Online-varmuuskopiointiarvostelut 2020 – yli 34 palveluntarjoajaa verrattuna

Ihmiset tuottavat 2,5 kvintillun tavua dataa päivässä. Se on paljon teräväpiirtoelokuvia, valokuvia ja viestejä, mutta se on kaikki kiintolevyn toimintahäiriö kaukana digitaalisesta hautausmaasta. Jos ei, joku voi varastaa kannettavan tietokoneesi tai jokin muu onnettomuus voi johtaa tietojen häviämiseen.


Voit käyttää tiedostojemme palauttamiseen parhaan tietojen palauttamisen ohjelmistomme valikoimaa, mutta sen tekeminen ei ole luotettava korjaus. Et voi myöskään olla riippuvaisia ​​solid-state-asemista, koska niissä on enemmän datavirheitä, vaikka niiden vikaantumisaste on alle yksi prosentti.

Parempi strategia tietojen menetyksen estämiseksi on käyttää online-varmuuskopiopalveluita tietosi suojaamiseksi. Se on joka tapauksessa 3-2-1-sääntö. Pilvivarmuuskopiopalvelun avulla voit käyttää tietoja etäyhteyden kautta, luoda automaattisia varmuuskopioita ja tehdä niitä vaiheittain nopeuttaaksesi prosessia.

Tiettyjen tiedostojen tai tiedostotyyppien merkitseminen varmuuskopiointia varten pitää tietosi turvassa, koska sinulla on niistä kopio etäpalvelimella. Tiedot kopioidaan useilla palvelimilla, joten ne ovat käytettävissä, jos yksi epäonnistuu.

Et voi kuitenkaan käyttää online-varmuuskopiointipalveluita tyhjentääksesi tilaa kiintolevylläsi. Se on pilvitallennustoiminto. Täältä löydät lisätietoja kahden tyyppisten palveluiden eroista. Selvitä, mikä pilvitallennuspalvelu toimii parhaiten sinulle, tutustu parhaiden pilvitallennuspalveluiden luetteloomme. Jos keskityt yhteistyöhön, lue paras yhteistyöpilvitallennusartikkeli.

Jos et ole varma siitä, kuinka paljon varmuuskopiota tarvitset, lue paras rajoittamaton online-varmuuskopio-opas. Verkkoon kytkettyjen tallennusharrastajien tulee tarkistaa paras online-varmuuskopio NAS-kappaleesta.

Kuinka arvioimme

Online-varmuuskopiointipalvelut ovat samankaltaisia ​​toistensa kanssa, ja niiden tarjoamissa ominaisuuksissa on vähän eroja. Käytämme yleisiä luokkia, kuten tiedostojen varmuuskopiointia ja palauttamista, nopeutta ja hinnoittelua palveluiden arviointiin ja luokitteluun. Selitämme tarkemmin alla.

Tiedostojen varmuuskopiointi ja palauttaminen

Tiedostojen varmuuskopiointi on tärkein vaihe tietojen lähettämisessä pilveen. Jotkut palvelut antavat sinun merkitä tiettyjä tiedostoja ja kansioita varmuuskopiointia varten, kun taas toiset skannaavat kiintolevyn ja näyttävät sinulle yleiskuvan valituista tiedostoista. Backblaze käyttää jälkimmäistä lähestymistapaa ja pidämme siitä, kuinka yksinkertainen se on. Jos haluat tietää enemmän Backblaze-tuotteesta, lue Backblaze-arvostelu.

Alkuperäisen varmuuskopion jälkeen, joka voi viedä viikkoja riippuen siitä, kuinka paljon varmuuskopiota tarvitset, voit ajoittaa varmuuskopiot toimimaan automaattisesti. Voit asettaa tietyn ajan tai päivän, saada ne käynnistymään kerran päivässä tai sammuttaa ne manuaalisesti. Lisävarmuuskopio, joka suoritetaan joka kerta kun tapahtuu muutos, on ylivoimaisesti hyödyllisin ominaisuus.

Kun olet varmuuskopioinut tiedostosi, niihin tehdyt muutokset käynnistävät palvelun lähettämään muutettuihin osiin sen sijaan, että korvaisivat ne kokonaan. Tätä kutsutaan lohkotason tiedostojen kopioimiseksi, ja se nopeuttaa varmuuskopiointiprosesseja rajoittaen samalla järjestelmän resurssien tyhjennystä.

Sen sijaan, että vain varmuuskopioit pilveen, voit lähettää varmuuskopion kiintolevyn muihin osioihin, ulkoiseen kiintolevyyn, NAS-laitteeseen ja muihin. Kun haluat täydellisen varmuuskopion, voit luoda levykuvan, joka on ihanteellinen, jos kiintolevy kaatuu.

Et ole rajoittunut tietokoneen varmuuskopiointiin. IDrive-kaltaisten palveluiden avulla voit varmuuskopioida rajoittamattomia laitteita. Itse asiassa IDrive on suosituin valintamme, joten muista oppia siitä lisää IDrive-arvosteluamme.

Kun haluat palauttaa tiedoston, käytät yleensä työpöydän tai web-asiakkaan palautusominaisuutta. Voit palauttaa kaiken varmuuskopioidut tai tietyt tiedostot. Saat myös mahdollisuuden palauttaa tiedostot alkuperäiseen tai uuteen sijaintiin. Joillakin palveluilla, mukaan lukien IDrive, on kuriiripalvelu, joka lähettää tietosi ulkoisessa asemassa postissa.

ominaisuudet

Tässä luokassa tarkastellaan ominaisuuksia, jotka ovat epätyypillisiä varmuuskopioinnille ja palautukselle. Toisin kuin pilvitallennuspalvelut, jotka voidaan integroida monien kolmansien osapuolien sovellusten kanssa ja joilla on alkuperäisiä yhteistyösovelluksia, online-varmuuskopiointipalvelut eivät ole niin monipuolisia.

Useimmat tarjoavat älypuhelimille pääsyn, versioinnin, nopeuden säädön ja mahdollisuuden ottaa useita varmuuskopioketjuja siirtonopeuden lisäämiseksi. Toisin sanoen, on joitain, kuten Acronis True Image ja SpiderOak ONE, joissa on lisäominaisuuksia. Ne sisältävät arkistoinnin, synkronoinnin, jakamisen, kloonaustyökalut ja paljon muuta. Puhumme alla olevassa ”viiden parhaan” kategorian yksityiskohdista.

Palveluiden, kuten Backblaze, avulla voit toistaa varmuuskopioimasi äänitiedostot. Backblaze ei ole ainoa palvelu, jonka avulla voit tehdä sen, joten lue lisää parhaasta online-varmuuskopiostamme kappaleesta, jotta voimme saada lisää vaihtoehtoja.

CloudBerry-varmuuskopiossa on tehokas joukko ominaisuuksia, kuten pilvipalvelimeen varmuuskopiointi, kyky tehdä käynnistettävä USB-asema ja säilytyskäytännöt, joiden avulla voit määrittää, milloin sen pitäisi poistaa aiemmat versiot varastostasi. Lisätietoja palvelusta on CloudBerry Backup -katsauksessa.

turvallisuus

Tietojen lähettäminen pilveen ilman asianmukaista suojausta ei ole järkevää. Tietoverkkorikolliset voivat varastaa käyttäjän tiedot, joku saattaa lukea salaisia ​​tietojasi ja hallitus saattaa selata kuviasi. Hyvä tietoturva on välttämätöntä, joten pohdimme, kuinka vahva kunkin palvelun turvallisuus on.

Online-varmuuskopiointipalvelut käyttävät monia tapoja suojata tietosi mahdollisilta uhilta. Esimerkiksi kahden tekijän todennus estää hakkereita, jotka ovat varastaneet salasanasi, pääsemään tiliisi. Silti, varmista, että sinulla on vahva salasana aloittaaksesi.

Yksityinen salaus estää muita kuin sinua lukemasta tiedostojasi. Haittana on, että sitä tarjoavat palvelut eivät voi nollata salasanaasi, jos unohdat sen. Käytä salasanan hallintaa välttääksesi sisällön käytön menettämistä.

TLS-protokolla estää keskeltä tulevat hyökkäykset onnistumasta, kun taas salaus suojaa tietosi kuljetuksessa ja levossa. Ransomware voi ottaa pilvitietosi panttivankiksi ja vaatia maksua sen julkaisusta, mutta ransomware-suojausartikkelimme voi auttaa sinua välttämään sen.

Yksi turvallisimmista palveluista on SpiderOak ONE. Se käyttää nolla tietämystä koskevaa salausta AES 256-bittisenä tiedostojen suojaamiseksi ja salaa metatiedot, joita se ei koskaan lataa palvelimelle. Lue lisää siitä SpiderOak ONE -katsauksessa.

yksityisyys

Vahva turvallisuus ei takaa yksityisyyttäsi. Jotkut hallitukset vakoovat kansalaisiaan. Yhdysvaltojen PRISM-valvontaohjelma on yksi esimerkki siitä. USA: n patriot-laki ja CLOUD-laki auttavat Yhdysvaltain hallitusta pitämään tiukasti kiinni myös pilvitiedoista. Muita valvontapelin tärkeimpiä toimijoita ovat Venäjä, Iso-Britannia ja Australia.

Tätä silmällä pitäen on kriittistä, että varmistat Webissä olevien tietojen yksityisyyden. Yksityisyytesi vahvuus riippuu maasta, johon pilvipalvelupalvelu perustuu. Jotkut maat, kuten Kanada ja Sveitsi, pitävät käyttäjien yksityisyyden suojaa paremmin kuin toiset. Voit hyödyntää sitä hyödyntämällä paras online-varmuuskopio Kanadan kappaleesta.

Haluamme nähdä palveluita, jotka noudattavat yleistä tietosuoja-asetusta, EU: n rauhallista lähestymistapaa pilvien yksityisyyteen. BigMIND Home -palvelussa on selkeä ja selkeä GDPR-vaatimustenmukaisuussivu, josta voit tutustua, kuinka palvelu toteutti sen. Jos haluat lisätietoja BigMIND Home -palvelun yksityisyydestä ja ominaisuuksista, lue BigMIND Homes -arvostelu.

hinnoittelu

Se, kuinka paljon maksat palvelun käytöstä, on yksi tärkeimmistä kriteereistä valittaessa online-varmuuskopiopalvelua. Ei ole mitään syytä hankkia hyvää palvelua, joka konkurssii sinut. On parasta, jos sillä on hyvä hinta-laatusuunnitelma.

Hyvän arvon määrää se, kuinka paljon saat hinnasta. Mitä enemmän suunnitelmia palvelulla on, sitä paremmat vaihtoehdot ovat. On hienoa, jos palvelu tarjoaa myös ilmaisen suunnitelman tai kokeiluversion, joten voit testata sen ennen sitoutumista. Jos olet huolissasi vain hyvästä arvosta, lue halvin online-varmuuskopio-opas.

Suurin osa palveluista tarjoaa kokeiluversion ja jotkut tarjoavat ilmaisen paketin. Voit esimerkiksi tilata IDriven ilmaisen 5 Gt: n paketin. CloudBerry-varmuuskopio tarjoaa jopa 200 Gt ilmaista varmuuskopiotilaa, mikä tarkoittaa, että voit pariuttaa sen ilmaisen tilin kanssa missä tahansa pilvitallennuspalvelussa..

Helppokäyttöisyys

Palvelun käyttömukavuus on tärkeää, koska siitä riippumatta siitä kuinka monta hienoa ominaisuutta sillä on, ne eivät riitä, jos tiedostojen varmuuskopiointi ja palauttaminen on vaikeaa.

Käyttäjäkokemuksen tulisi olla suoraviivainen. Tällä tavoin voit keskittyä työhösi eikä tietoihisi. Pöytätietokoneohjelman tulisi toimia useimmissa käyttöjärjestelmissä, ja sen käyttöliittymän, samoin kuin verkon ja mobiilisovellusten, tulisi olla miellyttävä ja intuitiivinen käyttää.

Useimmat työpöytäasiakkaat toimivat Windowsissa ja macOS: issa, mutta haluamme nähdä heidän toimivan myös Linuxissa. Voit nähdä, mitkä tekevät parhaimmasta online-varmuuskopiostamme Linux-kappaleesta. Mainitsemiemme lisäksi CrashPlan for Small Business ja Duplicati ovat tässä luettelossa, joten lue CrashPlan for Small Business -katsaus ja Duplicati-arvostelu saadaksesi lisätietoja niistä.

Jos työskentelet Windowsilla, tutustu Windows-vertailun parhaaseen pilvivarastoon.

Nopeus

Alkuperäiset varmuuskopiot voivat viedä kauan. Kuinka kauan riippuu monista tekijöistä, kuten etäisyydestän palvelimeen, Internet-palveluntarjoajaasi ja kuinka paljon tietoja sinun on varmuuskopioitava. Etsimme palveluita, joiden avulla voit säätää siirtoasetuksia parantaaksesi yhteyttä ja käyttää lohkotason siirtoalgoritmia. Palvelut, jotka antavat sinun asettaa korkin kaistanleveydelle, saavat myös plussan.

Palvelujen arvostamiseksi suoritamme useita lähetys- ja lataustestejä 1 Gt-kansiolla ja mitaamme kuinka paljon aikaa ne vievät. Otamme myös etäisyyden palvelimeen.

Yksi nopeimmista palveluista online-varmuuskopimarkkinoilla on Acronis True Image. Testikansion lataaminen kesti keskimäärin vain 14 minuuttia. Käytimme yhteyttä, jonka lähetysnopeus oli 14 megabittiä sekunnissa Kaakkois-Aasiasta. Se auttaa, että Acronis True Image -palvelimessa on verkosto, joka on levinnyt ympäri maailmaa.

Tuki

Kaikki on hyvin, kun palvelu toimii, mutta toinen asia on, kun ei. Sieltä tulee tekninen tuki, ja hyvä tekninen tuki on korvaamatonta. Palveluissa on yleensä sähköpostituki, ja jotkut tarjoavat chat- tai jopa puhelintukea.

Ennen kuin otat yhteyttä tukitiimiin, käyttäjät voivat kuitenkin tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin, tietokantaan ja monissa tapauksissa käyttäjäfoorumeihin. Usein tulee myös opetusvideoita. Otamme huomioon, minkä tyyppisiä tukipalveluita tarjotaan ja kuinka kauan ne vievät kysymyksiimme vastaamiseksi.

Parhaat online-varmuuskopiointipalveluntarjoajat

Useimmat online-varmuuskopiointipalvelut ovat samanlaisia, ja parittomalla on uudet ominaisuudet. Loimme tämän sijoituksen vertaamalla heidän kokonaissuorituskykyään edellisessä osassa hahmoteltujen kriteerien perusteella. Tässä osassa kerrotaan nopeasti luettelomme viidestä parhaasta palvelusta, alkaen IDrive-palvelusta.

Minä ajan

IDrive sijaitsee San Fernandon laaksossa Kaliforniassa. Yhtiö perustettiin vuonna 1995, mikä tekee siitä veteraanin. Sen ikä ei kuitenkaan näy, paitsi sen rikkaan kokemuksen perusteella.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-palautus-Slider2

IDrive-Client-ajoitus-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

Edellinen

Seuraava

IDrive ei tarjoa rajoittamatonta varmuuskopiointia, mutta antaa sinulle mahdollisuuden varmuuskopioida rajoittamattomia laitteita, mukaan lukien NAS. Vuotuisia henkilökohtaisia ​​suunnitelmia on kaksi: 2TB tai 5TB. 2TB-suunnitelma asettaa sinut takaisin hieman yli 50 dollaria, kun taas 5TB-suunnitelma maksaa noin 75 dollaria. IDrive tarjoaa ilmaisen suunnitelman, jossa on 5 Gt varmuuskopiointitilaa myös sen testaamiseksi.

IDrive käyttää AES 256-bittistä tietosi salaamiseen levossa ja kuljetuksen aikana. Se pitää avaimen tietojen salauksen purkamiseen, mutta voit säilyttää sen, jos haluat varmistaa yksityisen salauksen. Sinun on kuitenkin tehtävä tämä valinta ennen ensimmäisen varmuuskopion suorittamista.

IDriven kanssa työskenteleminen on monimutkaisempaa, koska se ei tarjoa rajoittamatonta varmuuskopiota. Sinun on valittava tiedostot, jotka haluat varmuuskopioida. Voit tehdä niin sijainnin, mutta ei tiedostotyypin mukaan. Lisäksi IDrivellä on monia asetusvaihtoehtoja, joten sinun on tottuttava siihen. Sen ei kuitenkaan pitäisi olla ongelma useimmille ihmisille.

Voit käyttää IDrive-järjestelmää Windows-, macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä. On myös älypuhelinsovelluksia Androidille tai iOS: lle.

Backblaze

Backblaze lanseerattiin vuonna 2007 ja on yksi suosituimmista online-varmuuskopiointipalveluista. Näin pitkällä historialla ei ole yllättävää, että se on parhaan online-varmuuskopioluettelomme kärjessä.

Backblaze-Slider1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se ei aseta tiedostorajoituksia rajoittamattomaan varmuuskopioosi. Voit varmuuskopioida minkä tahansa kokoisia tiedostoja ilman manuaalista valintaa. Vain yhdessä suunnitelmassa hinnoittelujärjestelmä on yksinkertainen. Se maksaa 5 dollaria kuukaudessa tai 50 dollaria vuodessa. Kuukausittainen suunnitelma on kätevä, kun otetaan huomioon, että suurin osa varapalveluista ei tarjoa sitä.

Jos päätät käyttää Backblazea pitkällä aikavälillä, voit valita, että maksat vuoden tai kaksi etukäteen, jolloin saat 10 tai 25 dollarin alennuksen..

Backblaze sisältää paljon turvallisuusominaisuuksia, joita toivomme näkevän varmuuskopiopalvelussa, mukaan lukien yksityinen salaus. Voit estää hakkereita varastamasta salasanasi, jonka he voivat tehdä, jos se on heikko, ottamalla käyttöön kaksikerroksinen todennus. Voit myös asettaa vaihtoehdon vaatia suojakoodia joka kerta kun kirjaudut sisään.

Backblaze salaa tiedostot AES 128-bittisen avulla. Kukaan ei ole murtanut sitä niin pitkälle kuin tiedämme, mutta pidämme raskaammasta versiosta, AES 256-bittisestä, enemmän. SSL suojaa tiedostosi kuljetuksen aikana.

Hinnasuunnitelman tavoin Backblazen käyttökokemus on yksinkertainen ja helppo. Varmuuskopioimasi määrää tai mitä sinun ei tarvitse hallita, koska Backblaze tekee sen puolestasi, vaikka palvelu sulkee järjestelmän ja väliaikaiset tiedostot. Sinun ei tarvitse edes luoda varmuuskopiointisuunnitelmaa. Kaikki on automatisoitu.

Acronisin oikea kuva

Voit hankkia elinikäisen lisenssin Acronis True Image -sovellukselle. Se ei salli tietojen varmuuskopiointia pilveen, mutta vain paikallisiin tallennustiloihin. Siksi suosittelemme hankkimaan vuotuisen suunnitelman. Valittavana on kaksi: Advanced ja Premium.

Acronis-True-kuva-varmuuskopiointi-Setup-Slider1

Acronis-True-Image-Kohde-Slider2

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3

Acronis-True-Image-asetukset-Slider4

Acronis-True-Image-Tools-Slider5

Edellinen

Seuraava

Advanced maksaa 4,16 dollaria kuukaudessa, tai 49,99 dollaria vuodessa, 250 gigatavua. Se sisältää täydellisen kuvan varmuuskopion, aktiivisen levyn kloonauksen, yleisen palautuksen ja sosiaalisen median varmuuskopion. Premiumi maksaa 8,33 dollaria kuukaudessa, 99,99 dollaria vuodessa, 1 kt. Se lisää ominaisuuksien luetteloon tiedostojen sähköiset allekirjoitukset ja tiedostoketjuvarmennuksen.

Acronis True Image -sovelluksessa on hyödyllinen arkistotyökalu, jota voidaan käyttää vapauttamaan tilaa kiintolevylläsi. Palvelun avulla voit myös synkronoida tiedostoja laitteiden välillä. Sen asiakkaassa on joukko työkaluja, jotka auttavat myös tiedonhallintatehtävissä.

Acronis True Image käyttää AES 256-bittistä salausta ja TLS / SSL-protokollaa tietojen suojaamiseen siirron aikana. Se on myös nolla tietämystä.

CloudBerry-varmuuskopio

CloudBerry Backup ei ole tavallinen online-varmuuskopiointipalvelu. Sen sijaan se on ohjauskeskus, joka auttaa hallitsemaan muiden pilvitallennuspalvelujen varmuuskopiointisuunnitelmia. Teknisesti se on palveluna infrastruktuurina -ratkaisu, joka ei tarjoa varatilaa. Siksi sinun on liitettävä se pariksi palvelun, kuten Wasabi, kanssa. Lue lisää siitä Wasabi-arvosteluista.

Hilla-Backup-Plans-Slider1

Hilla-Cloud-Storage-Slider2

Hilla-Backup-Mode-Slider3

Hilla-Backup-Source-Slider4

Hilla-Backup-aikataulu-Slider5

Edellinen

Seuraava

Wasabi veloittaa 0,0049 senttiä gigatavua säilytystilaa. Tämä tarkoittaa, että 1 kt maksaa vain 5 dollaria kuukaudessa, ja toisin kuin muut IaaS-palvelut, Wasabi ei veloita lataamista.

CloudBerry-varmuuskopiointi vaatii vain kertaluonteisen lisenssin. Desktop-lisenssi on halvin vaihtoehto hintaan 49,99 dollaria. Voit testata sen 15 päivän ilmaisella kokeiluversiolla ennen tilaamista. Kun se on valmis, sinun täytyy hankkia tallennustilaa tarjoava pilvipalvelu.

CloudBerry Backup tukee monia pilvipalveluiden tavanmukaisia ​​tietoturvamenetelmiä, mutta niiden saatavuus riippuu myös kumppanipalvelusta. Oikealla kumppanilla CloudBerry Backup voi käyttää jopa AES 256-bittistä asiakaspuolella.

Monet palvelut tukevat vain palvelinpuolen salausta, mutta CloudBerry Backup tarjoaa sen myös asiakaspuolella. Siirtämisen aikana palvelu käyttää TLS-protokollaa tiedostojesi suojaamiseen. Se tarjoaa myös versioinnin, joka auttaa, jos pääset lunastamaan ohjelmistoja. Wasabi tukee lepotilassa tapahtuvaa salausta ja antaa sinulle kaksifaktorisen todennuksen.

CloudBerry-varmuuskopio ei ole tarkoitettu pääkäyttäjille, koska sen käyttö ei ole niin helppoa, mutta virrankäyttäjät tuntevat olonsa kotoisaksi.

BigMIND Koti

BigMIND Home on toinen tuote yrityksestä, joka on luonut Zoolz Home Backup -sovelluksen. Ei ole yllättävää, että ne ovat samankaltaisia, mutta BigMIND Home -pakkausten ominaisuudet ovat tehostetun älykkyyden edistämiä

BigMIND Desktop Dashboard

BigMIND-yhteysvaihtoehdot

BigMIND Smart Selection

BigMIND varmuuskopiointiaikataulu

BigMIND Online Explore Files

Edellinen

Seuraava

BigMIND Kodin henkilökohtainen suunnitelma maksaa 2,99 dollaria kuukaudessa, mutta se maksetaan vuosittain ja antaa niukalle 100 Gt varmuuskopiotilaa yhdelle käyttäjälle ja kolmelle tietokoneelle. Perhesuunnitelma maksaa 6,99 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle 500 Gt tallennustilaa kolmelle käyttäjälle, yhdeksälle tietokoneelle ja kuudelle mobiililaitteelle.

Voit saada 1 Tt pilvivarmistoa 12,99 dollaria tilaamalla Family Plus -suunnitelman. Suunnitelman avulla voit jakaa vielä neljän käyttäjän kanssa 15 tietokoneessa ja rajoittamattomissa mobiililaitteissa.

Voit testata palvelun käyttämällä ilmaista suunnitelmaa, joka tarjoaa 5 Gt varmuuskopiotilaa yhdelle käyttäjälle. Sen avulla voit varmuuskopioida yhden tietokoneen, yhden ulkoisen aseman ja kaksi mobiililaitetta.

BigMIND Home salaa palvelimien tiedostot AES 256-bittisen algoritmin avulla. Voit valita yksityisen salauksen määrittäessäsi varmuuskopiointisuunnitelmaa, mutta et voi tehdä sitä myöhemmin. Tiedostot on suojattu SSL-protokollalla siirron aikana, mutta omituisena se on otettava käyttöön. BigMIND tarjoaa kaksifaktorisen todennuksen käyttöoikeustietojesi suojaamiseksi.

Pöytätietokone on hyödyllinen, ja käyttöliittymä on houkutteleva ja helppo käyttää. Verkkokäyttöliittymä, joka näyttää tiedostokategoriat ja laitteet, on värikkäämpi ja antaa sinun selata sisältöä pilvessä. BigMIND Home on saatavana Windowsille, macOS, Android ja iOS.

Online-varmuuskopiointi usein kysyttyjä kysymyksiä

Katsotaanpa joitain niistä kysymyksistä, jotka olemme vuosien ajan lukeneet lukijoille.

Mikä on online-varmuuskopio?

Online-varmuuskopiointi on menetelmä muualla tapahtuvaan tallennukseen, jossa tietoja varmuuskopioidaan säännöllisesti Internetissä ja yleensä palveluntarjoaja ylläpitää..

Mikä online-varmuuskopiointipalvelu on paras?

IDrive on sijoituksemme mukaan paras online-varmuuskopiointipalvelu. Sillä on vahva tietoturva ja halvat tilaussuunnitelmat, sen avulla voit varmuuskopioida rajoittamattomia laitteita ja se sisältää nolla tietoturvaa.

Kuinka paljon online-varmuuskopiointi maksaa?

Hinta riippuu siitä, kuinka paljon varmuuskopiotilaa tarvitset ja mitä palvelua käytät. Esimerkiksi IDriven 2TB henkilökohtainen suunnitelma maksaa sinulle 52,12 dollaria vuodessa, kun taas Backblazen yksi ja ainoa suunnitelma, jolla on rajaton tila, maksaa sinulle 50 dollaria vuodessa.

Acronis True Image -hinnat riippuvat siitä, kuinka paljon tallennustilaa tarvitset ja kuinka monta tietokonetta haluat varmuuskopioida. Sen edistynyt suunnitelma maksaa 49,99 dollaria vuodessa ja tarjoaa 250 Gt yhdelle tietokoneelle.

Kuinka käyttää online-varmuuskopiota?

Jotta voit käyttää online-varmuuskopiota, sinun on tilattava palvelu. Voit siirtyä tietyn palvelun verkkosivustoon ja rekisteröidä suunnitellulle suunnitelmalle tai kokeilulle napsauttamalla yllä olevaa sijoitusta “Käy” -painiketta..

Seuraavaksi sinun on ladattava ja asennettava työpöytäohjelma tai, jos aiot varmuuskopioida mobiililaitteesi, mobiilisovellus. Palvelujen toiminnassa on pieniä eroja, mutta ne kaikki vaativat sinua valitsemaan, mitkä tiedostot tai tiedostotyypit haluat varmuuskopioida. Tämän jälkeen voit aloittaa varmuuskopioinnin ja pian tietosi ovat turvassa pilvessä.

Tässä artikkelissa on tarkempi kuvaus tietojen varmuuskopioinnista.

Mistä varmuuskopioida valokuvia verkossa?

Varmuuskopioi valokuvasi Backblaze-sovelluksen avulla. Se tarjoaa rajoittamattoman varmuuskopion tilaa halvalla, eikä siinä ole piilotettuja korkkeja. Sen käyttö varmistaa myös, että lataus- tai tiedostokoon rajoituksia ei ole. Voit oppia lisätietoja siitä, miksi se on hyvä valokuville, artikkelissamme paras valokuvien online-varmuuskopio.

Lopulliset ajatukset

Riippumatta siitä, kuinka paljon tai kuinka paljon varmuuskopio tarvitset, sijoituksemme auttaa sinua valitsemaan parhaan online-varmuuskopion tarpeitasi varten. Harkitsimme monia kriteerejä, mukaan lukien tiedostojen varmuuskopiointi ja palauttaminen, turvallisuus, yksityisyys ja ominaisuudet.

IDrive on paras valinta, koska sillä on arvokkaat tarjoukset, vahva turvallisuus ja kyky varmuuskopioida rajoittamattomat laitteet ja yksityinen salaus.

Backblaze on heti takana sen suuren käyttömukavuuden, yksinkertaisen ja halvan suunnitelman sekä rajattoman varmuuskopion ansiosta.

Acronis True Image -palvelussa on ominaisuuksia, jotka poistetaan pilvitallennuskäsikirjasta, mukaan lukien synkronointi ja työkalukirjasto. Se on myös nopeaa.

CloudBerry-varmuuskopio on loistava harrastajille, jotka haluavat säätää kaiken ja saada yleiskuvan useista varmuuskopiointipalveluista yhdessä paikassa.

Viimeisenä valintamme on kuitenkin BigMIND Home, joka ei tarjoa paljon varmuuskopiointitilaa halvalla, mutta siinä on uusia ominaisuuksia, kuten kasvojentunnistus ja esineiden havaitseminen. Myös sen turvallisuus ja yksityisyys ovat vahvoja.

Tämä artikkeli on yleiskuva parhaista online-varmuuskopiopalveluista, joten kun luulet löytäneesi sinulle sopivan palvelun, suosittelemme tutustumaan sen arvosteluun saadaksesi lisätietoja. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map