Πώς να επιδιορθώσετε τα αρχεία δεδομένων του Outlook το 2020 με λίγα μόνο κλικ

Κατεστραμμένα ή αλλιώς κατεστραμμένα αρχεία δεδομένων του Outlook (σε μορφή .pst) μπορούν να θέσουν μια επιχείρηση σε σοβαρή δέσμευση, αποκόπτοντάς την από αντίγραφα ζωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εγγραφές ημερολογίου και άλλες πληροφορίες. Θα μπορούσατε να αναδημιουργήσετε ορισμένα από τα δεδομένα που λείπουν κυνηγώντας συναδέλφους και πελάτες, αλλά τότε σπαταλάτε χρόνο, πιθανόν να ντρέπεστε τον εαυτό σας και πιθανότατα να ανταμειφθείτε μόνο με μερική επιδιόρθωση.


Η καλύτερη προσέγγιση, φυσικά, είναι να μην αντιμετωπίσετε ποτέ αυτό το πρόβλημα στην αρχή με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του email σας στο cloud. Οι περισσότερες από τις προτάσεις στον καλύτερο διαδικτυακό οδηγό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μπορούν να σας βοηθήσουν εδώ. Αν, από την άλλη πλευρά, βρεθείτε με το παντελόνι σας κάτω, όλη η ελπίδα δεν χάνεται.

Προσεχώς, θα σας δείξουμε πώς να επιδιορθώσετε κατεστραμμένα αρχεία .pst χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για αυτόν τον σκοπό. Το εργαλείο στο οποίο καταλήξαμε δημιουργήθηκε από τους προγραμματιστές που υποστηρίζουν το καλύτερο λογισμικό αποκατάστασης δεδομένων, το Stellar Data Recovery. Η εταιρεία πωλεί μια πλήρη σειρά εργαλείων πληροφορικής για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεπεράσει ένα ευρύ φάσμα τεταρτημορίων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου ενός μετατροπέα .ost to .pst.  

Μείνετε μαζί μας καθώς σας καθοδηγούμε στη βασική χρήση του Stellar Outlook PST Repair, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση τυχαίων διαγραμμένων email. Μην ξεχάσετε να δώσετε και την αναθεώρηση Stellar Data Recovery, η οποία μπορεί εύκολα να ανακτήσει οποιουσδήποτε τύπους αρχείων από κατεστραμμένο διαμέρισμα ή κατεστραμμένο σκληρό δίσκο.       

Πότε χρειάζεστε λογισμικό επιδιόρθωσης PST?

Για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα εδώ, ένα αρχείο προσωπικού πίνακα αποθήκευσης (.pst) είναι ένας ιδιόκτητος τύπος αρχείου Microsoft που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση αντιγράφων μηνυμάτων, συμβάντων ημερολογίου, βιβλίων διευθύνσεων, περιοδικών και άλλων αντικειμένων δεδομένων που χρησιμοποιεί η Microsoft Outlook, εκτός από τις ρυθμίσεις του Outlook.

Χρησιμεύει ως αντίγραφο ασφαλείας των λογαριασμών του Outlook για όσους χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω POP3 ή IMAP. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εργασία με αρχεία .pst παρέχει αρκετή ευελιξία: μπορείτε ακόμη και να τα μεταφέρετε από έναν υπολογιστή σε έναν άλλο για να διατηρήσετε τις πληροφορίες σας χωρίς λόξυγγα.

Ωστόσο, όπως οποιοδήποτε αρχείο, τα αρχεία .pst μπορεί να καταστραφούν. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν τα αρχεία .pst γίνουν πολύ μεγάλα ή μπορεί να προκληθούν από αποτυχημένες μονάδες δίσκου, κακόβουλο λογισμικό και διάφορα άλλα περιστατικά. Εάν δεν έχετε αποθηκεύσει ένα αντίγραφο ασφαλείας του αρχείου .pst χρησιμοποιώντας μια διαδικτυακή υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όπως το CloudBerry Backup (διαβάστε την κριτική του CloudBerry Backup), τότε θα χρειαστείτε ειδικό λογισμικό για να βοηθήσετε.

Υπάρχουν πολλά εργαλεία επισκευής .pst εκεί έξω, αλλά φτάσαμε στο Stellar Outlook PST Repair λόγω της αξιοπιστίας και της ευκολίας χρήσης του. Μερικές από τις δυνατότητες που μας αρέσουν εκτός από την ανάκτηση email περιλαμβάνουν:

 • Ανάκτηση συνημμένων, επαφών και ημερολογίων
 • Αποθήκευση μηνυμάτων σε μορφές .eml, .msg, .rtf, .html και .pdf
 • Αποθηκεύστε τις σαρώσεις για μελλοντική χρήση
 • Ανάκτηση διαγραμμένων email
 • Ανάκτηση από κρυπτογραφημένα αρχεία .pst

Το λογισμικό υποστηρίζει επίσης κάθε επανάληψη του Outlook μέχρι το Outlook 2000.

Θα αγγίξουμε περισσότερο τις δυνατότητές του όταν σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιείτε το Stellar για να επιδιορθώσετε τα κατεστραμμένα αρχεία σας .pst. Πρώτον, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο κόστος.

Επιλογές άδειας επισκευής Stellar Outlook PST

Το ίδιο το εργαλείο δεν είναι φθηνό, οπότε αν ψάχνετε για μια εφάπαξ λύση, μάλλον δεν είναι αυτό. Ωστόσο, εάν εκτελείτε επιχείρηση ή κατάστημα πληροφορικής, το κόστος είναι πολύ πιο εύπεπτο δεδομένου ότι έχετε άδεια ζωής.

Εργαλειοθήκη SOHOTechnicianOutlook
Κόστος (διάρκεια ζωής)99 $249 $299 $
ΕγκατάστασηΕνιαίο σύστημαΠολλαπλά συστήματαΠολλαπλά συστήματα

Η άδεια SOHO σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε το λογισμικό σε έναν μόνο υπολογιστή, ενώ η άδεια τεχνικού σάς επιτρέπει να το εγκαταστήσετε σε όσα χρειάζεστε. Εκτός από τις δυνατότητες που αναφέραμε νωρίτερα, οι άδειες τεχνικού προσθέτουν τη δυνατότητα:

 • Εξαγωγή απευθείας στο Outlook 365
 • Αποθήκευση αρχείων σε μορφές DBOX και MBOX
 • Διαχωρίστε τεράστια αρχεία .pst σε μικρότερα
 • Συμπαγή αρχεία .pst
 • Εξαγωγή συνημμένων

Η άδεια χρήσης του Outlook Toolkit προσθέτει μερικές άλλες δυνατότητες, καθιστώντας την μακράν την καλύτερη προσφορά. Αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα μετατροπής αρχείων .pst σε .ost, αναγνώρισης και διαγραφής διπλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συγχώνευση .psts σε ένα μόνο αρχείο και ανάκτησης κωδικών πρόσβασης .pst.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε πρώτα την υπηρεσία, μπορείτε να κατεβάσετε μια δωρεάν έκδοση που θα σας επιτρέπει να σαρώσετε και να κάνετε προεπισκόπηση ανακτήσιμων αρχείων .pst.

Και τα τρία σχέδια παρέχονται με δωρεάν τεχνική υποστήριξη, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα. Ωστόσο, όπως πρόκειται να δούμε, το εργαλείο είναι αρκετά εύκολο στη χρήση που μπορεί να κάνει έναν αρχάριο να μοιάζει με έναν γκουρού IT.

Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων PST Outlook με Stellar

Μόλις αποφασίσετε για μια άδεια, η Stellar θα σας στείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έναν σύνδεσμο λήψης και το κλειδί άδειας. Χρησιμοποιώντας αυτά, η εγκατάσταση είναι αρκετά απλή και θα διαρκέσει μόνο ένα ή δύο λεπτά το πολύ.

Η διαδικασία ανάκτησης είναι αρκετά απλή χωρίς να λαμβάνετε συντομεύσεις σε λειτουργίες, κάτι που φαίνεται να συμβαίνει με τα περισσότερα από τα αστρικά εργαλεία με τα οποία έχουμε εργαστεί. Ωστόσο, περπατώντας σας στα βήματα ελπίζουμε να σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένετε πριν αποφασίσετε να αγοράσετε.

Βήμα πρώτο: Εκτελέστε μια σάρωση του κατεστραμμένου αρχείου PST

Ξεκινώντας το λογισμικό μόλις εγκατασταθεί, θα σας υποδεχτεί ένα παράθυρο για να επιλέξετε αρχείο .pst που χρειάζεται επισκευή.  

Μπορείτε να αναζητήσετε το αρχείο εάν γνωρίζετε πού είναι, ή να εξοικονομήσετε χρόνο αφήνοντας το λογισμικό να αναζητήσει το σκληρό σας δίσκο για αυτό. Η επιλογή “εύρεση” λειτουργεί γρήγορα, στην περίπτωσή μας διαρκεί μόνο περίπου 30 δευτερόλεπτα.

Μόλις τελειώσετε, επισημάνετε το αρχείο που θέλετε να διορθώσετε και κάντε κλικ στο κουμπί “επιδιόρθωση”. Θα εκτελεστεί σάρωση του αρχείου, η οποία διαρκεί μόλις ένα δευτερόλεπτο.

Βήμα δεύτερο: Εργασία με τα αποτελέσματα σάρωσης

Αφού ολοκληρωθεί η σάρωση, το Stellar Outlook PST Repair θα εμφανίσει τα αποτελέσματα, επιτρέποντάς σας να ταξινομήσετε τα περιεχόμενα του αρχείου σας πριν τα αποθηκεύσετε ως επισκευασμένο αρχείο.

Η πλοήγηση θα πρέπει να είναι οικεία: μοιάζει λίγο με τη χρήση του Outlook. Το αριστερό παράθυρο είναι για πλοήγηση ανώτερου επιπέδου. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα εισερχόμενά σας, στα διαγραμμένα αντικείμενα, στα ανεπιθύμητα μηνύματα, στο ημερολόγιο, στις επαφές και πολλά άλλα από εκεί.

Κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε κατηγορία, η δεύτερη στήλη θα συμπληρωθεί με αντικείμενα οργανωμένα σε αυτήν την κατηγορία. Για παράδειγμα, κάντε κλικ στο “Εισερχόμενα” και θα δείτε όλα τα μηνύματα στα εισερχόμενά σας πριν από την καταστροφή. Το παράθυρο στα δεξιά, φυσικά, δείχνει το πραγματικό περιεχόμενο του email που επιλέγετε.

Μόλις είστε έτοιμοι να ανακτήσετε το αρχείο .pst, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “αποθήκευση επιδιορθωμένου αρχείου” κοντά στην κορυφή του προγράμματος-πελάτη. Θα σας δοθεί η επιλογή να το αποθηκεύσετε ως τύπο αρχείου .pst, .msg, .eml, .rtf, .html ή .pdf.

Εάν δεν θέλετε να αποθηκεύσετε τα πάντα, μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε μεμονωμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να επιλέξετε να το αποθηκεύσετε στο δικό του αρχείο, αν και σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείτε να το αποθηκεύσετε ως .pst.

Υπάρχει επίσης ένα κουμπί για να αποθηκεύσετε τη σάρωση σας αντί να τη μετατρέψετε αμέσως σε αρχείο .dat, επιτρέποντάς σας να φορτώσετε και να εργαστείτε με τα αποτελέσματα αργότερα.

Τελικές σκέψεις

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το Stellar Outlook PST Repair για να διορθώσετε τα κατεστραμμένα αρχεία προσωπικού πίνακα αποθήκευσης. Αν και δεν θα κερδίσει διαγωνισμούς ομορφιάς, μια αυστηρή προσέγγιση είναι ακριβώς αυτό που θέλετε σε ένα καλό εργαλείο πληροφορικής. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Outlook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, χωρίς πρόβλημα.

Ως τελευταία υπενθύμιση, ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε προβλήματα με κατεστραμμένα αρχεία είναι να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του σκληρού δίσκου σας. Διαθέτουμε μια πλήρη βιβλιοθήκη κριτικών αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τις επιλογές, αν και αν ψάχνετε για μια συντόμευση, ρίξτε μια ματιά στις επιλογές μας για το καλύτερο online αντίγραφο ασφαλείας για μικρές επιχειρήσεις. Ευχαριστούμε που διαβάσατε και αφήστε παρακάτω τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας για εμάς.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map