Πώς να μετατρέψετε το EDB σε PST το 2020 με τον εύκολο τρόπο

Η μετατροπή γραμματοκιβωτίων χρήστη από αρχεία Exchange Server σε αρχεία Outlook μπορεί να βοηθήσει τους επαγγελματίες πληροφορικής να διαχειριστούν εφεδρικές εργασίες που διαφορετικά θα ήταν πολύ δύσκολο, και μερικές φορές ακόμη και αδύνατο, να ολοκληρωθούν. Ενώ υπάρχουν μια χούφτα εργαλεία εκεί έξω για να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε αρχεία .edb, κανένας δεν πυροδότησε τη φωτιά μας όπως ο μετατροπέας EDB σε PST του Stellar (ενθουσιάζουμε εύκολα).


Η Stellar είναι μια εταιρεία που πρωτοεμφανίστηκε ενώ αξιολογεί το καλύτερο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων στην αγορά σήμερα. Το προϊόν της εταιρείας, Stellar Data Recovery, παρέχει έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών, επιδόσεων και χρηστικότητας που μας έπεισαν να της δώσουμε κορυφαίες βαθμολογίες σε σχέση με τους στενούς αντιπάλους EaseUS και Prosoft Engineering (ρίξτε μια ματιά σε όλες τις κριτικές λογισμικού ανάκτησης δεδομένων για περισσότερα σχετικά με αυτά τα δύο).

Εκτός από το κορυφαίο προϊόν ανάκτησης δεδομένων, η Stellar έχει αναπτύξει μια ολόκληρη γκάμα όμορφων εργαλείων που θα κάνουν τον μέσο σας Joe (αυτός ο τύπος) να μοιάζει με πληροφορική. Αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνουν τον μετατροπέα .edb σε .pst, ο οποίος θα ρίξει μια ματιά παρακάτω.

Ποιος χρειάζεται μετατροπέα EDB σε PST?

Τα αρχεία βάσης δεδομένων Exchange (.edb) χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση δεδομένων για γραμματοκιβώτια του Microsoft Exchange Server. Το πρόβλημα με αυτά τα αρχεία είναι ότι μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να εργαστούν. Για παράδειγμα, κατά την αρχειοθέτηση δεδομένων διακομιστή, η διατήρηση των αρχείων .edb ως έχουν θα απαιτούσε την αποσύνδεση της βάσης δεδομένων διακομιστή, η οποία θα σταματούσε την παραγωγικότητα. Αυτό θέτει ένα πρόβλημα για επαγγελματίες πληροφορικής που έχουν αναλάβει την εκτέλεση εφεδρικής συντήρησης και άλλες εργασίες διαχείρισης χρηστών.

Όπου τα αρχεία .edb φαίνεται να απολαμβάνουν δυσκολία στη ζωή, τα αρχεία προσωπικού πίνακα αποθήκευσης του Outlook (.pst) είναι πολύ πιο ευέλικτα. Μπορούν να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας εύκολα, να μετακινηθούν από μηχάνημα σε μηχάνημα χωρίς λόξυγκας και να ανοίξουν χρησιμοποιώντας μια ποικιλία διαφορετικών πελατών αλληλογραφίας.

Μετατρέποντας ένα αρχείο .edb σε .pst, μπορείτε να αρχειοθετήσετε δεδομένα χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέσετε τη βάση δεδομένων σας και να καταστρέψετε τον οργανισμό σας, διατηρώντας όλους ευχαριστημένους. Κάτι τέτοιο σας επιτρέπει επίσης να διατηρείτε και να μεταβείτε αργότερα σε παλιά δεδομένα .edb, εκτός από τον καθαρισμό χώρου στον διακομιστή Exchange.

Παρόλο που είναι απλό θεωρητικά, η εξαγωγή γραμματοκιβωτίων Exchange δεν είναι δυνατή χωρίς ένα εργαλείο που βοηθάει, όπου βρίσκεται το Stellar EDB to PST Converter. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να μετατρέψετε μεμονωμένα ή πολλαπλά γραμματοκιβώτια από έναν ζωντανό Exchange Server σε τύπους αρχείων .pst , διατηρώντας ανέπαφο την αρχική τους μορφή.

Μπορείτε επίσης να ανακτήσετε γραμματοκιβώτια που έχουν διαγραφεί κατά λάθος και να εξαγάγετε αρχεία .edb εκτός σύνδεσης στο Live Exchange ή στο Office 365. Εκτός από τη μετατροπή σε .pst, το εργαλείο του Stellar μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή αρχείων.edb σε .eml, .msg, .rtf. μορφές .pdf και .html, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

Το εργαλείο υποστηρίζει επίσης τις περισσότερες εκδόσεις του MS Exchange Server (2016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2000).

Βασικά, κάνει ό, τι θα περιμέναμε, χωρίς να είναι πολύ περίπλοκο στη χρήση. Θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην εμπειρία χρήστη σε μια στιγμή. Αρχικά, ας δούμε τι κοστίζει.

Άδεια Stellar EDB to PST Converter

Προτού ξεκινήσετε τη χρήση του μετατροπέα Stellar Data Recovery για να μετατρέψετε τα αρχεία .edb σε πιο λειτουργικά αρχεία .pst, θα πρέπει να λάβετε άδεια λογισμικού. Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές, δύο «εταιρική» άδεια και μία άδεια τεχνικού.

Εταιρική επιλογή Μία εταιρική επιλογή Δύο τεχνικός
Κόστος299 $399 $599 $
ΣυστήματαΕναςΕναςΠολλαπλούς
Διάρκεια άδειαςΕνας χρόνοςΕνας χρόνοςΔιάρκεια Ζωής
Μετατροπή γραμματοκιβωτίωνΈως 50 γραμματοκιβώτιαΑπεριόριστα γραμματοκιβώτιαΑπεριόριστα γραμματοκιβώτια

Από τα τρία, το σχέδιο τεχνικού είναι μακράν η καλύτερη τιμή, παρά το ότι είναι και το πιο ακριβό. Αυτό συμβαίνει επειδή και οι δύο εταιρικές άδειες είναι καλές μόνο για ένα έτος και η χαμηλότερη τιμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη μετατροπή έως και πενήντα γραμματοκιβωτίων. Η άδεια τεχνικού, από την άλλη πλευρά, είναι καλή για τη ζωή και απεριόριστες μετατροπές γραμματοκιβωτίου.

Εάν δεν θέλετε να επιβαρύνετε το κόστος χωρίς πρώτα να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν λειτουργεί, μπορείτε να κατεβάσετε μια δωρεάν έκδοση από τον ιστότοπο της Stellar. Η έκδοση χωρίς άδεια δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματική μετατροπή αρχείων, αλλά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για σάρωση και προεπισκόπηση του αρχείου .edb.

Και τα τρία σχέδια παρέχονται με δωρεάν τεχνική υποστήριξη εάν κολλήσετε, αν και τα ίδια τα εργαλεία είναι αρκετά εύκολο στη χρήση, καθώς και το επόμενο.

Χρήση Stellar EDB to PST Converter

Μόλις αποφασίσετε για έναν τύπο άδειας και λάβετε το λογισμικό, μπορείτε να ξεκινήσετε τη μετατροπή αρχείων γραμματοκιβωτίου. Εκκινήστε το εργαλείο και θα σας ζητηθεί να υποδείξετε τη θέση του αρχείου .edb με το οποίο θέλετε να εργαστείτε.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση τόσο σε αρχεία εκτός σύνδεσης όσο και σε απευθείας σύνδεση. Εάν δεν θέλετε να τους κυνηγάτε, το Stellar EDB to PST Converter διαθέτει λειτουργία “εύρεσης” για να επιταχύνει τα πράγματα.

Εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία εύρεσης, θα εμφανιστεί μια λίστα με αρχεία .edb που βρίσκονται. Επισημάνετε αυτό που θέλετε και πατήστε “OK”. Στη συνέχεια, πατήστε “έναρξη” για να πείτε στον μετατροπέα να σαρώσει το αρχείο.

Μόλις τελειώσετε, ο μετατροπέας θα σας κάνει μια σταθερή ερώτηση εάν θα θέλατε να συμπεριλάβετε επιπλέον αρχεία .edb, τα οποία θα εξοικονομήσουν χρόνο όταν εργάζεστε με πολλά αρχεία.

Σε κάθε περίπτωση, τα αποτελέσματα σάρωσης μοιάζουν λίγο πολύ τα ίδια. Η έξοδος, στην πραγματικότητα, έχει σχεδιαστεί ακριβώς όπως ένα γραμματοκιβώτιο, καθιστώντας το ως επί το πλείστον διαισθητικό να δουλεύεις.

Ένα δέντρο πλοήγησης στην αριστερή πλευρά έχει επιλογές για τα εισερχόμενα, εξερχόμενα, ημερολόγιο, επαφές και άλλα κοινά πεδία γραμματοκιβωτίου. Λειτουργεί όπως θα περιμένατε: κάντε κλικ στα εισερχόμενα και το παράθυρο προς τα δεξιά θα εμφανίσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτά τα εισερχόμενα, ενώ το παράθυρο στα δεξιά του θα εμφανίζει το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Stellar Convert EDB σε PST έχει επίσης μια δυνατότητα αναζήτησης για να βρει συγκεκριμένα μηνύματα χρησιμοποιώντας κριτήρια όπως τα πεδία “σε” και “από” ή το σώμα του ίδιου του email.

Το αρχικό αποτέλεσμα σάρωσης μπορεί να αποθηκευτεί εάν δεν θέλετε ακόμη να ολοκληρώσετε τη μετατροπή. Κάντε κλικ στο κουμπί “αποθήκευση πληροφοριών σάρωσης” για να διατηρήσετε αυτά τα αποτελέσματα ως αρχείο .dat. Το κουμπί “φόρτωση πληροφοριών σάρωσης” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαναφορά του .dat αργότερα.

Εάν είστε έτοιμοι να μετατρέψετε τη σάρωση, κάντε κλικ στο κουμπί “αποθήκευση”.

Θα σας δοθεί η επιλογή μετατροπής της σάρωσης σε αρχείο .pst ή ένας από τους τύπους μετατροπών που υποστηρίζονται από το Stellar EDB σε PST Converter όπως .msg ή .pdf. Κάντε κλικ στο “OK” όταν κάνετε την επιλογή σας. Η ίδια η διαδικασία μετατροπής θα διαρκέσει μόλις ένα δευτερόλεπτο.

Αν προτιμάτε, δεν χρειάζεται να μετατρέψετε ολόκληρη τη σάρωση: μπορείτε να μετατρέψετε μεμονωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διαφορετικές μορφές αρχείων. Ενώ αυτό παίρνει .pst από το τραπέζι, οι υπόλοιπες επιλογές (.msg, .html, .pdf κ.λπ.) είναι διαθέσιμες.

Αφού μετατρέψετε το αρχείο γραμματοκιβωτίου Exchange σε .pst ή άλλο τύπο αρχείου, αυτά τα αρχεία μπορούν να μεταφερθούν σε άλλα μηχανήματα για χρήση ή να δημιουργηθούν εύκολα αντίγραφα ασφαλείας στο cloud χρησιμοποιώντας το CloudBerry Backup (διαβάστε την κριτική του CloudBerry Backup) ή οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο.

Τελικές σκέψεις

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το Stellar EDB to PST Converter. Όπως μπορείτε να δείτε, όλα είναι πολύ εύκολο, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα Stellar Products. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, η καρτέλα βοήθειας του πελάτη έχει απευθείας συνδέσμους προς το εγχειρίδιο προϊόντος, εκτός από την ηλεκτρονική βάση γνώσεων του Stellar και μια φόρμα για άμεση επαφή.

Βεβαιωθείτε και ελέγξτε την επισκόπηση Stellar Data Recovery για μια ματιά στο κορυφαίο προϊόν ανάκτησης δεδομένων της εταιρείας. Έχουμε επίσης έναν οδηγό για τη χρήση του Stellar OST to PST Converter και του εργαλείου επισκευής του Outlook της εταιρείας, και τα δύο εξαιρετικά εργαλεία πληροφορικής από μόνα τους.

Ενημερώστε μας εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία στα παρακάτω σχόλια και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να λάβουμε απαντήσεις για εσάς. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map