Paras yrityspilven varastointi- ja varmuuskopiointipalvelut 2020

Parhaat Online Cloud Backup -yrityspalvelut, arvostettu vuonna 2020

Verkkovarastoinnin tultua yhä suositummaksi yksityiskäyttöön, ei ole yllättävää nähdä, että nämä palvelut ovat päätyneet liiketoimintaympäristöön. Henkilökohtaisten tilien käyttö voi kuitenkin jättää yritysasiakkaille riskin tietojen vaarantamiseksi.


Yritysten pilvitiedostojen tallennuksen avulla yritysasiakkaat saavat paremman suojan tiedostojen vaarantumiselta tai hakkeroinnilta. Jokainen palveluntarjoaja tarjoaa hieman erilaisia ​​ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joista voi valita, mikä voi vaikeuttaa koko yrityksen palveluntarjoajan valitsemista.

Riskit ja hyödyt
© Shane Meehan

Paras pienyritysten pilvitallennus

Business pilvitallennus on suunniteltu yrityksille, jotta ne toimisivat tehokkaammin. Vaikka monet palveluntarjoajat aloittivat henkilökohtaisina ulkopuolisina varastointi- ja varmuuskopiopalveluina, jotka kehittyivät sisällyttämään yritysasiakkaat, osa, kuten Box, rakennettiin yritysasiakkaiden mielessä.

Ero yritystietojen pilvitallennuksen ja henkilökohtaisen pilvitallennuksen välillä on melko usein ominaisuudet ja se, kuinka monella käyttäjällä on pääsy kokonaistiliin. Henkilökohtaisella suunnitelmalla vain tilille kirjautuneen käyttäjän oletetaan pääsevän tallentamaan tiedostoja ja asiakirjoja. He voivat ehkä jakaa nämä tiedostot, mutta kenenkään muun ei ole tarkoitus tallentaa tiedostoja tililleen.


© 드림 포유

Toisaalta liiketoimintasuunnitelma on suunniteltu siten, että tiliä voi käyttää useita käyttäjiä. Koska kirjautumistietoja on useita, järjestelmänvalvojan on kyettävä asettamaan rajoitukset eri työntekijöille, jotka saavat tietoja ja tallentavat niitä. Tämä keskusvalvoja voi päättää, kuka pystyy tekemään mitä tilillä.

Yritysten pilvitallennussuunnitelmissa on usein ominaisuuksia, joita henkilöllisillä tileillä ei ole, kuten kyky asettaa tiedostoille ja kansioille rajoituksia. Heillä on myös usein yhteistyövaihtoehtoja, jotka saattavat puuttua yksittäisestä tilistä.

Online-säilytysratkaisut yrityksille: edut

Yritysten pilvitallennuksella on monia etuja, jotka voivat tarjota yritykselle muutakin kuin paikan tallentaa kaikki arvokkaat tiedot. Sen lisäksi, että online-tallennuspaikat ovat tiedostojen suojaamiseksi mahdollisilta hakkereilta, ne tarjoavat työntekijöille uusia tapoja työskennellä yhdessä, joita he eivät ole koskaan pystyneet hyödyntämään ennen.

Työntekijöiden ei enää tarvitse olla samassa huoneessa projektin suorittamiseksi. Sen sijaan työtoverit voivat olla kaikkialla maailmassa, kunhan heillä on Internet-yhteys. Useimpien pilvipalveluiden mukana toimitetulla viesti- ja yhteistyöohjelmistolla työntekijöillä on helppo käsitellä projekti ilman loputtomia e-mailia päivitetyillä liitteillä tarkistettavaksi. Monet näistä yhteistyöominaisuuksista antavat käyttäjille mahdollisuuden merkitä toisiaan kommentteihin varoittaaksesi heitä tiedoston sisällä tapahtuvista muutoksista.

Lisäksi yrityksen pilvisäilytystahdistus antaa käyttäjille mahdollisuuden työskennellä projektissa yhdessä paikassa ja käyttää sitä eri laitteiden kautta, vaikka he eivät olisi työpöydällään. Synkronoimalla kaikki tilit, muut työntekijät voivat käyttää päivitettyjä tiedostoja ja asiakirjoja välittömästi ilman hässäkkää. Tiedosto linkittää automaattisesti muiden laitteiden pääkansioon.

Yritykset voivat myös hyödyntää online-pilvitallennuksen kustannussäästöjä. Vaikka heidän palveluidensa käytöstä on kuukausittainen tai vuosittainen palvelumaksu, huoltoa tai ostettavia laitteita ei ole. IT-osastojen ei tarvitse tuhlata aikaa, joka on rahaa yritykselle, joka ylläpitää laitteita; sen sijaan he voivat työskennellä projekteissa, jotka voivat viedä yritystä eteenpäin.

Muita etuja ovat:

 • Jakaminen työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa yrityksen ulkopuolella
 • Kyky rajoittaa tiedostojen tai kansioiden saatavuutta käyttäjän erityistarpeiden perusteella
 • Mahdollisuus asettaa vanhenemispäivämäärä jaetuille kohteille
 • Sotilaallinen turvallisuus

Yritykset ovat myös siirtymässä enemmän kohti “tuo oma laite” -ympäristöä. Työntekijät voivat pysyä ajan tasalla uusimmasta tekniikasta ostamalla sen itse ja hankkimalla tietämänsä heille parhaiten sopivia. Pilvi antaa sitten yrityksille myöntää käyttöoikeuden näihin laitteisiin. Yrityksen tulee säästää tekniikan päivityskustannuksista joka vuosi tai kaksi, ja työntekijöiden ei tarvitse oppia kahta tai kolmea erityyppistä laitetta vain saadakseen työnsä päätökseen..

Kun verrataan pilvipalveluyrityksiä, on tärkeää huomata, mitkä ominaisuudet ja edut palveluntarjoajalla voivat olla yritykselle. Jotkut siellä olevat vaihtoehdot voivat auttaa ryhmiä etenemään eteenpäin haluamassaan kasvutavassa, kun taas toiset ovat yksinkertaisesti tarpeettomia kuluja. Kaikki palveluntarjoajat eivät tarjoa samoja vaihtoehtoja.

Cloud Storage -palvelimet: Missä ne sijaitsevat?

Varastointipaikka on toinen huomio pilvivertailun aikana. Kaikissa maissa ei ole samoja yksityisyyden suojaa koskevia sääntöjä ja määräyksiä. Business pilvitallennus Isossa-Britanniassa on erilaiset vaatimukset kuin Yhdysvalloissa, Kanadassa tai jopa Kiinassa. Yritysten on oltava tietoisia siitä, missä tietokeskukset sijaitsevat, missä heidän tietojaan todennäköisesti säilytetään ja mitkä ovat kyseisen maan tietosuojamääräykset..


© StormSignal

Esimerkiksi Australian yrityspilvitallennuksella on luettelo yksityisyyttä koskevista laeista, joita heidän on noudatettava voidakseen toimia laillisesti. Nämä määräykset pakottavat yritykset, jotka käyttävät pilviä asiakastietojen tallentamiseen, varmistamaan, että nämä tiedot ovat yksityisiä ulkopuolisista lähteistä. Nämä säännöt yksityiskohtaisesti myös mitä pilvipalveluntarjoajien on tarkoitus tehdä auttaakseen yrityksiä täyttämään nämä standardit.

Tietojen tallentamispaikan tietäminen voi auttaa yrityksiä pitämään oman maansa sääntelyssä. Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevat yritysasiakkaat saattavat löytää tietosuojalakejaan puutteellisia eivätkä ole heidän omien määräystensä mukaisia. Yhdysvaltain asiakkaat voivat nauttia lisäsuojasta ulkomailla; kuitenkin voi olla oikeudellisia kysymyksiä siinä tapauksessa, että ulkopuolinen hallitus pitää siellä säilytettyjä tietoja laittomina.

Pilvitallennuskustannukset

Sijaintipilven edut syrjivät, kun on kyse kahden palveluntarjoajan vertaamisesta, lopputulos on aina raha. Järjestelmänvalvojille suuri kysymys on: kuinka paljon yrityksen pilvitallennus maksaa? Vaikka kuukausimaksut eivät tule olemaan yhtä matalat kuin yksityisiltä käyttäjiltä, ​​se on melko usein kustannustehokkaampaa kuin laitteiston ostaminen ja kaiken ylläpitäminen paikallisesti.

Yritysten pilvitallennuskustannukset vaihtelevat ominaisuuksien ja käytettävän tallennustilan kokonaismäärän mukaan. Jotkut tarjoajat tarjoavat kiinteän hinnan käyttäjää kohti. Jokainen työntekijä saa pääsyn samoihin ominaisuuksiin ja tietyn määrän säilytystilaa. On myös palveluita, joiden avulla yritykset voivat ostaa joustavan tallennustilan, joka laajenee tarvittaessa. Palvelun hinta vaihtelee aina sen mukaan, kuinka paljon tilin koko kasvaa tai pienenee.


© Ken Teegardin

Halvimman yrityksen pilvitallennuksen vertailu on suoritettava. Palveluiden hinnat vaihtelevat ominaisuuksien ja tilin koon mukaan. Se voi myös vaihdella sen mukaan, kuinka moni käyttäjä aikoo käyttää tiliä. Tyypillisesti kustannustehokkaimmalla palvelulla on vähemmän ominaisuuksia kuin kilpailijoilla, vaikka palveluntarjoajat muuttavat rutiininomaisesti kustannuksiaan kilpailukyvyn säilyttämiseksi.

Business Cloud Services

Vaikka pilvi voi hyödyttää parhaiten suurempia yrityksiä, pienet yritykset voivat hyödyntää monia samoja ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Pienyritysten pilvivarmuuskopioinnin tallennuksesta on tulossa suosittu tapa pk-yrityksille kilpailla suurempien yritysten kanssa. Hyödyntämällä ulkopuolista tallennusta nämä yritykset voivat alentaa IT-kustannuksiaan joutumatta ostamaan pysymiseen tarvittavia palvelimia. Ne voivat myös hyödyntää samaa laskentatehoa, joka suurilla yrityksillä on käytössään, löytämällä palveluntarjoaja, jolla on pilvilaskentakyky.

Kuten suurten yritysten kanssa, myös pienyritykset voivat saada saman pääsyn missä tahansa. Työntekijät voivat tehdä virtuaalisia kopioita käyttämistä sovelluksista ja viedä sen tiensä mukanaan. Se voi olla erittäin hyödyllinen insinööreille ja myyjille, jotka eivät pääse toimistoon päivän aikana pidemmän aikaa.

Pienyritykset saavat myös hyödyntää turvallisuutta, jota he eivät ehkä ole pystyneet pääsemään erillään pilvestä. Tällä tavoin he voivat varmistaa tiedostojen ja asiakirjojen olevan turvassa hakkereilta. Tämä lisätty tietoturva voi auttaa heitä pysymään vaatimustenmukaisuudessa ja suojaamaan paitsi heidän tietojaan myös asiakkaidensa tietoja.

Koska useammat pienyritykset kääntyvät pilveen vähentääkseen kokonaiskustannuksiaan, useampi tarjoaja tarjoaa heille räätälöityjä paketteja. Ne tarjoavat usein vähemmän tilaa tai vähemmän istumapaikkoja, jotta tilauksen hinta pysyisi alhaisena. Tyypillisesti he eivät kuitenkaan ohita ominaisuuksia, jotka houkuttelevat heitä yritysasiakkaita.

Business Cloud varmuuskopio

Vaikka yritysasiakkaat käyttävät pilviä tavallisesti enemmän kuin vain paikkaansa paikoilleensa, vain muutama haluaa sen vain varmuuskopiointiin ja pilviasiakirjojen varastointiin. Nämä ryhmät eivät halua paljon soittoääniä ja pilliä, he tarvitsevat vain ulkopuolisen alueen, jonka avulla ne voivat noudattaa omia varmuuskopiointia koskevia sääntöjään.

Pilvitallennus ja pilvivarmuuskopiointi eroavat toisistaan. Tallennustilan avulla käyttäjät voivat usein käyttää, muokata ja jakaa tiedostojaan. Vaikka se voidaan automatisoida aivan kuten varmuuskopiointi, yritysasiakkaille on yleensä ominaisuuksia, jotka tekevät tiedostoista työskentelyn saumattomaksi. Hyvä esimerkki tämän tyyppisistä palveluista olisi:

 • Amazon
 • Google
 • Dropbox

Pilvien varmuuskopiointipalvelut ovat aivan kuten ne kuulostavat. Ne on tarkoitettu kovalevyllä tai palvelimella olevien tiedostojen varmuuskopiointiin. Vaikka jotkut näistä palveluntarjoajista sallivat pääsyn mihin tahansa sijaintiin, kuten tallennustilaan ja tietojenkäsittelyyn, usein ei ole olemassa jakamis- tai muokkausominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat työskennellä yhdessä projektissa. Nämä tiedostot laitetaan yksinkertaisesti muualle kuin palvelimeen ja pidetään siellä, kunnes niitä tarvitaan järjestelmän palauttamiseen, tai käyttäjän poistetut, koska ne ovat vanhentuneita tai tarpeettomia. Esimerkkejä varapalveluista ovat:

 • Carbonite Pro
 • Crashplan Pro
 • Mozy Pro

Tyypillisesti, kun yritys valitsee vain varmuuskopiointipalvelun, sen on pysyttävä katastrofin palautussuunnitelman noudattamisessa.

turvallisuus

Pilveen tallennettaessa on ilmeisiä tietoturvaongelmia. Se on todennäköisesti ykkönen, miksi useimmat yritykset eivät ole kiinnostuneita pilven käytöstä laskenta- ja tallennustarpeisiinsa. Se on pätevä asia, eikä se, jota tulisi helposti sivuuttaa.

Jotkut palveluntarjoajat eivät ole niin turvallisia kuin voisivat olla. Kun kahta tai useampaa palvelua verrataan, tietoturvatasoa tulisi tarkastella ennen kaikkea. Useimmat käyttävät sotilaallista AES-tietoturvaa suojatakseen tietokeskuksissaan olevia palvelimia. Kaikki palvelut eivät kuitenkaan salaa tietoja siirron aikana, vain kun se on levossa kiintolevylle. Toiset varmistavat, että tiedostot on suojattu ennen niiden lataamista.


© Dennis Skley

Lisäksi jotkut parhaimmista pilvitallennuspalvelujen tarjoajista yrityksille tarjoavat tilin järjestelmänvalvojalle mahdollisuuden hallita pääavainta. Tämä salasana on ainoa tapa salata tiedostoja, jotta ne olisivat luettavissa. Ilman päällikköä kaikki tilille murtautuvat löytävät vain koodatut ja siksi lukemattomat tiedostot. Koska pilvipalveluyrityksen työntekijät eivät pääse tähän koodiin, he eivät voi käyttää palvelimillaan olevia tiedostoja lisäämällä tietoturvakerroksen asiakkailleen.

Vaikka kaikilla tileillä on jonkinlainen suojaustaso, yritys- ja ammattitileillä on yleensä korkeammat tasot kuin henkilökohtaisissa suunnitelmissa. Tämä on tarkoitus saada yritysasiakkaat käyttämään näitä palveluja sen sijaan, että työntekijät tuovat omia suunnitelmiaan ja hyödyntävät niitä ilman järjestelmänvalvojan tietämystä tai hyväksyntää.

Valinnat yrityspilven varastointiin 2020 kasvavat joka päivä. Tietojen turvallisuuden varmistamiseksi järjestelmänvalvojien tulisi ottaa aikaa ja tarkastella kaikkia vaihtoehtojaan. Paitsi ominaisuuksien ja kustannusten huomioon ottaminen, myös varastojen keskuksen turvallisuus ja sijainti olisi otettava huomioon.

Hyödyntämällä pilviä yritykset voivat lisätä tallennuskapasiteettiaan ja antaa työntekijöiden työskennellä paremmin kuin koskaan ennen. Se ei ole päätös, joka olisi tehtävä kevyesti. Yritysten tulisi kuluttaa aikaa löytääkseen paras palvelu heille, joka vastaa heidän jakamis- ja yhteistyötarpeisiinsa sekä tärkeiden tiedostojen tallentamiseen katastrofaalisen tapahtuman sattuessa..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map