkuperäisten tiedostojen lataamiseen verrataan hyvin muihin EFSS-palveluihin. Onnistuimme lähettämään 1 Gt: n zip-testikansiomme odotettua lyhyemmässä ajassa, mikä on hieno tulos. 

Myöhemmät lataukset eivät kuitenkaan ole niin nopeita kuin voisivat olla, koska Citrix ShareFile ei käytä lohkotason tiedostojen kopiointialgoritmia, joka auttaa nopeuttamaan tiedostojen lähettämistä siirtämällä vain muuttuneiden tiedostojen osia eikä koko tiedostoa.

Tuottavuuden työkalut

Työkalut, jotka parantavat tuottavuutta, ovat tärkeitä EFSS-ratkaisulle. ShareFile tarjoaa useita alkuperäisiä ja kolmansien osapuolien sovelluksia, jotka lisäävät tuottavuutta. 

Alkuperäisiä sovelluksia ovat Citrix Files for Outlook, joka salaa sähköpostit ja antaa sinun lähettää ja pyytää tiedostoja. ShareConnect, työkalu, jonka avulla voit etäkäyttää työpöytäsovelluksia ja muokata tiedostoja; Skannaa ShareFileen, jonka avulla voit lähettää skannatut tiedostot suoraan ShareFileen; ja Print to ShareFile, tulostuskomento, joka luo PDF-tiedostoja ja lähettää ne ShareFileen.

ShareFilella ei kuitenkaan ole alkuperäisiä tuottavuuden työkaluja, kuten jotkut muut palvelut. Siksi sinun on luotettava kolmansien osapuolien integrointeihin. Citrixillä on kohtuullinen määrä kumppanuuksia muiden palvelujen kanssa, joten sen ei pitäisi olla suuri ongelma.

Microsoft Office 365 on ensimmäinen kolmannen osapuolen integraatio Citrixin luettelossa. Vaikka voit käyttää Office Onlinea ilmaiseksi, sen avulla voit vain esikatsella Office-tiedostoja. Jotta voit muokata ja tehdä yhteistyötä asiakirjojen kanssa reaaliajassa ShareFile-ekosysteemissä, sinun on ostettava Office 365 -tilauksesi yrityksellesi.

Citrix-sharefile-sovellukset

Toinen korostettu lisäosa on Zapier, jonka avulla voit automatisoida toistuvat tehtävät säästääksesi aikaa. Lisäksi, kuten aiemmin mainitsimme, ShareFile antaa sinun luoda mukautettuja työnkulkuja, jotka auttavat automatisoimaan manuaaliset tehtävät ja pyynnöt. Tämän avulla voit virtaviivaistaa projektinhallintaa. On hienoa, että sinulla on mahdollisuus valita parin automaatiosovelluksen välillä.

Näiden lisäksi ShareFile tarjoaa useita kolmansien osapuolien integrointeja – kuten Okta, Lua, Orion, eFileCabinet ja Applied – jotka hyödyttävät pienyritysten omistajia. 

Se on kuitenkin pieni luettelo verrattuna moniin muihin palveluihin. Jos tarvitset lisää integraatioita, hyvä valinta olisi Egnyte Connect, josta saat lisätietoja siitä Egnyte Connect -katsauksessa.

turvallisuus

Citrix salaa tiedostot ennen niiden lähettämistä varastoon. Tiedostoja suojataan siirtojen aikana myös TLS-protokollalla, joka auttaa estämään hyökkäyksiä – kuten keskitason ihmisten hyökkäyksiä – onnistumisesta.

Kun olet levossa ShareFile-palvelimilla, tietosi suojataan 256-bittisellä AES-salauksella, joka on pankkien ja muiden laitosten nykyinen vakiosalaus..

Salaus varmistaa, että kukaan muu kuin voit lukea tiedostojasi sekoittamalla ne palvelinpuolelle. Tämä vähentää tietojen rikkomusten vaikutusta, koska ne, jotka saavat tiedostoihisi pääsyn, eivät pysty lukemaan niitä tietämättä myös niiden tiedostojen salausavaimia, joita pidetään erillisellä palvelimella. Yksityistä salausta ei kuitenkaan ole.

Tietosi palvelimet tallennetaan kovetettuihin tietokeskuksiin, jotka on suunniteltu kestämään luonnonkatastrofit, fyysiset hyökkäykset ja virtuaaliset hyökkäykset. Tietokeskukset ovat myös ISO 27001 -sertifioituja, mikä tarkoittaa, että niillä on vahva tietoturva. Ne ovat myös SOC1- ja SOC 2 -yhteensopivia.

Tiedostoja replikoidaan myös useilla palvelimilla käyttämällä Amazon AWS: ää ja Microsoft Azurea tiedostojen korkean kestävyyden ja saatavuuden varmistamiseksi. Jos et tunne Azurea, lue Microsoft Azure -katsaus.

Citrix-sharefile-turvallisuus

Salaus- ja tietokeskuksen suojausominaisuudet ovat yleisiä, mutta Citrix ShareFile tarjoaa harvinaisen suojausominaisuuden: mukautetut salasanavaatimukset. Tämä on hieno kosketus, koska salaus ei auta suojelemaan sinua hyökkäyksiltä, ​​jotka voivat halkeilla heikot salasanasi. Jos sinulla on erityinen salasanavaatimus, voit olla varma, että työntekijöilläsi on vahvat salasanat.

ShareFile tarjoaa myös kaksifaktorisen todennuksen, joka on yksi suosikkiominaisuuksistamme. Se vaatii työntekijöitä ja asiakaskäyttäjiä syöttämään tekstiviestinä saamansa turvakoodin tavallisen käyttäjänimen ja salasanan lisäksi kirjautuessaan ShareFileen tuntemattomalta laitteelta..

ShareFile mahdollistaa myös kirjautumiskäytäntöjen mukautetun hallinnoinnin, mukaan lukien käyttäjien kirjautumisen ulos tietyn toimimattomuuden jälkeen, käyttäjien lukitsemisen tietyn määrän epäonnistuneiden kirjautumisyritysten jälkeen ja kahden tekijän todennuksen vaatimisen..

Jos joku varastaa laitteen, ShareFile antaa sinun synkronoida synkronoinnin ja pyyhkiä sen etäyhteydellä. Tämän ominaisuuden avulla voit estää ihmisiä pääsemästä pilvisisältöön varastetusta laitteesta. 

Tämän lisäksi voit asettaa laitteesi vaatimaan PIN-koodin tai salasanan pääsyä varten, poistat tilit tietyn ajan kuluttua, poistat automaattisen kirjautumisen käytöstä ja poistat offline-käytön tiedostoihin.

Tuki

Pääset ohjekeskukseen napsauttamalla “help” -linkkiä web-asiakkaan oikeassa yläkulmassa. Tietokannassa on artikkeleita ja videoita, joiden avulla voit ratkaista ongelmasi. Voit myös syöttää tukisivulle tietyn kysymyksen, jota käytetään sitten liittyvien artikkeleiden löytämiseen.

Artikkelit ovat helppo seurata, ja niissä on kuvakaappauksia, jotka auttavat sinua. Siellä on myös UKK-osa, joka auttaa sinua löytämään vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Mikäli tietokanta ei auta, ShareFilella on myös yhteisöfoorumi ja suora tuki.

ShareFile-yhteisö on aktiivinen, ja ohjelmistoinsinöörejä suosii se todennäköisesti Citrixissä.

Citrix-sharefile-tuki

Viimeinen asia, jota voit kokeilla, on saada apua suoraan ShareFilen teknisestä tuesta, jos et ratkaise ongelmaasi. Voit tehdä sen, soittamalla heille tai lähettämällä lipun. Kun yritimme lähettää pyynnön, painike sitä varten ei toiminut.

Live-chat on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, maanantaista perjantaihin, mutta vain käyttäjille, jotka tilaavat Citrixin asiakasmenestyspalveluohjelman. Sinun on kuitenkin otettava yhteyttä Citrixiin saadaksesi arvio tilauksesta.

Tuomio

ShareFilen hinnat ovat samanlaisia ​​kuin kilpailun hinnat, mutta se ei ole yhtä joustava. Yritysten, joissa on vain pari käyttäjää, pitäisi todennäköisesti valita erilainen palvelu. 

Toinen merkittävä haitta on kolmansien osapuolien integrointien huono kirjasto. Niiden lisääminen on parempi yrityksille, jotka haluavat parantaa yhteistyötä, emmekä voi ajatella sellaisia, jotka eivät halua. Huomasimme myös joitain virheitä web-asiakasohjelmassa ja tukisivulla. 

Se on kuitenkin vahva tietoturva, kykenevä ja nopea synkronointi, ja kansioiden ja tiedostojen jakaminen pari innovatiivista ominaisuutta. Kaiken kaikkiaan Citrix ShareFile on mielestämme kykenevä palvelu.

Haluamme kuulla, mitä mieltä olet ShareFilestä ja mikä on kokemuksesi siitä. Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me