Cloud Storage -vertailu 2020: Vertaa yli 50 pilvipalveluntarjoajaa

Lisätietoja pilvien varastoinnista:


 • Paras pilvitallennus 
 • Business pilvitallennus
 • Valokuvien tallennus

Palveluntarjoajien arvostelut: 

 • Sync.com
 • pCloud
 • Tresorit (yritys)

Aiheeseen liittyvät ohjelmaluokat:

 • Paras VPN 
 • Virustorjuntaohjelmisto
 • Paras salasanojen hallinta
 • Tietojen palautusohjelmisto

Suositut palveluntarjoajien arvostelut: 

 • ExpressVPN-arvostelu
 • NordVPN-arvostelu
 • Dashlane-arvostelu
 • Bitdefender-arvostelu

Paras pilvitallennustila 2020 – mitä sinun tarvitsee tietää

Tässä artikkelissa selvitetään kaikki mitä sinun tarvitsee tietää pilvestä. Näytämme määritelmät ja selitämme mitä sumussa on kyse. Haluatpa halvinta pilvitallennustilaa tai etsit parasta online-tallennustilaa – olemme saaneet sinut suojaamaan.

Halvin pilvitallennus – ei aina paras idea

Yksi asia on varma viimeisen viiden vuoden ajan teollisuuden tarkkailemisesta: mitä halvempi palvelu, sitä todennäköisemmin se lopettaa liiketoiminnan pian. 

Kun näet “elinikäisen” tarjouksen rajoittamattomasta pilvitallennuspalvelusta, joka lukee liian hyvältä ollakseen totta – todennäköisesti se on. 

Hyvä “halpa” online-varastointi maksaa noin 10 dollaria kuukaudessa. Se ei anna sinulle rajoittamatonta pilvitilaa, mutta yleensä 1TB-merkin ympärillä – tarpeeksi videoiden, valokuvien ja asiakirjojen tallentamiseksi. 

Yksi parhaimmista palveluistamme, esimerkiksi Sync.com tarjoaa jopa 2 kt tallennustilaa alle 10 dollaria kuukaudessa – ja poikkeuksellisen turvallisuuden, josta Dropboxilla puuttuu.

Suosituksemme on, että et mene halvimpiin palveluihin, jotka vain tarjoavat sinulle. Arvioi huolellisesti, lue oppaamme ja tarkista yllä oleva pilvitallennusvertailu. Katso saksalaisille lukijoillemme tämä hieno yleiskatsaus Sonntagmorgen.com -sivustolta.

Sisällysluettelo

Kaikki pilvitallennuksesta

 • Terminologia
 • Cloud Storage – Miksi me käytämme sitä
 • Määritelmä
 • Käytä koteloita
 • edut & haitat
 • Ilmainen pilvitallennus

Parhaat pilvipalveluntarjoajat

 • Sync.com
 • pCloud
 • SugarSync
 • Livedrive

Parhaat online-varmuuskopiointipalveluntarjoajat

 • CrashPlan
 • Minä ajan
 • Backblaze
 • Carbonite
 • SOS Online -varmuuskopio

Verkkotallennusvertailu

 • Online-varmuuskopio – mikä se on tarkalleen
 • Online-varmuuskopio vs. Cloud-varmuuskopiointi – Onko eroa?
 • Rajoittamaton pilvivarmuuskopio
 • Kuinka paljon varmuuskopiota tarvitset?

Pilvien varastointijärjestelmät selitetty

Cloud Storage -vertailu – mitä “Cloud” etsit?

Todennäköisesti olet löytänyt vertailutaulukon hakukoneesta, joka etsii tiedostoillesi parasta tallennustilaa. Mutta etsitkö Dropbox-tyyppistä palvelua, joka synkronoi ja jakaa tiedostoja, tai tarvitsetko enemmän palvelua tiedostojen varmuuskopiointiin pilveen, kuten Backblaze tai Crashplan? Ennen kuin voimme antaa sinulle suosituksia, on tärkeää tietää tarpeesi. Joten selitetään muutama niistä monimutkaisista pilvikäsitteistä ja termeistä:

Pilvitallennus selitetty yksinkertaisella tavalla

Pilvitermit selitetty: *

Autamme sinua ymmärtämään eri pilviterminologiaa, jotta voit olla varma, että tiedät eron.

Pilvitallennus

Tämä on yleinen termi online-tiedostojen tallennukselle. Yleinen oletus on, että se sisältää tiedostojen synkronoinnin, jakamisen ja yhteistyön, kun käyttäjän tietokoneessa on aina paikallinen kopio.

Online-varmuuskopio / pilvivarmuuskopio

Pilvien varmuuskopiointi on myös eräs muoto pilvien tallennuksesta, mutta ilman tiedostojen synkronointia. Se keskittyy pääasiassa varmuuskopiointiin, eli kopion luomiseen kiintolevyltä pilvessä.

Online-tallennustila

Tiedostojen tallentaminen verkossa ilman paikallista kopiota tietokoneella. Tiedoston muokkaamiseksi se on ladattava verkosta tai tietystä sovelluksesta.

Tiedostojen synkronointi ja jakaminen

Kuuluu pilvitallennustilaan ja yhdistää projektikansion pilveen siten, että kaikki tiedostot ovat samat kaikissa kytketyissä laitteissa kaikille jakamiseen osallistuville käyttäjille.

Yhden napsautuksen palveluntarjoajat / kyberlokerit

Pelkästään online-tallennustarkoituksiin ja sitä käytetään nimettömänsä vuoksi laajasti laitossa tiedostojenjakoyhteisössä.

* Tämä on vain nopea yleiskatsaus. Alla on tarkempi selitys napsauttamalla hyperlinkkejä.

Takaisin vertailukaavioon

Cloud Storage -määritelmä

Pilvitallennus on todennäköisesti kattava termi kaikille niille palveluille, jotka on lueteltu vertailussamme ja arvosteluissa. Kaikki palveluntarjoajat siirtävät ja tallentavat tietoja pilvessä, mikä tarkoittaa pääasiassa ympäri maailmaa sijaitsevissa tietokoneissa tai palvelimissa, jotka on saatu Internetiin saataville.

Kun ihmiset etsivät tätä termiä verkossa, he ajattelevat heti Dropboxia, Google Drivea tai OneDriveä, koska nämä ovat palveluita (erityisesti Dropbox), jotka loivat termin ja tekivät tiedostojen synkronoinnin ja jakamisen loppukäyttäjän saataville pelkästään yritysten sijaan.

Hyvin yksinkertaisesti sanottuna pilvitallennuspalvelujen tarjoaja (hosting-yritys) asentaa asiakasohjelman käyttäjän tietokoneelle. Ohjelma lähettää sitten käyttäjän valitsemat tiedostot Internetin välityksellä palveluntarjoajalle, jotta tiedostoja voidaan jakaa ja käyttää helposti saman käyttäjän omistamilla muilla laitteilla..

Se voi olla mobiililaite, kannettava tietokone tai työpöytä, jossa on Windows- tai Macintosh-käyttöjärjestelmä. Kaikki laitteisiin synkronoitavaksi asetettuihin tietoihin tehdyt muutokset päivitetään reaaliajassa kaikissa koneissa, joihin pilviohjelmisto on asennettu.

Miksi käytän sitä …

Pilvitallennuksen avulla minulla on kaikki tarvitsemani tiedostot hyppysissäni, koska nykyiset projektit synkronoidaan kaikkiin laitteisiini reaaliajassa, sillä ei ole väliä, ovatko sen esitykset, taulukot tai suuret videot. Käytän pilvivarastoa työskennelläksesi etätiimini kanssa ja jakaaksesi valokuvia isoäitini kanssa samanaikaisesti.

Oikein käytettynä voin jopa vapauttaa vain kiintolevytilaa, synkronoida ja ladata tiedostoja, joita todella tarvitsen tietokoneelleni. 

Mauricio Prinzlau - Pilvitallennusasiantuntija osoitteessa

Online Cloud Storage

Oletetaan siis, että käyttäjällä on kolme laitetta: pöytätietokone, kannettava tietokone ja mobiililaite ja hän asentaa Dropboxin (tai muun pilvitallennuspalvelun) kaikkiin näihin. Sitten jokaisesta tiedostosta on kaikkiaan 4 kopiota: yksi kopio jokaisella laitteella ja toinen ns. Pilvessä.

Tallenna tiedot pilveen
Tiedoston tallentaminen kannettavalle tietokoneelle lataa muutokset pilveen, jossa algoritmit vertaa uutta kopiota koneidensa kaikkiin muihin kopioihin ja päättävät sitten, mikä on uusin versio. Tällä tavalla käyttäjä voi aina olla varma työskentelevänsä oikean tiedoston kanssa milloin tahansa.

Pilvitallennuspalvelujen tarjoajat eivät voi vain synkronoida tiedostoja, vaan myös asettaa ne toisen henkilön tai jopa ihmisryhmän saataville jakamalla. Tiedoston pilvkopio on sitten saatavana kolmannelle osapuolelle. Nyt on ymmärrettävä kaksi tärkeää käsitettä: julkiset ja yksityiset linkit. Julkisen linkin avulla kuka tahansa, jolla on kyseinen linkki, voi käyttää tiedostoa tai kansiota, kun taas yksityinen linkki on käytettävissä vain kutsusta ja vaatii kutsutut käyttäjät yleensä luomaan tilin pilvitallennusyrityksessä. Nyt kun ymmärrät mitä pilvitallennus on ja mikä on, näet jo loputtomia mahdollisuuksia:

Takaisin vertailukaavioon

Rajoittamaton pilvisäilytyspalveluita – mahdollista?

Pilvellä on paljon sovelluksia. Olemme koonneet luettelon toimista, joita voit tehdä ja kuinka pilvi voi auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin.

Ei sähköpostiliitteitä pilvitallennuksella

Ei enää sähköpostin liitteitä

Suuret sähköpostin liitteet ovat tuskaa, on vaikea tietää, saapuvatko ne todella turvallisesti vastaanottajalle. Koska tiedostoja voidaan jakaa julkisen linkin kanssa, linkki voidaan sitten lähettää sähköpostitse vastaanottajalle, jossa se voidaan ladata.

Ei enää akward-tiedostonimiä

Ei enää hankalia tiedostonimiä, kuten lopullinen, lopullinen-1, lopullinen-lopullinen

Kaikki asiakirjan, esityksen, laskentataulukon tai mitä tahansa asiaa koskevat tiedostot tiedostoversiot tallennetaan pilveen. Kaikki osapuolet, joilla on pääsy tiedostoon tai kansioon, näkevät aina nykyisen version riippumatta siitä, kuka muokattiin sitä viimeksi. Aikaisemmin loputon ketju uusia asiakirjoja, joiden tiedostonimen luovuus väheni jokaisen version mukaan, yhdistetään nyt yhdeksi tiedostoksi.

Tiedostojen synkronointi ja jakaminen

Tietäen, että kaikki tiedostot ovat aina olemassa, eli tiedostojen synkronointi

Riippumatta siitä, oletko lentokentällä, kahvilassa, yhteistyötilassa, matkustat, toimistossa tai kotona, kaikki tärkeät tiedostot ovat aina saatavilla, ja sinun ei tarvitse muistaa siirtää niitä USB-peukalolle aja tai jopa lähetä itsellesi sähköpostia, koska tiedostot synkronoidaan pilvivarasto-ohjelmiston kautta (mobiililaitteille).

Pilvivarmuuskopiot

Pilvitiedostojen tallennus varmuuskopioille

Pilvitiedostojen tallennuspalvelut voivat toimia nopeana varmuuskopiona, koska yhdestä tiedostosta on saatavana useita versioita sekä pilvessä että muissa laitteissa. Joten jos tietokoneen romahtaminen tapahtuu, tilaaminen pilvitallennuspalvelulla mahdollistaa kadonneiden tiedostojen nopea palauttaminen.

Pilviyhteistyö

Verkkovarastointi yhteistyötä varten

Varmasti yksi Dropboxin kaltaisten palvelujen suurimmista eduista on yhteistyö eri mantereilla sijaitsevan virtuaalitiimin kanssa. Kaikilla ryhmän jäsenillä on pääsy jaettuun kansioon sekä ladata ja ladata tietoja, joten kaikki ovat samalla sivulla projektin tilan kanssa. Vaikka joku ryhmän jäsenistä tekisi virheen, useimmat palvelut tarjoavat “tiedostoversioinnin”, mikä tarkoittaa, että järjestelmänvalvoja voi palata takaisin ja palauttaa saman tiedoston poistetut tiedostot tai jopa vanhemmat versiot.

Käytä tiedostoja offline-tilassa

Paras online-säilytystila offline-tilassa?

Vaikka niitä kutsutaan pilvitallennuspalveluiden tarjoajiksi yllä mainitulla tiedostojen synkronoinnilla, kaikki tiedostot ovat saatavilla offline-tilassa. Joten heikkoon tai olemattomaan Internet-yhteyteen liittyvän projektin parissa työskenteleminen on mahdollista. Kun yhteys on muodostettu uudelleen, muutokset ladataan automaattisesti.

Takaisin vertailukaavioon

Suosituimmat pilvitallennusvaihtoehdot

Parhaat pilvitallennusvaihtoehdot, joista pidämme

Valitettavasti ei ole yhdenmukaista ratkaisua. Sinun on tarkasteltava vaatimuksiasi huolellisesti ja valittava palvelu vertailukaavion avulla. Nämä alla olevat palvelut ovat joitain palveluja lukijoillemme ja pidämme paljon. 

Sync.com 

Sync.com on melko uusi palveluntarjoaja. Kanadassa toimivat he kilpailevat Dropboxin kanssa sekä helppokäyttöisyydellä että synkronointinopeudella. Ne tarjoavat kuitenkin jotain paljon arvokkaampaa: nolla tietoturvaa. Käyttäjän tiedot on salattu päästä päähän, joten kukaan muu kuin käyttäjä ei näe tietoja selkeästi. Sync tarjoaa mobiilisovelluksia sekä iOS: lle että Androidille ja on saatavana sekä Macissa että Windowsissa. Valitettavasti Linux-asiakas ei ole vielä etenemissuunnitelmassa.

Käy osoitteessa www.sync.com

Lue arvostelu

pCloud

pCloud-arvostelu
pCloudia voidaan pitää yhtenä uusimmista blokin pelaajista, ja he saavat mielenkiintoisen hinnoittelun. Käyttäjät voivat saada valtavan 20 Gt ilmaista tallennustilaa. Heidän maksetut tasot ovat myös kohtuuhintaisia:

Asiakas saa 1 Tt tallennustilaa 7,99 dollaria kuukaudessa ja säästää muutaman dollarin verrattuna Dropboxiin tai Google Driveen. pCloud antaa asiakkaille mahdollisuuden asettaa sen pilviasemana, mikä tarkoittaa, että pCloudiin tallennettujen tiedostojen ei tarvitse olla paikallisesti saatavissa käyttäjän kiintolevyillä. Valitettavasti, jos haluat lisäturvaa, joudut maksamaan ylimääräisen pCloud Crypto -palvelun.

Liiketoiminnan käyttäjät saavat 5 kt tallennustilaa. Tämä suunnitelma sisältää vähintään 5 käyttäjää, jokaiselle saadaan 1 Tt tallennustilaa. Suunnitelmat asettavat sinulle takaisin 49,95 dollaria kuukaudessa, jokainen ylimääräinen käyttäjä maksaa 10 dollaria.

pCloud on saatavana Windowsille ja Macille ja hyviä uutisia Linux-käyttäjille. He voivat myös ladata asiakkaan. Heidän mobiilisovelluksensa on kauneus ja ne ovat saatavilla iOS- ja Android-sovelluskaupoista.

Plussat

Haittoja

Käy osoitteessa www.pcloud.com

Lue arvostelu

SugarSync

SugarSync Business Review
Kuten nimi jo viittaa, SugarSync on tiedostojen synkronointiin ja jakamiseen keskittyvä palvelu, mutta niiden avulla käyttäjät voivat myös suorittaa varmuuskopiotöitä taustalla. SugarSyncissä on hienoa, että niiden avulla käyttäjät voivat valita minkä tahansa tietokoneessa olevan kansion synkronoitavan pilvinsä kanssa, toisin kuin Dropbox, jossa asiakkaiden on valittava yksi kansio koneillaan. SugarSync on saatavana monissa eri makuissa alkaen 100 Gt hintaan 7,49 dollaria / kuukausi. Kalliimpaa kuin Dropbox, mutta kannattaa ylimääräistä rahaa joustavuudesta.

SugarSyncin verkkotiedostojen tallennussovellus on saatavana Windowsille ja Macille ja tavalliset epäillyt mobiililaitteille: Android ja iOS.

Plussat

Haittoja

Käy SugarSyncissä

Lue arvostelu

Livedrive

Livedrive-arvostelu
Livedriven verkkosivusto ja palvelu eivät ole muuttuneet paljon viimeisen 4 vuoden aikana. Ulkopuolelta Livedrive ei ole muuttunut paljon viime vuosina, heidän verkkosivustonsa ja suunnitelmansa näyttävät edelleen samoilta kuin aina. Minulla on kuitenkin tunne siitä lähtien, kun J2 Global on hankkinut ne, asiat liikkuvat parempaan suuntaan: he ovat päivittäneet asiakasohjelmistonsa nykyaikaisemmaksi, lähetysnopeudet ovat lisääntyneet ja olen yleisesti tyytyväinen kokemukseen. Se on yksi niistä palveluntarjoajista, jotka yhdistävät tiedostojen synkronoinnin ja jakavat pilvivarmuuskopioihin (jos haluat pilata rahaa Pro Suite -sovelluksesta), mutta käyttäjät, jotka vain etsivät varmuuskopioita tai synkronointia, voivat valita halvempia suunnitelmia. Toisin kuin muut palvelut, Livedrive antaa käyttäjille mahdollisuuden myös varmuuskopioida NAS-asemat. Jos sinulla on paljon tiedostoja synkronoitavaksi, rakastat Livedriven LAN-synkronointitoimintoa, joka nopeuttaa prosessia huomattavasti, jos kaikki koneesi ovat samassa verkossa. Asiakkaita on saatavana Windowsille ja Macille sekä iOS-, Android- ja Windows 8 -laitteille.

Plussat

Haittoja

Käy osoitteessa www.livedrive.com

Lue arvostelu

Muita tunnettuja tuotemerkkejä …

 • SpiderOakONE
 • MEGA
 • Dropbox
 • Syncplicity
 • Google asema
 • onedrive
 • Laatikko
 • MediaFire
 • Kopiointi (lopetettu)
 • Tresorit
 • cubby
 • CloudMe
 • Bitcasa
 • OpenDrive
 • hubiC
 • ZipCloud
 • Pogoplug
 • Amazon Cloud Drive
 • Yandex.Disk
 • 4Sync

Takaisin vertailukaavioon

Pilvitallennusedut & haitat

Pilvitallennuspalvelujen tarjoajien käyttämisessä tietoihisi on joitain etuja ja haittoja. Tässä on joitain harkitsevia:

edut

haitat

Takaisin vertailukaavioon

Ilmainen pilvitallennus

Ilmainen pilvitallennus

Ilmaista pilvitallennusta näyttää olevan saatavana runsaasti nykyään, alkaen 2 Gt (Dropbox) ja 15 Gt (Google Drive) 50 Gt MEGA.nz: lle. Vaikka ilmainen on varmasti tarpeeksi hyvä kokeilemaan, toimiiko palvelu vai ei, se sisältää erilaisia ​​rajoituksia, jotka käyttäjien tulisi olla tietoisia. Annetaan puuttua ilmaisen tallennuksen etuihin ja haitoihin vertaamalla sivua toisiinsa ja osoittamalla pari palvelua, jotka tarjoavat ilmaisen tallennuksen.

edut

haitat

* Huomaa kuitenkin, että on ilmaisia ​​palveluita, jotka tarjoavat erinomaisen salausprosessin kyseisille tileille, kuten MEGA, Tresorit, Sync.com ja muut.
** Tämä voi olla haitta, kuten näimme Copy.com-sivustossa: he antoivat käyttäjille mahdollisuuden lisätä ilmaista tallennustilaa 200 Gt: iin, ja nyt niiden oletusasetus.

Takaisin vertailukaavioon

Cloud Storage -palvelut yritys-, yritys- tai henkilökohtaiseen käyttöön?

Pilvitallennuspalveluita voidaan käyttää henkilökohtaiseen ja yrityskäyttöön. Vaatimukset eroavat kuitenkin suuresti toisistaan. Kuluttajien kannalta helppokäyttöisyys ja yhteensopivuus ovat tärkein huolenaihe, mutta prioriteetit siirtyvät yksityisyyteen ja turvallisuuteen yritys- tai yritysympäristössä.

Esimerkiksi yritykset tarvitsevat yksityiskohtaisemman hallinnan jaetuista tiedostoista. Niiden on pystyttävä asettamaan kansion käyttöoikeudet tapauskohtaisesti ja jopa hallitsemaan alikansioita. Se on vain yksi esimerkki. Tässä on vertailutaulukko, joka näyttää kuluttajaluokan ja yrityksen / yrityksen pilvitallennuksen välisen eron.

Business Cloud -tallennus
Yritysten pilvitallennuspalveluita kutsutaan yleensä Enterprise File Sync and Share (EFSS) -toimittajiksi, koska ne keskittyvät yritysyhteistyöhön ja mobiililaitteiden aktivointiin. Gartnerin maaginen neljännes tiedostojen synkronointiin ja jakamiseen myyjiin vertaa näitä palveluita vuosittain ja valitsee kentän johtavat palvelut. Dropbox for Business saa yhä enemmän pitoa, mutta loppukäyttäjät käyttävät sitä edelleen.

Suosittuja myyjiä ovat Egnyte, joka on tehnyt hybridipilvimallista suositun, ja Box, joka tunnetaan laajasta integroitumismahdollisuudestaan ​​kolmansien osapuolten sovelluksiin, kuten Salesforce. Gartnerin analyysi luokittelee Citrix Sharefile -yrityksen Enterprise File Sync- ja Share -toimittajien nykyiseksi markkinajohtajaksi, mutta ne ovat yleensä suunnattu enemmän yritykseen, jolla on vähintään 10 käyttäjää. Jos olet kiinnostunut tutkimaan pilvitallennusvaihtoehtoja pienyritykselle, voit tutustua vertailutaulukoihimme.

Takaisin vertailukaavioon

Online-varmuuskopio

Online pilvivarmuuskopio yksilöille
Online-varmuuskopiopalvelua käytettäessä tieto tallennetaan pilveen, mutta se toimii eri tavalla kuin pilvisäilytyssovellukset: online-varmuuskopiot tuottavat tarkan kopion kiintolevystä ja siirtävät koko tiedosto- ja kansiorakenteen online-varmuuskopiointipalvelun tarjoajalle. Tämä peilausprosessi on erittäin kätevä, koska käyttäjien ei tarvitse muistaa kopioida ja liittää tärkeitä tiedostoja tiettyyn kansioon. Apple-käyttäjät saattavat tietää tämän menettelytavan Time Machinesta, jossa koko kiintolevy kopioidaan toiseen asemaan.

Nyt online-varmuuskopiointipalvelut voivat toimia ajoitettuina töinä kerran päivässä, viikossa tai kuukaudessa tai jatkuvasti taustalla, joten aina kun tiedosto muuttuu, se ladataan välittömästi yrityksen palvelimille. Jos kaistanleveys ja suoritin sallivat tämän, suosittelemme aina aktivoimaan jatkuvat varmuuskopiot.

Viime vuosina online-varmuuskopiointipalveluntarjoajat ovat löytäneet suosikki markkinointinsa lemmikkikissasta, joka ajaa eteenpäin sanaa “rajoittamaton” markkinointikopiostaan. Mitä he tietysti tarkoittavat, on se, että he eivät asetta rajoituksia käyttäjän lähettämiin tiedostoihin, jotka kuuluvat heidän oikeudenmukaisen käytön käytäntöihinsä. Taitavat käyttäjät tietävät tämän mainoksen web-isännöintipalveluista, jotka tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden. Kohtuullista käyttöä koskevat käytännöt ovat yleensä melko korkeat teratavualueella, joten keskimääräisten tietokoneiden käyttäjien ei tarvitse huolehtia “tilan loppumisesta”.

Turvallinen veto on mennä mihin tahansa rajoittamattomaan varmuuskopiopalveluun, jota arvostamme erittäin korkealla tasolla, esimerkiksi Backblaze, Crashplan tai Carbonite, koska voit myös varmuuskopioida ulkoisia kiintolevyjä tai NAS-laitteita eikä sinun tarvitse koskaan huolehtia avaruusongelmista..

Jos tarvitset lisäominaisuuksia, kuten tiedostojen synkronointia ja jakamista, sinun on valittava online-varmuuskopiointitoimittaja huolellisesti, koska kaikilla palveluilla ei ole näitä ominaisuuksia. Katso IDrive, Acronis True Image Cloud, Jottacloud, Justcloud tai Livedrive esimerkkejä..

Tässä on joitain ehdotuksia online-varmuuskopiointipalveluista, joita suosittelemme tarkistamaan:

Takaisin vertailukaavioon

5 suosituinta online-varmuuskopiointivaihtoehtoa

Tiedämme, että oikean vaihtoehdon valitseminen voi saada ylivoimaista. Markkinat ovat melko tyydyttyneitä yli 50 tarjoajaan, joten näytämme sinulle viisi suosikkiamme, jotka ovat osoittaneet korkeaa suorituskykyä ja joustavuutta viime vuosina.

CrashPlan

Crashplan-arvostelu
Crashplan on suosituin pilvivarmuuskopiopalvelumme vuosien ajan, koska se tarjoaa todella rajoittamattomia kokemuksia (jos asetettu oikein). Varmuuskopiointiin tarvittavista tiedoista, kuinka monta versiota voit tallentaa tai tiedostokokoihin ei ole käytännössä mitään rajoituksia, jopa suuri 10 Gt: n Outlook-sähköpostitietokanta varmuuskopioidaan oikein.

Joten missä saalis on? Olemme kokeneet melko hitaita varmuuskopionopeuksia sijainnistamme Euroopassa. Yhdysvaltain asiakkailla ei näytä olevan tätä ongelmaa. Joka tapauksessa suuren määrän tiedostojen varmuuskopiointi vie aina aikaa, mutta Crashplan tekee upeaa työtä yksinkertaisella set-it-and-unohda-it-asennusmenetelmällä. Käyttäjät voivat valita perhesuunnitelman, jonka avulla voidaan varmuuskopioida jopa viisi tietokonetta / laitetta.

Käy osoitteessa www.crashplan.com

Lue arvostelu

Minä ajan

IDrive-arvostelu
IDrive on muuttunut hybridilaitteeksi vuosien varrella: tarjoamalla vain pilvivarmuuskopioita, he uskaltavat nyt tiedostojen jakamiseen ja synkronointiin ja tekevät melko hyvin. Kuluttajien tulisi silti käyttää IDriveä siihen, mistä se alun perin tehtiin: pilvivarmuuskopioihin.

IDrive tarjoaa loppukäyttäjille suuren joukon varmuuskopioiden mukauttamisvaihtoehtoja luomalla erilaisia ​​varmuuskopioita, asetusten rakeisia varmuuskopiointiaikatauluja suojaamaan varmuuskopioita henkilökohtaisella salausavaimella, jonka vain käyttäjä tuntee ja joka omistaa. 10 Gt: n latauskokeissamme se ei ollut siellä nopein ratkaisu, mutta suoritti erittäin hyvin lisäämällä kaikki tiedostot hieman yli tunnissa. IDrive ei ole rajaton palvelu, mutta sillä on erittäin edullinen 1 kt: n suunnitelmat alkaen 5 dollarista kuukaudessa.

Mielenkiintoista: maksetut tilaajat voivat saada yhden fyysisen lähetyksen tiedoista ilmaiseksi, mikä nopeuttaa varmuuskopiointi- / palautusprosessia huomattavasti.

Käy osoitteessa www.idrive.com

Lue arvostelu

Backblaze

Backblaze-arvostelu
Backblaze on ollut varmuuskopiopalveluni, jota suosittelen perheelleni ja ystävilleni teknisesti vähemmän lukutaitoisille. Asennus on erittäin helppoa: asenna asiakas, käynnistä varmuuskopiointi ja se varmuuskopioi kaiken kiintolevyllä olevan, paitsi järjestelmät ja sovellustiedostot. Käyttäjät voivat sulkea pois kansiot tai tiedostot, joita he eivät halua varmuuskopioida, esimerkiksi sulken aina pois Lataukset-kansioni, koska mitä tahansa siellä tallentamani voin aina ladata uudelleen.

Tämä säästää kaistanleveyttä ja koko varmuuskopiointiaikaa. Backblaze varmuuskopioi nopeasti – jos annat sen ja asetat langat 10: ksi. Tämä voi kuitenkin hidastaa muita verkon sovelluksia, esimerkiksi etätyöpöydän istuntoa ja vastaavia. Backblazen palautusprosessi on hiukan hankala, koska voit ladata vain zip-tiedostoja web-asiakasohjelmasta. Kaiken kaikkiaan käyttäjät voivat saada Backblazea erittäin edulliseen hintaan vain 5 dollaria kuukaudessa tai 50 dollaria vuodessa. Tämä ei mielestäni ole brainer.

Käy osoitteessa www.backblaze.com

Lue arvostelu

Carbonite

Carbonite Review -kotisivu
Carbonite on toinen kunnollinen online-varmuuskopiointipalvelu, Windows-versio on kuitenkin huomattavasti parempi kuin Mac-versio: Mac-käyttäjien on mentävä ilman ulkoisia kiintolevyn varmuuskopioita tai peilikuvien varmuuskopioita. Jos käytät kuitenkin Windows-käyttäjää, Carbonite tarjoaa paljon tarjottavaa ja on varmasti yksi parhaista ratkaisuista.

Käyttäjät, jotka kirjautuvat ensisijaiseen suunnitelmaan 149 dollaria / vuosi, saavat ilmaisen ovipalvelun palautuksen, johon kovalevy lähetetään, jos katastrofi tapahtuu. Pilvien varmuuskopiointi on helppo asentaa ja toimii automaattisesti, jos käyttäjät eivät halua valita tiedostoja ja kansioita. Carbonite varmuuskopioi tiedostoja jatkuvasti taustalla, jos videotiedostot pitäisi varmuuskopioida automaattisesti, asiakkaiden on valittava ainakin ensisijainen suunnitelma.

Onneksi Carbonite pääsi eroon joustavista kaistanleveyttä rajoittavista käytännöistä ja tarjoaa käyttäjille todella rajoittamattoman kokemuksen.

Plussat

 • Erittäin turvallinen pilvien varmuuskopiointi yksityisten salausavaimien avulla
 • Helppo asennusprosessi, jopa aloittelijoille
 • Ihmisarvoinen asiakasohjelmisto

Haittoja

 • Ei tiedostojen jakamista ja synkronointia (lopetettu huhtikuusta 2016)
 • Valitettavasti NAS: n varmuuskopioita henkilökohtaisissa versioissa ei ole
 • Joskus hidas varmuuskopiointi näyttää rajoittuneen 10 Mbit / s

Käy osoitteessa www.carbonite.com

Lue arvostelu

SOS Online -varmuuskopio

SOS Online Backup Review
SOS Online Backup on täällä aggressiivisella, rajoittamattomalla hinnoittelulla: 7,99 dollaria kuukaudessa on aika hyvä. On olemassa joitain huomautuksia, jotka käyttäjien on oltava tietoisia: toisaalta SOS vaatii tarpeeksi vapaata kiintolevytilaa välimuistissa oleville tiedostoille, mikä tarkoittaa, että jos varmuuskopioit 10 Gt tilaa SOS Online Backup saattaa tarvita lisää 10 Gt tilaa välimuistilla tiedostot.

Toisaalta jatkuvaa varmuuskopiointia ei ole saatavana, mutta käyttäjät voivat kuitenkin ajaa aikataulua tunnin välein. SOS ei ole testissämme nopein pilvien varmuuskopiointipalvelu, ja kesti vähän lämpenemisaikaa, kunnes yhteyden keskiarvo oli noin 7 Mbit / s. Niille käyttäjille, jotka haluavat jakaa tiedostoja, SOS Online Backup -palvelussa on tiedostojen jakamisvaihtoehto heidän verkkosivustonsa mukaan. Käytännössä se on toteutettu pahimmalla mahdollisella tavalla, jonka olen koskaan nähnyt varmuuskopiointisovelluksessa. Kesti melkein 30 minuuttia löytääkseni sen.

Jos etsit tiedostonjakoratkaisuja, etsi muualta. Varmuuskopiot toimivat kuitenkin hienosti, ja se, että SOS tallentaa rajoittamattomia tiedostoversioita, tyydyttää useimpien ihmisten tarpeet. Cloudwardsissa suosittelemme, että ihmiset käyttävät joka tapauksessa erilaisia ​​sovelluksia varmuuskopiointiin ja pilvien varastointiin.

Plussat

 • Erinomainen edullinen, rajoittamaton hinnoittelu jopa 5 tietokoneelle ja rajattomille mobiililaitteille
 • Helppo asennusprosessi, mutta älä luota automaattiseen varmuuskopion valintaan
 • Palautukset voidaan suorittaa halutulle kansiopolulle

Haittoja

 • Mac-versio heikompi kuin Windows-versio
 • Tiedostojen jakamisominaisuuden kamala toteutus, joka saa minut pohtimaan, haluavatko ihmiset todella jakaa tiedostoja
 • Keskinkertainen siirtonopeus jopa 7Mbit / s

Käy SOS Online -varmuuskopiossa

 

Lue arvostelu

Muita tunnettuja tuotemerkkejä …

 • SpiderOakONE
 • degoo
 • Dupplica
 • Jottacloud
 • mimedia
 • ADrive
 • StorageGuardian
 • Memopal
 • JungleDisk
 • Symform
 • Acronis pilvi
 • ElephantDrive
 • SurDoc
 • Mozy
 • Cyphertite
 • MyPCBackup
 • Zoolz
 • iBackup
 • nomadesk
 • Norton Online -varmuuskopio
 • AltDrive
 • Tietojen talletuslokero
 • SafeSync
 • MyOtherDrive
 • Yhteensä puolustus

Pilvien varmuuskopio

Online pilvivarmuuskopio yksilöille
Pilvivarmuuskopiointi on pohjimmiltaan online-varmuuskopion synonyymi, koska se kuvaa täsmälleen samaa asiaa. Itse asiassa termi pilvivarmuuskopio on yhä suositumpi. Sitä käytettiin laajasti vain yrityssektorilla, mutta nyt kaikki ymmärtävät mitä pilvillä tarkoitetaan.

Cloudwards.net-sivustossa käytämme näitä varmuuskopioehtoja vaihdettavasti, joten toivomme, että tämä selventää muutamia epäilyksiä. Vertailutaulukoissamme oleva luettelo luokittelee palvelut ominaisuuksien, luotettavuuden, nopeuden, turvallisuuden ja asiakastuen perusteella. Sijoituksemme eivät missään nimessä ole loppu-kaikki-lopputulos, vaan voivat toimia sinulle lähtökohtana, koska voit suodattaa ominaisuuksia tarpeidesi perusteella.

Cloud Storage Wiki

Cloud Storage Wiki

Työskentelemme wiki-osastomme avulla tarjotaksemme pilvipalvelun tulokkaille helpon tavan tarkistaa myyjien verkkosivustoissa usein käytetyt termit. Joitakin näistä termeistä käytetään keskenään, mikä vaikeuttaa niiden määrittämistä, mihin niitä käytetään.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map