Καλύτερο Cloud Storage για Mac 2020: Επιλογές που βασίζονται στο Cloud για την Apple

Για τους ιδιοκτήτες προϊόντων Apple, το iCloud φαίνεται σαν μια λογική επιλογή για online αποθήκευση. Μπορείτε να μοιραστείτε φωτογραφίες και αρχεία μεταξύ συσκευών, να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των προϊόντων της Apple και άλλων. Παρόλο που υπάρχουν πολλά σχέδια αποθήκευσης iCloud, η αντιμετώπιση του συστήματος αποθήκευσης είναι ακατάλληλη και υπάρχουν πολλές καλές εναλλακτικές λύσεις iCloud.


Επειδή η διαχείριση εγγράφων στο iCloud μπορεί να είναι δύσκολη, οι χρήστες Mac που θέλουν περισσότερο έλεγχο στα δεδομένα τους πρέπει να εξετάσουν πολλές επιλογές πριν εγκατασταθούν στην προσφορά της Apple. Γι ‘αυτό δημιουργήσαμε αυτήν τη λίστα με τις πέντε καλύτερες επιλογές αποθήκευσης cloud για Mac. Εάν δεν διαθέτετε Mac, μπορείτε να δείτε τον καλύτερο οδηγό αποθήκευσης cloud.

Αν ψάχνετε για την καλύτερη επιλογή, επιλέξαμε το Sync.com. Είναι ο αγαπημένος μας πάροχος αποθήκευσης cloud συνολικά λόγω της κορυφαίας ασφάλειας, της απλής διεπαφής και της ανταγωνιστικής τιμής. Η ασφάλεια μηδενικής γνώσης, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, την καθιστά μία από τις πιο ασφαλείς διαθέσιμες επιλογές αποθήκευσης cloud.

Καλύτερο Cloud Storage για Mac 2020

Επιλέγοντας την καλύτερη υπηρεσία Cloud Storage για Mac

Η Apple έχει πραγματοποιήσει μετάβαση των περισσότερων υπολογιστών της – ειδικά MacBooks – από σκληρό δίσκο σε SSD, προκειμένου να παρέχει στους χρήστες λεπτότερες συσκευές και ταχύτερη, πιο αξιόπιστη αποθήκευση. Ενώ αποφασίσαμε για τον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για Mac, φροντίσαμε να εξετάσουμε τις υπηρεσίες που σας παρέχουν πολλές επιλογές αποθήκευσης.

Κατά την αποθήκευση των εγγράφων σας στο cloud, μια παραβίαση ασφαλείας είναι σχεδόν το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στα δεδομένα σας. Βεβαιωθήκαμε ότι κάθε επιλογή αυτής της λίστας έχει εξαιρετική ασφάλεια, ώστε τα προσωπικά σας αρχεία να είναι ασφαλή από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες που θέλουν να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Παρόλο που όλες οι υπηρεσίες σε αυτήν τη λίστα είναι ασφαλείς, η επεκτάσιμη φυσική αποθήκευση μπορεί να σας προσφέρει επιπλέον ηρεμία. Εάν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει ή εάν θέλετε την καλύτερη προσωπική συσκευή αποθήκευσης cloud για Mac, μπορείτε να δείτε τον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο για ανάλυση Mac.

Τέλος, θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι επιλογές αποθήκευσης cloud είναι απλές στη χρήση. Τίποτα δεν απενεργοποιεί τους ανθρώπους από μια νέα υπηρεσία γρηγορότερα από μια δέσμη πολύπλοκων μενού και λειτουργιών. Μια καθαρή διεπαφή που σας επιτρέπει να ανεβάζετε και να αλληλεπιδράτε εύκολα με τα αρχεία σας είναι σημαντική για τη συνολική σας εμπειρία.

Το καλύτερο Cloud Storage για Mac: Sync.com

Όταν πρόκειται για αποθήκευση στο cloud, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τον τέλειο πάροχο. Ορισμένα έχουν εξαιρετικές επιλογές αποθήκευσης, αλλά δεν διαθέτουν εξαιρετική ασφάλεια. Άλλοι προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια, αλλά δεν διαθέτουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά. Το Sync.com μπορεί να έχει μερικά ελαττώματα, αλλά είναι μακράν ο καλύτερος πάροχος αποθήκευσης cloud που έχουμε βρει.

Sync.com-Web-Control-Panel-Slider-1

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-Folder-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-Two-Factor-Authentication-Slider-5

Προηγούμενος

Επόμενο

Όπου ξεχωρίζει το Sync.com είναι η ασφάλειά του, η οποία κυριολεκτικά βρίσκεται στα χέρια σας. Η κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης είναι μια τέτοια δυνατότητα που διατηρεί τον κωδικό πρόσβασής σας ασφαλή από οποιονδήποτε εκτός από εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το ίδιο το Sync.com, οπότε λάβετε υπόψη ότι η απώλεια του κωδικού πρόσβασης σημαίνει απώλεια του λογαριασμού σας. Αυτή η λειτουργία είναι προαιρετική, ωστόσο, εάν δεν θέλετε να το διακινδυνεύσετε.

Ενώ ορισμένες άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, όπως το OneDrive, προσφέρουν μόνο μερικά πακέτα και περιορισμένες επιλογές αποθήκευσης, το Sync.com προσφέρει έξι διαφορετικά σχέδια. Τα σχέδια του Sync.com κυμαίνονται από το δωρεάν πακέτο 5 GB έως 10 TB αποθηκευτικού χώρου, καλύπτοντας όλους τους χρήστες Mac, από εκείνους που έχουν τις πιο βασικές ανάγκες σε επιχειρηματικούς χρήστες με πολλούς υπαλλήλους.

Η πλοήγηση του χώρου αποθήκευσής σας με το Sync.com είναι πολύ απλή, ως επί το πλείστον. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε αρχεία σε προβολή πλέγματος ή λίστας και μπορείτε επίσης να αναζητήσετε το περιεχόμενό σας. 

Η μετακίνηση φακέλων απαιτεί από εσάς να χρησιμοποιήσετε ένα μενού, σε αντίθεση με τη μεταφορά και απόθεση, και η λήψη αρχείων απαιτεί ένα περιττό επιπλέον βήμα, αλλά συνολικά το Sync.com είναι απλό και εύκολο να το μάθετε.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Sync.com

Ένας άλλος λόγος που μας αρέσει το Sync.com είναι η κοινή χρήση αρχείων. Το Sync.com σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε συνδέσμους στα αρχεία σας. Αν και αυτή η δυνατότητα δεν είναι μοναδική, το Sync.com κρυπτογραφεί τους συνδέσμους σας δωρεάν, ανεξάρτητα από τον λογαριασμό που έχετε.

Συνολικά, το Sync.com προσφέρει μια ευρεία επιλογή επιλογών αποθήκευσης, καλή ασφάλεια και χρήσιμες λειτουργίες για μια συγκρίσιμη – αν όχι χαμηλότερη – τιμή από πολλές άλλες επιλογές αποθήκευσης cloud. Μπορείτε να δείτε την κριτική μας στο Sync.com για περισσότερα ή μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα και να δοκιμάσετε το δωρεάν πρόγραμμα. 

Εάν ο καθαρός αποθηκευτικός χώρος είναι ο στόχος σας, μπορείτε να δείτε την αναθεώρηση της μονάδας cloud στο Amazon για αποθηκευτικό χώρο έως 30 TB.

pCloud

Το pCloud είναι εκεί με τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud στην αγορά. Η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο, καθώς και η προβολή εικόνων απευθείας από το pCloud, το κάνει να νιώθει σαν μια πραγματική εναλλακτική λύση για το iCloud. 

Παρόλο που το pCloud είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά, η περιορισμένη επιλογή του προγράμματος αφήνει στους χρήστες δυνητικά πολύ ή πολύ μικρό χώρο αποθήκευσης. Αυτό, μαζί με την υψηλότερη απαίτηση χρήστη για επαγγελματικούς λογαριασμούς, είναι ο λόγος που τελικά κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Sync.com.

Αρχεία διεπαφής Ιστού pCloud

φάκελος συγχρονισμού pCloud

pCloud Share Link Link

pCloud Λήψη συνδέσμων

πελάτης pCloud Drive

Προηγούμενος

Επόμενο

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του pCloud είναι η δυνατότητά του να αλληλεπιδρά με τα πολυμέσα σας όπως θα κάνατε εγγενώς. Οι χρήστες Mac θα μπορούν να βλέπουν εικόνες καθώς και να παίζουν μουσική και βίντεο απευθείας από το cloud. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να ακούσετε λίστες αναπαραγωγής σε Mac ή smartphone μέσω της εφαρμογής pCloud.

Το pCloud χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit, μηδενική γνώση και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για την προστασία των αρχείων σας από εκείνους που ενδέχεται να αναζητούν πρόσβαση σε αυτά. 

Αν και το pCloud έχει εξαιρετική προστασία, δεν παρέχονται όλα τα μέτρα ασφαλείας του με τον δωρεάν λογαριασμό του. Για απόρρητο, συνιστούμε να πληρώσετε για το πρόσθετο Crypto, καθώς λαμβάνετε κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, η οποία εμποδίζει το pCloud να έχει πρόσβαση στα αρχεία σας.

Επιπλέον, είναι εύκολο να πλοηγηθείτε στο pCloud. Μπορείτε να προβάλετε τα αρχεία και τους φακέλους σας σε προβολή λίστας ή πλέγματος και μπορείτε να μοιραστείτε τα αρχεία σας μέσω άδειας ή συνδέσμου. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε φακέλους μεταξύ του pCloud και του Mac σας, εάν έχετε κάτι που πρέπει να δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας.

Το pCloud έρχεται με ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας δίνει 10 GB αποθηκευτικού χώρου. Για χρήστες iCloud που θέλουν να αντικαταστήσουν τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο των 5 GB με κάτι άλλο, το δωρεάν πρόγραμμα του pCloud σάς προσφέρει διπλάσιο χώρο αποθήκευσης από το Sync.com και το iCloud και έχετε επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης ολοκληρώνοντας ορισμένες εργασίες στο pCloud.

Εάν το δωρεάν πρόγραμμα είναι λίγο περιορισμένο, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δύο επιπλέον σχέδια: το πρόγραμμα 500 GB ή το πρόγραμμα 2 TB. Αυτά τα προγράμματα μπορούν είτε να πληρωθούν κάθε μήνα είτε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα διάρκειας ζωής με μία μεγάλη χρέωση. Το πρόγραμμα Crypto είναι επιπλέον 3,99 $ ανά μήνα.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το pCloud

Παρόλο που η περιορισμένη επιλογή πακέτων του pCloud το εμπόδισε να πάρει την πρώτη θέση, είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους επικεντρώνονται στα πολυμέσα και θέλουν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό τους εγγενώς από το Mac και το smartphone τους. Μας αρέσει επίσης ότι το pCloud σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε όχι μόνο εικόνες σε πλήρη ανάλυση αλλά και να τις κατεβάζετε σε μικρότερα μεγέθη.

Για περισσότερα σχετικά με το pCloud – συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους ανάλυσης της ασφάλειας και των δυνατοτήτων του – ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για το pCloud ή ρίξτε μια ματιά στο δωρεάν πρόγραμμα για μια δοκιμή χωρίς κίνδυνο.

Tresorit

Το Tresorit είναι μια ισχυρή υπηρεσία αποθήκευσης cloud που λειτουργεί καλά και έχει εξαιρετική ασφάλεια. Ωστόσο, οι χρήστες Mac που προτιμούν ένα πιο παραδοσιακό σύστημα αρχείων ενδέχεται να αποβληθούν δημιουργώντας και διαχειριστώντας “tresors” για κάθε φάκελο που θέλετε να συγχρονίσετε, οι οποίοι πρέπει να συγχρονιστούν μεμονωμένα. Μόλις ξεπεράσετε αυτό, ωστόσο, ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας είναι εξοικειωμένος και εύκολος στην πλοήγηση.

Tresorit-αρχική σελίδα-2019

Το Tresorit δεν μπερδεύεται, όσον αφορά την ασφάλεια και το απόρρητο. Όχι μόνο έχει παρόμοια ασφάλεια με το Sync.com, αλλά διαθέτει επίσης πολλές πιστοποιήσεις απορρήτου που σας προστατεύουν ανεξάρτητα από τη χρήση σας. Η Tresorit εδρεύει επίσης στην Ελβετία, όπου δεσμεύεται από τους εξαιρετικούς νόμους περί απορρήτου της χώρας.

Για πληρωμένους χρήστες, το Tresorit διαθέτει μια καλή δυνατότητα εκδόσεων που σας επιτρέπει να επαναφέρετε τα αρχεία σας σε προηγούμενες εκδόσεις, σε περίπτωση που ένα αρχείο έχει παραβιαστεί με κάποιο τρόπο ή πραγματοποιήθηκε μια ακούσια αλλαγή. Το Tresorit διαθέτει επίσης ένα πρόσθετο για το Microsoft Outlook που σας επιτρέπει να στέλνετε συνημμένα αρχεία με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Παρόλο που το Tresorit διαθέτει πολλά ωραία χαρακτηριστικά, το μεγαλύτερο μειονέκτημά του είναι στα σχέδιά του. Το δωρεάν πακέτο προσφέρει μόνο 3 GB αποθηκευτικού χώρου και καμία έκδοση. Τα υπόλοιπα σχέδια κυμαίνονται από 200 GB έως απεριόριστο εταιρικό λογαριασμό για εταιρείες με τουλάχιστον 10 υπαλλήλους. Το κόστος των προγραμμάτων είναι ακριβότερο από το Sync.com, ξεκινώντας από 10,42 $ ετησίως, εάν πληρώνετε ετησίως.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Tresorit

Λόγω του κόστους του Tresorit, είναι δύσκολο να το προτείνουμε ως την καλύτερη επιλογή αποθήκευσης cloud για χρήστες Mac. Ωστόσο, το Tresorit υπερέχει στην ασφάλεια και δεν είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε όταν ξεπεράσετε την αρχική καμπύλη μάθησης. Εάν αναζητάτε μια εξαιρετικά ασφαλή εναλλακτική λύση για το Sync.com ή το pCloud, μπορείτε να δείτε την κριτική μας στο Tresorit.

ΜΕΓΑ

Το MEGA είναι μια αρκετά απλή αλλά ασφαλής υπηρεσία αποθήκευσης cloud που κάνει καλή δουλειά στην αντικατάσταση των βασικών χαρακτηριστικών του iCloud με ένα πιο ισχυρό σύστημα αποθήκευσης. Το δωρεάν πακέτο που χρησιμοποιείται για να προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο αποθήκευσης, αλλά οι χρήστες Mac που είναι άνετοι με το δωρεάν πακέτο 5 GB του iCloud θα απολαύσουν το 15 GB αποθήκευσης cloud της MEGA που περιλαμβάνεται δωρεάν.

MEGA-Αρχική σελίδα-2018

Για να διατηρήσει τον λογαριασμό και τα αρχεία σας ασφαλή, η MEGA χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 128-bit και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, μεταξύ άλλων μέτρων. Παρόλο που η κρυπτογράφηση της MEGA δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το Sync.com ή το pCloud, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή. Η MEGA διαθέτει επίσης μια εκτενή και λεπτομερή πολιτική απορρήτου που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το MEGA περιλαμβάνει λειτουργίες όπως εκδόσεις και δυνατότητα φυσικής προβολής φωτογραφιών και αναπαραγωγής βίντεο. Δεν μπορεί να παίξει μουσική ή να διαχειριστεί λίστες αναπαραγωγής, αλλά τα επιπλέον 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου μέσω του pCloud το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή αν δεν χρειάζεστε αυτό το είδος ελέγχου πολυμέσων.

Το πλούσιο 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου καθιστά το MEGA ένα από τα καλύτερα δωρεάν πακέτα αυτής της λίστας. Εάν μπαίνετε στο cloud storage και θέλετε ένα καλό ποσό χωρίς να πληρώσετε πολλά, το MEGA είναι μια αξιοπρεπής επιλογή. Η MEGA έχει επίσης τέσσερα προγράμματα επί πληρωμή, που κυμαίνονται από το 200GB Pro Lite έως το 8TB Pro III.

Με λιγότερο από 6 $, το πρόγραμμα Pro Lite είναι η καλύτερη αξία των σχεδίων της MEGA, αν και δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο το Sync.com ή το pCloud, τα οποία προσφέρουν και τα 500 GB με λιγότερα από $ 5 το μήνα. Συνολικά, το δωρεάν πρόγραμμα της MEGA είναι το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του, καθώς παρέχει περισσότερα από το Sync.com ή ακόμα και το pCloud.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν η MEGA

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που μας αρέσει είναι το πρόσθετο Thunderbird της MEGA, το MEGAbird, το οποίο σας επιτρέπει να στέλνετε μεγάλα συνημμένα μέσω email. 

Ο συνδυασμός του MEGAbird, του 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου και της δυνατότητας ανοίγματος εικόνων και παρακολούθησης βίντεο, καθιστά το MEGA μια πολύ καλή εισαγωγή στο cloud storage, γενικά. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη αναθεώρηση MEGA ή να ξεκινήσετε με ένα δωρεάν πρόγραμμα τώρα.

Παρόλο που το MEGA συνοδεύεται από μεγάλο αριθμό δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, υπάρχουν επίσης αρκετοί άλλοι πάροχοι που προσφέρουν παρόμοια δωρεάν αποθήκευση cloud, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Για περισσότερους παρόχους αποθήκευσης cloud με δωρεάν πακέτα, ανατρέξτε στο καλύτερο άρθρο δωρεάν cloud storage.

OneDrive

Η Microsoft είναι από καιρό γνωστή για τον καθορισμό του επιπέδου παραγωγικότητας γραφείου. Τώρα που βασίζεται σε σύννεφο, η Microsoft προσφέρει το Office 365 και, μαζί με αυτό, το OneDrive. Παρόλο που το OneDrive μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη υπηρεσία, λάμπει πραγματικά όταν συνδυάζεται με το Office 365.

Το OneDrive είναι εύκολο στην πλοήγηση. Ο πελάτης ιστού έχει τη ματιά της Microsoft σε αυτό, οπότε δεν είναι πολύ διαφορετικό από τον διαχειριστή αρχείων των Windows. Η μεταφόρτωση ή μετακίνηση αρχείων και φακέλων είναι τόσο εύκολη όσο η μεταφορά και απόθεση.

Αρχεία διασύνδεσης Web OneDrive

Ρυθμιστικό φακέλου συγχρονισμού OneDrive

Εκκίνηση εφαρμογών OneDrive

Κοινή χρήση αρχείων OneDrive Δημιουργία συνδέσμου

OneDrive Word στο Διαδίκτυο

Προηγούμενος

Επόμενο

Στο παρελθόν, η Microsoft ήταν χαλαρή στην ασφάλεια. Προς το παρόν, η Microsoft προστατεύει τις πληροφορίες σας με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο. Το απόρρητο είναι ανησυχητικό για τη Microsoft και το OneDrive, καθώς η εταιρεία εδρεύει στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι η Microsoft δεσμεύεται από τους νόμους περί απορρήτου των ΗΠΑ.

Παρόλο που οι νόμοι των ΗΠΑ σχετικά με το απόρρητο δεν είναι απαραίτητα φιλικοί προς τον καταναλωτή, η υποτιθέμενη συμμετοχή της Microsoft στο PRISM είναι αυτό που καθιστά δύσκολη τη σύσταση του OneDrive ως τόπου αποθήκευσης ευαίσθητων πληροφοριών. Εάν η ασφάλεια είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις πιο ασφαλείς υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

Το OneDrive διαθέτει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 5 GB και προσφέρει τρία προγράμματα επί πληρωμή. Υπάρχει ένα φτηνό πακέτο 50 GB για 1,99 $ ανά μήνα, αλλά η πραγματική αξία βρίσκεται στα δύο πακέτα του Office 365.

Η “προσωπική” δέσμη του Office 365 κοστίζει 6,99 $ το μήνα για 1 TB αποθήκευσης και η δέσμη του Office 365 “στο σπίτι” κοστίζει 9,99 $ ανά μήνα για 5 TB αποθήκευσης.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το OneDrive

Ενώ το OneDrive είναι ύποπτο όσον αφορά την ασφάλεια, μπορεί να εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud σε αυτήν τη λίστα, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε ήδη άλλα προϊόντα της Microsoft. Παρόλο που η Microsoft έχει υποψιαστεί ότι βοήθησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ να παρακολουθεί πολίτες, οι πιθανότητες να συμβούν οτιδήποτε συμβαίνει στα δεδομένα σας είναι πολύ μικρές.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το PRISM, την ασφάλεια της Microsoft ή περισσότερα σχετικά με τις τιμές ή τις λειτουργίες του OneDrive, μπορείτε να δείτε την πλήρη αναθεώρηση του OneDrive. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το δωρεάν πρόγραμμα και τις βασικές δυνατότητες του Office τώρα. Οι εταιρικοί χρήστες μπορούν επίσης να ελέγξουν το OneDrive για επιχειρήσεις για περισσότερες λειτουργίες προσανατολισμένες στην εταιρεία (διαβάστε την κριτική του OneDrive για επιχειρήσεις).

Εάν αναζητάτε μια άλλη υπηρεσία αποθήκευσης cloud που ενσωματώνεται στο Office, μπορείτε να δείτε το Dropbox. Διαβάστε την κριτική μας για το Dropbox για περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία, καθώς και το Dropbox για τιμές.

Υπάρχουν επίσης άλλες εναλλακτικές λύσεις, αν ψάχνετε για αποθήκευση στο cloud με ενοποίηση για επεξεργασία εγγράφων και άλλες λειτουργίες γραφείου. Το Google Drive προσφέρει επιλογές για τη δημιουργία και επεξεργασία εγγράφων απευθείας από τον αποθηκευτικό σας χώρο στο Google Drive, καθώς και 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου και επιλογές αναβάθμισης για όσους χρειάζονται περισσότερα (διαβάστε την κριτική μας στο Google Drive).

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δύο υπηρεσίες, μπορείτε να δείτε τη σύγκριση βάθους Dropbox εναντίον του Google Drive.

Τελικές σκέψεις

Η εύρεση μιας καταπληκτικής υπηρεσίας cloud που λειτουργεί με το Mac σας και ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες σας είναι δύσκολη. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες εκεί έξω, αλλά η εύρεση μιας με εξαιρετική ασφάλεια, οι σωστές δυνατότητες και αυτό είναι εύκολο στη χρήση θα κάνει την εμπειρία σας με το cloud storage ευχάριστη αντί για έναν συνεχή πονοκέφαλο.

Παρόλο που όλες οι υπηρεσίες αποθήκευσης cloud σε αυτήν τη λίστα είναι πραγματικά χρήσιμες, το Sync.com κερδίζει λόγω της ευρείας επιλογής των προγραμμάτων αποθήκευσης. Στην πραγματικότητα, το Sync.com είναι το καλύτερο cloud storage για χρήστες Mac και PC. Το pCloud ακολουθεί πολύ πίσω, αλλά έχει λιγότερες επιλογές αποθήκευσης.

Αν ψάχνετε συγκεκριμένα για ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων αντί για αποθήκευση cloud, μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα MEGA, Dropbox και OneDrive στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αποστολής μεγάλων αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

Όπως πάντα, θα λατρέψαμε τη συμβολή σας. Αν έχετε κάτι που θέλετε να προσθέσετε σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map