Parhaat VPN-arvostelut vuodelta 2020 – vertaa 31 suosituinta palvelua

Ei ole helppoa valita, mikä on paras VPN-palveluntarjoaja. Vaihtoehtoja on saatavana paljon – yllä olevat VPN-arvostelut todistavat sen – joten oikeaan valintaan naulaamista ei pidä ottaa kevyesti. Loppujen lopuksi VPN: t ovat online-tietosuojan ydin, joten et halua tavoittaa kauppalakia valitessasi palveluntarjoajaa.


VPN-arvostelut ovat online-tietoturvaartikkeleidemme ydin. Riippumatta siitä, puhummeko tietoverkkorikollisuudesta tai parhaasta virustentorjuntaohjelmasta, VPN: t ovat aina tärkeitä. Parhaan VPN-oppaan ja VPN-arvostelujemme lähtökohtana on testausmenetelmämme ja jotkut usein kysytyt VPN-kysymykset, alla..

Joten, jos olet kiinnostunut oppimaan katsomaan ilmaisia ​​elokuvia verkossa tai jos torrentin käyttö on laillista, lue eteenpäin. VPN-verkkojen avulla voit stream, torrent ja selata sydämesi sisältöä. Jos etsit täältä paras Kodi-VPN: ää, tutustu myös Kodi-arkistoomme.

Kuinka arvioimme

VPN-verkkoja ei ole helppo arvioida, kun otetaan huomioon, kuinka monta liikkuvaa osaa tarvitaan yhden toimimaan. Myös VPN-yhteyksissä on paljon käyttötapauksia, joten palveluntarjoajan kiinnittäminen tiettyyn markkinarakoon ei aina toimi. Tämän vuoksi suhtaudumme analyyttiseen lähestymistapaan VPN-arvosteluihimme arvioidessamme kutakin palveluntarjoajaa yhdeksästä kategoriasta.

ominaisuudet

Ominaisuudet tekevät VPN: stä “pop”, kun siirrymme tarkistamaan sitä. On paljon palveluntarjoajia, jotka saavat sinut yhteyden turvallisesti – katso vain yllä oleva VPN-arvostelujen luettelo – joten ominaisuudet ovat usein avainmyyntikohta, jonka palveluntarjoajan tulisi valita.

Meillä on joitain vakioominaisuuksia, kuten VPN-tappokytkin, jota aina etsimme, mutta myös ainutlaatuiset tarjoukset ovat tervetulleita. Esimerkiksi Windscribe sisältää tietosuojalinkkitarkistimen (lue Windscribe-katsauksemme) ja VyprVPN toimitetaan omalla VPN-protokollalla (lue VyprVPN-arvostelu).

hinnoittelu

Maksuttomia VPN-palveluita on vain vähän, joten sinun on käytettävä vähän rahaa suojautuaksesi. Se, että joudut käyttämään jotain, ei tarkoita, että sinun pitäisi kuluttaa paljon.

Arvioidessamme palveluntarjoajien hinnoittelua otamme huomioon tarjoajan tarjoaman arvon. Vaikka hinta onkin suuri tekijä siinä, otamme huomioon myös yleisen käyttökokemuksen, mahdolliset lisäominaisuudet, samanaikaisten yhteyksien määrän ja palautusjakson.

Käyttäjäystävällisyys

Jotkut palveluntarjoajat ymmärtävät, että pelkästään siksi, että VPN: t vetoavat enemmän “techie” -joukkoon, ei tarkoita, että niiden on oltava vaikeita käyttää. Jotkut palveluntarjoajat eivät. Rekisteröinnistä yhteyteen tässä osiossa kerrotaan, kuinka helppoa VPN on käyttää.

Ominaisuudet tulevat peliin myös tämän osan aikana. Arvioimme, mitkä ominaisuudet ovat helposti käytettävissä käyttöliittymässä. Esimerkiksi jaettu tunnelointi ja satamansiirto ovat yleisesti saatavilla olevia ominaisuuksia. Hyvin harvat VPN-verkot tarjoavat tosiasiallisesti tapaa määrittää nämä edistyneet kokoonpanot helposti.

Nopeus

Nopeus on tärkeä osa mitä tahansa VPN: ää. Vaikka olemme valinneet tieteellisen lähestymistavan useiden palveluntarjoajien vertailuun nopeimmassa VPN-oppaassamme, tämä VPN-arvostelujemme osa laajentaa kutakin tarjoajaa.  

Testausta varten mittaamme suojaamattoman nopeuden nopeus.net avulla ja testaamme sitten viisi muuta sijaintia ympäri maailmaa. Vaikka samoja sijainteja ei ole mahdollista käyttää jokaisessa VPN: ssä, yritämme saada yhdistelmä erilaisia ​​tuloksia Yhdysvalloista, Euroopasta ja Tyynenmeren Aasiasta.

turvallisuus

Voit lukea VPN-tietoturvaoppaasta lisätietoja siitä, mitä etsimme turvallisuutta arvioidessamme. Lyhyesti sanottuna tärkein arvioima mekanismi on VPN-protokolla ja salausaste. Jos et ole tahattomasti salaustekniikan maailmassa, suosittelemme tutustumaan salauksen kuvaukseemme saadaksesi kiinni.

Sen ulkopuolella tarkastelemme myös kaikkia muita suojausominaisuuksia, kuten killswitch, double-hop-palvelimet ja app kill. Tämä on myös kohta, jossa suoritamme DNS-vuototestit ipleak.orgin avulla nähdäksemme vuotaako VPN-pyyntöjä, IP-osoitteesi tai WebRTC-tietoja.  

yksityisyys

VPN-yksityisyyden merkitystä ei voida aliarvioida. Kun käytät VPN: ää, luotat tietosi toisen yrityksen käsiin Internet-palveluntarjoajan tai hallituksen sijasta. Siksi vankka kokemus ja selkeä asenne yksityisyyteen ovat tärkeitä. Tähän osaan liittyy jonkinlainen luottamus.

Emme kuitenkaan suosittele vain sokeasti palveluntarjoajia. Tässä osiossa meidän on vedettävä muistilehtiämme ja tehdä vähän journalismia. VPN-tietosuojakäytännön tarkastelun ulkopuolella ei ole kovaa sääntöä, mutta kaivamme Internetiä ympäri löytääksemme, onko VPN koskaan tallennettu lokitietoihin, kun sanotaan, ettei sitä ole.

Suoratoiston suorituskyky

Yksi syy, jonka vuoksi haluat käyttää VPN: ää, on geoblokeroidun sisällön suoratoisto. Tässä osassa testaamme useita palvelimia – yleensä noin 10 – Netflixin, Hulun, BBC iPlayerin ja Amazon Prime Video -sovellusten avulla. Vaikka siellä on paljon muita suoratoistoalustoja, nämä neljä antavat vankan lähtökohdan, jos VPN toimii suoratoistoa varten.

Voit lukea parhaan suoratoisto-oppaan VPN: n, jos haluat parhaat suosituksemme. Useimmissa tapauksissa palveluntarjoaja toimii parin palveluntarjoajan kanssa ja epäonnistuu muiden kanssa. Huomaa, että tämä osa on aikapohjainen. Kirjoitamme tuolloin kokemuksemme perusteella. Sinulla voi olla parempi tai huonompi onni riippuen siitä, mitä palvelinta milloin käytät.

Palvelimen sijainnit

Tämä luokka on tärkeä, vaikkakaan ei niin tärkeä kuin esimerkiksi VPN-tietoturva. Arvioidessamme palvelimien sijainteja, emme ota huomioon palvelimien raakamäärää, vaan myös sitä, kuinka ne ovat levinneet ympäri maailmaa.

Tarkastellaan erityisesti Lähi-itää, Tyynenmeren Aasiaa ja Pohjois-Afrikkaa, koska nämä alueet ovat yleensä aliedustettuina VPN-palveluntarjoajissa. Esimerkiksi NordVPN: llä on helposti eniten palvelimia, mutta vaikka HideMyAssilla on vähemmän palvelimia, se kattaa paremmin ainutlaatuiset alueet (lue HideMyAss-arvostelu).

Asiakaspalvelu

Vaikka VPN-verkkojen pitäisi toimia tietämättäsi, että ne ovat olemassa, ongelmat eivät ole harvinaisia. Tällaisessa tapauksessa tarvitaan vankka tukitiimi. VPN-arvostelujemme viimeisessä osassa testaamme tukea livekeskusteluilla, sähköpostitse ja / tai soittamalla vastausten nopeuden ja laadun arvioimiseksi..

Tämä tehdään yleensä lähettämällä dummy-kysymys, joka löytyy VPN: n tietokannasta. Tavoitteena on nähdä, vievätkö tukiedustajat aikaa vastata kysymykseen vai ohjaavatko meidät tietokantaan.

Mistä puhutaan, tarkastelemme myös kaikkia apuvaihtoehtoja, kuten tietokanta, yhteisöfoorumi tai YouTube-kanava. Heidän vain läsnäolonsa lisäksi tarkastelemme myös sisällön laatua ja perusteellisuutta.

Parhaat VPN-palveluntarjoajat

Vaikka on erityistapauksia, joissa haluat käyttää yhtä VPN: ää toiseen, meillä on viisi parasta VPN-palveluntarjoajaa, jotka on sijoitettu yllä olevien kriteerien perusteella. Huomaa, että arvioimme vain yksittäisiä osioita – kokonaisarvio lasketaan siitä -, joten ole varma, että viiden parhaan joukkoomme tarjoajat ovat todella parhaat.

ExpressVPN

ExpressVPN ei ole vain hiukan parempi kuin muut VPN: t; se murskaa kilpailun. Toinen arvioitu tarjoajamme, NordVPN, tuli lähellä ExpressVPN: n ja NordVPN: n vertailussa, mutta huippukoiramme tuli silti kruunun kanssa. Suoratoistosta torrentiaan, ExpressVPN rasti kaikki ruudut, jotka haluamme nähdä palveluntarjoajalta.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Palvelun vahvin osa on sen johdonmukaisuus. ExpressVPN selittää VPN: n yksityisyyttä, turvallisuutta ja nopeutta ja tekee niin joustavasti. Jos haluat VPN: n, ExpressVPN on tosiasiallinen valinta. Saat lisätietoja ExpressVPN-arvosteluistamme.

NordVPN

NordVPN on antiteesi ExpressVPN: lle. Se heittää kaiken johdonmukaisuuden ulos ikkunasta vahvemman ominaisuusjoukon ja käyttöliittymän sekä suuremman huippunopeuden hyväksi. Vaikka tuulen varoittamiseen liittyy joitain käytettävyyshäiriöitä, ei ole epäilystäkään siitä, että NordVPN: llä on paljon raakavoimaa ja sen takia se on toiseksi paras VPN-palvelu, jonka voit ostaa.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Paras piirre NordVPN: ssä on sen ominaisuudet. Samalla hinnalla kuin muilla ylimmän tason VPN-palveluntarjoajilla, sinulla on pääsy osallistavaan haittaohjelmien estämiseen, kaksois hop-yhteys ja Tor VPN: n kautta. Se ei ehkä ole paras optimoitu, mutta arvo on kiistaton. Voit oppia lisää NordVPN-arvosteluistamme.

CyberGhost

CyberGhost on samanlainen kuin NordVPN – voit nähdä kuinka samanlainen on NordVPN vs. CyberGhost-vertailumme – mutta se ei ole niin nopea kuin toiseksi paras VPN-palveluntarjoajamme. CyberGhostissa on kuitenkin paljon ominaisuuksia, ja se on myös melko halpaa. Ominaisuudet, helppokäyttöisyys ja alhainen hintakohta korvaavat mahdolliset nopeusongelmat.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se ei ole niin nopea kuin NordVPN, mutta on johdonmukaisempaa. CyberGhost toimii parhaiten siinä asennetun IKEv2-protokollan kanssa, joten jos et ole niin huolissasi palomuurien estämisestä, se on hyvä valinta. Se sisältää myös korkeimman samanaikaisen yhteyden rajan viidestä parhaasta VPN-palveluntarjoajalta, joten se sopii hyvin myös perheille. Voit oppia lisää CyberGhost-arvosteluistamme.

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys on käytön helppoutta. Se on halvin tarjoaja viiden parhaan joukosta, ja siinä on kunnollinen määrä ominaisuuksia käynnistykseen. Vaikka haastavaa on käyttää sovellusta lokeron kautta, yksityinen Internet-yhteys tarjoaa erinomaisen tasapainon arvojen, turvallisuuden ja yksityisyyden välillä.

Edellinen

Seuraava

Noin puoleen muista suosituimmista suosituimmista hinnoista kuukausittain, yksityinen Internet-yhteys on tosiasiallinen valinta säästää rahaa. Se tarjoaa jopa kaksivuotisen suunnitelman, joka on vähemmän kuin yksi vuosi useimmissa muissa paikoissa. Saat lisätietoja hinnoittelusta ja PIA: n muista ominaisuuksista Yksityisen Internet-yhteyden katsauksessa.

TorGuard

TorGuard on turvallisuuteen keskittynyt VPN-palveluntarjoaja, joka on täydellinen tinkereille. TorGuard ei ole kaikkein tavoitettavissa tulokkaille, mutta antaa kaikki VPN: n näkökohdat hallintaasi, antaen suuren määrän hallintaa VPN: n toiminnasta ja sen turvallisuudesta..

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se on myös erittäin nopea. TorGuard ei ole aivan tyydyttävä ExpressVPN: n tasoon, mutta saavuttaa nopeuden. Lisäksi siinä on erinomainen luettelo ominaisuuksista, kuten suojattu sähköposti, mukautetut skriptit ja sovellusten tappaus. Lisätietoja TorGuard-arvosteluistamme.  

VPN: n usein kysyttyjä kysymyksiä

Vaikka katamme useimmat aiheet parhaassa VPN-oppaassamme, on joitain peruskysymyksiä, joihin on yllättävän vaikea löytää vastauksia. Aiomme vastata VPN-liittymiä koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin, jotta saat nopeuden.

Mikä on VPN?

Mikä on VPN-opas, on paras lähde tälle aiheelle, mutta tarjoamme sinulle yleiskatsauksen täältä. ”VPN” on lyhenne virtuaalisesta yksityisestä verkosta. Se on verkko, joka tarkoittaa, että useita palvelimia on kytketty toisiinsa, se on yksityinen, eli kuka tahansa verkon ulkopuolella ei voi käyttää sitä, ja se on virtuaali, eli palvelimia ei ole fyysisesti kytketty toisiinsa.

Sen sijaan, että muodostat yhteyden suoraan verkkosivustoon, johon haluat siirtyä, muodostat yhteyden ensin VPN: ään ja reitität kaiken liikenteen sen läpi. Tekemällä sen tällä tavalla, piilotat IP-osoitteesi, sijaintisi ja selaimesi tiedot, jolloin matkasi näkymätön verkossa.

Mitä voin tehdä VPN: llä??

Kun menet näkymättömäksi, on paljon uusia mahdollisuuksia. Sikäli kuin voit tehdä VPN: llä, se tyypillisesti torrenting ja streaming. Torrentin aikana avaat niin kutsutun vertaisverkkoyhteyden, mikä tarkoittaa, että sinun yhteyteen on kytketty useita muita vertaisverkkoja (tietokoneita), joista kukin jakaa pienen määrän lataamasi tiedostoa..

Tämä avaa tietysti tietyt tietoturvaongelmat, koska muut tietokoneet pystyivät jäljittämään tämän yhteyden tunnistaaksesi kuka olet. Koska olet ensin muodostanut yhteyden VPN-verkkoon, yhteyden toisella puolella oleva vertaisverkko on kohdistettu VPN-palvelimelle, mikä tarkoittaa, että olet turvassa muilta yhteyden yhteydeltä.

Asuistasi riippuen, suoratoisto Netflixillä tai Hululla on jo mahdollista, mutta kaikki kyseisillä alustoilla oleva sisältö ei ole sinulle saatavissa. Jakelugeoblokkien takia streaming-alustat vapauttavat vain tietyn sisällön tietyillä alueilla. Jos esimerkiksi haluat katsoa Better Call Saulin 4. kautta Netflixissä, sinun on oltava Isossa-Britanniassa.

Suoratoisto useiden alueiden välillä on mahdollista VPN: n avulla. Korvaamalla IP-osoitteesi yhteyden muodostaman VPN-palvelimen IP-osoitteella voit huijata streaming-alustan ajattelemaan, että olet sijainnissa, jossa et ole. Valitettavasti se ei aina toimi, joten muista lukea paras VPN for Netflix -oppaamme, jos suoratoisto on tärkeää.

Se voi kuitenkin olla yksinkertaisempi. Jos asut tai matkustat maahan tiukalla sensuurilla, VPN: n käyttö voi yksinkertaisesti antaa sinulle pääsyn Internetiin. Esimerkiksi Kiinan parhaimmilla VPN-palveluilla on vaihtoehtoja, jotka ohittavat syvän pakettivalvonnan, jolloin voit liikkua sensuurissa helposti.

Miksi tarvitsen VPN: n?

Jos haluat tehdä jonkin yllä luetelluista asioista, tarvitset VPN: n. VPN on kuitenkin hyvä idea, vaikka et ole kiinnostunut sensuurin suoratoistosta, torrentista tai ohittamisesta. Kun julkinen hallitus vakoilee ympäri maailmaa, VPN pitää tietosi käsissäsi missä ne kuuluvat.

Tietosuoja on keskeinen aihe VPN: n käyttämisessä, joten vaikka kaikki mitä teetkin vain katsomalla YouTubea ja tarkistamalla sähköpostisi, VPN on silti tärkeä. Salaamalla Internet-yhteytesi ja huijaamalla IP-osoitettasi, VPN näyttää siltä, ​​että olet joku muu verkossa. Tällaisessa kokoonpanossa voit ohittaa hallituksen, Facebookin, Googlen ja melkein kaikkien muiden tiedonkeruun.

Lisäksi voit pitää yhteytesi turvallisena. Koska yhteys sinun ja VPN-palvelimen välillä on salattu – yleensä 256-bittisellä AES: llä – kuka tahansa verkossa vakoojasi ei näe, mitä pyyntöjä lähetät. VPN: n avulla muodostat turvallisen yhteyden linnoitukseen, joka suojaa kaikkea verkossa tekemääsi.

Onko VPN-laillinen?

Yhdellä sanalla, kyllä, VPN-verkot ovat laillisia, paitsi jos olet yhdessä kourallisessa maassa, joka on kieltänyt ne. Kiina on yksi näistä maista, ja Venäjällä ja Turkilla on käytössään politiikka, joka johtaa suoraan kielloon.

Jos matkustat johonkin näistä maista, muista asentaa ja määrittää VPN ennen kuin menet. Lue lisää Venäjän parhaista VPN- ja Turkki-parhaista VPN-artikkeleista.

Hidastaako VPN Internet-nopeuteni?

Yksi kysymys, jota pitäisi kysyä enemmän, on: hidastaako VPN Internet-nopeuteni? Lyhyt vastaus on kyllä. Kuten aina, pitkä vastaus on hieman enemmän mukana. Kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen, lisäät ylempää verkon aikaasi. Pyynnön salaaminen vie aikaa, ja sitten se kulkee VPN-palvelimen läpi avoimeen Internetiin.

On kuitenkin tapauksia, joissa VPN voi todella lisätä nopeutta. Äskettäisessä paniikkien ympäröimässä verkon neutraliteetti puhui paljon Internet-palveluntarjoajien kuristimesta. Internet-palveluntarjoajan kuristus on, kun Internet-palveluntarjoajasi kuristaa tai vähentää nopeuttasi, kun muodostat yhteyden tiettyihin verkkosivustoihin. Joissain tapauksissa nopeutesi voi laskea yksinkertaisesti liian suuren kaistanleveyden käytöstä.

Koska Internet-palveluntarjoaja voi hidastaa nopeutta, saatat olla hitaampaa Internetiä kuin mitä maksat. VPN-verkkoa käytettäessä Internet-palveluntarjoajasi ei kuitenkaan tiedä tekemästäsi, ja siksi sen automatisoidut järjestelmät eivät voi syrjiä yhteyttäsi. Tällaisessa tapauksessa VPN voisi todella parantaa Internet-nopeuttasi.

Kuinka saan VPN: n?

VPN: n asettaminen on paljon yksinkertaisempaa kuin ennen. Kaikista yllä olevista arvosteluista löydät linkkejä VPN-tilauksen ostamiseen. Seuraa vain VPN: n antamia ohjeita, lataa se ja muodosta yhteys. Käymme läpi prosessin kaikille VPN: ille, joiden asennus on aktiivisempi jokaisen tarkastelun aikana.

Lopulliset ajatukset

Kuten huomaat, VPN-arvosteluihimme ei suhtaudu kevyesti. Lähestymistapamme yrittää ottaa huomioon käytön aikana mahdollisesti ilmenevät ongelmat, mukaan lukien suoratoiston suorituskyky, nopeus ja käytettävyys. Vaikka osa arvosteluistamme on jätetty henkilökohtaiseen mieltymykseen, uskomme viiden parhaan VPN-palveluntarjoajamme olevan todella parhaat.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse vain ottaa sanamme sille täällä. Yllä voit lukea minkä tahansa pitkän muodon VPN-arvosteluistamme nähdäksesi, oletko samaa mieltä näkemyksemme kanssa. Kutsumme sinut jättämään ajatuksesi, jos luulet, että VPN on sen arvoinen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map