Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Dropbox το 2020

Το Dropbox είναι μια δημοφιλής υπηρεσία που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας στο cloud. Προσφέρει ομαδικά σχέδια και συμβατότητα με το Office Online. Το Dropbox δεν είναι η μόνη υπηρεσία αποθήκευσης cloud εκεί έξω, και ίσως θέλετε να μεταφέρετε τα αρχεία σας αλλού αφού δείτε τον καλύτερο οδηγό αποθήκευσης cloud.


Ευτυχώς, η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Dropbox και η απεγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη Dropbox είναι μια απλή διαδικασία που θα καλύψουμε σε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό. Θυμηθείτε, εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, θα χάσετε την πρόσβαση στα αρχεία σας που είναι αποθηκευμένα στο Dropbox. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει τυχόν αρχεία που θέλετε να διατηρήσετε πριν ξεκινήσετε αυτήν τη διαδικασία.

Ωστόσο, εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Dropbox επειδή δεν βλέπετε το πλεονέκτημα της υπηρεσίας, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για το Dropbox. θα μπορούσατε να εκπλαγείτε από μερικά από τα οφέλη για τα οποία μπορεί να μην γνωρίζετε.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Dropbox?

Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Dropbox, θα πρέπει πρώτα να διαγραφείτε από το πρόγραμμα πληρωμής σας. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το δωρεάν πρόγραμμα Dropbox Basic, μπορείτε να μεταβείτε στην τελευταία παράγραφο αυτής της ενότητας. Διαφορετικά, συνεχίστε να διαβάζετε για να ξεκινήσετε.

Ξεκινήστε μεταβαίνοντας στο Dropbox.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο προφίλ σας ή στον κύκλο στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Από το αναπτυσσόμενο τριτογενές μενού, κάντε κλικ στην επιλογή “ρυθμίσεις” και μεταβείτε στην καρτέλα “σχέδιο”. Μόλις φτάσετε εκεί, μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στην επιλογή “ακύρωση προγράμματος”.

Ρυθμίσεις

Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Ακύρωση προγράμματος” θα μεταβείτε στη σελίδα υποβάθμισης. Μεταβείτε στο κάτω μέρος όπου έχετε τις επιλογές να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Dropbox, να αλλάξετε το σχέδιό σας ή να κάνετε υποβάθμιση. Το κουμπί υποβάθμισης φαίνεται γκρίζο, αλλά προχωρήστε και κάντε κλικ στο κουμπί “Θέλω ακόμα να υποβαθμίσω”.

ακύρωση-σχέδιο

Αυτή η σελίδα θα σας ζητήσει να επιλέξετε έναν λόγο για τον οποίο θέλετε να ακυρώσετε το πρόγραμμά σας. Δεν μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα, οπότε επιλέξτε τον λόγο για τον οποίο ακυρώνετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “συνέχεια” για να προχωρήσετε.

υποβάθμιση-έρευνα

Η επόμενη σελίδα είναι μια περίληψη όλων όσων θα χάσετε ακυρώνοντας το πρόγραμμα Dropbox. Μεταβείτε στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στην επιλογή “Θέλω ακόμα να υποβαθμίσω”. Στη συνέχεια, θα επιστρέψετε στην αρχική σας σελίδα.

πραγματικά-αυτή τη φορά

Τώρα που έχετε ακυρώσει το πρόγραμμά σας, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Πλοηγηθείτε πίσω στις ρυθμίσεις και μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “διαγραφή λογαριασμού”. Θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να δώσετε έναν λόγο να αποχωρήσετε προτού κάνετε κλικ στο “μόνιμη διαγραφή”. Θα αποσυνδεθείτε από τον πελάτη Dropbox και θα μεταφερθείτε αμέσως στη σελίδα εγγραφής.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Dropbox?

 1. Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας ή στον γκρίζο κύκλο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 2. Κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις” στο αναπτυσσόμενο μενού (εάν έχετε δωρεάν λογαριασμό, μεταβείτε στο βήμα 10)
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα “σχέδιο”
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή “Ακύρωση προγράμματος”
 5. Κάντε κλικ στο “Θέλω να υποβαθμίσω”
 6. Επιλέξτε έναν λόγο για υποβάθμιση
 7. Κάντε κλικ στο “συνέχεια”
 8. Κάντε κλικ στην επιλογή “Θέλω ακόμα να υποβαθμίσω”
 9. Επιστρέψτε στην καρτέλα γενικών ρυθμίσεων
 10. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας
 11. Κάντε κλικ στο “διαγραφή λογαριασμού”
 12. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε έναν λόγο αποχώρησης
 13. Κάντε κλικ στην επιλογή “οριστική διαγραφή”

Πώς μπορώ να απεγκαταστήσω το Dropbox από τον υπολογιστή μου?

Η απεγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη Dropbox από τον υπολογιστή σας με Windows είναι πολύ πιο γρήγορη. Από το μενού έναρξης του υπολογιστή σας ή το κουμπί Windows, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι. Αυτό θα σας μεταφέρει στο μενού ρυθμίσεων.

ρυθμίσεις παραθύρων

Μόλις μεταβείτε στις ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή “εφαρμογές” και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο Dropbox. Κάντε κλικ στην «απεγκατάσταση» και μετά κάντε κλικ στην «απεγκατάσταση» στο αναδυόμενο παράθυρο.

απεγκαταστήστε

Από εδώ, θα εμφανιστεί ο οδηγός εγκατάστασης Dropbox και μπορείτε να κάνετε κλικ στο «κατάργηση εγκατάστασης» για να αφαιρέσετε τον υπολογιστή-πελάτη από τον υπολογιστή σας. Ο φάκελος Dropbox θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον υπολογιστή σας, οπότε ως τελικό βήμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει το φάκελο και τυχόν αρχεία που δεν θέλετε.

Πώς μπορώ να απεγκαταστήσω το Dropbox από τον υπολογιστή μου?

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη ή Windows στον υπολογιστή σας
 2. Κάντε κλικ στο γρανάζι ή στο κουμπί ρυθμίσεων
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή “εφαρμογές”
 4. Εντοπίστε το Dropbox
 5. Κάντε κλικ στην «απεγκατάσταση»
 6. Κάντε κλικ στο δεύτερο κουμπί απεγκατάστασης
 7. Κάντε κλικ στην «απεγκατάσταση» στον οδηγό εγκατάστασης του Dropbox

Τελικές σκέψεις

Τώρα που έχετε διαγράψει τον λογαριασμό σας, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Συνιστούμε το Sync.com και το pCloud ως τις δύο καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Και τα δύο είναι ασφαλή, εύχρηστα και έχουν υπέροχα σχέδια. Μπορείτε να δείτε την αναθεώρηση pCloud και την αναθεώρηση Sync.com για να μάθετε περισσότερα.

Μας αρέσει να ακούμε από εσάς, οπότε ενημερώστε μας στα σχόλια εάν έχετε πρόβλημα με τη διαγραφή του λογαριασμού Dropbox ή την κατάργηση του πελάτη από τον υπολογιστή σας. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map